 | 
Legfrissebb hozzászólások (4883 - 4892) (Témakör: Gomba termesztés)
 |  |  | | | |  |  |  | | Na hella mesterek !
Figyeljetek. Bejön az a Mesh-es dolog tehát perlit alulra vízzel (nem sok) gombafonadék és a tetejére kicsit nedves vermikulit. vagy lehet teljesen száraz. Lefedni 1 tetővel és várni míg átsző aztán fény és Nyam nyam...
Equador jól bírja A Mathias Romero meg egyenesen szereti.
Happy Shroomin' |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | szerintem ehető,én ettem már rondábat is...... casing hogy áll...? |
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | hyhy!
még elég uj termesztő vagyok, már megvan minden ami kell, csak spórákat nem merek rendelni külfőldrol. nem tudtok vmi jo tanácsot adni hogy honnan lehetne kevésbé cinkesen spórákat szerezni? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | danika. 1 jó tanács. szerezz szalmát vagy faforgácsot és áztasd be 24órára. és a földdel keverd össze(ha van 1 kis vermikulit mehet bele) ahogy láttam a sütieidet ahoz 700ml-es(standart csemegeuborkás) beföttesüvegnyi földkeverék optimális. na ezeket összekevered,beleteszed a beföttesbe,lezár és aZepter kuktádba 15-20 percre bele. aztán hozzákevered a sütit. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Hm mi rosszat írtam? Sebaj mindenesetre, sikerült a casing, REMÉLEM...A fekete fenyőföldes kissé nedves, lehet kevés lett a víz, de az agyagos erdőföld már 5 csepp víztől is sárrá alakult át...Szal azt most szárítom ki újra. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ne menjen Bécsbe. Amúgy google segít... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | én is kapálok Ymor,de nekem ez a munkám(kertész). ha gondolod te salvia én mush ügyben tapasztalatcserélhetünk. amúgy a mészröl már hallottam és a gipsz is jó hozzá. én a silvit kokuszrost vermikulit és cofuna/sz.marhatrágyában nevelem. a gombához trágya nélkül kiváló például ez a keverék. 1.5 nap alatt beindul a fonalazódás. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Az amúgy ugye jó, ha valami vastagfalú kerámiabögrében mikrózom a földet és lefedem celofánnal. Mert így az csak nem olvad meg vagy? |
| |  |  |  |

|