 | 
Legfrissebb hozzászólások (87991 - 88000)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | Nincs megoldás: ha keményebb szerhez nyúlsz az is elsőre nagyot nyújt aztán már soha többet akkorát ez minden szerrel így van.Bár mit csinálsz, csinálhatsz akkor sem lesz ugyan olyan.
Nem tippet akarod adni, de ha folytatod akkor lassan 8at fogsz enni és ez így megy tovább... az nagy élmény lesz de az elsőt akkor sem fogja soha elérni.
Persze ha beveszel 20-at az erősebb lesz mint a legelső de ott van az,hogy az emberi agy okos és már nem ugyan az az elsőhöz képest akkor sem.
Pszichológiai kísérletben már naon rég bebizonyították,hogy az ember mindig azt követi amit elsőnek kapott és az a legjobb,objektíven nézve jöhet nála jobb de szubjektíven nézve az egyén számára neki aza legjobb !
Pl a kiskacsák meg csibék is az után mennek először aki először foglalkozik velük: legyen az ember, az anyjuk, vagy egy tehén csak mondtam valamit.......
Igen titok: lelki és kémiai okok.
Minden érzéssel így van ez: ezt má 1x írtam: mikor pl valakit valamilyen siker ér, az intenzív boldogságot egy pillanatra képes érezni az ember azt az örömérzést, objetíven tarthat akár 1 óráig is de szubjektíven az ember ezt úgy érzékeli mintha 1 pillanat lenne legintenzívebben, mert egyből megszokja az érzést. erre írtam titok,hogy nem csak kémiai okok,hanem az emberi természetünk is adja a hozzá szokást ezek a lelki okok.Mindig többet akarnakaz emberek, ha meglátsz egy jó autót egy pár percig örülsz neki de egyből jobbra pályázol.nagyon gyorsan megszokjuk az érzéseket |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Sajnos most nincs meg az írója de este megírom, nagyon tuti mindenkinek ajánlom! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Amúgy amikor hozzászoksz az élményhez, és nem tudod azt újra úgy élvezni, mint azelőtt, akkor ezt fizikai, vagy a mentális korlát? Esetleg mindkettő? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Köszi ezt jó volt olvasni mármint kicsit idézőjelbe "elszomoritóak" ezek a dolgok. De akkor már nincs is megoldás csak az ha a még keményebb szerhez nyúl az ember, mert azt viszont nagyon nem akarom. Most hogy itt a nyár többet járok bulizni és most hogy igy elkezdtem gondolkodni ezeken igy rájöttem hogy már a kerek sem az igazi nálam...egyre többet eszek meg ez nálam azt jelenti hogy eddig igy 2volt mondjuk de most már igy lassan majdnem a dulplája kell és még az sem olyan jó mint amilyen jónak kéne lennie. :D Tényleg kicsit tanácstalan vaygok most e téren nem tudom mi lenne a legjobb...abba hagyni vagy probálni csökkenteni csak aza baj hogy én boldogság hajhászó vagyok eléggé! Vki, vmi megoldás???
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Nem gáz. Nem szoktam ilyenen kiakadni, mindeki azt ir és oda amit jónak lát. Ha off akkor off. Uff! :-) Amugy a fehér fény se ehte fehér, hanem van színe, mert tökéletesen monokromatikus fény, vagy monofónikus hang nincs, hála a Fourier-trafónak. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Olvasta valaki a Nyugati ablak angyalát?
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | "Miért kell mindent megmagyarázni? Ti emberek bele se törődnétek ha valamire nem kapnátok választ.Vannak dolgok amikre nincs válasz és nem is kell,és ez teszi igazán különlegessé a dolgokat.Magyarázat nélkül megőrülnétek,de még ha csak hazugságot mondanak magyarázat gyanán az is megnyugtat titeket. Sok dolog értelmetlenül is jó..." |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Hoppsz... azt kifelejtettem, hogy a rizses keverékem alján van ilyen kékes-feketés folt. gondolom valami penész genyó, nem nagyon terjeszkedik, kb 2x2 cm az alján az üvegnek. Üveg eldobását kikerülendő, azt csinálom majd, hogy azt a részt nem kaparom ki, azt kész. Akkor má nincs para ugye? :)
ennyi voltam
písz |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | High Mindenki
Ööö... csak úgy beírom, hogy mi van.
Van 4 befőttes üveg.
Bennük 4 féle keverék: - bio búza - tönköly búza - bio búza x tönköly búza x vermikulit (de nem a tetején, csak így elkeverve benne) - bio búza x barnarizs
Ami volt: kuktázás szépen, majd kihűlni hagyás, majd Large Fruits-al beoltás, home made spóraoldatból.
Ami lett: 4 nap múlva, 25-27 fokon mindegyiken fehérség.
Ami azóta csak több lett.
Most 28-30 fokon pihennek a drágák.
Ha beszövődtek, tervezem a casinget, bár a 4ből 1 legalább megmarad csak ilyen üveg szájából termősnek, akarok valami nagy kalapot a fejem fölé :)
Amire gondoltam casing ügyben:
Kihipózok mikrós dobozt, elkeverek ilyen tőzegkockát vízzel meg perlittel és akkor izé... mivan?
Aljára teszek 1 sor ilyen keveréket, rászórom a magokat, aztán újra keveréket? Vagy aljára perlit aztán arra magok és arra keverék? Vagy elkeverjem a magokat a keverékkel?
Aztán majd be a keltetőbe egy hétre utána meg párába, azt tom. Csak ezt nem, hogy itt pontosan mi a szitu. Meg azt sem hogy a large fruitsnak mi az ideális hőfok. csak fsre strainguide-ból amit írnak.
peace meg minden |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Köszi, tényleg jó ez a keményítő. :) |
| |  |  |  |

|