DAATH

A végső ajándék: mozdulatlan tánc, ízen-túli édesség, mely semmivel sem mérhető.

Weöres Sándor

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2014. december 3.


Utolsó hozzászólás:

2021. szeptember 19.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

74221 letöltés
82 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


RIASZTÁSOK

Én+te+ö=gén, 2014. december 3.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
82. NathanAdler2021. szeptember 19. 10:21
 
 
Én továbbra sem értem miért kell ütni ha beáztatják valamibe vagy befújják akkor azt is meg kell venni. Rendes miért nincs? Nincs fény vagy fénycső vagy nincs föld vagy nincs víz? Vagy egyszerűen nem látom át azt a fantasztikus nagy üzletet amiért megéri szart csinálni. A másik dolog azokról szól akik nem hiszik el. Hát érezniük kell nekik is hogy nem jól hanem szarul érzik magukat tőle. Persze a teszt meggyőző lehet de azt tapasztaltam hogy teszt nélkül is lehet érezni hogy nagyon nem oké a dolog.
 

 
81. Metilon2021. szeptember 15. 17:39
 
 
Ez rohadt szomorú. Én már egy ideje próbálom felvilágosítani az embereket ebben a témában, hogy sajnos a legtöbb fű ütött, amit kapni lehet, csak nem tudják. Én is pont az EZ teszttel tudtam elérni áttörést a legszkeptikusabb haveroknál. Szívni ebben az országban nem lehet, most már illegálisan sem...
 

 
80. rgnbgpjt2021. szeptember 1. 09:32
 
 
Helló!

Megint kering valami zöld, amitöl többen rosszul lettünk. Fura, mert pár része szinte semmit se csinál, de ha belenyúlsz, két slukk is a padlóra küldhet. Tünetek: paranoia, magas vérnyomás, szapora szívverés, hányinger, keserü íz a szájban, aztán erös, napokig tartó migrén, hasmenés, álmatlanság, szorongás. Olyan 15-20 percig kb lebénulva ülsz, próbálod túlélni, aztán huss! a para része elmùlik, de a következö 2-3 napban azért még kínoz a dolog.
EZ teszten az elsö kategória jött ki, vagyis JWT-018 és a többi.
Talán úgy lehet felismerni, hogy lemon haze néven fut, közepes zöld árnyalatú, nagyon ragacsos, és elsöre ugyan jó erös füccsi szaga van, de aztán megüt az a penetráns müanyag szag. (Ezt palo santoval ki lehet tisztítani a lakásból ;))

Vigyázzatok magatokra!
 

 
79. ppnqdd2021. április 16. 14:25
 
 
Sok perverz ember van, aki szeret különféle szerekkel kísérletezni magán. A 4-6 órás triptaminok és a 8-12 órás rövid láncú 2c-k(k itt többes szám) még talán beleférhetnek egy átlagos utazónak, de a DOx amfetaminok annyira hosszúak, hogy az már sem fizikailag sem szellemileg nem kellemes. Nagyon nem. Főleg egy elrontott adagolás mellett.

A 25i-kkel is hasonló a baj, csak ott nem feltétlen a hossz, hanem az adagolás félelmetes.

A szintik elég tiszta, body load nélküli hatást tudnak adni, de egy elrontott adagolásnál bármi történhet, akár meg is halhat az illető. Jó pár példa van erre erowid-en is. Az egyik legdurvább, amikor gombaporként adtak el Nbome-t és az illető grammnyi mennyiséget vett be a mg alatti dózis helyett. Nem kellett már segítséget se hívni hozzá...menthetetlen volt.

A klasszikus pszich növények meg eléggé szétb*sznak testileg, de nagyon ritka a haláleset tőlük (a maszlagra meg a burgonyafélékre ez nem igaz!!). Ha valami gáz van, kimosnak a toxikológián, azt kész.
A szintit nem mossák ki.
 

 
78. aassdd2021. április 16. 11:32
 
 
Üdv Gén.

Azt lehet tudni, hogy mennyi az a nagyon sok?

Egyszer régen - tán igaz sem volt - persze mikor még legális volt találkoztam DOC hatóanyagú cuccal. Volt szerencsétlenségem (!!!) egy 2,5 mg-s bogyóhoz. Azt kimondottan DOC-ként adták.

Életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy bevettem. Többször elgondolkodtam, hogy magamra hívom a mentőt!

Nem tudom mekkora lehet a “lekezelhető” adag! Óva intek tőle én is mindenkit nem csak jogi státusza miatt, de ez tényleg para. (“gonosz bogyó”)
 

 
77. aassdd2021. április 14. 14:24
 
 
Üdv Gén.

Azt lehet tudni, hogy mennyi az a nagyon sok?

Egyszer régen - tán igaz sem volt - persze mikor még legális volt találkoztam DOC hatóanyagú cuccal. Volt szerencsétlenségem (!!!) egy 2,5 mg-s bogyóhoz. Azt kimondottan DOC-ként adták.

Életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy bevettem. Többször elgondolkodtam, hogy magamra hívom a mentőt!

Nem tudom mekkora lehet a “lekezelhető” adag! Óva intek tőle én is mindenkit nem csak jogi státusza miatt, de ez tényleg para. (“gonosz bogyó”)
 

 
76. Én+te+ö=gén2021. április 13. 17:58
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Tesla
Forma: pajzs

Ma érkezett a riasztás holland laboros kollégáktól, hogy a rózsaszín Tesla, amit 2C-B -ként forgalmaznak, valójában DOC hatóanyagot tartalmaz.
A DOC egy nagyon hosszú hatásidejű (~24 óra) pszichedelikus amfetamin-származék és ebben a tablettában nagyon sok van belőle, több kórházi kezelést okozott a használata Hollandiában.

 

 
74. NathanAdler2021. március 27. 21:17
 
 
Naív vagy talán ostoba a kérdés, de ha abból indulok ki hogy akik hagyományos zűdet füstölnek azoknak a mindenféle vegyszerbe áztatott növény vagy növényi törmelék vagy növénynek látszó bármi nyilván nem felelel meg. Akkor nem tudok rájönni hogy kínálati oldalon az miért éri meg hogy lecsökken illetve elmarad a kereslet?
 

 
73. Metilon2021. február 19. 19:06
 
 
Nem tudom, melyik fórumba illik jobban, de riasztással is felér. SWIM vett némi füvet, amit már nyár óta nem tett, mert mindegyiket ütik mint az atom szinti kannával, de ez is gyanús lett az első cigi elszívása után. Ezért SWIM vett egy EZ Test Kit-et szinti kannákhoz, és lám-lám, azonnal elszíneződött a reagens konkrétan a narancssárga színre, ami jelenthet valamilyen JWH-t a felsoroltak közül, illetve van ott még pár anyag.

De a lényeg, hogy kurvára figyeljetek oda, mert szerintem nem túlzok, ha azt mondom, a zöldek 90%-át már ütik. Mindegy, ha szép, az is, ez is szép, illata jó, mégsem tiszta, és egy 0.4-es cigi is úgy vágta meg SWIM-et 4-5 órára, amilyet még holland white widow sem tett vele. Vegyetek tesztet, és nézzétek meg, mit szívtok. Amúgy nem csak nálunk megy ez, itt egy érdekes topic a berlini állapotokról:
https://www.reddit.com/r/berlin/comments/kve48s/spice_laced_weed_is_in_berlin_watch_out/
 

 
72. Én+te+ö=gén2021. január 10. 14:39
 
 
Felbukkant mostanában egy "TUCIBI" (kiejtve: túszíbí) nevű rózsaszín porkeverék, amiről külföldi laboros ismik körbeküldtek levlistán riasztást.

Ez a neve ellére nem 2C-B (kiejtve szintén: túszíbí), hanem állítólag a dílerek pormaradékai összekeverve, pl. MDMA, ketamin és egyéb anyagok lehetnek benne. Változó mennyiségekben, változó összetételekben, de a színe rózsaszín.

Vigyázni kell tehát vele, bármi lehet!
 

 
71. ppnqdd2020. augusztus 11. 23:39
 
 
FIGYELEM!

Bár most nem sikerült megelőznünk a mainstream médiát, azért ide is átmásoljuk.

Egy szintetikus kannabinoid hatóanyag miatt haltak meg többen. A hatóanyagot szokásosan herbálként, vagy bio cigiként árulták (növényi törmelékre impregnálva).

A hatóanyag 4fmdmb-bica, amiről nem sok mindent lehet megtalálni azon kívül, amit a hazai média lehozott az elmúlt napokban.

A szintetikus kannabinoidok extrém veszélyesek lehetnek, mert nem a biztonságosság és a jó hatás alapján választják ki őket a "forgalmazóik", hanem folyamatosan a jogi szabályozás próbálják elkerülni vele. Emiatt minden héten új szerek jelennek meg, amikről nagyon keveset, vagy semmit nem tudunk. Ez gyakorlatilag egyfajta emberkísérlet.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!