DAATH

Életünk olyan, amilyenné gondolataink teszik.

Marcus Aurelius Antoninus

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Sevil


Létrehozás ideje:

2003. június 10.


Utolsó hozzászólás:

2019. október 2.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

21806 letöltés
210 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Első drogos élményem

Sevil, 2003. június 10.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
209. ppnqdd2015. július 11. 01:32
 
 
Hahaha, vajon hová mutat az a link? :D
 

 
208. Én+te+ö=gén2015. június 22. 13:07
 
 
A témakör címe szerinti cikk, középsulis közegböl, értelmeseket mondó interjúalannyal, és a legkorrektebb drogtájékoztató linkkel a végén :)
http://kozepsuli.hu/az-elso-drogos-elmenyem/
 

 
207. 0123Kenny01232010. április 17. 22:47
 
 
Ma megvolt az első fűvel való találkozásom és egyben az első "drogos élményem". Hát mit ne mondjak, nagyon jó volt! Elmentünk, beszereztünk 1g-ot és felesbe elszívtuk. A hatása kb 5 perc után érződött. Először melegség öntött, el, majd elég vicces volt minden. 10 perccel később már nagyon jól éreztem magam! Nagyon jó érzés ölelt körül. Majd minden belassult (elég fura volt). A teljes hatás 1,5 órán át tartott, de legalább 3 órának éreztem! A szemeim egy picit égtek, de nem volt kellemetlen! Összességében nagyon jó érzés volt és teljesen pozitív!
 

 
206. Buká2010. január 14. 14:00
 
 
jaj bocsánat. lejjebb tekerve látom hogy ez már tárgyalva volt.
 

 
205. Buká2010. január 14. 12:01
 
 
Érdekes sztori... nekem meg az fúrja az oldalam, hogy mi az a 'kezdők immunitása'? miért van? néhány embernél első pár alkalommal nem üt a fű. (én is ilyen voltam) miért? van ennek valami élettani magyarázata, vagy pusztán pszichés?
 

 
204. noRph2010. január 8. 14:59
 
 
Azt kifelejtettem mikor a mentem előre egyre csak távolodott, távolodott a kép mintha vissza fele mennék.

Ha valakinek vmi sejtése is van mi lehetett az a lila por benne pls mondja meg.
 

 
203. noRph2010. január 7. 21:53
 
 
Én elösször 15 évesen.
Haverommal akartunk szerezni zöldet, hát nem nagyon jött össze azt a haver mondta h nézzünk szét az anyja szobájába mivel látta már egyszer, kétszer szívni a pasijával. Hát jó körül is néztünk és mit találtunk?Na vajon mit..lehetett a fiókjába kb. 10Gramm, de jobban megnéztük és voltak benne ilyen pici lila foltok mintha por lenne, mindegy nem piszkáltuk bele tettük azt is, egy 1,5 G-t csinálhattunk.

Lementünk az M0-ás mellé egy kis helyre ilyen híd szerűség alá ahol elöttünk egy kis erdő volt.
Oké, elkezdtük szívni..nagyon nem is emlékszem rá úgy kiütött engem, hátra dőltem "relaxálni" mire elkezdett esni az eső..jó le is szartam le is vetkőztem illetve csak a pulcsit meg a pólót vettem le és szakadt rám az eső és mégis izzadtam olyan melegem volt. 30-35 percig feküdhettünk ott mire arra kelek fel hogy a haver elkezdi a hasamat köpködni, megpróbáltam felállni de nem jött össze szal jól pofán köptem.
Aztán azt veszem észre h elefánt hangok, oroszlán hangok minden féle állati hangok jönnek ki az erdőből.(ilyenkor gondolkoztam azon a lila valamin hogy mi lehetett az amit a zöldbe találtunk).
Eléggé meg ilyedtem és bármilyen szar is volt felálltam hogy megkeressem havert mert ugye eltűnt...felmentem a híd-on hogy megnézzem holvan. Nem láttam sehol de viszont a talaj alattam elkezdett egy picit homályosodni...na akkor indultam meg, menni alig birtam mintha repülnék vagy én nem is tudom. Ugye a híd-hoz mi egy ilyen kihalt pusztán mentünk át ahol vagy kis dombok meg bokrok vannak.Eljutottam odáig és akkor lövés hangokat kezdtem hallani, pfúú de megilyedtem :S.
És a bokrokat ahogy néztem mintha lettek volna bennük valakik, nagyon partam úgy éreztem megarnak támadni engem, ilyenkor még hangosabb lett a lövés és mintha jött volna egyre és csak egyre közelebb a hang. Valahogy valamiért a többi dolog kiesett a fejemből és lófaszra sem emlékszem csak hogy már ott vagyok a házba és haver az ágyan döglik!De viszont az anyja ott van és elkezdett velem ordibálni már nemis tudom miről.
Aztán kiment a szobábol és bebaszta az ajtót. Később kb 1 nappal később felkeltem (ami 10 perc volt csak nekem nagyon nem úgy tűnt :D) és elmesélte az ő történetét (ugyan ez volt csak vele nem kiabált az anyja) Kimentem megkérdezni miért kiabált velem, és mondta hogy itthon sem volt most jött meg ebben a pillatban.
Nah mindegy másnap már haver telefonál hogy menjek át hozzá mert még van egy pár gramm, nah akkor mondtam hogy anyádat azt! és letettem a telót :)

Hát igen ez lenne az én első élményem a piálásokon kívül.
Ennyi volna =)
 

 
202. öregláma2009. december 16. 12:22
 
 
Karelgott,hogy ne off-oljuk szét a topicot.Írtam neked választ a témával kapcsolatban a "pszichologia - merre menjen" topicba.Talán inkább oda való a dolog. :)
 

 
201. KarelGott2009. december 15. 15:20
 
 
:) akkor egy cikk,bár semmi depressziót nem olvastam a kommentedben,de hátha előre lendít.(igaz én ezzel nem értek egyet) http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20091215-a-hazassag-jo-az-egeszsegnek.html
 

 
200. öregláma2009. december 15. 15:01
 
 
Én a speedet próbáltam legelsőnek(alkoholt leszámítva,de arra nem emlékszem).1 játszótéren éjszaka szívtam fel 1 erősebb csíkot.Mentünk discóba.Igazából,fogalmam sem volt,hogy mit kéne éreznem.Semmi xtrát nem adott.Ez vagy 12éve volt.Pár hónappal rá próbáltam a füvet.A fűvel is hasonlóképpen jártam.Mivel sosem dohányoztam,nehéz volt megtanulni bent tartani a füstöt és ha sikerült is az oxigén hiány sokat rá dobott.Igazából csak a társaság és a kíváncsiság vitt rá.Az egésznek túl sok értelme nem volt.Azóta nagyon sokat fogyasztottam különböző szereket(ami volt épp),és sokszor nagyon jól éreztem magam.Hihetetlen,de nagyon sokat tanultam (főleg)magamról és másokról,a szereknek köszönhetően.Sok embert ismertem meg(partyk+eki"hazudós drog" stb...)De már,szeretnék egy családot.És nem a "nem tudnál segíteni?" fajtából.Szóval elmúlt mint a gyerekkor...És csak a ritka nosztalgia marad. :)
 

 
199. Én+te+ö=gén2009. október 7. 17:18
 
 
fL3x:
Drog, szet, szetting! A drog nem csak önmagában müködik, hanem a hozzáállástól és a környezettöl függöen alakul ki az élmény minösége. Az indíték és az elözetes megtervezés azért fontos, mert kell valami az elmédnek, amin továbbhaladhat elöre a trip kiteljesedésének irányába. Ha a fütöl agyalós lettél, az azt mutatja, hogy müxik a dolog. De ilyenkor érdemes valami "mind food"-dal etetni az elmédet, hogy ne csak a bambán röhögö haverjaidat kelljen nézegetned vele :) Gyakorlatilag bármi, ami egyébként is bejönne neked, új mélységeket kap füvel.

Helyesen tetted, hogy 100 kilóra nem vállaltál be 2 bélyeget. Lehet, hogy a testtömeged az átlag másfélszerese, de az agyad attól még csak a szokásos másfél liter, nem kell neki többlet LSD. Itt is csak azt tudom mondani, hogy az elöre megtervezés, a többféle trip alatti lehetöség biztosítása (pld. kinti séta, beszélgetés, filmnézés, valami kreatív, triptoyok, zenehallgatás) mind-mind elöre viszik az utazást. Ha nincs mire figyelned, csak a szönyegre és parkettára, abból nehezebben bontakozik ki bármi "elszállós". Vedd körbe magad lehetöségekkel, és majd a tripen eldöl, hogy mikor melyik tünik érdekesnek a számodra.

Az is segít, ha a trip elött ellazulsz, becsukod a szemedet, átgondolod és elmondod magadnak, hogy miért is szeretnél tripelni? Nem kell túl konkrétan és több okot is belevehetsz - de ezek tudat alatt müködni fognak és valamilyen formában rajta tartanak egy gondolati "ösvényen", ami majd magától visz elöre. Ugyanígy érdemes belegondolni, hogy gombánál kb. 2-6, LSD-nél kb. 8-14 óra múlva megint visszajutsz a hétköznapi tudatállapotba és összefoglalhatod, hogy a céljaidra és kérdéseidre hogyan válaszolt az utazásod.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.