DAATH2 - http://www.daath.hu/
A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Polimer:

BŰNHŐDJ!

Avagy hogy büntet az Úrnő, ha tiszteletlen vagy!

Az adag: 3/4g Oaxacan Salvia Divinorum pipában elszívva.
Az élmény éve: 2003.

Nem is olyan régen sikeresen hozzájutottam egy nagyobb mennyiségű Salviához. Sokadik próbálkozásra sem adott még semmit egy kis izzadáson kívül, ezért azon a szép napsütéses napon túlzottan könnyedén vettem a játékot.

Gyönyörűen süt a nap, szüleim a nappaliban tv-t néznek, én a szobámban próbálom a tudatom módosítani. Számítógép bekapcsol, kellemes zene berak. Kényelmesen elhelyezkedek a párnáim között, megtömöm a pipát, majd folyamatos lángnál szívom. Először csak kapar, majd elönt a forróság, eltűnik az egyensúlyom, és iszonyatosan húz a föld.

„Na végre, most lesz valami” – gondolom, majd meghallom, hogy anyám jön fel a lépcsőn. Óriási pánik, majd következő pillanatban a számítógép előtt ülök, édesanyám mellettem, és mond valamit. A következő másodpercben egy robbanás, és háromfelé szakadok. Látom, illetve érzem magam, amint ott ülök a gépnél és beszélek anyuhoz, második kép, beszélek anyámmal, hogy hagyjon békén, és különben is miért zaklat, harmadik kép, látom magam anyu szemszögéből, ahogy a gépnél ülök, „fröcsögök” magamból kikelve. Anyu morog valamit, hogy bolond vagyok, és elmegy. Aztán újra iszonyatosan vonz a föld, és visszazuhanok magamba. Minden kitisztul, és nagyon fáj a tenyerem. Rájuk nézek, és látom, hogy tíz vérvörös csíkot karmoltam bele.

Mint utólag kiderült, teljesen „normálisan” kommunikáltam anyámmal, csak nagyon ingerülten. Tanulság, tiszteld az Úrnőt, mert szeszélyes, és akkor és azt ad, amit akar.

Az írást az alábbi címen találod:
http://www.daath.hu/showText.php?id=85

© Copyright 2003, 2003 Daath.