DAATH

Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.

Thorwald Dethlefsen

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

Mr.Duke


Létrehozás ideje:

2002. május 10.


Utolsó hozzászólás:

2019. szeptember 15.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

115668 letöltés
2329 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája (magyar)


Magic Mushroom

Mr.Duke, 2002. május 10.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Ez a témakör általánosságban foglalkozik a varázsgombával, a gombatermesztésnek saját témaköre van.
Pszilocibin-gomba témájú részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók.

Kérjük, NE írj be kereskedelmi jellegű, gombaspóra beszerzésével kapcsolatos hozzászólásokat (üzletek, címek, weboldalak, árak stb.).

 
2329. estimese2019. szeptember 15. 19:08
 
 
A cseheknél 6-8száz méter fölött elkezdett nőni a ...ba ba ba ba
 

 
2328. TrippSurfer2019. május 8. 22:16
 
 
Kenobi :

Nem mindegy melyik gyártó Tampanesise. De igen volt tőle röhögőgörcs. Annyira , hogy begörcsölt a gyomrom . Belül már nem röhögtem hanem vártam elmúljon . Fontos , hogy előtte semmit se egyép de tényleg min 4 orat. A másik dolog. Másnap nem fog hatni kell jopár nap. Szerintem alapjában 2-3 hét. Vissza kell álljon az agyad. Nekem volt ogy 4 napom volt Amsterdamba első es utolso nap gombaztam. Akkor már hatott de nem full . Amit irtam 6 evnyi gombázás cimszo alatt abban van egy két ottani gombafajtárol trippnaplo.
 

 
2327. TrippSurfer2019. május 3. 15:50
 
 
Ujabb dolgokkal gazdagidtam Amsterdamban. 2 kedvenc boltom van a Kokopelli es visszább a régi Baba felé egy kis hosszukás gomba bolt. Ott van egy eladó srác jol beszél magyarul hatalmas fazon. Vele beszélgettem kicsit a dolgokrol. Vettem kratomot, salvia 5x,10x , Alegria forest fruit erre azt mondták legjobb euforizálo folyadek Eki szerű hatással, HBW kapszula, kannabisz olajat 5% 4 uveggel. Szerintem eleg jo a hatása kiprobaltam 3 napja csepegtetem nyelv alá . Van nyugtato stresszoldo hatása . Thc tartalom 0,2 % alatt benne. Gomba száritott sajnos tényleg nincs már mondta nem is lesz csak groove kit et tudok venni amivel magamnak csinálhatok. A truffles ami szarvasgomba féle pszilocibin tatalmúval az a bajom hűtőben kell tárolni és véges felhasználási idejű. Az eladó segitett mondta semmi baj. Száritsamnki es daráljam le . Ha meg jobbat akarok kiszáritva ledarálva rakjam mézbe akkor eláll a végtepenségig. Vettem is gyorsan 3 dobozzal. Van náluk egy ujfajta mix. Gredhbox sorozat "MYSTERY MIX 15 grammos. Mondta ez eleg jó. Több gomba keveréke nem áfulta el a gyarto melyikek de szerintük a White Diamond + Mother Finest+ Valami ami szerintem ránézésre a Purple Rain még. 3 ütos keverek . Vettem egy dobozzal abnol is tesztre. Igy egesz nyárra van tesztelni valom. Majd jelentkezek beszámolokkaliket tapasztaltam.
 

 
2326. TrippSurfer2019. április 5. 18:31
 
 
Megérkeztem Amszterdamba. Megyek megnézem milyen az idén a termés. Hátha egy jo beszámoló összejön.
 

 
2325. Branson2019. március 22. 08:15
 
 
Szia ppnqdd!
A lényeg nem a para volt hanem a megoldás és a benne rejlő lehetőségek...
 

 
2324. ppnqdd2019. március 21. 14:41
 
 
szia, Branson, ha ilyen racionális fejtegető smartguy személyiségű vagy, nézz át a Salvia topicba, hátha találsz valami megnyugtató fejtegetést a parádra, bár nem tudom mennyire általános/személyes jellegű.
 

 
2323. Kenobi2019. március 21. 01:48
 
 
Sziasztok!
Én Amszterdamban próbáltam ki a gombát pár hete (tampanensis-t), 10 grammot ettem meg egyszerre.
Velem csak annyi történt, hogy nagyjából egy órán keresztül megállás nélkül nevettem mint az állat, de ezt úgy értsétek hogy az ágyon fetrengtem a nevetéstől, annyira nevettem...
semmilyen más hatása nem volt rám, nem láttam máshogy a színeket, a világot, nem hullámoztak a falak, nem hallottam máshogy a hangokat sem, tényleg csak annyi hatása volt rám, hogy megállás nélkül nevettem tőle :D
más is tapasztalt ilyet a gombától? én frankón azt hittem, hogy lesz valami pszichedelikus hatása rám, de semmi...
aztán másnap vettem egy másik, egy erősebb fajtát, abból megettem 15 grammot, na annak meg semmi hatása nem volt egyáltalán...
járt még valaki így rajtam kívül?
 

 
2322. Branson2019. március 12. 21:02
 
 
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy olyan tapasztalatot amivel talán ritkábban találkoztok.
Egyike voltam azoknak az eseteknek amikor a trip nem ér véget. Történetesen éveket töltöttem egy bad tripben.
Hogy ez milyen volt arról csak annyit mondanék, hogy képzeljétek el azt , hogy rémálmotok van majd felébredtek egy rémálomba . És ezt évekig .
Ezen nagyon tovább nincs is mit ragozni . Amit megosztani szeretnék veletek az valójában az az út ami ebből kivezetett. Ugyan is rendbe lehet jönni, sőt ma már jobban vagyok mint előtte. Igaz az előtte az 8 ével ezelőtt volt. Mivel az utazásom itt indult anno, ezért úgy érzem hagynom kell valamilyen nyomot magam után.
Egyébként azért húzódott el ilyen sokáig mert 6 év kellett , hogy rátaláljak azokra az eszközökre amikkel ez megoldható.
Sok mindennel próbálkoztam , de valójában csak elnyomtam magamban azt amit ez az élmény generált , aminek köszönhetően újra és újra felszínre tudott törni.

Egyik alkalommal előadást tartott Budapesten egy neves külföldön élő magyar pszichoterapeuta és pszichedelikus. Megszólítottam az előadás előtt a kedves urat abban a reményben , hogy kapok valamilyen használható információt arra nézve mit kezdjek magammal.
Tőle azt a tanácsot kaptam , hogy vegyek be még többet abból ami a problémát okozta.
Ennek 2 féle végkimenetele lehet. Az egyik az , hogy átvisz az alagúton és egyfajta újjászületés keretében és rendbejövök. A másik opció , hogy esetlegesen belehalok az utazásba.

Valahogy számomra ezek az esélyek nem tűntek szimpatikusnak főleg, hogy 4g gombát fogyasztottam ami eleve az emberi tűrőképesség határán van ( itt megjegyezném , hogy a gomba hatásfoka hatványozódik a mennyiség növelésével , nem duplázodik mint más szereknél, szóval ez még nekem is őrültségnek tűnt)

Szóval folytattam a küzdelmet míg végül rátaláltam a tibeti energia gyógyászatra. Nem akarom itt reklámozni , de aki szeretné az úgy is megtalálja , Magyarországon elterjedt és elérhető.
Körülbelül 2 év gyakorlás után sikerült maximálisan feldolgoznom . Igazából már jóval korábban jobban lettem , de most jutottam el arra a pontra , hogy már nem vagyok lemaradva , hanem behoztam azt a lemaradást ami a 8 év alatt kiesett az életemből.
Az érdekesség az egészben az , hogy a gyakorlatok által az életem alap minősége emelkedett egy olyan szintre ahová régebben szerekkel tudtam csak kijutni. Továbbá az ébredés tudatálapotait olyan tisztaságban és minőségben élem meg álltaluk amit pszichedelikumokkal nem volt lehetséges. Ennek csupán annyi a hátulütője , hogy belekell tenni jó náhány hónap (vagy év, ez ember függő) gyakorlást.

Én jártam a rövidebb úton és végig jártam a hosszút is, és biztosan állíthatom , hogy hosszabb sokkal de sokkal jobban megéri.
És ezt nem a kockázat , hanem az elért eredmény függvényében mondom.

Ezt tanácsolom nektek is , hogy válasszátok a hosszabbik utat.

Ha valakinek hasonló problémája van és szüksége lenne némi útmutatásra az nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot.
 

 
2321. sleepwalker2019. február 18. 19:24
 
 
NORDKOVSKY:

Milyen környezetben gombáztál? Nálam lényeges különbség, hogy bélyegen kis-közepes dózisnál jól kijövök a külső környezettel - természetben mászkálás, nézelődés, beszélgetés ha épp megy - , de a gomba jobban szereti, ha csak rá koncentrálok (sötétített nyugis szoba, zene, csukott szem, fekvés). Közepes dózistól felfelé mindenképp. Ilyenkor bejönnek a mélyebb, sodró ritmusú, pszichedelikus zenék is (pl némelyik durvább Ozric Tentacles album, ami LSD-n lehet már sok lenne). De jó lehet egy goa mix, vagy pl egy Younger brother album is :). A jó zene nem hagyja, hogy sokáig leragadj egy gondolatnál. Én pont azért szeretem a gombát, mert egy erősebb trip esetén könnyebb úgy felfogni, mint egy kibontakozó törétenetet, ami vezet valahová. Fontos, hogy teljesen add át magad az élménynek és fogadd el, hogy a (sok) gomba ritkán mutat csak pozitív dolgokat :). Jó, ha van egy tapasztaltabb társad, vagy egy vigyázó, aki csak akkor avatkozik be, ha kéred. Ne elemezd a tripet menet közben, elég lesz utána is! A pia szerintem max előtte segíthet az ellazulásban valmennyit, de inkább legyél józan és menj helyette túrázni vagy sportolni.
 

 
2320. TrippSurfer2019. február 17. 15:00
 
 
NORDOVSKY ,

Nekem a kevés alkohol csökkenti az előtte izgalmat ami rossz fele veheti az utat. Utolsó gombázásom kb 2 hete volt akkor kicsit túl zaklatottan vágtam neki és csak ugy T2:00 után nyugodtam meg és jótékonykodott velem. Bár pl engem a mexicana kicsit piszkál aktivizál idegileg az elején majd behúz a mélybe megpihenni.
Alapban ha megettem a gombát kb 30 perc múlva elkezdek agyalni sörözni és kortyolgatom. Mindig amennyi éppen jo. Kb egész utazásra elég 5 ora hosszára 2 sör vagy 3. Ha sokat beszélek. Minden egyes korttyal szabályzom a trippet. Amit észrevettem az elejn kb úgy 2 decit iszok meg az annyira ellazít , hogy nem izgulok semmin. Bár nekem a settings ek nagy része Nem nyugodt környezetben van. Nekem az fekszik sokszor jobban ha pörög az agyam.

Volt Bad trippem párszor mert nem jó idegállapotban is gombáztam és felerősítette. Elmulik ha nem ellenkezek és átadom magam a rossznak is. Gyorsabban vége.

Terence McKenna mondta azt a tippet ami szerinte a legjobb ( azért ő sokat gombázott :D) ha jön a baj elkezdel énekelni valamit hangosan bármit összevisszaság is lehet csak valami dallamot. Ő szerinte ez a leggyorsabb ami kihoz a Bad trippből ha elvonod énekkel a figyelmed.
 

 
2319. NORDKOVSKY2019. február 16. 13:39
 
 
Valószínűleg igazad lehet, és kb. eleve kihánynám még a kevés piát is.
Most hogy mondod eszembe jutott, amikor lsd alatt bontottam egy sört, és még a felét se tudtam meginni kihánytam. A feles meg még irritálóbb lenne.
Meg abból kiindulva, hogy akik pl. speed alatt isznak, alig érzik a hatását max annyit, hogy valamivel kisebb lesz a mozgáskényszer, szóval esélyes, hogy pszichedelikumokra is annyit érne, mint tehénszarnak a légypiszok.
Elnézést a hasonlatért. Köszönöm, hogy időt szántál rám, és minden jót kívánok!
 

 
2318. folydogáló2019. február 16. 10:59
 
 
Nordkovsky!
Nem vagyok tapasztalt utazó, de azért járkáltam már párszor a másik dimenzióban, s a tudatomba benne maradt dolgok alapján, az alábbiakat írnám neked...
kontra érveim:
Mondják, meg tapasztalta is a tevém, hogy kalappal a fejed(b)en felfordul egy picit a gyomrod, sztem ha ekkor alkoholt fogyasztasz, az csak ront a dolgon ilyen szempontból, s a fizikai rosszullét kihathat az elmédre is. Továbbá, sztem ha rossz hangulatban vagy, azt az alkohol is felerősíti valamennyire, így az is ronthat a helyzeten.
Más: a tevém, amikor még sosem hordott kalapot, elolvasta, hallotta másoktól, hogy milyen kurva gyönyörű... ennek hatására elvárásokat épített. Ez szerintem nem volt jó építkezés..., hanem csak egy stressz forrás.. úgy sokkal jobban tudott az útra figyelni, amikor rájött, hogy ami történik, azt csak önmaga tudja megélni, s ha már neki jó, akkor a megosztás csodálatos, vicces élményével gazdagodhat. Röviden: az túlzott elvárás rossz lehet talán. Bad tripje még nem volt a tevémnek, így nem akarok hülyeséget írni, csak azt, hogy okosságot hol találsz.. ha nem tetted volna, sztem olvasd el a sok-sok trip guideot a neten, erowid, daath, psychonautwiki.org... sok jó tanácsot találni bad trip esetére :) Meg, ha esetleg nem szoktal, sztem előtte a jogizas, vagy bármi más sport nagyon meg tudja nyugtatni az izguló űrhajóst...de akár egy jó séta a természetben :)

Pro:
Ha szoktál sörözni, sztem egy-két sör nem árthat, ha amúgy is jól vagy, akkor az is jól esik.

Mindenesetre csodálatos utat kívánok Neked! Ha nem gombazik a kisállatod akkor is!
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (14 írás)

cAnna: Válasszak színeket... akkor ez a minden (2015)

Én+te+ö=gén: Egybetekeredés (2003)

Ezékiel: Egy újabb év, egy újabb élet (2011)

Gábor: Agytágítás egyedül (2005)

Kesey: A legtávolabbi tisztáson... (2013)

Metametta: Gyógygomba szerelemfájásra (2006)

Móricz: Felhőoszlatás (2013)

PsyDuckMonkey: Life Reboot (2015)

Roli1203: Idegeket nyugtató zene (2018)

Roli1203: A színek dzsungelén (2018)

Shin: Elmefésülés (2012)

SWIM: Első kalaptúra (2018)

Teletabi: Félelem és reszketés (2006)

TrippSurfer: 6 évnyi gombázás (2018)


Kapcsolódó beszámolók / külföldi (fordítások) (10 írás)

Israel Franqui: Egohalál (2000)

Lauren L: Első utazás a pokolból (2000)

Mathew: Egy napfényes szombat és egy kaktusz (2001)

Navi: Történetek a semmiben (2001)

Névtelen: Utazás a Sárkánnyal (2000)

Névtelen: Zep! A Zaj (2000)

Pauliegirl: Maradandó bénulás? (2001)

Psybernaut: Egy első gomba-trip (2000)

Scott Fossel: Egy tuti biztos módszer (2000)

Wiser: Egy elszaródott éjszaka... (2001)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!