DAATH

A dolgoknak olyan egyszerűeknek kell lenniük, amennyire csak lehetnek, de nem egyszerűbbeknek.

Albert Einstein

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2006 / 2006



Beküldő:

Teletabi


Szerkesztő:

Én+te+ö=gén



Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Magic Mushroom


Felkerülés ideje:

2006. november 25.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.



Érdeklődés:

18565 letöltés
73 szavazat


Súlyozott pontszám:

3.97 pont


Szavazatok aránya:

21% kiváló
68% jó
3% átlagos
1% rossz
7% borzasztó



Értékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó




Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Teletabi:

Félelem és reszketés

...egy vidéki "nemtúlkisvárosban"



szereplők színek szerint:

KÉK:
pszichiáterünk, dr. Cubensis - gomba-házak fő epítőanyaga,
amiben a törpikék is laknak, bizonyíték a kék folt :)

Zöld:
Mr  Skunk    - aki mosolyra fakaszt
prof. Hindu Kush   - a ragacsos keleti rokon

Irigységől,összevertségtől,rémülettől függően sárga,kék-zöld, fehér:

Nagy önbizalommal rendelkező srác 
Mit sem sejtő, minden rosszba belevihető haversrác
--------------------------------------------------
összesen: 130 kg , 3m 50cm, 4 szem , 8 végtag, 2 ffff.....fej :)

Fekete:
(Sötét árnyak, nem teljesen felismerhetőek)

szerelmespár 1
szerelmespár 2 
Éber lakó
kiskutya ami tisztán nem annyira vicces
Rohamrendőrök... akik lehet ott se voltak




2 ember (pszichonauta - középkezdő :)
fejenkénti dózisa : kb 1,5 g Cubensis 

Hogyan:               (gomba) nem éhgyomorra, kb 0,7g kajálva
egy/másfél óra múlva  (gomba) pipából szívva  kb 0,3g

gombaszívás közben szünetként
+ pipából (fű-indica) 0,1 g Skunk + Hindu Kush keverék

fél óra múlva         (gomba) kajálva         kb 0,5g

Bevezető szöveg (" Deh én aszittem" típusú magyarázkodás)

Azt tudni kell, hogy eddig maximum negyedet ettem ennél sokkal gyengébb gombából és eddig nem volt tapasztalatom komolyabb halucinogénekkel - se hajnalka (lsa), se lsd, se egyéb ilyesmi.
Marihuánával,hasissal, kokainnal, amfetaminnal, ecstasy(mdma)-val már voltak erős, intenzív élmémyeim, így kicsit flegmán, hirtelen terveztem el a tripet. Fűből már nem egyszer sikerült olyan mennyiségeket elszívnom, hogy halucináljak, így azt hittem megvan az "előtanulmány".



A kirándulás ("felszállás utazás gond nélkül"... vagy mégse ?!)

A trip eleje egy jó bezöldezéshez hasonlított (később rájöttem, hogy baromira nem :) Egy álomszerű meseországba kerültünk,
olyan két és fél óra múlva. Rosszullét (pl. gyomorpanasz) nem volt.
Mikor elkezdtük érezni a hatást úgy döntöttük felfedezzük azt a helyet ahol már húsz éve lakunk, mert még városon belül is vannak fekete foltok - nem probléma ha magánterület.

Falakon másztunk át, rengeteget beszélgettünk spanommal. Kettőnk közül nekem volt úgy érzem a legtöbb tapasztalatom, de mint később kiderült, kellett volna egy tripvezető.

Egy sötét kosárlabdapályán elkezdtünk hülyén beszélni, mint azokban az idétlen LSD-s videókban - lassulú,mélyülő hang, torz hangszín - majd egyszerre arra lettem figyelmes, hogy egy "flanger" effekt van a beszédhangomon (- hangmérnöknek is tanulok/tanultam, később rájöttem elmém biztos innen merített ehhez a tréfához-)...ahogy Anyám mondaná" NE HÜLYÉSKEDJ KISFIAM, MERT ÚGYMARADSZ!" - és mennyire igaz :)

Miután egy két helyen sikerült botrányosan viselkedni és pár hazafele igyekvő szerelmespárt zaklatni, a mesefilm átcsapott akciófilmbe. Úgy gondoltuk, most egy rendőri igazoltatás végzetes lenne. Háromszor láttam egy - mellesleg nem létező - rendőrkocsit elhúzni mellettünk.
Elkezdtük keresni a helyünket a városban, ahol megvárhatjuk a történet végét, de sehol se találtunk "éjjeli menedéket".Közbe egy csomó mindenre rájöttem, pl. hogy ész nélkül pakoltam magamba a szereket, és felelőtlenül könnyelmű voltam, nem nagyon titkoltam ezt, csak a család előtt. A trip közepén úgy gondoltuk a szovjetek is benne vannak az egész összeesküvésben és "lopakodó üzemmódba" váltottunk, amikor egy éber lakó hajnali kettő magasságában észlelte, hogy egy autó ablakára a koszba újjunkal egy faszt rajzolunk (akkor valahogy jó ötletnek tűnt :).

A projekt kezdett kicsúszni a kezünkből...benzinkúton öngyújtót vettünk... utána láttam egy csapat rohamrendőrt a távolból, ezért nem mentünk vissza a kúthoz. Nagyon sok vizuális hallucináció rohamozott meg, be kellett menekülnünk egy lépcsőházba. Itt úgy láttam helyesnek, hogy két felé válunk és hazamegyünk... haverom nem tudott megmaradni a valóságtalaján... én erőltetetten próbáltam kijózanodni - teljesen sikertelenül.
Haverom elment haza, reméltem gond nélkül megteszik a kb 5 perces utat - akkor ez nem kis feladat volt.

Felmentem a szobámba és beszéltem anyámmal, aki ébren volt (igen, hajnalban :P) - csillagos ötös: semmit sem sejtett meg (!) - irány a szobám!
Lefeküdtem aludni - nem ment. Benne voltam még a trip legjavában (gondolom a második emésztett adag mostanság ért a csúcsra). Elkezdtem tévézni, az összes műsor berántott magával és úgy éreztem akik a műsorokat csinálták ők is gombáztak - sőt, akkor ebben teljesen biztos voltam. Diadalittasan dőltem hátra, mint amikor valaki egy kormány-titkot fedezett fel: " Az éjszakai műsorok gombával készülnek, benarkózott szereplőkkel, elszállt operatőrökkel, a rendezők, producerek pedig valószínűleg minden napjukat egy Ayahuasca-turmix-szal indítják.

Úgy gondoltam mára már elég. Brutálisan viselkedtünk és folyton gombáról magyaráztunk hangosan (lehet kiabálva is) az utcán, szóval lefekszem aludni és ott is maradok reggelig.
Ezután jöttek a csukottszemes vizuálok. Nagyon kedves volt az egész, érdekes formák, majd azon kaptam magam félálomban, hogy egy mesebeli nagy százlábú lényt ölelgetek és mindenfele rovarkák flangálnak - de jó fejek.

Ilyen kisállatos világban aludtam el, majd reggel amikor felébredtem, 10 óra fele, már csak utóhatások voltak, tudtam normálisan viselkedni és egy narrátor mondta a fejemben a tegnapi sztorit.
Haveromat felhívtam. Neki nagyon tetszett az egész, valószínűleg nem az utolsó utazása volt.
Délután már kissé aggódtam a néha zsinórban jelentkező flashback sorozat miatt, de GÉNnel váltott emailjeim után megnyugodtam és visszatértem a normális kerékvágásba.


Értékelés:

Nem nevezném badtripnek, de volt egy kis "bad" része is... inkább csak azt mondanám, hogy "paráztam párszor". A vizuálok viccesek/szórakoztatóak voltak. Viszont a leglényegesebb amit kiemelnék az a gondolatáradat volt, sokmindenre rájöttem, hogy eddig rosszul csináltam.


TANULSÁG:

"Térdig érő hóban nem lehet lekvárt kaszálni"

- Ne becsüld alá a gombát! Ekkora adagtól is lehet brutális triped, főleg ha nem ív-bélyegeket reggelizel.
- Nagyon ügyelj a set/settingre, és ha úgy érzed elbírnál még egy kis hatástöbbletet, akkor se kajálj még rá!
- Ne eröltesd senkinek aki nem akarja, mert pórul járhat.

Szerezz egy tripvezetőt, és ha lehet , ne a városban járkálj, mert baromira levághatják, hogy valami nincs rendben veled és könnyedén bajba kerülhetsz. Vigyázzatok magatokra!

Üdv: a Teletabi
teletabi(kukac)c2.hu

© Copyright 2006, 2006 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!