DAATH

Az én jelentőségét és jelentéktelenségét nem lehet túlbecsülni.

Reginald Blyth

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Polimer


Létrehozás ideje:

2003. május 12.


Utolsó hozzászólás:

2016. július 4.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

15593 letöltés
48 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Pszihadelikus szakács könyv

Polimer, 2003. május 12.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
48. Én+te+ö=gén2016. július 4. 23:22
 
 
Az állati eredetű zselatinkapszulákon kívül van még az ostyakapszula, és a (növényi eredetű) vegetáriánus kapszula. Érdeklődj valami nagyobb gyógyszertárban, neten általában csak nagy kiszerelésben lehet rendelni ilyesmit.

Tablettapréselés növényekből szerintem nem esélyes. A finomra őrölt fehér porok tablettázásához is kell kötőanyag, a növényeket pedig még nehezebb finomra őrölni. Minél darabosabb, annál nehezebben áll össze kapszulába.

Papírzsebkendőbe csomagolva "ejtőernyő"/"bomba"?
 

 
47. ppnqdd2016. július 4. 00:48
 
 
Szia, szerintem ne tablettában gondolkozz, mert csak basztatni fogja a gyomrod, Próbáld meg feloldani valami savasban, esetleg melegítsd fel kicsit, hogy feloldódjon, aztán bumm le. Citromleves víz pl. Amit szájban rossznak érzel, az az emésztőrendszerednek is rossz és szárazon letolva nem lesznek jótékony hatásai.
 

 
46. katonafull2016. július 3. 20:01
 
 
Üdv!

Nem találtam jobb helyet, ahová passzol a kérdés.
Nincs valakinek ötlete hogyan, mivel lehetne otthon tablettát préselni?
Ennék néhány gyógynövény-őrleményt, de rohadt rossz az ízük. A kapszulát meg kihagynám, mert a legtöbb állati eredetű összetevőt is tartalmaz. Nekem olyan meg nem kell, mert az állatok a barátaim. Ráadásul macerás töltögetni.
 

 
45. arock7772014. október 16. 15:42
 
 
Scap!
Szerintem a legjobb a vaj es nem a margarin. A margarin nagyon vizes. A teavaj pl megfelelo. Felapritod a zoldseget minnel aprobbra es egy kis labasban felolvasztasz annyi vajat ami pont ellepi azt a mennyisegu zoldseget amennyit fogyasztani szeretnel. Ezt kis langon megpiritod ami annyit tesz hogy kb egy fel perc a vaj sistergesetol szamitva. Ekozben folyamatosan kavargatod hogy nehogy leragadjon. Erezni fogod az illatat mert eleg eroteljes jellegzetes. Ha ez megvan leveszed a tuzrol es hagyod kihulni. Ezt rakenheted kenyerre. Ha sutemenyt akarsz kesziteni akkor ezt egy meggyes piskota tesztajahoz hozzakavarod. Lehet meggy is benne nem gaz. Egy szemelyre korulbelul masfel gramm a minimum hogy a feeling rendesen meglegyen. Egy sutotalca negyedenek megfelelo nagysagu tepsibe kb ot gramm negy szemelyre. Vannak mikroban elkeszitheo sutik is vannak amit poharban tudsz megsuutni ha kisebb adagot akarsz. Az ize kellemes. Kb masfel ket ora mire megut es kb ot hat ora. Eleg sokaig tart a high. Enni sokkal jobb de koltsegesebb. Sok sikert.
 

 
44. deeptrip2010. december 23. 18:57
 
 
Van már ilyen spriccelős THC kivonat, szóval működőképes. Viszont forró olajba vizet önteni rossz ötlet, nem forró olajba vizet önteni ugyancsak kétes eredményű (nem oldódnak egymásban). Olaj helyett sokkal jobb lenne tömény etil alkoholban áztatni 2 hétig, ez a szájban is gyorsabban felszívódik és az olajat amúgy se lehet túl jó érzés belespriccelni az ember szájába.
 

 
43. Yoman2010. december 23. 18:53
 
 
valaki próbálta már azt hogy:
megfogsz 1-2g petrezselymet,összemorzsolod,olajon(oliva) sokáig dinszteled,majd kis vízzel felöntve az olajat félre teszed,a maradékot megszárítod majd elfogyasztod hátha nem ment el az ereje...na most következik a lényeg...amit félreraktál vizes olajat,1 kicsit megízesíted,mondjuk raksz hozzá 1 kis cukrot,mézet,utána az egészet beleöntöd egy spriccelős,adagolóba például mondjuk egy kölnis üvegbe...az így létrejött témából,időközönként fújsz 1 párat a nyelved alá...aztán lesz ami lesz...
Valakinek tapasztalatok e felől?
köszi előre is a választ
Yoman
 

 
42. Scap2009. április 16. 15:19
 
 
HELP ME!!

Kéne egy kis segítség!
1, Ha felaprítok egy kis zöldséget és belekeverem vajba majd az egészet megfőzöm aztán hagyom kihülni /esetleg megszilárdulni/ majd ezt pl rákenem kenyérre és megeszem akkor az hatni fog?

2, A hatása tovább fog tartani mint ha ugyan azt a menyiséget elszívnám?

3, Erősebb lesz a hatás? tovább tart a csúcson mint szívás esetében?

4, Mire kell vigyázni főzéskor? Ilyenekre gondolok mint pl: nem szabad leégetni stb...

------

Ha lenne olyan kedves valaki akkor leírhatná pontosan, hogyan kell elkészíteni pontosan. Valaki olyan aki tudja és nála hatott is. Nem csak nekem segítene vele szerintem. Nem tudok főzni szóval eléggé béna vagyok jó lenne egy pontos leírás. Még ilyen is mint pl: milyen vajat kell használni? jó-e az otthon boltba kapható kenhető dobozos vaj.

Az íze nem érdekel milyen lesz. Előre is köszi!
 

 
41. Niphrendil2009. február 14. 13:18
 
 
nos, mi is szoktunk sütit készíteni, tegnap kipróbáltuk az erowides banana loaf receptet, másfél gvel 2 személyre, és cs a felét fogyasztottuk el, de nagyon adta... még most is érzem x))
viszont a kérdésem az lenne, h a fennmaradó süteményt ha lefagyasztjuk, akkor a THCre ez milyen hatással lesz? (mert sztem a következő adandó alkalomra a jövő7végéig várni kell, és az állaga miatt sztem addigra meg fog penészedni.)
 

 
40. tester2008. október 15. 18:41
 
 
Jól hangzik, de nem lesz túl tömény levendula íze?

Ezzel a vajjal aztán mit érdemes sütni?

Egy levendulateának is olyan erős íze van szerintem...
A fürdővízbe viszont pont jó.
 

 
38. 2000tree2008. június 22. 15:56
 
 
Visszaolvastam a témában és találtam egy borzasztó receptet...
Szeretnék veletek megosztani egy sokkal jobbat :)

A levendulát kiszárítod. A levelét összemorzsolod, a szárát pedig felaprítod. Megfelelő mennyiségű margarint és vizet teszel egy edénybe (a cimbim 20 dekához kb 3 decit használt). Nagy lángon melegíted, néha megkavarod. Amikor a margarin elkeveredett a vízben, hozzáadod a levendulát. 30-40 percig forralod, kb percenként megkavarod (közben valószinűleg egyszer-kétszer pótolni kell a vizet). Leszűröd az egyveleget, a növényi részekből jól kinyomkodod a nedvességet. A víz+margarin keveréket lehűtöd (mosogató->hideg víz->később hűtő). Kb fele margarinnal és vízzel megismétled az egészet. Ez a második fázis _erősen_ ajánlott. A víz tetejére feljön a margarin, megszilárdul, majd egyszerűen le lehet róla venni. Szép neonzöld lesz ;) Utána pedig pont ugyanúgy sütsz vele, mint ahogy a hagyományos margarinnal tennéd...
 

 
37. teletabi2008. április 10. 20:04
 
 
Tapasztalatból beszéltem. De semmi gond.

Oltsad le Gén a tapasztalatot! Direkt írtam, hogy "nem óverdózra megyek" !!!

Hetente sütök sütit, 0,01g potosságú precíziós mérleggel mérek, mindig tudom a növény melyik része, kintibenti, milyen a fajtája....

Ja és próbáltam már annyival is, meg 1gvel is , és akkor is tudtam a fajtáját is meg akkor is mérleggel mértem és helyesen készítettem el (mert az se mind1!)

Amúgy hasissal működik ez az arány 2g 3 ember, de akár 2g 6 ember is főleg az én haskámból.

Sevil 2x próbálta, én megszámolni se tudom, ráadásul többféle képpen (csokigolyó, nem sütős.... csokispiskóta, sajtos szendvics, sajtszósz, rántotta...)

Amúgy most én is kenderböjtölök lassan 3hete, szal még beszámítható is vagyok....

mind1, nincs harag.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!