DAATH

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom.

Publilius Syrus

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


scp__ hozzászólásai (1 - 2)
 (Témakör: daath gyarapodások)

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
scp__2007. november 2. 19:22
 
 
Te hülye vagy :D Ezt komolyan gondolod? Inkább csináljatok egy "hozzászólás törlése" funkciót a saját hozzászólásokra, és akkor ki tudom javítani az esetleges hibákat.
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
scp__2007. november 2. 17:04
 
 
"Mindenről a csúnya gének meg apú, anyú és esetleg a józsi tehet. Te ugyanakkor jól érzed magad így és nem is akarsz változtatni. A fórum is jól érzi magát így!"

Oké, ezen filozofálhatnánk. Tehát azt mondod, én tehetek arról, hogy szeretek írni. Neked mi a kedvenc ételed? Szerinted te tehetsz arról, hogy szereted a kedvenc ételedet enni? Vehetnénk a kedvenc italodat, a kedvenc időtöltésedet, vagy bármi mást, amit szeretsz csinálni. Mit a kedvenc időtöltésed? Szerinted tehetsz róla hogy az a kedvenc időtöltésed?

Szétválaszthatom a kérdést arra, hogy mi az amit szeretek - szerintem erről nem tehetek, és hogy mi az amit teszek - erről már tehetek. Az érzéseket véleményem szerint a tudat kis mértékben tudja befolyásolni, a tetteket nagy mértékben. Ha szeretek egy cselekvést, akkor nehezen tudom azt befolyásolni, hogy szeretem. Ha meggátolsz egy embert valamiben amit szeret, akkor dühös lesz, ha nincs elég önkontrollja, esetleg agresszívvé is válik (és túlreagálja a dolgot, ahogyan én is tettem).

Szóval a fórum jól érzi így magát, rendben. Én is megoldottam a problémát: csináltam magamnak több felhasználónevet. Hogy ez zavarni fog-e valakit vagy nem - a ti filozófiátokkal élve - erről én nem tehetek, ha rühelli hogy valaki sokat ír, hát az az ő hibája, nem az enyém...
 

Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!