DAATH2 - http://www.daath.hu/
A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Gurgolya:

LSA TANÍTÁS

15:00 Elrágtam öt hámozott Argyreia nervosa magot.
15:15 Valamit már éreztem.
15:30 Határozottan „beindult”. Próbáltam zene köré szervezni a tripet, de ez most nem jött össze. Egy kis kubai zene (Eliades Ochoa) után orgonával próbálkoztam, de zavartak a magasabb hangok, így zongora-nagybőgő duóknál kötöttem ki (Bottesini művek, előadók Járdányi Gergely és Lantos István). Ezt végig tudtam hallgatni, aztán már csendben maradtam végig. Kiültem a lépcsőre (családi ház), egy riasztóról asszociáltam politikára, megfigyelésre, ami érdekes volt az a tisztánlátás felfokozott állapota, ez tetszett :)
17:45 Erős.
17:55-kor és 18:02-kor SMS-eseket küldtem, vidám, szinte eufórikus voltam, bármihez nyúltam, öröm és kreativitás volt benne, azonban ettől kezve lefelé tartottam.
19:03 Eléggé rosszul voltam, jól esett a hideg falhoz hozzásímulni, ekkor jöttek a következő gondolatok, amelyekről utólag úgy érzem, már ezek sem voltak a sajátjaim:
„Ez nem az én házam, én vagyok az ő embere. Ez nem az én bolygóm, én vagyok az övé.”
Ez mindenesetre új gondolat volt, jól érthetően közölte, hogy nem passzív része vagyok a mindenségnek, hanem az mintegy aktívan birtokol engem.

19:07 Először gondoltam arra, hogy ez már a „lejövetel”. Ennek ellentmondott ahogy fizikailag éreztem magam, tehát ezt a lejövetelt a szerről pszichésen éreztem. Hát ez nagy tévedésnek bizonyult, inkább ekkor kezdődött igazán.
Egyre jobban belesüllyedtem a rosszullétbe, éreztem, hányni fogok. Alkoholtól és betegségtől is hánytam már, sosem viselt meg különösebben, de ez most más volt, a fizikai rosszulléttel párhuzamosan mély depresszióba, reménytelenségbe taszított ez a hullámvölgy, a pánik szele is meglegyintett amikor észrevettem, hogy a nyelési reflexemmel gond van, alig tudtam nyelni, inkább csak előre hajolva sikerült, és arra gondoltam, ha hányok akkor mi lesz velem, megfulladhatok így... Szerencsére jól bírtam lelkileg, felkészültem és stabil is vagyok, de talán az öt szem sok volt, azt hiszem négy is elég lett volna.
Aztán az egésznek a mélypontján hánytam, és aztán megkönnyebbültem, hamarosan elmosolyodtam, és ismét idegen gondolatokat vettem észre a fejemben. (Olyasmi volt ez, mint amikor valaki beszél hozzám és megértem, és a megértés után a gondolatai az elmémben vannak, de nem keverednek össze a saját gondolataimmal, csak éppen kimarad a beszéd és a megértés, közvetlenül az idegen gondolatokkal találkozom.)
"Kegyelem: az az állapot, amelyben az első mosoly létrejöhet, ez ajándék."
"Kegyelem: az első mosoly előtti állapot, amikor Én-ből már én sem vagy..."
Hát igen, ez a szer képes volt arra, hogy „legyőzzön”, ez a testi-lelki megsemmisülés elég meggyőző volt, pár perc ilyen hányás szerintem bárkinek képes összezsugorítani az egóját :)
Megértettem általa mást is, legalább is azt gondolom, hogy megértettem: Beleolvastam régebben egy depresszióról szóló könyvbe (A depresszió szorításában), és ezt az állapotot tisztán lelkinek képzeltem el, de most úgy gondolom, hogy a súlyos depresszió olyan lehet ahogy itt megéltem, testi nyomorúság is.
„A különbség, hogy a földbe taposó, egóvesztő kegyelem az a férfi elvű kegyelem, az első kivezető mosoly pedig a női elvű kegyelem.”
Nem hallottam vagy olvastam korábban ilyesmit, de aztán hasonlóan meglepő dolgok jöttek:
„A szeret a gyomor”
„Az én házam. Nem, én vagyok a házé.”
„Része vagyok a mindenségnek. Nem része vagyok a mindenségnek, az övé vagyok.”
„Én vagyok a házé - jól lakom - övé vagyok.”
„Jól lakom (most evés) - övé vagyok - a szeretet női, létbentartó, testi formája.”
Sokat költöztem életemben, mindenhol otthon vagyok - vagy talán sehol? Ez az enyém a ház - én vagyok a házé játék pár nap elteltével úgy hatott rám, hogy most otthon érzem magam a lakásomban úgy, mint gyerekkoromban az első lakhelyemen, és úgy érzem, ez fontos, fontos lépcső a szeretet megélésében. Világéletemben utáltam, hogy a rokoni látogatások mindig mérhetetlen traktákba TORKOLL-tak :), bár megértettem, hogy vannak, akik csak így tudják kifejezni a szeretetüket. Ebben most elfogadóbb lettem :)
„Az evés áldozás. A mindenség teste a szeretet.”
Ezt magamtól másképp fogalmaznám de gondolom érthető, a kaja amit megeszem az a mindenség létbentartó szeretete, az áldozás meg ennek a szimbóluma, vagyis ha valaki vallásától függően bort, kenyeret, ostyát stb. vesz magához azzal a céllal, hogy kapcsolódjon ezáltal a mindenséghez.
„Ez a létbentartó szeretet női formája.”
„Az evéskor, áldozáskor a létbentartó szeretet férfi formáját is magunkhoz vehetjük, ez valamilyen méreg, ami kis mennyiségben gyógyszer is lehet.”
Nyilván ez a rózsamag is ide tartozik.
„A méreg hányást okoz, ami rokon az ejakulációval. Ez a szeretet romboló, férfi oldala. A létbentartás ellen működik.”
Azért ezek nekem is durva dolgok, de bemásolom, ahogy leírtam :)
Kétségtelen, hogy sem kormányunkon, sem legnagyobb egyházunk papjain nem látszik az emberiség valódi összetétele, mármint hogy fele férfi, fele meg nő... Nem vitás, hogy a férfi elv mértéktelen túlsúlyban van, és ezek szerint ez okozza az emberiség bajait.
„A teremtés első mozzanata a rombolás.”
„A születés rombolás, a halál építés.”
„Sátán nélkül nincs teremtés, ő az első termtett.”
Tényleg, rémlik valami ilyesmi Luciferről... Azért azt nem hiszem, hogy a Sátán itt a kereszténység fogalmai szerinti Sátán, inkább arról lehet szó, hogy én is keresztény kultúrkörünkben nőttem fel, és ebben a fogalmi körben vagyok jártas.
„A nyugalom tengerében (létbentartás) keltett zavar a férfi elv, fallosz. A hányás ellene megy az evésnek – méreg – férfi elv.”
Ez valami analógiát akart megmutatni, nem igazán tudtam, hogy írjam le.

Közben valamikor volt még egy hányás, aztán már csak rosszullétek és vidám időszakok váltogatták egymást. Mindig a vidám szakasz voltam én, ekkor kéreztem, vagy csak figyeltem, a rosszullét alatt jött a válasz. (Magamtól ezt pont fordítva képzeltem volna el.)
Az első magok elrágásától az első csúcspontig, amikor az SMS-eket küldtem, három óra telt el, aztán az első hányás-mélypontig talán másfél, ezután egyre csökkent a kilengések nagysága és az időtartama, a vége felé már szinte percenként váltakoztak, ekkor már rosszullétekről tulajdonképpen nem is lehetett beszélni, hanem kihegyezett, koncentrált furcsa állapotokba mentek át. Ez körülbelül 03:00-ig tartott, ekkor már kétszer más dolgokra is figyeltem, pl. megnéztem valamit a neten. Amikor mással voltam elfoglalva, ezek a periodikus kérdezz-felelek/fent-lent állapotok leálltak, majd amikor visszafordultam hozzá, ismét beindult. Ez egyrészt megmutatta, hogy nem a koncentrálás hozza létre, másrészt azt, hogy a kezdeti könyörtelen fizikai szintről szellemi partneri szintre változott, ami képes tapintatosan háttérbe húzodni, ha éppen másra figyelek.

Ezek részben saját gondolatok, voltak benne ismétlések:
„- Hányás: semmi vagy.”
„- Utána: Kegyelem. Közvetlen tanítás a kegyelemről.”
„- Később MINDENRE választ kapsz, a vidám, mosolygós részek, a kérdések az te vagy, a rosszullét + tudás, válasz pedig együtt járnak, így tanítva meg, hogy Hófehérke a haldokló női-létbentartó szeretet, torkán akadva a tudás almájából egy falat – egy mérgezett almából – és éppen egy férfi távolítja el :)))”

„ A házasság a „jól lakás” társas változata :) A nő ehhez ehhez a szeretet női elvének gyakorlati módjával járul hozzá, létbentart, etet – gyomor – szeretet létbentartó formája.” „Jól lakás” olyan értelemben is, hogy a lakásban jelen legyen az élet női, létfenntartó része.”
Az közben elég nyilvánvaló volt, hogy a férfi elvet nő is képviselheti, és fordítva, a férfi is a nőit.
„A jól lakás” bolygó méretben is azt jelenti amit a háznál: nem az enyém a ház, én vagyok a házé. Nem az enyém a Föld, én vagyok a Földé. Én az Övé vagyok.”
„A földre heverve a testi érintkezés vele szintén a szeretet testi megnyilvánulása.”
Nekem eddig a „testi-lelki jóbarátok” kifejezés eléggé szexuális tartalmú volt, azt gondoltam, még a régi görögöktől származhat, akiknél ez jobban elfogadott volt. Most rájöttem arra, ami másoknak biztosan triviális, hogy ha egy barátommal közösen felemelünk valami nehéz tárgyat, az is testi kapcsolat, a segítés (szeretet) testi formája, és így nincsen szexuális tartalma.
„A drogok fogyasztása egy lehetséges út amire rátalálhatsz, de tudd, hogy az utad is keres téged, lehet, hogy másnak más úton lehet a kapcsolathoz (szeretethez) eljutni, a drogot tehát senkinek sem kell ajánlani. Keretrendszere (születés-halál) éppúgy működik, ha valaki éretlenül próbálkozik, csak lehet,hogy ezen az úton (még) nem tud tanulni.”
„A mindenséggel való tudatos kapcsolat: belépés a szeretet testi részével párhuzamosan a szellemi részébe is.”
„Ez tulajdonképpen a szeretet interaktív része, mint a TV és az Internet közti különbség.”

„A házasságban jó esetben a „jól lakás” szellemi szinten is megvalósul, jó vele lakni, élni, nem agresszor, nem áldozat.”
„Együtt „jól lakni”: Együtt az Övéi vagyunk.”

„A halál is út a mindenséghez.”

Félig kérdésként, félig kijelentve gondoltam, hogy ez az élmény egyszeri, és soha többet nem ismétlem meg:
„Egyszeri élménynek tűnik, az is. De a szerhez máskor is nyúlhatsz, máskor is megkereshet.”
Az az érzésem támadt, hogy ez a rózsamag valami lény, entitás:
„Nem, ő egy olyan tanító aki „nincs”, csak a mindenség a te mestered, közvetlenül, személyre szólóan.”
Ha te tanító (Mester) vagy, ha emberként néznek rád, láthatnak, ha a Mestert akarják benned látni, el kell tűnnöd.”
„Ha ennyi tudás után nem tűnsz el, megbuktál, ez A BUKÁS, jön nemsokára a hányás, amitől Mesterből mester se maradsz :)”
Ez az eltűnés olyasmi, mint ha egy függöny lennél amit széthúzol hogy láthatóvá váljon ami a lényeg.
Úgy tűnik, igaz, hogy minden hajunk szála számon van tartva. (Nyilván ezt a nem keresztény vallások máshogy fogalmazzák meg, nem tudom, én bibliai idézetként emlékszem erre.)

Feltettem magamban a kérdést még korábban, kicsivel a 19:07 utáni „lejövetel érzés” után: Megérte?
Most jóval később azt mondtam, megérte.
„Megéri élni ezt az életemet.”
Megértettem, hogy az egész trip egy születés (magok bevétele) – kamaszkor (SMS küldések) – felnőtt kor (hányás) – stb. analógiája, ezért ha ez megéri, akor az életem is „megéri” :)
Ehhez hozzá tartozik, hogy volt még jó pár olyan rész amit nem írok meg, mert a korábbi életem „elemzése” volt.

Ismétlés a drogokról:
„Erre a célra te nem ajánlhatsz drogot, nem tehetsz rá valakit egy nem neki való útra, ill. nem a te dolgod ezt megítélni, az út és a kereső megtalálják egymást, MINDIG!”
„Ne aggódj, te is találkozol az utaddal és a tanításokkal, személyre szólóan, konkrétan!!!”
Ez az egy sor konkrétan „kifelé”, másoknak szól, nyilván valakiknek, aki olvassák.

Aztán még leírtam pár dolgot, ami utólag jutott az eszembe:

Konkrét kérdésem volt egy betegségről, erre konkrét válaszként egy homeopátiás megoldást kaptam, kiegésztve azzal, hogy a homeopátia sem kell, mert a mindenség a gyógyító.

Minden testi gond jelent valamit (lenyom, mint a hányás :) ), ezek nem mind múlnak el ha már nincs rájuk szükség, egyszerűen elvesztik a jelentőségüket.

„A természeti hatások, eső, szél, hideg egészséges egyensúlyt mutatnak, te „kültéri használatra alkalmas kivitelű” vagy :)”

02:15 Tea, persze áldozás tea, elvégre tanultam valamit :) Megkóstoltam, első szavam: Isteni! Aztán esett le, mit mondtam :)

Az írást az alábbi címen találod:
http://www.daath.hu/showText.php?id=193

© Copyright 2009, Daath.