DAATH

A szerelem nagy tettekre serkent, és megakadályoz bennünket abban, hogy megvalósítsuk őket.

Étienne Rey

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: kerdes az ecstasy-rol)

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
John002017. június 28. 11:18
 
 
Az eki hatását mennyire módosítja ha az ember rászív?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. május 27. 14:44
 
 
Na pontosan ezért mondom, hogy az MDMA nem tiszta stimuláns/euforiáns, hanem egy pszichedelikus metamfetamin.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
norbi5452017. május 27. 04:55
 
 
Én azt vettem észre hogy mdma tripnél hihetetlen ingatag tud lenni a kedvem,egyszer pl halál jókedvűen beszélgetek spanommal tudod tipikus eufóriában,aztán annyira belemerültünk az oszinte dolgokba hogy elkezdte mesélni a papája halálát és hogy ez neki mennyire szarvolt de összeségében egy boldog emlék volt számára,és engem ez a halál szó olyan szinten földhoz vágott 5mp alatt,hogy majdnem egy erős comingdown érzését adta:D De mondtam neki hogy shh beszéljük pozitivabb dolgokrol kapcsoltam valami boldogabb zenét elkezdtem nevetve mondani neki faszságokat és máris visszatért a jókedv,mintha mi sem történt volna:d Ahogy írtak elöttem is a set setting ilyenkor is fontos szerintem
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
martyrdom2017. május 26. 15:36
 
 
énis szoktam néha zavarttá válni amikor egyes szerek hatni kezdenek, fura, mert mdma-nál nem jellemző ez

úgy gondolom ezt a set okozza nálad, a belső érzelmi és mentális helyzeted, épp úgy jönnek ki a dolgok hogy ilyen, kissé negatív kanyart vesz az érzés..ebből, csakúgy mint egy trip esetében könnyű kiugrani, megfelelő önismeret és "gyakorlat" szükségeltetik hozzá..engedd el a nyomasztó érzést és gondolatokat, gyújts fel a villanyt a sötétségben és kezdd el a pozitív dolgokat észrevenni..nem tűnik egyszerű dolognak, de hidd el, idővel az lesz :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
nosim2017. május 24. 13:30
 
 
Valaki hasonló "járt" már? Swim ismerőse jó pár alkalommal dobott már mdma-t, teszterrel mind meglett nézve és mást nem mutattak ki sohasem, több "siker" szériás tabi is volt közte illetve kristály formában is amiket próbált(Általában mindig máshonnan szerezte be őket). A jelenség hogy bevétel után kb 40-60mint után elkezd érezni egy enyhe szédelgést,(talán bizsergés)majd inkább agyban folytatódik minden, jönnek-mennek a gondolatok, igazából se nem rossz se nem jó elmélkedés, hanem ami épp jön magától, de mintha felgyorsulnának a gondolatok. Ezután inkább szorongás féle jön elő, mintsem felszabadultság, magába fordultság, jobb inkább leülni mint táncolni, illetve írkálni valakinek telefonon mondjuk.... Majd kb a bevétel után 1,5-2 órával lehet "bulizni" rá(beszéd, szimpátia egyéb hasonló dolgok ekkor sincsenek továbbra sem), de igazából semmi extra dolog nincs benne(talán egy enyhe pörgés) mintha néhány sör, vagy egyéb alkoholos ital lenne benne. Buli végén fáradtság, majd szinte azonnal alvás ha vízszintbe kerül.
A próbált adagok: 120mg és 240mg közöttiek voltak, utóbbinál izzadás erősen jelen volt de más egyéb nem igazán a fentieken kivül. Szinte mindig ugyan ezek a "tünetek" jelentkeznek. Swim csupán kíváncsi lenne rá hogy más is járt már így vagy csak ő nála van ez a jelenség, vagy előszokott fordulni, mert igy igazából halál felesleges ez számára....
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ihatemodels2017. március 18. 20:52
 
 
A csávó aki árulta nem mondta, hogy ilyen erős.
Amúgy az a legjobb, hogy a lejövés nagyon kellemes, másnap átjárja az embert az elégedettség és boldogság.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Mirok2017. március 18. 20:32
 
 
A "fél és egész laszti" szerintem elég tág fogalom!
Lehet hogy pont amiből felet vettél be,az ilyen 100-120mg os volt csak,viszont lehet hogy amiből egészet az meg olyan 150-200körüli.

Ha ilyen felelőtlenül nyomod,ne csodálkozz ha néha nem olyan jó,néha pedig úgy beállsz mint a kapanyél!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ihatemodels2017. március 18. 14:07
 
 
(elnézést, a "kilyött" helyett "kijött")
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ihatemodels2017. március 18. 12:55
 
 
Még annyit tennék hozzá, hogy SWIM kb. úgy érezte magát a csúcson, mintha súlytalanul repülgetne. (ezt nem nézték jó szemmel a kidobók).
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ihatemodels2017. március 18. 12:48
 
 
Volt már veletek olyan, hogy annyira kész lettetek, hogy kidobtak a clubból? SWIMnek ez volt a harmadik találkozása a lasztival, az elsőnél egy negyedet szedett nem volt nagy hatása, a másodiknál egy egészet, az nem lett volna rossz, de túl sok volt mellette az alkohol, a harmadiknál történt az (egy héttel a második után, megint egy egészet vett be), hogy annyira elvesztette a kontrollt, hogy kidobták a clubból, az arca teljesen elzsibbadt, alig tudott beszélni, és nem tudott egyhelyben megállni, össze vissza tántorgott, kb. 20 perc volt mire elkezdett hatni, és a zsibbadásos bénulás kb. 30 percig tartott, utána pedig órákon keresztül kint járkált a club előtt és elég sokat beszélgetett az emberekkel, mert elég sokan voltak kint, (a vicces az volt, hogy egyszer az egyik kidobó kilyött az utcára és azt mondta, hogy 10€-ért visszaengedi a clubba :D SWIM nem élt az ajánlattall). SWIM hajnali 5 fele hazament, az alvás simán ment, és most másnap délben ébredés után még mindig érez valami furcsa hatást, minden érzéke felerősödött, frissességet érez, tele van energiával. SWIM nem emlékszik, hogy hogyan nézett ki a laszti.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
costa2017. február 22. 20:22
 
 
Persze a sok mdmatól is vannak haluk.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jorck2017. február 21. 19:01
 
 
~ Ezt így nem tudom biztosra megmondani de valóban, az is lehet igazad van, és valami más adaléktól adott be ilyet, viszont

Hát néha elő szokott fordulni velem is ha jó párat bedobálok hogy mikor lefekszem az ágyba, és szeretnék már elaludni, (de már nem is pörget olyankor a bogyó) akkor egy ponton keveredik a félálommal, és érdekes képek/hallucinációk jöhetnek.

Ami még lehet hogy a bogyó teljesen más oldalát mutatja meg mikor lepörgöd, táncolsz, mozogsz stb.
Ha viszont pl. csak leülsz de nem pörögsz fel, sőt még rá is húzol valami nyugis chill zenével pl. akkor tényleg jöhetnek helyek, képek, fehér fény, repülés ilyenek .

Mindenki másképpen használja persze, de én is jobban szeretem mikor érzem hogy "húz,, már de nem pörgök rá, ilyenkor eszméletlen módon el tud repíteni. Haveromék meg nem értik miért így használom.. Ere tippelek így látatlanban hogy neked is valami ilyesmit adhatott be. Set-setting.

 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
OnlyEki2017. február 21. 15:20
 
 
Nos, elég zavaros, és egyben talán buta kérdés is, de érdekel a dolog, és hátha tudtok segiteni, ha rossz helyre írom bocsika.
Szóval, hogy is fejezzem ki magam, az érdekelne, hogy ez milyen anyagtól van? Természetesen ekizés közben tapasztaltam, mindenképp hallucinációnak nevezném, de inkább képi hallucináció, meg álomszerű. Csukott szemmel képek ugranak be, és full valóságosnak érzékeled őket, a másik meg az álomszerű, hogy becsukom a szemem, és egyszerűen mintha álmodnék, lejátszódik előttem egy dolog/jelenet, és az is teljesen valóságos, mintha ott lennék, átélem, érzem.
Valamivel felvolt ütve az eki, vagy szimplán több megevett eki után ez jelentkezik? A több legyen 3-4. :) Lehet nagyon off kérdés, de elkezdett érdekelni a dolog, mert tetszett. : )
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
subfish2017. február 20. 22:46
 
 
Szerintem a molekula maradt és Te változtál.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
mara2017. február 18. 21:02
 
 
nekem szokott ilyen előfordulni,évente max 2x fogyasztok mdma-t alkalmanként max 500mg,de a másnap mindig megvisel szoktam hányni is,általában felkelés után du vagy estefelé.Az üresség 3 nap alatt elmúlik (nekem),de a szar közérzet és a szédülgetés szinte csak másnap van.Véleményem szerint a mai mdma valahogy más mint a régi,hiába 2x annyi az alap egy tabiban (!) valahogy más.A másik teóriám az az,hogy mivel ritkán fogyasztom (és relative nagy mennyiséget a régebbiekhez képest) teljesen leüríti az agyamat,és ehhez idő kell,hogy regenerálódjon.
20+ éves tapasztalataim alapján ;)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. február 18. 19:42
 
 
Pihenni kéne, rengeteget és leállni vele, ahogy írták előttem. Sok lett valami. Ha nem múlik, akkor ->orvos.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
subfish2017. február 11. 21:06
 
 
Ajánlanám, mint szerintem sokan mások, hogy állj le. Ezek már a neurotoxikus állapotok, de ha valaki úgy gondolja, hogy tévedek, javítson ki.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
mdmazin2017. február 7. 18:55
 
 
SWIM a következő tünetekkel küszködik: többszöri mdma használat után (2-3 hetente használta mondjuk 3-4 hónapos időszakon keresztül, 200-500mg -ot):

- egyensúlyzavar
- "valóságérzet elvesztése" (egy külföldi fórumon így fogalmaztak: "nothing seemed real")
- gyenge koncentrálóképesség

ezen tünetek "átlag" használat mellett legkésőbb 10 napon belül elmúltak nála, de SWIM-nél 3 hét múlva az utolsó használathoz képest talán enyhültek, de el nem tűntek a tünetek. Az ürességérzet (talán depresszió) minden esetben elmúlik legfeljebb 1 hét alatt.

Valaki találkozott vagy tapasztalt már efélét esetleg? Ha igen tud rá valamiféle megoldást? Külföldi fórumokon leírtak alapján akár fél évig is húzódhat ez...
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ihatemodels2017. február 1. 08:05
 
 
Alacsony vérnyomással kevésbé hatásos az eki?
Negyedet vett be, első próbálkozása volt, de annyira nem pörgette meg.
A buli után az alvás viszont nem nagyon ment neki.
Az alkohol tompíthatja a hatást?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Én+te+ö=gén2017. január 26. 02:06
 
 
Bloomsbury:
"megittam és másfél perc (!!) múlva visszajött"

Ilyen rövid idő alatt nem képes felszívódni semmiféle hatóanyag a gyomorból, úgyhogy ez inkább egy szerfüggetlen gyomorirritáció, pl. túl savas lehetett a gyümölcslé. Joghurtban simább a lecsúszás.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. január 25. 22:25
 
 
Na, akkor vázoljuk a megoldásokat:

1. Legyen tiszta az anyag.

2. Jó, ha összetöröd és feloldod vízben.

3. Egyél többet előtte, hogy sokkal lassabban szívódjon fel.

4. Figyelj a vércukrodra.

5. Magnézium.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
sleepwalker2017. január 25. 19:58
 
 
Ennél szebben én sem tudnám összefoglalni a lényeget :D
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12017. január 25. 19:48
 
 
A hányás kellemetlen de szerencsére a dózist nem befolyásolja mert az már a felszívódás után van. :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
sleepwalker2017. január 25. 19:44
 
 
Mielőtt még teljesen elmenne a kedved azért tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül :). Haver szintén így szokott járni mostanában, ilyen 100mg körül még csak "elvan", aztán mikor kicsit ráeszik, akkor jön a hányinger. Azt mondta nincs is ilyenkor rosszul igazából, hirtelen a semmiből jön az egész. Mivel nála ez úgy szokott kezdődni, hogy büfögnie kell, ezért arra is gondoltam, hogy levegőt nyel vagy ilyesmi. És mindig tesztelni szokott, szóval nem a minőséggel van para.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
PostMan2017. január 24. 23:29
 
 
Még itt érdemes lehet kifejteni ezt a dolgot, hogy a legelhanyagolhatóbb faktor a szer, ugye a set meg setting után. Nyáron volt utoljára jó bulid, lehet az alapbol is nagyon jó volt és azért tudott rádolgozni az x, lehet, hogy most szar bulikba jársz? Vagy alapból nem érzed olyan jól magad... :D Tudom ez nem igazán segítség és azt várod, hogy valami ilyesmit mondunk, hogy holdtöltekor fél 11 kor kell megenni 93mg-ot, úgy hogy csak salátát ettél előtte, de ez nem ilyen egyszerű. Ja és még talán a legfontosabb tanács, ami a legkevésbé fog érdekelni: ha hánysz tőle, akkor ne egyed... :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
PostMan2017. január 24. 23:24
 
 
Gondolom arra gondol, hogy többen eszik, és mindenkinek jó, csak neki nem. Ettől függetlenül a legvalószínűbb lehetőség még mindig az, hogy nem tiszta az anyag, csak te éppen érzékenyebb vagy arra az ilyen-olyan adalékra, mint a többiek. Egyébként próbálj rá hogy elhagyod azt a csak egy sört is, mert szerintem az is lehet az oka. Ha hírtelen iszod meg úgy, hogy nem eszel mást, akkor is felkavarodik a gyomrod, hátmégha ott pezseg valami.. Ott van még az élmény kiégése. Erről egy ismerősöm így mesélt:"Amikor elkezdtem emmázni (én rögtön csak kristályt ettem, igen tesztelve is volt...) 2-3 hónapig varázs meg minden (1-2 hetente) aztán egyszercsak bumm, meguntam, elkopott. Próbáltam fél éves kihagyást is, akkor sem volt az a magic és már nem is lesz szerintem soha, vagyis nem ettől a kemikáliától.. ;)" Persze ez nem magyarázza a hányingert, hogy eddig nem volt de mostmár van... hát, csak a legelhanyagolhatóbb faktor, a szer lesz itt a hibás... Én kb egy éve kezdtem el úgy buliba járni, hogy nem fogyasztok semmit, max 1-2 sört. Eredménye: sokkal kevesebbet járok buliba, mert rájöttem, hogy nem is mindig olyan jó, mint érzed... :D Érdekes, hogy ezek az álkapocsszorulások meg "bekólázott fejek" a jó zenétől tisztán is előjönnek nálam... régi reflex, na.. :D Lehet elkell engedni az elvárásokat. Egyél inkább egy fél papírt. Vagy ne. :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. január 24. 22:03
 
 
Bloomsbury, attól, hogy többen eszitek még nyugodtan lehet szar. Haltak meg pl már többen is egyszerre ugyanattól az anyagtól.

Kiráz a hideg, amikor valaki ilyet ír, hogy inkább molly-t ettem. Mégis mi az a molly? Az MDMA-t is hívják így főleg USA getto szlengben, hívják így a metilont, hívják így az MDMA pótlékait, vagy a kipréselt tablettát mint ahogy ekinek is.

Így, hogy csak találgatunk, mi lehet az anyag meg mennyire tiszta, elég nehéz meghatározni, hogy mitől hánysz.

Hányhatsz egy gyomorfelmaródástól, amit marni kezd a tabletta, amikor beveszed.

Hányhatsz a hirtelen hatástól, ami összerántja a gyomrod.

Hányhatsz a túlzott stimulánshasználat okozta sóhiánytól.

Hányhatsz a tablettában lévő fos szennyezőanyagoktól.

Hányhatsz agyvérzéstől vagy agyérgörcstől is. Ez a legkevésbé valószínű, de van rá esély.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Bloomsbury2017. január 24. 16:27
 
 
Gondoltam arra, mikor nem a feljövetel közben lesz hányingerem, hogy a tánc miatt, hogy nagyon pörgetem a szívem és nem állok meg, attól lehet. mert olyankor ha megállok és mély levegőt veszek akkor jobb lesz (bár ezt is sokszor ismételni kell olyankor és persze hogy a legjobb résznél) Azonban mikor még nem üt be, nem táncolok örült módjára, hisz nem is bírnám :D sőt, van amikor csak ücsörgök
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Bloomsbury2017. január 24. 16:20
 
 
Eleinte egyáltalán nem ittam, mostanában inkább a buli előtt egy sör ami lecsúszik, nem vagyok nagy ivó, meg nem is igénylem buli közben sem.

Hát... bevállalós csaj vagyok, de... :D ott kitapasztalni a mennyiséget meg a felszívódást xD

Cigit 2 hónapja letettem, annyi változást érzek, hogy több idő van bulizni, mert nem ragad le kint az ember :D

Biztos, hogy nem szednék rá buli közben nospát vagy b6ot, mert franc se tudja hogy viselkednek egymással. Meg hát ez a hányinger ez hirtelen jön, nincs idő a női táskából előhalászni bármit is.

Igen, tudom, hogy a spuri feszülté tesz, viszont ha már rég voltál buliban és várod, hogy odaérjetek hogy kezdődjön a banzáj és nem akarod az egész - nálam- másfél órát idegességgel kivárni hogy vajon a bogyi hatni fog e vagy róka vagy akármi (igen, gondoltam már arra is, hogy bebeszélem magamnak és saját idegességem miatt jön ki... de hát nem hinném, inkább túl hirtelen hat a testemre) szóval néha azért mégis csak várja az ember a hatást, és ilyenkor ezt a spurival lehet kontrollálni, mert nem a várakozás szakaszában leszel, hanem érzed, hogy végre történik valami és a jelenre tudsz koncentrálni.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
PostMan2017. január 24. 16:10
 
 
Ez elég érdekes, hogy hánysz tőle, de most guglizgattam és többen is írják, hogy van ilyen, hasonlóképpen mint nálad. Gondolom alap, hogy nem piázol mellé. Napközben rendesen kajálj. Azt is írják, ha bevállalod a rektális fogyasztást, egy próbát megér, hogy a gyomorbántalmakat elkerüld. :D Van akinek az segített, hogy nem cigizett. Na meg a minőség lehet még egy nagy rizikófaktor. Vannak ilyen hányinger elleni bogyók, sose eszek ilyen szarokat, ilyen nospára meg ilyenekre gondolok... De jobb ha a természetes védelmi rendszereket meghagyod a testednek szerintem.

https://www.reddit.com/r/MDMA/comments/2zhjg2/how_can_i_avoid_vomiting_on_an_mdma_
comeup/


Am spurizni azért hogy elmúljon a feszkó és megnyugodj? lol wtf. :D
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Bloomsbury2017. január 24. 10:52
 
 
Tesztelni nem szoktam, viszont sose egyedül próbálom, vagyis többen ugyan abból. Így még ha esélyes is lenne, hogy nem azt kapok, nem hinném, hogy minden alkalommal én futnék bele ilyenbe...

18 körül szoktam bulik előtt vacsizni, zsömlét kis zöldséggel, semmi megterhelőt.

Hozzá tartozik, hogy nekem 1 óra 45 perc kb míg megérzem a hatását egyáltalán a bogyónak, bár nem tudom mit befolyásol, de ennél rövidebb csak a legelső alkalommal volt - 40 perc volt akkor.

Pont ezért múltkor inkább molly-t vettem. Abból is kevesebbet mint 0,1, feloldottam gyümölcs lében, megittam és másfél perc (!!) múlva visszajött és egy órán keresztül a wc-t öleltem. Bogyónál csak egyszer szokott visszajönni..

Úgy szoktam csinálni, hogy - mint írtam - a kiszámolt adagot beveszem (ami egy átlagos bogyinál a 3/4 része) és akkor jön a leírt hatás: vagy zombi álmosság vagy róka. És az első után szokta még bevenni rá kb 3 órára egy negyedet és esetleg még az első után 5 órára egy negyedet. De kb pocsékolás..

Múltkor megpróbáltam, hogy feleztem. Kezdetnek kis gyors, csak hogy a belső feszkómat és izgalmamat elvegye. Másfél órára rá egy fél bogyó, rá egy órára a másik fele. Ez végre már adta amit kellett, viszont mikor beütött megint jött a róka is.

Jah és még annyi, hogy a mollys eset után szívtam gyors-ot, mert az vissza szokott hozni és nem a zombi érzést hozza, hanem a bogyóét... de sajnos már az sem segít (pedig nem vagyok nagy csík szivogató).. olyannyira nem, hogy ez az eset alkalmával konkrétan a gyors után leültem aludni, pedig előtt nem voltam álmos.

Így valami ötlet?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. január 24. 00:08
 
 
1. Tuti az? Szoktad tesztelni?
2. Egyél előtte valami könnyűt. (A csoki az nem könnyű).
3. Szerintem az eki réteg cucc, teljesen benne van, hogy megcsavar meg ilyenek, de hányni nagyon nem kéne tőle, valami nem oké ott.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Bloomsbury2017. január 21. 19:09
 
 
Sziasztok!
Útmutatás kéne, hogy is kell a lasztit "szedni".
Egy éve próbáltam ki először. Eleinte hetente jártam buliba és probálgattam mi a számomra megfelelő adag. Sikerült is kb belönőm, hogy 120as az ideális, ugy tördeltem hogy kb annyi legyen. Nem is volt sok probléma, adta a pörgést, mosolyt, felszabadultságot.
Az elmult 4 honapban csak havi egyszer járok el bulizni, de "jo bulim" nagyon rég volt (nyáron fesztiválon, előtte meg talán áprilisban)

Az a gondom -feltételezhetően- ha kevés mennyiséget veszek be akkor szállok, de nem kellemesen, hanem elalvósan. Ha meg vélheztöen sokat, akkor hányok egyet és megint csak nincs meg a feeling.

Kezdem azt hinni, hogy ennyi volt és nekem már semm nem tud hatni pozitiv irányba.

Tanács? =(
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
PostMan2017. január 15. 15:20
 
 
triphunter, Szerintem ha négyet megeszel egy este akkor örülj hogy csak a torkod fáj. Hacsak nem ilyen 50 milis pezeket eszel, de olyat meg nem is hiszem hogy nyomnak tisztán, mer minek... Igénybe veszi ez a szer a szervezetet. Meg a szellemet is am.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2017. január 13. 00:54
 
 
Valószínűbb szerintem, hogy csinálsz valami hülye mozdulatokat az ottani izmaiddal, úgyanúgy, mint a rágásnál. A másik amire gondolok, hogy túlzottan kiszárítják a torkod. Ezeknek a cuccoknak az elődjeit eredetileg légút tisztításra találták ki, nem is csoda hát, ha ilyesmit érzel.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
triphunter2017. január 12. 00:28
 
 
akar allergia is lehet. bar nem hiszem. voltam par eve allergia vizsgalaton mas okbol kifolyolag es minden negatív lett. bar azota is kialakulhatott akarmi. meg nincs mindenre teszt. szoval akar a bogyóban lévő valami mellék adaléktol is fajhat amire allergias lehetek. ki tudja. nem hiszem valaha is kiderül ez
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Amkrevenger2017. január 7. 17:50
 
 
A torok irritáció lehet allergia is szerintem, legalábbis egyik ismerős is ezzel küzd, neki a második generációs antihisztamin mint gyógymód bevált.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
triphunter2017. január 4. 00:49
 
 
Sleepwalker : cigi biztosnem mert leszoktam mult ev majusban,hideget sem ittam. Kiabalni meg vegkepp nem szoktam :) de ahogy olvasom most masnal is elojott szoval nem egyedi a jelenseg. Nekem is elmult egy nap alatt de azert kellemetlen volt és kivancsiva tett hogy miert is alakult ki
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Mese12342017. január 3. 22:50
 
 
Az első kb félóra ami ilyen volt,az a felfutás amíg hozzászokok az érzéshez meg próbál mindenem hozzászokni ehhez az új dologhoz.Tény és való,hogy nem sokat ettem,amikor bulikba lasztiztam pont a diétázós korszakom volt :D ráadásul amúgyis 160 cmhez 50 kg ha vagyok úgyhogy mindig fél lasztit dobtam be de még ez is paráztatott sajnos.. 0,1 emmától meg már halálfélelmemvolt kb 45 percig..nade akkor most majd megpróbálok csak egy negyeddel kezdeni és mindenképp eszem előtte.Köszönöm a gyors válaszokat!
spuri és laszti kombórol valaki valamit?
ja és mellesleg nekem is a spétől mindig fájt a torkom másnap,néha a bogyótol is,én sem értettem,hogy miért
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
speedy gonzales2017. január 3. 20:44
 
 
ez a torokfájós téma nálam is előjött párszor de azthittem a gyorstól van, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget max 1napon belül mindig elmúlt.

Mese1234:
próbáld meg h bedobsz előtte pár jägert!( vagy amit szeretsz :D) kicsit talán ellazít és nem lesz para
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
sleepwalker2017. január 3. 20:39
 
 
triphunter:

Lehet, hogy a több cigi/hideg ital/hangos beszélgetés az ok?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
sleepwalker2017. január 3. 20:35
 
 
Mese1234:

A felfutás (az első néhány perc) az, amit úgy érzel, hogy túlságosan letaglóz, utána már jól érzed magad? Ebben az esetben ha eddig éhgyomorra etted, akkor legközelebb kajálj előtte valami lájtosat, ha fokozatosabban szívódik fel akkor talán nem fogod annyira durvának érezni. Ezen kívül érdemes lehet nem egyszerre bevenni, hanem mondjuk felezve 20-30 perc különbséggel.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
triphunter2017. január 3. 20:30
 
 
masfel honap alatt 7 az eleg sok,szerintem is a toleranciával lesz itt a gond,sot ez szinte biztos. Gén az 1728. as torokfájós gondomra valami ötlet? Vagy valaki?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Én+te+ö=gén2017. január 3. 16:23
 
 
profectuscat:
"1.5 hónap alatt) 7x próbáltam lasztit"

Ez már önmagában magyarázatot ad az élmény "kiégésére"...

Túlzott gyakoriság, elegendő fizikai kipihenési és mentális élményfeldolgozási idő nélkül. Tolerancia. Élménymegosztás és átbeszélés hiánya, nincs meg a tanulságok leszűrése, "egészséges" várakozás/vágyakozás a következő alkalomra, élményismétlési/-űberelési célzat.

Pech, ha egy mértéktelen ismerősi társaságon keresztül cseppentél bele egy szerhasználati szubkultúrába. Fogadjunk, hogy valamelyiküknek az anyagi érdeke, hogy minél többet/gyakrabban fogyassz? :)

Nekem úgy tűnik pl. a tablettabeszámolók alapján (mert én látom a beceneveket), hogy a legtöbben 1-2 havonta vagy ritkábban dobnak tabikat, kivételes alkalmakkor, eltérő szettingekben.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
profectuscat2017. január 3. 07:16
 
 
Sziasztok!

Én még nem túl gyakorlott, és gyakori laszti használó vagyok. Ez majd ki is fog derülni rólam, mikor tapasztalatokat, és helyzeteket írok le.
Eddig (1.5 hónap alatt) 7x próbáltam lasztit, mindig buliban, sosem otthon. Eléggé megszerettem, most már több helyről is beszerezzük... de ez itt a gond. Amikor elkezdtem a szer használatát, akkor egy kedves ismerősömtől kaptam feleket - a fél brutális erős volt nekem, 3-4 órán át iszonyat szeretet érzés, az emberek összetartoznak, csodálatosak, stb érzéseim voltak, és pont ezt imádtam benne! Aztán megszakadt a kapcsolat, és most hogy több helyről szerezzük már semmi sem a régi.
Próbáltam:
kék, tégla, LV - felet vettem be, fél óra után azt éreztem, hogy meg se akarok mozdulni, totál lezsibbadtam, nem érdekelt a zene, nem érdekeltek az emberek, csak néztem ki a fejemből, szédültem, és ennyi volt, kedvem nem volt semmihez.
sárga(sárgás-zöld), forma, pikachu - egészet vettem be, az nagyon keményen ütött. De annál sem ez a tipikus boldogság érzés, eufória, szerotonin löket jött, inkább csak kábulat, talán kicsit elszálltam, de nem tetszett annyira.
kék-sárga, tégla, IKEA - ebből is felett vettem be, és most tuti mindenki kifog oktatni, de annyira kivoltam bukva az LV-n - és érezni ezt nem akartam szilveszter este, 4-5 órán át-, hogy arra kaptam be először egy negyed, majd még egy negyed IKEA-t 45-60 perc eltérésel. Igen, kevertem. Ilyet még itt nem olvastam fórumon, hogy valaki próbálkozott volna vele...
a lényeg a lényeg, hogy utána már kezdtem lazulni, már nem akartam csak állni és bambulni. De zenére való totyogáson kívül másra nem voltam hajlandó, ez volt a maximum - pedig alapjáraton letáncolok mindenkit.
Amit éreztem: hullámokban, úgy 15-20 percenként erős hideg-meleg érzet felváltva, és a rossz gondolatok, neheztelések megszüntek. Az LV alatt sem éreztem rosszat, csak simán megállt az idő, tér, minden, de főleg én megfagytam.
Kérdésem a következő ezek után: elég sűrűn olvasom a tapasztalatokat az Ecstasy tabletták topikban, de nagyon kevesen fejtik ki részletesen melyiknél éreztek szeretet, boldogság érzést.
Én mivel nem szeretnék hónapokig szar lasztikat beszedegetni, mert hasraütésszerűen adják nekünk is(ezt érti valaki?), így érdekelne: illik-e a megfelelő embertől bizonyos típust kérni? meg lehet-e mondani neki, hogy figyu, én eprest kérek? - most mondtam valamit.
Vagy itt fórumon valaki tud-e nekem burkoltan tanácsot adni, melyik tabi az amitől megvan a szeretetérzés, totál zenére kattanás, stb?
bár szerintem kissé ütközik az itteni elvekkel, remélem nem sértek szabályt. De talán érthető a kérdésem.

 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Mese12342017. január 2. 23:23
 
 
Halihó!
Pár hónapja már,hogy nem ettem semmi lasztit sem emmát,mivel valamiért akárhányszor kezdtem érezni a hatását egyből pánikrohamom lett,iszonyú berosszulás kis halálfélelemmel.Alapon pánikbeteg vagyok évek óta,ezt szinte mindig tudom kezelni,persze bogyó hatása alatt egyáltalán nem sikerült..Van valami ötletetek,hogy tudnám eltüntetni ezt a parát,amíg beüt a laszti?Mikor másodjára ettem akkor speedre toltam rá,viszont,tudom,hogy ez nem épp a legjobb kombó..A kérdésem az lenne,ha megint spére enném,akkor megintcsak nem lenne parám?Illetve,hogyan tudnám ezt a pánikroham szerűséget elkerülni?
Előre is köszönöm a válaszokat
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Nidarkidó2017. január 2. 16:48
 
 
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy valaki találkozott-e már enyhén marcipán ízű felnivel és ha igen mit tapasztalt, mdma? Múltkor egy ismerõsömtõl vettem világos lila négyszög alakú pikachu logós bogyeszt. Nem sokszor dobtam de tudom milyen amikor tényleg azt érzed amit kell :D Na ez úgy megküldött, hogy csak na, de mégis máshogy mint egy zsibis zöld lóhere vagy egy pörgetõs pingvin talp. Az elején megvolt az a mély levegõvételes ,semmit markolászós ,kibújok a bõrömbõl érzés de aztán elkezdett remegni a kép, a talaj úgy hullámzott mint amikor egy pocsoyába követ dobok. Rosszúl nem voltam, buli után simán aludtam a boldogság érzés is meg volt de ilyen halukat még nem éltem át. Máskor is találkoztam ezzel az ízzel a rózsaszìn máriónál de az egy kalap kaki volt ehhez képest. Keserűnek keserű volt de mégis mitõl lehet marcipán izű?? :D Mdma vagy más hatóanyagú felni lehetett? :D
Köszi a válaszokat!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
triphunter2017. január 2. 15:54
 
 
Sziasztok

Neha elofordul (most legutobb masodjara ha jol emlekszem de lehet 3.) hogy tobb laszti utan reggelre megfajdul a torkom. Ez mitol lehet vajon ? 1-2 lasztitol nem de ha pl.4 lecsuszik elojon. Nem vagyok nathas akkor bulizni se mennek le meg ritkan vagyok beteg evben egyszer ketszer szoval ez ilyen akut tunet lehet szerintem amit a bogyo valt ki de nemertem mier? Tapasztalt esetleg mas is ilyesmi? Elore is koszi es have a nice trip!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Amkrevenger2016. december 15. 00:40
 
 
Köszönöm, igazából egy lány megnézte kézzel, ajakkal ő azt mondta nem érez forrónak (Ő nem fogyasztott semmit). De akkor normális testműködés, féltem hogy valami más faktor játszik közbe.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Én+te+ö=gén2016. december 15. 00:02
 
 
Amkrevenger:
Ez a fázás lehet simán a fokozott izomtónus miatti remegés is, amit a szervezet "visszafelé okoskodva" hideg miatti fázásnak vesz (tévesen, csak mert általában attól remegünk).
Vagy a megemelkedett testhőmérséklet okozta fokozott izzadás miatt a nedvesebb bőrön jobban észleli az illető a hűvösebb légáramlatokat.
Az esetleges hosszú ébrenlét (amf) pedig kihat a hőháztartásra; ez olyan, mint amikor az ember fázik amikor nagyon álmos lesz.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Amkrevenger2016. december 14. 23:42
 
 
Gén, esetleg arról tudsz valamit, hogy normális ha a címben említett szimulátor használat közben lázhoz hasonló 'fázás' jelentkezik ? Más nem érzett ilyet a társaságban. Fetaminnál csak akkor jelentkezik amikor másnap nem megy az alvás.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Én+te+ö=gén2016. december 14. 14:51
 
 
mdmazin:
Igen, de ez két különböző dolog. A tapintás érzékelése nem jár izommozgással, az általad leírt dolgok (hirtelen hozzáérnek, stb.) viszont izomreakciót okoz. Ekkora (kb. 5-szörös) túladagolásnál a központi idegrendszer naná túlstimulált állapotba kerül: minden bejövő jel felerősödik, a reakcióidő felgyorsul, az izommozgások intenzívebbek lesznek, stb. Az álombeli leeséshez hasonló hirtelen megrándulás (ami elalvás előtti félálomban is szokott jelentkezni) attól van, hogy az izomtónus folyamatosan a szokásosnál erősebben megfeszített alapállapotú, ezért gyorsabban/könnyebben/intenzívebben reagál az ingerekre. (Nálam például mindenféle enyhe és kis adagú stimuláns - nikotint is beleértve - küszöbdózis alatt is minimálisan megfeszíti a hátizmaimat és ezért sokkal egyenesebb lesz a tartásom.) A hidegrázásos dolog talán inkább a hirtelen befröccsenő adrenalinnal kapcsolatos, nálam pl. a yohimbe csinál egyértelműen hideg-meleg váltakozást a bőrérzékelésen - ez egy ideig még fless, de néhány óra múlva uncsi lesz.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
mdmazin2016. december 12. 19:02
 
 
Szevasztok!


MDMA hatása alatt általában pozitív hatásként emlegetik a tapintás érzékének megváltozását.
SWIM (~90kg/175/20/F) azonban ezt több alkalommal nem így tapasztalta, de volt már pozitív élménye is e téren. Nagyobb mennyiség fogyasztása esetén (5-600 mg) ugyanis rettentő kellemetlen bizsergő hidegrázás szerű pillanatnyi de intenzív érzést érez, illetve megijed minden váratlan érintkezéstől, ütközéstől bármivel, például ha megbökik hátulról vagy beüti a karját/lábát/rálép egy kavicsra. Ezt az érzést ahhoz tudná hasonlítani, mint amikor az ember azt álmodja, hogy leesik valahonnan, majd felriad. SWIM szerint az idegrendszer megbolondul egy kissé ilyenkor a nagy mennyiség miatt.
Bárkinek van erre esetleg valamilyen magyarázata, tapasztalt már ilyet vagy hasonlót?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Bloomsbury2016. december 2. 20:34
 
 
Sziasztok!
Útmutatás kéne, hogy is kell a lasztit "szedni".
Egy éve próbáltam ki először. Eleinte hetente jártam buliba és probálgattam mi a számomra megfelelő adag. Sikerült is kb belönőm, hogy 120as az ideális, ugy tördeltem hogy kb annyi legyen. Nem is volt sok probléma, adta a pörgést, mosolyt, felszabadultságot.
Az elmult 4 honapban csak havi egyszer járok el bulizni, de "jo bulim" nagyon rég volt (nyáron fesztiválon, előtte meg talán áprilisban)

Az a gondom -feltételezhetően- ha kevés mennyiséget veszek be akkor szállok, de nem kellemesen, hanem elalvósan. Ha meg vélheztöen sokat, akkor hányok egyet és megint csak nincs meg a feeling.

Kezdem azt hinni, hogy ennyi volt és nekem már semm nem tud hatni pozitiv irányba.

Tanács? =(
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
blablabla12016. november 24. 23:38
 
 
Pár éve volt olyan, hogy nekem sem adta (nem eki, hanem más) . Aztán hajnalban majdnem halálos ágyam lett...ment a miatyánk ezerrel :-)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jocc2016. november 23. 19:00
 
 
1718. blablabla1

részben igazad van, várj vele másfél-2 órát, de amúgy vágod hogy a srác problémája az h 200 mg-s ekit eszik és nem csavarja? valószínü így 400-tól sem kéne hívnia az ambulanciát :) aki rendszeres fogyaszto, benne van a dologban és szereti is, nemigazán lehet problémája tőle, maximum egy intenziv elmenyben lesz része.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
pasztoid2016. november 23. 09:09
 
 
Az is kisebb csoda lenne ha akkor eltalálná a számokat a telefonon :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
blablabla12016. november 22. 23:32
 
 
Szerintem meg egyig (1g) meg se állj ...
Ne adjatok hülye tanácsokat. Ha egy óra múlva nem jön meg, rádobod a másikat és közben megérkezik az előző is mit fogsz csinálni? Ütöd az ambulancia számát?
Ne legyél hülye.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
OnlyEki2016. november 18. 14:54
 
 
Mmmmmm, ez egész jól hangzik. :DDD Gondoltam már egyből másfélre is, de sztem az már sok lenne egyből.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jocc2016. november 17. 21:18
 
 
személy szerint 200 alatt be se érem, de jobb az ha 400 dübörög :D próbálj ki kettőt belőle, egy egész, aztán egy óra múlva rá a másik. ha igy sem jön a kívánt hatás, valoszinü hogy a tolerancia lesz a baj. de ennyinek már csavarnia kell, settingtől független.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
curzan2016. november 17. 15:00
 
 
Sose lesz olyan mint régen. :) A legfaszább holland se. De talán jobb is így.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
OnlyEki2016. november 15. 22:00
 
 
~68kg. Nincsen rendszeres használat. 2-3 hetes kihagyás mindig van egy jó este reményére.
Abban a 220+ -ban nem kételkednék, sokak lelkét megcsapkodta rendesen, tehát az rendben van szerintem, de no, ez nem is a lényeg most. Akkor szerintem a setting lehet a problémás. Hirtelen hőmérsékletváltozás? Nagyon melegről ki a nagyon hideg éjszakába? Mert mondjuk azt bizony észervettem hogy meleg környezetben jobban adja. :)
Sp-s dologra meg ráprobálok, nem veszthetek semmit.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
pasztoid2016. november 15. 21:21
 
 
Én azt gondolom, hogy a set/seting-el lehet probléma. Vagy lehet, hogy túl sokat vársz tőle. Felvezetésnek javaslok egy kis sp-t. Nem feltétlen a hatása miatt, hanem mert szerintem jól fel tud építeni egy barátságos estét. Lesz egy kis íve a dolognak. Vagy próbálkozz más fajta lasztival!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Mirok2016. november 15. 20:33
 
 
Ha valóban 225mg akkor az odareccsent még egy 150 kilós példánynak is....Kivétel persze amit elöttem is írtak: Ha minden másnap beversz belőle ne csodálkozz hogy hónap végén nem teker körbe
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
PostMan2016. november 15. 19:11
 
 
Tolerancia? Rossz set/setting (mondjuk attól még csavarna, csak kellemetlenül)? Mégse 225mg? :) 150 kiló vagy és nagyon bontja a szervezeted az emmát? :D
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
OnlyEki2016. november 15. 17:48
 
 
Helló!
Lenne egy elég fura kérdésem, ami már már aggaszt, hogy nem tudom mitől lehet. Szóval valami olyasmi lenne, hogy vagyok én, és a haverom. Mindketten eszünk egy ~225mg MDMA tartalmú lasztit. Haveromnak elég keményen durván adja, öröm ránézni, stb, nekem meg csak van hogy a kedvem bassza el, hogy egy elég jónak állított Holland laszti nem képes megtekerni rendesen.
Tanácsok? Vagy valami 5let miért lehet ez?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
MZ/X2016. október 29. 23:34
 
 
Nem feltétlen alprazolám, de más benzodiazepinek mint pl. lorazepám vagy aripiprazol elérhető "folyadék" formájában, lehet azzal kellene próbálkozni :/
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Én+te+ö=gén2016. október 22. 23:06
 
 
MZ/X:
"Még annyit kérdeznék h egyszerű gyógyszerből pl.ritalinból a metilfedinátot, vagy xanaxból az alprazolámot is kitudnám vonni ezzel?"

Ha találsz olyan oldószert, amiben a hatóanyagod jól oldódik, akkor elvileg igen, hiszen a tabletta legnagyobb része csak inert kötőanyag.

Mondjuk kérdés, hogy miért akarnál pl. egy 10 x 0,25 mg -os Xanaxot hangyafasznyi/mákszemnyi tiszta anyagmennyiségre redukálni? Van persze tippem, hogy miért, de azzal kapcsolatban csak azt mondom: mostanában már csak fénymásolt leveleket adnak át ;)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. október 21. 17:51
 
 
Basic kémia, ha két anyag tulajdonsága valamiben különbözik, azt a különbözőséget fel tudod használni bizonyos műveletekhez. Ha az egyik anyagot oldja az aceton a másikat nem, akkor amit nem old, azt el tudod választani mondjuk szűréssel. Nincs univerzális módszer, meg kell nézni a jellemzőket.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
MZ/X2016. október 21. 15:49
 
 
Köszönöm a válaszokat, nagyra értékelem a segítőkészségeteket!

Még annyit kérdeznék h egyszerű gyógyszerből pl.ritalinból a metilfedinátot, vagy xanaxból az alprazolámot is kitudnám vonni ezzel?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, még kezdő vegyész vagyok :/
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. október 20. 21:30
 
 
1703. MZ/X

Nem feltétlenül kell patikai. Festékboltban kapsz ~98-99% tisztaságút, az is megteszi.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. október 20. 18:40
 
 
http://floravita.superwebaruhaz.hu/aceton-9994-os-gyogyszerkonyvi-minosegu-acetonu
m-1000-ml-t307250


Tessék, legalább így a bio cuccoktól is hátha kevesebben halnak meg.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
MZ/X2016. október 20. 18:12
 
 
. köszönöm,de patikai tisztaságú acetronra (CH3) gondolsz igaz? azt csak vénnyel adnak ki, körömlakklemosó pedig tele van parfümmel meg az amugyis valami más anyag. egyéb segítség ez esetben?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. október 18. 21:11
 
 
1694. MZ/X

"acetone wash" ;)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. október 18. 20:59
 
 
1694. MZ/X

Tiszta acetonnal _elméletileg_ kimosható az idegen anyag (sem az amfetamin sem pedig az MDMA nem oldódik acetonban).
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Assamoa2016. október 18. 11:30
 
 
MDMA/Eki eltarthatóságáról:

Azt mondják "megromlani" évek múltával sem tud, maximum kevésébé lesz potens.

Tárolási javaslat: hűvös, száraz, fénytől és intenzív légcserétől elzárt helyen és így az atomháborút is túléli.

Forrás:
[1] https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=44590
[2] https://www.reddit.com/r/Drugs/comments/w4wob/do_ecstasy_pills_go_bad/
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jocc2016. október 17. 17:15
 
 
Én inkább téged tesztelnélek le a kutyámon, ha már ennyire értelmes vagy.
Nem attól félek hogy lesz e valami bajom tőle te szerencsétlen, hanem hogy lesz e még hatása ha sokat áll...
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
curzan2016. október 16. 18:07
 
 
teszteld le a kutyádon ;)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jocc2016. október 16. 16:48
 
 
Valaki megtudná mondani, hogy szobahőmérsékleten kb meddig áll el az MDMA? tabbletta formájában. Hisz ez is amfetamin származék, gondolom megromlik egy idő után ha nincs hűtőben?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. október 16. 15:10
 
 
Látom megelőztek. :)
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. október 16. 14:40
 
 
asman
http://www.ebay.com/itm/Marquis-Mandelin-Mecke-Reagent-5ml-Test-vials-Color-charts
-/281877503632?hash=item41a1355e90:g:ccYAAOSwgmJXz8b2


Javaslom a kombót.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
MZ/X2016. október 16. 08:27
 
 
Sziasztok!

Bőven visszaolvastam a topicot és már több oldalt böngésztem, azonban sehol sem találtam használható útmutatót, hogy hogyan lehetne tabletta formából kivonni csak magát a "hatóanyagot". Valaki tudna nekem ebben segíteni? esetleg priviben ha úgy jobb.

Segítséget előre is köszönöm
brainonmdma
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
bazsalikom_2016. október 15. 12:33
 
 
Nincs. Akár beekizve is elmehetsz ha nem kifejezetten azt keresik akkor nem lesz kimutatva főleg nem vér vétellel ami pénzes lenne de ez rengeteg helyen le van írva.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
OnlyEki2016. október 13. 19:52
 
 
Nem tudom jó helyre írom-e. Mennyi esély van rá, hogy kitudják mutatni, hogy drogoztam, vagyis hogy beszedtem bármiféle drogot? Orvoshoz szeretnék menni, és ha véletlen elküldenek vérvételre, kifog derülne, hogy ekiztem a héten? Legutoljára hétfőn ettem tabit. Azóta nem. Van okom aggodalomra?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
asman2016. október 12. 21:22
 
 
Köszönöm a linket, ilyet már rendeltem ;)
A bajom pont az, hogy nem érkezik meg szombatig :(
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. október 12. 20:58
 
 
Ez szombatig már nem fog megjönni de nagyon ajánlom:

https://goo.gl/jrpfpX
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
asman2016. október 12. 19:00
 
 
Sziasztok,

Olvastam a szabályzatot, és tudom, hogy nem lehet olyasmit kérdezni, hogy hol lehet venni ezt vagy azt, de remélem a kérdésem nem ütközik szabályzatba, hiszen nem cucc után érdeklődök.

Konkrétan marquis tesztet szeretnék szerezni, mivel mindenhol out of stock, és szombatig jó lenne, ha be tudnék egyet vetni. A G betűs shopban is kifogyott, és az EZ-test weboldalán sem elérhető.

Tudnátok ebben segíteni?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. október 2. 02:41
 
 
nosim, a havi rendszerességű fogyasztás szerintem nem veszélyes, viszont azt tudnod kell, hogy bizonyíthatóan csökkenti a szerotonin szintet úgy, hogy csak nagyon hosszú idő alatt áll vissza az eredetihez közelítő állapotába. Senki nem tudja pontosan, hogy ez milyen problémákba torkollhat, hiszen nagyon összetett az idegrendszer működése. Valószínűleg nagyon hosszútávú és nagyon extrém fogyasztás mellett, ha megvan a genetikai hajlam, parkinzon szerű tüneteket idézhet elő, visszafordíthatatlan idegrendszeri leépülést, stb.

Mutatok egy példát, ami hasonló. Most nincs kedvem az MDMA-ról keresni, de itt látod kb.-ra, hogy mi a szitu.
http://imgur.com/RLk87PR
Az alsó kettőnél egyértelműen látszik a maradandó károsodás.

A stimuláns használóknál egyébként a szív és érrendszeri probléma a leggyakoribb. Már egy idiótán kivitelezett használat esetén is előjöhet egy szívaritmia, vagy más szívprobléma. Hosszútávú, rendszeres használatnál pedig számolni kell az erek falának megvastagodásával, beszűkülésével, a végtagok keringésének romlásával, a bőr vízhiányosságával, megereszkedésével, maradandó vénás károsodásokkal, stb.

 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Assamoa2016. október 1. 23:05
 
 
A szer maximális fogyasztási gyakorisága az adott egyéntől függ, mennyi időre épül ki benne tolerancia az MDMA hatására. Ez átalában 1-2 hét.
Napi szintű fogyasztásról ilyen módon nem igazán lehet beszélni. Hacsak nem microdosingról(?) van szó.

Elvileg Shulgin írta ezt az MDMA-ról:
"[...]Despite the extensive research that has been spent upon it, there is still no objective evidence that MDMA damages human nerves. But I certainly can't argue but that there are brain changes that could be assignable. [...] Some brain change has occurred, and it does not appear to be reversible. Is this evidence of "damage?" I don't think so, but I don't know. Change? Yes. [...] Definitions that would distinguish between damage and change might help. [...]"

Forrás: http://www.bluelight.org/vb/archive/index.php/t-80865.html

 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
nosim2016. október 1. 20:43
 
 
Mi számít szerintetek gyakori használatnak(napi,heti,havi..stb) és mikor beszélhetünk rövid és hosszú távú hatásokról ha lehet valamilyen szinten számszerüsíteni ezeket? Sok külföldi és itthoni fórumot átböngészve nem igazán találtam választ a kérdésemre, csupán kíváncsiság miatt érdekelne a dolog. Illetve vannak itt olyanok akik régtől- akár évek óta használják ezeket(MDMA)? Magukon látnak/érzékelnek elváltozást? gondolok itt akár bármi féle egészség ügyi gondok, alvás, szorongás, memória? Egy ismerősöm havi 1 alkalommal lassan 1 éve használja, de elmondása szerint a memóriája igen csak megromlott, és nem tudja hogy esetleg összekapcsolódhat-e a 2 dolog egymással, más problémát nem észlelet magán.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. szeptember 29. 00:31
 
 
Most még egyszer elolvastam a kérdésed és nem mindenre válaszoltam rendesen, úgyhogy kiegészítem

Kérdezted, hogy spuri után miért volt jobb. Több teória is lehet. Az első, hogy elsőre tényleg MDMA-t kaptál, másodjára meg valami szart.

Amit esélyesebbnek tartok, hogy a spuri elnyomta az MDMA szerotonin hullámos hatásait, azzal, hogy tolt alá egy kis dopamint, másrészt az amfetamin finomabban onsetel, nem basz meg úgy, mint az eki, ezért fel tudott pörögni tőle a szervezeted kicsit nyugisabban és már "bemelegedve" kapta az ekit.
A probléma ezzel az, hogy az érzet oké, de a mellékhatások összeadódnak. Szóval pl. ha együtt használod őket, a pulzusod meg a vérnyomásod eléggé magasra tud szökni, annak ellenére, hogy nem érzed olyan veszélyesnek.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. szeptember 29. 00:22
 
 
Szia, szinte az összes kérdésedre válaszoltunk már ebben a topicban nem is olyan régen, de összeszedem neked.

1. A legfontosabb: ha ekizni akarsz, szerezz tesztert! G-betűs bolt, ebay, google, szánd rá a pénzt, nem éri meg az idegeskedést.

2. Ekit kizárólag gyomorból felszívódva fogyassz és mindig egyél előtte valami könnyűt, de normálisat. Pl. mittomén eszel egy zacskó pizzás péksütit, ilyesmi. Éhgyomorra bevéve kb. ugyanolyan hirtelen szívódik fel, mint orrból vagy egyeseknél még gyorsabban is.

3. Ha tényleg MDMA volt és érezted az elején azt a para érzést, az azért van, mert ilyen a hatása. Én írtam is már, hogy nekem pont emiatt nem bejövős. Szerintem a jó megnevezés rá a pszichedelikus stimuláns. Csak akkor használd, ha eléggé el tudsz lazulni pszichésen.

4. Spurival ne keverd, bármi is van benne, nem lesz jobb tőle, esetleg meghalhatsz, ami nem túl pozitív. Azért nem parázol tőle, mert az amfetamin nem pszichedelikus stimuláns, hanem egy tiszta dopaminos fajta (tudom, hogy SNRA, ne kössetek bele), nem okozza azt a csavarós érzékeltolódást, amit az MDMA igen.

5. Ha mindenképpen muszájnak érzed, hogy használj valamit és neked a spuri jobban bejön, akkor használd azt, de azt is teszteld! A sima amfetamin viszonylag biztonságos szer, a patkányok pl. simán túlélték a több, mint tízszeres túladagolását. Na ez nem mondható el a PVP új szintikről, amikkel gyakran helyettesítik, ezért a spurinál is: TESZTELJ!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Mese12342016. szeptember 28. 00:30
 
 
Sziasztok!Lenne egykét kérdésem.Egy pár éve füvezem,néha néha egykis speed is becsúszott de egy pár hónapja kipróbáltam az ekit.Speedre ettem meg egy bogyót,és csodás élmény volt.Aztán egy következő buliban csak egy felet ettem meg,de amint beütött rosszul lettem,hányingerem lett azt éreztem,hogy túlsok inger és érzés ér amit nemtudok kezelni,hányingerem lett de semmi,féltem.Kb félórát szenvedtem így,a barátaim beszéltek hozzám szóval elterelték a figyelmem és utána jól is lettem.Majd jöttt a következő buli.A multkori rosszullétet betudtam annak,hogy rosssz volt a bogyó,ezért most MDMA-t vettem,de sajnon ugyan az lett,amint éreztem,hogy kezd beütni egyből a hányinger kis ájulás érzet,félelem de most majdnem egy óráig tartott(nyilván erősebb is volt a tiszta mdma hatása)sőt rettentő halálfélelmem volt,szinte rosszil vagyok ha visszagondolok... de megint ahogy hozzászokott az agyam az érzéshez,és terelődtek a gondolataim jobban lettem,és leirhatatlan élmény volt amint adott.Miért pánikolok be ennyire mindig?Mit kéne tennem,hogy ez legközelebb ne forduljon elő?Az első alkalomnál a spuri miatt nem lettem rosszul?Ha azt is csinálom előtte mennyivel másabb a hatása?Azt olvastam nagyon káros együtt,vagyishogy mégkárosabb
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
asman2016. szeptember 24. 13:38
 
 
Szia Jocc,

Először is köszönöm a választ.

Korábban is próbáltunk már egy gyémántot, és azzal az enyhe hatás is "a világon semmi gondom nincs!" volt. Amikor rádobott a lányzó még egy kicsit, akkor meg dudolászás, euforia stb. stb.

Ebből az LV-ből lement háromnegyed, és a lent felsorolt hatások elérték a "dehogy kell több" szintet. Ergo eléggé beállt a drága, csak éppen nem úgy. Ezért sem merült fel az a lehetőség, hogy "jó cucc ez, csak gyengusz".
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
Jocc2016. szeptember 24. 13:20
 
 
Asman!

A 3 nappal azelőtt elfogyasztott kevéske szpídnek semmi köze hozzá. Véleményem szerint ha aznap fogyasztassz spurit akkor is hagyja kiteljesülni a bogyót, maximum nemlesz annyira intenziv a hatás. Lehet hogy MDMA-s tabi volt csak nagyon gyenge, ezért voltak csak ezek a tünetek amiket leirtál.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
asman2016. szeptember 24. 12:44
 
 
Sziasztok,

Tegnap éjszaka párom kipróbált egy kék LV. Habár itt az oldalon csak olyan riportot találtam kék LV-ről, hogy nem MDMA, képek alapján az enyém nem az itt közzétett verzió, hanem a pillreports féle volt: http://pillreports.net/index.php?page=display_pill&id=35325

Méret, súly, forma, nyomtatás, minden erre hajazott:
https://s21.postimg.org/d3o1xdbhx/eki_a.jpg
https://s21.postimg.org/hqypcvo8l/eki_b.jpg

Ráadásul azt mondta magáról, hogy MDMA (plusz egy kis amfetamin/metamfetamin):
https://s21.postimg.org/dvvbab52t/teszt.jpg

Mindezek ellenére sem euforia, boldogság, ellazulás, sem zenekattanás, sem szexuális plusz (ha csak az nem, hogy jóval nehezebben ment el), sem pörgetés, sem semmi ilyesmi.

Volt viszont vigyorgás, fátyolos látás, zsibbadás, elgyengült lábak, szédelgés, belassulás (nyúztóskodási kényszer :) ).

A leírások alapján inkább olyan 2c-bnek tűnt, de pl. "tárgyak lélegzése" sem volt.

Szerintetek ennek lehetett az az oka, hogy pár hónapja (1-2 hetes kihagyásokkal) felugrik alkalmanként néhány csík speed+THC? Legutóbb ezen a héten kedden éjszaka, tehát 3 nappal előtte.

Azért merült fel bennem ez, mint lehetőség, mert olvastam több helyen (azt hiszem ezen az oldalon is), hogy a speed eléggé tompítja az eki hatását.

Mi a véleményetek?
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
ppnqdd2016. szeptember 22. 09:43
 
 
Hát ez attól függ, hogy mi volt a szennyező anyag. Ha a szennyező anyag oldódik acetonban az MDMA nem, akkor egyszerűen le lehet szűrni valamivel, ha fordítva, akkor a kioldott rész az MDMA és azt kell megtisztítani az acetontól. Kicsinek látom a valószínűségét, hogy ennyire hasonló anyagoknál találsz ilyen eltérést.
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
asman2016. szeptember 21. 23:41
 
 
Sziasztok!

Próbálok minél inkább tájékozódni eki témában, főleg a kockázatokat szeretném minimalizálni, de ijesztő, hogy mennyire szennyezett a piac.
Olvasgatom az oldalt, a fórumot, és a következőt szűrtem le (egyszerűsítve):

Leginkább a PMA-PMMA az, amitől tartanak a jelenlévők, de ezeket pont nem lehet kimutatni tesztekkel. Aki tesztel, általában csak arról kap infót, hogy a tablettában van-e MDMA, és ha ez pozitív eredményt hoz, akkor nem fél bedobni a cuccot.

Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Vagy valamit rosszul értelmeztem? Sajnos egyáltalán nem találok elérhető teszteket, sem marquis sem mandelin (amik ha jól néztem, az MDMA jelenlétét mutatják csak ki).

Olyat viszont találtam, amiről azt írják, hogy a következőket képes kimutatni:
– amfetamin (AMP)
– metamfetamin (MET)
-marihuána, hasis (THC)
– kokain (COC)
-ópium, morfium (OPI)
– ecstasy (MDMA)

A fentiek szerint, egy ilyen teszt jó eredménye alapján (pl. az MDMA pozitív lesz), bátran bedobható a laszti?

A válaszokat előre is köszönöm!
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. szeptember 20. 17:58
 
 
Sziasztok!

Egy tabletta acetonos átmosását követően visszamaradt kristálymennyiség súlya mennyire hitelesen tükrözi a tényleges MDMA tartalmat?


 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
T0M12016. szeptember 20. 17:45
 
 
1673. bazsalikom_

Marquis és Mandelin teszt kell hozzá.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1754)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!