DAATH

Az emberek kormányzásának két hatalmas eszköze a félelem és a remény.

Jean-Jacques Rousseau

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


deeptrip hozzászólásai (1 - 10)

 
 
>>> Koncentráció, meditáció, kontempláció <<<
deeptrip2013. december 9. 20:30
 
 
TM egy nagy lehúzás, szimpla mantra meditáció. Kapsz elvileg egy "sajátot", amit nem mondhatsz el (mert ha igen általában kiderül másnak is ugyanaz és csak párat váltogatnak).

Úgyhogy a kérdés mantra meditáció vs zen meditáció, az előbbiben ismételgetsz egymás után egy mantrát az utóbbi meg teljesen más megközelítés, amit nem is lehet egy mondatba besűríteni, szemben a TM-el.

Amúgy szerintem a legnagyobb erőfeszítést a napi gyakorlás igényli, függetlenül attól, hogy milyen módszert alkalmazol.
 

 
 
>>> Cigarettációzis <<<
deeptrip2013. szeptember 30. 17:27
 
 
psychedelic999 miért foglalkoztat, hogy mi mennyivel károsabb, ha buszmegállókban szedsz csikket és szívritmuszavarod ellenére a jóval potensebb és károsabb "herbált" (igazi nevén műfű) szívod?

Ha valaki azt írja, hogy kétszer károsabb akkor már nem szívod tovább ezeket a mérhetetlen igénytelen szarokat, esetleg felhagysz mások szemetének elfogyasztásával?

Biztos lehetsz benne, hogy károsabb...
 

 
 
>>> pszichologia - merre menjen <<<
deeptrip2013. július 27. 15:41
 
 
Kis javítás.

Amint emlékezteted magadra, hogy ezt meg kell osztani, pontosabban hagyni, hogy megosztódjon azáltal, hogy hagyod magad megélni az egészet a természetes formájában a trip újra beindul és nem csak neked, hanem a környezeted is kap belőle energiát.
 

 
 
>>> pszichologia - merre menjen <<<
deeptrip2013. július 27. 15:38
 
 
Sajna amióta megtudtam, hogy Indiában erőszakolják meg a legtöbb nőt (arányaiban is) a földön azóta kicsit megrendült a hitem abban, hogy egész népcsoportok hitrendszerét egységes egészként kezeljem.

Vannak önzetlen és bölcs emberek, ez vallástól független és őket kell megtalálni az életben és megbecsülni. Az összes ilyen közösségben ezeknek az embereknek a létszáma szerintem nincs 20% fölött bárhova mész. Sokan csak felvesznek magukra dolgokat és ez elég hamar át is jön annak, aki meg tudja különböztetni azt, ha az ember az egojával cuppan rá egy spirituális útra vagy ha az egoját tudatosan választja szét.

Egy acid trippen is akkor a legerősebb az élmény, ha megosztod azt pl. a tánctéren. Amint rámegy az egod bármilyen formában, pl. magadénak akarod az élményt, azt hiszed a te faszaságod miatt van ilyen élményed, vagy hogy ettől az élménytől fasza csávó vagy...abban a pillanatban a trip természetes folyása megváltozik és beragad bizonyos helyeken. Amint emlékezteted magadra, hogy ezt meg kell osztani, pontosabban hagyni, hogy megosztódjon azáltal, hogy hagyod magad megélni az egészet a természetes formájában.

Ezt nehéz megcsinálni és ha nem figyelsz rá már rámentél az egoddal, tudatosság és önzetlenség kérdése, hogy felismered-e amikor ez történik és hajlandó vagy változtatni rajta. Szerintem ez számít, minden más csak körítés amivel semmi baj nincs, csak ne arra használódjon, hogy az egoddal rámenj, hanem arra hogy rá tudj kapcsolódni a kollektív dolgokra és amint rákapcsolódtál a környezeted érezni és értékelni fogja a jelenlétedet.
 

 
 
>>> pszichologia - merre menjen <<<
deeptrip2013. július 26. 18:57
 
 
Azért rettegnek az emberek, mert:

-harmad, negyed annyi pénzért dolgoznak, mint a legtöbb EU országban
-bármikor kirúghatják őket és éreztetik a helyükre van 10 másik
-túlórában dolgoznak ingyen
-rengeteg embernek hitele van, ha nem tudja törleszteni elveszíti a házát és utcára kerülhet
-a magyarokat gyakorlatilag egyik párt sem képviseli már ebben az országban (akik igen azok meg idiótán csinálják)
-dől a korrupció a csapból, pártok, bankok, rendőrség, bíróság, akinek megfelelő kapcsolatai vannak mentesül a törvény alól

Szerintem ez egy igen jogos egzisztenciális szorongás, lehet mondani, hogy a magyarok irigyek, depisek, öngyik stb. de szerintem ez nem a genetikánk miatt van, hanem a történelmünk miatt (ami a mai napig folytatódik).

Ha nincsenek gyerekeid meg hiteled még le lehet szarni sok mindent, utána már nehezebb...
 

 
 
>>> Aktuális drogtémák <<<
deeptrip2013. július 3. 02:51
 
 
Kitaláltam egy rendszert a drogproblémára.

Lehessen drogozni -persze ellenőrzött, tiszta adóztatott formában- bizonyos keretek között.

Feltételekhez lenne kötve a drogozás, pl. túl sok hiányzás és nem kaphatsz és ha használod büntetést kapsz. Lehetne munkához kötni, sportoláshoz, ha nincs elvégezve a napi feladat, ha a test és elme nem lett karbantartva akkor nincs drog aznap. Ez a már meglevő szenvedélybetegeket motiválhatja, az újonnan kipróbálok meg jóval nehezebben válnának függőkké, mivel véleményem szerint, aki rendszeres életet él és elvégzi a már említett emberléti szükségleteket akkor védve van. Ha már nem képes elvégezni akkor van baj. Természetesen olyan szerek nem lennének legálisak, amik nyilvánvalóan károsak és csak azért használják őket, mert olcsók meg kijátszható a törvény velük.

A rendszerben, akik függőkké válnak egyből kaphatnának megfelelő segítséget és támogatást ebben. Akiken látszik, hogy romlik testi vagy mentális állapotuk, feladataikat hanyagolják azok kaphatnának segítséget.

Akik meg leszarják a drogozást azok nem fogják venni a fáradtságot, hogy betartsák a szigorú szabályokat. Lehet, hogy így a nem szerhasználók lennének a zülöttebbek végül? :D
 

 
 
>>> ---Ketamin--- <<<
deeptrip2013. július 3. 02:40
 
 
Akkor már én is beszállok ebbe a mókába! :D

"csupán a fű, kokain, esetleg minimál adag gomba, de az is csak azért, mert kis mennyiségben inkább a stimulánsokra hasonlít."

Kokain, menő! :D De csak kis adag gomba, hogy spuris legyen, nagyobb adagokat jobb kerülni ne hogy valami pszichedelikus élményed legyen és az önelemzés és önismeret fájdalmas útjára lépj egy jó kis bad trip formájában. :P

Abban egyetértünk, hogy túlzásba vitted és agyatlanul használtál minden szert, ami a kezeid közé került.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
deeptrip2013. július 3. 02:19
 
 
Nagyon érdekes dolgokat mond, főleg a Közép-Európás dolog tetszett meg a függőséges körforgás, amivel nem érheti el az ember az eredeti célját!
 

 
 
>>> H E R B A L H I G H S <<<
deeptrip2013. június 4. 17:02
 
 
Nem biztos, mert a rhodiola rosea egy nagyon enyhe MAO gátló.
 

 
 
>>> Gyógyító növények <<<
deeptrip2013. május 14. 00:44
 
 
Amit veszek az ilyen 2 centis darabkákban van, azt leőrölöm darálóval. A kapott porból szoktam 1 grammot fél deci narancslével elkeverve leküldeni. Lehet éhgyomorra, kávé mellé, nem viseli meg a gyomrot.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 4127)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!