DAATH2 - http://www.daath.hu/
A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Droidpeople:

ÚT A VALÓDI ÉNEM MEGISMERÉSÉHEZ

Az élmény éve: 2013. december
Adag: 7.5 gramm mimóza, 3.5 gramm szíriai rutafű

Túl vagyok egy Ayahuasca élményen, ami meglepően intenzívre sikerült annak ellenére hogy próbáltam moderált dózis beállítani :).
Olvastam sokat hogy 10g mimosával csinálják én 2 adagot főztem le mindössze 15 gramból (mexikói fajta) de még így is megrettentem egy két pillanatban. mondhatni erősre sikerült.
Leírom hogy készült:
15g ledarált mimosát főztem át 3szor, desztillált vízben citromlé hozzáadásával aminek a PH-ját 3-4 esre állítottam be.
a legutolsó főzet már nagyon halvány volt, összeöntöttem mindet és kb 1 decire párologtattam el. Legkisebb lángon ment a gáz mind főzés mind az elpárologtatás ideje alatt. Egyszer se forrt fel bugyborgósra. Ennek felét ittam meg (kb 5cl lehetett) 15-20 percre rá azután hogy a Syrian rue teát fogyasztottam el.
Syrian Rue ből 3,5 gramot törtem meg mozsárral majd azt külön főztem meg ugyan így desztillált víz+citromlé.

Fogyasztás után ledőltem az ágyra icaro zenék mentek. Fél óra után kezdett el hatni körülbelül. feküdtem az ágyon már már azt gondolva hogy ez a 7,5 gramból főzött tea elég gyengécske bepillantást nyújt. Csukva volt a szemem majd azon vettem magam észre hogy mintha kezdenék elaludni mélyül a tudatom, de közben éber vagyok, mintha kezdeném elfelejteni a körülöttem lévő dolgokat, kinyitottam a szemem, hogy hátha felébredek vagy kicsit észreveszem magam észheztérek, de ahogy kinyitottam a szemem bumm, rájöttem hogy a tudatom ugyan ott van, és elkezdődött. Elég hirtelen Bumm. Akkor én milyen síkon vagyok? Körülöttem a dolgok elég távolniak, idegennek tűntek, Kérdések merültek fel? Én itt élek, mit dolgozok ki vagyok? Mintha kezdtem volna széthasadni. Szedett darabokra. Egyik felem azon a mély szinten volt másik felem próbált visszaemlékezni hogy most akkor ki is vagyok vagyok próbált maradni a földi síkon. Ez kicsit félelmetes volt azt hittem skizofréniát kaptom ott hirtelen beleőrülök, Azt hiszem az miatt lehetett hogy ragaszkodtam nagyon ide a földi dolgokhoz, földi tulajdonságaimhoz. Rettenet volt. Majd Idővel Teljesen elfoszlott ez kiszedte belőlem a földi énem teljesen. Nem számított honnan jöttem. mit dolgoztam, hogyan élek, mennyi pénzem van, semmi, talán még az se hogy milyen nemű vagyok. Ezek teljesen mind elvesztek, lecsupaszított. Bele kerültem valami őrült kavalkádba, fel volt ada a lecke bogozd ki. Hirtelen gyorsan el kelett fogadni ezt a nagyon idegen valóságot. Nyitott szemmel minden csavarodott hollámzott életre kelt a szoba, akkor mintha a földön lettem volna de mégse úgy voltam ott csak mint egy szemlélődő aki semmit nem tud tenni csak bámulni és nézni csodálattal, a színek olyanok voltak mint még soha. Ahogy lecsuktam a szemem egyből másik szintre léptem, egyből magával rántott, belülre magamba. Ki kelett mennem wc-re valahogy nagyon rámjött hogy pisilnem kell, annyira erősen hatott hogy leginkább a félelem hozhatta elő bennem, na ahogy feláltem ott kezdődtek érdekes dolgok, koordináció nulla, a testem iszonyatosan könnyű volt ez meglepő mert sok embernek inkább elnehezedik, de nekem olyan volt mint valami MDMA, nulla gravitáció egyáltalán nem húz le. aztán megint beindult kezdtem széthasadni, ki kell vinnem ezt a testet wc-re ilyen feeleing jött, tisztán éreztem hogy nem egy vagyok a testemmel, hogy kimegyek WC-re hanem hogy ki kell vinnem a Testem. nagynehezen elintéztem Visszafeküdtem majd hányinger kapott el vissza a wc-re hányás. Vissza az ágyba, elkezdett kellemesebben hatni mégis erősebben. Kezdett kiteljesedni. Elég érdekes struktúrája van minden értelemszerűen történik, Szembeállít magammal megtisztít meghányat majd teljesedik ki ahogy tisztázom le magamban a dolgokat, és ha ezek megvannak megszépíti a trippet.
Nagyon mélyen voltam ilyet még sose éreztem, hirtelenjében rögtönözni kelett mert erre nem lehet felkészülni. Erre nincs az az ember aki fel tud készülni úgy érzem. Próbáltam értelmezni mi zajlott bennem de nem bírtam megfejteni. Inkább megtanított arra hogy elfogadjam a dolgokat és megbékéljek magammal. Mert ha elfogadom a dolgokat akkor az már nem idegesítő fusztráló akkor beengedem, és ha megbékélek vele akkor az szeretetté alakul, megtanított erre. és ahogy ezt gyakoroltam hatása alatt, megszépült minden, Barátnőm odajött hozzám a kanapéra leült ránéztem életem legszebb képét láttam nagyon szép élénk ruhában ült, mosolygott rám, nagyon tiszta volt, tiszta lélek azt érztem, mosódott a kép kürölötte nagyon de őt tisztán láttam, melettem a szobanövény meg burjánzott és pompázott nagyon élénk szép zöld színben, élt minden körülöttem.

Átjárt a szeretet hogy megbékéltem mindennel ami eddig velem történ. Érdekesség képpen elég erőteljesen hullámokban jött a hatás, néha alább hagyott majd bumm megint vissza erősebben. Félelmetes volt néhol.
Még jó hogy csak 7,5 gramot ittam. Valahogy rám nagyon erősen hatott. Olvastam hogy jóval többeket isznak el nem tudom képzelni mi lett volna velem ha többet iszok. Minden esetre jó élmény volt szép is de egyben félelmetes is, főleg az eleje hogy ílyesztően "vetközteti" le az embert, és felejti el hogy ki ő földön, mert teljesen más lessz a túloldalt. Azt hittem előhozott valami skizofréniát benne szó szerint beparáztam az elejnén. Minden amit a földön megszokott minden szokása, berögződött cselekedet viselkedés, szertefoszlik. Ott áltam csupaszon, egy nagy halom belső információval és bogozzam ki. Azt hiszem feladta a leckét.

Ki akartam régóta próbálni, annyi jót halottam róla, és kellett már egy spirituális élmény, ami feltölt a szürke hétköznapokra, egy pozitív tapasztalat amiben akár még "hinni" is lehet. Hiányzott már. Azt kell hogy mondjam hogy megerősített.
Hosszas olvasgatás és vacillálás után vetettem rá magamat, hogy egyedül vágok bele. Utazni sajnos nem tudok ceremóniákra anyagi okok miatt, és úgy dönötöttem akkor a növény jöjjön el hozzám :). Mindent megtettem, hogy véletlenül se csináljak valami hülyeséget, Erowidos tapasztalatok, és különböző receptek olvasásával, felkészültem. Persze annyira amennyire egy ilyen trip-re fel lehet, városban 4 fal között.
3 napos böjt előtte, tiraminos ételek kerülése, utolsó nap nem evés. Media player playlist tele Icarokkal. Kinyitott kanapé a nappaliban, Sólámpa. Egy két gyertya.
Ha megadja az ember a tiszteletet az Ayahuascának, és tisztelettel indul útnak, kellő önismerettel, nem hinném hogy nagy gond lenne, persze csak egy jó beállított dózis esetén. Viszont trip alatt azért kicsit húzott a szívem az őserdőbe, éreztem hogy ott lenne csak igazán kiteljesedve. De jó volt azért így is.

Ja és érdekességképpen úgy csináltam meg hogy nem vagyok egy nagy Pszihonauta. 3 éve ettem egyszer egy gombát :D.
De úgy érzem ezt még azért meg csinálom egyszer-kétszer, mintha jó útra terelgetné az embert.

Az írást az alábbi címen találod:
http://www.daath.hu/showText.php?id=220

© Copyright 2013, 2013 Daath.