DAATH

Politikusi tapasztalatom azt mondatja velem, hogy a kritikát a tudatlanság soha semmi módon nem rettenti el.

Harold Macmillan

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2007 / 2007



Beküldő:

Fullspeed


Szerkesztő:

Én+te+ö=gén



Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Hajnalka


Felkerülés ideje:

2007. május 26.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.



Érdeklődés:

18485 letöltés
36 szavazat


Súlyozott pontszám:

3.89 pont


Szavazatok aránya:

42% kiváló
33% jó
6% átlagos
6% rossz
14% borzasztó



Értékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó




Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Fullspeed:

Hajnalka az időn túl

hyhy!

nah, akkor most leirom az egyik legintenzivebb hajnalkaélményemet:

ez az egész egy pénteki délutánon kezdödött. Egyik haverommal vettünk 200-200 magot és porrá daráltuk elektromos daráloval. Elmentünk barátom kis üdülőházába, ahol elfogyaszottuk a porrá őrölt magokat. Haverom belerakta tejbe, én viszont a magokhoz raktam egy kis joghurtot, éppen annyit, hogy tésztává lehessen gyurni. Kis algopirin nagyságu golyókat formáltam belölük, és ugy nyeltem le, mit a gyogyszert. Igyse tudtam megenni az összeset, mer amikor nyeltem le, néha felragadt a torkomra a massza és elkezdtem öklendezni, de nem voltam rosszul.szép lassan elfogyott az az adag amit meg tudtam enni.

Rá egy fél orára a haverom elkezdett szarul lenni, amig énrajtam izgatottság teljes boldogság lett urrá. Nem voltam rosszul, és ettöl nagyon jo volt a kedvem, mer az elözö probálkozásaimkor 3-bol 2-szer hánytam. a házbam mike oldfield zene szolt, nagyon nyugtató, kellemes dallamnok voltak. kicsit késöbb már haveromnak is kezdett elmulni a rosszulléte, és akkor már éreztük, hogy kezdődik valami. mind a 2-en elnyomtunk egy kéjgázpatront, és ami ekkor következett az nagyon jo volt. ellazultam, kellemes eufória árasztotta el a testemet. A kép szaggatott, és mozgott az ablak. ránéztem barátomra,látszott rajta, hogy neki is nagyon tetszik a dolog.

ezután már kezdett kiteljesedni a trip. Elszivtunk egy szálkát. nem volt benne sok zözi, de nagyon jol esett. 2-szer aludt el a cigi amig szivtuk. közvetlen utánna a zözi jellege dominált, ami nem tetszett annyira. nem sokkal később elmúlt a csár jellege és nagyon jo érzés volt amit éreztem. folyamatos, enyhe eufória árasztotta el a testemet. rendszeresen elöntött ilyen kellemes bizsergés. a zenébe kezdtem beleélni magamat, elkezdtem egyesülni a zenével.

Aztán jött még egy patron kéjgáz. Ami ezután következett azt nehezen lehet elmondani. Van egy határ a flesselés és a halucinációk között. Ugy éreztem, hogy én ezt átléptem. A gáz édeskés íze megtöltötte a tüdőmet, és akkor elveszettem a valósággal való kapcsolatomat.

Amerikába jártam. egy elhagyatott országuton mentem egy harley davidsonnal, és mellettem a föld vörös szinű volt. Nagy kaktuszok nőttek ki a földből és a béke csak ugy áradt mindenből. Egyszer csak kezdett visszatérni a megszokott világ. Olyan volt, mintha hirtelen huztak volna ki a halumból, és rádöbbentem, hogy az az idő ameddig én motoroztam nem lehetett több mint 20 másodperc(sokkal többnek tűnt). Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem a haveromtól.

Ezután zenét váltottunk és egy ujjabb patront elnyomtunk. a zenében egy öregember hangja hallatszott. Egy indiáné. Rögtön beleéltem magam a zenébe. Hirtelen megint elszakadtam a valóságtól és egy őserdöbe találtam magamat. Az indiánok egy tűz körül táncoltak, amig az öreg indián, aki énekelt egy kokuszdióhéjba italt kinált nekem. emlékszek a raáncos rézbarna bőrére, ahogy felém nyujtotta az iatalt. Nem volt időm elvenni, mert egy hirtelen rántással megint visszatértem a valóságba. Olyan volt, mintha egy hideg vízből rántottak volna ki hirtelen. és ez a víz volt az én halucinációm.

utána még nyomtam 3 patront, de már nem emlékszek, hogy miket éltem át. miután elfogyott a patron elindultunk a tesco fele. venni akartunk még patront és attol féltünk, hogy kimegy a hajnalka hatása, mire odaérünk. miközbe sétáltunk az időérzékem teljesen elvesztettem. kb 10-20 másodpercenkéént néztem hátra, és mérgelődtem, hogy milyen lassan haladunk. pedig nem voltunk lassuak. mind a ketten majdnem kocogva mentünk a buszmegállo fele. Az idő hol nagyonlassan, hol pedig nagyongyorsan telt.

Amikor odaértünk a buszmegálloba, és leültünk a padra ugyanazt éreztük mind a ketten. A normális időből kiléptünk. Számunkra az idő nem létezett.minden olyan volt mint egy gyorsitott felvétel. Kilógtunk az élet normális kerékvágásából. a buszút viszonylag gyorsan eltelt, bár akkor is voltak furcsa dolgok. megmagyarázhatatlan kellemes érzések, és kimondhatatlan szavak. Legbelül mély tisztaságot éreztem és tudtam, hogy megtisztultam.

mikor elértünk a tescoba már kezdett kimenni a hajnalka és a zöld hatása. Az irányt a habpatronok felé vettük, de utközbe megálltunk egy ilyen kislabdás polcnál ahol kellemes időt töltöttünk. megvettük gyorsan a patronokat, és mentünk a kasszához. Szerencsétlen eladót csúnyán kiröhögtük, mer nem tudtuk mennyi pénzt kér tőlünk. sikerrel kijutottunk a tescobol, és hazafele vettük az irányt. Hozzánk jöttünk mind a ketten, majd gyorsan benyomtuk a patronokat. Az élmény meg se közelítette azt, ami a nyaralóba történt. Az eredmény csak kellemes bizsergés volt, akárhogy is csináltuk. elnyomtuk az összes gázt, majd lefeküdtünk aludni. Az alvás nehezen ment, és csukott szemel még volt egy-két fraktál ami nagyon tetszett.

Másnap kipihenten ébredtem, bár éreztem egy kicsit a pszihikai másnaposságot. Mindent egybevéve nagyon jó kis trip volt, és sokszorosan megérte azt az pénzt amit rá költöttünk. A hajnalka+cannabis+kéjgáz kombó nagyon tetszett nekem. Azt hiszem fogok én még motorozni amerikában, vagy a benszülöttekkel a tűz körül táncolni. nekem nagyon bejött.

U.i.:
Ugy gondolom, hogy lesz még sok hasonló utazásom más pszichedelikumokkal is, és azokat is szivesen leirom a forumokba.
Eddig is voltak, trippjeim, de azok nem adtak ENNYIRE intenzív élményt. Ugyhogy a nagyobb trippjeimet megosztom mindenkivel, hátha megtudnak belöle hasznos információkat. Az egészbe még egyedül azt felejtettem el leirni, hoyg a hajnalka elfogyasztása elött téptem egy keveset, de mire a hajnit ettem már nem éreztem a kera hatását. Hogy a hányingerem ezért nem jelentkezett, vagy a hajnalka különös fogyasztási módjátol azt nem tudom. De nekem nagyon bejött ez az egész.

© Copyright 2007, 2007 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!