DAATH

A festő nem az, aki ihletett, hanem aki képes megihletni másokat.

Salvador Dalí

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Filozófia


Létrehozó:

smallsaman


Létrehozás ideje:

2002. december 20.


Utolsó hozzászólás:

2011. január 24.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

14853 letöltés
155 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Gondolatok a Vizipipa mellett

smallsaman, 2002. december 20.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
155. Andromeda2011. január 24. 12:38
 
 
wax94: Én azt tudom javasolni, hogy ne pörögjetek ennyire rá, mert görcsös lesz az egész. Az első élmény (szerintem) meghatározza, hogy a jövőben, hogy fogsz a szerhez viszonyulni. Érdemes egy nyugodt helyet keresnetek (ha működik: valakinél ott alvás vagy ilyesmi), így a para, hogy mi lesz ha hazamész kiküszöbölve. Ha mégis haza kell menned, jobb a békesség alapon várd meg még teljesen kitisztulsz. Legyen nálatok, ha társaságba mentek szemcsepp, utcán simán vegyél fel egy napszemüveget. Jó ha van nálatok víz, valami kaja, vagy kóla, hogy ha valakinek nem jön be a dolog: evés, cukros dolgok elveszik a hatás nagy részét. Ha van olyan megbízható ismerősöd, barátod, aki tapasztalt, akkor hívjátok el őt is, és kérdezzetek nyugodtan. A végső dolog, hogy nem kell alatta parázni semmitől, el fog múlni minden amit esetleg kellemetlennek találsz, és örülj nagyon a jó dolgoknak, ha bizakodva állsz hozzá, akkor nem hiszem, hogy gond lehet.
 

 
154. PsyGrit2011. január 22. 15:04
 
 
Szülők és a "levágás"
Nekem csak akkor volt ez probléma amikor ráparáztam hogy le fogják vágni. Ha úgy mentem haza, hogy nem lesz gond nem is volt.Egyébként hamar lebuktam a zölddel.Egy nap a suliból hazaérve a pakk az meg a papír az asztalomon.Na mondom f@sza.Anym hazaérkezik,nem szól semmit.Este rákérdezett hogy miért csinálom.Nem igazán tudtam értelmes választ adni erre a kérdésre. erre ő:
Fiatal vagy, kipróbáltad oké,de nem kéne rajtamaradni, vagy komoly dolgokhoz nyúlni.
Ennyi?, gondoltam magamban, ez jobban ment mint vártam.Újabb kérdés:
Hol szerezted?
Válasz:Nem szeretném megmondani, neki semmi köze ehhez, én vettem, nem beszélt rá senki.Faterom a mai napig nem tudja, vagy nem szólt nekem erről,bár egy ideje viccelődik ilyesmivel kapcsolatban.
Majd felmerült a kérdés, hogy muterom honnan tudta mi ez?Valószínűleg pontosan tudja és ezért nem szidott le jól.Egy ideig "szurkált" vele mikor este elindultam valahova, az alkoholról már szó sem esett azóta(nem is élek vele, csak ha születésnapokon vagy hasonló rendezvényeken nem akarom ezzel sérteni az ünnepeltet, hát egy pohárral belefér...)
 

 
153. PsyGrit2011. január 22. 14:44
 
 
Hello!
Egy tapasztaltnak mondható fogyasztónak érzem magam(kb 6 év).Mikor még az elején jártam a dolgoknak, öcsém mondta hogy ki szeretné próbálni ő is.Nagyon örültem, hogy nekem szólt és nem a hátam mögött, kétes alakokkal tette ezt.A lakhelyünktől nem messze volt egy fákkal övezett kis tisztás.Sokat voltunk ott haverokkal.Egy szombat délután kimentünk oda tesómmal meg két barátommal.Összedobtam egy cigit.3/4 g zöld lehetett benne.Sok kérdése volt öcsémnek:
-mi fog történni?
-Fogok halluzni?
stb...
Nem válaszoltam a kérdéseire csak ennyit mondtam:
-nyugi,majd meglátod mi lesz.
Járt körbe a cigi, öcsém csak kis slukkokat vett le.Kellemesen betompultunk, sokat dumáltunk,nevettünk,jól éreztük magunkat.Egy hatalmas kidőlt fa törzsén ültünk haverral, a többiek a fűben ültek/feküdtek. Azt vettem észre, hogy tesóm nagyon szótlan.Gondoltam azért mert új neki a dolog.
-Na, menni kéne-szólt valaki.Felálltunk mindannyian,kivéve öcsém.
-Ne szórakozz,gyere.
-nem tudok. eközben térdelt és a fejét a térdeire hajtotta, majd magzatpóz.
-hányingerem van.
Megpróbáltuk felállítani, de nem tudott talpon maradni.
Az egyik barátom kerékpározik és a hátizsákjába volt energiaszelet meg csoki,ezt megetettük vele,meg egy üveg gatorade italt is beletuszkoltunk.Kb negyed óra múlva jobban lett.Egy darabig nem is fogyasztott de mára már olyan mint én is.
 

 
152. wax942011. január 22. 09:12
 
 
köszönöm a segítséget, visine lesz nálam, és én is arra gondoltam hogy ha észre veszik h valami nincs rendben akk azt mondom hogy ittam.
 

 
151. deeptrip2011. január 22. 05:04
 
 
A szemek be tudnak durrani elég vörösre, főleg a kezdőknél. Erre a megoldás egy szemcsepp, pl. Visine. Ezzel együtt is máshogy néz ki az ember tekintete, jobban csillognak a szemei és van egyfajta "spaced out" kinézete, de ezt már csak gyakorlott használók veszik észre.

Ha megszorulsz érdemes azt mondani, hogy ittál. Ezen kívül próbáld elképzelni azt, hogy nem para interaktálnod a szüleiddel, ha arra kerül sor. Megoszthatod velük azt is, hogy jól érzed magad csak persze ne azt mondd, hogy azért mert be vagy tépve, bár vannak kivételes szülők, akiknek ezt is el lehet mondani.
 

 
150. kep2011. január 21. 22:03
 
 
Hazajutsz, az nem probléma. Ezt a nem tudok felállni, úgy betéptem dolgot nem kell szó szerint venni. Hogy levágós, vagy sem, nos, szerintem két, két és fél órával a kezdet után is le lehet vágni... Gondolok itt szülőkre, akik jó esetben ismernek és észreveszik, ha valami nem stimmel, tehát; ha még nem vagy gyakorlott, akkor inkább ne lássanak addig.

Hogy tudsz-e értelmesen válaszolni? :) Típusfüggő. Sokszor azt sem tudni, hogy ténylegesen szóltak hozzád, vagy csak haluztad. Sőt, haluztad-e a reakciódat, ha volt egyáltalán? Arra érdemes odafigyelni, hogy mit csinálsz valójában. Ilyenkor átmehetsz "robotba". Például leveszed a kabátodat, a helyére rakod, közben már ezer gondolat suhant át az agyadon és nem emlékszel a mozdulataidra, mire a folyamat végére érsz.

Egy szó mint száz, várd ki a hatás végét és ne este tízkor köszönj oda a tévéző szülőknek.
 

 
149. wax942011. január 21. 18:51
 
 
am olyat találtunk hogy haver megszagolta és megszédült, méterekről érezni a szagát, szal elég ütős:D
 

 
148. wax942011. január 21. 18:47
 
 
uh:D az a gáz hogy valahogy haza is kell jutni :SS nagyon levágós olyankor az ember? pl ha kérdeznek vmit akk tudok majd értelmesen válaszolni ?:D am köszi a tanácsot
 

 
147. PostMan2011. január 21. 17:25
 
 
Hát, mi haverral először vizipipából füveztünk kb 0,3 mat raktunk bele és nem bírtunk mozogni utána 4 órán keresztül. Ma vp-be egy 0,8 kell hogy érezzem rendesen. Teljesen más, sokkal csillesebb, sokkal lassabban tépsz be, minden slukk egyre mélyebbre visz. Ha jó minőségű akkor 1 gramm elég a vizipipába 4 embernek, keverjétek össze a dohánnyal ne csak a tetejére szórjátok. Szippantás szippantás mééélyre! Persze ha tapasztaltak vagytok úgymond, akkor vágjátok bele a kettőt és addig szívjátok amíg jólesik, utána lehet új szent csapni ha egy kicsit tisztultatok. Ha viszont nem vagytok tapasztaltak akkor lehet nem fogjátok észrevenni h mikor vagytok készen. :D
 

 
146. wax942011. január 21. 15:54
 
 
4 emberre elég lesz 2g? vagy sok?
 

 
145. PostMan2011. január 21. 15:37
 
 
Én dohánnyal elkeverve szoktam szívni, amennyit jól esik, jól kijön az aromája. Igen lesz, nem fogjátok tudni végig szívni úgy fog kaparni a füst...
 

 
144. wax942011. január 21. 15:27
 
 
hali, van 2g-m és haverokkal azon tanakodunk hogy hogyan töltsük pipába (mennyit, milyen módon) hogy üssön. Am lesz külömbség ha nem töltünk vizet a pipába?
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!