DAATH

A valóság az elmélkedés egyszerű emlékezetkiesése.

Salvador Dalí

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

Mr.Duke


Létrehozás ideje:

2002. május 10.


Utolsó hozzászólás:

2021. március 6.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

127648 letöltés
2333 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Magic Mushroom

Mr.Duke, 2002. május 10.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Ez a témakör általánosságban foglalkozik a varázsgombával, a gombatermesztésnek saját témaköre van.
Pszilocibin-gomba témájú részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók.

Kérjük, NE írj be kereskedelmi jellegű, gombaspóra beszerzésével kapcsolatos hozzászólásokat (üzletek, címek, weboldalak, árak stb.).

 
2333. lacijanos2021. március 6. 23:49
 
 
a gombának am van "lejárati ideje"?
mondjuk 5 évig egy szekrényben fénytől elzárva van, attól lehet bármi baja?
hogyan ismerhető fel ha valami baja van?
 

 
2332. ppnqdd2020. december 11. 03:05
 
 
Szerintem inkább erősíteni tudja, ha nem megfelelő a pszichés állapotod, hiszen felgyorsítja a történéseket körülötted. Ez persze jó lehet a nyugalom és az elengedés gyakorlására, de az biztos, hogy nem level 1 pálya lesz. Alapból a meditáció, a gondolatok kiürítése, a kognitív pszichoterápia tud segíteni. A gombás élmény semmiképpen sem egy instant megoldás olyan problémákra, amiket alapból sem tudsz kezelni, sokkal inkább egy nehezített gyakorló pálya, ami viszont meg tud világítani pár lényeges szempontot, ha elég érett az elméd a befogadásukra.
 

 
2331. ngc39982020. december 9. 01:44
 
 
Én is sokat küszködök mostanában az egómmal. Sajnos lelkileg elég mélyen vagyok néha, így nem mertem kipróbálni még semmilyen pszichedelikus szert.

Viszont könyv témában ajánlanám Weöres Sándortól, A teljesség felé-t. Rám nagyon jó hatással szokott lenni, ha van erőm elővenni. https://www.muszeroldal.hu/measurenotes/ws-teljesseg.pdf) Hangoskönyvben is megtalálható egy kis kereséssel.


Esetleg még Márai Sándortól a Füves könyvet. https://hauber-karoly.eoldal.hu/file/65/fuves-konyv.pdf) 

 
2330. Viktore2020. december 8. 12:36
 
 
Sziasztok, mit gondoltok, a varázsgombat mennyire tudja feloldani a rögeszmés gondolatokat? Vagy hogyan kell ezt végrehajtani vele?

Nekem most az a problémám, hogy látszólag feloldottam az egómat, amit gyakorlatilag behelyettesítettem egy másikfajta egóval (spirituális egóval).
Le szeretném állítani a túlvilágon való agyalgatásomat...
(Off: ha valami könyvet ajánlanátok, azt is szívesen venném.)
 

 
2329. estimese2019. szeptember 15. 19:08
 
 
A cseheknél 6-8száz méter fölött elkezdett nőni a ...ba ba ba ba
 

 
2328. TrippSurfer2019. május 8. 22:16
 
 
Kenobi :

Nem mindegy melyik gyártó Tampanesise. De igen volt tőle röhögőgörcs. Annyira , hogy begörcsölt a gyomrom . Belül már nem röhögtem hanem vártam elmúljon . Fontos , hogy előtte semmit se egyép de tényleg min 4 orat. A másik dolog. Másnap nem fog hatni kell jopár nap. Szerintem alapjában 2-3 hét. Vissza kell álljon az agyad. Nekem volt ogy 4 napom volt Amsterdamba első es utolso nap gombaztam. Akkor már hatott de nem full . Amit irtam 6 evnyi gombázás cimszo alatt abban van egy két ottani gombafajtárol trippnaplo.
 

 
2327. TrippSurfer2019. május 3. 15:50
 
 
Ujabb dolgokkal gazdagidtam Amsterdamban. 2 kedvenc boltom van a Kokopelli es visszább a régi Baba felé egy kis hosszukás gomba bolt. Ott van egy eladó srác jol beszél magyarul hatalmas fazon. Vele beszélgettem kicsit a dolgokrol. Vettem kratomot, salvia 5x,10x , Alegria forest fruit erre azt mondták legjobb euforizálo folyadek Eki szerű hatással, HBW kapszula, kannabisz olajat 5% 4 uveggel. Szerintem eleg jo a hatása kiprobaltam 3 napja csepegtetem nyelv alá . Van nyugtato stresszoldo hatása . Thc tartalom 0,2 % alatt benne. Gomba száritott sajnos tényleg nincs már mondta nem is lesz csak groove kit et tudok venni amivel magamnak csinálhatok. A truffles ami szarvasgomba féle pszilocibin tatalmúval az a bajom hűtőben kell tárolni és véges felhasználási idejű. Az eladó segitett mondta semmi baj. Száritsamnki es daráljam le . Ha meg jobbat akarok kiszáritva ledarálva rakjam mézbe akkor eláll a végtepenségig. Vettem is gyorsan 3 dobozzal. Van náluk egy ujfajta mix. Gredhbox sorozat "MYSTERY MIX 15 grammos. Mondta ez eleg jó. Több gomba keveréke nem áfulta el a gyarto melyikek de szerintük a White Diamond + Mother Finest+ Valami ami szerintem ránézésre a Purple Rain még. 3 ütos keverek . Vettem egy dobozzal abnol is tesztre. Igy egesz nyárra van tesztelni valom. Majd jelentkezek beszámolokkaliket tapasztaltam.
 

 
2326. TrippSurfer2019. április 5. 18:31
 
 
Megérkeztem Amszterdamba. Megyek megnézem milyen az idén a termés. Hátha egy jo beszámoló összejön.
 

 
2325. Branson2019. március 22. 08:15
 
 
Szia ppnqdd!
A lényeg nem a para volt hanem a megoldás és a benne rejlő lehetőségek...
 

 
2324. ppnqdd2019. március 21. 14:41
 
 
szia, Branson, ha ilyen racionális fejtegető smartguy személyiségű vagy, nézz át a Salvia topicba, hátha találsz valami megnyugtató fejtegetést a parádra, bár nem tudom mennyire általános/személyes jellegű.
 

 
2323. Kenobi2019. március 21. 01:48
 
 
Sziasztok!
Én Amszterdamban próbáltam ki a gombát pár hete (tampanensis-t), 10 grammot ettem meg egyszerre.
Velem csak annyi történt, hogy nagyjából egy órán keresztül megállás nélkül nevettem mint az állat, de ezt úgy értsétek hogy az ágyon fetrengtem a nevetéstől, annyira nevettem...
semmilyen más hatása nem volt rám, nem láttam máshogy a színeket, a világot, nem hullámoztak a falak, nem hallottam máshogy a hangokat sem, tényleg csak annyi hatása volt rám, hogy megállás nélkül nevettem tőle :D
más is tapasztalt ilyet a gombától? én frankón azt hittem, hogy lesz valami pszichedelikus hatása rám, de semmi...
aztán másnap vettem egy másik, egy erősebb fajtát, abból megettem 15 grammot, na annak meg semmi hatása nem volt egyáltalán...
járt még valaki így rajtam kívül?
 

 
2322. Branson2019. március 12. 21:02
 
 
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy olyan tapasztalatot amivel talán ritkábban találkoztok.
Egyike voltam azoknak az eseteknek amikor a trip nem ér véget. Történetesen éveket töltöttem egy bad tripben.
Hogy ez milyen volt arról csak annyit mondanék, hogy képzeljétek el azt , hogy rémálmotok van majd felébredtek egy rémálomba . És ezt évekig .
Ezen nagyon tovább nincs is mit ragozni . Amit megosztani szeretnék veletek az valójában az az út ami ebből kivezetett. Ugyan is rendbe lehet jönni, sőt ma már jobban vagyok mint előtte. Igaz az előtte az 8 ével ezelőtt volt. Mivel az utazásom itt indult anno, ezért úgy érzem hagynom kell valamilyen nyomot magam után.
Egyébként azért húzódott el ilyen sokáig mert 6 év kellett , hogy rátaláljak azokra az eszközökre amikkel ez megoldható.
Sok mindennel próbálkoztam , de valójában csak elnyomtam magamban azt amit ez az élmény generált , aminek köszönhetően újra és újra felszínre tudott törni.

Egyik alkalommal előadást tartott Budapesten egy neves külföldön élő magyar pszichoterapeuta és pszichedelikus. Megszólítottam az előadás előtt a kedves urat abban a reményben , hogy kapok valamilyen használható információt arra nézve mit kezdjek magammal.
Tőle azt a tanácsot kaptam , hogy vegyek be még többet abból ami a problémát okozta.
Ennek 2 féle végkimenetele lehet. Az egyik az , hogy átvisz az alagúton és egyfajta újjászületés keretében és rendbejövök. A másik opció , hogy esetlegesen belehalok az utazásba.

Valahogy számomra ezek az esélyek nem tűntek szimpatikusnak főleg, hogy 4g gombát fogyasztottam ami eleve az emberi tűrőképesség határán van ( itt megjegyezném , hogy a gomba hatásfoka hatványozódik a mennyiség növelésével , nem duplázodik mint más szereknél, szóval ez még nekem is őrültségnek tűnt)

Szóval folytattam a küzdelmet míg végül rátaláltam a tibeti energia gyógyászatra. Nem akarom itt reklámozni , de aki szeretné az úgy is megtalálja , Magyarországon elterjedt és elérhető.
Körülbelül 2 év gyakorlás után sikerült maximálisan feldolgoznom . Igazából már jóval korábban jobban lettem , de most jutottam el arra a pontra , hogy már nem vagyok lemaradva , hanem behoztam azt a lemaradást ami a 8 év alatt kiesett az életemből.
Az érdekesség az egészben az , hogy a gyakorlatok által az életem alap minősége emelkedett egy olyan szintre ahová régebben szerekkel tudtam csak kijutni. Továbbá az ébredés tudatálapotait olyan tisztaságban és minőségben élem meg álltaluk amit pszichedelikumokkal nem volt lehetséges. Ennek csupán annyi a hátulütője , hogy belekell tenni jó náhány hónap (vagy év, ez ember függő) gyakorlást.

Én jártam a rövidebb úton és végig jártam a hosszút is, és biztosan állíthatom , hogy hosszabb sokkal de sokkal jobban megéri.
És ezt nem a kockázat , hanem az elért eredmény függvényében mondom.

Ezt tanácsolom nektek is , hogy válasszátok a hosszabbik utat.

Ha valakinek hasonló problémája van és szüksége lenne némi útmutatásra az nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (17 írás)

cAnna: Válasszak színeket... akkor ez a minden (2015)

Én+te+ö=gén: Egybetekeredés (2003)

Ezékiel: Egy újabb év, egy újabb élet (2011)

Gábor: Agytágítás egyedül (2005)

Kesey: A legtávolabbi tisztáson... (2013)

Metametta: Gyógygomba szerelemfájásra (2006)

Móricz: Felhőoszlatás (2013)

PsyDuckMonkey: Life Reboot (2015)

Roli1203: Idegeket nyugtató zene (2018)

Roli1203: A színek dzsungelén (2018)

Shin: Elmefésülés (2012)

SWIM: Első kalaptúra (2018)

Teletabi: Félelem és reszketés (2006)

Tomi94: First Rebirth (2021)

TrippSurfer: 6 évnyi gombázás (2018)

Trippy Cat Dad: Szóval létezik a nyúlüreg... (2023)

Trippy Cat Dad: Energetikai lenyomatok gyógyítása (2023)


Kapcsolódó beszámolók / külföldi (fordítások) (10 írás)

Israel Franqui: Egohalál (2000)

Lauren L: Első utazás a pokolból (2000)

Mathew: Egy napfényes szombat és egy kaktusz (2001)

Navi: Történetek a semmiben (2001)

Névtelen: Utazás a Sárkánnyal (2000)

Névtelen: Zep! A Zaj (2000)

Pauliegirl: Maradandó bénulás? (2001)

Psybernaut: Egy első gomba-trip (2000)

Scott Fossel: Egy tuti biztos módszer (2000)

Wiser: Egy elszaródott éjszaka... (2001)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!