DAATH

A világ nagy eseményeinek története nem egyéb a bűntettek történeténél.

Voltaire

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (233 - 252)
 (Témakör: EVER GREEN)

 
 
>>> EVER GREEN <<<
KarelGott2009. november 24. 20:25
 
 
elsőnek nem.üvegházas inkább,de outra is elmegy.válassz olcsóbb straint,csak ne nirvanat.(nézz körül,nem ajánlhatok )kint lényegtelen a flösss,megoldja a természet,kivéve ha vödörben tolod,ami nagy hiba lenne.kizárólag klónt,csakis klónt.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Sutt2009. november 23. 21:47
 
 
Üdv! Két kérdéssel fordulnék hozzátok mégpedig: szerintetek első próbálkozásnak milyen lenne a Serious Seeds Bubblegum-ja outba? Nem valami olcsó de szerintem optimális lenne. Ha valakinek vannak tapasztalatai ezzel a fajtával kapcsolatban, akkor megoszthatná velem itt a fórumon vagy dobhatna egy mailt. A másik kérdésem az az lenne h a végső flusht le lehet rendezni outban annyival, hogy táp nélkül megemelem a növénynek a vízmennyiségét? Vagy valami ötlet rá? A válaszokért előre is hatalmas köszönet mindenkinek
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 21:37
 
 
Meg lehet hogy a triploiditásban is több van, vagy lesz....
http://www.tesionline.com/intl/thesis.jsp?idt=22695

 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 21:31
 
 
A hormonos késleltetésben tényleg van valami.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
macska2009. november 19. 19:19
 
 
ismétlem, én nem hiszek benne. látni láttam, de a hatásfokáról semmit sem tudok. valószínűleg igazad van, hozzáteszem.
a hormon, amire gondoltam nem is magosodás gátló, csak virágzás késleltető, ha jól gondolom. nevét sajna nem tudom, mert nem foglalkoztam vele, csak hallomásból ismerem. ha rátalálok postolom!
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 18:40
 
 
A másik az hogy nehéz megállapítani egy növényről hogy poliploid-e, mert attól hogy 3 sziklevele van még nem biztos hogy triploid, csak az biztos hogy trifoliáris, ilyen deformáció gyakran előfordul stresszelt növényeknél, pl reveggelt, vegyszerrel kezelt vagy a leveleitől folyamatosan megfosztott áldozatoknál, de ez még nem genetikai triploiditás, hanem egyszerű deformáció.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 18:33
 
 
Akkor ezek szerint te el tudsz képzelni egy vékony hártyaszerű rostos préselt papírból készült szűrőt, - amin elméletileg max 30 mikronos részecskék juthatnak át -, kint egy növényre tekerve, esetleg sátorként, ahogy ott áll, dacolva a széllel, esővel, - úgy, hogy közben a pára és egyebek nem tömítik el a hajszál átmérőjénél is kisebb réseit, és közben akár napokig is képes arra hogy egy virágzó növénynek megfelelő szellőzést is biztosítson hiszen elég hamar befülledne.

Nem tudok hormonos magosodás gátlásról, hacsak nem a triploiditáshoz van köze. Ha igen, akkor attól hogy a triploid egyed nem képes továbbszaporodni mondjuk egy átlagos diploiddal keresztezve, ez még nem feltétlen jelenti azt is hogy magokat nem képez, mert képezhet, csak épp nem lesznek életképesek.

Amúgy mi ez, mit tudsz róla?
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
macska2009. november 19. 17:56
 
 
igen, de nem hiszek benne :D
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 10:57
 
 
Láttál már pollenhálót?
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
macska2009. november 19. 08:47
 
 
esetleg pollenháló, de az baromi feltűnő tud lenni. meg lehet kapni ilyesmi hormonokat is. (btw, tester, ezekről te tudsz valami tutit?)
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. november 19. 00:14
 
 
későn érő, hosszú virágzási idejű fajták.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
omg2009. november 18. 20:19
 
 
szevasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy nincs valami mód arra , hogy ha outban növesztem a kicsikéim akkor ne porozzák be őket a köcsög vadkenderek? A másik hely keresésével az a gond, hogy 50km es környéken szinte midnenhol nő ez a szar és eléggé nehéz bármit is kezdeni outban . Válaszokat elöre is közönöm :)
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Zoli2009. november 5. 20:58
 
 
A kintrol behozott, visszametszett gyokereket ki lehet teleltetni, vagy semmi ertelme kinlodni vele?
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Mr.Fox2009. október 29. 10:18
 
 
Ja.Hamar szoba hoztam a kulfoldi oldalakat.Pl: a egy cseh szakmabeli :) oldalon{ http://www.grower.cz} a termesztok kepekkel szokjak illusztralni a novenyek palantas koratol egeszen a szuretig az alkotasaikat,hozzaszolasaikat,aminek a vegen lehet tippelni a kep alapjan par napig hogy ki menyit tippel a sujra.Azert hozom ezt szoba mert szerintem ezzel ezt az oldalat is ELENKEBBE lehetne tenni meg szerintem az ember buszkeseget is noveli ha masok elismeroen nyilatkoznak az alkotasarol,es tapasztalat szerzeskent is joPL- [hanyszor latom ,hogy masok egy sikeres termeszto kepei alapjan ugyan ugy eltudjak kesziteni a sajat kis kertuket].
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Mr.Fox2009. október 29. 10:02
 
 
Koszonom az infot Tester.Mar alig varom hogy kiprobalhassam.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. október 27. 19:32
 
 
Akkor ez elég messzemenő következtetés volt nem?

Ha jobban megfigyeled a képeket feltűnhet hogy a cooltube-ot eleve kis helyeken szoktak használni ,pl szekrényben, mert egy kis zárt légtér hamarabb és jobban felmelegszik, intenzívebben kell hűteni, erre pedig a cooltube a legjobb megoldás.
A másik hogy általában nem raknak felé reflektort, pedig a refi dolga lenne hogy a felfelé sugárzott fényt, -amivel amúgy a plafont világítanánk- visszairányítsa és szétszórja a növényekre.

Az üveg tényleg elnyel valamennyi fényt, anyagtól függően kb 8%-ot, de cserébe közelebb lehet tenni lámpát a növényekhez anélkül hogy megégnének, ezzel bőven ellensúlyozni lehet a veszteséget, de erről azért én is szeretnék látni egy pontosabb kimutatást.

A wing tipusú refik nagy felületen, egyenletesen szórják szét a fényt, közvetlenül az égő alatt sem alakul ki olyan erős hotspot mint a hagományos refiknél, és a hotspotot még a cooltbe üvege is csökkenti, így még egyenletesebb lesz a fény eloszlása és még közelebb lehet tenni a lámpát a növényekhez.
Ha a cooltube-al egy jó ventivel van párosítva szinte be lehet rakni az egészet a növények közé.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Mr.Fox2009. október 27. 17:11
 
 
Tester kerdezed hogy honnan szedem?Neztem a kulfoldi fenykepes oldalakat es azt vettem eszre hogy 400w es 600w lampakat cooltubbal keveseb negyzetmeter terbe raknak mint cool tube nelkul {gondoltam a keveseb holeadasra is} de meg mintha nemvilagitana ugy be a teret (ertem ezalat a lefedetseget)mint a hagyomanyos esetben.Ezert is kerdem igaz vagy nem, es ,hogy coolt tube hasznalatanal menyit segit bele az adjus-a-wing lampaernyo.
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
tester2009. október 27. 02:29
 
 
Linkeld már be hogy honnan van ez a 20-30% fényveszteség légyszíves.


 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
Mr.Fox2009. október 26. 23:14
 
 
Hali.Van valakinek tapasztalata coolt tube es adjus-a-wing lampaernyo kombinacioval?Kerdem :ez hatasosab mintha csak lampa+lampaernyo volna?es igaz hogy a cool tube-ban elveszik a feny 20-30%-ka?
 

 
 
>>> EVER GREEN <<<
macska2009. október 20. 12:27
 
 
inkább kötözd le.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5666)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!