DAATH

Semmilyen hatalom, legyen akár egyházi, akár világi, nem tűrheti el annak megértését, hogy mindannyian Isten vagyunk álruhában, és hogy legbelső, legkülső, legvégső Énünk halhatatlan. Ezért kellett Jézussal is végezniük.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2007 / 2007Beküldő:

Fullspeed


Szerkesztő:

Én+te+ö=génNyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Hajnalka


Felkerülés ideje:

2007. május 26.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.Érdeklődés:

14991 letöltés
34 szavazat


Súlyozott pontszám:

3.94 pont


Szavazatok aránya:

41% kiváló
35% jó
6% átlagos
6% rossz
12% borzasztóÉrtékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó
Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Fullspeed:

Hajnalka az időn túl

hyhy!

nah, akkor most leirom az egyik legintenzivebb hajnalkaélményemet:

ez az egész egy pénteki délutánon kezdödött. Egyik haverommal vettünk 200-200 magot és porrá daráltuk elektromos daráloval. Elmentünk barátom kis üdülőházába, ahol elfogyaszottuk a porrá őrölt magokat. Haverom belerakta tejbe, én viszont a magokhoz raktam egy kis joghurtot, éppen annyit, hogy tésztává lehessen gyurni. Kis algopirin nagyságu golyókat formáltam belölük, és ugy nyeltem le, mit a gyogyszert. Igyse tudtam megenni az összeset, mer amikor nyeltem le, néha felragadt a torkomra a massza és elkezdtem öklendezni, de nem voltam rosszul.szép lassan elfogyott az az adag amit meg tudtam enni.

Rá egy fél orára a haverom elkezdett szarul lenni, amig énrajtam izgatottság teljes boldogság lett urrá. Nem voltam rosszul, és ettöl nagyon jo volt a kedvem, mer az elözö probálkozásaimkor 3-bol 2-szer hánytam. a házbam mike oldfield zene szolt, nagyon nyugtató, kellemes dallamnok voltak. kicsit késöbb már haveromnak is kezdett elmulni a rosszulléte, és akkor már éreztük, hogy kezdődik valami. mind a 2-en elnyomtunk egy kéjgázpatront, és ami ekkor következett az nagyon jo volt. ellazultam, kellemes eufória árasztotta el a testemet. A kép szaggatott, és mozgott az ablak. ránéztem barátomra,látszott rajta, hogy neki is nagyon tetszik a dolog.

ezután már kezdett kiteljesedni a trip. Elszivtunk egy szálkát. nem volt benne sok zözi, de nagyon jol esett. 2-szer aludt el a cigi amig szivtuk. közvetlen utánna a zözi jellege dominált, ami nem tetszett annyira. nem sokkal később elmúlt a csár jellege és nagyon jo érzés volt amit éreztem. folyamatos, enyhe eufória árasztotta el a testemet. rendszeresen elöntött ilyen kellemes bizsergés. a zenébe kezdtem beleélni magamat, elkezdtem egyesülni a zenével.

Aztán jött még egy patron kéjgáz. Ami ezután következett azt nehezen lehet elmondani. Van egy határ a flesselés és a halucinációk között. Ugy éreztem, hogy én ezt átléptem. A gáz édeskés íze megtöltötte a tüdőmet, és akkor elveszettem a valósággal való kapcsolatomat.

Amerikába jártam. egy elhagyatott országuton mentem egy harley davidsonnal, és mellettem a föld vörös szinű volt. Nagy kaktuszok nőttek ki a földből és a béke csak ugy áradt mindenből. Egyszer csak kezdett visszatérni a megszokott világ. Olyan volt, mintha hirtelen huztak volna ki a halumból, és rádöbbentem, hogy az az idő ameddig én motoroztam nem lehetett több mint 20 másodperc(sokkal többnek tűnt). Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem a haveromtól.

Ezután zenét váltottunk és egy ujjabb patront elnyomtunk. a zenében egy öregember hangja hallatszott. Egy indiáné. Rögtön beleéltem magam a zenébe. Hirtelen megint elszakadtam a valóságtól és egy őserdöbe találtam magamat. Az indiánok egy tűz körül táncoltak, amig az öreg indián, aki énekelt egy kokuszdióhéjba italt kinált nekem. emlékszek a raáncos rézbarna bőrére, ahogy felém nyujtotta az iatalt. Nem volt időm elvenni, mert egy hirtelen rántással megint visszatértem a valóságba. Olyan volt, mintha egy hideg vízből rántottak volna ki hirtelen. és ez a víz volt az én halucinációm.

utána még nyomtam 3 patront, de már nem emlékszek, hogy miket éltem át. miután elfogyott a patron elindultunk a tesco fele. venni akartunk még patront és attol féltünk, hogy kimegy a hajnalka hatása, mire odaérünk. miközbe sétáltunk az időérzékem teljesen elvesztettem. kb 10-20 másodpercenkéént néztem hátra, és mérgelődtem, hogy milyen lassan haladunk. pedig nem voltunk lassuak. mind a ketten majdnem kocogva mentünk a buszmegállo fele. Az idő hol nagyonlassan, hol pedig nagyongyorsan telt.

Amikor odaértünk a buszmegálloba, és leültünk a padra ugyanazt éreztük mind a ketten. A normális időből kiléptünk. Számunkra az idő nem létezett.minden olyan volt mint egy gyorsitott felvétel. Kilógtunk az élet normális kerékvágásából. a buszút viszonylag gyorsan eltelt, bár akkor is voltak furcsa dolgok. megmagyarázhatatlan kellemes érzések, és kimondhatatlan szavak. Legbelül mély tisztaságot éreztem és tudtam, hogy megtisztultam.

mikor elértünk a tescoba már kezdett kimenni a hajnalka és a zöld hatása. Az irányt a habpatronok felé vettük, de utközbe megálltunk egy ilyen kislabdás polcnál ahol kellemes időt töltöttünk. megvettük gyorsan a patronokat, és mentünk a kasszához. Szerencsétlen eladót csúnyán kiröhögtük, mer nem tudtuk mennyi pénzt kér tőlünk. sikerrel kijutottunk a tescobol, és hazafele vettük az irányt. Hozzánk jöttünk mind a ketten, majd gyorsan benyomtuk a patronokat. Az élmény meg se közelítette azt, ami a nyaralóba történt. Az eredmény csak kellemes bizsergés volt, akárhogy is csináltuk. elnyomtuk az összes gázt, majd lefeküdtünk aludni. Az alvás nehezen ment, és csukott szemel még volt egy-két fraktál ami nagyon tetszett.

Másnap kipihenten ébredtem, bár éreztem egy kicsit a pszihikai másnaposságot. Mindent egybevéve nagyon jó kis trip volt, és sokszorosan megérte azt az pénzt amit rá költöttünk. A hajnalka+cannabis+kéjgáz kombó nagyon tetszett nekem. Azt hiszem fogok én még motorozni amerikában, vagy a benszülöttekkel a tűz körül táncolni. nekem nagyon bejött.

U.i.:
Ugy gondolom, hogy lesz még sok hasonló utazásom más pszichedelikumokkal is, és azokat is szivesen leirom a forumokba.
Eddig is voltak, trippjeim, de azok nem adtak ENNYIRE intenzív élményt. Ugyhogy a nagyobb trippjeimet megosztom mindenkivel, hátha megtudnak belöle hasznos információkat. Az egészbe még egyedül azt felejtettem el leirni, hoyg a hajnalka elfogyasztása elött téptem egy keveset, de mire a hajnit ettem már nem éreztem a kera hatását. Hogy a hányingerem ezért nem jelentkezett, vagy a hajnalka különös fogyasztási módjátol azt nem tudom. De nekem nagyon bejött ez az egész.

© Copyright 2007, 2007 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.