DAATH

A szükségszerűségben, amelyben élünk, számunkra a fontos, hogy az az egyetlen lépés, amely a szükségszerűségen túl vezet, meglegyen.

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 162)
 (Témakör: a fűről hosszú távon)

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 21. 20:42
 
 
subfish:
Valoszinu, hogy a tudatalattid erosebben mukodik ilyenkor, de lehet, hogy nem a masok negativ rezgeseit, hanem a sajat hianyossagaidat latod. Pozitiv kornyezetben, konnyebb kulonvalasztani a kettot. Attol mondjuk nem felnek, hogy mas is palyazik a csajomra, szerintem az lenne a baj, ha nem kellene senkinek! ;)

maeste:
Mit ereztel, mi volt ami zavart?

Én+te+ö=gén:
Tisztan tekerek, 1 grammos cigiket, 4-6 ember, vagy ugyanennyi alkalom jon ki belole. Tolerans vagyok, a THC-vel, meg a bevandorlokkal is. :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 21. 15:57
 
 
Segítenétek mennyiségi adagolási határainak számolgatásában, lécci?

Három kérdés (százados mérleggel rendelkezök elönyben):
1. SWIM mennyi nettó "igazi" füvet teker bele egy spangliba (gramm)?
2. Mennyi a spangli bruttó össztömege, dohánnyal együtt (gramm)?
3. Az a méretü spangli hány emberre és/vagy alkalomra elég?

Köszi a válaszokat elöre is!
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 21. 15:48
 
 
subfish:
Az egyik értelmezés szerint ilyenkor jobban ráhangolódsz a tudatalattidra és ezáltal jobban veszed más emberek negatív rezgéseit stb.
A másik értelmezés szerint ilyenkor kreatívan kitalált, fiktív parákat gyártasz szinte mindennel kapcsolatban (pláne, ami fontos neked).

A probléma tehát az, hogy vajon hogyan tudod igazolni az igazadat, vagyis kiszürni az alaptalan parákat a valós ráérzésektöl?

Erre elvileg müködhet az a módszertan, ha egészen pontosan feljegyzed az ÖSSZES beugró paragondolatot mint elörejelzést, utána mindegyik elörejelzéshez hozzárendelsz egy általad gondolt idökorlátot, amin belül a megérzésed szerint nagy eséllyel teljesednie kell. Az idökorlát leteltével pedig megvizsgálod, hogy beteljesedett-e a jóslat vagy sem. Az eredményekböl elöbb-utóbb látni fogod, hogy mennyire megbízható az elörejelzö rendszered. Persze, egyes dolgokat nagy valószínüséggel meg lehet jósolni elöre, de pl. "az az ember figyel engem, biztos rendör, mindjárt idejön hozzám" esetben ha idökorlátot rendelsz hozzá, akkor _azon_belül_ muszáj lesz a dolognak egyértelmüen vagy megtörténnie vagy sem. Homályosan és meghatározatlanul viszont nem müxik a dolog, pl. "mindenki, aki rám fog nézni az utcán ma, az megfigyel, és biztosan rendör" - ez az állítás nem falszifikálható.

A homályos elörejelzések ("valaki biztos hajt a csajomra") konkretizálhatóak pl. "az a csávó 2 percen belül össze fog mosolyogni a csajommal a buliban" típusú elörejelzésekre. Ha nem teljesül be, vagy ha csak 10 percenként teljesül be, akkor utána le lehet tesztelni, hogy külön a csávó és külön a csajod ugyanennyi idöegység alatt hány egyéb emberrel mosolyog össze ugyanabban a buliban, stb.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
espeke2015. június 21. 00:01
 
 
subfish ment neked mail, ha még nemtudod :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 20. 01:24
 
 
Bizonyos közegekben fordul elő. Lehet tudat alatt érzem ki pályázik a nőmre és az paráztat?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
maeste2015. június 19. 19:30
 
 
Na 4 hónap után ujra salátáztam.Részegen megkívántam és nemvolt semmi gond.
Aztán kb 3 nap után ujra salátáztam.És ahogy megérkezett a hatás,kényelmetlen volt az egész.Pihentettem a dolgot,próbálkoztam és ugyan olyan kényelmeten az egész mint amilyen volt.Szóval ennyivolt a salátás időszakom.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 19. 16:53
 
 
Ezek a rossz gondolatok, meddig tartanak? Elso 10-15 perc, a trip ideje alatt vegig, vagy elofordul, hogy meg a trip utan is?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 17. 11:39
 
 
Áh. Minden. Például mikor csajommal voltam azon kattogott az agyam, hogy vajon megcsalt-e már. Teljesen logikátlan gondolatok születtek az agyamban. Kis mennyiségtől teljesen kellemes ~20-30 mg.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 16. 22:26
 
 
NORDKOVSKY:
Dohanyzol amugy, vagy csak a fu mellett? A kornyezetemben azt tapasztalom, hogy a megvonasi tunetek erosebbek annal, aki dohannyal szivja, de nem torvenyszeru. Tisztan a hatas erosebb, ez biztos.

subfish:
Milyen cellal fogyasztottal, milyen parakat tapasztaltal? Kicsit bovebb leiras hasznos lenne, kulonos tekintettel a set/setting-re. A hatas a mennyisegen kivul, fajtafuggo is, bizonyos sativaknal letezik az un. “no ceiling” effekt, ami okozhat kellemetlen vagy nem vart tuneteket, amennyiben a celod kizarolag a lazulas.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. június 16. 09:06
 
 
1,5 hónap kihagyás után újra hozzányúltam eme szent növényhez. Annyit mondhatok, hogy 0,1-től ugyanúgy paranoid lettem, de kb 0.03-tól euforikus állapotba kerülök. Érdekes...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2015. június 12. 19:28
 
 
Köszönöm a válaszokat!

Legalize.weed:

Majdnem tisztán szoktam szívni minden esetben. A cigi 2/3-a fű szokott lenni.
Így teltebb a hatása. Egyszer volt éltemben, hogy kicsit több dohányt tettem hozzá, amikor még kísérleteztem. Az nekem nem esik jól. Sok dohánnyal nálam elmarad az a lüktető érzés. Inkább tisztább legyen, max ha kaparna, kisebb slukkokat szívok.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. június 11. 22:25
 
 
NORDKOVSKY:
Igen, gyülemlik, mert a THC a zsírszövetbe tárolódik el. Vagyis amikor szívsz és hízol, akkor gyk. magadra raktározod. A "tisztító"kúra részeként ajánlott a rendszeres testmozgás általi fogyás is, hiszen ekkor szabadulsz meg a raktáraidtól. Az 1 hónap vélhetöleg valamiféle "átlagos", nem mindennapos, de nem is egyszeri fogyasztóra vonatkozhat. Eddig 90 napos maximumot láttam fü kimutathatóságra vonatkozóan, vagyis annyi idö alatt magától is kimosódik a zsírszövetböl (testmozgás/fogyás nélkül).
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 11. 13:54
 
 
En is ugy tudom, hogy nagyjabol egy honap, mire kiurul. Tisztan szivtad, vagy dohannyal?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
pedromagi2015. június 11. 12:03
 
 
Szerintem egy hónap alatt biztosan kitisztul, ha csinálsz tisztító kúrákat, méregtelenítés akkor kicsit hamarabb... Érdemes elkezdeni futni, sokat segít...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2015. június 11. 11:26
 
 
Üdv!
A neten hiába kerestem, nem találtam választ a kérdésemre.
Eleve valahol azt írják, hogy 1 hét, mire kitisztul a szervezetből, máshol meg, hogy 28 nap... érdekes.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek 8 évnyi mindennapos füvezés, mennyi idő alatt megy ki? Napi használatnál folyamatosan gyűlemlik, és egyre tovább tart, amíg kiürül? Ha igen, milyen mértékben? Vagy hogy van ez?
Esténként 2-3 cigit szívtam. Volt egyszer kétszer pár hetes, egyszer pár hónapos időszak, amikor reggel is szívtam, de akkor csak 2x pár slukkot, meg néha délután is egy kisebb cigit. De 80 %-ban csak az esti néhány bagó volt a jellemző a 8 év alatt. Amikor leálltam, 3 hét kellet, hogy ne legyek már annyira idegroncs, de igazán 4 hét után éreztem, hogy már egész tiszta vagyok. Gyorsabban forgott az agyam, közel sem voltam annyira feledékeny.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. június 4. 18:08
 
 
Hasznos holmik:

http://www.cannabis-med.org/index.php?lng=en
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. május 10. 15:47
 
 
Tom003:
A dozis attol fugg, hogy milyen minosegu a kender. Altalaban az elszivottnal 5x tobb kell sutibe, tehat minosegi portekabol kb. fel gramm/fo. Csinalj egy cigit sutes elott az alapanyagbol, abbol jol meg tudod saccolni a hatasos adagot. Az elszivva hatasos adag otszorose lesz gyomrobol felszivodva hatasos. A kesz vajat barmibe felhasznalhatod, de magaban elfogyasztva is mukodik.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. május 10. 15:36
 
 
Naspolya:
A hatast nagyban befolyasolja a kornyezeted illetve az emberek, akikkel korulveszed magad. Az emelkedett erzest es a harmoniat leginkabb termeszteben tapasztalhatod meg a szer tisztan torteno elfogyasztasa mellett, csaladi vagy barati tarsasagban. Fontos a minoseg is termeszetesen, a rossz korulmenyek kozott nevelkedett, egeszsegtelen novenyekbol keszulo drog okozhat kellemetlen tuneteket, pl. enyhe fejfajast. Fajtankent is valtozo a hatas, fontos az egyes kannabinoidok reszaranya, ezert erdemes lehet tobb forrassal is probalkozni.

Azt mar csak remelni merem, hogy tenyleg kannabiszt fogyasztottal es nem valami vegyszerezett "biofuvet"...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. május 10. 01:20
 
 
a hét gramm minimum 10-15 adag. óvatosan kajálásnál.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Tom0032015. május 9. 22:44
 
 
Üdv mindenkinek!

Süti gyártásra adom a fejem, valahogy mindig is jobban esett, viszont most először csinálom saját magam. Külföldi oldalakon olvasgatok elkészítési módokat, egész tiszta a dolog, nincs is baj, de... Nem tudom mennyire lesz potens. A neten példában 120 gramm vaj és 7 gramm fű szerepel aránynak. Egy ilyen főzésből hány adag jön ki? (tudom, függ az elkészítéstől és az adott cannabis potenciáljától, de egyszerűen még közelítő számok sincsenek. Nem mindegy, hogy 10-20 vagy 4-6. Persze, tudom, próbálgassam amíg nem lesz hatásos, viszont a lassú felszívódás miatt tudnom kell egy körülbelüli mennyiséget is, különben egész nap nyalogathatom a kanalat :D )

Bónusz kérdés, csak megerősítésként: A már kész vajat nem kell feltétlenül belesütnöm sütibe, meg tudom azt magába is enni, nem? (mondjuk egy jó kis fagyis shake-kel, nyammi) Elvileg igen, de jobb rákérdezni
Köszi mindenkinek!
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Naspolya2015. május 9. 17:21
 
 
Üdv!
Eddig csak 2-3-szor szívtam, de eddig nem igazán jött be. Érdemes még próbálkoznom a jövőben?
1-2 kisebb slukk még jól esik, ha többet szívok, akkor már előjönnek a problémák.
A látás zavar messze a legjobban. Nem tudok egy helyre hosszú ideig fókuszálni, illetve úgy vibrál folyamatosan a kép, mintha egy 30 Hertzes neonfény villódzna a fejem felett, és ez elég idegesítő, nagyon zavarja az agyamat.
Csak a legelején érzek valami kis "fröccsözgetős" pozitív hatást. Aztán kicsit jobban a földhöz nyom; beszélni csak akkor merek, ha úgy érzem hogy biztosan el tudom mondani amit akarok, és nem esik szét a beszédem. Ez a másik idegesítő dolog. A gondolataim és a hangulatom kb. "tiszták" maradnak, azt a betépett, emelkedett hangulatot eddig én nem igazán éreztem.
Esetleg még annyi, hogy közben sokkal jobban érzem magam a szabad levegőn, mint zárt helyen.
Legutoljára sikerült egy rosszul létet produkálnom, bár a cigi is elég rossz volt, meg volt a fű mellett más ártalom is, úgyhogy ezt nem kizárólag maga a fű számlájára írom.

Egyébként nem hiszek abban, hogy a fű túl sok dolgot hozzáadna az életemhez, csak gondoltam érdemes próbálkozni, sose tudhatja az ember, mit hagy ki.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. április 14. 18:59
 
 
Köszönöm a hozzászólásokat. :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. április 14. 18:10
 
 
Utolsó mondatot megmosolyogtam. :D Hát az nem lenne túl "hangulatos". TOR networkon néztem pár Silkroad utódoldalt, talán ott majd találok, termeszteni nem akarok.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. április 14. 16:38
 
 
Minosegi brokkolihoz csak akkor fogsz hozzajutni, ha megtermeszted magadnak. Ha nem tetszik az intenziv hatas, ami szivas utan jelentkezik, de megis szeretned elvezni a kender gyogyhatasait, akkor javaslom, hogy probald ki az etelkent valo elfogyasztast. Ez egy kicsit koltsegesebb lehet, de megis sokan preferaljak medical kozegben.

Ha valami oknal fogva megis az elszivas mellett dontesz, akkor is van tobb lehetoseged a THC hatas csokkentesere. Klasszikus Indica fajtak, Afghani, Kush, Northern Lights, (a skunk-haze pont nem ide tartozik) vagy ugyanezeknek a fajtaknak a CBD-vel dusitott orvosi verzioja. Aztan extrem esetben barkacsolhatsz fasza kis hazi hibrideket is, ipari vagy vadon novo novenyek pollenje segitsegevel. Ezek nem CBD kontraszelektaltak, tehat szinten nagyobb mennyisegben tartalmazzak a hatoanyagot.

Van meg az analis vegbelkup is, ugy a THC felszivodasanak az eselye 0%. A hatasrol nem sok infom van, elvileg fajdalomcsillapit, meg gondolom sikosit is, de nincs vele szemelyes tapasztalatom.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. április 14. 11:25
 
 
Sajnos minőségihez sem tudok jutni, van egy ismerősöm akinek van egy márkásabb fajtája de Ő se tudja pontosan milyen...
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. április 14. 11:18
 
 
Igen, pont ezért nem szívok, mert valami rémületes gondolatvilágba repít. Épp ezért akartam próbálkozni egy erős indicával, mondjuk egy skunk hazezel. CBD tartalom azért jó, mert az antipszichotikum és nem kezdesz elé hülyeségeken agyalni.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. április 14. 10:36
 
 
Mit értesz cbd hatáson? Herkásfüvet keresel?:)) milyen hatásra vágysz, miért?
Nem tudsz jó mokihoz hozzájutni, de válogathatsz a fajták között?
Magkereskedős oldalakon szokott lenni leírás is a hatásról, azokra ránézhetsz talán.
Lehet, hogy a bevitel módját próbálhatnád variálni.
Ha mindenképp kombózni akarsz, akkor kratommal lehet érdemes próbálkozni, ott is számít, hogy milyen fajta kratom. Vagy a kombinációk, vagy a kratom, vagy ebben a topikban van beszámoló fű+kratom+tea és fű+kratom+pia kombókról utóbbinál valami xanaxos tompulás volt a cél ha jól emlékszem.
És ugye a jó öreg set setting... Én mostanában vagy letompulok vagy ráhúzom magam hirtelen szögű gondolatspirálokra fajtától függően, szóval hanyagolom is a dolgot egy ideje.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
subfish2015. április 14. 00:14
 
 
Sziasztok. Nem tudjátok, hogy mivel lehet növelni a CBD hatást? Mivel nem tudok minőségi brokkolihoz hozzájutni, ezt találtam opcionálisnak, hogy valamivel felerősíteni a CBD hatását... Vagy tudtok olyan fajtát, amiben jobban dominál? A magas THC tartalmúak Nekem már annyira nem jönnek be.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Noran2015. április 6. 21:54
 
 
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor úgy vettem le érdemes beruházni egyre
Microcos, nézegettem vaponicot is, annyi különbséget vettem észre hogy ez cső formájú meg 6szor olyan drága, vagy tud még valamit ami elkerülte a figyelmemet és megéri a felárat?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
gardenofeden12002015. április 6. 18:04
 
 
Mégegy tipp: ne használj földgáz vagy PB gáz égőt mert túl forró. használj gyertyát vagy ami a kedvencem: borszeszégő.Mégegy tipp: Ha saját magad készíted villanykörtéből: kurvára vigyázz a szilánkokra mert bele lehet dögleni ha lekapsz tüdőre egy szilánkot, nem tulzok.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. április 6. 17:56
 
 
Noran:
Bár van tapasztalatom pont ezzel a villanykörte-vapóval, de csak "freebase-pipaként" (vagyis nem növényi törmelékkel, hanem tiszta hatóanyag-párologtatással), ezért csak pár gyakorlati - azaz: saját káromon tanult :D - tippet tudok adni: Légy óvatos, hová teszed le az üveget a hevítés utáni forró állapotában, nehogy 1) megégess vele valamit vagy valakit, 2) hideg felülettel vagy vízzel találkozva elpattanjon!
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Microcos2015. április 6. 16:49
 
 
Szia!
Az elektromosaknál(pl. Vulcan) rosszabbak, de a jointnál egészségesebbek.
Plussz némelyikkel pl. DMT-t is tudsz vapózni, ha élsz ilyesmivel.
Ennél a villanykörteszerűnél viszont jobb a Vapobong és a Vaponic.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Noran2015. április 6. 16:07
 
 
Sziasztok!

Ezekről a gyújtóval melegíthető vaporizerekről mi a véleményetek, megéri venni?
Próbálta már valaki?
Állítólag jobb a hatásfok mivel nem ég el a hatóanyag, meg jóval egészségesebb is mint a hagyományos módszerek, de azért jó lenne pár személyes vélemény, nem akarok pénzt kidobni az ablakon.
G betűs shopban egy ilyet néztem ki:

http://gomoa.net/images/hed1151_2.jpg
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 6. 08:17
 
 
Először nem értettem, hogy lehet joghurtban aktív, mert hát ugye rottyannia kell egyet, a rottyantott joghurt meg milyen már?
De aztán egyből találtam egy igen egyszerű metódust:
http://www.thestonerscookbook.com/recipe/hash-yogurt
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 5. 22:29
 
 
Hhehe hát ez elég jól hanzik :D Egyszer tuti elmegyek oda.
Ezt a joghurtos mókát meg szerintem nemsokára kipróbálom.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Én+te+ö=gén2015. április 5. 21:36
 
 
Atman:
Ó, nosztalgia! Indiában a "bhang lassi" a nyerö!
Joghurtos ital zöld színárnyalatban...
Az alap gyümölcsös lassi átszámolva 120 Ft, bhang lassi 160 Ft.
Gondolná az ember, hogy azért a 40 Ft árkülönbségért nem kap rendes betépést...
...aztán hohóóó.... ;) !
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 5. 19:01
 
 
Hmm, ezek így bíztatóan hangzanak :)
Akkor pl. működhet az is, ha egy bögre tejbe belemorzsolom (1/4 g jófélét pl.) felmelegítem megfelelő hőmérsékletre, megvárom míg kicsit kihűl, és legurítom? Mondjuk ha nincs időm épp főzőcskézni.
A dobozos tej elég zsíros ehhez?
Ha jól tudom a füves tejes teát hívják bang-nak Indiában :)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. április 2. 22:46
 
 
Igen a fozocske az necces, mert szaggal jar. Amugy az a tapsztalatom, hogy nem is kell feltetlenul megfozni a viragokat, nekem ugy is szokott mukodni, hogy ha szetmorzsolva a kajara szorom. Ket feletetelnek kell teljesulnie, az egyik az optimalis homerseklet a masik a megfelelo zsirtartalom. Ez a gyakrolatban annyit jelent, hogy a mar tuzrol levett, de meg meleg etelre szorom ra a fuszert (0,5-1 g), ami legalabb egy evokanal/adag, jo minosegu zsiradekot tartalmaz. Kicsit elkeverem a dolgokat, picit kihul, aztan mehet befele. En is ugy gondolom, hogy etelkent fogyasztva azert kell a nagyobb mennyiseg, de nem mindig igaz a 10x-es, neha tobb neha kevesebb, a buga minosegetol fugg.

Hasisnal meg egyszerubb a dolog, az mar alatalban atesik valamilyen kezelesen, tehat a hatoanyagok egy resze altalaban aktiv, igy siman magaban is megehetjuk. Azert persze nem art vmi zsiradek melle, de nem kell nagyon tul kombinalni, olajos magok/gyumolcsok, tejtermekek, nekem mindegyikkel sikerult normalis hatast elerni. Fel gramm haska ket reszletben (reggel-este) oralisan elfogyasztva gyakorlatilag ugyanazt a hatast adja (vagy jobbat), mintha a nap folyaman az ember 5 reszletben elszivott volna azonos mennyiseget. A hasisnak relative semleges szaga van, kis helyet foglal, es ha csak reggel meg este eszed, akkor nem is kell igazabol magaddal vinni, sehova.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. április 2. 17:38
 
 
Én hasist szoktam olvasztani vajba, nem kell felforralni meg semi, csak, hogy elolvadjon a csoki. Palacsintatésztába simán bekevered a zöldet az is jó. Van ezerféle recept. Van mikrós sütis is, annyi, megnézed hogyan kell mikrós sütit csinálni, és beleteszed a mokkot is. Az adagolásnál még mindig nem értettem meg, hogym iért mondja mindenki azt, hogy nagy adagok kellenek. Nem kellenek. Nagyon erős hatása van megkajálva könnyű túllőni, 0.3 nál nem kell több szerintem.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 2. 15:30
 
 
Ja és lehet kis tételekből is valahogy vmit? Pár g-ből esetleg, csak alkamilag? vagy azt nem érdemes?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 2. 15:20
 
 
Igen ez végülis teljesen igaz így átgondolva. Én először kb. egy hónapja kóstoltam fűszeres sütit, igaz nem ettem sokat, tényleg csak kóstoló volt, de volt hatása, és más volt. Igazából sokkal kellemesebb. Ebben is visszatükröződik az, hogy milyen életet is élünk a mindennapokban. Még ebben is ott van a gyorsaság, a leegyszerűsítés, csak, hogy jó hamar beüssön, aztán zombulhassunk... gyakorlatilag ennek a csodálatos gyógynövénynek a folyamatos "megerőszakolása" ... És a testünkké is...
Ha újra fogyasztani fogok, márpedig fogok nem is olyan sokára szerintem, csak kell egy kis szünet, akkor meg kéne tényleg ezzel próbálkozni.

Hogyan lehet a legkönnyebben orálisan fogyaszthatóvá tenni, úgy, hogy ne keltsek nagy feltűnést ? Mármint a szomszédok, családtagok miatt... Panelban lakok sajnos és eddig mindenki azt mondta, hogy írtózatos "szaggal" jár a főzőcskézés.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. április 1. 17:10
 
 
Szerintem keves szo esik rola, pedig fontos lenne kiemelni, hogy a kender terapias hasznalatanal oralisan vagyis belsoleg alakalmazva a gyogyhatas sokkal jelentosebb. A trendek is azt mutatjak, hogy azokban az orszagokban, ahol az orvosi celu fogyasztas megengedett, a szajon at torten alkalmazas novekvo nepszerusegnek orvend. A tortenelmi emlekek alapjan is kijelenthetjuk, hogy az emberi faj fejlodeseben a kender taplalek es egyeb nyersanyag formajaban torteno hasznositasa sokkal nagyobb jelentoseggel birt, az elvezeti fustolesnel. A szivassal elentetben ugyanis a kender hatoanyagai etelkent fogyasztva fokozatosan es lassan kezdenek munkaba, mig a fustoles soran az elso 10 percben jelentos hatast tapasztalunk, ami eleg hamar, nagyjabol maximum 2-3 ora utan meg is szunik. A szajon at elfogyasztott kender hatasa orakig vagy napokig is megmarad, az idotartam termeszetesen az elfogyasztott mennyisegtol fugg.

Ha valaki rendszeresen igenyli a kenderszarmazekok fogyasztasat, az jobb ha elgondolkozik olyan megoldasokon, amik a fustolesnel kevesbe terhelik a szervezetet. Teny, hogy a kender dohannyal keverese a cigarettakent valo fogyasztasa az egyik legnepszerubb es legkarosabb fogyasztasi mod. Mivel a nikotin a kender hatoanyagainal sokkal erosebb fuggoseget valt ki, ezert a megvonas tunetei is jelentosebbek lesznek azoknal a fogyasztoknal, akik a kendert kizarolag mas legalis vagy illegalis drogokkal keverve fogyasztjak. Ilyen esetekben szerintem eleg feluletes dolog a kendert megnevezni az elvonasi tunetek legfobb okozojakent, legalabb olyan fontos lenne beszelni a kovetkezetesen parhuzamosan fogyasztott egyeb drogokrol, amik sokkal addiktivabbak lehetnek.

Szerintem a leszokasban, szunetelesben is nagy szerepe van a kender taplalek formajaban valo alkalmazasanak, ugyanis ebben az esetben a hatoanyagok a fogyaszto szervezetebol nem viszonylag hirtelen urulnek ki, hanem lassabban, elnyujtva, igy az ujabb adag bevitelenek szuksegessege is sokkal plasztikusabban jelentkezik. A fustoles fontossaga is atertekelodik ebben az esetben, hiszen fizikai-kemiai allpotunk huzamos ideig nem indokolja az ujabb adag bevitelet.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. április 1. 09:53
 
 
Ezek a kutatások...
Hogyha arra kíváncsiak, hogy mi lesz az ember agyával ha füves cigiket szív, akkor a kísérleti alanyokkal miért nem füves cigiket szívatnak el olyan minőségű ganjával mint az átlag utcai? Mert nekem a cikkből az jön le hogy csak THC-t kaptak valamilyen formában, még azt is el tudom képzelni h injekcióval...
Most oké, h elvileg kiszámítják. h ugyan az a mennyiség legyen, de még akkor sem ugyan az lesz mert a fűben van még CBD, CBG, THCV, meg egy csomó ilyesmi amik mind számítanak a hatás szempontjából...
És emellett a világon rengetek olyan kutatási eredményt publikálnak, amiből kiderül, hogy megfelelően alkalmazva a kannabinoidok megvédik az idegsejteket mindenféle káros hatástól, sőt még segíti is az agyat újak termelésében!
De a lényeg egyébként a minőség és mértékletesség szerintem. Ha valaki csinálja, érezze, hogy mit mikor hogy mennyit. Ezt a saját bőrömön kellett megtanulnom.

 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Atman2015. március 31. 17:33
 
 
Hali!

Új vagyok itt, bár már sokat olvastam itt mindenfélét, sok az okosság.
Én lassan 11 éve szívok, ez alatt ha jól emlékszem egyszer volt egy durván fél éves időszak amikor csak egyszer-kétszer fordult elő, de az már régen volt. Az elmúlt kb. 4 évben egyre többet és az utólsó 1-2-ben volt a legtöbb a fogyasztásom. Volt olyan hónap h 20 g is elment, volt h kevesebb, de lényeg h jóval több mint amennyit igazából igényeltem volna...
Most 1 hét és 3. napja semmit. Én is azt tapasztalom amit nagyon sokan írtak: ingerlékenység, szorongás, koncentrációs nehézségek, alvászavar, emésztési zavarok, stb... Persze nem mondom h alapból nincsenek gondjaim, egyébként is hajlamos vagyok ezekre de most sokkal durvábban előjött. Részben szmókolással kezeltem ezeket mostanáig. Lehet, ha semmi problémám nem lenne az életben, most a leállás miatt se lenne semmi.
Viszont ami nekem most segít, és ha vkinek ugyanilyen gondja lenne ajánlom h tegyen egy próbát: sok értékes gyógynövényünk van még, amiket nem szabadna elfelejteni, ilyen pl. az orbáncfű, depresszióra, de jó a citromfű is és még egyéb herbáliák, kinek mi jön be de nekem most az orbáncfű nagyon adja + egy keveréket használok még amiben 10 fajta gyógynövény van köztük komló, macskagyökér, galagonya... Mindkettőből napi 1-2 max 3 bögre. Nekem most ezek nagyon sokat segítenek tényleg csak ajánlani tudom, akár csak egészségmegőrzés céljából is.

Písz!
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
legalize.weed2015. március 30. 15:18
 
 
PostMan:

Neked csak 4 gramm lenne, de ne felejtsuk el, hogy egy atlagos utcai porteka ennel joval kevesebb THC-t tartalmaz. Szerintem ezek utan johetne egy olyan kiserlet is, amelyik megvizsgalja, hogy a fuvet hasznalok hany szazaleka sziv el napi kozel 10 gramm cuccost. Aztan utana lehetne okoskodni, hogy mi tortenik annak az agyaban, aki zoldet ennyit tol.

De megismetelhetnek ivovizzel is a kiserletet. Itassunk meg emberekkel napi 30-40 liter vizet egy heten keresztul, majd vizsgaljuk meg az agyukban bekovetkezett valtozasokat. Vajon milyen kovetkezteteseket tudunk majd levonni egy ilyen kiserletbol, a kemenyen vizivo kisemberek szamara?
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. március 26. 19:30
 
 
jaa, hogy ez ugyan az az egeres kísérlet, felületes vagyok, bocsi.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. március 26. 18:13
 
 
"nebaszz"
http://www.ng.hu/Tudomany/2015/03/24/A-fuves-cigi-hetekre-elhangolja-az-agyat

Nekem ez az egész nem mond így túlsokat, mi az, hogy nem tudnak kommunikálni most az idegsejtjeim? Mire vonatkozik az a 100ng/ml? Am a 10mg/kg nem durva egy kicsit? Mármint az 800mg mondjuk nálam, ha 20%os füvet szívok akkor az, 4 gramm :/ azért az durca.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
Assamoa2015. március 25. 22:08
 
 
"áh, ez olyan, mint a sajt, csak jobb lesz, csapassad!" - Ezen besírtam! :D
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
PostMan2015. március 25. 21:40
 
 
áh, ez olyan, mint a sajt, csak jobb lesz, csapassad!
viccet félretéve ha nem zöld penész szerintem mehet... de hogypenészhetett meg, milyen hanyag vagy, már ne is haragudj... nálam megpihenni sincs ideje ;)
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
speedy gonzales2015. március 25. 15:03
 
 
ha nem nagy mennyiség szerintem egy pár cigi nem probléma, de hetekig penészes zellert fogyasztani nem egészséges!
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2625)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!