DAATH

A bátorság azt jelenti, hogy megteszed, amitől félsz. Ahol nincs félelem, ott nem lehet bátorság.

Eddie Rickenbacker

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 212)
 (Témakör: Party ajánló)

 
 
>>> Party ajánló <<<
xerfield2011. augusztus 14. 03:31
 
 
Romulus: A legelső napfogyatkozásos Ozorán nem voltam, azóta egy kivételével mindegyiken. Nekem az a tapasztalatom, hogy leginkább a set (illetve talán még a barátok-ismerősök vonatkozásában vett setting is) határozza meg azt, milyen élménye lesz az embernek az Ozora-fesztiválon. Nekem a tavalyi év volt az, ami annyira nem tetszett, de tudom, hogy lényegében a fent említett tényező(k) akkori milyensége miatt volt az élményem olyan, amilyen: vagyis mert amúgy is pont szétesettebb elmeállapotban voltam, jóformán végig pénz nélkül, illetve a szokásos sátortábor-társaság is nagyon felhígult. Magával a fesztivállal szerintem nem volt gond tavaly sem, és most sem.

Érdekes, hogy a rengeteg ember ellenére (annyira én sem rajongok a sokezres tömegért) nekem talán az idei fesztivál tetszett a legjobban. Meg az is, hogy Orionnal egész végig nem találkoztam egy pillanatra se. :P Amúgy jól mondja: rengeteg dolgot lehet csinálni Ozorán. Én már szombaton lementem, de péntekig jóformán nem is voltam a main stage-nél, kivéve, mikor kezdett az Ozric. Mondjuk ez lehet azért is, mert a feszt első felében, csütörtökig velem volt az öt és fél éves fiam is, vele meg nem nagyon lehetett a tánctéren lenni, mert nem volt képes elviselni hogy be van dugva a füle. :) Szal labirintusozás, kilátó, magic gardenben teázás és játszótér, kilátó, memóriázás a fűben, chill-helyszín, stb. Nagyon élveztem. Meg Ozric elejét is, amikor a gyerkőccel szerpentinben rohantunk le a dombról az emberkupacok között, tényleg varázslatos volt.

Aztán csütörtökön fel Pestre, gyerek lead nagyszülőknek, vissza Posford és Raja Ram szettre és onnantól táncikáltam is, amikor és ameddig jólesett, de összességében eztán is többet beszélgettem, sétáltam, üldögéltem, stb, mint tranceltem a mainen.

Amit mondani akarok az az, hogy ha az embernek elég volt, vagy nem tetszik a rave-party rész, akkor odébb lehet állni, van lehetőség bőven - nekem főleg akkor voltak az elmúlt években olyasmi érzéseim amit szerintem írsz, amikor sok volt bennem a cucc (akár csak az előző napo[kba]n), gyomrom sem volt okés, de ott volt valami kényszer amit éreztem arra nézve, hogy hát de pedig táncolni-bulizni kéne, mert az a jó, azért jöttem, stb. Ha ilyenkor a tánctér fele voltam is, nem maradtam sokáig, mert egyrészt "hiteltelennek éreztem magam tánc közben", másrészt meg túlnyomórészt a fáradtságot, a kiüresedett partizást, az agyatlan döngölést tudtam csak látni magam körül...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. augusztus 12. 20:45
 
 
bár ez nem parti, de menjetek ki városi fény mentes helyre hullócsillagra vadászni... jó sok van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Orion2011. augusztus 12. 09:30
 
 
Nekem a 2009es Ozora hozott egy minimális törést a hangulatban, azóta a fesztivál bőven tartja a színvonalat szerintem. A belső hozzáállás rengeteget számít, hogy hogy éled meg az adott fesztivált. Én idén max napi 4-5 órát voltam a mainen, de volt hogy oda se mentem egész nap. Helyette vásárolgattunk, chillben voltunk, kifeküdtünk a vele szemközti dombra (kurva szpirites hely, és tök jókat lehet spanolni), kirándultunk, doboló házban voltunk, kilátót néztünk stb.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. augusztus 12. 01:02
 
 
Azt hiszem ezzel le is zárom az ötéves ozorás karrieremet.
Kérdés azok felé akik szintén régebb óta járnak. Csak én éreztem úgy hogy az idei egy szimpla rave party volt? lökdösődés, tömegnyomor, szemetelés :(

Gén, jó lett volna beszélni, csak kb 3x tévedtem a daath sátor felé egész héten, 1x voltál csak ott akk meg dolgod volt meg én is siettem. FML.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
PostMan2011. augusztus 6. 16:35
 
 
Ma estére tud valaki valami jó(olcsó) programot? Guglizgatok, guglizgatok, de mégiscsak jobb ha valaki ajánlja.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 17:27
 
 
Írtam mailt!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. augusztus 1. 17:15
 
 
kérdezz itt mert már mindenki lent van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 15:04
 
 
Sziasztok!

Aki jártasabb Ozora látogatásában, kérem írjon. Talán kérnék egy kis segítséget, instant-chat preferálva -gmail előnyben...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. július 31. 18:03
 
 
TC valaki? tudom elég későn kérdezem
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jampa2011. július 19. 18:50
 
 
Andromeda: „The page you requested was not found”
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Andromeda2011. július 16. 16:11
 
 
talán ez:
http://www.facebook.com/event.php?eid=127351390681583
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. július 15. 13:02
 
 
http://forum.goa.hu/showthread.php?t=4989
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
uncensored2011. július 15. 11:50
 
 
esetleg valaki tud a napokban valami jó kis psy bulit?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 09:11
 
 
(utsó off a topikban részemről:
az előbbiért bocs, tegnap hosszasan, kedélyesen beszélgettem egy haiti származású, jelenleg san franciscoban élő woodoo papnővel, nyomattam neki, hogy nemártás, stb, de úgy látszik én is tanulok tőle rendesen, és ez még csak a kezdet, jobb ha nem piszkáltok, nem tudhatom milyen válasz buggyan fel belőlem autognosztikus folyamataim ezen részében. feldmár is csak a seggnyalókat tűri el, de ő gonosznak is ostoba, én viszont kezdek rágyúrni a durvább énemre is, alaposan - habár azt a "fekete mágiák kivédése" "alkalmazás" feljavítása indíttatta, mivel még nem vagyok ura a dolgoknak, jobb ha nem szóltok be, mindannyiunk érdekében, egy-két hónapig ...)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 09:00
 
 
dclxvi
mivel annyira tetszik neked feldmár alantas, általam említett válasza, vonatkozzon rád is, úgy ahogy rá, esetleg éppen akkor, ha családtagod berákosodik.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 08:47
 
 
buká,
ez csak a legutóbbi körlevél volt.
nagyon gáz, az ahogy f.a. (sz.) átlovagolt hirtelen az ayahuasca bizniszbe,
az is, hogy az ötletei javarészét r.d. laing-től nyúlta, csak azt jóval kevésbé hitelesen interpretálta, ám valóban populista eszközökkel - káromkodjunk, stb...
az emberekről általánosságban alkotott véleménye megalázó,

emellett levelei - amik különféle agymenésekről szólnak kettőnk közt, de minek másolnám be, amikor a seggnyalói úgyis engem fikáznak, majd felteszem a netre, fizettek szépen 10 dolcsit, hogy elolvassátok, akkor biztos jobban fog tetszeni - szóval a levelei hemzsegnek az érvelési, logikai, helyesírási hibáktól mind magyarul, mind angolul...

ennyit erről, ha gondoljátok folytassátok a f.a. topikban...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
fL3x2011. május 19. 21:02
 
 
Feldmárba nekem az nem tetszett legutóbb,hogy említette vmelyik új könyvébe hogy ő elgondolkozott h miért is tolja itt mo az előadások mert ő nem kap ezért egy fityinget se,ő csak azért csinálja mert h neki is volt egy mestere a laing és hogy most ezzel amit csinál hátha jót tesz vkivel.Ami álszentség,nem azért mert nem segített előrébb senkit,sőt,de azért ne kamillázon már ilyenket.

Ezen kívül nekem nagyon nagyon szimpatikus volt a tudatállapotok szivárványával,sok mindenen elgondolkoztatott,számomra még most is alapmű és ő amúgy se tartja magát sztem vmi nagy szentnek csak egy gondolkodó embernek.
A szivárvány könyve után viszont kb mind1ik könyvébe cask ismétli magát illetve nem mond annyira érdekes dolgokat.

Az meg hogy pénzt kér a munkájáért, esetleg xtra sok pénzt,az megint az ő dolga,semmi elítélnivaló nincs benne ez a mai világ,mondom nekem az az egy álszent mondata nem tetszett csupán.
Ezek mellett ott van a Lótusz program,vagy a MAPS os MDMA s projectjei ami szintén pozitív,
hogy élőbe meg mien csóka,hát ha igaz amit mondtok akkor aki megy Ozorára annak lehetősége lesz "megismerni".
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
dclxvi2011. május 19. 16:23
 
 
most az egyszer tetszik amit a Feldmár mond... :)

Yopo, nem másolnád be ezt a levelezést eredetiben?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. május 19. 15:58
 
 
Yopo míg te beszakramentumoztál addig Feldmár meg kitudja mit csinált és mennyi ideje volt rendesen foglalkozni a leveleddel. Nem tudom, nem is védeni akarom, de az igazsághoz ismerni kéne az ő oldalát is. A kardos dolgot én se értem sajnos, de meglepő mindenesetre.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Buká2011. május 19. 13:06
 
 
"nem az én problémáimról levelezgettünk"
Erre rácáfoltál a hozzászólásodban.

Feldmár-fikával nem jutunk előbbre. Az erre fordított energiákat használhatnád akár arra, hogy hozzá hasonlóan kreatív, őszinte dolgokat alkoss, amik sok embernek segítenek. Amikor olvastam az előadásait, rengeteg mindenre felnyitotta a szemem, ha ő ugyanezt az energiát tegyük fel Yopo-fikára fordítja, akkor a világ egy kicsivel kevesebb lenne. De hát mindenki azzal járul hozzá, amivel tud.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 19. 12:42
 
 
deeptrip,
nem az én problémáimról levelezgettünk, úgyhogy nem értem, hogy miért lenne ez nagy dolog tőle...

másrészt leírom, hogy mi okozta végül a teljes csalódást - azon túl, h bizonyos tendenciák nem tetszettek:

húsvét vasárnap 1 órán belül mondta meg az exem és a tesóm, hogy rákos. én felettébb fényes állapotban voltam, mivel az újjászületés élményt megcélzóan magamhoz vettem némi szakramentumot.

Úgy éreztem azonban, hogy abban a helyzetben jól esne, ha pszichedelikus neosámán ismerősök adnának egy kis tanácsot, hogy hogyan kezeljem a szitut, hátha kapok valami érdekes inputot,
ezért írtam egy körlevelet David E Nicholsnak, Daniel Pinchbecknek, néhány, Magyarországon nem feltétlenül neves "neosámánnak" és Feldmárnak, nagyon szépen leírva azt a tudatállapotot, élethelyzetet, amiben voltam, valamint, hogy úgy érzem, hogy ez egy különös "próbaidő" - mármint olyan idő, amikor az ember nagyrabecsült képességei kerülnek bepróbálásra.

Daniel azonnal válaszolt, nagyon kedvesen, teljesen igazat adott, megosztotta a tapasztalatait és magán emailben még írt néhány nagyon érdekeset.

Többen sok szeretetet közvetítettek az írásukkal, a nem nevesítettek közül, volt aki hallgatott, aztán napok múlva írta, hogy sokat meditált, stb...

David E Nichols azt írta, hogy néha jön a forgószél, akkor menjek vele, ezt abban a tudatállapotban nem tudtam megfogadni, le is írtam neki, hogy nem, nem akarok a forgószéllel menni, már kinőttem az Oz-t...

Ez Davidnek nagyon tetszett, kicsit később válaszolt is rá, hogy oké, akkor hajolgassak, de nagyon vigyázgassak, hogy ne törögessek el :)

Feldmár e között a két válasz között írt, annyit, hogy hagyjam nyitva az alhasam egy "unwanted' kardnak... Ezt a választ a többiek nem értették, magánban meg is kérdezték, hogy ki ez a tahó?

Én nyilvánosan, mindenki felé válaszoltam, hogy az én szótáramban, a "kard" a kedvesemhez tartozó eszköz, nem kívánom ezt a jelenséget "upgrade"-elni, ám köszönöm szépen Feldmár jókívánságát, elfogadni a fenti okok miatt nem tudom, de kívánom, hogy szolgáljon javulására, egészségére úgy, ahogy nekem kívánta...

Na most röviden ennyi.

A levelezésünkre nem térek ki, majd megírom azt is, illetve csak be kell másolnom, mert lassan ideje egy ilyen könyvnek, amiben a híres pszichonautákkal folytatott levelezéseimet adom közre, potenciálisan megváltoztatva azok nevét - persze nem nyomtatva, hanem majd a neten valahol....
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. május 19. 01:55
 
 
És mivel valóban sokan megismerték az elmúlt évek során ezért tuti rengetegen keresik, akár csak egy gyors beszélgetésre. A Dalai Láma lehet, hogy anyagiaktól függetlenül segítene mindenkin, akin csak tud, de Feldmár esetében ez szerintem úgy néz ki, hogy ha értelmes vagy és megvan az anyagi erőforrásod hozzá akkor járhatsz terápiába. Így is bőven lehet kliense, tehát az ideje le van kötve és akinek számít a pénz az természetesen a jól fizető munkát választja. Az a durva, hogy ez is csak egy szakma, ahogy Feldmár mondta, azért kapják a pénzt, mert olyanokkal kell együtt lenniük, akiknek rossz (szomorúak, fájdalmaik vannak stb.). Ez ugye lelkileg leterhelő, amit mondjuk ellensúlyozhat azzal, hogy nyaral, wellnesbe jár, meg relax dolgokat csinál amik ebben a minőségben sok pénzbe kerül. Viszont azt se lehet elvárni minden terapeutától, hogy full önzetlen és anyagi érdekektől mentesen segítsen másokon. A terapeutának joga van eldönteni kit vállal és kit nem, a pszichológusok nem tesznek orvosi esküt sem. Ezt a szakmát is a megélhetés mozgatja, így aki szegényebb az sokkal rosszabb helyzetben van (mint általában mindig) a lelki egyensúly elérése terén külső segítséggel.

Magánpraxis=XY szolgáltatást nyújtok, ilyen-olyan képesítésem van ZY technikára, ennyi meg ennyibe kerül, ha nincs összeférhetetlenség köztünk akkor vállallak.

Ha a terapeuta mondjuk mindenkivel mély barátságot kötne a terápia során akkor felmerülne az is, hogy egy baráttól miért kér pénzt meg ilyenek. Mellesleg ez a terapeuta nem sokáig tudna dolgozni, mert túlságosan bevonódik érzelmileg.

Mindig rossz látni, ha egy segítő szakmát végző emberen az önzőséget látod meg, de a legtöbb ember önző és csak kevesen vannak azon a szinten, ahol ezt feladva is tudnak létezni. Aztán, ha felbukkan egy ilyen ember azt meg mindenki megrohamozza, hogy segítsen már neki is, de a világ se kedvez mindig mindenkinek.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. május 19. 01:41
 
 
Mondjuk Yopo, ha másfél évig levelezgettetek ingyen és bérmentve az azért rendes tőle. Amúgy szerintem nem érdemes Feldmárt a városi tehetős emberi életet élőt összehasonlítani egy természetközelibb, kevésbé anyagi életet élő emberrel, főleg a pénz miatt.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. május 19. 01:37
 
 
Elég baj lenne, ha egy ember nézetei megcáfolhatatlanok lennének. Feldmár ebből él és megkéri az árát ez látszik. Mondott egy csomó jó dolgot, de aki fanatikusan hisz benne az elveszti magát. Ő is csak egy értelmes, gondolkodó ember, nem hívőnek kell lenni csak befogadni a gondolatait és megpróbálni integrálni a saját világképbe trial-error útján.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
hlm2011. május 18. 23:49
 
 
Egyetértek. Ugyanakkor elvonatkoztatva a tanítvány és mester szereptől, Feldmár azért lehet hiteles, mert saját magából indul ki, amikor a pszichiátriai betegségekről beszél. Nem csodálkozok hogy szorongtál a közelében, ha megnézzük a Tudatállapotok szivárványában sem egy kiegyensúlyozott embernek tűnik, mindinkább olyannak, aki lelkileg " nincs rendben". Na meg skizofrén személyről hogyan is beszélhetne így egy "mester".
Az más tészta hogy amit mond én azzal 100%-ig egyetértek.

Én nem akartam kinyilatkoztatni, de nekem az tette be a kaput amikor megtudtam hogy 30000 forint nála egy beszélgetés.

Feldmár=celeb. Azért a nézetei cáfolhatatlanok. Ez tény.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jean-sol-partre2011. május 18. 22:47
 
 
"nicns tanitvany nincs mester" : Hát igen, de talán éppen ez az, amit csak egy "('kvázi', vagy nem) megvilágosodott" mester tudhat, érezhet, foghat fel. Éppen ebből származik a fő ismérvük talán: a hihetetlen alázattal együtt járó elképesztő erő. Én sok érdekes emberrel találkoztam már, akivel együtt lévén legalább az egyiket, vagy a másikat, vagy mind a kettőt éreztem.
Feldmár Andrással kb. két évig voltunk többé-kevésbé személyes kapcsolatban, amíg a Lótusz programot csináltuk. Vele kapcsolatban sem különleges erőt. vagy energiát, de még csak az alázat leghalványabb sziluettjét sem voltam képes érezni.
Egy dolgot éreztem elsősorban Feldmár András jelenlétében (és sajnos csak később jöttem rá, hogy ez milyen fontos jel), ez pedig a szorongás.

Nekem nagyon tetszik ez a "nincs tanítvány nincs mester" megközelítés. Éppen ez mutat rá a dolgok lényegére: aki tényleg így gondolja, az úgy fog viselkedni, hogy egy percig se érezz szorongást, csak a szeretetét az ő jelenlétében.

Van ilyen, csak nagyon ritka, higyjétek el!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jackob2011. május 16. 20:44
 
 
megélhetési tripgájd.. nemtom én nem ismerem enyire, nekem a pszichologiai dolgok tetszenek amikrol beszél, spiritualis téren nem különb senkinél. nicns tanitvany nincs mester, legrovidebben ez a velemenyem errol a gájdoskodásrol , meg arrol hogy egyaltalan kell barmit is tenni a fejlodeshez mert nincs, ramana maharsi ezt mondta : Istent látni az Önvaló, a látó látása nélkül nem egyéb, mint az elme kivetítését látni. Csak az látja Istent, aki az Önvalót látja – ekképpen mondják. Ám aki elveszítette az egót és meglátta az Önvalót, az nem különbözik Istentől. ja halál? hogy tudna meghalni vmi ami meg se szuletett? nincs halál :D az ego persze meghalha
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 16. 10:16
 
 
nemtom a feldmár nekem - főleg mióta személyes levelezésbe bocsájtkoztam vele az elmúlt kb másfél évben (nem dicsőség, facebookos játéknak indult) - egyre kevésbé hiteles, és néha komolyan azt érzem rajta, hogy nincs benne igazán segítő szándék, hanem egotrip, megélhetési tripgájdolás, és barátai... sokkal nagyszerűbb, tájékozottabb, mélyebb tudású, jobb indíttatású neosámánok is vannak, akiket a feldmárok és rajongótáboruk nem hagynak szerepelni... szánalmas.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jackob2011. május 15. 23:07
 
 
Juhéééé feldmár bácsi ozorán ^^ szoritok h osszejojjon magic garden keretei koze siman beferhetne, majd kiderül, ugyis benezek majd meditálni :D
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 15. 21:50
 
 
az a baj az ozorafest-tel, hogy több irányból megy a szervezés, iszonyat profin megírt, bejáratott ártalomcsökkentő programot küldtünk nekik, amit a maps és több egyéb szervezet is ajánlásban részesített, kanadai sámán dinasztiából származó és pszichológus végzettségű ember lett volna az egyik főkoordinátor, biztonságtechnikai leírás van a mellékletben biztonságtechnikus mérnöktől, stb,
3x elküldtem mindhárom szervezőnek, azt is felajánlva, hogy a magic gardenben workshopként is működünk - ott (post)badtripeseknek a kanadában, amerikában bevált pszichoszínházzal kiegészülve - nem kértünk mást csak 5 db belépőt:

azóta sincs válasz. megyünk transylvania gatheringre... meg máshova... aztán majd keresnek ők...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Én+te+ö=gén2011. május 15. 20:31
 
 
jackob:
Pssszt psssszt! ;)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jackob2011. május 15. 20:23
 
 
na miaz lesz daath sátor ? vagy még titkos ?:D
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Én+te+ö=gén2011. május 15. 20:08
 
 
Tud valaki müködö kontaktot (email, mobil) az Ozora fesztivál szervezöihez, a honlapjukon megadott info-emaileken kívül? Privát mélben, elöre is köszönném.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
positiveart.hu2011. május 13. 07:57
 
 
http://www.positiveart.hu

Hangmeditáció lesz a mai napon a XVI. kerületi Chandra központban. Leginkább ambient stílus kedvelőinek ajánlanám, elektronikus zene és elektromos gitár összjáték lesz a meghatározó téma, kétszer fél órás élőzenével. Legközelebb május 27-én lesz ilyen, ha bármelyik érdekel, kérlek jelentkezz a weboldalon megadott elérhetőség egyikén előre.

Välke!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Puncs2011. május 9. 15:43
 
 
Ha létezik a hétre valami fajta féle goásnak mondható party, és tudomásotokban áll,hogy merre és mikor ,én lennék a legboldogabb ha valami féle értesitést küldenél,küldenétek nekem.Már most kössszi
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. május 9. 11:55
 
 
na volt valaki? :) (ugye hogy jó volt? :D )
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. május 7. 11:51
 
 
ide menjen aki tud:

http://www.facebook.com/event.php?eid=155532161168228

tegnap voltak Györben, elég komoly volt :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Zsuzsk42011. április 30. 12:13
 
 
Marosparty Majális!
Ma este(meg holnap egész nap) kvázi első szabadtéri kis buli Szeged környékén az idén.
Tábortűz körül táncolós, napfényben mezítláb taposós fajta.
Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk. ^^
(http://www.facebook.com/event.php?eid=217769631569983 )
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
homen2011. április 26. 15:27
 
 
Majus 6 pentek,

Para Halu Birthday Party with ATMA

PSY room:

ATMA - Live
PARA HALU - Live
Dolphin
Hruscsov

CHILL room:

Uzumaki
Steiner
Palmester
MarlosSpace

+ UV dekor, UV shop, Projektor, Martin Audio hang, Napszovetseg dekor/szonyegek/parnak a Chill teremben.

++ AJANDEK Para Halu dupla-CD az elso 50 erkezonek !!!

FLYER:
http://www.psylife.net/party/phbirthdaypartyflyerFINAL640.jpg

FB event;
https://www.facebook.com/event.php?eid=200855379938575
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. április 24. 16:47
 
 
úgy látszik vége a közös nagytörzses kültéri partiknak helyette - örömömre végülis - bejönnek a kistörzses erdei és garden "hippülések"... a magam részéről csak köszönni tudom, hogy elrontották a vibra estet, így zavaró körülmények és feszkósító potenciálok nélkül lehetett kistörzsben húsvétolni. remélem a jegyet visszaváltják :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
AriNari2011. április 23. 17:18
 
 
boccs :) csak éppen írtam a hozzászólást amikor linkeltél...

hogy ostorozza a hópitypang a hátukat... Jól eltolták a mai estéjét cirka 1000 embernek. Szervezőknek respekt. Részemről már csak azért is ottleszek, pedig valahonnan érzem, hogy ma is több lesz a süni mint fejemen a hajszál.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
AriNari2011. április 23. 17:09
 
 
Nem tudja valaki, hogy akkor most mi a helyzet a mai Vibe dologgal? Mert a goás fórumot lezárták, hogy ne legyenek töredék, illetve tévinformációk.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Elma_MAn2011. április 23. 17:07
 
 
A mai Vibrasphere-s buliról:

http://forum.goa.hu/showthread.php?p=1016190#post1016190
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. április 23. 02:54
 
 
.:. http://www.youtube.com/watch?v=q1KOvdoTym0 .:.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. április 23. 00:10
 
 
vibra! oh yes, first time under the sky this year... pls meet me there, and drop a smile, i hope you will al reckon me, as usually in outdoor parties, i'll be all dressed all in white. grateful thanks and love with peace.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Buká2011. április 22. 18:46
 
 
Köszi, ez tényleg élményszerű volt. Nem hittem volna, hogy ilyen pózerek :o
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
dora2011. április 22. 16:25
 
 
Illetve hát röviden és tömören az zavart a leginkább, hogy mennyire próbálják erőltetni az egészet.. nekem meg pont azert kellett erolkodnom, hogy neha elvezhessem a musorukon kivul a zenejuket is :p
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
dora2011. április 22. 16:21
 
 
:)

Hát valójában én még a pult előtt is úgy álltam, hogy azon tanakodtam, megvegyem-e a belepot, valahol a wc-k kornyeken sikerult a tobbieknek rabeszelni. Nem az, en nagyon szeretem amugy a zenejuket, mert csomo minden eszembejut rola, elmenyszamba megy (:D), meg ilyenek, de már az első pillanattól gyanúsak voltak a fiúk, a billentyűs mint egy 16éves túlméretezett hiperaktív emó (és itt nem kell negativ dolgokra gondolni, csak siman ugy nezett ki es kesz), a gitaros/enekes (?) srac, Torsten Kinsella pedig pont ugy festett egesz vegig, mint egy majomember, aki eroltetetten probal valami tok szurrealis de nagyon ferfias es meno akrckifejezest olteni.
Persze oké, ők ilyenek na, lepjunk tul rajta.

Csak azt nem ertem, miert kell a kozonseget tapsoltatni, miert kell felrakatni a kezeket, lefotozni az engedelmes tomeget es azt kialtani : "holnap mar kinnt lesz facebookon!"

A zene amugy hibatlan volt, csukott szemmel rendben volt nekem.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Buká2011. április 22. 11:50
 
 
én sem tudtam elmenni rá, meg sokallottam is a jegyárat, és valóban nehéz elképzelni hogy a tömeg hogyan tombol a zenéjükre. Dora vagy valaki aki ott volt, le tudná írni az élményt élményszerűen? tök kíváncsi vagyok :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
dora2011. április 22. 08:58
 
 
nekem nem adta annyira god is an astronaut ilyen formaban. bulizenekar :S

 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. április 17. 13:33
 
 
bocsi, jártam itt már azóta csak megfeledkeztem róla, hogy kaptam egy kérdést :D

hát biztos jó volt azoknak akik elmentek rá :D én végül itthon maradtam, nem ért rá senki egyedül meg nem volt kedvem felutazni

de sebaj. májusban megyek erre (ez már 100% :) )

http://www.myspace.com/ananever
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
itt-ott2011. április 12. 22:30
 
 
weeed,
milyen volt a düreres buli? :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. április 12. 21:45
 
 
Ha valaki volt már Paradise festiválon (Austria)
Esetleg egy tudna ajánlani egy lejutási útvonalat?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. április 9. 13:07
 
 
http://www.myspace.com/godisanastronaut

holnap dürerben
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. április 1. 22:17
 
 
(én amúgy csak ma tudtam meg, hogy talamasca is lesz ma.
http://www.youtube.com/watch?v=L8cCPH1qnYI lehet, h nekem ez az őrült zene jobban tetszik most és csak később merek menni, mert beírtam ide, és most juj. például a legjobban attól félek, hogy hazafelé is át kell sétálni a városon, és ezt lehet, hogy reggel birom csak ki kellemmel. bocsi az őszinteség miatt, biztos már zavarom a pszichedelikus férfi rendet, de szeretettel teszem. )
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
fL3x2011. április 1. 21:29
 
 
Mindenkinek jó bulit aki ott lesz,
egyik kedvencem macska ala talamasca
sajna én nem.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. április 1. 20:40
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=gi0g8y6X4lo
ba.
a szokások embere vagyok én is...
matalama szká!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Hopax2011. március 25. 19:43
 
 
Április 9-én ismét Budapesten a Tündérground (+Sonar, Tape Underground)

Szikra
(Teréz krt. 62.)
Elővét: 1200
Helyszín: 1500
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. március 25. 19:03
 
 
viszont bepropagálom mégegyszer a 15-18 éves ismerőseim holnapi partyját, remélem jók lesznek :)

FeelGood Inc presents No 3

Wondawulf / Dublic / Subotage
Horvee, B'Andre/ Looper/ Flakers/ Goldiee/ Deejay Deside

11.03.26. 20h -

Kashmir Underground
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. március 25. 18:56
 
 
((ja és az tökfelháborító, h ott, ahol a tisztaság meg mif*szom nevében elítélhetnek egy szülésznőt - aki ráadásul nem dolgozott nagyobb halálozási aránnyal, mint más, még pénzbírsággal sem sújtott társai - foglalkozásköri gondatlanságbeli halálokozásért, ezek a férgek, akik ugyanezzel megvádolhatók, és leültetendők, szabadon szottyognak. fúj. ))
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. március 25. 13:43
 
 
(mellesleg a - fidesz-közeliségéről is közismert - west-balkános, noisenightos brigád ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, 15 év körüli ismerőseim mesélték, akik szintén szerveznek partykat, csak éppen más kategóriájút, hogy a stúdióban folytatják ugyanzon lények a szutyok gyarapítását, ugyanúgy...)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jackob2011. március 25. 12:40
 
 
ejj deeptrip a közelben laksz csodalom h vki kitette ide ezt a partit, allitolag rendszeresen ott goa nem kell pestre járni érte jeah
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Tom0032011. március 24. 20:24
 
 
Hát ez... tudom nem vicces de mégis! Bár sokan lázadnak az új party szabályok ellen meg lehet néhol túlzó az egész (nem tudom pontosan nem is ez a lényeg) viszont legalább az alja partyk megszűnnek. A sok pénzéhes partyszervező is becsukhatja a kaput akik képesek olyan körülmények között bulit szervezni, ahova még a legalapvetőbb higiéniai és kényelmi szempontokat se sikerül létrehozni. Voltunk szilveszterkor a west balkános bagázs által szervezett bulin, (nemmondom hol mert az reklám, bár semmi jót nem mondhatok róla :P ) sehol iható víz vagy esetleg pihenési lehetőség (értsd mindenhol letaposták a másikat az emberek) az meg hogy az alsó teremben a tánctérre a pöcelé csöpögött le, tényleg a legalja. Bezzeg az árak az egekben, minden teremben lufit áruló standok, és bár karszalag az volt, ki nem engedtek senkit... örülök hogy az ilyenek megszűnnek, bár tudom van/lesz néhány olyan buli is ami korrekt mégis áldozatul esik a szabályozásnak.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Én+te+ö=gén2011. március 24. 08:58
 
 
Röviden: túl nagy profitkiesés lenne a biztonságos és kulturált szórakozási körülményeket is megteremteni. Mentöautóra meg képzett szekusokra költsünk, még mit nem!

Emlékszem a korábbi GoaGileken a "NEM IVÓVÍZ" feliratú csapra, az italok elkobozására a bejáratnál, meg a sokszázforintos félliteres ásványvízre - nem hiába voltunk ott KékPont PartyService-szel ivóvizet osztogatni.

Az ilyen partyszervezök naná, hogy most kiesnek a bizniszböl. De majd jönnek helyettük újabbak és frissebbek kielégíteni az óriási partykeresletet.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. március 24. 07:34
 
 
:((( FML
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Jimi345362011. március 24. 00:10
 
 
itt a második fele arról amit írtak válasznak

We really hope, that it's just a momentary situation for this year, (deterrence - to show people that authorities do everything right) and they won't have the capacitiy for doing this in the latter future. However, we feel this too risky at the moment for all of us; the organization and the party people as well. Since they came out with the new law, hungary's goa party calendar is empty for the summer, everybody cancelling the parties, except the Ozora Festival, which is anyways so big and they attending good relationship with the local authorities for many years.

We will see what's gonna happen at other, different kind of outdoor events during the summer, so for next year we will know more; how things going in practice, how we can actually get ready for all this. We really hope that from next year we can continue.
As we are doing these parties continually for many years, it was a very difficult decision for us. But after taking some time with asking around for other people's opinions too (lawyer, functionaries, friends) we were thinking it over and over, and we believe that it is the most brainy thing we can do now.


That is the story !!!

Now you can understand the situation !!!

The party in Germany in June is also very good

and with many of the friends attending !!!

Thanks for your interest !!!

Goddess bless you !!!

AUM NAMO NARAYAN !!!

(A.M.) Shri Mahant Mangalanand Puri

(aka Goa Gil)az elejét elöbb rakta ki.


REDEFINING THE ANCIENT TRIBAL RITUAL FOR THE 21ST CENTURY
http://www.goagil.com
AUM NAMAH SHIVAYA !!!!! HARA HARA MAHADEV !!!!!
What happened with the hungarian tour man???
I checked your site a month ago and i was euphoric becouse is saw hungary in
the list. Now it's off.
Please tell me why did you take it off?? i really love your party's. last
year i had the best time of my life. and this was supposed to be the 10th.
om namah shivaya hare hare mahadev
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Jimi345362011. március 24. 00:00
 
 
na tegnap írtam egy email goa gilnek és megjött a válasz kicsit hosszú

AUM NAMO NARAYAN !!!

Hi friend,

namaste and thanks for your mail !!!

Due to unfortunate circumstances in Hungary,

and a crackdown on these kinds of events

by the new government there,

the organizers have had to cancel the party !!!

Here is an excerpt from the email

that I received recently from the organizers:

Back in January 3 very young girls died at a techno club party, they had been trampled into death, casue there were much much more people inside than the club's capacity was.
As you can imagine it was a big scandal, and the public opinion didn't only blame the organizers and the owners of the club, but the authorities as well, for not checking these clubs more seriously, and not to notice 3000 kids in the middle of the city infront a club which had permission for 300 people. Therefore the police and all possible kind of authorities started to checking the clubs, they closed many of them, and some places also are not even dance clubs, only bars with few tables,etc.etc. They carring things too far, to calm people down, so they closing some places for really meaningless reasons too. A few days ago the government came out with a new law for "music-dance" events, and the serious aggravation is not only for the indoor, but for the open-air events too. We really didin't expect on this, as the tragedy happened obviously because there were too many people at an indoor place. Before this law they didn't even mention the out-door events, all news were about clubs, and indoor security. I must say that technically and financially it's not possible to observe this law for smaller underground event's like ours, but still our party is not small enough to keep it hidden. We know it from the past, that almost on every party of ours at one point police came to check, but according to the old law they found everything ok, and they left. If they would come now, they would ask for 6 different kind of authorities's official permissions, (for these we can apply 2 months before the party, and they have 1 month to come to check the place, the circumstances and decide if they give a permission,it really can be possible that they don't.), we have to have official ambulance service at the party, atleast one of us must would have graduation of event-organizer qualifacition, big number of security guys from an officially registered security company, (it's not enoght if the person itself have graduation, companies are very expensive), when we apply for permissions we have to notify how the music will going, if there will be DJs or live music. (i don't actually know what they would like to do with this information), 3 days before the festival we have to present an official weather report of the location, in case it shows storm during the party they can cancel the event, etc.etc. Some of these authorities are brand new, we have no clue how they work, and act, and beyond all that, the schelude that they dictate seems impossible to follow. Even if we could manage all this somehow, these are so much extra costs that we really can not afford in sight of last few years parties. Government (which is a very conservative one now) says, that they will do serious checkings on these events, so If we ask for these permissions and in case we'll get them, than it's sure that they will come with police and other authorities to check the party. Not only the circumstances, but the workers, and the party people as well since it's an electronical music event, so as the tragedic one was.... you know the rest. If we won't meet any of the requirements they close the party immediately, and there will be legal consequences both for us and the owner of the place. If we would try to stay hidden, and they'd find us, than it's even worst as you can imagine.

 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. március 23. 22:34
 
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=158628234193484
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Jimi345362011. március 23. 20:17
 
 
ja akkor már értem. nem tudtam végig maradni kb 7 kor leléptem. pont víz és kaja miatt.
ez de durva. akkor lemondok róla.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Góvinda2011. március 23. 17:23
 
 
Kedves Jimi

Nem tudom mennyire vagy képben a tavalyi GOA GIL-en történt eseményekkel.
Ugyanis a buli befejeződött este 10-kor mert kijöttek a yardok.
Kb mire elmentek már jöttek is a teherautók a cájgért.
Hogyan érhettek oda olyan gyorsan? Valószínűleg előbb tudták már, hogy vége lesz a partynak, mint Gil apó.
Levonjam a következtetést vagy megteszed magad?

Én nem voltam ott, de úgy hallottam volt a büfével is gond.
A goa.hu olvasgattam a party topicját ahova egy faszpiszoly befenyegetőzött hogy feljelenti a szervezőket, azért mert törvényt sértettek. Ki is baszták a hozzászólásaival együtt.

Emberi törvényeket is megsértettek és hatályos jogszabályi kereteknek se tettek eleget.
Egy rendezvényen kell lennie ivóvíznek és toitoinak. ALAP!

Hőségriadó idején 500 forintért árulták a másfél literes vizet.

Szóval nem vagyok meglepve, hogy nem jön Goa Gil.

Nem tudom ki szervezte, de Ne bulit szervezzen hanem buziklubbot
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Jimi345362011. március 23. 01:55
 
 
szevasztok
valaki meg tudja nekem mondani mi a franc történt a GOA GIL partival???? egy hónapja néztem és szinte eufórikus állapotban voltam hiszen láttam hogy a 2011 es turné fent van és july 16.-án nálunk lett volna.
ma felmegyek és nézem: levették a magyar party-t.
szerintetek ezt miért csinálták? nagyon elszomorít

http://www.goagil.com/schedule.html
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. március 22. 02:51
 
 
új kashmír, frnc krt és boráros tér közt,
most hétvége, szombat, gyerek dj-k (15-30*)
gyertek időben és komolyan, vagy csúnyán nézek.

*csak egy db 30 éves retardált van, nehéz amúgy néha felülmúlni, a többiek 15-19... erősítést kérek, egy, kettő...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
homen2011. március 19. 10:58
 
 
http://forum.goa.hu/showthread.php?t=5058
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Góvinda2011. március 17. 11:01
 
 
Korai Öröm Koncert @ Gödör klub Erzsébet tér
Pénteken este
Free!!!

A parázsló reagge láng újra gyújtása:
RIDDIM COLONY ACOUSTIC live @ Silenus Pub (Budapest) Március 19 Szombat!

21:00 Riddim Colony Acoustic koncert
22:30 Riddim Colony SoundSystem

Nagykoncert Április 2.-án.
Megjelenés kötelező minden antibabilonistának.

"Burn down Babylon!" B.M.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. február 23. 17:12
 
 
Megtaláltam, de azért tenkú
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. február 22. 14:41
 
 
Valaki meg tudná mondani, hogy Psybaba bezárt-e? Ha nem akkor hol leledzik?Mert a király utcába nincs meg a bolt.
Tenkú
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. február 20. 14:07
 
 
Habár nem épp a legpsyhedelikusabb, de jön valaki Március 7.-én Combichristra?-A38-
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Don_Juan2011. február 3. 12:14
 
 
Jövő 7 péntek Ananda Shake és Osher (ananda shake progi formáció) lesz bécsben, és ami a legjobb benne, hogy INGYÉÉÉÉ
http://forum.goa.hu/showthread.php?t=4842

szép napot

Don JUan
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jackob2011. január 30. 19:06
 
 
remélem partiztok:D 5.én észventura!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. január 21. 22:56
 
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=182610371759493

húúúúha :) God Is An Astronaut + Marionette ID
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Hopax2010. december 9. 21:51
 
 
http://www.port.hu/pls/co/event.event_page?i_event_id=1559139&i_event_area_id=11&i
_city_id=-1&i_county_id=-1&i_country_id=44


Dec 14 - Tiamat :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Hopax2010. december 4. 11:50
 
 
Majdnem el is felejtettem, mennyi minden kötődik ehhez az időszakhoz, és milyen jó mélyen képes felidézni ez a track :)

http://www.youtube.com/watch?v=bnFP-2Kfd98&feature=related

..elsők között volt


Este Entheogenic a cökiben!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
KarelGott2010. november 26. 19:58
 
 
talán valakit érdekel..holnap Bladerunnaz buli,corvintetőn

 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Observer2010. november 18. 17:55
 
 
Hát én nem gombáztam volna az biztos !
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Hopax2010. november 18. 17:35
 
 
Szerintem egy átlagos koncertnél ezerszer lájtosabb volt a füsthelyzet, az Ozrictól meg igen messze esik a sztárság :)
Trippelni meg igen, ezerféle módon lehet, nekem a legtöbb ismerősöm itt gyakorlatilag nem is fogyasztott semmit, mégis szétcsavarodtunk :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
saamaan2010. november 18. 16:55
 
 
Valószínűleg az én hozzáállásommal van hiba, de én egy idő után azt éreztem, hogy begombázva nagyjából ezer érdekesebb dolgot lehet csinálni, mint pszichedelikus szupersztárok koncertjét nézni egy füstös, túlfűtött teremben.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
hemplar2010. november 18. 16:48
 
 
cellux te a (dj) czellux vagy?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
cellux2010. november 18. 16:16
 
 
csak ezt a trekket hiányoltam:

Dissolution (The Clouds Disperse)
http://www.youtube.com/watch?v=G8WEUeOsbXs

nálam ez az örök mindent vivő kedvenc

kíméletlenül szétzúzza az ellenállást :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
cellux2010. november 18. 15:57
 
 
Ozric Tentacles @ A38
2010-11-15

http://www.youtube.com/watch?v=xUcFZVXG0Y0&feature=&p=0B967C4069131190&index=0&pla
ynext=1

 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Semjase2010. november 17. 21:49
 
 
ÉS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
ajtóablaknak, bencének, celluxnak, hopaxnak, observernek, józsefnek, meg...
ahhhhhh
azóta is azt festem...
vagyis az az engine,
még, jó hogy vannak körülöttem.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Semjase2010. november 17. 21:44
 
 
vállajuk fel magunkat. vagy egy kicsit nice-abbat.
EJNYE-BEJNYE.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2010. november 16. 19:46
 
 
bevallom voltak pillantok mikor féltem a Silas gyerektől :D
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Hopax2010. november 16. 15:21
 
 
Csapkodták a csápokat rendesen abból a bizonyos dimenzióból :)
Uhhhhh.
Köszi mindenkinek mindent :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Bard2010. november 16. 14:17
 
 
Én is :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Observer2010. november 16. 14:06
 
 
Hú hát ez brutálmasszív volt, csak még mindig cseng a bal fülem.. :)

(Bard: bocsi hogy feltartottam a sort a ruhatárnál eléggé el voltam alélva)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Semjase2010. november 16. 13:29
 
 
hail o.t. !
idei év legjobbja.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Bard2010. november 16. 12:58
 
 
Durva volt a tegnapi Ozric! :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
cellux2010. november 16. 12:48
 
 
Jó kis buli volt. :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
mulder2010. november 16. 11:24
 
 
Hát az Ozric-koncert megint egy olyan élmény volt. ami teljesen szétzúzta a fogalmi kereteimet. Csak állok, és tudom, hogy valami hihetetlen történt. De ez egyenlőre túl van a kifejezőképességem határain. Úgyhogy csak állok tovább, és visszagondolok arra a hömpölygő, őrült, pörgettyűs, extatikus, fraktálozódó energiaáramlásra, és a szabadságra, melyet meghozott.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Observer2010. november 12. 20:41
 
 
Közben felvilágosítottak, hogy a bécsire gondolsz. Az elvileg elmaradt.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2587)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!