DAATH

Legnagyobb keserűségemre mindennap egyre bölcsebb leszek.

Lord George Byron

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 122)
 (Témakör: Gomba termesztés)

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
PostMan2015. május 6. 13:15
 
 
http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=Szilikon_port

 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Maguder2015. május 6. 10:43
 
 
Egy szilikon portal ellátott befőttes üveget lehet kuktazni?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
brainiac2015. május 6. 10:11
 
 
Tehát a szerek+ mao gátló kombónál a veszély a túl erős hatás? Mármint nem agyi hatású gyógyszerek leírása is int az ilyen kombótól, a mao gátló ugye egy májenzimet gátol tehát más méreg (pl frontin xanax és társaik) bejuttatása az alapvetően túladagolás szerű állapotra mennyire oké? Én eddig se gombát se mao gátlót se ilyen vészfék szereket nem ettem, lap okozta rázósabb esetekben mindig arra törekedtem hogy valami módon stabilizálható helyzetbe kerülni és kivárni a végét(eddig bevált).
Eddig azt hittem hogy a mao+bármi nemes egyszerűséggel a toxikus hatások felerősödése miatt para, kérdéses persze hogy adott szernél van e ilyen és mennyi után.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
grisa2015. május 6. 06:10
 
 
Akkor marad az, hogy gyenge a gombám. :-) 140 kg voltam egy éve, és most 117 kg. Volt már olyan "teszt", hogy haver evett abból, amiből én 8g (száraz), neki 1,5 már elég volt. Terence lehet Azurescens-re gondolt, amikor ezt mondta? Nem mondom, hogy a 8-10g kevés, meg valszeg ami gombákat csinálunk, gyengébbek is, de shroomery fórumon, meg más helyeken is, nem ritka, hogy olyan emberek írnak, akik szintén hasonló mennyiséget kénytelenek fogyasztani, hogy erősek legyenek. :-) Mint ahogy a másik topicban írta most legutóbb valaki, hogy szó szerint kifekszik a gomba hatásától, és kérdezi, hogy mit tudna tenni. Vannak érdekességek. :-)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Én+te+ö=gén2015. május 6. 00:45
 
 
grisa:
Terence McKennával szemben :) aki szerint már az 5 gramm is "heroic dose". A MAO-gátlás mégiscsak kb. kettes szorzó, vagyis 7x2=14 grammból már egy többgyerekes nagycsalád is jól ellenne :D

A jelentösen nagy testtömeg (elárulod, mennyi?) persze valamennyire magyarázhatja a toleranciát, hiszen akkor pl. elvileg lebontóenzimböl is jóval több lehet a belekben (még ha az agyad ugyanakkora is). A gombád erösségét viszont bárki átlagos testalkatún le tudod teszteltetni, aki más forrásokból átlagos mennyiségeket (kb. 2 gramm) szokott enni alapból.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
grisa2015. május 5. 23:38
 
 
Kivel szemben kellene erősnek tűnnöm? :-) Sajnos valamilyen oknál fogva a toleranciám nem túl szerencsés a gombánál. Egy kellemes trip-hez 7-8g (szárított) cubensis szükséges nálam. A gombáim gyengék vagy nem, azt nem tudom. Sajnos a kromatográf, hplc ilyen olyan vizsgálatokra alkalmas laboratóriumom csak karácsonyra kapom meg. :-) A leírt esetnél túllőttem a célon azt írtam is, azt megelőző héten hasonló mennyiséget ettem, csak MAOI nélkül az kellemes, ha behatárolni kellene, akkor olyan Lev. 2-3. Régebben azt gondoltam, hogy a jelentős túlsúlyomnak köszönhető a tolerancia, azóta fogytam kb. 20 kilót, de nem tapasztaltam jelentős javulást. Másrészről ismerős elmondása alapján találkozott olyannal, akinél ugyanez a helyzet, viszont ő vékony testalkat. Utána olvasgattam, és leginkább abba futottam bele, hogy az alacsony szerotonin szint miatt van ez, azért is próbálkozom a MAOI-val. Viszont kicsit ellentmondásokba ütköző dolgok vannak, mert az alacsony szerotonin szint mellé párosítják a depressziót, idegességet, meg olyan tüneteket amiket nem érzek magaménak, szóval nem tudom. :-/
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Én+te+ö=gén2015. május 5. 23:01
 
 
grisa:
Ennyire gyenge lenne a gombád, hogy 7 gramm kell belöle? :O
Vagy te akarsz ennyire erösnek tünni? :D
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
grisa2015. május 5. 22:07
 
 
Köszönöm a korrekciót. Szárítva.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Én+te+ö=gén2015. május 5. 21:10
 
 
grisa:
3 gramm + 4 gramm = 7 gramm, de az ugye nyers (vagy félig-meddig kiszárított) gombát jelent?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
grisa2015. május 5. 19:34
 
 
MAO gátló fogyasztása gombával csak akkor veszélyes, ha az illető nem veszi a fáradtságot, hogy előtte kellően utánaolvasson, dózisolás, restrikció (tiramin), hatásmechanizmus stb. Ennek ellenére 2 hete belefutottam abba, hogy túlzásba vittem a dolgot, mivel úgy gondoltam, hogy kellően bebiztosítottam magam (ismerős "telefonügyeletben" aki tudja hol vagyok, mit, mennyit fogyasztok, papírra ráírom, hogy mit,mennyit mikor, harmadrészt pár szem frontin is mindig van nálam), és bátor lettem. Na meg régebbi MAOI-s próbálkozásoknál óvatosságból ált. felére csökkentettem a gomba mennyiségét, és nem jutottam olyan magaslatokig, mint szerettem volna. A lényeg, hogy 2 hete, 300mg moclobemide, 3g panaeolus, és 4g cube volt a mennyiség. Eleinte a megszokott intenzítással meg is indult a dolog, aztán kb. 3 óra múlva úgy megcsapott, mint még sosem, a kezdeti pánik után, nagy nehezen kicsomagoltam a végeláthatatlanul hosszú, és kezemben tekergő celofánból a frontint (azóta kis dobozba tettem :-) ), és kis idő múlva már oké volt minden. Csak azt akartam ebből kihozni, hogy ha nem olvastam volna régebben utána, és nem tudtam volna, hogy a benzok ilyen esetben segítenek, akkor lehet kicsit másképp alaklul minden.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5690)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!