DAATH

Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna, amilyen valójában: határtalannak.

William Blake

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 122)
 (Témakör: Party ajánló)

 
 
>>> Party ajánló <<<
xerfield2011. augusztus 14. 03:31
 
 
Romulus: A legelső napfogyatkozásos Ozorán nem voltam, azóta egy kivételével mindegyiken. Nekem az a tapasztalatom, hogy leginkább a set (illetve talán még a barátok-ismerősök vonatkozásában vett setting is) határozza meg azt, milyen élménye lesz az embernek az Ozora-fesztiválon. Nekem a tavalyi év volt az, ami annyira nem tetszett, de tudom, hogy lényegében a fent említett tényező(k) akkori milyensége miatt volt az élményem olyan, amilyen: vagyis mert amúgy is pont szétesettebb elmeállapotban voltam, jóformán végig pénz nélkül, illetve a szokásos sátortábor-társaság is nagyon felhígult. Magával a fesztivállal szerintem nem volt gond tavaly sem, és most sem.

Érdekes, hogy a rengeteg ember ellenére (annyira én sem rajongok a sokezres tömegért) nekem talán az idei fesztivál tetszett a legjobban. Meg az is, hogy Orionnal egész végig nem találkoztam egy pillanatra se. :P Amúgy jól mondja: rengeteg dolgot lehet csinálni Ozorán. Én már szombaton lementem, de péntekig jóformán nem is voltam a main stage-nél, kivéve, mikor kezdett az Ozric. Mondjuk ez lehet azért is, mert a feszt első felében, csütörtökig velem volt az öt és fél éves fiam is, vele meg nem nagyon lehetett a tánctéren lenni, mert nem volt képes elviselni hogy be van dugva a füle. :) Szal labirintusozás, kilátó, magic gardenben teázás és játszótér, kilátó, memóriázás a fűben, chill-helyszín, stb. Nagyon élveztem. Meg Ozric elejét is, amikor a gyerkőccel szerpentinben rohantunk le a dombról az emberkupacok között, tényleg varázslatos volt.

Aztán csütörtökön fel Pestre, gyerek lead nagyszülőknek, vissza Posford és Raja Ram szettre és onnantól táncikáltam is, amikor és ameddig jólesett, de összességében eztán is többet beszélgettem, sétáltam, üldögéltem, stb, mint tranceltem a mainen.

Amit mondani akarok az az, hogy ha az embernek elég volt, vagy nem tetszik a rave-party rész, akkor odébb lehet állni, van lehetőség bőven - nekem főleg akkor voltak az elmúlt években olyasmi érzéseim amit szerintem írsz, amikor sok volt bennem a cucc (akár csak az előző napo[kba]n), gyomrom sem volt okés, de ott volt valami kényszer amit éreztem arra nézve, hogy hát de pedig táncolni-bulizni kéne, mert az a jó, azért jöttem, stb. Ha ilyenkor a tánctér fele voltam is, nem maradtam sokáig, mert egyrészt "hiteltelennek éreztem magam tánc közben", másrészt meg túlnyomórészt a fáradtságot, a kiüresedett partizást, az agyatlan döngölést tudtam csak látni magam körül...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. augusztus 12. 20:45
 
 
bár ez nem parti, de menjetek ki városi fény mentes helyre hullócsillagra vadászni... jó sok van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Orion2011. augusztus 12. 09:30
 
 
Nekem a 2009es Ozora hozott egy minimális törést a hangulatban, azóta a fesztivál bőven tartja a színvonalat szerintem. A belső hozzáállás rengeteget számít, hogy hogy éled meg az adott fesztivált. Én idén max napi 4-5 órát voltam a mainen, de volt hogy oda se mentem egész nap. Helyette vásárolgattunk, chillben voltunk, kifeküdtünk a vele szemközti dombra (kurva szpirites hely, és tök jókat lehet spanolni), kirándultunk, doboló házban voltunk, kilátót néztünk stb.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. augusztus 12. 01:02
 
 
Azt hiszem ezzel le is zárom az ötéves ozorás karrieremet.
Kérdés azok felé akik szintén régebb óta járnak. Csak én éreztem úgy hogy az idei egy szimpla rave party volt? lökdösődés, tömegnyomor, szemetelés :(

Gén, jó lett volna beszélni, csak kb 3x tévedtem a daath sátor felé egész héten, 1x voltál csak ott akk meg dolgod volt meg én is siettem. FML.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
PostMan2011. augusztus 6. 16:35
 
 
Ma estére tud valaki valami jó(olcsó) programot? Guglizgatok, guglizgatok, de mégiscsak jobb ha valaki ajánlja.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 17:27
 
 
Írtam mailt!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. augusztus 1. 17:15
 
 
kérdezz itt mert már mindenki lent van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 15:04
 
 
Sziasztok!

Aki jártasabb Ozora látogatásában, kérem írjon. Talán kérnék egy kis segítséget, instant-chat preferálva -gmail előnyben...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. július 31. 18:03
 
 
TC valaki? tudom elég későn kérdezem
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jampa2011. július 19. 18:50
 
 
Andromeda: „The page you requested was not found”
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2587)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!