DAATH

Nem számít, mit mondunk a lélekről, csak az a fontos, hogy mondjuk.

Mahátma Gandhi

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2014. december 3.


Utolsó hozzászólás:

2017. április 19.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

35434 letöltés
65 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Psychedelics Survey (Imperial College London) (angol)


RIASZTÁSOK

Én+te+ö=gén, 2014. december 3.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
65. Szemi2017. április 19. 07:09
 
 
Ilyen esetben várható.
 

 
64. LegÁkos2017. április 19. 00:09
 
 
Na most beindulnak megint a pandurok azt hiszem...
 

 
63. ppnqdd2017. április 17. 22:03
 
 
A haláleset körülményeit vizsgálja a rendőrség
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság
2017. április 17. 17:58
Veresegyházon egy fiatal nő meghalt, további két embert kórházba szállítottak. Feltehetően kábítószer okozta a tragédiát.

Veresegyházon egy lakásban 2017. április 17-én reggel egy fiatal nőt holtan, egy másik nőt és egy férfit eszméletlen állapotban találtak a mentők, miután a lakásban tartózkodó negyedik személy telefonon segítséget kért. A helyszínre érkezett mentők a két bajba jutottat kórházba vitték. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság - egyelőre ismeretlen eredetű - kábító hatású anyagot fogyasztott az éjszaka folyamán, aminek következtében rosszul lettek. Negyedik társuk már csak akkor értesítette a mentőket, amikor egyikőjük meghalt, másik ketten eszméletüket vesztették.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított és szakértőket rendelt ki. A 32 éves F. Imrét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.
 

 
62. 21savage2016. december 23. 09:50
 
 
Evente 4x ha tolok szintit:D inkabb fuvezek meg belyegezek. Mondjuk tudotagulatom is van meg valami horgogyulladas szoval lassan ott tartunk hogy semmit nemtolhatok. LoL
 

 
61. ppnqdd2016. december 23. 07:37
 
 
Hát hagyd abba a szpídet! Nem, nehogy abbahagyd! :D
 

 
60. 21savage2016. december 22. 23:52
 
 
A speed meg az egyéb szintetikus dolgok alapból is okozhatnak vérnyomásproblémákat. Kinek milyen a szervezete..
Nekem egy hónapja már szinte egésznap szúr a mellkasom. Kardiológián nemtudják megmondani az okát sem,csak tömnek gyógyszerekkel.
Lassan a temetésemet szervezem
 

 
59. ppnqdd2016. december 21. 00:43
 
 
Szerintem egyszerűen bármi gané lehet, teljesen felesleges találgatni. Alapnak kéne lennie mindenhol, hogy nem eszünk meg minen szart, amit valami félagyú ad, tesztelés meg átgondolás nélkül. Lehet az, amit mondasz, de kb. minden második ma piacion lévő szer magic nélküli szimpatikus stimuláns, amikre tökéletesen illenek ezek a megállapítások.
Amúgy az amfetaminnak is elég hosszú a lecsengése, bár ott az onset rövid, ha jól tudom. A metamfetaminnál már más a helyzet.
 

 
58. gna2016. december 19. 14:45
 
 
Azt nem vitatom hogy egy gázkromatográf eredmény pontosabb az empirikus módszernél.

Nekem a megtapasztalt hatások adták a kiinduló pontot:
meglepően lassú beindulás
korgó gyomor reggelre
nátha tünetei mint köhögés, és orrfolyás megszűnése


A "vészmadár" pedig azért indult be, mert nem egy igen okos felhasználóval találkoztam már aki "ha nem üt 10 perc alatt, rakok rá kéccerannyit" vallás híve volt. Akkor pedig nem egy beviteli adag, és annak a kifutása amivel számolni kell.

A hatásmechanizmust pont wikipédiáról vettem: https://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine

"Because of the long half-life, there is a risk that repeated doses within 24–36 hours could lead to steadily stronger pharmacological effects (build-up)."

és amit ebben a PDFben leírtak http://www.journalrepository.org/media/journals/EJFRR_1/2012/Nov/1353936364-Venhuis-Kaste_242012EJFRR1625.pdf

"DMAA is absorbed relatively slowly by the body (4-12 hours) and
urinary excretion is very slow (t0,5 = 24 hours)."

Mindettől függetlenül, szívesen fogadok bármi infót, minek van fémes-muskátlilevél szaga (mások elmondása szerint marhafehérje szaga) valaminek. Az emlékeim szerint inkább a friss paradicsomra, vagy frissen vágott gyep szaga kellene hogy legyen.

És miért van az hogy megfelelő nyomás hatására sima csillogó felületű csomók keletkeznek, mintha egy istenverte gyógyszert darált volna valaki fel.

 

 
57. ppnqdd2016. december 11. 01:48
 
 
gna, félinformációk alapján írkálsz random dolgokat. A DMAA egy max néhány órás hosszúságú perifériás stimuláns kb. nulla rekreációs hatással. A veszélyessége az amfetaminéhoz képest (speed) sehol nincs. Persze ettől még nem egészséges, de nem hasolítható egy szétvágó központi stimuhoz sem.

Ezt a fogyasztó dolgot is így megideologizáltad, mert hallottál ilyet róla, hogy ebből a célból forgalmazták. Minden stimuláns fogyaszt és zsíréget is és abban is biztos lehetsz, hogy az amfetaminok 15x annyira(tipp), mint a DMAA , mivel sokkal erősebb szereknek számítanak.

A bomlásra wikipedias adatom van: 8.5 óra, nem tudom mennyire pontos. Az amfetaminé 9-30 óra között mozoghat a vizelet ph-jától függően.

Intuitív benyomásaim alapján (találgatás) a stimulánsok nem csökkentik, hanem növelik a vércukrot, legalábbis egy darabig, amíg ki nem merülnek a máj tartalékai, utána fogalmam sincs, de valószínűleg utána is ráveszik a szervezetet a lehető leggyorsabb előteremtésére, bármilyen áron. Tudjuk, hogy ilyen állapotokban az raktározási funkciók nem működnek, a gyomor össze van szűkülve, stbstb.

Végszó: könyörgöm, hogy hallott dolgok, ránézés, nagyjábóli hatások alapján ne próbáljátok anyagmeghatározni, mert nem fog menni. Megszámlálhatatlan mennyiségű szer van a piacon, olyan sok, hogy lehet egy adott anyagra van legalább 100 teljesen hasonlító. Ott vannak a teszterek, de még az se 100%.
 

 
56. gna2016. december 11. 00:27
 
 
Sziasztok

"Győr és Szlovákia" környékén speednek árult hófehér por ami teljes száradás után (mert a kis trükkösök nedvesen, valahogy az eredeti szagot elnyomva árulják) muskátli-levél szagú, az a hatásai alapján valóságban DMAA lehet.

Ami miatt fontosnak tartom ide leírni, az a hatásmechanizmusa: lassú a felfutási görbéje, lassan bomlik le, és ezáltal a gyakolatlan használó pár nap alatt túladagolhatja magát, a zsírégető, izzasztó hatás miatt komoly cukorhiány, és súlyos vérnyomásproblémákat okozhat.
 

 
55. Jumbó géza2016. december 8. 20:54
 
 
Kicsit jó ez a c lista..,de emberek erre felé elég rég meg most is olyan kannna van sajna,hogy nem rég mentő viszi az embereket ,, kajak epilepsziás roham, légzésbénulás.stb :) az r.c piac 80% nem neten pörög! Most azt hitte valaki,hogy ez a lista vissza szorítja a dizajnereket? Az old school cuccosok most is kéz alól veszik a kannát.. meg van pár földalatti , korrekt oldal is elég jó herbállal a kölyköknek.
 

 
54. Én+te+ö=gén2016. december 8. 16:47
 
 
Gyorsan fel is raknak 8-féle fentanilt a C-listára, még mielőtt valaki berendelné tuti cé lista mentesként: http://www.daath.hu/showTopic.php?id=522&only=143241
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK
 

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon (iWiW, Facebook, stb.).