DAATH

Ha erőd kevés, a félúton kidőlsz, de ne feküdj le az út elején.

Konfuciusz

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2014. december 3.


Utolsó hozzászólás:

2023. január 15.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

79394 letöltés
84 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


RIASZTÁSOK

Én+te+ö=gén, 2014. december 3.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
84. Metilon2023. január 15. 21:35
 
 
Lehet érezni, persze. De most azért kiderült, hogy a füves társadalom jó része nem igazán füves, hanem csak egy igénytelen toxikomán, akinek mindegy mi van, csak üssön. És ők nem érzik, vagy leszarják, vagy még élvezik is, mert 0.2-ből hárman beállnak órákra.

De valahol ez sejthető volt, mert eleve nagyon kevés embert ismerek, aki csak tisztán füves lenne, vagy érdekelné az ártalomcsökkentés (süti vagy vapó). A legtöbb haverommal is régen amikor szívtam, nekik pörögtek a sörök, meg a sima cigik, és hát őket most sem zavarja, hogy mennyire gázosak az ütött füvek, lényeg, hogy bódulnak.

A biznisz részén én is sokat agyaltam, főleg amikor gyönyörű szép, 10 pontosnak kinéző fűről derül ki, hogy azt is felütik. De az egyik elméletem, hogy CBD-s füvet termesztenek, amiért azért ha elkapják, tuti meghurcolják őket, amíg tart a vizsgálat, de a végén ha a szakértő megállapítja, hogy CBD, akkor nincs gáz. És akkor ezt a füvet ütik fel szintikannával, éppen az aktuálissal, ami általában legális is, amíg nem kerül C listára, de akkor meg jön az újabb.

Másik elméletem, hogy a vásárlók is ezt igénylik. Jobban üt, meg amúgy jobban függősít is, ha valaki rácsúszik, és utóbbi a dílernek is jobb, mert gyakrabban visszamegy.

Bárhogy is van amúgy, vicc, ami most megy. Sok herbálnak már a szaga is rossz, vagy ilyen kémiás undormány, vagy csak simán büdös, és nem hiszem el, hogy embereknek nem tűnik fel, hogy a fűnek nincs ilyen szaga... De vagy már el is felejtették a legtöbben, hogy milyen a jó szmók, vagy visszakanyarodtunk a hozzászólásom elejére, és igénytelen barmok, akik a szart is elszívják.
 

 
83. Fideath012022. december 2. 19:53
 
 
Elég egyszerű, hogy miért ütik, megveszik az alacson thc tartalmú olcsó zöldet, vagy legális cbd-set, majd szépen lefújják a filléres eslő vagy második generációs szinti kannákkal (nem az új fajta zombi kannákkal), hogy el tudják adni 3-4 rugóért gramját. Általában a régebbi jwh-kat szokták rárakni, mert annak viszonlyag hasonló a hatása.

@Gén
Ez a TUCIBI egy Kolumbiából származó drog koktél. A fő hatóanyaga MDMA, ketamin, speed és LSD, de ennél jóval több minden van benne, konkréten minden megmaradt fost belekevernek és aztán jó drágán eladják (ha jól emlékszem drágábban megy, mint a kóla). Európában egy Spanyol központból terjesztik, a rózsaszínes színét sima ételfesték adja. Itt van róla egy érdekes doku, de nem tudom, hogy mennyire megbízható: https://youtu.be/VOjAlLoXOhQ
 

 
82. NathanAdler2021. szeptember 19. 10:21
 
 
Én továbbra sem értem miért kell ütni ha beáztatják valamibe vagy befújják akkor azt is meg kell venni. Rendes miért nincs? Nincs fény vagy fénycső vagy nincs föld vagy nincs víz? Vagy egyszerűen nem látom át azt a fantasztikus nagy üzletet amiért megéri szart csinálni. A másik dolog azokról szól akik nem hiszik el. Hát érezniük kell nekik is hogy nem jól hanem szarul érzik magukat tőle. Persze a teszt meggyőző lehet de azt tapasztaltam hogy teszt nélkül is lehet érezni hogy nagyon nem oké a dolog.
 

 
81. Metilon2021. szeptember 15. 17:39
 
 
Ez rohadt szomorú. Én már egy ideje próbálom felvilágosítani az embereket ebben a témában, hogy sajnos a legtöbb fű ütött, amit kapni lehet, csak nem tudják. Én is pont az EZ teszttel tudtam elérni áttörést a legszkeptikusabb haveroknál. Szívni ebben az országban nem lehet, most már illegálisan sem...
 

 
80. rgnbgpjt2021. szeptember 1. 09:32
 
 
Helló!

Megint kering valami zöld, amitöl többen rosszul lettünk. Fura, mert pár része szinte semmit se csinál, de ha belenyúlsz, két slukk is a padlóra küldhet. Tünetek: paranoia, magas vérnyomás, szapora szívverés, hányinger, keserü íz a szájban, aztán erös, napokig tartó migrén, hasmenés, álmatlanság, szorongás. Olyan 15-20 percig kb lebénulva ülsz, próbálod túlélni, aztán huss! a para része elmùlik, de a következö 2-3 napban azért még kínoz a dolog.
EZ teszten az elsö kategória jött ki, vagyis JWT-018 és a többi.
Talán úgy lehet felismerni, hogy lemon haze néven fut, közepes zöld árnyalatú, nagyon ragacsos, és elsöre ugyan jó erös füccsi szaga van, de aztán megüt az a penetráns müanyag szag. (Ezt palo santoval ki lehet tisztítani a lakásból ;))

Vigyázzatok magatokra!
 

 
79. ppnqdd2021. április 16. 14:25
 
 
Sok perverz ember van, aki szeret különféle szerekkel kísérletezni magán. A 4-6 órás triptaminok és a 8-12 órás rövid láncú 2c-k(k itt többes szám) még talán beleférhetnek egy átlagos utazónak, de a DOx amfetaminok annyira hosszúak, hogy az már sem fizikailag sem szellemileg nem kellemes. Nagyon nem. Főleg egy elrontott adagolás mellett.

A 25i-kkel is hasonló a baj, csak ott nem feltétlen a hossz, hanem az adagolás félelmetes.

A szintik elég tiszta, body load nélküli hatást tudnak adni, de egy elrontott adagolásnál bármi történhet, akár meg is halhat az illető. Jó pár példa van erre erowid-en is. Az egyik legdurvább, amikor gombaporként adtak el Nbome-t és az illető grammnyi mennyiséget vett be a mg alatti dózis helyett. Nem kellett már segítséget se hívni hozzá...menthetetlen volt.

A klasszikus pszich növények meg eléggé szétb*sznak testileg, de nagyon ritka a haláleset tőlük (a maszlagra meg a burgonyafélékre ez nem igaz!!). Ha valami gáz van, kimosnak a toxikológián, azt kész.
A szintit nem mossák ki.
 

 
78. aassdd2021. április 16. 11:32
 
 
Üdv Gén.

Azt lehet tudni, hogy mennyi az a nagyon sok?

Egyszer régen - tán igaz sem volt - persze mikor még legális volt találkoztam DOC hatóanyagú cuccal. Volt szerencsétlenségem (!!!) egy 2,5 mg-s bogyóhoz. Azt kimondottan DOC-ként adták.

Életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy bevettem. Többször elgondolkodtam, hogy magamra hívom a mentőt!

Nem tudom mekkora lehet a “lekezelhető” adag! Óva intek tőle én is mindenkit nem csak jogi státusza miatt, de ez tényleg para. (“gonosz bogyó”)
 

 
77. aassdd2021. április 14. 14:24
 
 
Üdv Gén.

Azt lehet tudni, hogy mennyi az a nagyon sok?

Egyszer régen - tán igaz sem volt - persze mikor még legális volt találkoztam DOC hatóanyagú cuccal. Volt szerencsétlenségem (!!!) egy 2,5 mg-s bogyóhoz. Azt kimondottan DOC-ként adták.

Életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy bevettem. Többször elgondolkodtam, hogy magamra hívom a mentőt!

Nem tudom mekkora lehet a “lekezelhető” adag! Óva intek tőle én is mindenkit nem csak jogi státusza miatt, de ez tényleg para. (“gonosz bogyó”)
 

 
76. Én+te+ö=gén2021. április 13. 17:58
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Tesla
Forma: pajzs

Ma érkezett a riasztás holland laboros kollégáktól, hogy a rózsaszín Tesla, amit 2C-B -ként forgalmaznak, valójában DOC hatóanyagot tartalmaz.
A DOC egy nagyon hosszú hatásidejű (~24 óra) pszichedelikus amfetamin-származék és ebben a tablettában nagyon sok van belőle, több kórházi kezelést okozott a használata Hollandiában.

 

 
74. NathanAdler2021. március 27. 21:17
 
 
Naív vagy talán ostoba a kérdés, de ha abból indulok ki hogy akik hagyományos zűdet füstölnek azoknak a mindenféle vegyszerbe áztatott növény vagy növényi törmelék vagy növénynek látszó bármi nyilván nem felelel meg. Akkor nem tudok rájönni hogy kínálati oldalon az miért éri meg hogy lecsökken illetve elmarad a kereslet?
 

 
73. Metilon2021. február 19. 19:06
 
 
Nem tudom, melyik fórumba illik jobban, de riasztással is felér. SWIM vett némi füvet, amit már nyár óta nem tett, mert mindegyiket ütik mint az atom szinti kannával, de ez is gyanús lett az első cigi elszívása után. Ezért SWIM vett egy EZ Test Kit-et szinti kannákhoz, és lám-lám, azonnal elszíneződött a reagens konkrétan a narancssárga színre, ami jelenthet valamilyen JWH-t a felsoroltak közül, illetve van ott még pár anyag.

De a lényeg, hogy kurvára figyeljetek oda, mert szerintem nem túlzok, ha azt mondom, a zöldek 90%-át már ütik. Mindegy, ha szép, az is, ez is szép, illata jó, mégsem tiszta, és egy 0.4-es cigi is úgy vágta meg SWIM-et 4-5 órára, amilyet még holland white widow sem tett vele. Vegyetek tesztet, és nézzétek meg, mit szívtok. Amúgy nem csak nálunk megy ez, itt egy érdekes topic a berlini állapotokról:
https://www.reddit.com/r/berlin/comments/kve48s/spice_laced_weed_is_in_berlin_watch_out/
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!