DAATH

Semmi sem olyan köztudott, mint hogy nem várhatunk valamit cserébe a semmiért – mégis mindannyian ezt tesszük, és úgy hívjuk: remény.

Edward W. Howe

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 212)
 (Témakör: Hajnalka)

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2013. június 20. 23:41
 
 
Tanácsok:
- Amikor az ember veszi meg hozzá a dolgokat, hajlamos megkérdezni magától: mennyi mindent költök erre, megér ennyit? Ilyenkor arra kell gondolni, hogy igenis megér ennyit az, hogy ne hányj össze mindent és ne zavarjanak a WC-re a kellemetlen hasi görcsök :D
- Fontos megjegyeznem, hogy a desztvízből ne használj sokat, ilyen kis dózisban egyáltalán nem fogja fájlalni a szervezeted, de nagyobb dózisban a só-víz háztartásos felboríthatja.
- Ahogy még páran írták alattam is, a fű jó a hányinger ellen, érdemes vele feltankolni
- Ha nincs józan vezetőd, úgy is ki lehet próbálni, de akkor semmiképp sem nagy mennyiségű (300-400 vagy annál több) maggal! Biztosíts magadnak egy olyan helyet, ahol senki sem zavarhat, és nem gáz, ha kicsit hangoskodni fogsz :D
- Ha masszív dohányos vagy, érdemes cigiből is feltankolni, én majdnem megvesztem, amikor az utolsó szálat is elfogyott, a boltba pedig ilyen állapotban egy kicsit parás beállítani :D
- Ha rá akarsz fagyni valamire, a Félelem és reszketés tökéletes választás filmnézéshez, de ezt gondolom többen is mondták már :D

Egyelőre ennyi, remélem tudtam segíteni, és nem túl későn írtam ;)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2013. június 20. 23:37
 
 
gardenofeden1200:
Erowiden és egyéb oldalakon összevadászgatott infóim alapján 3 dologtól érdemes kímélni az LSA-t: napfény, meleg és a vele könnyen reakcióba lépő anyagok. Ez utóbbiakhoz tartozik a klór is, amit kis mennyiségben tartalmazhat a csapvíz is, valamint az aceton (ez pedig a kioldásos technika miatt érdemes szem előtt tartani).
Bár olvastam egyes élménybeszámolókban, hogy teát készítettek a magokból de ezt a módszert kissé rizikósnak tartom.
A hányingert és/vagy hasmenést szintén három dolog okozhatja: a peszticidek (ezt csak olyan magok felületén található, amit kezeltek vele, de hogy melyiket gyártó kezeli a magokat ilyenekkel, azt nem tüntetik fel a csomagoláson...), a cianogén glikozidok és a szaponinok. Ez utóbbi kettő eltávolítható szerves oldószerrel (pl. sebbenzin/petroléter, de az aceton is ide tartozik, csak ugye az reakcióba léphet az LSA-val.)
Én a fogyasztáshoz mindenképp kivonatolást ajánlok, nyersen vagy akár darálva is elrágcsálva undorító ízt fogsz érezni, és mondjuk ha valamennyi mondjuk odatapad a torkodra, az instant hányást fog okozni :D
Ha nem akarsz rizikózni szerves oldószerekkel (ami érthető, mert nem csak robbanékonyak, de a gőzüktől is igen könnyen meg lehet bódulni :D), akkor ezt a módszert ajánlom, nekem tökéletesen bevált: (viszont arra felhívom a figyelmed, hogy ne dolgozz nagy mennyiségekkel, 200-300 mag bőven elég, talán még sok is)
1. Először is szerezd be a hozzá kellő eszközöket:
- értelemszerűen a magok :D
- desztillált víz (gyógyszertárban lehet kapni, egy kicsit húzós ára van, olyan 1000-2000 Ft körüli árra számíts. A fentebb leírtak alapján mindenképp desztvízzel érdemes kivonni, a csapvíz nem elég megbízható)
- kávé- vagy mákdaráló (ha nincs , mindenképpen szerezz be egyet, nem olcsó mulatság, de életed végéig elkísér :D)
- edény, ami nem engedi át a fényt (úgy is megoldható, hogy egy dunsztosüveget körbetekersz alufóliával)
- tömény szörp, amivel jobb ízt kölcsönzöl majd az "italnak"
- citrom(lé)
- szűrő
2. Fénytől védett helyen daráld le a magokat mákdarálóval vagy kávédarálóval, lehetőleg a legfinomabb porrá -> citromsárgás-barnás anyagok fogsz kapni, jellegzetes szaggal
3. A fedett üvegbe (én egy sötétkék műanyag edényt használtam) önts desztillált vizet (100 maghoz kb. 1-másfél liter desztvíz elégséges), és tegyél bele 5-6 csepp citromlevet (sűrített citromlé is jó, vagy kifacsart citrom leve is), ez azért fontos, hogy a magokban lévő bázikus alkaloid, tehát az LSA, vízoldható sót képezzen a citromsavval
4. Tedd bele a ledarált magok porát az előbb említett üvegbe, és fedd le a tetejét, a lényeg, hogy levegő és fény ne érhesse
5. Tedd be az üveget egy hűtőszekrénybe egy napig (ez alatt az egy nap alatt rendszeresen rázd fel, én óránként egyszer shakeltem :D)
6. Miután letelt az egy nap, egy sötét és fénytől védett helyen szűrd át az alkaloid tartalmú desztvizet egy pohárba vagy termosztátba vagy amiből meg akarod inni -> egy sárgás-barnás, nem túl áttetsző folyadékot fogsz kapni, ne ijedj meg a színétől :D
7. Dobd el a megmaradt magdarálékot (legjobb lehúzni a WC-n, mert nagyon hamar megpenészesedik :D)
8. A pohárban lévő cumóhoz adj annyi szörpöt, amennyi elnyomja az ízét, annyira sok nem fog kelleni
9. Drink&trip :D
A hatás nálam nagyon gyorsan jelentkezett, mondhatni még le sem ért, de már éreztem a kisebb jeleket, amik arra utaltak, hogy nem basztam el :D De a csúcsig még legalább 2-3 óra eltellett, viszont elég sokáig tartott.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2013. június 20. 13:00
 
 
"Na de komolyra forditva, forrasfuggo is a dolog. Az meg nyomasfuggo."
Na állj sorba egy pofonért! xD
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2013. június 20. 09:02
 
 
ppnqdd egy pocs, mindig hulyesegeket ir. Na de komolyra forditva, forrasfuggo is a dolog. Az meg nyomasfuggo. Na, szoval, nem feltetlen a sarki viragmagtriparusneni fogja szamodra a megfelelot szolgaltatni. Vagy de? Talany.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2013. június 19. 13:01
 
 
ppnqdd-nek és mindeki másnak megvannak a saját tapasztalatai és véleménye is. Ő így tapasztalta, én például nem. Ez van. :)
Ezt csak azért írom, hogy gardenofeden ne parázz emiatt rá, egyáltalán nem törvényszerű az amit a kolléga leírt.

Ahogy én próbáltam:

-"nyersen", semmiféle cicó nélük lenyelni a magokat (joghurtban), szart sem éreztem :D

-forró vízzel leforrázva és utána kéz melegen elrágcsáltam és megittam. (undorító, de azért hat)

-csírázásig áztattam, a héjból kinyomkodtam -ahogy weed is írta-(könnyen kiugrálnak, csak időigényes pár száz magot így megcsinálni),
ezután kiszárítottam a magbeleket és leőröltem. Végül kapszulába töltöttem.
Elég fain lett, legkényelmesebb fogyasztási mód (semmi íz!!! yeah!)... nagyon könnyen felszívódik így por formában (csak egy kicsit késleltetve magam a kapszula miatt) de a rosszullét (kicsi hasgörcs és kellemetlen érzés a gyomorban, enyhe émelygés) így is előjött az első 1 órában. (Ilyenkor nehogy csinálj valami fizikailag megerőltető mozgást mert meg fogja később bosszulni magát!)

A lényeg az hogy a magok legyenek felpuhítva és rendesen aprítsd el/rágd meg, akkor nem nagyon kell kioldani semmiben, bár én ezt a citromos-vizes témát még nem próbáltam.

Ezt a rákészülést csak azért mondtam hogy hangolódj a tripre és komolyan is vedd azt, semmi más extra.
Szerintem simán megoldható a szabadban (kevésbé forgalmas park) a trip (segítő nélkül is) én pl. a nehezen emészthető cuccoknál az első órában használhatatlan vagyok kb. (hajni, törperózsa, gomba...) tekergek a földön mint a rétes-kígyó probléma. Na és akkor? Ez van. :)
Bár mondjuk ebben a melegben én tuti nem vállalnám be, felelőtlenség lenne az tuti.

Summa summárum: ne parázz rá a hajni témára de ne is várj olyan hű de sokat és akkor lesz egy tuti triped! ;)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2013. június 19. 11:11
 
 
citromos vizes oldást még nem próbáltam, de nekem ami eddig a legjobban müködött az ez:

- áztasd be amíg ki tudod nyomkodni könnyedén a héjból a magokat aztán nyomkodd ki. elég idöigényes, de szerintem megéri. legalább a mag héjában lévö cianidoktól megszabadulsz teljesen.

- üres gyomorra fogyaszd. én a trip napján se szoktam már nagyon enni vagy csak nagyon lájtosan.

- szívj mellé egy kis füvet. hányinger ellen szerintem elég hatásos
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. június 19. 01:28
 
 
Ez most komoly ? Ennyire rosszul van tőle mindenki ? Én már próbáltam kb 250 maggal (simán citromos vízzel megrágva), nem volt trip de egy két furcsaságot tapasztaltam, és bár kihánytam az összes belem, azért amiket írtál ppnqdd nem sok egy kicsit ? Assamoa: ez az interakció megszakítása kicsit úgy hangzik mintha biztonságos vizeken lemodellezném a tripet nem ? . Ha ennek folyamán nem jól mennek a dolgok akkor is érdemes utána trippelni ? Ja és ami abban a hajnalka faq-ban van, hogy finomra darálni, citromleves vízbe áztatni majd azt leszűrni és meginni, az működik ? Még egy kis cink: valószínűleg nem lesz józan kísérőm, és nem is maradhatok itthon. Tényleg vállalhatatlan ?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2013. június 19. 01:00
 
 
Még annyit amúgy, hogy így visszagondoltam és hát ja, mindenképp érdekes, de simán, spontán elrágcsálva, bármiféle darálás, főzés, áztatás nélkül, gyömbér és esetleg kamilla hiányában 500%, hogy nem csinálnám újra. Az tuti :D. Még ezekkel együtt is necces.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2013. június 19. 00:51
 
 
Készítsd magad lelkiekben arra, hogy jó pár órán keresztül használhatatlan leszel, hullámokban fog rádtörni a hányás, émelygés, gyomorfájdalom, mellé iszonyatos lelki és érzelmi instabilitás. Mindenképp javasolt izotóniás ital, méghozzá legalább 3-4 l, előre bekeverve. A legjobb lenne, ha kiáztatnád a magokat előtte, mondjuk még sosem próbáltam, nem is tervezem mostanság, de azt mondják jóval kellemesebb úgy. Elég meleg van, ilyenkor a helyedben amúgy nem szórakoznék hőleadást akadályozó trükközésekkel, de ha mégis nagyon muszáj, kelleni fog venti, vagy légkondi, esetleg borogatás. Ezekről semmiképpen se feledkezz el.

A pszichés részéről annyit, hogy ne figyelj túlságosan a fizikai tünetekre. Mocskosul szarul leszel, erős vertigo-s szédüléssel, izomrángással, ezekre felesleges ráparázni, viszont ha ájulás vagy ilyesmi van, azt már érdemes komolyabban venni. Ezért jó, ha valaki rádnéz olykor, aki valamennyire felfogja, hogy mi a helyzet és nem idegesít hülye kérdésekkel, pofavágásokkal, baszogatással, valamint képes megnyugtatni.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2013. június 18. 15:27
 
 
Attól függ milyen jellegű trippet akarsz...
Én a helyedben lelassítanám az életem amennyire csak tudod, és leredukálnám az interakcióimat a világgal. (emberek, internet, telefon, hírek...)
Ja, és szvsz a hajnalkánál a trip előtti hangulat nagyon fontos, ahogyan belemész az egészbe.

Mondjuk én már-már azt mondanám hogy hajninál a setting -számomra biztos- fontosabb volt ming a set.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. június 18. 14:52
 
 
Pár nap múlva tervben lévő tripre milyen lelki felkészülést javasoltok ? Az agykémiámat sporttal regenerálom rendszeresen egy ideje, de úgy érzem kellene valami fejben eldőlő dolog is.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2013. május 28. 20:59
 
 
Hali!
Én már próbálkoztam párszor a hajnival, először csak elrágcsáltam a magokat, az borzalmas volt, a ledarálós-yoghurtbatevős módszer sem volt az igazi, viszont egyszer ledarálva, és egy napig desztillált vízben ázva működött a dolog. A gond az volt, hogy túl nagy mennyiséget vettem magamhoz, és emiatt olyan bad trippel ajándékozott meg a sors, hogy egy darabig el is ment tőle a kedvem.
Azonban most újra megpróbálnám a dolgot, és érdekelne, hogy ha előtta megcsinálnám a sebbenzines módszert, amivel a szaponinok és cianogén glikozidokat el lehet belőle tüntetni, akkor utána mennyi időt érdemes várni a kiszárítással? Illetve mi lesz a jele annak, hogy tényleg "eltűnt" belőle az összes sebbenzin?
Illetve az is érdekelne, hogyha ezek után mondjuk nem alkoholban, hanem desztillált vízben oldanám ki a maradékot (ami ugyanúgy poláris oldószer), akkor azzal is olyan jó hatásfokkal lehet dolgozni?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
hallucinogénalma2013. május 4. 16:44
 
 
Üdv
Még tavaly én is kísérletezgettem hajnalkával, előtte semmilyen pszichedelikus szerrel sem akadtam össze. Volt pár próbálkozás kb 50-100 db maggal, először kiáztattam meghámoztam és megettem, elég rossz íze volt, de nem lettem rosszul tőle. Feküdtem az ágyon és a lámpafényben kellemesen vibrálni láttam a szoba sarkait :)
Később még volt egy próbálkozásom a sebbenzines alkoholos kivonattal de nem kerültem közelebb az áhított állapothoz. Így pár hónappal később elhatároztam hogy kicsit többel próbálkozom, durván 200db-ot áztattam be és megettem mindenestől. Röviddel utána egyik ismerősöm telefonált akivel már jó régen nem találkoztam így elkezdtem beszélgetni vele, kb 1 óra után kezdtem érdekesen érezni magam, ezért elköszöntem. A rosszullét is előjött a mindenestől megevett magok miatt, vagy 1 órán keresztül szenvedtem, próbáltam hányni, de akármikor is rosszul voltam életem során, valamiért próbáltam elkerülni a hányást, és most mikor akartam úgy látszik ez közbeszólt :D
Lefeküdtem aludni gondoltam ha elalszok akkor reggelre túl leszek az egészen, nem úgy lett ahogy terveztem...
Kb 4-5 órán keresztül mindenféle abszurd gondolataim voltak, nem tudtam mi az ami valóság és mi az amit álmodok, szóval egy az egyben ilyen félálomszerű állapotba kerültem. Csak arra emlékszem hogy nem bírtam nyugton feküdni és végig mocorogtam.
Idén nyáron is jobban meg akarok ismerkedni Hajnival, de az biztos hogy nem eszem meg a maghéjat :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2013. május 3. 00:28
 
 
"attól félek hogy nem találom meg ráadásul még elszalasztom annak a lehetőségét is hogy úgy legyenek a dolgaim mind mindenki másnak a dolgai."

Nem is kell úgy legyen mint mindenki másnak a dolgai. Úgy kell legyen ahogyan és ami a TE dolgod. Ne keress, csak nyitott légy. A kereséssel valaMIT keresel, tehát van elképezlésed róla, hogy milyen jellegűt, az milyen érzést váltson ki, mely vágyamat elégítse ki. Ezek mind elvárások, amiket előre korlátként felállítasz. Ha nem keresel semmit, viszont befogadsz mindent, a jelenben vagy, tökéletesen fogod érezni, hogy mely dolgok azok amikkel azonos frekvencián vagy. Hogy honnan tudod észrevenni? Jól érzed magadat! És nem egy szerepben, hanem önmagadként.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032013. április 12. 10:12
 
 
Mindenki céllal él a földön, csak sokan rossz helyen keresik, vagy leragadnak mások céljai mellett.

Próbálgasd a dolgokat, előbb utóbb úgyis érezni fogod, te mire vagy hívatott. (az hogy próbálgatsz is valószínűleg szükséges, különben hogy jutnál el a célodba? Kellenek azok a felkészülések, kitérők és zsákutcák ahhoz, hogy amikor végül megtaláld a saját utadat úgy álljál előtte ahogy arra végül szükséged lesz! )
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. április 11. 14:04
 
 
Ha nekem címezted ezt a dialógust akkor levágtam, (meg amúgy szeretem is nagyon a filmet) de akkor azt mondod csináljak úgy mint Faust hogy folyamatosan csak keressem azt a bizonyosat ? Mert attól félek hogy nem találom meg ráadásul még elszalasztom annak a lehetőségét is hogy úgy legyenek a dolgaim mind mindenki másnak a dolgai.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032013. április 10. 22:43
 
 
"-Neked is van álmod, George?
-Mi a francért nem alszol már?
-Persze, hogy van. És lehet, hogy meg is valósul, csak most nem sikerült. Miért?
-Mert most elkaptak.
-Nem, Amigo... Azért mert nem az volt az igazi álmod."

Blow
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. április 10. 18:54
 
 
Én elfogadnám de mindig csak egy hétig tart max kettőig.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
costa2013. április 10. 18:47
 
 
kezdôsnek fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Ha thai harcos akarsz lenni, akkor legyél az. Erre ne mkell mindenféle cuccost szedni. Én ép triatlonos leszek.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. április 10. 17:28
 
 
Nemrég végigjártam Szabolcs megyei kisvárosunk összes boltját amelyben feltételezhető bármilyen növény magjának vagy más szaporítószervének árusítása és nem találtam hajnit. Már rég letettem róla amikor búskomoran beléptem egy már vizsgált helyre ahová új szállítmány érkezett és vásároltam is 400 darab ipomea tricolor "égszínkék" magocskát és feljöttem a kedvenc fórumomra hogy megkérdezzek pár dolgot. Merjem-e egyedül megpróbálni életem első pszichedelikus élményét ? (ugyanis nincs metszete az olyan emberek halmazának akiben megbízok és akik elfogdják hogy ezt a drogot én most használni fogom). Vágjak bele az elkövetkező hetek valmelykén vagy várjam meg míg javul az elmeállapotom ? (A hétvégén elszedtem egy 100-as doboz Frontint azelőtt meg egy marék Rivót pedig sosem írtak fel egy szemet sem.) Nincs különösebb bajom csak néha előjönnek ilyen apróbb mániaszerű epizódjaim mint a benzófüggő emberutáló, vagy hogy én mostantó rasztafári, vagy thai-box harcos leszek szóval kicsit ilyen mániás vagyok. Bocsi amúgy hogy így belerondítunk így kezdők a nagyok dolgaiba itt ezen a helyen, de hátha lehet belőlünk egy következő pszichedelikus generáció.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. szeptember 6. 17:19
 
 
Így van, azt is be kell tiltani! Hiperventillációt okoz ha sokat és gyorsan szívsz be belőle, és utána már ölni fogsz a következő adag levegőért, sőt ha egyáltalán nem is veszel utána levegőt, akkor meghalsz. Kivonni a forgalomból a gyilkos anyagokat!!!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. szeptember 5. 22:12
 
 
# Dr.Psylocybe
Az érdekelne, hogy a hatóanyag nem csökken észrevehetően fél év után?

Ha a magban levő LSA-ra gondolsz, akkor nyugodtan vásárolj be belőle, a fiókodban tárolt magban nem fog fél év alatt számottevően (egyáltalán?) lebomlani hatóanyag.

#THC

Szerintem életszagúbb, hogy olyan hajnalka kerülne a polcokra ami úgy lett kitenyésztve (most is így van?) hogy alacsonyabb (minimális) hatóanyagot tartalmazzon a mag. (A bolti mák is kitenyésztetten alacsonyabb alkaloidtartalmú mák, nem olyan mint a gyógyszerkészítési célokra termeszett.)

De amúgy meg tiltsuk be a levegőt is, nem?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. szeptember 5. 17:54
 
 
Gardenofeden, ne adj ilyen ötleteket nyilvánosan :D :D Amúgy elég nehézkes eljárás lenne ami a költségeket igencsak megnövelné, ami rárakódna a fogyasztói árra is. Nem kis mértékben..
Ilyen alapon minden gyógyszerből minden "olyan" hatóanyagot ki lehetne vonni, bizonyos fűszerekből is, vagy bármiből amit mértéktelenül, helytelen hozzáállással fogyasztanak, kárt okoz. Arra kéne inkább rájönni a nagyokosoknak, hogy nem az anyag hibája, s nem is feltétlen előnye, hogy valakiből azt hoz ki, amit..Amit valaki megtapasztal, az belőle fakad, csupán egy más aspektusa annak. Akármilyen is..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. szeptember 5. 16:58
 
 
Volt már valaki, aki tavasszal egész évre bevásárolt?
Mert én ezt tervezem, hogy ősszel legyen egy kis vigaszom tavaszig.
Az érdekelne, hogy a hatóanyag nem csökken észrevehetően fél év után?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002012. szeptember 5. 15:02
 
 
Dr.Psylocybe gondolom úgy történhetett hogy nagyon közeli rokonai (Mexikói hajnalka, Hawai törpe farózsa) magaiból csak párat kell megenni, meg amúgy is használják őket tradícionálisan az indiánok, és akkor gondolta valaki hogy mivel nagyon közeli rokonok, hátha ez is egy pszichedelikum. Amúgy őszintén remélem hogy nem fogják a 4 vagy hány hülyegyerek miatt kivonni az LSA-t a hajniból a bolti magokban.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. szeptember 5. 11:54
 
 
Szevasztok!

Van valaki, aki ősszel pl mostanában vagy akár november tájt tudott venni a tescoban vagy virágboltban ipomoea tricolort vagy violaceát?


Amúgy csak elmélkedésképp belegondoltatok már, hogy ki volt az a b@rom áll@t aki felfedezte ezt a csodát?:)
Mi vitt rá valakit, hogy megegyen ebből az ehetetlen keserűségből legalább 100 magot, amitől egyáltalán beérzett valamit?
Azt hitte ezzel meg tudja ölni magát?
Mindenesetre örök hálám neki:)
Ha már sztalin jóskának szobrot emeltek akkor neki is kéne:)

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. augusztus 29. 11:14
 
 
Szár, levél, gyökér nem hiszem, hogy nagyon használható, vagy használatos. Elszívni sem szokás (hőérzékeny az lsa) Mindenképp olvasgass vissza a témában, pláne ha ki szeretnéd próbálni.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. augusztus 29. 11:08
 
 
Lehet kivonni az lsa-t, a régebbi hsz-ekben van módszer rá. Ami mérgező benne, azok a ciánvegyületek a maghéjban, valamint a növényvédő szerek amikkel a magokat kezelik, de alapos mosással nagyrészüktől meg lehet szabadulni. Tehát pl áztatással-hámozással már minimálisra csökkenthető ezek mellékhatása.
A virágból készíthető tea, bár nem hallottam még ilyen fajta beszámolót. Az lsa fény és hőérzékeny, ezért nem tudom teában mennyi hatóanyag maradna, vagy milyen mennyiségű hozzávaló lenne szükséges a kívánt hatás eléréséhez. Van egy oldal (hajnalka64.uw.hu), ahol szintén hasznos infók vannak.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
mescalito2012. augusztus 25. 01:16
 
 
hajnalka novenybol is lehet kivonni valamit?
Elszivni, teat fozni, vagy kivonatot késziteni?

At olvastam, hogy az egész novény "mérgezo"

a szára, levele, gyokere, viraga mit okoz? Azokban is LSA van, csak kevesebb???

Vagy hogy van ez?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. július 2. 18:20
 
 
Azaz, Fraktál volt a neve. De ilyen intenzív fizikai hatást egyik lsa-tartalmú mag sem produkált mint ez. Esküszöm azon filóztam, hogy lemegyek bunyózni, mert jól esett volna ha jó erőseket behúznak nekem :D Szóval nem volt valami pszichedelikus dolog. Fájdalomérzet nulla volt! Ez talán egy diszkóban elment volna, valami őrjöngős zenére, de mentális utazásként nem sokat mutatott magából, pedig nagyon igyekeztem ráhangolódni, de a fizikai rész szétszedett. Kicsit néha olyan érzésem volt, mintha az egóm harcolt volna, tehát ennyire erősen kötődöm a testemhez/személyiségemhez, de talán ezt már csak én gondoltam bele. Mindenesetre nem volt túl kellemes. Viszont mégis olyan különleges volt. De ezt utcán, buliban, vagy bárhol ami nem otthon nem merném megcsinálni mégegyszer. Lehet, hogy elég lett volna 2-3 mag is a fraktálból, nem tudom. 3 még megmaradt, azt szépen elraktam jó mélyre (és sötétbe)..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. július 2. 17:41
 
 
Hú gyerekek, nagyon beindult a topic.

Na ez fasza, közbe kiderült, hogy mindenkinek volt ilyen tapasztalata LSA-val, csak épp nem írta le. :P

THC, teljes mértékben egyetértek. Ez a rángatózós, magamat ütlegelős dolog... 1az1ben megvolt nálam is amikor a fraktál HBWR-t szedtem be.

Épp a legutóbbi LSA-s élményemnél fogalmazódott bennem, hogy szerintem is vannak hasonlóságok egyes momentumokban a szalviával. (De persze csak a durva részeknél.)
És nekem is az volt a problémám fraktál magnál, hogy annyira intenzív néha a fizikai része, hogy nehéz ráhangolódni mentálisan, főleg ha para is jelen van.

@Deadness

Amikor belekerültem a pszichedelikumok világába, természetesen elkezdett nagyon érdekelni és rápörögtem a vizuál témára. Valami nagyon intenzív, durva nyitottszemes halut akartam.
Na most összejött, és azt kell mondjam olyan mint a vidámparkban a legdurvábbnak kinéző hullámvasút. Felülsz rá: gyorsan megy, váó-váó, de ennyi. Éppen még felülsz rá ha úgy adja a sors, de különösebben nem keresed.

A mindenből zene lesz dolog már izgalmasabb volt, talán arra jobban rápöröghettem volna ha kicsit nyugodtam vagyok.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. július 2. 17:18
 
 
7 et ettem én is, de ezt a fajta magot 5 darabos csomagban árulták, ellenben a többi Hawai-val amikből 10db volt egy csomagban. Az ár különbség 500 forint volt. Ha ezen a logikán indulok el akkor 2x olyan erős, ha ugyanannyiért 5 db-ot adnak, mint a másikból 10 et, tehát ez a másik féléből olyan 14-nek felelhetett meg. A hatás alapján ezt el is tudom képzelni. Set-settinggel semmi baj nem volt, kisebb böjt, a bevétel előtti 1-2 órában jóga, meditáció, lefürödtem, tiszta ruhába öltöztem, kellemes zenét raktam be, stb..Szerintem alábecsülhettem és nem gondolkodtam el ezen az 5db-10 darab arány miértjén..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2012. július 2. 16:37
 
 
THC+ mennyit ettél?

Egyébként itt is óriásit dob a set és setting a dolgon. Nekem volt 7 darab "erősnek titulált" (erős is) magtól, hogy csak az érzés volt, semmi különös néha megváltoztak a színek, meg jók voltak a zenék.
Viszont új környezetben 2,5 magtól olyan élményem volt egyszer, hogy majdnem elsírtam magam a boldogságtól.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Deadness2012. július 2. 16:27
 
 
Érdekes, amit írtok, gondolom egyén kérdése, mint minden szer hatása.

Nekem hajnalkától soha nem volt ilyen problémám, küszöbdózissal és nagy mennyiséggel sem. Mindig 6-7 órás volt, T+2 óránál már peak.

@Assamoa:

Amit írsz nagyon jó trip lehetett volna, nagy kár, hogy így ráparáztál :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
++THC++2012. július 2. 09:34
 
 
Velem a Hawai csinálta ezt a hétvégén, pedig nem az első utazásom volt vele. Igaz, egy erősebbnek jellemzett mag fajtát vettem. A pszichedelikus részből sajnos semmit nem tudtam érzékelni, mert fizikailag annyira intenzíven kikészített, hogy attól a hatalmas belső energiától ami ilyenkor jelentkezik, csak vergődni tudtam. De nagyon durván. Semmi nem volt jó. Ha álltam, nem volt jó, ha ültem nem volt jó, ha feküdtem nem volt jó. Ha az oldalamon feküdtem nem volt jó, ha háton nem volt jó....Ha egy irányba néztem nem volt jó, ha nyitva volt a szemem nem volt jó, ha csukva nem volt jó...és így tovább...az, hogy mozdulatlanul sodródni, az felejtős volt. Olyan voltam mint a különböző törzsek, amikor önkívületi állapotban táncolnak, rángatóznak. Akkor éreztem csak elviselhetőnek a dolgot egyedül, amikor intenzív és gyors mozdulatokat teszek. Valamit karmolászok, vagy ütlegelek (ez legtöbbször saját magam voltam :D) Egyetlen pillanatra sem volt jó semmilyen póz, hely, tevékenység ami kicsit lenyugtatott volna. Ha eszembe jutott, hogy hú rá kéne gyújtani, ahogy felálltam a cigiért, rájöttem, hogy ááh nincs is kedvem/erőm hozzá. És ez ment közel 6 órán keresztül. Ágyban vergődés, őrjöngés, "sosem lesz vége ennek" parával fűszerezve. Természetesen fantasztikus vizuális effektjei voltak, de sajnos a fizikai része miatt élvezhetetlenné vált, a pszichedelikus részt is teljesen elnyomta. Feltehetően túl sok magot vittem be egyszerre, bár nem az első Hawai fogyasztásom (és Hajnalkával is volt pár utam már). Igaz, erősebbnek titulált magot fogyasztottam most, de nem gondoltam volna, hogy az erősség a fizikai jellegű hatásokban nyilvánul meg és nem a mentális részben. Sosem szoktam azt mondani, hogy csalódtam, így most sem mondom. Mert valahol minden trip-ben van valami "földön túli", mégha szenvedés is az. De tény, nagyon megcsavart fizikailag, volt 1-2 effektje, ami már a Salviához hasonlított (az első Salvia élményem Hawai hatása alatt volt, talán ez villant be). a Hajnalkát valahogyan kifinomultabbnak tartom mint a Hawai-t. Ha nemet kellene adni a növények isteneinek, akkor szerintem a Hajnalka női jellegű növény, míg a Hawai férfi. Úgyhogy legközelebb a Mexikói Hajnalka kerül sorra, a Hawai a legutóbbi 2 alkalommal is (az előző Március végén volt) megrángatott rendesen...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 30. 12:11
 
 
Ha ez ilyen általános jelenség, hogy az LSA tartalmú növények ilyen elnyújtott felszívódásúak is lehetnek, akkor jobban fel kellene hívni erre a figyelmet! Ha hallottam volna ilyen esetekről ezelőtt, akkor biztos nem parálok rá így a dologra.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032012. június 30. 10:37
 
 
Nekem 2 HBWR magtól volt olyan, hogy megdobta a másnapi füves sütizést, de olyan szinten, hogy felkelni se ment, teljesen elfolyt a testem és a vizuáloktól nem láttam. Vicces volt :D

Dr.Psylocybe: Az ópiátok nem jobban butítanak mint pl az empagének. Viszont ne úgy képzeld el a hatását, mint a hajninak, hanem mint egy ködös álomnak, félig ébren, félig alfa állapotba. Nem nevezném tudatszűkítőnek, csak legtöbbször nem jön semmi tudatalatti élmény a jó közérzeten kívül.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 28. 14:13
 
 
Köszi srácok a kommenteket. Ez a pszichedelikumok bermuda-háromszöge.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Hopax2012. június 28. 13:37
 
 
Assamoa: Ha elolvasod egy 2004-es kommentem (első hajni trip) nekem is ez volt. Iszonyat hosszú elhúzódás, 48 órával később még textúrázódtak a falak, körübelül 1-2 hónap volt az integrálás, egyszerűen előjött az, hogy tudatalatt ment a folyamatos összekötés, mintakeresés, zene/ritmus összerakás zajokból. Mára ez egy totális plussz az életemben, de tizenévesen hosszú (de nem bajos, vagy nehéz) feldolgozás volt. Meg persze meglepő.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2012. június 28. 13:19
 
 
Egyik ismerősöm első hbwr próbálkozása. Hasonló élmény. 4 magot fogyasztott el. T+3 órán keresztül semmi hatást nem érzett. Mérges volt. Csalódott. Hazaindult. Kocsival. Én innen csak az Ő elbeszélése alapján ismerem a történetet. A kocsiban a Pest közelében ütött be neki. A kormány elkezdett lángolni, minden forró volt. A Dunaplázánál félre állt. (Gondviselés?) Rendesen be volt szarva. T+4-4,5 óra körül lehetett. Kicsit pihent, nézte a lángoló szuzukit. Valahogy hazavergődött. T+5 leült otthon és simogatta a hörcsögét évezredeken keresztül. Hazaért a család. Nem kicsit lepődtek meg a helyzeten. Ismerős elkezdett az édesanyjával beszélni. Teljes skizofrénia. Anyja kérdezte mit csinált, elmondta, bement Tv-zni. Előtte telefonáltunk, mondtam, hogy nekünk is bejött a dolog. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nem tudtam sokat tenni. T+6,5 óra. A sorozatokban mindenki valami kurva musicallt énekelt. Angolul, Olaszul, Oroszul. Mindegy volt, mindent értett. Sajnos. T+8 körül elkezdett körülötte a levegő felforrni. Ablakot nyit. Fázik. Betakaródzik. Meggyullad. T+14 óra körül elalszik. Végre. (Nekünk T+8-9 órakor már vége volt, teljesen.) Mitől lehetett? Ötletünk sincs. Talán az egója küzdött valamiért nagyon erősen és ettől borult meg? Persze nálad biztos nem erről van szó. Mao gátló kizárható itt is.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 28. 12:33
 
 
T+7h: Na ekkor már kezdtem nagyon kiborulni. Tudtam, hogy ez a cucc hatása, de hogy lehetséges ez? Ha még nem egyenletesen is szívódott fel hogy lehet hogy most dobta meg ilyen brutál módon a tripet? Gondoltam rá hogy véletlen valami MAO gátlót ehettem, de max a 2 nappal azelőtt elfogyaszott 5dkg kolbász lehetett az, semmiféle gyógyszert nem vettem be.
Úgy éreztem, hogy itt megbolondulok. Próbáltam egy filmet nézni, de ott is olyan dolgok történtek, hogy inkább csak hallgattam, mint néztem.
K közben többször is felhívott ez néha segített, néha rontott a helyzeten. Sajnos Ő sem tudott semmiféle megnyugtató válasszal szolgálni.
T+9h: Kezdett a világ megnyugodni, de azért még bőven nem szűnt meg a hatás.
T+10h: Sikerült elaludnom.
T+13 óra: Felébredem és gondoltam eszek valami tartalmasabbat is, sajtos kenyér lett belőle.
Nem sok minden javult az elalvás óta. Visszaaludtam.
T+25 óra: Az az enyhe remegés (mint amikor a végkimerülésig dolgoztatod a tested és a finom mozgásokat nem tudod remegés nélkül megcsinálni) még minden jelen van. Bágyadt vagyok és a fények még mindig furcsák. Azt hiszem ez az utóhatás lehet.

Kérdésem: Hogy a viharba lehetséges ez? Olvastam, hogy előfordulhat (asszem MAO gátlónál), hogy egyes esetekben a bélben is szívódhat fel anyag. Ez megmagyarázná, hogy miért olyan későn és hirtelen ütött be. Ebben az esetben minden világos lenne, csak a kérdés az, hogy hogyan jutott a szervezetembe MAO gátló?
Többször is ettem már hajnalkát (csináltam belőle alkoholos kivonatot is), ettem már HBWR-t, de egyiknél se volt furcsaság.

Valaki?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 28. 12:30
 
 
T+6,5h: Jó-jó, mostmár biztos, hogy a vércukrom a ludas, eszek még 1 almát.
Anyukám éppen beszélt az állatokhoz, de úgy ahogy még sose hallottam Tőle, valami nagyon furcsa kontextusban. Para.
Kimentem az almámmal az udvarra és próbáltam a friss levegőn jobban lenni.
Olyan szinten elkezdett csavarni valami, hogy úgy éreztem magamba fordulok. Anyukám kijött velem beszélgetni (nem vágta le mi a szitu). Mondom ezt hagyjuk mert már tőmondatokban sem tudok válaszolni és amúgy is olyan „hülyén beszélt”, hogy tisztára beparáztatott. OK, bemegyek lefeküdni és kialszom ezt a dolgot.
A nagy francot tudtam elaludni, mit is gondoltam. Gondoltam felhívom újra K-t, hogy most mi a szar van, mert ilyen hülyén még soha sem éreztem magam mint most, reméltem Ő majd magnyugtat valamilyen szintetn.
Nagy nehezen felvette és azt mondta, hogy Ő már totál lejött a cuccról és teljesen jól van.
Na ez volt az utolsó csepp, újra a „most 100 hogy megőrülök” érzés hatalmába kerített.
Mi a szartól érzem én ezt T+6,5h-kor? Éppen még benne vagyok a 4-8 órás intervallumban, de a cucc felfutási görbe a helyzetemben inkább szinusz görbére kezdett hasonlítani.
Jó-jó, hallgatok egy kis zenét, az majd megnyugtat. Pendulumot raktam be és itt szabadult el a pokol. Ágyon feküdtem és a szembe falat néztem ami egyszer csak elkezdett hullámozni. Majd az egész szoba úgy hullámzott mint a tenger. A nonfiguratív dolgok alakokat, arcokat formáltak mik engem néznek, némelyikük rámkacsintott. Elkezdtek a színek lefolyni a falakon és a minták fraktálosodtak. Ha becsuktam a szemem mintha kaleidoszkópba néztem volna ami full animálva van. Ha valami hangot hallottam, azonnal zene lett belőle. A nadrágom surlódása, csettintésem vagy csak ha a falhoz értem azonnal zenévé állt össze az agyamban. Valamiért megint lementem a nappaliba és úgy hallottam valaki a felmosóvödörben mossa a felmosót. Nem értettem, hogy ki és mit akarhat most felmosni. Mikor leértem láttam, hogy muterom épp edényeket mosogat, ezt hallottam tisztán félre. Jólvan, gondoltam az agyam mostmár csak köszönőviszonyban van az érzékszerveimmel. Minden hullámzott és összefolyt, a falak dobogtak mint valami óriás szív. Alig tudtam egyesen járni, féltem hogy félrelépek. Mozgásomat enyhe remegés kísérte.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 28. 12:27
 
 
T+5,5h: Én kezdtem rosszul érezni magam, úgy gondoltam kezd leesni a vércukrom és már nem volt nálunk kaja, így abban állapodtunk meg, hogy hazamegyünk. (Előző este csak paradicsomot és almát vacsoráztam, aznap pedig nem ettem semmit a trip előtt. T+2h-kor ettünk üres kifliket. Én 3db-ot, K 1-et.)
K azt mondta, hogy csak az utóhatásokat érzi, kezd teljesen lejönni a cuccról. Én is így éreztem, a furcsa bágyadtságot csak az éhségnek tudtam be.
Hazafele úton teljesen KO voltam, mintha csak sodródtam volna, követtem az utat, de nem tudtam semmiről se tudomást venni.
Mikor hazaértem betoltam a bringám a garázsba és egyszer csak megszédültem. Úgy éreztem menten elájulok annyira hirtelen és erősen jött rám ez az érzés. Kerót ledobtam, és a falikútból elkezdtem vizet inni, majd leültem. Mély lélegzeteket vettem, próbáltam megnyugodni.
Lassan felálltam és az udvarra toltam a biciklit. Természetesen a teraszon ült a fél család meg valami vendég, nem volt semmi átvergődni rajtuk. Végre benn voltam a lakásban. Gondoltam kis folyadék egy alma és egy tusolás rendbe hozza a homeosztázisom.
Tusolás után gondoltam ledőlök, kipihenem ezt a furcsak érzést ami bennem van.
A nagy frászt. Egyre csak erősödött az érzés, forgott a világ, pulzált a fejem és az a tipikus érzésem volt, hogy *itt valami qrvára történni fog*.
T+6h: Felhívom K-t, hogy vele mi van mert én úgy éreztem, hogy a trip csak most kezdett el komolyra fordulni. K azt mondta, hogy még picit érzi a dolgot, de amúgy semmi komoly.
Ez picit megnyugtatott, gondoltam hogy én kicsit többet fogyasztottam azért érzek erősebb utóhatást. Elkezdtem pontokat látni és minden kezdett elmosódni (gondolom a pupillám akkora volt mint a hold) mivel a szoba végében lévő dolgokat sem láttam tisztán.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. június 28. 12:23
 
 
Egy LSA tripet szeretnék megosztani veletek. Azért is szeretném leírni, mert magam sem értem pontosan mi is történt, remélem valaki majd tud magyarázattal szolgálni.

Setting: Parkos, füves placc, árnyékos pad, kevés járókelő.
Ketten utaztunk, K és én.
Dózis: (Kapszulában fogyasztottuk a magokat. Úgy készült, hogy 1-2 napra be lettek áztatva a magok, míg teljesen meg nem puhult a héjuk. Aztán meg lettek hámozva és a magbeleket kiszárítottam. Mikor csontszárazok lettek, leőröltem és kapszulába tömtem őket.) Ilyen formában mindketten először próbáltunk az LSA-t.
K ~200 magnak megfelelő kapszulát vételezett, én ~300-at.

Nem voltam biztos ebben az adagolási módszerben, nem tudtam be fog el válni, és ha igen, hogyan. Ezért is kértem meg K-t, mert Ő vele már LSAztam és így úgy gondoltam ha váratlan probléma is lesz, tudjuk majd kezelni.
Arra számítottam, hogy gyorsan 15-30 perc után be fogjuk érezni a dolgot, de nem így lett.
T+0,5h: gyomorkellemetlenségek jelentkeztek és úgy kb. egy óráig voltak jelen.
Nem tudtam, hogy teljes mértékben fel fog-e szívódni a cucc és ebből adódóan a trip erősségére se tudtam következtetni.
T+1,5-2h: Úgy éreztem, hogy már benne vagyok rendesen a tripben. Inkább csak pszihedelikus formában és nagyon kevés vizuál, ahogy ezt a magoktól már megszoktam. K-val dumálgattunk, jól elvoltunk. Semmi furcsa vagy váratlan dolog nem történt. Talán kicsit csalódottak voltunk mivel egy picit erősebb tripre számítottunk.
T+4h: Úgy gondoltunk továbbállunk és egy kevésbé forgalmas utca felé vettük az irányt.
Elég dizzyk voltunk. Lassan haladtunk (biciklivel voltunk), padkától padkáig kanyargóztam, nem azért mert nem tudtam egyenesen menni, inkább csak szórakozgattam magam, élveztem a kanyarokat. Úgy jött ki a lépés, hogy épp egy közeli már-már elhagyatott telepre vezetett az út. Elhagyatott raktárak, hatalmas reflektortornyok, rozsdás sínek. Terméskavics halmok között lavíroztunk és totál készek lettünk a látványtól. Sehol senki, mintha egy szellemvárosban találtunk volna magunkat.
Az a vicces, hogy innen pár percre lakunk mindketten, de még így sose tekintettünk erre a helyre.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. május 25. 18:25
 
 
Gondoltam megosztok egy elmebeteg élményt, hátha volt már hasonló tapasztalata másnak is:)
A végén megértitek, mire gondolok:)

A hajnalka hatása szerintem sokkal jobb, mint az lsd, mert míg az lsd felébreszt és a figyelmem összevissza ugrált egyik hipergyors gondolatmenetről a másikra még mielőtt a végére érnék, magyarul para nélkül, de megőrültem tőle:) a hajnalkának inkább álomszerű a hatása, és tudtam gondolkodni.
Kb. olyasmi volt, mintha beexeztem volna csak nem pörgetett hálistennek:) kell a halálnak a szájrágás, meg az ugrabugra.
Mintha a túlvilági dimenzióba láptem volna át.
Úgy éreztem most ébredtem csak rá az örök igaz valóságra, minden a legnagyobb rendben, földöntúli megelégedettség, mindent értek, az okozatok mögé láttam, mindennek a gyökerét eredetét, okát láttam, mintha a hétköznapi józan tudatállapot csak a jéghegy csúcsa lenne. Mintha az alap valóságot tapasztaltam volna meg, mely időtlen. Talán egy fa jó kép a létezésre, hogy a ”gyökér” tudatállapot az örökkévalóság, amiben az élet gyökerezik, az okokat hordozza magában, és erre épülnek rá a tudatrétegek egészen a lombig, a józan szintig, az okozatokig. Bár lehet nem így van:) Ez az állapot nem ismer félelmet, maga az alap szeretet. Talán a félelem nem engedi meglátni az okokat. Nem tudom, mindenesetre leválnak az emberről a félelmeiből következő hazugságai, torzításai, ferdítései. A bogyótól is ilyesmit éreztem, csak nem volt ennyire földöntúli, meg álomszerűbb, nyílván mert annak inkább az amfetamin élmény az alapja.
Lényeg, hogy miután már hajnal fele járt ( este8-9kor kezdődött)a pihekönnyű testemmel a föld fölött járva kimentem az erkélyemre elszívni egy lefekvős spanglit.
Már akkoriban is évek óta minden nap szívtam, de komolyan mondom pár slukk után úgy meghullottam(jó értelemben), hogy egyből bedekkeltem és betámolyogtam az ágyamba, és miután becsuktam a szemem, mintha világos lenne a fejemben, egy külön dimenzió.
Aztán bevillant a képzeletembe nagyapám unokahúga, aki nagyon jó nő, és barátságos viszonyban voltunk, 5 éves koromban mikor kimentem vele a kertbe napozni megkért, hogy forduljak el, mert levenné a melltartóját, aztán hasra feküdt, én meg ott elvoltam a közelében. Ez elég nagy hatást tett rám, mert igazából már valahogy 5 évesen is erotikus volt talán ez az élmény, mert később szerintem emiatt vertem rá ki párszor:)
De leszoktam róla:) (4-5 éve nem vertem már rá) Ez a kép úgy jelent meg, mintha kitöltene engem, mintha ez lenne az egész valóság, amiben én is ott voltam amint ez a bombázó rokon nagyszüleim telkén hátul a kertben a bokrok mögött meztelenül simogatja magát és hív engem, hogy szeretkezzünk egyet titkon úgysem tudja meg senki:) És én frankón annyira valóságosnak éltem meg ahogy elkezdtük, és valami földöntúlian nagyot élveztem rá, mintha meghaltam volna és újjászülettem volna.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. május 25. 18:18
 
 
És utána jött egy hullám ami felemelt és csak ébren álmodva repültem a tájak felett. Gondolom kellett ehhez az élményhez, hogy rászívjak a hajnira, mert az hozta meg igazán a megelégedettséget ahhoz, hogy csak a képzeletemre figyeljek csukott szemmel, hogy csak a képzeletemet érzékeljem valóságnak. Meg gondolom a fűtől gerjedtem be, a hajnalka meg a katarzis tökéletes kiteljeséért, kitágulásáért felelős.A gombát még nem próbáltam, de állítólag kis mennyiségben inkább hasonlít a hajnira, mint a papírra.
Még nem volt szerencsém, de egyszer biztos fogok valakivel begombázva és ráfüvezve szeretkezni. El sem tudom képzelni mekkora katarzis lehet az.
Nekem a tapasztalataim alapján ez az élmény dimenziókkal jobb, mint az extasy vagy akár a kokain. Mondjuk én jobban szeretem azokat a szereket, amiknek álomszerűbb a hatása.
Ezeknél még nekem befüvezve kéjgázozni is dimenziókkal jobb volt, mert színesen élt, lélegzett körülottem minden tárgy, a zene lebegve szállított engem, 8 vagy 16 ütemre befejeződött gondolatmenetek, a zene irányította őket, a zene élt engem és én éltem, láttam a zenét.
De a hajnira fű még ennél is mélyebb túlvilágibb volt.
Nem tudom, hogy az ópiátok adnak-e vagy mit adnak ilyen szempontból, mert azt tudom, hogy ott is megáll az idő, meg lágy hullámokon emel a lét magasságaiba, meg repülsz, lebegsz, de mégiscsak azt mondják róla, hogy tudatszűkítő. Vagy lehet, hogy ugyanezt a katarzist adja, amit hajnalka + fű+elélvezés ad egy pár pillanatra csak itt folyamatosan órákig érzi ugyanezt az ember, és közben mivel nem pár pillanatra, hanem órákra szűnik meg az ember tudata, ezért mondják tudatszűkítónek?
Vagy lehet, hogy kis mértékben ilyen vizuális, nagy mennyiségben meg egyszerűen csak nézel ki bután a fejedből azt hú de jó?
Kár, hogy nincs akivel ilyenekről lehetne beszélni.
Mindegy, végeredményben gondolom úgyis a hajnira vagy gombára fű élmény áll közelebb a halál utáni tudatossághoz, mert ott éberen vagy az ”örökkévalóságban”.
Az ópiátok meg ha netán ugyanezt adják, gondolom akkor is tompább tudatossággal.
Na mindegy nem akarok itt regényt írni az elmebeteg gondolataimból.
Ha esetleg tud erről valaki valamit örömmel várom.
Hát ennyi lenne életem eddigi legnagyobb élménye:)
Ekkora elmeteg nincs mégegy az egész neten, aki ilyeneket írt, mint én szerintem:)
Ilyen élménybeszámolót többet nem olvastok sehol:)
Mentsétek el emlékezzetek rá:)

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. május 25. 13:31
 
 
Kösz az infókat!
Sok mindent segítettek helyretennem.

Így, hogy már tudom, hogy nem a ciántól volt, már tudom, hogy jól gondoltam, hogy mitől volt, csak eddig nem voltam benne biztos, hogy a körülményeknek ekkora hatása lehet.
Leírom, hogy mekkora hülye voltam, hátha van itt valaki, akinek ez segít. Mondjuk így utólag jobb is, hogy így történt, mert legalább megtapasztaltam az egyik talán legpokolibb tudatállapotot.
Igazából tudtam, hogy figyelni kell a megfelelő hangulatra meg körülményekre a hatás előtt alatt meg után, csak a hajnalkát nem vettem olyan komolyan, mint az lsd-t, mert az ugye csak "lightos":)
A papír után ezek szerint csak azért volt olyan jó meg új érzés a másnap, mert annyit aludtam, amennyi jól esett, meg azt csináltam másnap, amit csak akartam.
Eleve hétköznap este csináltam, másnap iskolába kellett volna mennem:) Anyám ébresztett, én meg pár órát aludtam ébren álmodva. Nemcsoda, hogy depresszió volt a következménye annak, hogy túl korán hívott magához vissza a túlvilágról a valóság:)
Iskolába nem mentem be csak buszoztam össze vissza:) ennyi ésszel már világos, hogy ezért tűnt az egész világ értelmetlennek.
Mondjuk reggel egy spangli közelebb hozott a valósághoz, de utána visszajött a depresszió.
Tehát nyílván, ha hajnalka után is aludhattam volna eleget meg másnap semmi dolgom, akkor hasonlóan jó lett volna a papír másnaphoz.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
deeptrip2012. május 24. 22:45
 
 
Szerintem az élmény minőségétől függ. Én elsőre 240 magot rágcsáltam el. Az íze egy keserű szotyira emlékeztetett, de végül is különösebb problémák nélkül megettem, majd rá 1 órával elkezdett hányingerem lenni+kis psy hatások. Utána jött egy kb. 2 órás szakasz, ahol azon ment a műsor, hogy most hányjak vagy ne, meg hogy jaj ne. Aztán végül hánytam és utána sokkal jobban lettem és később egy ilyen világbéke, minden rendben életérzés telepedett rám, amit nagyon élveztem. Bár az élmény szarul indult, de a vége kifejezetten jó lett ezért másnap is még átlagnál jobban éreztem magam. Ha egy trip rosszul végződik az az elképzelésem szerint okozhat csalódottságot, ami átalakulhat akár kiábrándultsággá és ezt érzékelheti adott egyén depressziónak. Végül is ez csak egy lehetséges verzió, mert lehet vannak egyének, akiket egy rossz befejezés pozitív változások megtételére késztet.

Amit gén említett lehet fiziológiai, mert az emberi testet nem hálás a mérgezésért és lehet pszichológiai is, mert a hányinger kellemetlen érzés és elbassza a trippet, rányomja a bélyeget...csak nem a hofisat!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2012. május 24. 21:52
 
 
Dr.Psylocybe:
A hajnalkamag többféle módon is okozhat gondot:
- a felszínén lehetnek penész/gomba elleni tartósító vegyszerek
- a maghéj érszükítö/mérgezö hatású ciánvegyületeket tartalmaz
- a magban szaponinok is vannak, amik émelygést, hányingert okozhatnak
- az alkaloidok közül az ergometrin méhösszehúzó hatású

A trip utáni "depresszió" lehet a lelki megterhelés hatása, de akár fiziológiai eredetü is (pl. kialvatlanság, kevés táplálkozás).
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. május 24. 17:22
 
 
Kösz a választ Deeptrip!
Amúgy te is rosszul érezted magad hajnalka másnap?
Vagy van itt valaki, akinek hasonló tapasztalatai vannak?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
deeptrip2012. május 24. 15:44
 
 
A magot nem a depi miatt kell megpucolni, hanem mert káros anyagok vannak benne, amiket pl. úgy tudsz észrevenni, hogy fájnak az ereid, hirtelen felállásnál kellemetlen érzést érzel a lábadban stb.
Szóval a másnapi depid biztos nem a héjjaktól volt, viszont előfordulhat bármilyen szer fogyasztása után, hogy másnap depressziós vagy. Hogy ez miért van azt sajnos nem tudom.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Dr.Psylocybe2012. május 24. 15:00
 
 
Én+Te+Ő=GÉN
Kérlek segíts nekem tudományos szempontból.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha meghámoztam volna a hajnalka magokat, akkor másnap nem lettem volna rosszul?
Mert én csak szétrágtam kb.300 magot héjastul mindenestül, mert nem tudtam, hogy meg kéne hámozni.
Semmi rosszullétet nem éreztem a hatás előtt és alatt sem, viszont másnap elég depressziós voltam meg minden értelmetlennek tűnt.
Talán még rosszabbul voltam, mint extasy másnaposságtól.
Azelőtt már lsd-ztem is, de attól másnap inkább jól éreztem magam, mint aki újjászületett. Jó azért kicsit furcsán éreztem magam, de pozitív értelemben, a hajnalka után meg nagyon furcsán és a lehető legrosszabbul.
Ez lehet az lsa utóhatása vagy inkább a méreganyagok miatt volt?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002012. május 20. 09:58
 
 
Na kipróbáltam Hajnalkát. Gondoltam nem vagyok én puhány, megeszem hámozás nélkül a 122 magomat. Pszichedélia semmi, de kipipált egy egész napra, ráadásul aludni sem tudtam a nagy kínok közepette.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Genome_2012. március 27. 09:06
 
 

Boldog Névnapot Hajnalka!

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. március 2. 17:43
 
 
Egyik pszichedelikum sem játék, így az LSA sem alkalmas natúr "szétcsúszásra".

Viszont megfelelően használva egy kellemes tripet vagy akár felejthetetlen élményt is nyújthat. :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
muszkimol2012. március 1. 01:30
 
 
Saját tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy a hajnalka rágás nélkül is működik, én vízben áztatás után hámoztam, majd joghurttal fogyasztottam. Nem volt se hányás, se komolyabb rosszullét, nagyjából 2 óra után ütött be úgy igazán nagyon. :)
Három próbálkozásom alapján nekem a kezdő 300 mag erősnek, a 380 túl erősnek, a 120 ütősnek, de a másik két próbálkozáshoz képest kevésbé megterhelőnek tűnt, úgy agyilag, mint fizikailag. Persze ez egyénileg változhat, de érdemes körültekintően viszonyulni a dologhoz, durván meg tudja bolygatni a tudatot, szóval nem játék.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2012. február 29. 19:22
 
 
Nekem jobban bejön a hajni mint a HBWR.

Megy amúgy is a hajni olcsóbb, több helyen lehet kapni és termszeteni is lehet házilag.
Hátránya, hogy sok-sok magot kell belőle lenyelni. És az íze meg pfúúj... :P
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
greenman2012. február 29. 17:02
 
 
Csak tudnám minek a hajnalkával kínlódni amikor ott a baby :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002012. február 29. 15:32
 
 
Legjobb tudomásom szerint kétféle képpen lehet behányni, az egyik a héjban lévő szaponinok, ciánvegyületek és más "hányingerkeltő" vegyületek, a másik a pszichedelikus szerek természetes bodyloadja, ja és hát harmadik hogy szar az íze :). A mag héja nemsok LSA-t tartalmaz szóval nyugodtan le lehet hántani. Ha ledarálod és lenyeled ugyan olyan jó lesz, csak ha minden igaz kicsivel később "üt be" mert a száj nyálkahártyáján nem szívódik fel semmi. A hőtől a fénytől és a levegőtől is védeni kell ledarált, feloldott és minden állapotban. Hát ha beáztatod a magot akkor nembiztos hogy sokáig eláll. Alkoholban a viselkedése az alkoholfoktól függ, 70%-os patikai alkohol kioldja a hatóanyagokat, de a mérgeket is bőven, ennél kisebbnek baja van a hatóanyag kioldásával, és a 96%-os a legjobb. A növénynek csak a magjában fordul elő a hatóanyag értelmezhető mennyiségben. Amúgy nagyon jó fogyasztási mód lenne ha lenne tisztaszeszed hogy a kiáztatott meghámozott magokat ledarálva feloldogatod tisztaszeszben aztán leszűröd majd jórészét elpárologtatod aztán ebből készíthetsz egy röviditalt, vagy rácsepegtetheted valamire hogy szépen rászáradjon a hatóanyag és megeheted. Másik jó még hogy citromsavval vízes oldatba viszed a hatóanyagot és ezt fogyasztod el.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
mescalito2012. február 28. 01:21
 
 
Hajnalka szakértőt keresek!
----------------------------------

Ezt olvastam a hajnalkárol:

Hajnalka magot meg kell enni, alaposan szét kell rágni 150-300magot (5-10 gramm)

Frissen fogyasztva hányás léphet fel.
Ha beáztatjuk egy napra, akkor felpuhul, és meg lehet hámzoni (igy nem lesz tőle hányás)

KÉRDÉSEIM:
- hámozva csökken-e a hatás?

- mi van ha nem szétrágom, hanem ledarálom lisztnek, és kapszulában lenyelem?

- Mi történik vele hő hatására?(pl sütök sütit, főzök teát)

- meddig áll el, ha az aztatott, már hámozott magot darálom le lisztnek? (mondjuk keverek hozzá rizslisztet az tartositja egy ideig? Vagy mondjuk sót tegyek hozzá?)

- alkoholban hogy viselkedik?

..............

olvastam, hogy a növény MINDEN RÉSZE mérgező a gyökerét kivéve.

- Valaki fogyasztotta már a virágát/ levelét? Mennyi kell belole, és mi a hatás?

- Levelet-virágot el lehet szívni? Lehet belole sütni/ főzni?

- alkoholban hogy viselkedik?

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tripmami2012. február 27. 19:50
 
 
Ésssss elkezdődött a szezon!

2011-es Garafarmos magok elég jók (175 db tesztelve, következő 420, ha érdekel benneteket, leírom a tapasztalatokat)

Egy kérdés: LSA felkerült a C-listára? Vagy, hogy van ez?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Rimoó!2011. november 25. 20:25
 
 
Hello!

Azt hiszem ebbe a topicba illik leginkább a kérdésem: nos mexikói hajnalka(Rivea corymbosa -Turbina corymbosa) magokat szeretnék venni,de nem sok infót találtam
róluk,tudnátok valami útmutatót írni hozzá?
Úgy értem mint:kb.Hány magot kell elfogyasztani?,(60kg vagyok)Hogyan
készül a tradícionális ololiuqui ital?, esetleg érdemes-e böjtölni előtte
1-2napot?,nagyon örülnék ha tudtok valamilyen termesztési infoval is
szolgálni:csíráztatás,fényviszonyok stb.
Válaszotokat előre is köszönöm.

Béke
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
szikra2011. október 5. 19:13
 
 
miután elvirágzik ott lesz a magház amikor kívülről már száraznak tűnik szerintem akkor kell szüretelni. Nálam még virágzik :) sok magház de még nincs beérve: világos zöldek , kivéve azt a négyet amit már leszedtem ez kb 16 mag eddig....bezzeg a lilából már van egy hekto
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
psychedelic9992011. október 3. 07:45
 
 
Hali
Meg kell nézni..., a magok ilyen kis gumókban lesznek a növényen.., 4 vagy több mag is van benne.., azt kell megnézni hogy beértek-e már a magok.. Ha sötétes színű, kemény jellegű akkor már jó :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lolli2011. október 1. 21:56
 
 
hello! aknek van tapasztalata legyen szíves mondja meg mikortól lehet a magokat leszedni a növényről és hogy tulajdonképpen hol lesz a "ház", amiben a magoklesznek?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tomsy2011. szeptember 13. 20:34
 
 
@szikra
A nálunk elültetett magokból is több féle növény kelt ki. Szóval egy zacskón belül is változhat a fajta, mert gondolom fogalmuk sincs hogy melyiket teszik bele :D.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
szikra2011. szeptember 13. 16:23
 
 
Még tavasszal filóztam a hajnalka mag vásárláson, olvastam a fórumot, gondoltam útba ejtek majd egy nagyáruházat ennek érdekében. De végül sehova se kellett mennem, megvettem a helyi ABC-ben. Ezt csak érdekességként. Amúgy Ipomea Tricolor, a zacsin világoskék virágok.

Aztán elültettem egy- majd még egy zacskó magot. Már az elején gyanús volt egy-két növény, másabb volt az első két levele, nem annyira hosszúkás. Az egyik maradt meg ezek közül vastagabb szár, "szőrös" és a levelei is markánsabbak az erezetek közötti részen dombosabb. És a virágai lila azaz LILA színűek....a kékek is virágoztak(és virágoznak) de jóval később.

Ezek szerint Ipomea Purpurea is keveredett volna közé? pont ilyen mint a képen
http://www.viarural.com.ar/viarural.com.ar/agricultura/aa-malezas/ipomoea-purpurea
-01.htm


Ebből már leszüreteltem úgy 1100 db magot :)

Üdv!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lizergsav-amid2011. július 18. 22:15
 
 
A segítségetekre lenne most szükségem!!!
durván ma 6:00-kor elfogyasztottam 5 db ismeretlen hajnalka magot nem boltban vettem hanem édes anyukám párjától kaptuk és azt ültettük el saját szüret!
Kb9 óra múlva kezdett el hatni fél háromkor mentem a fürdőszobámba megmosdani az arcomat mire arra lettem figyelmes hogy a pupillám olyannyira tág hogy szinte a szemfehérjémet sem láttam megijedtem bepánikoltam hisz meg egyik szertől sem volt ennyire durván kitágulva!
Azután mindenféle árnyékokat láttam körülöttem menni ez így ment kb 45 percig amikor lecsitultak a dolgok és gondoltam jobb lenne zenébe temetkezni hátha így elmúlik minden de azután olyan dolog történt hogy durvább volt mint 400-450 tricolor mag.Színek érzések előjövetele minden olyan irracionálisnak tűnt minden nem ismertem nem tartottam semmit ésszerűnek kicsúszott minden a kezemből és hirtelen ennek következményében hihetetlennek tűnt nekem de sikerült átfordítani az egészet arra hogy ez most talán egy Újjászületés?!?Most hagyott alább pontosan 34 perce!
5 magtól nem hiszem hogy placebo lehetett mert ki****túl intenzív volt megmerem kockáztatni mint egy lap!
Az volt a szerencsém hogy tudtam irányítani a dolgokat illetve átfordítani egy másik szemléletre számomra ez nagyon érdekes hogy milyen fajta lehetett ne kérdezzétek de pontosan úgy nézett ki mint a kék hajnalka mag csak vastagabb volt de ugyan úgy nézett ki formára!!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lizergsav-amid2011. július 3. 23:30
 
 
Hát úgy gondoltam hogy hámozva nagyon sokáig fog tartani de megéri vagy pedig, egy kivonatott készíteni belőle.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
deeptrip2011. július 3. 21:48
 
 
A maghéjban van cián, ekkora mennyiségnél már erős negatív testi hatás jöhet elő, ami miatt nem ajánlott...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
psychedelic9992011. július 3. 21:40
 
 
az már agylövés ;))
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lizergsav-amid2011. július 3. 20:45
 
 
Szerintetek 1400 db hajnalka mag bölcs döntés?
Heavenly blue-ból!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
TheFakeRat2011. május 7. 14:29
 
 
"NE küldj el olyan hozzászólást, amely:
- LEGÁLIS vagy ILLEGÁLIS szerek BESZERZÉSÉVEL kapcsolatos
(keresés, kínálás, birtoklás, előállítás) "
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tosun2011. május 6. 13:28
 
 
[beszerzés]
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lizergsav-amid2011. május 3. 12:45
 
 
Tapasztalataim szerint a legjobb az éter vagy a denaturált szesz!
És elhihetitek hogy mukodik;)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lolli2011. március 12. 17:32
 
 
hello! csak azt szeretném megtudni mennyi időt vesz igénybe egy kellemes hajnalka utazás?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032011. február 20. 16:27
 
 
Nah meglett...

Hát félig meddig sikerült kivonni, viszont nem jó ötlet a 70%os alkohol, 96%os kell mert így is oldódott ki bőven méreg. Csak szédültem meg izomgörcsök voltak, hányinger max annyi hogy gusztustalan íze volt. A hatás sztem a kissebb verzióval volt egyenlő (150 mag kb), szal érdemes sok alkohollal dolgozni. Igazából nem élveztem, mert mászkáltunk városba végig, de amint leültünk jobban lettem. Egyenlőre kihagyom a további kísérleteket, nem érte meg a hatás a rosszullétet, inkább veszek tisztán mondjuk LSD-t... Annyi hogy a benzin jó ötlet volt, mert az teljesen kiszedte a hányingerért felelős mérgeket. Korrigált receptet írok a tapasztalatokból ha érdekel vkit.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032011. február 19. 16:02
 
 
Hehe, nemigazán :D
Ma este terveztük be a fogyasztást, nem volt túl sok időm mostanság szal nem szorítottam inkább be egy utazást alvás helyett :P

Óvatosan járok majd el sztem mert az adagolás tekintetében totál semmi használható infóm, lévén nemtom mennyit tartalmaz a lötyi. "Legrosszabb" esetben ha minden kioldódott akkor 250 magnyi kerül egy adagba, a másik véglet meg ha a megmaradt matéria arányát veszem akkor 120 mag. Sztem elfelezem, majd 1 órás közökkel bepróbálom (lehet másfél óra lesz belőle?) Na mind1, ez úgyis teszt lesz, majd eldől... Ha meginnám egybe se lenne sok az a 250 magnyi LSA, inkább a hányingerkeltő anyagok miatt óvatoskodok.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
deeptrip2011. február 18. 01:34
 
 
Na mivan Tom túllőtted a hajnit?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032011. február 14. 10:58
 
 
Leszűrve kv filterben, ilyen baracklé szerű szín, de ami meglepett az hogy kb csak a fele van meg :O 60ml alkoholt dolgoztam bele és ebből lett 33ml... (800 maghoz) Így asszem a tervezett 4 felé osztásból marad 3. Amúgy kellemes dió illata van a lötynek, elraktam 3 műanyag tégelybe a fiókba hogy majd ki lehessen próbálni. Kíváncsi leszek...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032011. február 12. 14:05
 
 
Na elvileg kész van a katyvasz... kalandos út volt, ha majd betesztelem hétfőn és működik akkor leírhatom a kis zugkémiázásom :D

Már csak le kell szűrnöm, eléggé gusztustalan ahogy most kinéz de sztem működni fog :D A benzin kell, látnád mi maradt benne szűrés után és milyen szaga volt... :O (nem, nem csak benzin :D )
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
deeptrip2011. február 12. 00:27
 
 
Én ittam citromos vizes áztatást és kurvára undorító íze van, csak egyszer sikerült életemben leküzdenem. A szaponinok így is belekerülnek, attól van a hányinger. Hatni hatott kb. mint a magok simán megéve.

A sebbenzines lenne a tuti rendesen megcsinálva, elvileg dj30 leírta ide, hogy ő hogyan csinálta.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ministre2011. február 12. 00:23
 
 
Ja ! Még valami

Ne nagyon használjatok acetont mert gyilkolja az lsa vegyületet.
Lehetőleg minél nagyobb százaléku alkohol legyen. Benzin nem a legjobb, alkohol kell.

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ministre2011. február 12. 00:18
 
 
Üdvözletem kedves fórumozók.
Irnék egy pár szót azon embereknek akik általában rosszul vannak a hajnitól. Ezentul kivonjuk emberek az lsa t. Kivonjuk. Mégpedig a következő módon:
500 hajni mag őrölten egy kis üvegcsébe. Alkoholt öntünk rá, ujjnyi magasságban lepje el. Ezután szépen fogjuk és berakjuk a hütőbe vagy télen ki a hidegre valahova. A lényeg hogy hüvös,hideg, és fény nélküli helyen legyen a dolog, mivel az lsa ugyanugy mint az lsd fény, hő és oxigén érzékeny. Leginkább ezek közül UV és hő. Mielőtt telyesen elpárologna az alkohol a kis üvegből szépen fogunk egy steril gyógyszertárban kapható spriccet vagy pipettát és leszivjuk a sárga levet. A maradék anyagot amennyiben gondoljuk szintén átszürhetjük, de nem szükséges. A trutyit nyugodtan dobjuk ki. A pipettában lévő sárgás löttyöt ami ugye lsa t tartalmaz szépen visszanyomjuk az üvegbe és tovább párologtatjuk szintén sötét, fénymentes és hideg helyen. Amikor már egész kevés van az üvegben pár mililiter csak akkor ujra felszivjuk a spriccel és szépen előkészitjük a boltban kapható szőlőcukrunkat vagy papirdarabunkat. Erre szépen folyamatosan a párolgással arányban csepegtetjük majd a lötyit. Tehát. Rácsepegtetünk pl 4 cseppet. Elpárolog. Két óra mulva ujra 4 et, és igy tovább mig el nem fogy. Ezután jó étvággyal elfogyasztjuk a szőlőcukrunkat igyekezve minnél tovább a szájban tartva és hányinger, szédülés, hasmenés és egyéb fájdalmak nélkül várjuk a hajni tanitását.

Ismétlem! Hideg, sötét és hüvös helyen tárolandó miután kész akkor is. Ha nem igy teszünk körülbelül 2 hét alatt elveszti az erejét, ha viszont követjük a leirtakat hónapokig eltartható

Üdvözlettel

Ministre
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
kep2011. február 6. 19:06
 
 
Angolul tudsz-e?

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=1450

Nem írja, de én korábbi olvasmányaimból úgy emlékszem, hogy fontos, minél kevesebb fény érje a port/oldatot, mert az LSA nem túl stabil "ebben" a formában.

Valaki itt a fórumon arról számolt be, hogy ledarálta a magokat, majd a keletkezett port citromleves vízzel felöntötte egy pohárba és áztatta 6-12(?) órát. Szerinte működött. A fénymentesség talán fontos szempont lehet, a munkaedény legyen sötét.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tom0032011. február 6. 18:47
 
 
Kérdés: Elolvastam az elejét a topicnak, már vagy 3 órája bújom de kissé össze vagyok zavarodva:

Működik e a kivonatolás? Mind a citromos-vizes, mind a sebbenzin-alkohol kombós érdekel. Mondják hogy működik de itt olvastam azt is hogy nem... a magok jók, heavenly blue-t sikerült találni, van belőle most 800 mag, de ha lehet nem rágcsálnék. Jah és ha lehet vki a témában jártas minél előbb válaszolna, mert holnap mennék gyógyszertárba benzint+alkoholt venni, de ha nem működik, potyára nem veszem meg!
Köszi előre is, reménykedem a gyors reagálásra =))
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
dzsirino2011. január 24. 21:01
 
 
Nekem bejött, kellemesen elnyugtatott, a grínvéjeshez képest fizikailag kevésbé éreztem megterhelőnek, viszont nem volt annyira mélyre szántó tudatilag. Életem során négyszer hajniztam eddig és a legjobb az első volt, kb. 300 mag, nagyjából fele garafarmos, fele grínvéjes. Utána külön-külön is próbáltam a kétfélét, működött mindegyik.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ganon2011. január 24. 19:03
 
 
Az Obiban vettem ma garafarmos hajnalkát. Erről a típusról kinek milyen véleménye van?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
kajszi2011. január 22. 14:19
 
 
3275. Tomsy

azt nem néztem, de gondolom 2010-es termés.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ganon2011. január 22. 13:57
 
 
Na, kinyomkodtam a magjaimat, kb 2 óráig tartott.
Meg szeretném kérdezni, hogy a kinyomkodott magok a hámozástól kezdve mennyi ideig fogyaszthatók?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2011. január 21. 21:53
 
 
az meg mindegy, hogy mennyi vízben. egy 1-2 decis poharat teletöltessz hideg vízzel beleszórod a magokat aztán kész :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2011. január 21. 21:49
 
 
én 4-5 éve ettem rédeit akkor jó volt szerintem. legalábbis nálam müködött :)
8-10 óra vízben áztatás böven elég, utána kitudod simán nyomkodni. bár elég hosszadalmas munka, de megéri :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ganon2011. január 21. 20:25
 
 
Na, Rédei féle magokat vettem, 5 csomagot.
Ezzel a fajtával kinek milyen tapasztalata van?


A magokat szeretném kinyomkodni a héjukból. Ehhez mennyi vízben és mennyi ideig tartsam őket, hogy kellően megpuhuljanak?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Tomsy2011. január 21. 19:18
 
 
@Fasy
Véletlenül nem nézted meg a dátumot?
Akartam ültetni erre a nyárra...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
kajszi2011. január 21. 16:21
 
 
a veszprémi tescoban láttam greenway márkájút, 39ft/cs.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2011. január 21. 15:15
 
 
hát nemhiszem. én úgy tudom márciustól van hajniszezon
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ganon2011. január 21. 15:08
 
 
Szerintetek mostanában van a boltokban hajnalka?
Végülis már nincs olyan rossz idő, nemigaz?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
egysrac2011. január 21. 05:38
 
 
Hát szerintem ez is kamu akinek beütött az szerintem csak beképzelte én pl megettem majdnem 400 szemet és semmi hatása nem volt ez azoknak jó akik" maugat akarják kábítani"
mármint hülyíteni. Bár láttam egy részt a DR House ban ahol repülőn a nőstény elkapott egy fertőző betegséget a másiktól ... a lényeg h nem is volt betegség csak beflasshelte és annyira beleélte magát hogy beteg lett. Nah sztem a hajnalka is ilyen. Akinek bejön annak jó a fantáziája. A mexikói hajnalka mag nah az már beüthet de olyat nem olyan könnyű szerezni mint ezt a Tricolor baromságot :D Amúgy BCS.-i tuskóba van többszáz zacsi tricolor :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
dzsirino2011. január 13. 18:38
 
 
Rég olvastam ebben a témában pozitív beszámolót, jó látni, hogy másnak is bejött. :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2011. január 13. 16:05
 
 
Mennyit ettél meg, milyen fajta magból, hol szerezted be így télen? :)
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 3346)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!