DAATH

Annak, hogy félünk, sokat köszönhetünk. A félelem az utolsó előtti. Az utolsó szó az üdv.

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Legfrissebb hozzászólások (113 - 212)
 (Témakör: Magic Mushroom)

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2015. május 9. 20:03
 
 
Köszi a visszajelzéseket. :)

Amikor lehet, nem használom hozzá és amúgy a fekvős, csukottszemes rész a legnagyobb kedvencem!! Csak amikor el kell indulni az agglomeráció túlsó szélén elhelyezkedő hegy tetejéről, egy kimerítő trip után, az olyan igazán lehetetlen küldetésnek tűnik. :D

(Ilyen gond nincs, hogy nem tudok elmerülni az élményben. Igazából ez az élmény az egyetlen amiben el tudok merülni, tisztán ADHD-s izgatottságban vagyok folyton, ezért is szeretem az amfetamint. Inkább ettől az iszonyatos kimerültségérzettől tartok, de majd megpróbálom leküzdeni valahogy, vagy aludni egyet a trip helyszínén)

Köszi még 1x
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 9. 18:43
 
 
greenman:
"De nyiss egy új topicot természetes vs. szintetikus címmel és akkor lehet ismét felpörög... :DDD"

Van már ilyen témakör, pont azért idéztem a nevét:
http://www.daath.hu/showTopic.php?id=50
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 9. 12:16
 
 
Ezt úgy érzem már sokadszorra túlbeszéltük... Többször leírtam a véleményemet, érveimet, időpazarlásnak érzem itt újból és újból száj-karatézni...
Egyébként meg nem arról írtam hogy az amfetamin "gonosz" vagy szintetikus psziló "gonosz"... Hanem a gomba és amfetamin combóról fejeztem ki a véleményem... Tehát én már ezt rég befejeztem itt... A kérdés.. Te miért kezded újra? :)
De nyiss egy új topicot természetes vs. szintetikus címmel és akkor lehet ismét felpörög... :DDD
De elárulom, engem jelenleg semmi nem motivál hogy itt "osszam az észt"... Van jobb dolgom is... Csak ha már nekem címezve írnak akkor szoktam válaszolni... Üdv
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 9. 02:16
 
 
greenman:
Természetesen (khm) ezek csupán költöi kérdések voltak, nem igényelnek válasz halandóktól - meg egyébként is a Nagy Speedszellem mindegyikre megaszondta már a tuti választ, hogy "nem", és hogy "uff".
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 8. 21:13
 
 
Kedves Gén, nem látok semmiféle újabb menetet... :H
Ha a kérdéseidet nekem tetted fel, légy szíves tedd fel őket pontosabban vagy érthetőbben mert így nem tudok rá válaszolni...
Egyébként még véletlenül sem szeretném feltételezni hogy te újabb menetekre vársz velem bármiből is... :*
De ha netalán így lenne, nyugodtan keress meg... vannak közös barátaink, lehet valaki szívesen bemutat nekem, és megbeszélhetjük 4szemközt... .)
Ne offtopicoljunk... :F
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Metronóm2015. május 8. 07:15
 
 
"Az lenne a kérdésem, hogy az amfetamin mennyiben veti vissza/változtatja meg ezt a metódust."


Eddigi tapasztalataim szerint, ami több mint egy évtizedes kísérleti szakaszt jelent az életemből, az amfetamin minden esetben gyengítette a bármilyen hallucinogén szer hatását. Korábban mindig volt nálam amfetamin, mert ha bad tripbe keveredtem, azzal pillanatokon belül ki tudtam belőle józanodni. Ma már eszembe nem jutna használni, amióta az Aya felnyitotta a szememet, de tény, hogy az amfetamint volt a kedvenc "józanító" mentőövem annak idején. Ma már inkább hallucinálok. :) Illetve teljesen másképp hat a Gomba, ha szertartás keretein belül fogyasztjuk, és más, ha szórakozásból, netántalán partikon kísérletezünk vele. Én személy szerint már nem fogyasztom szórakozásból, mert kialakult egy nagyon mély bensőséges kapcsolat, ami útján igen intenzív tanítások érkeznek Gombaszellemtől, és úgy érzem, ha bulizás céljából használnám, azzal magamra haragítanám a Nagyszellemet, miután átengedett a birodalma kapuján és tanítványává tett. És Gombaszellemet ismerve ő bizony tud bűntetni! :) Tehát bulikra kizárólag LSD-t használok, de akkor is jó, ha van az embernél amfetamin, mert segít, ha túl erősre sikeredett a trip, és közben a környezet is ellenségessé vált. Legalábbis én így tapasztaltam az elmúlt 15 évben. :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 7. 01:25
 
 
greenman:
Jee, már vártam is az újabb menetet a "természetes vs. mesterséges" disputában!

A szintetikus úton elöállított pszilocibin gonosz?
A csikófarkból kivont efedrinböl elöállított metamfetamin gonosz?
A mesterségesen elöállított tramadol gonosz?
És amióta (2 éve) megtalálták egy afrikai növényben, már nem gonosz?
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. május 6. 21:44
 
 
Szilvacska:
Megnéztem az Erowidos beszámolókban a gomba+amfetamin kombókat, de nem volt egyértelmü minta bennük. Egyesek erötelibb, idegenekkel szemben gyanakvóbb tripröl írtak, másoknak pedig a szokásosnál vizuálisabb és szétesösebb tripje volt.

A gombával "befáradás" ismerös jelenség, leginkább a felfutás elörehaladtával és a hatáscsúcs körül (kb. T+45 perc és T+90 perc között). Szerintem pont ez a gombatrip egyik legjobb, "kihagyhatatlan" része, a csukott szemü erös vizuálok! És csak abban az esetben gond, ha a bizonyos droghatást akarod kényszeresen illeszteni a más célokra való szet-szettinghez. Ha a gomba olyan látomásokat ad, amiket a legkényelmesebb nyugodtan, fekve, csukott szemmel mozizva átélni, akkor felesleges az élményt mindenképpen egy társas környezetbe (kitalálom: partyba!) vinni. Ez olyan, mintha filmnézés közben ki-be rohangálnál a moziba, és másokkal dumálnál, stb. Persze, ki lehet iktatni ezt a fázist valamilyen stimulánssal, ami talpon tart. Ehhez a sok koffein is müxik - de szerintem csak feleslegesen dobod ki a bábát a fürdö gyerekkel :D Élvezd a víziókat, mind a tied! :)

[Gyakran látom, hogy társaságban tripelö emberek képtelenek 1 percnél tovább belemerülni az élményeikbe, ehelyett kényszeresen (félelemböl?) egymásnak pofáznak - ha mást nem is, akkor "huh huh de készen vagyok"-ot.]

Vagyis ha a gomba neked nem társasági szer, akkor nem kell eröltetni, hogy az legyen - használd pont arra, amit pont neked ad!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. május 6. 21:22
 
 
Jajj... Elborzadok amikor ilyet olvasok hogy gombára amfetamint... :/
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2015. május 5. 16:39
 
 
Sziasztok!

Lenne egy két kérdésem a gomba hatásmechanizmusát illetően.
Imádom a hatását, valóban tapasztalom a tudattágító mivoltát, illetve a tanulási készségemre is kiemelkedően hat, valamint az élmény gyönyörű és iszonyatosan nyugodt lelki állapotot kölcsönöz. Annyi problémám van, hogy iszonyatosan kifektet. Szó szerint. Csak feküdni tudok a hatása alatt. Ezt ellensúlyozandó, olykor olykor fogyasztok közvetlen előtte egy kevés amfetamint, illetve néha a végén is, ha a helyről haza kell jutni, mert nagyon lefáraszt.


A lenti video tanulsága szerint a hatásmechanizmus lényege, hogy bizonyos irányító szerepet betöltő "csomópontokat" kikapcsol az agyban, ezáltal korábban nem"járatott" idegpályák aktiválódnak.

https://www.youtube.com/watch?v=O1kyY8nwBCg

Az lenne a kérdésem, hogy az amfetamin mennyiben veti vissza/változtatja meg ezt a metódust.

Tudnátok esetleg más megoldást ajánlani?

Köszi

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
hellgium2015. április 26. 12:49
 
 
Vissza is :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2015. április 25. 17:39
 
 
hellgium!

Mail ment!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
hellgium2015. április 24. 12:40
 
 
hát, nagyon hálás lennék ha tudna valaki :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2015. április 23. 15:32
 
 
hellgium:
Voltak/vannak átfedések az Egykalapalatt és e témakör olvasóközönségei között, úgyhogy lehet, hogy itt is olvasgat/írogat a témában (talán más nicknéven), vagy valaki itteni ismeri, vagy valaki itteni segít neked :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
hellgium2015. április 23. 14:08
 
 
kár : volt ott egy "sporabolt" nevű kolléga, akivel elég egyértelmű okokból kéne beszélnem :D tavaly már majdnem összejött a dolog, de még... nem voltam kész rá.. és a hushmailos címe már nem elérhető.. elég szomorú vagyok :(
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2015. április 23. 12:26
 
 
Visszanéztem az oldalra és én sem találtam a regelést... :O

De amúgy az a fórum nagyon pang, ne nagyon számíts válaszra!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
hellgium2015. április 22. 19:45
 
 
Üdv!
Nemtudja valaki hogy lehet regisztálni egykalapalattra? Életbevágo lenne irnom valakinek, de sehogy sem tudok regelni
.
Előre is köszi!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
wonderstag2015. április 16. 09:58
 
 
Vicces tud lenni, mikor az ember már kb. jó fél órája gabalyodik bele valami (jól eső, de megoldhatatlannak tűnő ) vitába a barátjával, a gomba "megunja" és totál egyszerre bemakkantja mindkettőt. Mikor elereszt, pedig totál egyszerre mondják ki a -készen kapott, frissen csomagolt- gondolatot, melyben magában hordozza végső soron a konszenzust. Kollektív útbaigazítás? Kezdetleges telepátia? Vagy csak túlmisztifikálás az egész? Talán nincs jó válasz.. talán csak ideje lenne pihenni 8)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2015. április 10. 10:14
 
 
Mennyire utálom azokat az embereket, akik válogatás nélkül, csak a pénz és érdekeik függvényében osztogatják ezeket a "teremtményeket"
Így lesz a szent dolgokból profán, no meg drog...
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
wonderstag2015. március 30. 21:30
 
 
Nem csak a pszilocibin gombákról szól, de ettől függetlenül bárki számára elgondolkodtató lehet:

http://www.ted.com/talks/paul_stamets_on_6_ways_mushrooms_can_save_the_world?langu
age=en
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Orion2015. március 17. 14:12
 
 
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről a videóról. 57 perces, kb a közepén beszél Daubner a sámánokról, és a modern kori tripelésről. Szerintem érdemes az egészet végig nézni.

https://www.youtube.com/watch?v=oF_D4G4RARU
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
facombkivammá2014. december 17. 00:32
 
 
gardenofeden1200: Hát a tömény ammóniát azért úgy megérzed, főleg, ha nem elszívófülke alatt dolgozol :D Jó-jó-jó, tudom, az vajmi kevés mennyiség, írjuk a tanácsaimat a paranoia és ártalomcsökkentés számlájára :D
Azt tudom, hogy a metanol jobb oldószer (nem tudom, pontosan mennyivel), de csak az ár miatt azt venni szerintem nem érdemes. Én a biztonság híve vagyok, szóval azt is ideírhatnám idézetnek, hogy
"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it".

Az jó kérdés, hogy mik lehettek azokban a kristályokban a legvégén, a kommentek alapján cukor is lehetett benne, de aki a threadet indította, azt írja, érezte a pszichoaktív hatásokat.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
gardenofeden12002014. december 16. 22:47
 
 
Miért olyan nagy cink a metanol ? Régebben a denanurált szeszben volt 10%. Alap hogy semmilyen vegyszert nem tapogatunk, nem kóstolgatunk, védőfelszerelést használunk, eléggé kétlem hogy az a minimális gőz ami szobahőmérsékleten keletkezik meg tudna valakit mérgezni. Az ammónia meg mérgező és fel is halmozódik, tiszta sor, de eleve miért jutna a szervezetbe ? a Sav-bázis kivonatolásokban vizes oldatában, azaz szalmiákszeszként használjuk, ami amúgy egy háztartási tisztítószer, nem hiszem hogy különösebben halálos lenne. Ha meg gázként használjuk, egyszerűen jó tömítés kell meg vízbe vezetni, hatalmas mennyiségű ammóniát felold. A petroléteres dologgal kapcsolatban meg nem is arról vitáztunk hogy milyen reakcióhoz mennyire jó, hanem hogy mennyire veszélyes, a gyulékonyság és a robbanékonyság volt említve. Ja és ha melegíteni kell akkor használhatsz helyette sokkal kevesebb hőt és vákuumot(sokkal egyszerűbb megoldani mint gondolnád). Ja és a metanolt meg nem érdemes elkerülni, jobb oldószer és hatodannyiba kerül mint az etanol, a jövedéki adó miatt.

A bázis akkor kell ha mégegy A/B extrahálást csinálsz, nem tudom pontosan hogy azok a kristályok a végeredményben pontosan mit tartalmaznak, de elképzelhető hogy meg lehet tisztítani még egy A/B-vel. Akkor kell bázis, felszabadítani a pszilocibint a HCL-ből, akkor átmegy a petróba és onnan meg kivenni megint sósavval.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
facombkivammá2014. december 16. 21:23
 
 
gardenofeden1200: A petrolétert talán tényleg túlreagáltam, de az ammónia esetén csak felhívtam a figyelmet arra, hogy a szervezetben akkumulálódva neurodegeneratív betegségek kialakulásához vezethet.
Persze, nem egy Novichok vagy egy foszgén, de ha sokat dolgozol vele, és nincs elszívófülkéd (ami azért nem hinném, hogy mindenkinek van), akkor akarva-akaratlanul és bejuttatod a szervezetedbe (szegény-szegény takarító nénik :( ), ez pedig em jó.
És még annyit leszögeznék, hogy a petroléterrel sem a robbanékonyság a legnagyobb probléma, hanem hogy nem tudom, milyen gyorsan párolog el (mert ha pl. olyan gyorsan, mint az éter, az jó, de ha a gyorsításhoz melegíteni kell, az nem mindig jó - pl. ergin-extrakció, micsoda alliteráció).
És még annyi, hogy ja, nem kell félni az oldószerektől, de azért szerintem jobb az elővigyázatosság, és például a metanolt messzire elkerülni, de ez csak a személyes véleményem :)

Amkrevenger: itt van egy érdekes fórum-poszt, de a megbízhatóságát megkérdőjelezném.
http://chemistry.mdma.ch/hiveboard/tryptamine/000397222.html
Ha gardenofeden jól mondja, kell egy sav, az jelen esetben a sósav, a bázis viszont hiányzik a leiratban, és a háromféle oldószer viszont benne van (etanol és desztvíz, aceton és nafta).
Viszont alatta vannak további linkek, azokat nem volt időm megnézni.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Amkrevenger2014. december 16. 18:24
 
 
Engem csak a szesz szag zavar ill. igyekszem kerülni az alkohol tartalmú dolgok bevitelét (gondolom itt is marad melléktermék). Viszont erről a kristályos dologról tudnál bővebben írni vagy hiperlinkelni valamit ? Ill. ha van vele tapasztalatod akkor érdemes valami kisebb adaggal csinálni (1-20g) vagy felette is érdemes próbálkozni ? Köszi meg az előzőnek is .)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
gardenofeden12002014. december 16. 15:00
 
 
Ne féljetek a vegyszerektől. Tanuljatok róla picit, pár tíz oldalnyi okosságot és új világ nyílik meg előttetek. Olyan mint a számítógép, aki nem ismeri nem mer hozzányúlni mert kiszámíthatatlan, veszélyes, úgyis elromlik, pedig csak ismerni kell, és akkor mindig pont úgy történnek a dolgok ahogyan kell nekik. És amikor végre tudod használni, úgy tudsz dolgozni mint 100 másik ember gép nélkül. Volt egy haverom aki annyira fosott a sebbenzintől hogy az mennyire gyúlékony meg robbanásveszélyes. Hát persze hogy az, de ha jól kezeled nem fog a kezedben egyszer csak felrobbanni. Ahogy az ammóniáról is úgy beszélt mintha legalább is a Novichok-5 ről lenne szó. Védőfelszerelés, ismeretek, és sokszor a természetesnél biztonságosabb, sokkal jobb eredményt lehet kapni. A pszilocibint például ki lehet kristályosítani, színtiszta pszilocibin kristályokat kapni, és csak egy savra, egy bázisra, meg háromféle oldószerre van szükség.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Amkrevenger2014. december 15. 22:12
 
 
Ezt olvastam amikor eszembe jutott az ötlet, köszönöm. Mindenhol ezt olvasom szóval ezt próbálom ki, de reménykedtem benne, hogy van valami vizes módszer is :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. december 15. 18:24
 
 
Persze, alkoholos kivonatolás. Egyszerű:
http://www.shroomery.org/6274/Mushroom-Extract
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Amkrevenger2014. december 15. 18:03
 
 
Kivonatot vagy ehhez hasonló dologra van működő recept ? A lényeg, hogy a test ne jusson be a szervezetembe. Azaz tea, saláta nem igazán játszik, ha valaki adna valami infót hálás lennék :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
deremant2014. december 14. 14:33
 
 
Sziasztok!
Meddig fogyasztható a gomba? Egy nyári fesztiválról maradt pár darab, és eljött az ideje egy újabb élménynek.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. december 8. 09:44
 
 
Tegnapelőtt ettem 1-et üres gyomorra. Nyitott szemmel óvatos tértágulás, a színek élénkebbek lettek, pszichedelikus volt de erősen leszedált. Nem tudtam mikor van a peak, mert gyakran változott a hatása, de ezt a figyelmetlen setting-választásnak tudom be(party). Ha valami vicces eszembe jutott, önkéntelenül is fülig ért a szám. Csukott szemmel szép, "folyós" minták rajzolódtak ki és egy ponton a minta rám nézett, majd a szemek körül kialakult egy arc. Nem éreztem személyiséget benne, mint a DMT-n tapasztalt árnyaknál, de határozottan engem nézett. Shroom Spirit? :) Aztán nekem jött valaki és nem láttam többet sz arcot... Intenzitásra olyan 70ug papírhoz hasonlítanám, fizikailag valamivel jobban megviselt, a trip utolsó harmada viszont átcsapott önelemzésbe ahogy ültem a villamoson, nem volt egyszerű. Mivel olykor már ez is erős hatást gyakorolt az érzelmeimre akár negatív irányba is (set&setting khm...), így ennél többet nem javasolnék kezdő adagnak.

Érdekesség: eddig nem fogyasztottam gombát étkezés céljára sem, idegenkedtem tőle, nem az íze miatt. Most ez remélhetőleg megtörte a jeget :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
cli_hlt2014. december 5. 14:13
 
 
Mint minden új szer kipróbálásakor, úgy a gomba esetén is érdemes egy kisebb adaggal kezdeni.

Cubensisből kb. fél gramm üres gyomorra egy olyan adag, ami már erősen beérzős, de még jól irámnyítható, mondjuk cserébe nem is különösen pszichedelikus.

Az egy gramm már tud tréfás lenni, ott már jöhetnek nyitott szemmel finom mintázódások, hullámzások.

Másfél gramm jó gomba éhgyomorra nálam csinált már 3D-s csukott szemű absztrakt formákat és intenzív lelki hatásokat.

Gyomortartalom SOKAT számít. Éhgyomorra hamar megjön, már fél óra után egyértelműen érezhető, míg teli gyomorra a hatás jelentősen tompul, az első jelekig akár KÉT(!) óra is eltelhet.

"Szerintem" :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. december 2. 19:26
 
 
Szia! Itt a hozzászólások felett kattints rá és olvasd el az anyagismertetőt, sokat megtudsz majd belőle. Kezdő adagra kb. mindenki mást mond egyébként is.
Tárolni úgy kell, mint bármi hasonlót: sötét, hűvös, száraz helyen. Ezt remekül megvalósítja egy légmentes zacsi és a hűtőszekrény :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
BlueDragon2014. december 2. 17:46
 
 
Sziasztok!
Gomba témában kicsit kezdő vagyok. Hogy érdemes tárolni? Kezdő adagnak mennyit érdemes bevenni? Csak annyit tudok a gombáról, hogy 1 gramm 2000 forint, aki árulja vettem már tőle füvet, ugyan ennyi volt, és minőségi.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
cli_hlt2014. november 3. 12:29
 
 
Gén: igen, és köszi.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. november 3. 10:34
 
 
Szilvácska:

Elvileg jó lehet, de le is fagyaszthatod egy műanyag palackban az biztosabb...
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. november 2. 20:41
 
 
cli_hlt:
Ha meg akarod érteni a gombás cikket, akkor el kell felejteni az index és 444 faszságait:

"Egy olasz vegyész megvizsgálta a tudatmódosítóként használt gombafajtákban lévő hatóanyagot."

Nem, az olasz arcok csak simán hálózati topológiákat vizsgálnak, és a Carhart-Harrisék angliai pszilocibinkísérleteinek fMRI-adatait vizualizálták meg a saját szoftvereikkel!

Írtam a 444.hu-nak, hogy figyeljenek már az amatör kontár cikkíróikkal.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2014. november 2. 16:19
 
 
Köszi a beszámolót, nagyon élveztem! :)

Swim lassan 1,5 éve nem fogyasztott pszichedelikus szert. Egyszerűen azért, mert akkor Ő -hozzád hasonlóan- választ kapott, illetve megtapasztalta azokat a dolgokat amikor szeretett volna, nem érezte szükségét tovább folytatni - még rekreációs célokra sem.

Következő lépésnek érezte hogy ezt a normál tudatállapotban, belülről sugározva érezze át. Piszok kemény munka rálépni erre az útra, nehéz azon maradni... de ha egyszer kiválasztottál egy ajtót és beléptél rajta, nem lehet más hátra, mint előre... Ha nem így teszel, önmagadat hazudtolod meg.

Kétség kívül a pszichedelikus szerek az agy katalizátorai.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
gardenofeden12002014. november 2. 14:47
 
 
Vettem egy forrócsokit(rá kellett jönnöm hogy miért hívják forrónak, majdnem földhözvágtam), leültem egy padra és figyeltem az embereket. Eszembe jutott hogy mennyi hülyeséget kitalálunk, gazdag-szegény, szép-csúnya, stb-stb. Majd elővettem a zsebemből egy papírpénzt és olyan röhögés jött rám hogy alig bírtam abbahagyni. Ez a szar lenne az ami a nyugati világ agyi kapacitásának a felét leszívja? Ami miatt görcsölnek meg feláldoznak dolgokat az emberek ? Ami miatt párkapcsolatok mennek tönkre ? Egyszerűen nevetséges. Eddig szerettem volna szeretni valakit, de mostmár mindenkit szeretek. Ja és még valami: sérthetetlen vagyok. Nem tehetnek kárt bennem. Ha valaki kirabol, hát oké. Betörheti az orrom, de nyerni így nem tud. Félelem, utálkozás, stb. Olyan dolgok amiket nem értek honnan jöttek és mi értelmük van. Egyáltalán ki találta ki ezeket ? Annyira egyértelmű és világos hogy hogy lehetne jobb a világ, hogy sikerült mégis ilyen szarrá tenni az emberek igen magas százaléka számára ? Az állatokat mindig is szerettem, szépek és aranyosak, de most feltűnt hogy az emberek milyen gyönyörűek. A kövérek is, a csúnyák is, a szomorúak is, de az a legszebb aki mosolyog meg röhögcsél. Az előzőnél ilyenkor már tekertem egy lehúzós cigit, de most nagyon nem hiányzott. Alig vártam hogy kitisztuljak, alig vártam a hétköznapokat. Volt egy-két érdekes fóbiám, megszűntek. Továbbra is sok ember van aki nem éppen a szivem csücske, de nem utálok már senkit. Akkora idő és energiapazarlás utálkozni. A másik amire nem tudtam rájönni egy jó ideje: Honnan a francból veszik az embrek az energiát ? Állandóan csinálnak valamit én meg egyfolytában csak aludnék. Hát egymásból, egymástól szerzik. És az a nagy hülyeség az állandó cuccozásban, hogy az ember tolja mert szeretné jobban érezni magát, kijátssza a rendszert aztán nem érti hogy a kijátszott rendszer miért nem fogadja vissza. Attól érzi magát igazán jól az ember, ha valaki más jól érzi magát, ilyen visszacsatolásos elven áramlik az energia. De ez nem olyan mint a fizikában az energia hogy sosem jön létre csak átalakul, hanem ha másnak átadod neked is ugyan annyi jön plusszba. Vagy talán ugyan olyan, csak akkor valahonnan kívülről merítjük. Na ez az amiért trip egy trip. Kurva jól néznek a kavargó színek, oké örömet okoznak, szükség van arra is, de az ezzel ki is fújt. És ami még tényleg érdekel: Miért kell ehhez gomba ? Miért nem voltam képes ezeket a dolgokat drog nélkül észrevenni ? Na mindegy, szóval köszönöm mindenkinek, meg köszönöm a gombász csávónak, egy jó időre mindent megtudtam amire igazán kíváncsi voltam, írhatnék még minimum három oldalt, de a tapasztaltak már úgy is tudják, a tapasztalatlanok meg úgyis maguk fogják megtapasztalni. A következő tripem akkor lesz amikor újra felhalmozódnak a kérdések, de úgy tervezem hogy egy számomra kedves emberrel lesz és valahol a természetben, vagy legalábbis a szabadban. (Ja és még valami érdekes: durva hogy milyen lapos műnyag semmi a pornó begombázva. Csak úgy alapból, mindenféle megvilágosodás nélkül is egy kis gombával semmivéfoszlik a pornó brutális túlstimuláló hatása.(számomra legalábbis) )
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
gardenofeden12002014. november 2. 14:41
 
 
Sziasztok!

Volt az utóbbi időben pár gomba tripem, és a legutolsónál végre megkaptam a tanítást amit kerestem. Azt gondoltam hogy ha úgyis az agyamba utazok, akkor egyedül egy szobában, sötétben lesz a legjobb. De rájöttem hogy nem (nálam, ebben az időpontban, ezen körülmények között). Az utolsó kettőnél is éreztem egy kis tisztulást meg tágulást, de másnap már alig vártam hogy jöjjön a következő trip. Ilyesmiből adódott a legutóbbi is, elég jól felkészültem rá, szintén egyedül egy szobában. Elkezdődött, jöttek a vizuálok(Naggyon fainok voltak, minden megvolt amit szoktak emlegetni, a pixelektől a lélegző falon át a "minden állatokból áll" effektig), meg a furcsa gondolatok meg az eufória, de az elmém zavaros volt, és érezhetően valami szorongás volt bennem. Aztán kimentem, találkoztam emberekkel, de még mindig csak annyi volt hogy "be vagyok állva". Aztán egyszer csak gondoltam veszek valahol egy pohárka teát. Egyáltalán nem voltam se szomjas, se éhes, se semmi csak kívántam az ízét. Figyeltem a "tájat", gondolkoztam, teát nem találtam, de nem akartam megállni, aztán szándékosan eltévedtem a városban. Nem úgy hogy nem tudtam volna hazameni, és egyáltalán nem voltam annyira hatás alatt hogy ne tudjam merre megyek vagy mit csinálok, de direkt olyan helyekre mentem ahol még nem voltam és nem tudom mi van arra. Aztán jött amire vártam. Mélyről jövő tisztaság, átláttam végre az egész rendszeren, és az eufória átváltozott valami sokkal jobbá. Nagyszerű érzés kicsinek lenni. Mindig is valami hatalmas akartam lenni(különböző értelmekben vett hatalmas), de éreztem hogy az szörnyű lenne. Az utcán sétáló emberek mind együtt voltak, és én is együtt voltam velük. Aztán hallottam egy beszélgetést miszerint ez meg az megsértődött. Majd elgondolkoztam: MI lehet az a dolog a világon, ami arra vesz egy embert hogy egy másikra haragudjon. Tényleg sorra vettem mindent ami eszembe jut, de semlyiket nem láttam elég nyomós érvnek ahhoz hogy bárki bárkire haragudjon, eltaszítsa magától. Bámultam a panelházakat, biztos azt hitték hogy valami bivalybasznádi szántóföldről kerültem oda és még sose láttam olyat, biztos kevesen gondolják pszichedélikusnak, de szerintem nagyon lenyűgöző a szocreál építészet(Ezt nem csak a trip alatt, hanem azelőtt és azóta is így gondolom). Úgy éreztem hogy a természetben vagyok, pedig 10 és 14 emeletes panelek között bóklásztam. Eddigre a vizuálok már teljesen alábbhagytak, nem voltak kavargó színek vagy mozgó tárgyak(na jó voltak de más nagyságrenden mint azelőtt egy órával). De nem is kívántam már egyáltalán őket.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2014. november 2. 10:04
 
 
Sziasztok!
Csináltam egy ilyen forrazatot, de közbejött egy szar helyzet, így nem fogyasztottam el.
4 nap múlva még rendben lesz, ha hutoben és üvegben tarolom?
köszi

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Psylomaster202014. november 1. 13:58
 
 
Cli_hlt

http://mivoltma.444.hu/2014/10/31/a-drognak-hasznalt-varazsgomba-fogja-forradalmas
itani-a-gyogyszeripart-mutatjuk-hogy-miert/
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
cli_hlt2014. november 1. 11:53
 
 
Annyira sok helyen látom ezt a cikket, hogy lassan neki kellene fogni megérteni.

Ha esetleg valakinek ez már sikerült, nagyon örülnék, ha le tudná írni 10 értelmes magyar mondatban, hogy kb. miről szól ez. Szép képek, meg minden, de engem zavar, hogy továbbra sem értem a lényegét, amit sehol sem tárgyalnak.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
an0nym2014. október 30. 09:17
 
 
http://www.iflscience.com/brain/magic-mushroom-chemical-hyper-connects-brain
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Microcos2014. október 5. 17:05
 
 
Mégsem tűnik olyan hülyeségnek ez a liquid mushroom:
http://www.fanaticus.com/mycoalki.htm
vagy
http://www.shroomery.org/6274/Mushroom-Extract
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. október 3. 00:12
 
 
köszi, nem tudtam, hogy a tea potensebb, mintha megenném. biztosan ki fogom próbálni!
a másik opció még a darálás és áfonyalé :D
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
wonderstag2014. október 2. 09:48
 
 
myr: Ez így van, a szintetikus psilocybinről nem tudok nyilatkozni, de ha mindenáron folyékonyan akarod, javaslom forrázd le a gombatestet, bő 20 percet állni hagyod, leszűröd és teaként megiszod. Akár tehetsz hozzá cukrot / citromot is :) minimalizálja a hányingert és mivel egyszerre szívódik fel elég hamar megjön + jóval intenzívebb az első 1,5-2 óra, mintha nyersen megkajálnád.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. szeptember 28. 17:34
 
 
A leírás így szól:
"These are regular hallucinogenic mushrooms (Cambodian and Golden Teacher races) that I’ve grown myself, dried, pulverized, then used an ethanol alcohol extraction method with a specialized funnel over multiple washes, and finally a controlled evaporation down to desired potency. It’s a time-consuming process, and takes about a month to do it right."

Persze simán lehet RC is, bár a visszajelzések egytől-egyig pozitívak, alig néhányan kicsit gyengének találták.

Az egyik legérdekesebb rész pedig ez:

"And perhaps the greatest thing about liquid mushrooms is that you can ‘re-dose.’ After 3 or 4 hours when you feel yourself coming down, you can take some more, and you will come right back up. You can plan to trip for an entire day at low, enjoyable levels, just taking half a vial every 3 hours or so."
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. szeptember 28. 13:22
 
 
...mert közben azt nézegettem, hogy a korábbi és jelenlegi pszilocibin-kísérletekben milyen formában alkalmazták a szintetikus pszilocibint. Legtöbbször orálisan (p.o.) 15-20 milligrammos átlagdózist - ez vélhetöleg kapszulázott lehetett, bár a pszilocibin vízoldékony, úgyhogy lehetett folyadékformában orális adagolású. A vízoldékonyság miatt a pszilocibin injektálható is lehet; Hasler és mtsai intravénásan (i.v.), Quetin és mtsai pedig izomba (i.m.) szúrták az alanyokat. Állatkísérletekben hasba injekciózva (i.p.) szokták adagolni.

A feketepiacon vélhetöleg ritkaság a szintetikus pszilocibin, hiszen egyrészt a gomba termötest elöállítása sokkal egyszerübb, labort nem igénylö "háziipar", másrészt a pszilocibin szabályozott szer, a gomba pedig elvileg nem az. Létezik viszont sok dizájner triptamin, amik nagyon hasonlítanak a pszilocin (4-HO-DMT) szerkezetére; a legalitás miatt lehetséges az is, hogy ezek oldatait árulják "liquid gomba" néven (de pl. a 4-AcO-DMT tablettázva is volt "shroom pill" típusú smart shop termékként forgalomban).
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. szeptember 28. 03:05
 
 
Hopp, elírtam!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. szeptember 27. 22:12
 
 
A pszilocibin pszilocinná metabolizálódik, így technikailag ebben is benne van :)

Erowid alapján
Psilocybin Common dose: 6-20 mg
Magic Mushroom: 1-2.5 g

szóval a 2g helytálló bár ahol láttam, ott 3.5-nek írta... hogyne :D
A "néhány 10 gramm"-on én is néztem egyet. Az már az "irány Asgard" mennyiség, a la Kilindi Iyi, egy oldallal korábban volt róla szó.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
gyu2014. szeptember 27. 21:30
 
 
"az orális adagolása néhány 10 gramm" Azt hiszem van hova fejlődnöm :D
De viccet félretéve, tényleg van, én is "láttam". Értelme talán annyi hogy gyorsabban jön a trip meg nincs émelygés és puffadás. Ja meg tudod a pontos adagolást. 1 ampulla 9mg Psilocybin. De az meg kb 2 g gomba...
viszont talán annyi az érdekes hogy a gombába van psilocyn is, de sámán legyen a talpán aki különbséget tud tenni köztük :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. szeptember 27. 17:31
 
 
Én annyit találtam, hogy létezik ilyen opció is, ahol a leírás alapján a gyomornak könnyebb dolga van, nincs a tipikus émelygés az elején, illetve gyorsabb a felfutás. Kíváncsi vagyok, volt-e bárkinek ilyen tekintetben jobb élménye vele, mint szilárd formában.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. szeptember 27. 15:46
 
 
myr:
Ööö miért lenne folyadékformájú a pszilocibin kiszerelése? Hiszen az orális adagolása néhány 10 milligramm, ez simán látható és kimérhetö anyagmennyiség (vö. LSD).
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
myr2014. szeptember 27. 14:27
 
 
Valaki rendelkezik tapasztalattal liquid(psilocybin) fogyasztása terén? Simán gombához hasonlítva? :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Haarkon2014. szeptember 5. 18:33
 
 
Akinek aktuális és teheti, az segítse a munkájukat azzal hogy kitölti az alábbi kérdőívet! ;)

"The Johns Hopkins Psilocybin team is conducting an anonymous, web-based study to characterize difficult or challenging experiences that people sometimes have on psilocybin mushrooms (i.e. "bad trips," whether the person later regards them negatively or positively)."

http://www.shroomsurvey.com/
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
shandi912014. szeptember 5. 09:33
 
 
Igen könnyen felhasad , tehát akkor inkabb ne kisérletezek velük.

Ui:Kösz a link javítást
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. szeptember 4. 13:08
 
 
moricz:
Köszi, kijavítottam a linkeket!

shandi91:
Ez gondolom az a fajta, aminek nagyon gyenge érintésre is felhasad a kalapja? A badargombák nem ilyenek.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. szeptember 4. 09:47
 
 
Hiányzott egy hármas a / jel után

Paneolina Foenesecii (szerintem)

Gondolom füves gyepes gazos helyen volt a járda mellett, nemrég lett nyírva (1-2 hete) és több is lehetett belőle.

Nem aktív

Keress olyat ami ehhez hasonlít de erősebben spirálos/csavarodott szálas a szára felfelé (szerpentin jelleggel) hasonló helyen az lehet Panaeolus Subbalteatus.

Üdv
M
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. szeptember 4. 09:39
 
 
Rossz link... Legalábbis nálam :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
shandi912014. szeptember 3. 15:40
 
 
A járda szélén találtam ezeket ma , a tinta gombara nem hasonlit igy hát meg szeretném kérdezni miféle kalapos ez
http://kepfeltoltes.hu/view/140903/IMG_20140903_151815_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140903/IMG_20140903_151756_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140903/IMG_20140903_151802_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. július 25. 13:03
 
 
Na így több nap elteltével kezd visszaállni a rendszer meg szépen kezd visszaépülni az énem, így utólag már nevetek az egészen, mondjuk tényleg ez az élmény így marad meg bennem hogy "megakart ölni a gomba de éppen hogy túléltem". A betegségeim is szépen javulnak és ebben az állapotomban nem képzelek ide mindenféle fertőt, a malária tünet úgy érzem valami mérgezéses állapot volt, de aztán még kitudja.... Valószínűleg eddig azért nem voltak "badtripjeim" gombától mert betegen nem mentem bele, paranoiás sem vagyok, tévképzeteim sem sűrűn vannak na mind1 ezt is át kellett élni egyszer úgy érzem milyen amikor darabjaira hull az énem és a világ körülöttem, ami közben úgy rettegek mint még soha :DD Mondjuk megérte mert így tényleg olyan dolgokba lehet belelátni ami igencsak jó irányban terelheti az emberi létformát. Nem beszélve arról hogy ameddig nem jött a downhill csodálatosan szép zenei élményem, látomásaim és létállapotokba kerüléseim voltak. Esélyesen 1 hónapon belül megismétlem... De a szokottnál is masszívabb set-settinggel.... :DD
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. július 23. 10:08
 
 
Na még annyi, hogy a gomba-tudat nekem egyenlő a megvilágosodott Buda(Buddha)-tudattal. Sziddhárta sem véletlen gombától halt meg a legenda szerint. Olyan állapotokat éltem meg hogy teljesen nyilvánvalóvá váltak a "tanítások" a Tanról, a szenvedésről, sőt ezt a mikrokozmoszban is megtapasztalhattam hogy az apró változások milyen szenvedést okoznak. Biztosra veszem hogy a görög mitológiát és a különböző misztériumokat (pl. eleusziszi) is a gomba inspirálta, és még sorolhatnám a spiritualitással fűszerezett rendszereket, őshagyományokat, mágikus térképeket stb... Ezekről eddig volt sejtésem, és tudásom, de ezek élményeim után már hinni is tudok benne, ami érdekes mert nem vagyok egy hiszékeny alkat... Viszont ez a tapasztalás ezt okozta. De tényleg óvatosságra intenék mindenkit, mert ebbe tényleg belelehet halni, nem játék, aki csak gyógyulni akar, arra ott az Aya, a San Pedro, a Kender, és a többi növényi gyógyszer... a gomba mint tudjuk nem is növény... kicsit "földönkívüli"... Tehát benne van a pakliban az invázió... :DDD
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. július 22. 15:10
 
 
Pontosítok: Időközben rájöttem a pontos diagnózisra. Kezdődött minden már évekkel ezelőtt, tehát a betegségeket hordoztam, nem véletlen kutatom a természetes gyógymódokat. Az elmúlt 2 hónap kiemelt eseményei a következők: hangyák megfertőzik a sütit valami vírussal, baktériummal, káros gombával. Lebetegszem de rendbe jövök, megyek Aya-kúrára. Összeszedek 2 kullancsot közben, mely közül valamelyik valószínűleg agyhártya gyuszit okozó vírussal fertőzött. A szervezetem legyőzi. A sok megterhelés következtében átveszi a candida gomba az irányítást (csalánkiütések, paranoiák, őrületek, rám nem annyira jellemező viselkedésminták), az orvosok félrediagnosztizálnak, újabb aya-kúra mely során rendbe jövök és vírusnak hiszem a dolgot, de nem feltételezem hogy a diéta az igazi gyógyszer. Pár nap múlva ismét kiújul a betegségem erre egy harmala+gomba comboval (élménybeszámoló) kutatom a megoldást, melynek tünetei malária szerű állapotok, lázemelkedés csökkenés, légzéselégtelenség, nagyon komoly mérgesek tünetek és totális paranoia, halálélmény. Ellenben a sok tortúra meghozta a megoldást. A fertőző osztályon a fődoki azért nem kezelt jól, mert a candidahoz nem értenek, krémet ajánlottak, a bőrgyógyász viszont nem ismerte fel a candidat mert nem bőrgomba, mivel a kiütések csalánkiütések. Érdekes történet, úgy érzem igen tanulságos ezért osztom meg. Úgy néz ki a gombaszellem fő helytartója a szervezetben a candida, tehát sok minden amit egyesek feltételeznek, nekem egyre inkább valóságnak tűnik, pl. hogy a gombavilág milyen manipulációs erővel bír az emberiségre.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. július 22. 14:00
 
 
SOS élménybeszámoló és megosztás.

Tegnap életem legdurvább harmala+gomba tanítását éltem át. Olyan közel kerültem a halálhoz mint még soha. Olyan gomba került hozzám ami sokkal potensebb mint az eddigiek, származása ismeretlen, de nem azurescens vagy cayenees. Ezért fokozottan ügyelni kell annak aki harmalát használ különleges gombákkal, ugyanis fajtán belül is kaotikus lehet a szórás!. Eddig mosolyogtam McKennán azzal kapcsolatban hogy „össze veszett a gombaszellemmel”. Tegnap a saját bőrömön tapasztaltam miről van szó. Gyakorlatilag mindenféle rontást amit tudod rámküldött, jelenleg parazita(malária-szerű) vagy vírusos fertőzésem van, kiegészítve egy gombás fertőzéssel, kullancscsípésem is volt + elvileg agyhártya gyulladásom volt már, de egy kibaszott rejtély még mindig mi történik pontosan, a tünet együttesek már mind megjelentek rajtam időközönként. Ezentúl nagyon fontos kapcsolódási pontokat találtam a hagyományos, autentikus gyakorlatok és gyógymódok között, legyen szó keletről, nyugatról, vagy Amazonasról, ez volt a tanítás és a látomás része. A megoldás most hogy több hetes gyógynövényes kúrát kell tartanom, hogy teljesen megtisztuljak, jelenleg kizárólag ez módszer ami segít a szenvedésem legyőzésében, hasonlóképp mint a dél-amerikai dohányböjt.. A gomba mindazonáltal egy nagyon szeszélyes tanító, sokkal veszedelmesebb mint az Ayahuasca, és Eurázsiában egyértelműen ő dominál és a legerősebb tanítások hordozója. Nem a szokványos „jajj meghalok” érzést éltem át ami előfordul Ayahuasca kúra alatt, ez véresen komoly halálélmény volt, fulladoztam stb. Mintha a pokol legmélyebb bugyrát jártam volna meg. Jah, és ha arra gondoltam hogy bemegyek a kórházba akkor egyértelműnek tűnt hogy meghalok, ugyanis a fertőző osztály a purgatórium kb. :DDD Totális őrület…. Tiszteletet parancsoló tanító, nem fogok tartósan összeveszni vele ahogy Terence, ellenben nagyon érzékeny a világa és nagyon odakell figyelni mert könnyen borul az egész és elszabadulnak a pusztító erők a mélyéről, de ez mind beavatás élmény, és mint ismert lehet egyeseknek, aki nem üli végig a beavató szertartást, az meghal. Tiszta Ayahuascától ugyanakkor nem hiszem, hogy meghalt volna bárki, gombamérgezésben, vagy egyéb toxikus növényi adaléktól viszont biztosan, ami esetleg belekeverődhetett a főzetbe vagy a ceremóniába. Ellenben fontos kiemelnem, hogy a sok szörnyűség ellenére csodálatos élményeim és látomásaim voltak. Ayahuasca festmény szerű gomba víziókat láttam, továbbá a több dimenziós multi-univerzumot darabjaira szelve, és az ego-k, tudatok különböző hálózatát ami befonja a teret,, ami közben úgy éreztem, Én nem is vagyok, csak az állapotok tükröződését érzékelem, és még regélhetnék erről sokat. Most úgy érzem itt az ideje hogy meggyógyuljak és békés családot alapítsak, nyugodtabban éljek kevesebb veszélynek kitéve magamat, ezeknek az eszközöknek a használatát továbbá még óvatosabb és körültekinthetőbb keretek közé terelve, őrizve a hagyományokat, ahogy eddig. Uff
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Haarkon2014. július 8. 15:11
 
 
Érdekes hogy ezt mondod, én is pont ugyanezt az ősi erőt és tudást érzem sugározni belőle ami még így a monitoron keresztül is bőven átjön.

Kivételes élmény lehet beszélgetni vele, tipikusan olyan embernek érzem akivel a végtelenségig el lehetne társalogni a témában, láthatóan mindig kifut az időből mert annyi mindenről szeretne beszélni. Remélem találok még valamit tőle a neten, a PowerPoint diák kapcsán sok érdekes témát villantott fel.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Én+te+ö=gén2014. július 8. 13:16
 
 
Haarkon:
Igen, ez a Kilindi Iyi nagyon érdekes fazon, élöben látva valami nagy ösi erö sugárzik belöle! A 2011-es elsö Breaking Convention konferencián (Canterbury) dumáltam vele elöször, és elképsztöen érdekes és misztikus dolgokat mesélt afrikai hallucinogénekröl. A közönség mindig imádja, legutóbb pont ott Greenwichben volt a BC2013-on. Ajánlott videó!
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Haarkon2014. július 8. 12:07
 
 
Sziasztok!

Több mint érdekes felvétel, ajánlom mindenkinek.

Kilindi Iyi - High-Dose Mushrooms Beyond the Threshold
http://vimeo.com/75940226

"Kilindi Iyi is the Head Instructor and Technical Advisor of the Tamerrian Martial Art Institute. He is a mycologist, teacher and world traveler who has presented on the subject of high-dose psilocybin from the US to Norway to Australia.

Filmed at Breaking Convention: The 2nd multidisciplinary convention on psychedelic consciousness, University of Greenwich - 12th-14th July 2013"
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. július 1. 11:49
 
 
Szilvácskának:

Ja a gomba lehozhat érdekes módon sok mindenről, aminek inkább lelki eredetű okai vannak.

Én kevesebbet, vagy nem füstölök azóta és kalandozni is csak 2-5 havonta szoktunk.

Értelmet nyertek más dolgok az életben és elvetettem régieket, volt aminek nem láttam értelmét. (pl. a laszti = műboldogság)
Szóval kb 2004 óta ez a két történet maradt meg az ilyen jellegű történetek közül ;) Mellesleg ki is mondhatom, hogy boldog vagyok.
Építem az életem, úgy ahogy én (párom :P )akarom és sose unatkozunk.

1 szó mint 100, igen változtathat meg benned a gomba ilyeneket.
A furcsa az, hogy erőseb 1-2 napig, egy hétig, aztán könnyű visszaesni, de amit akkor gondolsz az a te lelked mélyéről jön fel, az vagy te, úgyhogy tartsd magad a szavai(d)hoz.

Peace
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. június 29. 16:00
 
 
Amikor hátranéztem láttam ahogy a húgom kicsit imbolyogva lépdelve eltűnik a kanyarban. Felnevettem. Nézd, hogy megkészült szegénykém!
-mondtam- de az Adri már nem láthatta. Magával hozta a németjuhászát is. Jó fej kutya. Otthagytuk a telken, amíg kirándultunk, hogy önfeledten szeretkezhessünk a természetben.
Amikor felértünk a hegytetőre már rendesen éreztük a gombát.
Biztonságos hely, széles ösvény vezet a tetőre. Nem túl magas, de a település környékét be lehet látni. Ekkor már éreztem, hogy ez más lesz, mint a korábbi kirándulásunk. A látómezőm perifériája vibrált, és csukott szemmel gyorsan váltakozó képek, később csak színes ábrák, vonalak jelentek meg, és mintha mindent értettem volna.
Mindennek az oka és eredete, lényege világos volt.
Egyszerre voltam izgatott és elégedett. Szebb volt a táj is.
Felkiáltottam, hogy de jó, ez sokkal élvezetesebb, mint a papír, de még az extázinál is jobb.
Gyönyörködtünk egy kicsit a kilátásban, aztán meggyújtottam a cigit.
Már a második kör után éreztem, hogy nem kell több. Nem az az érzés volt, mint a múltkor. A fű most nem begerjesztett, hanem csak letompította az extázist. Az Adri sem kért többet, ő is csalódott volt, hogy a fű most nem megdobta, hanem elrontotta az utat.
Nem volt rossz érzés, meg kellemesebb volt, mint papírra rászívni, de nem kellett volna. Kicsit elmélyítette, de el is tompította az utazást.
Az Adri szomorú hangon azt mondta: "Kár volt rászívni"
Átöleltem, és megcsókoltam. Éreztük, hogy ez most nem a szexről fog szólni. Ha nem szívtunk volna rá, akkor sem arról szólt volna, mert a fű mindenképp kell hozzá, csak nem ilyen sok gombára.
Egy ideig csak ültünk. Adri az ölemben, én pedig hátulról ölelgettem és puszilgattam. Eltelt egy kis idő, mire felülemelkedtem a dolgon, és megszólaltam: "Ne szomorkodj! Már tudjuk, hogyan a legjobb.
Mostantól csak úgy csináljuk, ahogy a múltkor. Menjünk vissza a telekre borozgatni! No meg a kutyusod is biztos vár minket."
Adri nagyon megörült, amikor emlékeztettem erre, és sietve visszaindultunk. Amikor megláttuk a kutyát, egyből boldogság árasztott el minket. Érdekes volt, hogy mindketten úgy éreztük, mintha tudná, hogy mi történt velünk, és meg akarna vigasztalni minket. Azon röhögtünk vagy fél órán át, hogy nehogy beköpjön minket a muteréknak. Jó volt a kutya szemébe néznem, mintha egy szinten lett volna velünk. Ittunk bort is, de az Adrinak nem ízlett, én meg kihánytam. Mindenesetre jobban lettünk tőle. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen rég rá se gyújtottunk.
Na a jó öreg cigi helyretette a dolgokat. Meghallottam a déli harangszót. Ekkor tudatosult bennem, hogy lényeg, hogy egy szép hosszú hétvége vár ránk sok fűvel meg borral, és este már szexelni is tudunk majd. Kezdtünk lassan visszatérni. Egyszer még kipróbáljuk azt, hogy csak gomba, mondjuk egy vagy másfél, és hogy milyen utána visszatérni, mert a fű nagyon bezavart. De az biztos, hogy utána már csak a jól bevált receptet fogjuk újra és újra megvalósítani, amikor csak lehet.
Csak fél g gomba, arra a fű még jól begerjeszt. A fű a lényeg, a gomba csak arra jó, hogy egy minimál az nagyon megdobja az élményt, de még a fű dominál.
Nyilván mindenki máshogy reagál a szerekre, meg más az adagja, lényeg, hogy ami neked épphogy beérzős adag gomba, annyit egyél, és aztán amikor már egy ideje megjött, annyi füvet rászívsz, amennyi jól esik, de még nem túl sok.
Szóval ajánlom mindenkinek, jobb, mint bármi más.
A kokain csak vicc ehhez képest.
Bérmálkozás helyett inkább erre kéne tanítani a fiatalokat :- )
Mondom, olvasd el a korábbi beszámolómat, érdemes!

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. június 29. 15:53
 
 
Üdv!
Pár hete írtam egy beszámolót arról a túlvilágian fenomenális szexuális élményről, amit a menyasszonyommal
(az élmény utáni napokban jegyeztem el)
éltünk át fejenként fél g gomba+minimál fű hatására, és megígértem, hogy megírom azt is, ha kipróbáljuk nagyobb adaggal. Nos megtörtént a dolog. Először is ajánlom azok figyelmébe a korábbi beszámolómat, akik még nem olvasták, mert ezt mindenkinek ki kellene próbálnia.
A nagyobb adagos próbálkozásnak viszont már nem volt szexuális jellege. Valószínűnek tartom, hogy azért, mert rendes adag gombán már nem tudott felül kerekedni a fű. Az épphogy beérzős gomba adagra rászívva még dominál a fű gerjesztő hatása, és a gomba nagyon megdobja az élményt. Szóval ezt ajánlom mindenkinek, mert dimenziókkal jobb, mint pl. kokain vagy bármi más alatt.
Fél g gomba, és amikor már megjött egy ideje, kevés fű.
Harmad adag úgy megborít rá, hogy...huhh érzi az ember, hogy hoppá ez már elég lesz. Azért megírom a nagyobb adagos élményt is, mert tanulságos volt, és mert megígértem, meg az eleje fantasztikus volt.
Szóval péntekre kivettünk szabadnapot, hogy legyen egy hosszú hétvégénk. Egy Budapesthez közeli településen lakom.
Úgy fél órányira a falutól van egy kisebb erdős hegyoldal.
Ismét oda terveztük az utazást. Előző este Fehérváron voltunk a gombáért egy volt osztálytársamnál, és vettem tőle 3g füvet is.
Az itteni emberemnek is jó füve van, de neki aztán...
Éjfél után indultunk haza, úgy 50 nel vezettem hazáig a furgonommal pedig direkt csak keveset szívtam. Másnap reggel korán ébredtem, de jó hangulatban, már nagyon vártam, hogy induljunk. Az Adri akkor nem nálam aludt, hazavittem, hogy reggel a szüleivel megbeszélhesse, hogy a telken leszünk a hétvégén, és ne zavarjanak minket, meg összepakolt stb. Ő is azon a településen lakik, ahol én.
Épphogy kimentem az erkélyemre az első kávé cigire, már hívott is, aminek nagyon megörültem. Tudta, hogy korán kelő vagyok.
Amikor csengetett, felébredt a húgom is. Már tudta, hogy mire készülünk, meg hogy jó füvem van, és kért belőle egy felet a kis huncut, hogy majd a barátnőjével elpöffentik. Jól vizsgázott az egyetemen, úgyhogy megérdemelte. Legyen egy szép napjuk.
Megettük a gombit, ittunk még egy jól megcukrozott kávét, és elindultunk. A húgom elkísért minket a falu szélére. Van ott egy patak, a túl oldalán már a hegyoldal kezdődik. A mi telkünk a legtetején van, a vége fölér az erdőig. A pataknál leültünk. Fél 9 volt. Úgy 15 perc telt el még csak azóta, hogy megettük a gombát.
A húgom tekert egy lantot, mi meg gyújtottunk egy sima cigit. Csináltam előre egy cigit, de azt akkor akartuk elkenni, amikor már megjött egy ideje a gomba. A húgomnak mondtam, hogy inkább dekkelje be a cigit, mert ez alattomos fű. Hallgatott a bölcs szóra, párszor már rendesen megkészült. Mondta, hogy megvárja amíg megjön a gomba, úgyhogy beszélgettünk még egy ideig. Ő még nem próbálta, de mivel korábban elmeséltem neki, amit az Adrival átéltünk, elhatározta, hogy hamarosan ő is kipróbálja a barátjával.
Amikor kezdett megjönni a gomba, gyújtottunk még egy cigit, és elbúcsúztunk, hogy legyen időnk még letenni a cuccokat a telken, és kiérni az erdőbe, mielőtt beindulnának a dolgok.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 27. 18:58
 
 
PostMan:
Okey, kezdem az alapokkal és dózisokkal:
Mao-gátlás miatt aya-böjt vagy tiramin-diéta (sokat írtunk már róla). Utazás előtt 12 órával no kaja, és a teljes visszatérés után is lehetőleg 12 óráig még no kaja.
Min. 2-3g őrölt harmala, 1-2 evőkanál mézzel alaposan összekeverve. Így minimálisan érezni a kellemetlen ízt és a gyomrot sem terheli meg, max. egy kis büfizés előfordulhat. Az őrlés kávédarálóval teljesen megteszi, szépen lehet vele porítani a magokat. Lehet emelni a harmala adagot, ez mélyítheti és hosszabbíthatja az utat.
Miután az egyén bekanalazta a harmalát érdemes várni 1 órát ameddig a maoi kifejti hatását.
Utána jöhet 2-3g szárított gomba, mely kb. 20p múlva már elindítja a trippet. Ezt később meglehet ismételni, tehát könnyen lehet „buffolni”, továbbvinni a trippet.
Elsősorban olyan egyéneknek érdemes ilyen formában dolgozni a növényekkel akiknek már önmagában 3g szárított gomba kevésnek bizonyul.
Set-setting: sámánizmus és mágia témakör.
Nemrég írtam egy cikket a harmalaról kint volt aya.hu-n, érdemes elolvasni, nem árt tudni hogy kivel is találkozik az ember, gombáról meg természetesen az Istenek Kenyere mint alapmű. További fejtegetéseim itt-ott elolvashatóak a közösségi hálón és itt a fórumon is, a téma igen komplex, ugyanis a gombával nagyon kényelmesen lehet belemerülni a „varázslat” világába, nem véletlen varázsgomba az egyik művészneve, no és ott van még a varázs-ló (aki a gombát használja), hogy játszunk kicsit a nyelvünkkel is, továbbá nem árt ha van kéznél egy „sámán-dob” is, nagyon szeretik ugyanis ha dübörög a dob.
Óvatosan a dologgal, mert McKenna is beparázott valamitől amiért nem használt több gombeszt, „összeveszett a gombaszellemmel” , pedig egész jól ismerte, csak valamit figyelmen kívül hagyott – minden bizonnyal - , de ez lehet csak legenda, ezt csak azért írom mert ez a combo nagy parákat tud okozni, nem játék.
Írhatnék még sokat róla, de így is sok lett, bocs... a fontos dolgokat sokszor kell ismételni... magamnak is írom nem csak neked. :)

Szilvacska:
Tud ilyet is meg még sok mindent, az hogy leszoktok a szintetikus szarokról az egy szép dolog, vannak csodálatosabb dolgok is mint a kemikáliák.

Uff 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
PostMan2014. június 27. 17:29
 
 
greenman, engem nagyon erdekelne valami beszamoloszeruseg errol a harmalas gombas tripprol elokeszuletekkel adagolassal egyutt.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Szilvacska2014. június 27. 10:17
 
 

Sziasztok!

Felmerült bennem egy kérdés, hátha itt kapok választ. (Mindig kapok, köszi előre :) ) Egy barátommal 2-3 hete trippeltünk egyet ketten, természetben. Féligmeddig szórakozás jellegű volt, sokat nevettünk, de voltak sírós és komolyabb beszélgetős és csendes részek egyaránt.
A tripet megelőzően, mondhatjuk, hogy az elmúlt egy éven mindketten eléggé önpusztító üzemmódban vagyunk, a lelki okaival javarészt tisztában. Eléggé le vagyunk strapálva már fizikalag és lelkileg is és éreztük rég, hogy nem sokáig mehet ez így.

Na, az előzményekről ennyit.
A tripet követően 1 héttel nem kívántuk a szintetikus drogokat. Mindkettőnkben volt egyfajta undor, illetve egy bulit követően nekem elég erős fizikai nehézségeim adódtak. (Émelygés, alvászavar, nagyon erős fáradtság napokig) Ennek lassan 2 hete, azóta nem volt semmi szinti, nem is vágyom rá.Még egy bulit is kihagytam :D A barátom volt bulizni, de tőle nem megszokott módon, nem szintizett egyáltalán.

Az lenne a kérdésem, hogy lehet ennek köze a gomba triphez? Szerinte nem , mivel érezte, hogy kezd kikészülni és ezért változtatott, szerintem meg már egy ideje érezzük mindketten, de mégsem tettük, megragadtunk nagyon abban az állapotban.

Szóval? Tud ilyet a gomba? Eddig még ezzel kapcsolatban nem olvastam semmit. Hogyan zajlhat (ezt a szót ragozni... :D ) le ez a folyamat? Minden érdekelne.

köszipuszi :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 11. 15:39
 
 
Amúgy van egy nagyon érdekes dolog. Sok aya-rajongó irtózik a harmalától, pedig egy mao-gátló ugyanúgy mint a caapi. Harmala+gomba combo-tól meg még inkább... Tapasztalatom azt mutatja pedig hogy aki tisztában van az alapokkal annak egy nagyon hasznos dolog... De mégis furcsa... Már bocsesz hogy most itt garázdálkodok de peganum harmala témakör továbbra sincs, nekem meg szorosan összekapcsolódik a gombával - már -. Kíváncsi lennék tapasztalt gengsztereknek mi a véleménye erről :D Mondjuk az tény hogy belehet tőle rezelni meg parázni ha nem tiszta a használó lelkiismerete :DDD
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 6. 16:27
 
 
(kiteljesedve=kiteljesedni)
Továbbá az a "látomás" miszerint a harmala és a gomba egymásnak van teremtve, és az egyik legmélyebb spirituális/sámánisztikus gyakorlat amikor ezt a két szent növényt az emberfia együtt fogyasztja. Továbbá úgy tartom a Haoma-ban nagyon esélyes hogy volt gomba is(ha rendesen csinálták) és a vérvonalamnak ez az egész történet nagyon közeli. Nem mellesleg jóval barátságosabb és költséghatékonyabb mint ayahuascaval vacakolni, nem mellesleg a gomba ilyen formában fenomenális, és nincs szédelgés, túlzott hányinger ami aya-nál. Looks Good, Works Great :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 6. 16:14
 
 
Az első 2g-tól kb 1-2. órás utazásom volt, szép csukott szemes vizuálokkal, felszabadultság és boldogság érzéssel,
keveseltem az időtartalmát de a működése nagyon tetszett pláne hogy mennyire kommunikatív, nekem meg kommunikációs nehézségeim vannak így pont ott dolgozott meg ami a gyengém.
Utána párszor 3g-okat teszteltem, majd nyersen egy 25g-ot, nyersen erősebb, jobban méregtelenít de elég gyomorforgató volt.
A 3g maoi nélkül működött mindig, de rövid volt és olyan érzésem volt mint amikor ayahuascaban kevés a maoi, meg-megindul de lenne még benne kraft csak nem tud kiteljesedve, utána több ilyen 3as probálkozás után eldöntöttem nem vacakolok ezzel többet.
A nagy változás az a "felismerés" hogy minek lőjjem el a "nehezen" beszerezhető, előállítható nagyon különlegese patronokat kiskacsákra, amikor ha megfelelő stukkerbe teszem kilövöm vele a Godzillát is, és egy különleges szörny feje többet ér nekem mint sok kis kacsafej - az én világomban - :D remélem érthető valamennyire... :D
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2014. június 6. 15:15
 
 
Örülök hogy nem vetted magadra amit írtam, és külön tetszik amit reagáltál.

Amúgy szerinted -ha nem vagyok túl indiszkrét és van is kedved erről beszélni-, mi történt az első 2g cube óta? Mi változott?
Érdekelne a gondolatod erről. :)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 6. 13:13
 
 
Teljesen értelek, igyekszek "gőg" nélkül kommunikálni, ugyanis ilyen érzés általában nincs bennem, sőt van egy jó barátom aki 1-2 slukk kenderrel kerül "oda" ahova én több gramm gombával, ilyenkor nem hogy gőg van bennem, hanem még egy kis irigység is... :D Nálunk ez úgy működik hogy mindenki tudja (lehetőleg) hogy hova akar eljutni és mi/mennyi kell hozzá neki... Én a gombát "nagyútra" használom, szertartás-szerűen, testi-lelki nagy-tisztításra, ha "chillelni" akarok arra ott a weed. Egyszer egy nőcike beleharapott mellettem egy San Pedro kaktusz darabocskába, és egy falatnyitól transzba esett... sok ilyet láttam, jól írod teljesen eltérő kit mennyi hova visz... Nálam lehetséges hogy már többször kicsit "túlsütöttem" az agyamat, ezért kevésbé érzékeny. Pl. van egy ex-ópiát függő ismi, neki is több kell mint az átlag... Én lennék a legboldogabb ha 10ed résszel működne olyan formában amire kell nekem. Egyébként a gombával először 2g-al kezdtem, akkor még elég szépen működött...
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2014. június 6. 12:25
 
 
DZR!

Nekem pl. 1g cube semmiféle gondolatvilági megtérülést nem okozott, de mégis olyan szinten széjjel voltam és élveztem minden egyes lélegzetvételt ésatöbbi... pont úgy hogy közben azt érzed hogy ennél nem lehet semmi se jobb! Nem lehet-e egy ilyen jellegű trip hozománya több mint egy 'repülésé'?

Most nem akarok semmit sem puffogtatni, okoskodni meg felhozni dózis/adagolás/szer/gondolkodás összehasonlításokat és azon rágódni, hogy akkor most ki a legspirituálisabb meg ki a legvagányabb utazó...

Csak arra szeretném felhívni a figyelmedet -attól függetlenül hogy nem ismerlek-, hogy azért bánj óvatosan a gőggel.
Attól hogy valaki 0,5g cubest fogyaszt még lehet hogy sokkal durvább dolgok fognak benne triggerelődni és át- ill. kialakulni, mintha egy sík emberbe 10g panaeolust öntesz maogátlóval...

Elhiszem hogy hihetetlenül sok mindenen mentél keresztül és sok mindent tapasztaltál, de az valahol szerintem öngól ha ezeket a tanításokat kizárólagosan szerhez és/vagy dózishoz társítod és azok kizárólagos privilégiumaivá teszed.

Ez a megjegyzésemet nem lázadozásként fogom fel az irányodba, épp ellenkezőleg.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
greenman2014. június 6. 07:15
 
 
Dózisokról vélemény:
Én 3g cubi alatt meg sem érzem, ezért nem is pazarlom maoi nélküli utazásokra, továbbá ha kendert használok előtte engem "leföldel", magyarán nincs repülés, nem teljesedik ki a trip.
Maoival (harmala) 3-5g cubi már más tészta, úgy már nagyon szépen repít, dmt-hez hasonló de mégis egyedien specifikus látomásokkal, tanításokkal.
Engem meglepnek a fél-grammos dózisok, valószínűleg akiknek idegen a "triptamin-pszihedelikumok" világa, annak érdemes fokozatosan, biztonságosan kisebb adagokkal belemenni.
Zárszónak egy idézet ide hogy ne csak az aya-topikot "mocskoljam" mert ott már lázadoznak :)
"Az én tanúvallomásom az, hogy a mágia él a hipertérben. Nem kell elhinni, amit mondok; meg lehet tapasztalni hallucinogén növényekkel." T. McKenna
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
kedves vezer2014. június 5. 01:11
 
 
Nem tudom megmondani mikor aludtam el, nem volt eles hatar. Almomban szerencsere ujra jora fordultak a dolgok, emlekszem turkiz szinu geometria rozsak nyiltak, de ez mar nem olyan 3D elmeny volt, inkabb csak mozi jellegu. Csodasan ebredtem, az egesz napom remekul telik azota is :) Amit erdekesnek talalok, hogy haver kb 10 kiloval nehezebb mint en, es nagyjabol ugyanannyit ettunk ( en valamivel tobbet ), de nala gyakorlatilag minimal volt az effekt az enyemhez kepest. Alkat kerdese ez? Vagy meg arra gondoltam, hogy rendszeresen fogyasztok kakaot, amit en csinalok tobbfele kakaobabbol, es a hatasa joval erosebb egy tabla csokienal pl. Volt egy TM video ahol arrol beszel, hogy ez talan hatassal lehet a dologra. Akarhogy is, ekkora adagtol nem ezt vartam. Mindenesetre nem panaszkodom :)
Meg erdekesseg volt szamomra az is, hogy az eset masnapjan kifejezetten rosszul esett olyan muveszeti alkotasokra neznem, amik negativ erzeseket sugalltak, egyszeruen elforditottam a fejem. A jo dolgokat viszont nagyon is elvezet volt bamulni :)
btw, ha valakit erdekel utazasom soundtrackje, akkor itt lehet ra headbangelni : http://www.youtube.com/watch?v=nTXeWIL1vhA
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
kedves vezer2014. június 5. 01:04
 
 
Nemi berendezkedes utan beraktam egy John Serrie mixet, a legmegnyugtatobb zenet amit valaha hallottam. Ekkor mar kezdtem ugy erezni, hogy minden ami en vagyok a normalis eletben (testem es elmem) valojaban egy kulcslyuk, amin keresztul belelatok ebbe a vilagba, amiben elunk, es ugy ereztem kepes lennek eltavolodni a testemtol. Meg is osztottam ezt az erzest haverral, es kozoltem, hogy folytatom a fogyasztast. Nagyjabol egy grammot vettem meg magamhoz, kialakitottam egy kis kuckot a felhomalyban, betakartam magam, szem becsuk es vartam. Egesz mashogy jott mint korabban kepzeltem. Egyreszt nem volt kulonosebb nyitott szemes hallucinacio vagy nevetes, elegge remegtem, de nem volt kulonosebben kellemetlen, nehez lett volna megmondani, hogy a fazas, gyengeseg vagy epp a gyonyor miatt razkodok. Vartam, hogy csukott szemmel jonnek majd a fraktalok a szemhejamon, ehelyett hihetetlen zsibbadas szeru erzes uralkodott el a testemen. Egyaltalan nem volt kellemetlen, inkabb csak megszunt letezni a testem egy joleso vibralasban. Ami innen jott azt nagyon nehez szavakkal leirni, de megprobalom.
Arra gondoltam, hogy hagyom magam sodrodni az arral, es azt kertem magamban, hogy mutasson barmit, emlekeztettem ( hogy magamat, vagy az egyre erosebben erezheto tudatot ami/aki vezetett az egesz elmeny alatt azt mar nem tudom eldonteni ), hogy a szeretet es a josag az ami alapvetoen motival, meg ha messze allok is a tokeletessegtol. Innentol nagyjabol 3 oran keresztul olyan gyonyorusegeket eltem at, amiket elkepzelni nem tudtam korabban. Megfordult a szokasos felallas, nem test voltam lelekkel, hanem lelek voltam, akinek valahol messze teste van. Emlekszem volt egy resz amikor viccelodtem az entitassal aki vezetett, hogy el kell mennem megpisiltetni a testem, de mindjart jovok vissza. Gond nelkul tudtam valtani a ket vilag kozott, kb 5 masodperc kellett mire a kellemes zsibbadasbol fel tudtam allni. Uj erzekszervem nott, amivel egy masik univerzumot lattam, elkepeszto szinorgia viragzott ki regi emlekkepekbol, minden egy olyan vegtelennek tuno terben, amit nem csak erzekeltem hanem egy voltam vele, es minden erzesemre valtozott. A testem nem mozdult, megis korbe tudtam nezni, egyszerre tobb iranyba is. Hihetetlen volt, hogy nezek a terben, es nincs testem, nincs kezem, en magam vagyok a ter es a zene. Neha elakadt a lelegzetem, olyankor szavak nelkul mondta, hogy 2 ket vilag lakoja vagyok, es ne felejtsek el lelegezni. Voltak idoszakok, mikor minden lelegzet ujjaszuletes volt, ilyenkor azt ereztem egyre novekvo buborek vagyok emlekekbol es erezesekbol amint szetterulok ebben az uj vilagban. Minden egyes legzeskor mas es mas volt, de mindig varazslatos. A varazsgomba a legjobb elnevezes amit csak adhattak neki :) Neha ugy tunt nehez lenne megmondani ki is vagyok, es megis, amikor szerettem volna vissza tudtam ugrani a megszokott valosagba. Ez nagyon megnyugtato erzes volt. Ujra es ujra elmerultem ( nagyjabol orankent alltam fel, elmenni WCre ). Kertem, hogy tudnal meg mutatni ilyen lilat? Olyan elovilag nyilt meg elottem a lila minden elkepzelheto es elkepzelhetetlen arnyalataban, hogy az szavakkal nem kifejezheto. Kertem, hogy valami tuzijatekhoz hasonlot tudsz mutatni? Hat tudott :) Kesobb emberszeru formakat, varosokat lattam amiket energihalok fontak be. Neha hihetetlenul gyorsan valtoztak a formak, de nem volt kellemetlen. Utana jott egy idoszak, amikor kezdett szintelenne, es kellemetlenne valni amiket lattam. Hangyakra vagy tarantellakra emlekezteto geometriai hullamvasut jott, de ezt kellemetlennek talaltam, es mondtam, hogy ezt nem szeretnem latni. Erre azt mondta, hogy mara befejezzuk.( Azota toprengek ennek a fiziologiai okain egyebkent, van is elmeletem ra)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
kedves vezer2014. június 5. 00:57
 
 
Megvolt a masodik utam, gondoltam osszefoglalom itt roviden a tortenetet( az elso csak bepillantas volt a masik vilagba, a masodik viszont egy komolyabb tartozkodasra sikeredett ). Azt kell mondjam teljesen mas volt mint amit vartam, sokkal tobbet kaptam mint amire szamitottam, vagy lehetsegesnek tartottam pl az adagom alapjan.
Egy kis felvezeto arrol miert is kezdtem bele ebbe az egeszbe. Nehany eve egy par zenesz baratomat elkisertem snowboardozni, es nemi mdma+fu hatasara volt szerencsem uj erzekszervet noveszteni es belelatni egy masik vilagba egy rovid idore, ami felkeltette az erdeklodesem a tudattagito szerekkel kapcsolatban. Igazabol nem hallottam meg senkitol, hogy a fenti anyagok kepesek ezeket a kapukat nyitogatni, ezert meg is lepett a dolog, de az elmeny szinte hihetetlen es nagyon pozitiv volt. Azota kerestem a modjat, hogy visszatalaljak abba a bizonyos masik vilagba es folytassam a kommunikaciot az ottani lakokkal.
Egy jo ideig azt hittem, hogy a dmt, vagy az ayahuasca lesz az utazas kulcsa, de vegul a gomba lett, pusztan praktikussagi okokbol.
Az este eleg erdekesen indult. Mivel mar lassan ket eve terveztem a dolgot eleg massziv adatbanyaszat allt a hatam mogott, ugyhogy nagyjabol sejtettem mit varhatok. I was wrong :) A terv az volt, hogy megyunk a termeszetbe egy haverral, de elbenazas es egyebek miatt nem jott ossze, sot, le is tettem rola, hogy aznap ebbol lesz valami. Aztan este csak belecsipegettunk, amolyan teszt gyanant. Korabban is ettem mar gombat, de mindig csak egesz minimal mennyiseget ( fel g alatt ), ami csak arra volt eleg, hogy elrohogjunk tole orakon at. Ugy alakult, hogy meg ket ismeros csatlakozott, akik szinten ettek a sajat gombajukbol, de nagyon mas hullamhosszon voltam mint ok, es kezdtek igencsak lehuzni egy ido utan. Amikor meguntam a dolgot megleptem haverral hozzam, hogy meg raegyunk, mert nem igazan ereztuk a hatast.
Bedobtam 2 ujabb tonkot, haver szinten, meg mindig 1g/fo alatt jartunk. Utana kimentunk az ejszakaba, es vartuk, hogy mi lesz. Nekem kb 20 perc mulva jottek az elso hatasok egy belvarosi szorakozohelyen. Valahogy ugy tudnam leirni a dolgot, mintha az a terulet, ami a latomezomben a fokuszt jelenti elkezdett volna sokkal nagyobb feluletet kitolteni. Egyszerre tudtam a szokasos szuk latoszog helyet egeszen nagy feluletekre fokuszalni. Egy rakas ember pezsgett a helyen, es kepes voltam mindenkire es mindenre egyszerre fokuszalni es befogadni a latvanyt. Kozben kezdtem egyre konnyebbnek erezni magam, mintha a gravitacio kevesbe huzna vissza a foldre, es mintha a fejem is tagult volna. Ereztem, hogy a sok ember most nagyon nem az amire szuksegem van, ugyhogy ravettem havert, hogy induljunk el valamerre. Egy rovid ideig boklasztunk a belvarosban, de tul sok ember es szurke fal volt, ugyhogy nemi uldogeles utan, amikor is baratkoztam a megjeleno uj erzesekkel elindultunk haverhoz nemi zenet hallgatni es lepihenni.
Itt leulepedtunk, cimboram pedig berakott nemi zenet. Talan faith no moret, ami a szam elso feleben felemelo, a masodik feleben pedig nemileg sotetebb volt. Ezt en egy 5 meteres "lelki" nagyitolencse mogott eltem at, amitol a felemelo reszek nagyon megnyugtatoan hatottak, a sotetebbektol viszont rohanni tamadt kedvem. Kozoltem is, hogy ha nem nyomja ki azonnal es nem forditja meg Dali esztelen fotojat ami engem bamult a sarokbol, akkor en itt sem vagyok. Mivel ugy ereztem nalam rendelkezesre all a megfelelo zene, ezert atvonultunk hozzam.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. június 4. 01:27
 
 
Ja még annyi, hogy most vettem észre visszaolvasva amiket írtam, hogy az első rész végén elfelejtettem odaírni
-bár lehet egyértelmű csak most be vagyok tépve- ,
ennél a résznél, amikor a szomszéd nős emlékkép megjelent előttem,

"Aztán elkezdtünk szeretkezni. Mintha tényleg megtörtént volna. Valami túlvilágian fenomenálisat élveztem, utána pedig hatalmas nyugalom szállt meg, és ismét a mező felett szálltam."

hogy nem csak úgy magától elélveztem, hanem azért élveztem el, mert a megelevenedő emlékkép hatására kivertem rá a farkam.


:- ) ejj istenem mekkora állat vagyok
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. június 4. 00:23
 
 
Szerintem mindenképp próbáljátok ki!!!!
Csak fél gomba, és amikor megjött egy ideje, kevés fű mindenképp kell rá. Az gerjeszt be. Nekünk bőven elég volt csak kb. 2x 3-4 slukk.
Egyből éreztem, hogy hú ez elég lesz.
Tisztán ugyanabból a fajtából 5-6 x 3-4 slukk kellett közepes adagnak.
Persze kevés dohányt szoktam beletenni, és vastag cigit csinálok.
Júniusban tervezünk a menyasszonyommal egy hétvégét, amikor fejenként egész gombával próbáljuk ki, ugyanúgy némi füvet rápöffentve. Majd megírom a tapasztalatokat.


 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
subfish2014. június 2. 12:18
 
 
Nem voltam túl jó hangulatban, amikor olvasni kezdtem, de a végére teljesen feldobta a hangulatomat, szerintem ezt nevezik pozitív irigységnek. :D
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
VTX2014. június 2. 11:33
 
 
Ez tényleg nagyon jó volt, simán mehetne a beszámolókhoz! :)
Szintén irigykedek amúgy..
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
subfish2014. június 1. 19:56
 
 
Ember... ezt élmény volt olvasni. :D Irigyellek.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. május 30. 18:20
 
 
Utóiratként
Úgy érzem azt azért meg kéne magyaráznom, hogy miért nem űbereli az alkoholt az ópium :- ) Nyilván űbereli, meg az eki is meg minden űbereli persze. Csodálatos mindegyik a hatása alatt, csak utólag visszagondolva ezek olyen dolgok, hogy én legalábbis úgy vagyok velük, hogy egyszer kétszer érdemes kipróbálni, de alkalmi használatra már nem méltók, mert ezek olyan tudatállapotok, amik túlságosan elrugaszkodnak az emberi létezéstől. Jó persze a gomba is, de az olyan, hogy érzi az ember, hogy ez része egy magasabb rendű valóságnak.
Megmutat valamit, nem felpörget vagy eltompít, azt hú de boldog vagyok.
De egyébként én tényleg az alkoholt szeretem a legjobban, csak ha választanom kéne a fű, gomba, alkohol között, nem tudnék.
Nem tudom bonyolult., de az biztos, hogy nem azért űbereli az alkohol nálam a többi szert, mert abba később halok bele,mielőtt valaki azt hinné.


Na azért jól elkanyarodtam a témától :- )
Bocs
ki kellett adnom magamból ezeket a dolgokat
jól esett :- )
azért az eredeti kérdésemre kíváncsian várom a válaszokat
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. május 30. 18:05
 
 
Érdekes, hogy a Timothy Leary szerint az lsd a legerősebb afrodiziákum. Én attól semmi szexuálisat nem tapasztaltam, pedig rá is füveztem. Bár egyedül csináltam, de a gombát is először egyedül csináltam, és mégis a szomszéd nő valóságosan megjelent előttem saját magától, a papírtól meg hiába képzeltem el egy meztelen nőt, semmi felizgulás. Nem is sikerült igazán elképzelnem. Nekem még belső mozi sem volt tőle, csak a táj torzult. Szerintem, ha velem lett volna a barátnőm, akkor sem történt volna semmi.
Persze a gombához is mindenképp fű kell, mert az indítja be igazán az egészet. Dimenziókkal jobb volt, mint kokain alatt vagy simán fűvel. Beexezve is próbáltam, de nekem fel sem állt, de még ha fel is állt volna, akkor sem ért volna ennek a közelébe, ebben biztos vagyok.
(Mielőtt valaki drogosnak hinne, már bő 5 éve nem használok semmit a füvön meg az alkoholon kívül. Másra sosem kattantam rá.
Egyébként viccen kívül jobban szeretek inni, mint kokainozni.
Azért kellett egy kis lsd kirándulás, hogy új fejezetet nyissak az életemben, mert néha hiányzott a kokó, azt egy darabig gyakran csináltam, de az igazat megvallva, bár sokféle szert kipróbáltam -ópiumot is kétszer- , de az alkoholt nálam semmi nem űbereli,
kivéve ez az élmény meg a jóféle mariska.)
Legközelebb több gombával próbáljuk ki, bár szerintem az úgy nem fog összejönni, de egyszer azért kipróbáljuk.
Ezt a minimál adagos témát biztos, hogy amikor csak lehet megismételjük.
Szóval valaki hasonló tapasztalat?
Gondolom már más is próbálta rajtunk kívül.
Ha mégsem, az én tapasztalataim alapján javaslom mindenkinek.
Csak nehogy aztán a hétvégén minden bokorban szeretkezzenek valakik a kedvenc kirándulóhelyemen :- )

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. május 30. 18:00
 
 
Sikerült is. Amúgy ő is gombázott már.
Nagyon lassan vetkőztünk meztelenre, aztán rám feküdt, és lassan, elnyújtottan, érzékien felsóhajtott: Óhh szerelmem!
Utólag elmondta, hogy azt akarta mondani, hogy ez hihetetlenül jó, de csak ennyi jött ki a száján :- )
Ezután becsuktam a szemem, és ugyanúgy láttam, ahogy rajtam fekszik, és a körülöttünk lévő fákat.
Ekkor szerintem már nem is voltunk tudatunknál?, ugyanakkor mégis akkor léteztünk igazán. Eggyé váltunk a határtalan mennyországban,
azaz (szerintem) a valóságban. Egyek voltunk, de ugyanakkor külön külön is, körülöttünk a határtalan természet. Ki akartam mondani, hogy "Imádlak te angyal", de annyira magával ragadott az érzés, hogy már nem tudtam (nem akartam?) megszólalni. Tudtam, hogy...
illetve éreztem, hogy érzi, hogy így van :- ) Csak lassan mozogtunk, illetve mintha a "mi" mozgatott volna minket. Mintha csak hagynánk, hogy megtörténjen. Nem tudom mennyi ideig tartott, aztán egyszer csak ránk tört az orgazmus. Tökéletesen egyszerre élveztünk el.
Sosem felejtem el a hangját, ahogy akkor elélvezett.
Egy angyal hangja volt ez, a legszebbé, aki létezik, és ez az angyal egész lényével szeret engem, és én őt. Na ez a spirituális élmény!
Utána ugyanabban a helyzetben feküdtünk nem tudom meddig.
A fejét a mellkasomon pihentette. Belső mozi jött, amit most nem részleteznék, a tisztelt olvasó idejére való tekintettel.
Mintha közben végig ébren lettem volna, aztán egyszer csak felébredtem. Friss voltam és boldog. Persze ha a munkahelyemen lettem volna éppen, akkor még biztos nem lettem volna itt teljesen, de szóval értitek. Néztem kicsit ahogy a barátnőm alszik rajtam, majd megpusziltam a homlokát, és végre ki tudtam mondani :- ) hogy: Imádlak te angyal!
Amire Adri kinyitotta a szemét, és rám mosolygott. Huhh emberek!
A halálom előtt erre az emlékképre fogok emlékezni.
Ez volt az, amiért érdemes volt megszületnem.
Amikor jött az orgazmus, azt hittem bele fogok halni, de tudtam, hogy örökre így maradunk az Adrival, ebben a boldog állapotban ezen a boldog helyen biztonságban, élveztem ahogy együtt megyünk a halálba, és magunk mögött hagyjuk ezt a világot, mert éreztem,
hogy hazafelé tartunk, az örök extázisba.
Később amikor hazafele sétáltunk -na most akkor melyik a haza?:- ) - kiderült, hogy az Adri is ugyanazt élte meg, amit én, csak nem ugyanazokkal a szavakkal kifejezve.
Szavak :- ) nem fejeznek ki azok semmit.
Ennyire közel még soha sem kerültünk egymáshoz.
Mi együtt egy idegen, de ismerős világban, ami itt van, amit elfelejtettünk, aminek "józan" állapotában az ember nem lehet tudatában, de a halál pillanatában ismét belépünk a kapuján.
Szerintem Jézus sem emlékezett erre a világra, csak arra, hogy létezik, és hogy onnan jöttünk, és oda tartunk, és ezért ő nem vesztette el a kapcsolatát a szellemmel.
Ó és hadd említsem meg, hogy az élmény hatására az Adrival össze fogunk házasodni, és pszichedelikus gyermekeket fogunk nemzeni :- )
Ja amúgy már 30 leszek. Az Adri 27.
Eddig azért nem próbáltam ki a gombát, mert az lsd nem tetszett annyira, de mégis a kíváncsiság győzött szerencsére.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
NORDKOVSKY2014. május 30. 17:53
 
 
Hali!
Kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt e már hasonlót.
Lehet, kicsit hosszú lesz, de a bal kisujjamat ráteszem, hogy nem bánjátok meg, ha végigolvassátok :- ) A múlthéten a barátnőmmel megettünk 1 gombát ketten. Egyszer kipróbáljuk nagyobb adaggal is, de akkor csak keveset akartunk, meg a csúcs felé ráfüvezni néhány slukkot, mert meséltem neki, hogy így milyen élményben volt részem a közelmúltban, és azt szerettük volna átélni. Megvártuk a jó időt, hogy a természetben csinálhassuk. Előbb elmesélem a korábbi élményemet. Egyedül ettem otthon fél gombát. Az volt az első, és el akartam mélyedni az élményben. Semmi vizuál nem volt
-gondolom, mert kevés volt-, ami viszont ennél is jobban meglepett, hogy olyasmi érzés volt, mint az mdma, csak nem pörgetett. Nem ezt vártam, azt hittem olyasmi lesz, mint a papír, de köze nem volt hozzá. Az lsd-ből nálam kevés sem hasonlított az ekire. Hangsúlyoznám, hogy kétszer lsd-ztem, és kétszer gombáztam, és azt tapasztaltam, hogy egy kevés gomba az inkább hasonlít -ha lehet ilyet mondani-
az exre, mint a papírra. Én úgy tapasztaltam, hogy teljesen más karakter a kettő, set settingtől függetlenül. Azért is, mert a gombánál nekem ilyen felfokozott gondolatiság volt, mint az extasynál, viszont lsd- nél kevéstől sem tudtam gondolkodni. Lehetetlen volt végiggondolni egy gondolatmenetet, mert folyton átugrott a figyelmem egy másikra. Először felet nyaltam, aztán pár hétre rá egészet. Mind2 alkalommal jó set setting a természetben.
Érdekes volt, de nem az én szerem.
Jobban szeretem az élvezeti szereket. Nem gondoltam, hogy a gombától totál extázisban leszek. Jobban tetszett, mint az ex, mert nem pörgetett, a zenét viszont nem élveztem, inkább elmentem sétálni az éjszakába. Nyár volt.
Ja amúgy egy Pest melletti nyugodt kis településen lakom.
Gyönyörű volt minden, úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, aki először látja a világot. Aztán kicsit fáradtnak éreztem magam, és hazamentem. Rápöffentettem az előre elkészített zöldre, és komolyan mondom talán ha 2x 3-4 slukkot szívtam bele, de úgy megborított, hogy azonnal bedekkeltem, és lefeküdtem aludni.
Na az beindította a dolgokat. Amikor becsuktam a szemem, megjelent előttem a kép, ahogy egy mező fölött szállok, és a levegővételekkel egyre magasabbra emelkedtem. Magától történt minden, de én is irányítani tudtam. Elképesztően valóságos volt.
Aztán bevillant egy gyerekkori emlék, amikor a telkünkön felmásztam a cseresznye fa tetejére, és megláttam, hogy a szomszéd nő, meztelenül napozik. Ismertem, egyszer adott finom borízű almát.
Nagyon kedves volt, és szép. Olyan 30 egynéhány éves lehetett akkor.
Én 10 voltam. Érdekes, hogy már óvodás koromban is dörzsölgetni szoktam az akkor még fütyimet az ágyhoz, az egyik kis barátnőmet meztelenül magam elé képzelve, amíg nagy sokára megkönnyebbültem. Rendszeresen csináltam, amikor egyedül voltam.
Amióta megláttam a szomszéd nőt meztelenül, csak rá élveztem még 13 éves koromban is, akkor jött először sperma is az orgazmus közben. Szóval ez a nagyon régen elfeledett emlékkép villant be, és ott voltam. Már nem emlékszem, hogy tudtam e akkor, hogy csak be vagyok gombázva, és ez nem a valóság, de az biztos, hogy olyan volt, mintha ott lettem volna. Láttam, ahogy fekszik a napozóágyon, és odamentem hozzá. Iszonyúan be voltam gerjedve. Gondolom a fű miatt. Aztán elkezdtünk szeretkezni. Mintha tényleg megtörtént volna. Valami túlvilágian fenomenálisat élveztem, utána pedig hatalmas nyugalom szállt meg, és ismét a mező felett szálltam.
Hihetetlen szép emlék :- ) Szóval ezt akartuk átélni a barátnőmmel a természetben.

 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. április 10. 08:33
 
 
Ha filozófus követ akarsz akkor, aztat mondják a nagyok hogy az üveged tetején van úgyis szellőző lyuk vattával vagy polyfillel.
Tegyük fel, hogy az inkubátorodban van egy lassan forgó venti ami keringeti a levegőt.
Ez esetben csak a heti egy kinyitom és megnézem mennyi van, történet elég nekik.
Elvileg könnyebben levegőzik, ha ferdén áll az üveg, meg úgy nem is szárad annyira ki.
Aztán, a kedves barátunk, a türelem játszik már csak. 3-4 hónap is lehet.

De gyere át a termesztős fórumba ;)

Üdv
M
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
hknot2014. április 9. 20:49
 
 
Sclerotiaképző fajoknál, ezesetben P. Tampanensis, hogyan megoldható a gyakori FAE termőrefordítás után? Valakinek van tapasztalata ezügyben? Sokat olvasgattam , hogy szkleróciumképzéshez
főként az elhanyagoltság vezet, viszont mindenhol sok FAE-t írnak...valahogy ez nem fér a fejembe :D Elegendő esetleg a HEPA vagy egyéb filter az üveg tetején vagy szükséges nyitogatni,esetleg átszelelni az üveget? Persze csak elméletben érdekel a dolog :DD Üdv gombászok ;)
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
Assamoa2014. március 14. 12:19
 
 
Ezt a kérdést a 'gomba entitáshoz' vagy a Daath felhasználókhoz intézted? ;) :D
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
sun50002014. március 13. 23:59
 
 
Lehet itt barátokra lelni? Akár Valaki barátkozni?
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
moricz2014. január 14. 09:27
 
 
Sziasztok!

Véleményem szerint....

1. Vegyél egy mikroszkópot :D Mindegy miet de azért ne a gyerektípust.
2. Termessz laskát, csiperkét, az tök jó és képbe is kerülsz.
3. Szerezz/rendelj spórát és csinálj magadnak egy kis dobozzal a szekrényben.

Így ha jön a szerv akkor te tényleg mikroszkópikus vizsgálatra használod a cumót :D

Na jó csak vicceltem.
Szóval évekkel ezelőtt volt egy sztori Laza nevű cimboránkra hozták a szívszélütést, asszem a másik gombás topikban van leírva.

Tanulságos elolvasni.

Béke
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
inigom2014. január 14. 00:27
 
 
Hát, gyerekek ez így 1:1, van valaki aki képes eldönteni a meccset? A rendőrségen kívül.
 

 
 
>>> Magic Mushroom <<<
cli_hlt2014. január 11. 09:36
 
 
Én úgy tudom, hogy a spórákkal ugyanaz a helyzet, mint a kendermaggal: listás anyagot nem tartalmaz, de automatikusan "kábítószer előállításának előkészülete" címen csattan a karperec.

Erősítse / cáfolja valaki. Nargile? Gén?
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 2263)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.