DAATH

Nincs ravaszabb dolog, mint saját mivoltunkat adni, mert annak senki sem hisz.

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 132)
 (Témakör: a fűről hosszú távon)

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 21. 20:42
 
 
subfish:
Valoszinu, hogy a tudatalattid erosebben mukodik ilyenkor, de lehet, hogy nem a masok negativ rezgeseit, hanem a sajat hianyossagaidat latod. Pozitiv kornyezetben, konnyebb kulonvalasztani a kettot. Attol mondjuk nem felnek, hogy mas is palyazik a csajomra, szerintem az lenne a baj, ha nem kellene senkinek! ;)

maeste:
Mit ereztel, mi volt ami zavart?

Én+te+ö=gén:
Tisztan tekerek, 1 grammos cigiket, 4-6 ember, vagy ugyanennyi alkalom jon ki belole. Tolerans vagyok, a THC-vel, meg a bevandorlokkal is. :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 21. 15:57
 
 
Segítenétek mennyiségi adagolási határainak számolgatásában, lécci?

Három kérdés (százados mérleggel rendelkezök elönyben):
1. SWIM mennyi nettó "igazi" füvet teker bele egy spangliba (gramm)?
2. Mennyi a spangli bruttó össztömege, dohánnyal együtt (gramm)?
3. Az a méretü spangli hány emberre és/vagy alkalomra elég?

Köszi a válaszokat elöre is!
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 21. 15:48
 
 
subfish:
Az egyik értelmezés szerint ilyenkor jobban ráhangolódsz a tudatalattidra és ezáltal jobban veszed más emberek negatív rezgéseit stb.
A másik értelmezés szerint ilyenkor kreatívan kitalált, fiktív parákat gyártasz szinte mindennel kapcsolatban (pláne, ami fontos neked).

A probléma tehát az, hogy vajon hogyan tudod igazolni az igazadat, vagyis kiszürni az alaptalan parákat a valós ráérzésektöl?

Erre elvileg müködhet az a módszertan, ha egészen pontosan feljegyzed az ÖSSZES beugró paragondolatot mint elörejelzést, utána mindegyik elörejelzéshez hozzárendelsz egy általad gondolt idökorlátot, amin belül a megérzésed szerint nagy eséllyel teljesednie kell. Az idökorlát leteltével pedig megvizsgálod, hogy beteljesedett-e a jóslat vagy sem. Az eredményekböl elöbb-utóbb látni fogod, hogy mennyire megbízható az elörejelzö rendszered. Persze, egyes dolgokat nagy valószínüséggel meg lehet jósolni elöre, de pl. "az az ember figyel engem, biztos rendör, mindjárt idejön hozzám" esetben ha idökorlátot rendelsz hozzá, akkor _azon_belül_ muszáj lesz a dolognak egyértelmüen vagy megtörténnie vagy sem. Homályosan és meghatározatlanul viszont nem müxik a dolog, pl. "mindenki, aki rám fog nézni az utcán ma, az megfigyel, és biztosan rendör" - ez az állítás nem falszifikálható.

A homályos elörejelzések ("valaki biztos hajt a csajomra") konkretizálhatóak pl. "az a csávó 2 percen belül össze fog mosolyogni a csajommal a buliban" típusú elörejelzésekre. Ha nem teljesül be, vagy ha csak 10 percenként teljesül be, akkor utána le lehet tesztelni, hogy külön a csávó és külön a csajod ugyanennyi idöegység alatt hány egyéb emberrel mosolyog össze ugyanabban a buliban, stb.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
espeke2015. június 21. 00:01
 
 
subfish ment neked mail, ha még nemtudod :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 20. 01:24
 
 
Bizonyos közegekben fordul elő. Lehet tudat alatt érzem ki pályázik a nőmre és az paráztat?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
maeste2015. június 19. 19:30
 
 
Na 4 hónap után ujra salátáztam.Részegen megkívántam és nemvolt semmi gond.
Aztán kb 3 nap után ujra salátáztam.És ahogy megérkezett a hatás,kényelmetlen volt az egész.Pihentettem a dolgot,próbálkoztam és ugyan olyan kényelmeten az egész mint amilyen volt.Szóval ennyivolt a salátás időszakom.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 19. 16:53
 
 
Ezek a rossz gondolatok, meddig tartanak? Elso 10-15 perc, a trip ideje alatt vegig, vagy elofordul, hogy meg a trip utan is?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 17. 11:39
 
 
Áh. Minden. Például mikor csajommal voltam azon kattogott az agyam, hogy vajon megcsalt-e már. Teljesen logikátlan gondolatok születtek az agyamban. Kis mennyiségtől teljesen kellemes ~20-30 mg.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 16. 22:26
 
 
NORDKOVSKY:
Dohanyzol amugy, vagy csak a fu mellett? A kornyezetemben azt tapasztalom, hogy a megvonasi tunetek erosebbek annal, aki dohannyal szivja, de nem torvenyszeru. Tisztan a hatas erosebb, ez biztos.

subfish:
Milyen cellal fogyasztottal, milyen parakat tapasztaltal? Kicsit bovebb leiras hasznos lenne, kulonos tekintettel a set/setting-re. A hatas a mennyisegen kivul, fajtafuggo is, bizonyos sativaknal letezik az un. “no ceiling” effekt, ami okozhat kellemetlen vagy nem vart tuneteket, amennyiben a celod kizarolag a lazulas.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 16. 09:06
 
 
1,5 hónap kihagyás után újra hozzányúltam eme szent növényhez. Annyit mondhatok, hogy 0,1-től ugyanúgy paranoid lettem, de kb 0.03-tól euforikus állapotba kerülök. Érdekes...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2015. június 12. 19:28
 
 
Köszönöm a válaszokat!

Legalize.weed:

Majdnem tisztán szoktam szívni minden esetben. A cigi 2/3-a fű szokott lenni.
Így teltebb a hatása. Egyszer volt éltemben, hogy kicsit több dohányt tettem hozzá, amikor még kísérleteztem. Az nekem nem esik jól. Sok dohánnyal nálam elmarad az a lüktető érzés. Inkább tisztább legyen, max ha kaparna, kisebb slukkokat szívok.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 11. 22:25
 
 
NORDKOVSKY:
Igen, gyülemlik, mert a THC a zsírszövetbe tárolódik el. Vagyis amikor szívsz és hízol, akkor gyk. magadra raktározod. A "tisztító"kúra részeként ajánlott a rendszeres testmozgás általi fogyás is, hiszen ekkor szabadulsz meg a raktáraidtól. Az 1 hónap vélhetöleg valamiféle "átlagos", nem mindennapos, de nem is egyszeri fogyasztóra vonatkozhat. Eddig 90 napos maximumot láttam fü kimutathatóságra vonatkozóan, vagyis annyi idö alatt magától is kimosódik a zsírszövetböl (testmozgás/fogyás nélkül).
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 11. 13:54
 
 
En is ugy tudom, hogy nagyjabol egy honap, mire kiurul. Tisztan szivtad, vagy dohannyal?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
pedromagi2015. június 11. 12:03
 
 
Szerintem egy hónap alatt biztosan kitisztul, ha csinálsz tisztító kúrákat, méregtelenítés akkor kicsit hamarabb... Érdemes elkezdeni futni, sokat segít...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2015. június 11. 11:26
 
 
Üdv!
A neten hiába kerestem, nem találtam választ a kérdésemre.
Eleve valahol azt írják, hogy 1 hét, mire kitisztul a szervezetből, máshol meg, hogy 28 nap... érdekes.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek 8 évnyi mindennapos füvezés, mennyi idő alatt megy ki? Napi használatnál folyamatosan gyűlemlik, és egyre tovább tart, amíg kiürül? Ha igen, milyen mértékben? Vagy hogy van ez?
Esténként 2-3 cigit szívtam. Volt egyszer kétszer pár hetes, egyszer pár hónapos időszak, amikor reggel is szívtam, de akkor csak 2x pár slukkot, meg néha délután is egy kisebb cigit. De 80 %-ban csak az esti néhány bagó volt a jellemző a 8 év alatt. Amikor leálltam, 3 hét kellet, hogy ne legyek már annyira idegroncs, de igazán 4 hét után éreztem, hogy már egész tiszta vagyok. Gyorsabban forgott az agyam, közel sem voltam annyira feledékeny.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 4. 18:08
 
 
Hasznos holmik:

http://www.cannabis-med.org/index.php?lng=en
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. május 10. 15:47
 
 
Tom003:
A dozis attol fugg, hogy milyen minosegu a kender. Altalaban az elszivottnal 5x tobb kell sutibe, tehat minosegi portekabol kb. fel gramm/fo. Csinalj egy cigit sutes elott az alapanyagbol, abbol jol meg tudod saccolni a hatasos adagot. Az elszivva hatasos adag otszorose lesz gyomrobol felszivodva hatasos. A kesz vajat barmibe felhasznalhatod, de magaban elfogyasztva is mukodik.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. május 10. 15:36
 
 
Naspolya:
A hatast nagyban befolyasolja a kornyezeted illetve az emberek, akikkel korulveszed magad. Az emelkedett erzest es a harmoniat leginkabb termeszteben tapasztalhatod meg a szer tisztan torteno elfogyasztasa mellett, csaladi vagy barati tarsasagban. Fontos a minoseg is termeszetesen, a rossz korulmenyek kozott nevelkedett, egeszsegtelen novenyekbol keszulo drog okozhat kellemetlen tuneteket, pl. enyhe fejfajast. Fajtankent is valtozo a hatas, fontos az egyes kannabinoidok reszaranya, ezert erdemes lehet tobb forrassal is probalkozni.

Azt mar csak remelni merem, hogy tenyleg kannabiszt fogyasztottal es nem valami vegyszerezett "biofuvet"...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. május 10. 01:20
 
 
a hét gramm minimum 10-15 adag. óvatosan kajálásnál.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Tom0032015. május 9. 22:44
 
 
Üdv mindenkinek!

Süti gyártásra adom a fejem, valahogy mindig is jobban esett, viszont most először csinálom saját magam. Külföldi oldalakon olvasgatok elkészítési módokat, egész tiszta a dolog, nincs is baj, de... Nem tudom mennyire lesz potens. A neten példában 120 gramm vaj és 7 gramm fű szerepel aránynak. Egy ilyen főzésből hány adag jön ki? (tudom, függ az elkészítéstől és az adott cannabis potenciáljától, de egyszerűen még közelítő számok sincsenek. Nem mindegy, hogy 10-20 vagy 4-6. Persze, tudom, próbálgassam amíg nem lesz hatásos, viszont a lassú felszívódás miatt tudnom kell egy körülbelüli mennyiséget is, különben egész nap nyalogathatom a kanalat :D )

Bónusz kérdés, csak megerősítésként: A már kész vajat nem kell feltétlenül belesütnöm sütibe, meg tudom azt magába is enni, nem? (mondjuk egy jó kis fagyis shake-kel, nyammi) Elvileg igen, de jobb rákérdezni
Köszi mindenkinek!
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2625)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!