 | 
Legfrissebb hozzászólások (83731 - 83740)

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Az jó :) Az újat hallottad már? (The Floor is too far away) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | hogyan tudok arról meggyőződni a leg hamarabb, hogy jól csináltam e oldatot lenyomatból?
nagyon kezdő vagyok még, és van egy olyan érzésem, hogy rosszúl csináltam...
kisérletezés képpen csináltam olyat, hogy áztatott rozst beraktam a mikróba 5 percre (úszik a konyha az ázott/főtt rozsszagba), majd ezt lefedtem egy kupakkal, amit a sütőbe sterilizáltam, és 200c°-on tettem rá a kupakot... ezzel a módszerrel sikerrel járhatok, vagy egyből dobjam kompletten a szemétbe? végülis veszteni nem sok mindent veszthetek... max kidobtam az ablakon 80 ft-ot :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | sztem az antibiotikumnak nincs köze hozzzá. inkább a betegség miatt legyegült szervezetnek meg a 3 darabnak ami nagyon jófajtából bőven soknak számít alapból is. |
| |  |  |  |



 |  |  | | | | |  |  |  | | | | az normális, hogy az 5 napja kreált poharak éppen hogy párásodnak, a 3 naposakat meg már majdnem teljesen beszőtte? elvileg ugyanaz a spiritusz van mindben. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Az azúrnak teljesen mindegy milyen a hőmérséklete. A fontos az hogy megfelelő táptalaja legyen. Rizsliszt abszolut nem jó neki, sikerülhet de gyufa szál vastagságúak lesznek. Ami a legjobb trágya+szalma vagy rozs esetleg szóba jöhet még. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | végre kezdem hallani az ozricot! szerelmetes érzés. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Nemtudom én azt érzem hogy ez a kifelé-befelé dolog tök mind1 (kisebb dózoknál azért mondjuk annyira nem), úgyis ugyanoda lyukadnak ki a dolgok esetleg kicsit máshogy. Meg amúgy kint is lehet befelé menni. |
| |  |  |  |

|