 | 
Legfrissebb hozzászólások (3203 - 3212) (Témakör: Gomba termesztés)
 |  |  | | | |  |  |  | | bocsi sárkányhátán de te mit irtál a boritékba való lapra? a fajtát meg a cimedet? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | köszi szépen az infót! remélem ezekután majd én nyomatom neketek |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Én légipostán adtam fel mert úgy sokkal gyorsabban megjön. Az kb +250 Ft. Ha ráérsz akkor jó a sima is. A lényeg hogy semmiképpen se ajánlottan add fel. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Help me skacok!légipostán aggyam fel a fsre nek??? és az mennyi körül van ha igen? peace |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Edgy ennél a substrate tea-nél, ha jól értem felforralja a cuccost. A hő nem nyírja a nekünk lényeges anyagokat?
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Tehát fogom a sütit amit épp leszüreteltem, és beáztatom steril vízbe. A beáztatásnál hogyan? Az egész sütit rakom bele a vízbe, hogy ellepje, vagy csak úgy hogy az alján pár centi víz legyeny és azt szívja fel a süti? Ha a sütivel később casinget akarok csinálni, akkor hány flush a megengedett. Teljesen kimerülttel gondolom nem jó dolog casingelni. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A rozsos sütit minden másnap célszerű felrázni óvatosan. A dunk tek egy jó dolog. Steril vízbe áztatni és be a hűtőbe 24 óráig. Körülbelül 4 szer flushol mire kimerül a süti. Utána meg lehet forgatni vermibe és vissza helyezni a terráriumba. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Slippy: azt olvastam h beoltáskor, 25, 50, 75%os beszövöttségnél érdemes összerázni. ?Kb. hetente? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | a rozsos sütiket milyen időnként kell összerázni?
amúgy szerintem az fsre-vel semmi para! |
| |  |  |  |

|