DAATH

Egyetlen halvány kis bizonyítékunk sincs arra, hogy az élet komoly dolog.

Ismeretlen

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Vélemény


Létrehozó:

smallsaman


Létrehozás ideje:

2003. június 18.


Utolsó hozzászólás:

2014. december 13.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

18928 letöltés
246 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Harcolni! De miért?!

smallsaman, 2003. június 18.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
246. Funkbwoy2014. december 13. 08:02
 
 
sötét fény, komoly :)
 

 
245. Assamoa2014. december 7. 12:06
 
 
Nyugi, fölösleges ráparázni. 2 hónap múlva már úgyis másképp fogsz gondolkodni.
 

 
244. Tlalocatecuhtli2014. december 7. 01:15
 
 
Ha szélsőséges gondolataid támadnak, akkor gondolj arra, hogy mindenkinek támadnak szélsőséges gondolatai. Ez pusztán egy helyzet. Az egyensúly igénye az ami lehet többlet.

Én nem látom az egyensúly igényét abban, hogy ezt leírtam nektek. Régóta tisztelem a csöndre való törekvést. Ez lenne a nyugalom kultusza. Az ember fele amaz állat ami... (ha nem érted, akkor te inkább ez állatrész vagy).

Én pontosan tudom, hogy nekem nem kéne megnyilvánulni. És emez lenne a "wu wei" - a "nemcselekvés". Mindig ahogy kimegyek dohányozni, a saját kutyám szarába belelépek. Gondolhatsz arra is, hogy kompletten kihagytam itt most azt amit eredetileg le akartam írni (de honnan tudnád?).

És ez bölcsesség amit leírok?! Nem ez a praktikum. A bölcs fel nem tett kérdésére az ostoba rutinból válaszol.
 

 
243. Assamoa2014. november 27. 23:48
 
 
Pár éve még ideges lettem volna Tőled... mára már inkább egyszerre találom érdekesnek és szarok rá.

Visszaolvastam a kommentjeidet... perverz, de pár dologban együtt tudok érezni veled.

+ Ha már ebbe a topicba írok: Harcolni! De miért?!
A cél érdektelen... azért harcolsz mert a ragequit nem fair.
 

 
242. Tlalocatecuhtli2014. november 27. 20:36
 
 
úrIsten olyan nyugodt lettem

Hová lett a Kötelező Nyugtalanság Pandám?! Ajaj, nem tudok kimenni a tajgára éjszakai túlélni hószánnal és puskával, mert a Putyikám rettenetes, és megjelenik mint medve...a medve néha megesz kis ukrán katonafigurákat.

Ajajaja-huhuajaja (olvastam a hírekben, hogy fáradt vagyok). Diszciplína; hát ne harcolj inkább! Hozzám azért csöngetnek be, mert eladok sötét fényt. Volt hogy összevertek a kapuban, mert ők világosságért jöttek; én meg vagyok a sötét fényhozó.

Vörös és fekete - becsületem a morál - sötétségem a szigor, és a névtelen mozdulatlanság. Ha mérget teszel a levesedbe, akkor a leveseddel együtt megeszed a mérged (és ezt ráadásul nem is akartad; hanem?!).

(csak örülni tudok, hogy újra írhattam. Ezúttal tényleg mintha valami Ima lenne.) Még a magyarok is sokan olvastak erről az esőIstenről aki a nevem. /Passuth László: Esőisten siratja Mexikót/

Bocsánat annak aki nem akarja tudni, hogy mit olvas.
 

 
241. Tlalocatecuhtli2014. augusztus 6. 19:05
 
 
Te miért jöttél a Földre? Az Istenke se mondja meg neked (hebeg valamit, és nem válaszol). Ködmókusok harca ez.

Lélekcsoportok belekerültek a sorsok viharába, hogy megszülessenek. Nézem ezt a "Masters of sex" sorozatot, ami nem komolytalan. Én mostmár így vagyok ezzel a channelling témával. Baromira érdekel, hogy ki volt képes ezt a témát tudományosan elemezni. Máig a Jane Roberts féle Seth könyve egyfajta orvosi lónak látszik. Máig emlékszem egy valahai virtuális társaságra, - ahol írta valaki, hogy - a születés előtt megjelent az a kis lélek, és születése előtt együtt fürdött a szüleivel (márha képletesen is megfürdött a földi valóságban).

Maga Ady Endrénél lehet olvasni, hogy az amerikaiaknak van egy ilyen szellemidézés mániájuk (ez inkább mánia, és nem hisztéria). "légy magad az a szellem" - borzongj meg a gondolattól, hogy szellemlény vagy - mondom én. Gondolj vissza arra a pillanatra, amikor csak a szellemerőd mentett meg. És egy újabb csodával kell elszámolnom nekem is igen! A legszebb álmaidat ne add felelőtlen kezekbe - soha nem érdemes.
 

 
240. Tlalocatecuhtli2014. március 11. 19:56
 
 
Az utóbbi hónapban döbbentem rá, hogy ez a fórum azért nem működik, mert az eredeti társaság a "pszichonauták" nem az én generációm (persze lehet azt mondani, hogy igenis működik, és közben én, meg még páran mások elpusztulunk, mert nem mint valami Mao Ce Tung/ Barroso hajósok vagyunk itt a Földön). Az én generációm magamból kiindulva olyan stressz dózissal élt, hogy kéjjel ment Angliába, nem csak parancsra. Én 28 éves vagyok így én már túléltem a nagy hippikeket. Látom, hogy felszabadul valami...menekül a Totenkopf...Magyarország választ. Dante Durante, ezt a horrort magadnak vetíted. Szolipszizmus. Horror mese.

Kiebra.blogspot.com
/A szolipszizmus nem egoizmus/
 

 
239. Tlalocatecuhtli2013. október 15. 22:02
 
 
Néha bohóckodik a fogaival a kezemen.
De végtére is ő az én kutyám, mindent megbocsátok neki.
Boldogok a kutyák, akik éhesek.
 

 
238. Tlalocatecuhtli2013. szeptember 23. 20:54
 
 
Stressz-Hold történelem - „avagy hölgyem, én nem tehetek róla, de nem tudom nem észre venni”.

A történet apropója, hogy egy csinos pénztáros csaj úgy adta vissza a visszajárót, mintha szikrák jöhetnének a kezemből. Szóval átjött egy titkos üzenet, amit csak finom kezek éreznek meg.

Most nem vagyok meggyőződve, hogy úgy általában értenek az olvasók, de itt pszichológiai értelemben nekem az jött le, hogy ennek a csajnak rossz élményei vannak (gyakori inzultációk áldozata), habár külső jeleit tökéletesen leplezte, mint ahogy én is tökéletesen lepleztem a vonzódásom - miután erős szeptemberi influenzával kipakoltam a gyógysöröket a pultra.

Hazafele az járt az agyamban, hogy a vonzódás az fizikai automatizmus (nem kell meglepődni, hogy így írok, az egyik személyiségem egy szépen fejlődő buddhista papnövendék).

Most akkor ezután írok pár sort Robert Anton Wilson nyomdokán (akit szeretek én is meg mások is „RAW” rövidítéssel enigmatizálni). RAW írt egy Ishtar Rising című könyvet (most az mellékes, hogy az illető a Playboy újságírója volt anno, és meztelenül is vannak nők a könyvben fotón szépek). Ami számomra érdekes lett, az talán nem is volt egzaktul leírva a könyvben: Ishtar, Innana, Eshter, Easter (Húsvét/locsolás/tavaszünnep), Astaroth, Isis, Aphrodite szójáték ugyanarról szól. „Queen Eshter heroine who saved the jewish people”. Ishtar volt A Termékenység-Istennő Mezopotámiában, aztán a szemita kultúrában Eszter mondjuk, aztán a keresztény középkorban pedig Astaroth aki a démonológiában egy sárkányon lovagló herceg (férfi), aki egész pokol seregeket vezet, és rossz a lehelete (ficsúr, akinek a munkás prekarióta semmi más csak tömegember. BMW, puffadt ego...stb. szóval herceg, egy Cesare Borgia, aki egyenlő lett Ishtar-ral...).

Akinek van egy kis íze, az lassan érti, hogy azt ért meg ebből amit akar...szerintem utána lehet járni ha érdekel...
 

 
237. Tlalocatecuhtli2013. augusztus 25. 21:56
 
 
Miért harcolok én?

Hát leírom - és az embert az motiválja, hogy van 0,7 ember akit érdekel ,és egyszer 1 egész ember lesz (talán) - a tetteket.

Mindig az az érzésem, hogy ha rossz módszereket is diktál a szívem, de egy másik dimenziót képviselek. Naponta végigmegyek a rutinon, hogy minden idegen. Ha jó passzban vagyok tudok segíteni. Holnap hétfő, és reggel felkelek. Hálás vagyok a "Keret"-nek ami munkára kényszerít.

Nem tudok kompromisszumokról. Minden nap neki kell esni az ostobaságnak. Nekem senki nem tud pontosabb célt leírni. Erre születtem. A káli júgá-ban azt a feladatot kaptam, hogy harcoljak az ördögökkel. Elég értelmetlennek tűnik, de ez a cél!
http://kiebra.blogspot.hu
 

 
236. Rex2013. június 13. 21:55
 
 
koffeinke-nek
bár célbaérne végre a sok fénymeditációm
és megértenétek
hogy amikor néha lázadok
akkor segítséget kérek
és nem magamért
léci
koffeinke
ha esetleg veszed
továbbítsd
kösz.
 

 
235. Rex2013. június 3. 10:23
 
 
jó kis próbálkozás volt, de a börzsönyből inkább hazajöttem írni és tantrázni :D

majd ha tényleg nyár lesz, vagy hasonló...

ez pedig jól összeszedett olvasmány, bár nem valami új http://www.egodeath.com/EntheogenTheoryOfReligion.htm
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!