DAATH

Az a hiú igényünk, hogy mindent megértsünk, a megismerés teljes hiányából fakad.

Galileo Galilei

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2007 / 2007



Beküldő:

Goacidnb


Szerkesztő:

Én+te+ö=gén



Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

LSD, út az igazi tisztasághoz?


Felkerülés ideje:

2007. augusztus 3.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.



Érdeklődés:

13489 letöltés
36 szavazat


Súlyozott pontszám:

4.38 pont


Szavazatok aránya:

64% kiváló
19% jó
11% átlagos
3% rossz
3% borzasztó



Értékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó




Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Goacidnb:

A leírhatatlan

Az élmény éve: 2007
Az adag: pár Háromnegyed Hofi negyedekben
Testsúly: 59 kg.

Ez az első LSD tripem története, már régóta elhatároztam hogy ki szeretném próbálni, de úgy voltam vele hogy várok addig amíg egy szerintem tökéletes alkalom jön. Kiderült hogy megyünk balatonra barátokkal, és 2héttel elötte elkezdtem szervezni a dolgokat, nagyon sokat olvasgattam élménybeszámolókat, forumokat meg mindent. Szombat hajnalban indultunk itthonrol, 7-re kellett Délibe menni, mert akkor indult a vonatunk. A vonatút viccesen telt, tudtuk hogy csak akkor esszük meg az acidot ha odaérünk, ezért hajtottunk egy cigit. Megérkezéskor mégegyet. Gyakorlatilag lényegtelen de a nap első fele abból állt hogy tekertünk és fürödtünk. Béreltünk egy vizibiciklit két órára és a Balaton közepén szmókoltunk, aztán ugráltunk a vízbe.

Miután visszaértünk a nyaralóba eldöntöttük hogy most fogjuk megenni a papírunkat. 6an voltunk. Egyikünk tapasztalt utazó, a házigazda egyszer próbálkozott nagyonkevéssel, mi négyen pedig újoncok voltunk a dologban. Egy hofiból kaptunk, enyém volt a hold. Elsőre úgygondoltuk megeszünk negyedet és utána majd még inkább ha nem érezzük elégnek. „Ha már együtt vagyunk akkor kollektívan utazzunk” alapon kapott a Tapasztalt utazó barátunk is akit nevezzünk L.-nek, és a házigazda is akit K.-nak. Bevettem én is pajtásommal Á.-val és kitaláltuk hogy amíg képesek vagyunk rá csináljunk lángost, a tészta már előre kész volt csak sütni kellett. Elkezdtük ipari mennyiségben gyártani a lángosokat, az én feladatom a fokhagymás tejföl elkészítése volt, ami úgy fél óra múlva nagyon viccesnek tűnt. Bementem a szobába amit feldekóztunk előre, én a plafonra raktam UV aktív fonálból „pókhálót” ami nagyon viccesen elkezdett vibrálni, majd hullámozni, és én elkönyveltem magamban hogy ez tetszik.

Kimentem a nyaralóból és kivittük a napra a paplanokat és lefeküdtünk a fűbe. 6:30 környékén vettük be az első negyedet, és éjjel 1-ig nem is raktunk rá többet. Az idő közben azzal telt hogy beszélgettünk, kongáztunk, meteoroztunk és bicikliztünk a telken, ami nagyon tetszett. Olyan érzése volt mindenkinek hogy minden közös, a ciginket kiöntöttük egy tálba és mindenki onnan vett. Éjfél fele bementem és felszeleteltem az almát amit hoztam és kivittem mindenkinek hogy együnk belőle, közbe végig nasiztunk. Nem tudtunk sokat enni, de nagyon jóérzés volt csipegetni. Úgy éreztem még nem elég nekem ez az érzés és megettem a másik negyedet is.

Innentől kezdve jött az erősebb vizuális része a dolognak, eddig csak beszélgettünk és rácsodálkoztunk arra hogy milyen szépek a dolgok. Először a nyaraló előtt voltunk a fűben, utána mintha egy Karma-rendszer szerint éltünk volna továbbjutottunk egy kis szobába ami nagyon ingerszegény volt, és úgy éreztük hogy ott megtisztulunk, ennek örömére beüzemeltük a vizipipát sima dohánnyal és nagyon szép volt ahogy különböző formák rajzolódnak ki a füstből. Végre készen álltunk arra hogy bemenjünk a szobába, ami végig hívogatott minket, de úgy gondoltuk jobb lesz ha húzzuk a dolgot és sokkal nagyobb jutalom lesz bejutni oda. Sikerült.

A szoba magával ragadott és olyan volt mintha egy energiaburok venne körül minket. Minden hullámzott, vibrált, zizegett és folyt az UV fényben. Innentől kezdve nemtudom ki mennyit evett még, de bennem ekkor egy fél hofi volt és nagyon kezdtem érezni a hatását. Egy üvegszálas lámpát raktam a mellkasomra és a szálak csápokká nyúltak majd bevonták a szobát és végigsimogatták a fejemet. A többiek is hasonlóan jól érezték magukat, még egy darabig beszélgettünk majd hangosabbra vettük a zenét és elmerültünk magunkban. Elején szükségünk volt arra hogy valami erősebb zene vigyen minket, így Zik Matuterot és különböző fullon és killer mixeket hallgattunk, reggel fele átment a dolog ambientbe, akkor mindenki feküdt de aludni nemtudtunk. Aztán mégis, de én nem.

A többiek elaludtak és még nem volt annyira reggel hogy világos legyen. Kimentem a kertbe egyedül és először meteoroztam, majd bicikliztem a sötétben, utána pedig beindítottam a slaggot és fel locsoltam az égbe mert jó érzés volt ahogy esőt generálok. Furcsa módon nem féltem semmitől, egyedül a sötétben beacidozva nem gondoltam arra hogy engem bármi is bántani akarna. Visszamentem a házba, bontottam egy sört, rágyújtottam és néztem ahogy a többiek utaznak. Nagyon megnyugtató volt. Utána énis lefeküdtem és arra eszméltem hogy 2órája nem mozdulok. Nem aludtam el mert vannak emlékfoszlányaim és a szemem is időnként nyitogattam, de a fal fele fordulva tértem magamhoz, ekkor csukva volt a szemem, és az riasztott fel hogy a zene váltott és egy nagyon furcsa gitározós szám ment ami tettszett de nem illett oda. Á. közel volt hozzá és kikapcsolta. Én megállapítottam hogy a papír már nem hat, aztán kinyitottam a szemem, a fal pulzált párat narancssárgán aztán egy piros vibráló ér végigfutott rajta és beleszaladt a villanykörtébe. Ez tetszett.

Á-val tekertünk még egy cigit reggelre, bár tudtuk hogy úgyse fogjuk érezni. A többieket nem akartuk felébreszteni a füsttel így kimentünk a ház elé. A cigi után Á bealudt de én ismét nem tudtam. Elfoglaltam magam apró dolgokkal, rendet raktam, rizspelyhet ettem. Mikor a többiek is felkeltek nagy dilemmába kerültünk, a maradék papírunkat nem akartuk elvinni mert itt akartuk lezárni ezt a dolgot, de nemtudtunk dönteni, végül M. fogta és bekapta a maradékát. Így tett mindenki mert elhatároztuk hogy nem járunk külön utakon. Ezután rendet raktunk ,vizipipáztunk, folytattuk az előző napot és elindultunk a strandra, ahova nem jutottunk el mert messze volt és nem volt időnk.

Összegezve hatalmas élmény volt, úgy éreztem magam hogy megtisztultam és eltűnt belőlem és körülöttem minden negatív energia, és csak a jó dolgok maradtak meg. Minden amit csináltam felemelő érzés volt és gyönyörű, az apró dolgokban is megláttam a szépet és nagyon rácsodálkoztam arra hogy miyen érzés volt ez előtte és hogy nem vettem észre ilyeneket. Amikor egy szúnyog meg akart csípni nem leütöttem hanem elhesegettem. Nem akartam kárt tenni semmiben és senkiben. Ez mindenkire igaz volt. Nagyon sok minden történt még, nem tudom leírni az egészet mert így is nagyon hosszú lett ez a beszámoló. Úgy gondolom lehetetlen leírni az LSD hatását. Nincsenek rá szavak, leírhatatlan, és ez így jó. Nagyon sok élménnyel gazdagodott mindenki, és rájöttünk miért zúz az elefánt a porcelán boltban és hogy nem lehet meghatározni milyen színű a tükör, a falon pedig Át látunk?

© Copyright 2007, 2007 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!