DAATH

Az emberek azt hiszik, a szeretet érzelem. Pedig a szeretet józan ész.

Ken Kesey

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

scp


Létrehozás ideje:

2007. november 7.


Utolsó hozzászólás:

2014. március 14.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

8150 letöltés
69 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Hallucinációink

scp, 2007. november 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
69. Assamoa2014. március 14. 12:16
 
 
Én is így gondolkodtam az adagolásról, mint ahogy Ti írtatok róla...
Csak bennem is szöget ütött ez a rendkívül magas dózis. Ezért gondoltam hogy megpedzítem a témát... :)
 

 
68. Maniec2014. március 13. 20:50
 
 
Persze ebben egyetértünk. Még csak másfél éve ismerkedem ezzel a világgal, nem sietek sehova. :) Egyedül az döbbentett meg, hogy eddigi tudásom szerint +5g már a legfelsőbb szintekre képes repíteni, ezt a 8-12gét már nem is tudom hova képzeljem. :) Meg amúgy is egyénként változó h kiből mit hoz ki egy bizonyos mennyiség szóval kár az összehasonlítás. :)
 

 
67. findzsusz2014. március 13. 18:18
 
 
Maniec
Én úgy tudom, hogy hallucinációról akkor beszélhetünk ha (miközben látsz, hallasz vmit) nem vagy tudatában annak amikor ez megtörténik hogy az nem valóság. Tehát ha pl. mozgó ábrákat látsz vagy zeneként észlelsz vmilyen környezeti hangot de tudod h szer hatása alatt állsz és ez attól van. Az nem hallucináció. Egyébként nem tökösség kérdése a nagyobb mennyiségek fogyasztása. Mindenki maga döntse el vállalja e készen érzi e magát erre vagy sem. Az bizonyos hogy a pszichedelikus élmények teljesen új dimenziója nyílik meg ha kicsit merészebben adagolja az ember azt az adott anyagot. Persze nyilván a kockázat is növekszik.
 

 
66. Maniec2014. március 13. 17:53
 
 
Én még nem mertem 3g fölé menni... grat! :D Nálam egyébként már 1g-nél is hullámzott a dvd borítója, bár gondolom a haluk alatt ennél összetettebb látomásokat értesz. :)
 

 
65. findzsusz2014. március 13. 17:21
 
 
Ja emlékszem azért az elalvás nem volt egyszerű a gombánál. Nagyon kifáradtam a vége felé és kezdett elegem lenni. Általában nem csukom be a szemem trip közben. Szóval ledőlök hogy akkor most szunya meg már a végét járta az utazás erre nem jönnek a fránya indián motívum és olyan intenzíven ott forgolódtak a szemhéjamon hogy ott morcos lettem :D na jó nem nagyon
 

 
64. findzsusz2014. március 13. 17:13
 
 
Volt már többször úgy, hogy kezdtem elveszíteni a fonalat és ugye ilyenkor az ember keresi keresi auzán jönnek a belebonyolódások meg mindenféle hurkok :O de valahogyan ösztönösen mindig sikerült ezekből kimászni. Átfordítani a folyamatot. Általában valami nagyon egyszerű "dologra" irányítottam a figyelmem. Mondjuk egy tárggyal játszok, eszem egy csokit és teljesen ennek a butyutaságnak adom át magam és észre sem veszem de eltűntek a gondolathurkok meg hasonló csúnyaságok :) de mint mondtam ez mindig ösztönös. Nem tudatosan állok neki elhessegetni a para kezdeményeket mert ha így csinálnám valszeg csak rosszabb lenne. Aztán észre se vettem de el is felejtettem h volt vmi problémás része és folytatódhat a kaland :)
De nyilván ahány ember annyiféleképpen kezeli ezeket a dolgokat.
 

 
63. Assamoa2014. március 13. 16:39
 
 
Azért az kemény hogy ilyen dózisnál (legalábbis úgy hangzik a szavaidból) sem vesztetted el az 'árbócrudat'.

Nekem már 2-3g-nál is relatíve olyan intenzív hogy nehezen tudok nem szétcsúszni.

Neked van erre valami bevált módszered, gondolat vagy trükk, hogy nem is feltétlen a trip közben, de még ebben a tudatállapotban azt tudatosítód, mantrázod vagy ilyesmi, ami segíthet?

[Tudom hogy ez már sokszor, sok helyen ki lett tárgyalva... esetleg ha tudjátok hogy pontosan hol történt ennek megbeszélése, belinkelhetnétek! :) ]
 

 
62. findzsusz2014. március 13. 15:45
 
 
Igen utólag. Akkor ott abszolút valóságként érzékeltem. Kicsit meglepődtem ugyan, mi a fenéért van ott az a rés. Arra gondoltam át tudnék integetni rajta az alsó szomszéd lakásába, de mivel hallottam azokat a hangokat meg zajokat nem akartam zavarni őket aztán elengedtem ezt az egészet :D Mondjuk annyi benyomás ért azon az estén hogy gyorsan találtam új izgalmakat amik lekötöttek:)
Azóta kicsit átértékeltem a tripet mint olyat. És még bőven érzek kiaknázatlan tartalékokat ezen a téren. Ami nem biztos hogy mennyiség növelés kérdése bár lehet ez is benne van. Igaz nem tudom hogy gombánál mennyi a határ mely után már nem lesz intenzívebb az élmény mint az lsdnél az az asszem 1000 mikró. Úgy látszik további kísérletezésekre van szükség :-)
 

 
61. Assamoa2014. március 13. 14:11
 
 
Amúgy érdekes hogy ekkora dózisnál Neked még megvolt a valóság-hallucinációtól való megkülönböztetésnek a tudatossága, vagy csak amikor visszajöttél fogalmazódott így meg benned?
 

 
60. findzsusz2014. március 13. 03:55
 
 
Szárítva :-)
hátőő ja eléggé katapultáltam :D
 

 
59. Assamoa2014. március 12. 21:54
 
 
Bocs hogy beleszólok, de a 8-12g gomba szárítva vagy frissen volt? :D
Csak mert ha szárítva akkor az elég keményen hangzik! :D
 

 
58. findzsusz2014. március 12. 18:12
 
 
2cb vizuálisan első helyen! Igazi animációs filmbe pottyantam, csak elengedtem magam és gyönyörködtem a történésekben. Tisztán esztétikai élvezet.
dmt se semmi bár túl nagy áttörést nem értem el vele, de olyan érzés volt mintha "haza" jutottam volna, az elme tiszta és nyugodt minden a legnagyobb rendben érzés. Mintha először látnád az igazi színeket formákat. Uhh milyen lehet ha tényleg sikerülne átlépni. Na majd remélem az is eljön.
lsd valagyon vizuálisan soha nem volt túl jelentős.
gombánál (olyan 8-12gvolt)életem első igazi halucinációja. csak egy pillanat volt de lehidaltam. A szobában az ablak és a padló között rés keletkezett ahonnan hangokat hallottam sündörgést mintha több emberke vagy mittomén micsodák sündörögnének és dumcsiznának.
Most szüneteltetem már egy ideje a pszichedelikumokat de remélem egyszer eltársaloghatok egy igazi manóval is :)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!