 | 
Legfrissebb hozzászólások (70111 - 70120)
 |  |  | | | |  |  |  | | sztem nem muszáj kiszárítani tikitaki, legalábbis fotókon én láttam már, mikor friss trimmel csinálták..
kérdésem volna:
Milyen típusú neon csővel lehet virágoztatni? úgy értem, hogy melyikkel lehet értelmes terméshozamot elérni?
előre is köszönöm a válaszokat!
Cucen bro |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | gyerekek, akkor most meg kell várni a virágzást a san pedronál és a peruvianusnál vagy sem? Ez elég lényegbe vágó információ lenne, legalábbis nekem... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | gyerekek, akkor most meg kell várni a virágzást a san pedronál és a peruvianusnál vagy sem? Ez elég lényegbe vágó információ lenne, legalábbis nekem... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | nemtom mi ebben az olyan erdekes sztem alapveto dolog hogy altalaban az elolenyeknek rohadtnagy % uk vizbol van a csar is vagy tizedere csokken szaritas utan a gombanak 90% a viz |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | mé még kinek? :D.....amugy van benne valami tényleg, bár azé sámán úr csak jobban vágja.. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | De mé nyersen kell??? én ugy nem vágom ezt mint a karcsika kb...de tényleg elég rizikósnak tünik nekem is ez a 10g |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | hát nemtudom...ez nekem eléggé ilyen ,na hát kb-n hangzik....soknak tünik az a 10g...lehet én vok tudatlan..egyenlőre csak a gondolat foglalkoztat |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | hi!
A jeges vizes csokikészítő módszerhez muszály kiszárítani a növényt, vagy elég csak lefagyasztani?
thx
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | 10g friss = 0,9g szárított. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | nem: ne harahudj amiért néha stilisztikailag megkérdőjelezhetőek a kommentjeim :D
nem állt szándékomban megbántani, csak kicsit morci vok [más is az lenne szentem ha megvágnák fél millával...]
na peace |
| |  |  |  |

|