DAATH

Az előítélet olyan tutaj, amelybe a hajótörött elme kapaszkodik, hogy segítségével partot érjen.

Ben Hecht

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Khameleon


Létrehozás ideje:

2004. november 28.


Utolsó hozzászólás:

2017. január 29.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

12228 letöltés
50 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Utóhatások, depresszió

Khameleon, 2004. november 28.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
50. megauto2017. január 29. 19:35
 
 
Szerintetek mennyi idönek kell eltelni, hogy az agy beálljon a normális müködésre? Mármint ezt az egészet úgy értem, hogy ha az ember eldönti, hogy felhagy a cuccozással, mennyi idö mire kitisztul telljesen az agyunk? Én most így 30 évesen ezt a célt tüztem ki magam elé, hogy ideje lenne kicsit össze kapnom magam, meg komolyodnom, és véglek elhagyni a cuccozást. Szilveszterkor volt az utolsó, azóta full tiszta vagyok. Ugy 15 lehettem mikor belecsöppentem ebbe a világba, azóta nemvolt olyan hónap szerintem hogy ne használtam volna valamit.Mikor többet, mikor kevesebbet. Volt hogy fél évig napi szinten füveztem, tavaly rengeteget szintetikáztam, több hónapig napi szinten. Halucinogéneken, heroinon és ketaminon kívul már szinte mindent kipróbáltam. Most hogy szinte 1 hónapja tiszta vagyok, elég vegyesek a tapasztalataim. Elsö 1 hetem full depi volt, szinte a szobámbol nem bujtam ki. Azóta meg ilyen ingadozó a hangulatom. 1-2 napig fel vagyok töltödve, mehetnékem van, máskor meg napokig nincs kedvem semmihez, ha el is megyek haverjaimmal valahova akkor is full passzív vagyok, szinte megvagyok némulva, de ehhez nem párosul rosszkedv. Van itt olyas valaki aki végig ment ezen, felhagyott mindennel? Kiváncsi lennék az ö véleményére, tapasztalataira.
 

 
49. Én+te+ö=gén2016. július 20. 16:53
 
 
Egy friss szakirodalmi meta-analízis szerint a közönséges orbáncfű kivonata ugyanolyan hatékony az enyhe és közepes depresszió kezelésére, mint az SSRI-gyógyszerek - és biztonságosabb is:
https://www.dovepress.com/articles.php?article_id=27830
 

 
48. coolermouse2012. január 19. 02:49
 
 
nekem a jelenleg is legális Penta Kristálytól volt nagyon depressziós élményem, egész napos volt kb, de másnapra elmúlt. de nagyon rossz volt, ahhoz sem volt kedvem, hogy jobb kedvem legyen, de második használat után meg semmi depresszió sem volt, érdekes, lehet meg kellett szokni. de hálisten, annyira rossz volt az a Depressziós állapot, hogy már nem is kívánom, meg nem csinálom már :) tönkreb.sz
 

 
47. weeed2010. április 27. 21:25
 
 
velem is volt egyszer ilyen. azt hiszem úgy hívják ezt, hogy alvásparalízis. itt daath-on a "mámoros álmok"-ban olvashatsz róla (talán 1-2öt kell visszalapozni) meg google-ba is beírhatod :)

üdv
 

 
46. sunyi2010. április 27. 21:04
 
 
Hali
Velem az történt már egy párszor hogy aludtam egyszer csak felébredtem (legalább is ugy éreztem de nem tudom ébren voltam-e vagy talán félig voltam ébren) és mozogni akkartam de nem birtam orditani akkartam hogy valaki jöjön segiteni de a számat nem birtam kinyitni semmimet sem birtam mozditani állba akkartam magam verni már kinomba hogy ébregyek fel meg a fejem akkartam a párnába verni de nem birtam semmit csinálni és ez ment 1percig kb..,valahogy ébren is voltam nagyon ilyesztő borzasztó ez az élmény volt már valakinek ,ez mitől lehet ?
 

 
45. Tom0032010. február 6. 20:05
 
 
Bár ez így furcsának tűnhet, nekem az a véleményem hogy nem az a legrosszabb ha az ember egyszer csak megkattan... igaz nagyon kellemetlen a helyzet de ritka is és sokszor lehet terápiával, kezelésekkel segíteni az illetőn.
A nagyobb probléma sztem az amikor az ember szép lassan megváltozik úgy hogy közbe ezt beintegrálja a mindennapjaiba így nem veszi észre. Sajnos ismerek jó pár embert aki hasonló cipőben jár és minél többet cuccozik, egyre jobban kezd elszakadni a realitástól. Torzult értékek és személyiségdeformáció, fontossági sorrend teljes megborulása, radikális szemléletváltás, hanyagság stb... Sztem érdemes néha az embernek rendszerezni honnan indult, hol jár és amit csinál az merrefele viszi és ha ez nem épp kedvező akkor változtatni, leállni. Kívülállók soká vagy csak későn veszik észre ha az emberrel van valami gond ezért fontos néha egy kis önismeretet gyakorolni sztem...
 

 
44. mycophile2010. február 6. 11:53
 
 
40. fojti

Hm, nekem minden napom nagyjából így néz ki mióta eszemet tudom... :)
 

 
43. cli_hlt2010. február 6. 08:53
 
 
Helló dzsanko,

igen, tudva levő, hogy rossz lelki állapotban, illetve akkor, ha a családban előfordul skizofrenia, nem tanácsos sem pszichedelikum, se semmilyen szer fogyasztása.

Erre valóban érdemes odafigyelni, nem csak magunkál, hanem ismiknél is. A könyvtárban van néhány írás, ami foglalkozik ezzel (pl. LSD FAQ).
 

 
42. dzsanko2010. február 6. 04:22
 
 
HALI
VAN NEKTEK ISMERÖS AKI FULL MEGKATTANAT ÖRÜLT LETT? NEM A ROSZ A KEDVEM 2HÉTIG NEM MEGYEK UCCÁRA SE HANEM 2 MONDATOT NEM MOND ÖSZEFÜGGÖT DE MÉGIS MINDENBÖL ÖSZEESKÜVÉS ELMÉLETET
GYÁRT MINDENKI Ö ELLENE VAN FÖLEG AZ ORVOS ÉS A GYOGYSZER KEMÉNYEN SZINTIZNI SE KELLET HOZZÁ A SRÁCNAK NEM CUCC EMBER FÜGGÖ HAJLAMA VAN RÁ AKI HAJLAMOS BEFORGATNI MAGÁT KEMÉNYEN ARRA FIGYELJETEK ODA Ö MAGÁRA BIZTOS NEM TUD(FOG) NE ENGEDJÉTEK CUCCOZNI MÉG SZIVNI SE ELÉG LEHET KOMOLYABB KÁR KELETKEZÉSÉHEZ AZTÁN DURVA DOLGOK KÖVETKEZHETNEK ÉN ISMIM PL FELADTA MAGAT A JARDON MÉG SZERENCSE HOGY HAZA ZAVARTÁK PÁR PERC BESZÉLGETÉS UTÁN (PÁR NAPJA)
 

 
41. fojti2009. október 10. 02:42
 
 
néha én is csodálkozom miket irok ide meg máshova de ezt a topicot is egyböl megtaláltam. ha van utohatás meg depi beszélgess baráttal, barátnövel ....
 

 
40. fojti2008. november 8. 21:06
 
 
már nem szintetikáztam 1 kerek honapja.hhm.hétköznapok ,munka. emberek elgogadott szokásaikkal.vedelnek fényes nappal. állando téma: pia, férfi szaporito szerv, nök, megint pia. hol vagyok? agyroppanto tonnákkal nehezedik rám a valoság. a sors sem szeretné h zabááljak.kár én szeretném...nagyon. mire oda jutok idöben h vegyek elfogy. én is iszok. téma....
megszületik a döntés: bevásárlás..na nem a madaras teszkóban
nök: a világegyetem legfurább teremtései. nézem öket, nevetnek, türik a fáraszto gondolataim. vajon indithato e nobel dijjas gondolatmenet a fekete lyuk és a nök alatt lévö testnyilás között. mindent beszippant a nagy tátongo mélység amely egy uj világ kapuja. de persze minden lyukat be kell tömni... egy filmben azt mondták az eggyetlen komoly filozofiai kérdés h önygyilkosok legyünk e? avagy várjuk meg amig eljön a nap mikor minden szép és csendes. ahogy flexel vágom a vasat eszembe jut h mi lenne ha megrepedne a korong és kib...ná a szemem. kibirnám a vakságot?
elviselném h mindig segitenek. vajon ha vak lennék felbirnám vágni az ereim? fájna? sokáig tart még elvérzek? ha inkább felakasztanám magam? meddig szenvedek? vagy vegyek be egy marék nyugtatot és igyak rá?
aztán elvágom a vasat és ujjbol valoság. 45 éves ember. nézem öt. látszik rajta a több évtizedes piálás. reggelire nincs pénze. nyugdijjas nö adja neki mindennap a kaját és még meg se ba....
olyan leszek én is? gondolataim visszatérnek a harakiri köré. röhög azon h kapott 500ft-ot mert "teljesitettem" h hol azt nem teszi hozzá. a gyogyszeres megoldást választom ha eljön az ideje...elegem van a sablon utakbol. ugy döntöttem h nem hagyok nyomot magam után. ások egy gödröt v hol az erdöben,nyakig temetem magam fekve és ....ááá. inkább nem. nem kell válsz. eggyszerüen nem kell semmi! nincs szükségem semmire és ez zavar. h bárki és bármi nélkül eltudom képzelni az életem,már amennyi még van belöle. te élnél igy??? nem hoz lázba-izgalomba semmi. ezt is csak azért irtam h tudjátok ül vhol egy ember akinek semmi nem számit..még önmaga sem. sztem ez veszélyes. a társadalomra és minden másra. most befejezem mert zaklatnak de lehet h végleg.. ne: irj, aggodj,telefonálj, vegyél tartos tejet, döntsd meg az elméletem, csinálj gyereket,tanulj tölem.
de hülye vagyok... és forgok is


 

 
39. karmacoma2008. október 18. 21:07
 
 
nekem valami olyan kéne ami nem a valóságból való elmenekülést "szolgálja"

Minden amit megélsz, az a te valóságod. A lényeg abban van, hogy ezt elfogadod-e, vagy megpróbálsz elmenekülni. Nincsen rossz dolog az életben, csak a menekülés. Én a meditációt ajánlom, önismeretre a legjobb! :P Önmagad jobb megismerésén keresztül könyebben megy majd a megértés, és talán fény derülhet ennek a szakításank a jelentőségére is! Engem is egy hasonló helyzet terelgetett erre az útra -önismeret.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (1 írás)

Névtelen: Utórezgések (2001)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!