DAATH

Lassan nyilvánvalóvá válik, hogy a legnagyobb babonáink egyike az elme különválasztása a testtől.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Írások


Létrehozó:

Talamon


Létrehozás ideje:

2003. november 26.


Utolsó hozzászólás:

2020. május 25.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

17138 letöltés
67 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Osho és az LSD-s meditáció

Talamon, 2003. november 26.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
67. hdb16622020. május 25. 19:47
 
 
Nem tudom a beszámolóm jó helyre írtam e?!
 

 
66. hdb16622020. május 25. 19:44
 
 
1gr varázsgomba, hasis, cocaine, fél lsd papír
Haverokkal kimentünk a hétvégén trippelni egyet a tópartra. Ez volt az első pszihedelikus tripem. Az elején már kezdtem is egy kis kokainnal. Többiek kristályoztak. Utána be is vettem az 1gr varázsgombámat. Ami egy Psylocibe Baeocystis volt. Nem egy gyenge fajta 1gr simán elég belőle egy második szintű utazáshoz. Ez is eléggé oda csapott láttam, hogy élénkúlnek a színek illetve felettem az égen. Az űr van még pedig egy teljesen másvilági dolog. Erre elszívtunk haverokkal egy erős cigit. Az pedig még jobban rátett a halura. Majd adtak nekem egy fél színes szivárványos lsd, Iso-LSD bélyeget. Amiből 1 egész bélyegen olyan 160-170 ug van. Na ezt a bélyeget nyelvre is tapasztottam. 1 órával bevétel után már éreztem is, hogy mit fog még mutattni nekem ez a dolog. Rá is szívtam a maradék 0,5g kokaint. A többiek is szívtak rá kristályt. Ez is rátett egy lapáttal. Itt kezdődött el az igazi trip. Láttam magamat kívűlről, láttam az egómat ami nem akart engedni magából. De éreztem ha hagyom, hogy uralkodjon bad trip lesz a vége. Néha nyitott szemmel is pillanatokra teljesen más űltéri dimenziókba, bólygókra kerűltem. És egy hang mindig vezetett engem. Megint elment még 1 kemény cigi. Átmentünk egy parkba. Ott többször, hosszabb ideig is teljesen felfoghatattlan világokba kerűltem. 1 percig úgy éreztem minden szétesik, mozdúlni nem tudtam. De szerintem nem nagyon értem el az egó losst. Ez után jött az a rész, hogy egy másik bolygón találkoztam a rossz önmagammal. Aki arra várt, hogy bele lökjem őt egy sötét időkapuba. Ami hangok szerint a múlt volt, megtettem vissza kerűltem a saját bólygomra. Ahhol besétáltam a fák közé. Azért, hogy kihányam magamból a sötétséget. Megtőrtént, viszont ekkor jött az a rész amikor egy sötét vörös világító szemű nagy farkas nekem ugrott. Miközben az erdő kb így nézett ki percekig: https://www.pinterest.se/pin/212654413640096519/
Kicsit paráztam, de valami mégis rá vett, hogy besétáljak abba az erdőbe. Séta közben elértem egy űrhajót ami felvitt megint több olyan dimenzióhoz ami megmagyarázhatatlan. Tudtam kommunikálni más lényekkel élet formákkal. A végén pedig láttam az egész világmindenséget pár pilkanatra. Illetve sok párhuzamos síkot, dimenzió. De én csak a sajátomat érzékeltem a legjobban és a hozzánk legközelebb állót hasonló módon. Utána kezdtem lejönni a tripről. Ami egy nyugodt álapotott idézett elő. Szerintem elfogadható volt a trip. De érzem, hogy nekem több kell ennél. Persze most pihennem kell vele!
 

 
65. [...]2014. január 11. 10:47
 
 
http:// http://www.ferfibarlang.hu/osho.html

na, a wikipédia megfelelő bekezdése átcopylva. A frankó megmondva. damnit, hogy még a kávémat sem ittam meg és ilyeneket kell olvasnom... :D
 

 
63. jean-sol-partre2011. augusztus 6. 21:53
 
 
sorry

medication = medicine

de az értelmén nem változtat
 

 
62. jean-sol-partre2011. augusztus 4. 00:29
 
 
"... If you can not provide meditation, at least you can provide medication... to me drugs are medications, and if want we can change all bad effects, it can become a healthy thing... each sunday morning rather than going to the the church you just go on a trip."
http://www.youtube.com/watch?v=9PkjfMW3I0I
 

 
61. spirit2011. január 27. 17:35
 
 
Én mostanában kaptam rá Osho írásaira, és elég hasznosnak találtam őket.
Ami nekem feltűnt, és ezzel akarok a lentebbiekhez hozzászólni, hogy a tudatosságot hangsúlyozza, tehát szerintem nem nagyon érdekelték a különböző anyagok, erre nincs is túl sok utaló bizonyíték, és hasznosabb is a tudatosság-munkáját tanulmányozni, ami a saját szerhasználatnál felbecsülhetetlen segítség lehet, de ilyen keleti bölcsekkel legitimmé tenni a saját, szerek iránti érdeklődésünket szerintem felesleges.
Azt mi akarjuk, és azzal nincs is baj, és úgy érzem, Osho általam eddig olvasott művei segíthetnek az éberségben, elengedésben, és a többi fontos dologban ami az entheogénekkel kapcsolatban nagyon fontos.
 

 
60. neutroncsillag2009. november 3. 16:28
 
 
Nagyon sok könyvét elolvastam már, de többnyire csak vicceket mesélt a füvesekről, és úgy általában nem helyeselte a drogok (hosszútávú) alkalmazását sem.
A wikipédián arról írnak; első tanítványainak cannabist, és más drogokat adott, hogy misztikus állapotba kerüljenek, ehhez nem tudok hozzászólni, nem voltam ott (sajnos) :-).
 

 
59. goloka2009. november 2. 18:20
 
 
Szerintetek mennyire érződik OSHO műveiből az állítólagos rendszeres indiaikender-fogyasztása? Nem tudom, de én valahogy mindig úgy érzem, hogy a cannabis-szívás hatásaiban mélyen benne van az ő filozófiai gyökere, nem tudom, hogy mondjam, de tökéletesen átérezhetőek az írásai pl. a már fent említett növény hatásai alatt. Kicsit olyan érzésem van mindig, hogy odavág minden, egyszerűen tényleg csak és kizárólag a jelen létezik stoned állapotban, és talán emiatt is olyan érdekes a két dolog kapcsolata. Hol lehet olvasni ténylegesen arról, hogy milyen drogokat használt?
 

 
58. jean-sol-partre2009. július 21. 20:53
 
 
Egyre jobban tetszik ez az alábbi idézet Oshotól. Persze a biológiai magyrázatokkal fűszerezett kabballisztikus és védanta utalásokat még mindig nem értem, de a saját érzésem egyre inkább egybevág, a többivel.

"it's not really relaxing, only liberating-- the mind is expanded, awakened and allowed to be with itself, out loud"

megtaláltam egyébként ezt az előadás részletet, a kérdés amire válaszolt az volt, hogy segít-e a marihuána a gondolatok megállításában
 

 
57. cellux2009. július 21. 07:42
 
 
Eckhart Tolle az LSD-ről (@4:40): http://www.youtube.com/watch?v=RofybYVNCe4
 

 
56. jean-sol-partre2009. július 20. 23:13
 
 
Neem Karoli Baba az LSD-ről:
http://neemkarolibaba.com/content/view/106/39/
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!