DAATH2 - http://www.daath.hu/
A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Bíró:

ELSŐ HAJNI TRIP

Az élmény éve: 2011
Adag: 600 hajnalkamag
[A szerző szerint ez "túl nagy mennyiség" – A szerk.]

Régóta vágytam belépni a hallucinálás rejtélyes világába, télen elkezdtem utána olvasni néhány trippeknek és növény fajnak. A választásom a hajnalkán esett meg, mivel az LSD trippek eléggé vonzónak és részlet dúsnak ismerem. Mivel a hajnalka hatóanyaga az LSD rokonvegyülete (LSA), meggyőzött, hogy olyan tudást adhat nekem amilyenre, valóban vágyom. Eléggé érdekel a sámánizmus és a hozzá kapcsolatos dolgok, ezért a settinget ilyesmire építettük fel.

A hely ahova mentünk trippelni egy erdő közepén lévő tisztás. Ahogy odaértünk leültünk a farönkökre és elkezdtük megenni a darált magokat joghurtba. Én 600 db maggal kezdtem, ami bevallom kicsit erősebb lett mint gondoltam... Sok embernél olvastam, hogy megettek 2-300 magot és semmit nem éreztek, én nagyon vágytam erre az élményre, ezért biztos adaggal akartam elérni. A bevétel utána az első fél-1 órában éreztem, hogy mozog a hasamban valami, a többiek szintúgy. Ahogy haladtunk az időben előre, elkezdtünk hajtani különböző cigiket, volt sima zöldünk, és ha jól emlékszem volt kb. 4g botpourri is. Ami szintén tartalmaz LSA-t. A hányinger és émelygések, hamar háttérbe szorultak, ahogy elkezdődött az igazi móka. Először a fények elkezdtek fényleni. Amit az átlag ember fénynek tekint az igazából mind egyszínű valami, nem lehet leírni, hogy milyen szépek ezek dolgok valójában. Ahogy éreztük, hogy elkezdődött elővettük a dobokat, és elkezdtünk dobolni. Ez a dob-dolog egy 10-es skálán 4-et mindenképp dob rajta vagy többet... ahogy a fények, úgy a hangok is sokkal szebbek voltak. Ezután jött egy olyan rész amire egyáltalán nem számítottam és megijedtem tőle. Éreztem, hogy a trippemnek erősödnie kéne, de csak állt egy helyben. Félórán át tartott ez az érzés, folyamatosan halál félelmem volt, ahogy sikerült belenyugodnom, hogy megfogok halni, úgy engedett a szorításon a tripp és elkezdődött az igazi hallucinálás...

Csukott szemes és nyitott szemes fraktálok és formák voltak mindenhol. Lassan az időérzékem tropára ment, volt ahol 1h=1nap meg ahol 1h=5min... totál belebolondultam, de nem zavart. A földön feküdtem a tűzmellet és az eget néztem. Úgy hiszem nincs ennél csodálatosabb dolog... Az égboltot nem csak a 2 szememmel láttam... úgy éreztem volt egy harmadik is ami a felsőtestemen helyezkedett el a két vállam között. Így három szemmel láttam... ez már bőven hihetetlen, de ez mellé még éreztem is... úgy éreztem vmi nagynak vagyok a része, ez a nagy a természet volt.

Az égbolt lüktetett a csillagok mozogtak, táncoltak, énekeltek, a tűz ropogott és a dobok szóltak. Órákon át csak bámultam, és azt motyogtam, hogy már nem tudom mi a valóság. Ezt követően 2 haverom hazaindult, kikellet kísérnem őket az erdőböl... eljött velem egy haverom, aki csak ivott, meg szívott. ( azt hívtuk józannak aki csak ivott és szívott ;) ) egyik haverom aki kezdőfüves, elhányta magát mert ráparázott, hogy füstmérgezést fogunk kapni, behajnalkázva meg beszívva is sikerült lehoznom őket a parárólJ. Lassan visszatértünk a táborhoz ketten. Elkezdtünk a többiekkel húst sütögetni, soha nem felejtem el, Sz. nevű haverom egész éjjel nyers húst evett:DD azt hitte, h kész vanJ ( ő is hajnizott ).

remek hangulat volt egész este, egymás trippjeit éreztük és erősítettük fel, hajnalkánál bármi lehetséges! nem feltétlenül látás alapján tájékozódtunk, volt h mentális síkon éreztük egymást, a fákat stb..

Életre szóló élmény volt... megpróbáltam leírni amit lehetett, ez az írás kb az 5%-át tartalmazza a trippemnek. Ja igen:D majdnem kihagytam az időérzékről, megkérdezték tőlem, hogy mennyi az idő? Azt mondtam: 1órája volt 5perce...

ui.: a 600 adag, túl nagy mennyiség, a tripp alatt többször éreztem fizikai fájdalmat, bár lehet h csak behaluztam, de akkor is fájt..

Lesz még folytatás..

üdv: Bíró  

Az írást az alábbi címen találod:
http://www.daath.hu/showText.php?id=209

© Copyright 2011, 2011 Daath.