DAATH

Nem drogozom – én vagyok a drog.

Salvador Dalí

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Legfrissebb hozzászólások (113 - 122)
 (Témakör: Magic Mushroom)

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2015. május 9. 20:03
 
 
Köszi a visszajelzéseket. :)

Amikor lehet, nem használom hozzá és amúgy a fekvős, csukottszemes rész a legnagyobb kedvencem!! Csak amikor el kell indulni az agglomeráció túlsó szélén elhelyezkedő hegy tetejéről, egy kimerítő trip után, az olyan igazán lehetetlen küldetésnek tűnik. :D

(Ilyen gond nincs, hogy nem tudok elmerülni az élményben. Igazából ez az élmény az egyetlen amiben el tudok merülni, tisztán ADHD-s izgatottságban vagyok folyton, ezért is szeretem az amfetamint. Inkább ettől az iszonyatos kimerültségérzettől tartok, de majd megpróbálom leküzdeni valahogy, vagy aludni egyet a trip helyszínén)

Köszi még 1x
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 9. 18:43
 
 
greenman:
"De nyiss egy új topicot természetes vs. szintetikus címmel és akkor lehet ismét felpörög... :DDD"

Van már ilyen témakör, pont azért idéztem a nevét:
http://www.daath.hu/showTopic.php?id=50
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 9. 12:16
 
 
Ezt úgy érzem már sokadszorra túlbeszéltük... Többször leírtam a véleményemet, érveimet, időpazarlásnak érzem itt újból és újból száj-karatézni...
Egyébként meg nem arról írtam hogy az amfetamin "gonosz" vagy szintetikus psziló "gonosz"... Hanem a gomba és amfetamin combóról fejeztem ki a véleményem... Tehát én már ezt rég befejeztem itt... A kérdés.. Te miért kezded újra? :)
De nyiss egy új topicot természetes vs. szintetikus címmel és akkor lehet ismét felpörög... :DDD
De elárulom, engem jelenleg semmi nem motivál hogy itt "osszam az észt"... Van jobb dolgom is... Csak ha már nekem címezve írnak akkor szoktam válaszolni... Üdv
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 9. 02:16
 
 
greenman:
Természetesen (khm) ezek csupán költöi kérdések voltak, nem igényelnek válasz halandóktól - meg egyébként is a Nagy Speedszellem mindegyikre megaszondta már a tuti választ, hogy "nem", és hogy "uff".
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 8. 21:13
 
 
Kedves Gén, nem látok semmiféle újabb menetet... :H
Ha a kérdéseidet nekem tetted fel, légy szíves tedd fel őket pontosabban vagy érthetőbben mert így nem tudok rá válaszolni...
Egyébként még véletlenül sem szeretném feltételezni hogy te újabb menetekre vársz velem bármiből is... :*
De ha netalán így lenne, nyugodtan keress meg... vannak közös barátaink, lehet valaki szívesen bemutat nekem, és megbeszélhetjük 4szemközt... .)
Ne offtopicoljunk... :F
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Metronóm2015. május 8. 07:15
 
 
"Az lenne a kérdésem, hogy az amfetamin mennyiben veti vissza/változtatja meg ezt a metódust."


Eddigi tapasztalataim szerint, ami több mint egy évtizedes kísérleti szakaszt jelent az életemből, az amfetamin minden esetben gyengítette a bármilyen hallucinogén szer hatását. Korábban mindig volt nálam amfetamin, mert ha bad tripbe keveredtem, azzal pillanatokon belül ki tudtam belőle józanodni. Ma már eszembe nem jutna használni, amióta az Aya felnyitotta a szememet, de tény, hogy az amfetamint volt a kedvenc "józanító" mentőövem annak idején. Ma már inkább hallucinálok. :) Illetve teljesen másképp hat a Gomba, ha szertartás keretein belül fogyasztjuk, és más, ha szórakozásból, netántalán partikon kísérletezünk vele. Én személy szerint már nem fogyasztom szórakozásból, mert kialakult egy nagyon mély bensőséges kapcsolat, ami útján igen intenzív tanítások érkeznek Gombaszellemtől, és úgy érzem, ha bulizás céljából használnám, azzal magamra haragítanám a Nagyszellemet, miután átengedett a birodalma kapuján és tanítványává tett. És Gombaszellemet ismerve ő bizony tud bűntetni! :) Tehát bulikra kizárólag LSD-t használok, de akkor is jó, ha van az embernél amfetamin, mert segít, ha túl erősre sikeredett a trip, és közben a környezet is ellenségessé vált. Legalábbis én így tapasztaltam az elmúlt 15 évben. :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 7. 01:25
 
 
greenman:
Jee, már vártam is az újabb menetet a "természetes vs. mesterséges" disputában!

A szintetikus úton elöállított pszilocibin gonosz?
A csikófarkból kivont efedrinböl elöállított metamfetamin gonosz?
A mesterségesen elöállított tramadol gonosz?
És amióta (2 éve) megtalálták egy afrikai növényben, már nem gonosz?
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 6. 21:44
 
 
Szilvacska:
Megnéztem az Erowidos beszámolókban a gomba+amfetamin kombókat, de nem volt egyértelmü minta bennük. Egyesek erötelibb, idegenekkel szemben gyanakvóbb tripröl írtak, másoknak pedig a szokásosnál vizuálisabb és szétesösebb tripje volt.

A gombával "befáradás" ismerös jelenség, leginkább a felfutás elörehaladtával és a hatáscsúcs körül (kb. T+45 perc és T+90 perc között). Szerintem pont ez a gombatrip egyik legjobb, "kihagyhatatlan" része, a csukott szemü erös vizuálok! És csak abban az esetben gond, ha a bizonyos droghatást akarod kényszeresen illeszteni a más célokra való szet-szettinghez. Ha a gomba olyan látomásokat ad, amiket a legkényelmesebb nyugodtan, fekve, csukott szemmel mozizva átélni, akkor felesleges az élményt mindenképpen egy társas környezetbe (kitalálom: partyba!) vinni. Ez olyan, mintha filmnézés közben ki-be rohangálnál a moziba, és másokkal dumálnál, stb. Persze, ki lehet iktatni ezt a fázist valamilyen stimulánssal, ami talpon tart. Ehhez a sok koffein is müxik - de szerintem csak feleslegesen dobod ki a bábát a fürdö gyerekkel :D Élvezd a víziókat, mind a tied! :)

[Gyakran látom, hogy társaságban tripelö emberek képtelenek 1 percnél tovább belemerülni az élményeikbe, ehelyett kényszeresen (félelemböl?) egymásnak pofáznak - ha mást nem is, akkor "huh huh de készen vagyok"-ot.]

Vagyis ha a gomba neked nem társasági szer, akkor nem kell eröltetni, hogy az legyen - használd pont arra, amit pont neked ad!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 6. 21:22
 
 
Jajj... Elborzadok amikor ilyet olvasok hogy gombára amfetamint... :/
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2015. május 5. 16:39
 
 
Sziasztok!

Lenne egy két kérdésem a gomba hatásmechanizmusát illetően.
Imádom a hatását, valóban tapasztalom a tudattágító mivoltát, illetve a tanulási készségemre is kiemelkedően hat, valamint az élmény gyönyörű és iszonyatosan nyugodt lelki állapotot kölcsönöz. Annyi problémám van, hogy iszonyatosan kifektet. Szó szerint. Csak feküdni tudok a hatása alatt. Ezt ellensúlyozandó, olykor olykor fogyasztok közvetlen előtte egy kevés amfetamint, illetve néha a végén is, ha a helyről haza kell jutni, mert nagyon lefáraszt.


A lenti video tanulsága szerint a hatásmechanizmus lényege, hogy bizonyos irányító szerepet betöltő "csomópontokat" kikapcsol az agyban, ezáltal korábban nem"járatott" idegpályák aktiválódnak.

https://www.youtube.com/watch?v=O1kyY8nwBCg

Az lenne a kérdésem, hogy az amfetamin mennyiben veti vissza/változtatja meg ezt a metódust.

Tudnátok esetleg más megoldást ajánlani?

Köszi

 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2263)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.