DAATH

Az erkölcs: nyájösztön az egyénben.

Friedrich Wilhelm Nietzsche

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Vissza

Témakörök


Regisztráció

Jelszócsere


AJÁNLAT

A másodperc írása:

Ogre: Kézzel tapintható semmi


A másodperc oldala:

Hajnalka64


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


A DAATH fórumának irányelvei

Üdvözlünk a DAATH fórumán!

A DAATH Fórum célja, hogy lehetőséget nyújtson az enteogén lelkülettel, bölcselettel, kultúrával, valamint az enteogének fogyasztásával kapcsolatos szabad eszmecserére és társalgásra. Az enteogénekkel foglalkozó általános témák mellett azoknak a hozzászólásoknak szeretnénk helyet adni, amelyek az anyagismertetőkben vagy a meglévő témakörök címeiben megnevezett anyagok valamelyikével kapcsolatosak. Ezeken kívül a Daath fórum nem foglalkozik egyéb pszichoaktív anyagokkal, illetve a pszichedelikumokhoz nem kapcsolódó témákkal, és nem kíván teret adni a felelőtlen droghasználat mentalitásának.

Nem kívánjuk támogatni a drogokhoz való hozzájutást. Ne küldj el olyan hozzászólást, amiből kiderül, hogy valaki fogyasztásra kész tudatmódosító szert keres, kínál, birtokol, vagy hogy segítséget tud nyújtani a beszerzésben. Ennek tekintetében nem teszünk különbséget legális és illegális anyagok között. Ne kérj, és ne kínálj segítséget pszichoaktív anyagokkal kapcsolatos konkrét tevékenységek megszervezéséhez vagy előmozdításához, és ne írj olyan hozzászólást, ami ilyen tevékenységre való buzdításként értelmezhető.

A Daath fórum moderálási alapelvei összhangban vannak a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete által kidolgozott Tartalomszolgáltatási Kódex 3. számú mellékletével. A jogszabályokba ütköző, személyeskedő, másokat sértő, trágár, témához nem kapcsolódó, kereskedelmi célú stb. hozzászólásokat a moderátorok saját belátásuk szerint áthelyezhetik, illetve részben vagy egészben törölhetik. Az irányelvekkel összeegyeztethetetlen viselkedés a hozzászóló személyes vagy nyilvános figyelmeztetéséhez, ideiglenes vagy végleges kizárásához, valamint korábbi hozzászólásainak részleges vagy teljes törléséhez vezethet.

Bár a beküldött hozzászólások és írások összes felhasználási joga átruházódik a Daathra, ezek tartalmáért és következményeiért a Daath nem vállal felelősséget. Ezért kérjük, fordíts különleges figyelmet a közölt információk megbízhatóságának egyéb forrásokból történő ellenőrzésére!

Kellemes fórumozást!

Daath

Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!