DAATH

Szabályt felállítani a bolond is tud.

Henry David Thoreau

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 132)
 (Témakör: Party ajánló)

 
 
>>> Party ajánló <<<
xerfield2011. augusztus 14. 03:31
 
 
Romulus: A legelső napfogyatkozásos Ozorán nem voltam, azóta egy kivételével mindegyiken. Nekem az a tapasztalatom, hogy leginkább a set (illetve talán még a barátok-ismerősök vonatkozásában vett setting is) határozza meg azt, milyen élménye lesz az embernek az Ozora-fesztiválon. Nekem a tavalyi év volt az, ami annyira nem tetszett, de tudom, hogy lényegében a fent említett tényező(k) akkori milyensége miatt volt az élményem olyan, amilyen: vagyis mert amúgy is pont szétesettebb elmeállapotban voltam, jóformán végig pénz nélkül, illetve a szokásos sátortábor-társaság is nagyon felhígult. Magával a fesztivállal szerintem nem volt gond tavaly sem, és most sem.

Érdekes, hogy a rengeteg ember ellenére (annyira én sem rajongok a sokezres tömegért) nekem talán az idei fesztivál tetszett a legjobban. Meg az is, hogy Orionnal egész végig nem találkoztam egy pillanatra se. :P Amúgy jól mondja: rengeteg dolgot lehet csinálni Ozorán. Én már szombaton lementem, de péntekig jóformán nem is voltam a main stage-nél, kivéve, mikor kezdett az Ozric. Mondjuk ez lehet azért is, mert a feszt első felében, csütörtökig velem volt az öt és fél éves fiam is, vele meg nem nagyon lehetett a tánctéren lenni, mert nem volt képes elviselni hogy be van dugva a füle. :) Szal labirintusozás, kilátó, magic gardenben teázás és játszótér, kilátó, memóriázás a fűben, chill-helyszín, stb. Nagyon élveztem. Meg Ozric elejét is, amikor a gyerkőccel szerpentinben rohantunk le a dombról az emberkupacok között, tényleg varázslatos volt.

Aztán csütörtökön fel Pestre, gyerek lead nagyszülőknek, vissza Posford és Raja Ram szettre és onnantól táncikáltam is, amikor és ameddig jólesett, de összességében eztán is többet beszélgettem, sétáltam, üldögéltem, stb, mint tranceltem a mainen.

Amit mondani akarok az az, hogy ha az embernek elég volt, vagy nem tetszik a rave-party rész, akkor odébb lehet állni, van lehetőség bőven - nekem főleg akkor voltak az elmúlt években olyasmi érzéseim amit szerintem írsz, amikor sok volt bennem a cucc (akár csak az előző napo[kba]n), gyomrom sem volt okés, de ott volt valami kényszer amit éreztem arra nézve, hogy hát de pedig táncolni-bulizni kéne, mert az a jó, azért jöttem, stb. Ha ilyenkor a tánctér fele voltam is, nem maradtam sokáig, mert egyrészt "hiteltelennek éreztem magam tánc közben", másrészt meg túlnyomórészt a fáradtságot, a kiüresedett partizást, az agyatlan döngölést tudtam csak látni magam körül...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
weeed2011. augusztus 12. 20:45
 
 
bár ez nem parti, de menjetek ki városi fény mentes helyre hullócsillagra vadászni... jó sok van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Orion2011. augusztus 12. 09:30
 
 
Nekem a 2009es Ozora hozott egy minimális törést a hangulatban, azóta a fesztivál bőven tartja a színvonalat szerintem. A belső hozzáállás rengeteget számít, hogy hogy éled meg az adott fesztivált. Én idén max napi 4-5 órát voltam a mainen, de volt hogy oda se mentem egész nap. Helyette vásárolgattunk, chillben voltunk, kifeküdtünk a vele szemközti dombra (kurva szpirites hely, és tök jókat lehet spanolni), kirándultunk, doboló házban voltunk, kilátót néztünk stb.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Romulus2011. augusztus 12. 01:02
 
 
Azt hiszem ezzel le is zárom az ötéves ozorás karrieremet.
Kérdés azok felé akik szintén régebb óta járnak. Csak én éreztem úgy hogy az idei egy szimpla rave party volt? lökdösődés, tömegnyomor, szemetelés :(

Gén, jó lett volna beszélni, csak kb 3x tévedtem a daath sátor felé egész héten, 1x voltál csak ott akk meg dolgod volt meg én is siettem. FML.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
PostMan2011. augusztus 6. 16:35
 
 
Ma estére tud valaki valami jó(olcsó) programot? Guglizgatok, guglizgatok, de mégiscsak jobb ha valaki ajánlja.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 17:27
 
 
Írtam mailt!
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. augusztus 1. 17:15
 
 
kérdezz itt mert már mindenki lent van :)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
kep2011. augusztus 1. 15:04
 
 
Sziasztok!

Aki jártasabb Ozora látogatásában, kérem írjon. Talán kérnék egy kis segítséget, instant-chat preferálva -gmail előnyben...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. július 31. 18:03
 
 
TC valaki? tudom elég későn kérdezem
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
jampa2011. július 19. 18:50
 
 
Andromeda: „The page you requested was not found”
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Andromeda2011. július 16. 16:11
 
 
talán ez:
http://www.facebook.com/event.php?eid=127351390681583
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
costa2011. július 15. 13:02
 
 
http://forum.goa.hu/showthread.php?t=4989
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
uncensored2011. július 15. 11:50
 
 
esetleg valaki tud a napokban valami jó kis psy bulit?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 09:11
 
 
(utsó off a topikban részemről:
az előbbiért bocs, tegnap hosszasan, kedélyesen beszélgettem egy haiti származású, jelenleg san franciscoban élő woodoo papnővel, nyomattam neki, hogy nemártás, stb, de úgy látszik én is tanulok tőle rendesen, és ez még csak a kezdet, jobb ha nem piszkáltok, nem tudhatom milyen válasz buggyan fel belőlem autognosztikus folyamataim ezen részében. feldmár is csak a seggnyalókat tűri el, de ő gonosznak is ostoba, én viszont kezdek rágyúrni a durvább énemre is, alaposan - habár azt a "fekete mágiák kivédése" "alkalmazás" feljavítása indíttatta, mivel még nem vagyok ura a dolgoknak, jobb ha nem szóltok be, mindannyiunk érdekében, egy-két hónapig ...)
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 09:00
 
 
dclxvi
mivel annyira tetszik neked feldmár alantas, általam említett válasza, vonatkozzon rád is, úgy ahogy rá, esetleg éppen akkor, ha családtagod berákosodik.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Yopo Ono2011. május 20. 08:47
 
 
buká,
ez csak a legutóbbi körlevél volt.
nagyon gáz, az ahogy f.a. (sz.) átlovagolt hirtelen az ayahuasca bizniszbe,
az is, hogy az ötletei javarészét r.d. laing-től nyúlta, csak azt jóval kevésbé hitelesen interpretálta, ám valóban populista eszközökkel - káromkodjunk, stb...
az emberekről általánosságban alkotott véleménye megalázó,

emellett levelei - amik különféle agymenésekről szólnak kettőnk közt, de minek másolnám be, amikor a seggnyalói úgyis engem fikáznak, majd felteszem a netre, fizettek szépen 10 dolcsit, hogy elolvassátok, akkor biztos jobban fog tetszeni - szóval a levelei hemzsegnek az érvelési, logikai, helyesírási hibáktól mind magyarul, mind angolul...

ennyit erről, ha gondoljátok folytassátok a f.a. topikban...
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
fL3x2011. május 19. 21:02
 
 
Feldmárba nekem az nem tetszett legutóbb,hogy említette vmelyik új könyvébe hogy ő elgondolkozott h miért is tolja itt mo az előadások mert ő nem kap ezért egy fityinget se,ő csak azért csinálja mert h neki is volt egy mestere a laing és hogy most ezzel amit csinál hátha jót tesz vkivel.Ami álszentség,nem azért mert nem segített előrébb senkit,sőt,de azért ne kamillázon már ilyenket.

Ezen kívül nekem nagyon nagyon szimpatikus volt a tudatállapotok szivárványával,sok mindenen elgondolkoztatott,számomra még most is alapmű és ő amúgy se tartja magát sztem vmi nagy szentnek csak egy gondolkodó embernek.
A szivárvány könyve után viszont kb mind1ik könyvébe cask ismétli magát illetve nem mond annyira érdekes dolgokat.

Az meg hogy pénzt kér a munkájáért, esetleg xtra sok pénzt,az megint az ő dolga,semmi elítélnivaló nincs benne ez a mai világ,mondom nekem az az egy álszent mondata nem tetszett csupán.
Ezek mellett ott van a Lótusz program,vagy a MAPS os MDMA s projectjei ami szintén pozitív,
hogy élőbe meg mien csóka,hát ha igaz amit mondtok akkor aki megy Ozorára annak lehetősége lesz "megismerni".
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
dclxvi2011. május 19. 16:23
 
 
most az egyszer tetszik amit a Feldmár mond... :)

Yopo, nem másolnád be ezt a levelezést eredetiben?
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
deeptrip2011. május 19. 15:58
 
 
Yopo míg te beszakramentumoztál addig Feldmár meg kitudja mit csinált és mennyi ideje volt rendesen foglalkozni a leveleddel. Nem tudom, nem is védeni akarom, de az igazsághoz ismerni kéne az ő oldalát is. A kardos dolgot én se értem sajnos, de meglepő mindenesetre.
 

 
 
>>> Party ajánló <<<
Buká2011. május 19. 13:06
 
 
"nem az én problémáimról levelezgettünk"
Erre rácáfoltál a hozzászólásodban.

Feldmár-fikával nem jutunk előbbre. Az erre fordított energiákat használhatnád akár arra, hogy hozzá hasonlóan kreatív, őszinte dolgokat alkoss, amik sok embernek segítenek. Amikor olvastam az előadásait, rengeteg mindenre felnyitotta a szemem, ha ő ugyanezt az energiát tegyük fel Yopo-fikára fordítja, akkor a világ egy kicsivel kevesebb lenne. De hát mindenki azzal járul hozzá, amivel tud.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2587)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!