DAATH

A legnagyobb kegy, hogy az emberi elme nem képes összefüggést teremteni a benne lévő dolgok összessége között.

Howard Phillips Lovecraft

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2004. december 18.


Utolsó hozzászólás:

2014. február 4.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

24980 letöltés
213 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Piperazinok: mCPP, BZP, TFMPP, ...

Én+te+ö=gén, 2004. december 18.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

A Drogriporter cikke a BZP médiavisszhangjáról
A Drog Fókuszpont tájékoztatója a BZP betiltásáról
A Drogriporter korábbi cikke az mCPP-ről

VIGYÁZAT! A régebbi típusú Diablo márkanevű tabletta BZP-tartalma az átlagos adag többszöröse, így tehát ajánlott negyedelni vagy felezni! A nagyobb illetve többszöri adagolás aránytalanul felerősítheti a kellemetlen mellékhatásokat.
Az újabb típusú Diablo már nem tartalmaz BZP-t.

 
213. Nadir&Zenit2014. február 4. 15:57
 
 
Swim barátom összefutott ezzel a kis csodával, pár hete.

Ecstasy-ként árulták:

Hupikék törpikék fej alakú tabi
világoskék Szín fehér foltokkal
Lejövetelnél: fejfájás és izomfeszülés.
http://www.ecstasydata.org/view.php?id=1820
 

 
212. cakkk2011. február 19. 17:43
 
 
kösszépen! utánanéztem, hát ennek nagyon nem örülök. a benzofury hatását mind észleltem: kiszáradás, izzadás, érzékszerveim felturbózták magukat, eufória, stb. A fáradékonyságot meg gondolom kompenzálta az a minimális amfetamin ami benne volt. Felháborít az ilyen. de ha már itt tartunk és netán valaki ilyennel találkozna, nem mondom hogy rossz, de elég feszülős a lejövetel, és arra ne is számítsatok hogy aludni vagy enni bírni fogtok. a lehangoltság nem jelentkezett pedig számítottam rá, nálam mindig van, de most nem volt. semmi szeretetfless, kőkemény kattogás, egy csomag rágó erősen ajánlott.
 

 
211. techman2011. február 19. 17:06
 
 
cakk:

Szerintem benzofury, abból van rózsaszín is.
 

 
210. cakkk2011. február 19. 10:59
 
 
sziasztok! tegnap este sikerült egy számomra gyanús cumóval találkoznom. rózsaszín spuri...kissé savanykás illatú, kesernyés ízű.
pörgetett, tette a dolgát. igazából jól voltam végig, még most is jól vagyok, bár hullámszerűen felgyorsul a szívverésem és érthetetlen pánik jön ki rajtam.
a fehér dolláros felninél találkoztam először mcpp-vel, emlékszem rá és nagyon rottyon voltam tőle, ez nem hasonlítható ahhoz, szóval magamtól is rájöttem hogy nem mcpp, mégis fontos lenne kiderítenem, hogy mivel ütötték fel...szóval várom az ötleteket!
 

 
209. icky2011. január 22. 14:58
 
 
Sziasztok! A tegnapi este folyamán hozzájutottam 2 db fehér mcdonalds-os felnihez(ebből 1.5 toltam el).Ez a mennyiség 21:00-2:00-ig fogyott el, nazális ill. orális fogyasztás útján.A tabi elég porhanyós volt, nagyon könnyen szétlehetett törni. Felszíváskor erősen mart. Az elején még nem gondoltam volna hogy bajok lesznek, jóérzésem volt:empátia,beszédkényszer,zsibbadás(fej és kéz). Majd olyan 2:30-3:00 között kezdtek rosszra fordulni a dolgok(jéghideg kézfej,forró arc, enyhe hányinger,zavarodottság), ezért hazaindultam. Mielőtt hazaértem volna megálltam egy cigire a sarkon, cigizés közben a körülöttem lévő dolgok elkezdtek "bizseregni"(mint amikor hangyás a tv). Gyorsan hazamentem, bár gyaloglás közben voltak kisebb koordinációs problémáim. Fölmentem a szobámba, vittem magammal egy ásványvizet, majd megpróbáltam aludni de nem ment.Hányingerem volt, kézfejem ill. a lábfejem jéghideg volt,szinte folyamatos vizelési inger és ha lehet azt mondani képi hallucinációk(szobámban a tárgyak összementek,megnőttek). Ez az állapot kb. 4:00-5:00-ig tartott, majd ilyen félálom szerű alvás következett. Nem olyan vészes a másnap, tudtam enni, bár még picit homályosan látok. Szerintetek mi volt abban a tabiban? Én mCCP-re tippelek
 

 
208. techman2011. január 17. 10:30
 
 
Világoskék facebook-os Mcpp van benne, gondolom az íze csípős volt!!!

MDMA forever!!!
 

 
207. zssasa2011. január 13. 21:54
 
 
szilveszterkor kb 2 sör és 3 pálinka után megettem egy ilyen fehéres kékes facebook tablettát kb 30-60 perc után elkezdett erősen lüktetni a tarkóm ami egyre elviselhetetlenebb volt majd elkezdtem hányni,haverom mondta hogy vegyek be egy fájdalom csillapítót bevettem hát egy algoflex-et kb 20 perc után megint hánytam,egy óra elteltével a fejem még mindig fájt bevettem egy cataflamot amit szintén kihánytam...
utána haverok rábeszéltek hogy egyek meg még egy tablettát megettem és kihánytam majd elkezdtem egész testen izzadni és a szívem úgy vert hogy majd kiesett a helyéből utána másfél óra izzadás után jobban lettem üdítőztem meg ásványvizeztem!
utána még 2 napig mindent kihánytam.
hazajöttem elmentem orvoshoz a gyomrommal kaptam gyógyszert rendbe is jött viszont azóta magas a vérnyomásom 140-170-ig változik a per meg 70-100-ig :S
rendszeresen sportolok 16 éve sosem volt ilyen gondom igaz elég sokat smookolok és régebben több bogyot is ettem(ma már csak ritkán)
Van valami ötlet hogy mi lehetett a tablettában vagy hogy mi okozhatja ezt?

Előre is köszi!
 

 
206. Dorian2010. január 5. 21:59
 
 
Szilveszterkor tesztelve lett :)
Fél régidiablo fél10-kor. Fél 11 +még 1/3 g spuri orrba, aztán indulás.
Éjfél előtt 5 perccel 1/3 g spuri kapszulában, 1 órakor a másik fél diablo.
Jelentem, maximálisan hozta amit vártam, de figyelem: óvatosan! A másik fél ördög nem kellett volna már, később éreztem, h kicsit túlpörgetem a szívem, úgyh "kényszerítettem" magam, hogy 20 percet egy fotelben töltsek nyugiban + 2 slukk zöld segített lenyugodni, aztán ment tovább a party. Érdekes, hogy a barátnőm nem érezte a túlpörgést, pedig csak 50 kiló... A mai napig nem tudom, hogy én aggódtam a kelleténél jobban, vagy mi volt, de a lényeg:
A régidiablo+spuri kombó nagyon bejövős, de ezt valóban ésszel kell csinálni... Jó bulit!
 

 
205. Én+te+ö=gén2009. december 31. 13:25
 
 
Dorian:
Szerintem hallgass a szívedre! :)
(vagyis 120-as nyugalmi pulzus felett már ne tolj rá többet)
Tarts mértéket, mint ahogy a stimuláns+stimuláns kombókkal illik.
Jó szórakozást!
 

 
204. Dorian2009. december 31. 12:36
 
 
Valaki a fél (régi)Diablo + gyors keverékről?
Mielőtt este magamba tömöm...
 

 
203. Dorian2009. december 17. 19:29
 
 
Múlt héten hogy-hogy nem hozzájutottam a régi fajta Diablo-hoz. Igazán kíváncsi voltam, mert legális korában nem volt alkalmam kipróbálni.
Szóval party előtt idejekorán (merthogy idő kell neki), este 10 órakor indítottam, a biztonság kedvéért egy egésszel :) A barátnőm csak egy felet kapott, szintén a biztonság kedvéért, csak egy kicsit más értelmezésben :)
T+1,5 órakor elindultunk, ekkor már biztos voltam benne, hogy nem cukorka: tág pupillák, közepes nyugtalanság ("táncolnék már") és beszélgetős kedv jellemzett minket. Gyomortájt az elején enyhe feszültséget éreztem, de ezt csak annak tudom be, hogy teljesen éhgyomorra fogyasztottam, de utána nem bírtam már tovább és indulás előtt bezabáltam :)
Kicsit izgultam, mert olvastam, hogy "nagyon durva" "egy fél bőven elég" stb. de nem kell izgulni, annyira nem kemény ám...
Barátnő is megette a maradék felet T+3 órakor.
Maga a hatás valóban hasonlít a régi jó lasztikéhoz, a különbségek:
A szeretet-érzést és a beszélgetősdit jól hozza, de annyira nem maxos, mint az MDMA, hiányzik belőle a "vííííííííííííí, megölelem a világot !!!" Valamint hiányzik belőle a pörgetős hatás. Bár ez utóbbi lehet, hogy csak setting kérdése, mert a buliban elég latymatag zenék szóltak, hiába volt progi bulinak beharangozva. (De most, hogy belegondolok, nem igaz: annakidején régi lasztival a legszarabb zenékre is széttáncoltam magam)
Hajnali fél négykor már teljesen kiment belőlünk.

Egyenlőre úgy gondolom, hogy egy féllel nagyszerű lehet egy beszélgetős baráti összejövetelhez, házibulihoz, de bulizni lehet, hogy a fél diablo + gyors kombináció lenne a nyerő. Erről mi a véleményetek?
 

 
202. moon2009. december 6. 17:42
 
 
Ez inkább valami legális amfetaminszerűség lehet. Rossz helyre írtam.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!