DAATH

Aki nem tudja, hogy mit akar elérni, ne csodálkozzon rajta, ha valami mást ér el.

Hartwig Martin Herbst

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Legfrissebb hozzászólások (113 - 212)
 (Témakör: Kratom (Mitragyna speciosa))

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 28. 19:21
 
 
Mi megy Amerikában Kratom ügyben gyerekek :D

https://heavy.com/news/2017/11/kratom-ban-opiates-fda-dea-deaths-iamkratom-videos-
photos-laws/
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
John002017. november 27. 15:02
 
 
Mostanában nálam a kratom kb csak 1- 1.5 órát hat, régebben ez legalább kétszer ennyi volt, és nem tudom hogy ez miért lehet, tolerancia (bár nem élek vele minden nap) vagy esetleg ez ilyen fajta lenne, vagy a mennyiséget kellene növelnem? Mert amúgy meg vagyok hatásilag elégedve azzal amit fogyasztok, csak valamiért nem tar sokáig...


Amúgy amit a magyar boltban vettetek, mennyi ideig hat, illetve hány g-t fogyasztotok belőle?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 27. 09:45
 
 
Az újabb zöld sárkányos ami 2017-ben jött be, már ugyanolyan minőségi volt. Nekem a White és Yellow vitte a legjobban a Borneo-k közül, és persze a Bali klasszikusai (red elsősorban majd white) Nem áztatom, simán csak egy kanálnyit lenyelek.
A Yellow-ból kicsit több kell, de mérhetetlenül tiszta érzés. Kratom hatás, mellékhatások nélkül. Tiszta emelkedett rezgés, mégsem érzed, hogy "Kratomozott" lennél.
A White, ahogyan a régi White Vein is, rendkívül erőteljes stimuláló, ami mozgás és beszédkényszerben nyilvánul meg. Viszont viszonylag hamar lefut a hatása. A Green-ről jól írod, hasonló mint a dragon volt. A red pedig a régi borneo redhez hasonló, Bali és Maláj kevert hatásaival. A Bali pedig mindig Bali marad, számomra azok viszik a prímet :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. november 26. 20:56
 
 
Na, vettem egy G betűs borneo green-t, azt mondta a srác, hogy valszeg olyasmi lesz, mint a zöld sárkányos, de nekem első ránézésre sokkal minőségibbnek tűnik. Tuti, hogy kevesebb benne a szár meg az ér és több a levél. Egyelőre még csak áztatom, mert nagyon zöld, várom, hogy szelídüljön kicsit, félek mert megszoktam a lightosabbakat, de ha szétázik rendesen, tuti jó lesz.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. november 25. 10:46
 
 
Köszi az infót!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 24. 18:39
 
 
G betűs boltba 5(!) Új fajta Kratom érkezett :) Érdemes tesztelni őket
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. november 21. 21:30
 
 
Én azt mondom, hogy egyáltalán nem kell élelmiszerként engedélyezni és akkor nincs min rágódni, ennyi. Nincs szükség arra, hogy ezt is minden hülye vitaminként szedje a bajaira, aztán meg nyivákoljon.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 20. 18:00
 
 
Megy a balhé...

http://www.ajc.com/news/local/local-kratom-users-question-official-warnings-about-
related-deaths/i9n3RBGQwFhKiDK8wRJcsL/
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 18. 07:54
 
 
Az FDA azért is pécézte ki a DEA után magának, mert Amerikában jóformán népegészségügyi kockázattá kezd válni a Kratom és az ópiátok. És azért ha valaki a "quittingkratom" Reddit fórumra ellátogat, kiderül hogy felelőtlenül használva bizony a Kratom is tud függőséget okozni (nem is gyengén) és lehetnek fizikai szintű egészségügyi következményei is. A gond nem is ezzel van. Hanem, hogy ezt olyan drámaként állítják be mintha nem lenne igaz BÁRMI MÁSRA IS (alkohol, cigaretta), hogy mértéktelenül és felelőtlenül fogyasztva káros. Megint egy növényt démonizálnak. Nyilván nem mindig egyszerű a középutat megtalálni, főleg ha valami "jó". De bármilyen kilengés vagy eltérés az sosem a növény hibája.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. november 16. 23:29
 
 
Microcos :

Szia. Kellemesek, nekem nem volt benne csalódásom, bár nincs mi máshoz hasonlítanom, mert csak ott vásárolok. Szerintem ennél erősebb nem is kell, minek ? Csak akkor működik, legalább is nálam ha csak a lazulásra használom, egy picit és nem gyakran. Különleges növény és az benne a jó, hogy az ember "tiszta"marad közben.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. november 16. 17:51
 
 
Ha az FDA kötekedik az rég nem olyan nagy para, mint amikor a DEA. Amúgy EU-ban nem is forgalmazhatják élelmiszerként alap engedélyezés nélkül, ezért nem is nagyon látod, hogy emberi fogyasztásra szánnák a kereskedők.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 16. 05:57
 
 
Microcos, úgy látom a G betűs bolt kínálatáról beszélünk :)
Mindegyik jó, a Green Maeng Da ezek közül ami leginkább erőteljesen stimuláns, a Bali vegyesen stimulál, nyugtat és euforizál, A Maláj inkább szedatívabb, nyugtatóbb, amolyan "Kratomos" hangulattal, de könnyen átcsaphat szedatívba. Legalábbis régen egy nagyon kevés elég volt belőle. Hogy most milyen a Maláj nem tudom, nekem az sosem volt a kedvencem, pedig sokan esküsznek rá. De ez csak személyes tapasztalat.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. november 16. 05:52
 
 
https://m.huffpost.com/us/entry/us_5a0b465be4b00a6eece4c9e0/amp
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Microcos2017. november 4. 14:02
 
 
Sziasztok,
Mik a vélemények, tapasztalatok a G-betűs bolt ezen fajtáiról?
Bali Red
Green Maeng Da
Maláj Sky
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sleepwalker2017. október 17. 22:41
 
 
I.I.E.:
Szín szerint is szokták kategorizálni, hogy melyik fajta milyen jellegű általában (gondolom erről már olvastál is), de az a helyzet, hogy egy adott helyről származó ugyanazon a fantázianéven futó kratom is igencsak eltérő minőségű tud lenni időről időre. A vörösöket mondják többnyire erősebbnek euforizálás és relax terén. Egyébként az általad keresett hatásokat elvileg minden jó minőségű kratomnak tudnia kéne produkálni. Meditációhoz, lazításhoz nekem a kedvencem a korábbi green malay és a nagyon régi bali volt, a mostani valahogy nem ugyanaz, de azért ez sem rossz. Jelenleg én a red balit érzem hatásosabbnak, annak ellenére hogy többen a másikra esküsznek.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
I.I.E. 2017. október 17. 10:41
 
 
Ti milyen különbségeket véltek felfedezni a kratom fajtái között? Melyik fajtát tudnátok ajánlani, ha az eufóriát, a zene fokozott élvezetét, az energikusságot, és a mély belső nyugalmat szeretném megtapasztalni az általatok felsorolt gyakori hatások közül? 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
I.I.E. 2017. október 4. 21:55
 
 
Az előbb elfelejtettem definiálni, hogy számomra mit jelent a meditatív állapot. A lényeg, hogy a hatások jelentkezésétől számított másfél órában nyugalmat, belső függetlenséget, és befelé irányuló éber figyelmet tapasztaltam.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
I.I.E. 2017. október 4. 21:46
 
 
Sziasztok!

Tegnap életemben először kipróbáltam a kratomot.
Este éhgyomorra 3 dl langyos vízben elkevertem 8 g Maláj kratom levélport, és megittam.

(Azért választottam ezt a felhasználási módot, mert a régebbi hozzászólások között olvastam, hogy 1. a leveleket fogyasztva intenzívebb, tisztább és kiszámíthatóbb hatást lehet elérni, mintha a kapszulaváltozatát enném 2. ha főzés és áztatás nélkül iszom, akkor jóval kevesebbet kell belőle felhasználnom ugyanahhoz a hatáshoz.)

Tapasztalatok:

1. Kellemes íz, könnyű fogyaszthatóság.
2. Nem jelentkeztek gyomorbántalmak, azonban az emésztési folyamat kb. 30 perc után elnehezített, és enyhe émelygés tapasztaltam.
3. Kb. másfél óra után jelentkezett a hatás, és nagyjából másfél óráig tartott.
4. Hatás: nagyon mély meditatív állapot. Pontosan az az érzés és tudatállapot jelent meg, ami egy másfél órás meditáció során egy óra elteltével szokott. Emellett ha ráfókuszáltam vmelyik testrészemre, az azonnal elkezdett erősen bizseregni.
5. Lejövés után és másnap energiahiányos, fáradt állapotot tapasztaltam.

Ma végzem a második kísérletet:
3 dl forró (de nem forrásban lévő) vízbe citromlevet csorgattam, és elkevertem benne 10 g Maláj kratom levélport. A trip elmúltával ismét megírom majd a tapasztalataimat.

(Egyébként azért Maláj kratom, mert a boltban, ahol vásároltam csak Maláj és Bali kratom volt kisebb kiszerelésben, és az eladó azt mondta ,hogy ez az erősebb.)

Szívesen várom a témában jártasabb fórumozók tanácsait és tapasztalatait, mind mennyiségre, fajtára és fogyasztási módra vonatkozóan.

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
I.I.E.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
tsuby2017. október 4. 17:37
 
 
Üdv, gondoltam röviden megosztom eddigi próbáimat a kratommal, hátha hasznos lesz valakinek. Egymást követő

szombatokon toltam a Green Dragon őrleményből (g betűs bót) 2,4 és 6 grammot. Simán bekevertem szörpbe (házi! :) )

és megittam délután éhgyomorra. Önmagában kb. semmi egyértelmű hatás nem volt úgy 1,5-2 óráig, ekkor elkezdtem

lájtosan sörözni (2-4 korsó) és kellemes eufóriában találtam magam (főleg a 6g-os menetnél, de már 4g-nél is

érezhető, a 2g az túl kevés volt), Érezhetően jó barátok az etillel, mintha erősítenék egymást. Legközelebb

megnézek egy nagyobb adagot (mondjuk 10gézuka) tittán...vagy kipróbálom némi zölddel..
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. október 4. 03:24
 
 
Resurgam, őszintén örülök a történetnek, az ember társas lény, nagy szüksége van az ilyesmire meg amúgy is az egyik legjobb dolog, ami történhet. Nekem viszont még mindig iszonyatosan szétesett a gondolkodásod: csapongsz, mint az állat, írsz valamit, leírod az ellenkezőjét, ahhoz képest mint előtte, mintha mi sem történt volna, aztán visszavonod az egészet. Beszólsz, aztán igazat adsz, támadsz, aztán lecsillapítod magad.
Próbálj meg kicsit ellazulni, találni valami hétköznapi életcélt, fejlődési lehetőségeket, tanulást, munkát, kapcsolat az már van, ahogy látom. Próbálj meg egy kicsit az elhatározásaid szerinti rendszerben létezni és csak a megfelelő időmennyiség elteltével változtass, miután levontad a tanulságokat. Ebbe belefér akár egy kis kratom is, ha van koncepciód. Nekem úgy tűnik, hogy valami van, javaslom, hogy tartsd magad hozzá.
A laza asszociációkat, életfilozófiákat, kilométeres gondolatfolyamokat meg próbáld kirekeszteni, helyettük érdemes élettapasztalatokat szerezni és azokat felhasználni az irányok meghatározásakor elvont elméletek helyett.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. október 3. 09:12
 
 
Köszi a választ.

Lassan két hete , hogy abbahagytam a kratomot, elvonásügyileg, főleg, ahol én tartottam, elhanyagolhatóak voltak az elvonási tünetek. Szedtem esténként pici valeriant párszor, meg egyszer egyszer valami gyógyszert az első héten aztán kész, ennyi. Mivel érzelmileg, pszichésen kicsit labilis vagyok, ezért nem folytatom, ez NEM A KRATOM HIBÁJA, HANEM AZ ENYÉM. Kis dózisokkkal szerintem nincs vele semmi gond, szerintem a probléma a napi 20-30 g körül kezdődik.

Szóval abbahagytam, nem szeretném folytatni, jelenleg nem használok semmit.
Azért használtam, mert valami hiányzott és megpróbáltam pótolni, picit jól érezni magam.

Két hete, amikor szétcsaptam magam vasárnap és pár napra rá abbahagytam a kratomot is, elmentem egy nagyon különleges lányhoz, akivel kialakult valami, amire azt mondják, hogy igaz szerelem. Nagyon bonyolult kapcsolat, ennyit tudok írni róla, viszont nagyon nagyon szeretem. Szóval , nem is hiányzik most semmi. De ez nem ide tartozik, csak gondoltam leírom.

Végső konklúzió :

normális keretek között, normális egyéneknél, normális adagokkal a
kratom tea jó dolog és bizonyos problémák időszaki kezelésére is kiválóan alkalmas, sok szart ki lehetne vele váltani, a gyógyszeriparból.Ennyi.

Sziasztok.:)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. október 1. 22:54
 
 
Ez olyan klasszik teaszerűnek hangzik, nincs vele bajom, sokáig én is így csináltam. Cukor helyett viszont inkább édesítő :D.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. szeptember 29. 08:10
 
 
Szerintem minden kratomozónak megvan a saját módszere. Szóval inkább tapasztalatból lesz majd egy módszered ami neked beválik és egyszerű is. Én vízforralóban szoktam a vizet melegíteni csak nem várom meg hogy teljesen felforralja hanem előtte pár másodperccel leveszem és ráöntöm a bögrémbe amibe már bele tettem a cukrot, kratomot, meg a citromlevet.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 25. 14:54
 
 
Ez tisztán tapasztalat, semmi tudomány. Azt vettem észre, hogy 70 fok körül már gyengült, 60 fok alatt viszont bántotta a gyomrom.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 18. 16:12
 
 
ppnqdd :

Hali.

Tudom, hogy nem lettünk országos cimborák, ( :))de
meg szeretném kérdezni tőled, hogy van e valami tudományos magyarázata a 60
foknak ? Ma megcsináltam (2g)és azt vettem észre , intha egy kicsit kifinomult és elnyúlt volna a hatás.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 17. 23:50
 
 
Sajnos ma nem tudom mihez viszonyítani a 60 fokos citromos víz verziót.
Holnap majd újra tesztelem önmagában.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 17. 23:46
 
 
Szerintem a kratom valamilyen szinten összefér a kannával, viszont
a kanna nem fér össze a kavával.Nálam ez a tapasztalat.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 17. 23:39
 
 
4 g kava kaviár, 1 órával később 3g kratom, majd fél órával később egy kis csík
kanna. A hatás megdöbbentő és meglepő, majdnem kellemetlen, de csak majdnem.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 17. 23:00
 
 
Jó lenne tudni, hogy miért a 60 fok a jó.

Én mikróba szoktam berakni vízzel együtt, amikor látom,hogy
buggyan egyet, akkor gyorsan kiveszem.

Ez a gyorsított módja a forrázásnak. Valahol olvastam, hogy jobb ha egyszer felforralod, mivel valamennyire az sterilizálja és kevesebb az esélye,
hogy valami szemét belénk kerül valamelyik dél-ázsiai országból.

Sokhelyen olvastam a 15 perces forralást, én nem használom.

Szerintem azért jobb picit felforralni, mert akkor , legalább is én
úgy érzem, hogy jobb a gyomornak.

Egyébként sok különbséget hatásban nem vettem észre a módszerek között.Olvastam olyat is, hogy a külföldi shopokból rendelteknél már 2 gézától is komoly hatás van. Jómagam a hazai szaküzlettel meg vagyok elégedve, örüljünk, hogy egyáltalán ilyen van. A hawaiiuk olyan komoly volt, hogy fél életre elment a kedvem a kisérletezéstől vele. A Kava-kava kaviár kifejezetten korrekt, majd írok is róla a megfelelő topikban.

Visszatérve a b@lfszkodásomra : nem írnék kisregényt, litániát sem tartanék, egyszerűen elnézést kérek a tapasztaltabb "kollégáktól", már ha lehet ilyet írni. A jövőben tartózkodom majd a szarkasztikus humorom másokkal való megosztásától.:)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 17. 22:14
 
 
Most fokoltam be 60 celsiusra egy kis citromos vizet és áztattam be 3g kratomot.
Majd meglátjuk, miben más, mint a többi módszer, rossznak biztos nem rossz.

Majd később fogok írni tisztázni a dolgokat, a baromságokat, amiket írtam,
valamit félrenéztem , illetve nem voltam elég tisztelettel a tapasztalt veteránok iránt.

Elismerem, hogy van komoly töltet ezekbe a dolgokba és aki elég intelligens valamilyen módon ezt irányítani tudja, illetve kezelni.

Olvastam sokat a topik régebbi rásaiból, volt egy arc, aki rátért arra,
hogy nemcsak a kratom jó, hanem a heroin is és nem értékelik annyira, mint , amit megérdemel. Van ilyen hozzáállás is, kíváncsi lennék, hogy mi van most vele.

Mindenekelőtt arra kitérnék, hogy a kratom önmagában véve egy kellemes növény, de ha visszaélnek vele, akkor tud kellemetlen perceket okozni, bár
a hagyományos drogokkal semmiképp sem hasonlítanám össze.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Ocapi2017. szeptember 17. 21:07
 
 
Köszönöm a válaszodat ppnqdd!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 17. 18:19
 
 
Ocapi én több, mint öt éve ismerem a növényt. Az elején én is így 5-10g-okat vízben feloldva, leforrázva fogyasztottam, ami elég hatásos, de nekem sem az a nagyon csavaró érzés sem a gyomor cseszegetés nem jött be, amit okoz. Igazából szerintem ez a legnagyobb baj is vele, hogy feldogozás nélkül bántja az emésztést. Egy jó ideje, ha csinálok, mert akkora függőséget okoz, hogy van hogy fél évig lusta vagyok megcsinálni, nagyobb mennyiséget áztatok be egyszerre, aztán a hűtőben tárolom, de ez eléggé ilyen élelmiszeripari eljárás, amit halandók nehezen követnének: ecetes, aszkorbinsavas oldat, amit ivás előtt ph semlegesítek szódabikarbónával, amitől egy ilyen üdítőszerű szénsavas italt kapok. Ezt szoktam keverni zöld-tea-kamilla-citromfű-borsmenta kombóval és a gyomor bántás teljesen megszűnik.
Ha ennek egy egyszerűbb verzióját kérdezed, akkor szerintem úgy érdemes, hogy 60 fokos vizet megöntözgetsz fincsi fajta citomlével úgy rendesen, mondjuk legyen egy 0.5l, abba beledobod a 3-5g kratomot és hagyod állni. Megihatod így, vagy visszasemlegesítheted egy kis szódabikarbónás vízzel, óvatosan, hogy azért egy kicsit citromos maradjon, de a fogaid meg a gyomrod ne bántsa. Esetleg kísérheted kamilla teával.
Érdemes rágcsálni is ivás közben valamit, úgy sokkal jobb, pl. pufirizst.

Igazából ez olyasmi, mint a süti sütés vagy a pörkölt vagy akármi, amihez kell egy kis művészi érzék. Ezt szeretem benne, hogy nem adja magát minden hülyének, mint a hatóanyagok, hanem érteni kell hozzá, próbálgatni kell. A lényeg amúgy, hogy a ledarált levelek kicsit elroncsolódjanak valamitől, pl. a citromlében lévő savtól, ami miatt kevésbé bántják a gyomrod.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Ocapi2017. szeptember 17. 03:44
 
 
Sajnálom hogy feleladod Ppqndd,azt hittem lesznek érveléseid a felelőségteljes kratomhasználat mellett... Leírhatnád hogy adagolod,osztod be magadnak,hogy ne essél túlzásokba....Mi az amire oda kell figyelni? Mik a hozzászokás első tünetei,mik a túladagolás tünetei. Hosszúzávú használatnál mire kell számítani... Lehet hogy már ezerszer leírtad és már válaszoltál is egyben a kérdéseimre,de én a mostani helyzetre vagyok kíváncsi! Szerinted milyen a mostani helyzet?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 16. 02:03
 
 
Kész én feladtam!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 16. 00:13
 
 
Sosem jutottunk volna el idáig, ha normális válaszokat kapok.

...megszólal a háttérben a "Perfect Day", megjelenik egy fővárosi aluljáró mocskos klotyója, aminek ülőke nélküli csészéjében bent fekszel, beszarva,behugyozva,habcsordogál a szádból, kezeden egy gumislag, egy kiálló fecskendő, amiben valami azonosítatlan szar van, Zacher fejcsóválva megállapítja, hogy nem ver a szív, belehúznak egy fekete zsákba és ennyi...a dal tovább szól..."Just a perfect day...

Igen, ti ezt akarjátok olvasni és erre akartok reagálni, mert normális kommunikációra képtelenek vagytok.

Akinek van véleménye a kratomról az ide írjon, aki hablatyol, az maradjon kussba.

A "nagy" gén annyit tudott összeszedni a témáról , hogy : "behánytam tőle."

Muhhahhaaaa !!! :) :) :)

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Ocapi2017. szeptember 15. 02:26
 
 
Nagy taps Resurgam-nak! :D
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 14. 23:54
 
 
Resurgam, az ugye megvan, hogy Gén ennek az oldalnak az egyik alapító tagja és ha nem is olyan nagy médiaszemélyiség, mint Zacher Gábor úr, de azért szakmai körökben jó párszor kikérik/kikérték a véleményét. Nem egy interjút készítettek vele, nem egy rádiós vagy internetújságos videós műsorban vett részt. Pl. az index videóiban is látható volt.
Azért kicsit erős olyanokat bemondani neki, mint amiket megengedtél magadnak.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 14. 22:07
 
 
Nincs itt trollkodás, a történet abból indult ki, hogy milyen negatív oldala van a kratomnak.

Erre mindenféle zavarodott, félrebeszélő, az annyát kétforintért az
ördögnek is eladó drogos válaszok jöttek. A tipikus narkós klisék. :)

Én képbe vagyok, meg tökös is, ha kell megmondom a frankót és
helyreteszem az arcokat, ha arra van szükség.

Most azt látom, hogy itt erre van szükség, de felteszem magamnak a kérdést :

Minek is ??? :)

Szétlyuggatott agyú lepukkant kábszereseknek felesleg papolni,
őket amúgy is a nedves sikátorok és a szarral összekent falú csatornák várják.:)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 14. 21:29
 
 
Resurgam gondolati és következtetésbeli kohéziója új dimenziókat nyitott ezen a fórumon. Sok érdekességet láttam már itt, de mindig van egy újító, aki még újabb távlatokat tud nyitni. Szerintem Gén már visszaszólni se mer, inkább átadja a stafétát az ifjú titánoknak.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Assamoa2017. szeptember 14. 17:34
 
 
Resurgam, rég nem láttam már nálad nagyobb wannabe-tryhard trollt.
Mikor szoktál elfáradni?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. szeptember 14. 15:22
 
 
Amúgy hasznos amit a krat írt mert az alkoholról tudják a legtöbben, hogy milyen ha valaki rászokna a mindennapi használatára. A kratomról meg akik rászoktak a mindennapi használatra biztos vagyok benne, hogy nem voltak tisztában vele milyen amikor abba akarja hagyni
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. szeptember 14. 14:59
 
 
Embertől függ, valakinek a küszöbdózistól is hányingere lesz vagy kihányja pedig rendesen el van készítve. A G betűs shopról tud valaki valamit hogy érkezik e oda megint új fajta?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 14. 07:26
 
 
"durván behánytam a kratomtól :D"

Biztos mohó voltál, mint a vaddisznó.

"De ez nem a kratom hibája, sőt nem is az én hibám"

Hanem kié ? A karakószörcsögi Gézabácsié ?

További jó relatívizálgatást.:)

Annyiban igazat adok, hogyha valaki megeszeik egy zsák szart,
az most a zsák szar hibája lenne ?

Lehet, hogy a teveszarnak is van valami hatása ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 14. 00:25
 
 
Persze, de csak ez részben igaz.Gondolom, ha gyilkosokról, sorozatgyilkosokról, meg tömegmészárosokról beszélünk, attól mi még nem leszünk azok.

Gondolom begrott az önvédelmi mechanizmusod és próbálsz hárítani, relativizálni, mindenféle retorikai csűrcsavarral varázsolni.:)

Egy tinédzser zöldségbúvár lehet, hogy beszopná ezt a dumát, de
én nem.

Bizonyára te azt is megmagyaráznád, hogy tulajdonképen nem is
létezik függőség, sem drogosok. :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Én+te+ö=gén2017. szeptember 14. 00:23
 
 
Ja amúgy úgy mondom azt, hogy "nincs rossz szer", hogy személy szerint durván behánytam a kratomtól :D De ez nem a kratom hibája, sőt nem is az én hibám, sőt nincs is hiba egyáltalán - ez pont egy ilyen kombináció és ennyi.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Én+te+ö=gén2017. szeptember 14. 00:16
 
 
Resurgam:
Ugye tudod, hogy tudjuk, hogy amikor a "nagy többségről" és/vagy egyes/többes szám harmadik személyben beszélsz a "drogosról"/"drogosokról", akkor tulajdonképpen a saját gondolataidat, érzelmeidet, félelmeidet stb. igyekszel "belé"/"beléjük" vetíteni? ;)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 12. 21:51
 
 
Az előzőekben egy picit vicceltem, csak fel akartam korbácsolni az érzelmeket.:)

"Nincs rossz szer, csak rossz szerhasználat".

Önmagában véve ez tökéletes, én nem is bántanám, nem az én dolgom ezt elemezgetni.Ott a pont.

Kratomra vissza : szerintem is az alkoholhoz hasonló, azt mondjuk nem tudom, hogy mik a hosszú távú visszaélés következményei.Lehet, hogy az alkohol durvább.

Külföldi fórumokon napi 40-50 g fogyasztásáról beszélnek, ami szerintem óriási mennyiség nem is értem , hogy képes valaki annyit meginni.Gondolom egész nap tolja.

Hozzá kell tennem, hogy a kávéról való lejövetel is7-10 nap, de valahogy azt a mai napig nem hagytam abba.

Szerintem a kratom valahol a kávé és az alkohol között van.

A heti 2 vagy mégritkább mérsékelt alkalomból, szerintem nincs gond, ez
olyan, mint aki 2 hetente megiszik hétvégén pár sört.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. szeptember 12. 19:47
 
 
Ugyanúgy kell bánni vele mint az alkohollal szerintem. Sokan vannak alkalmi használók akik szerint nem vészes a lejövetel. Tény hogyha mindennap 8-10g-okat fogyaszt valaki 3-4 óránként 1 évig annak nehéz lesz mintha 1 éven keresztül meginnál este felé mindennap jó pár liter bort vagy valami csak tisztában kell lenni vele, hogy ezzel jár.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 12. 19:00
 
 
Aki felnőtt, tudatos, tudja hogy mit csinál és kiegyensúlyozott, annak esze ágában sincs drogozni.

Csak az drogozik, akivel valami nem okés, abból lesz a drogos.

ilyen egyszerű, a többi csak duma.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 12. 18:54
 
 
"Nincs rossz szer, csak rossz szerhasználat."

Valamiféle filozófiai magasságokban ez igaz, de a való életben nem.

Nekem hiába nyomod a rizsát, én tisztába vagyok a tényekkel.

A drogozás az esetek többségében 14-18 között kezdődik és nem felnőtteknél.

Ez a felnőtt duma egyébként nem állja meg a helyét, mert a felnőttek között is kevés a felelősségteljes, aki tudja azt, hogy mit és miért csinál.

Biztos van olyan is, amiről te beszél, meg az itteni guruk, csak az nagyon ritka.100 fogyasztóból ha 1, de lehet, hogy sokat mondtam. A nagy többség szimpla drogos, föggöny és mint ilyenek, mindenféle agyafúrt filozófiákat találnak ki az önmagukkal szembesülés helyett, például : pszichonauta, sámán, más tudatállapotokat kereső.stb. Olyan , mint a rossz prosti, aki azzal hitegeti magát, hogy ő csak szolgáltatást nyúj gentlemanoknak, stb, ilyesmi.

Nem is írnék többet, mert ez nem vitatéma, a tények és a matematikai adatok önmagukért beszélnek.Az, hogy a szétcsapkodott agyú aspiránsok milyen kamu dumákkal szédítik magukat és egymást, az engem nem nagyon hat meg, legfeljebb röhögök rajta, mint ahogy a" felnőttek", teljesen öntudatos, okos szerhasználatán is.:::)))
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Assamoa2017. szeptember 12. 16:56
 
 
Igen, megértem. Elég ellenszenves lehet első alkalommal való szembesülés során az, hogy te felelsz saját magadért és nem lehet ezt kiszervezni valami rajtad kívülálló, ködös mismásolással másra.

Felnőttek körében ezt röviden csak felelősségvállalásnak hívják.
Geci egy dolog.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 12. 15:27
 
 
Milyen sokan kommentelnek a témában.:)

"Nincs rossz szer, csak rossz szerhasználat."

Aha.:)

Nettó f@szsg.:)

Ehhez a mondathoz csak a "marihuána nem drog", "nem lehet rászokni",
"nincs elvonási tünete" , "a sör nem alkohol" stb. aktuális tagadásban lévő függő szöveg klappol.

Mondjuk ha valaki idült hernyós, ahhoz képest biztos így is van.:)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 10. 10:21
 
 
Szia, elment a mail.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2017. szeptember 10. 09:41
 
 
szia, dobj emailt!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2017. szeptember 10. 09:15
 
 
Hali.

Engem érdekelne a használat negatív oldala, illetve a lejövési fázis.

Napi rendszerességgel iszom, esténként 3 és 10 g között per nap.
Érdekelne, hogy a hozzászólók mit értenek nagy dózis alatt.
Én még sose éreztem reggel, hogy tolnom kéne, sőt nem is kívánom.
Néha tolok hozzá egy kis kannát is.

Egyébként az a tapasztalatom, hogy a legjobb akkor, ha egy alkalmas fogyasztás van és nincs rátöltés és az adag 3-5 g ilyenkor. Kannával is ez a helyzet.

Volt, hogy egy hétig nem fogyasztottam, relatíve nem volt vészes, a kávét nem tudom elhagyni ilyen gyorsan, a hét után éreztem még egy kicsit, de szerintem 2 hét alatt teljesen elmúlik a dolog.

A pszichikai függés fent állt, alig vártam, hogy újra igyam esténként.


Szerintem se a hatás nem vészes se a lejövetel - komoly kávéfüggőknél sem egyszerű abbahagyni a kávét, akkor most azt is betiltsák ? :) Az nagyobb biznisz, mint a kratom.

De azért érdekelnének a nagy dózisos hosszú távú fogyasztás lejövetelének részletei, mert szerintem : az is ide tartozik.


 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Assamoa2017. szeptember 10. 00:53
 
 
Ha már Gént hoztad fel, mint vitakultúrális nívót, akkor alkalmasnak érzem beböffentenem ide egyik, ha nem a kedvenc szólás-mondását:

"Nincs rossz szer, csak rossz szerhasználat."

Üdvözlettel, a G. betűs bolt egyik 3/3-as, fizetett bérkommentelő ügynöke
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
curzan2017. szeptember 8. 22:57
 
 
Pépékúdé, itt lógsz ezen a fórumon évek óta, ennyi idő alatt mondjuk géntől elleshetted volna, hogy kulturált emberek érvekkel vitáznak. Idiótázni is lehet persze a másikat, óvodában megszokott, csak ezt úgy tinédzserkorában általában kinövi az ember.

Vannak bizonyos fórumok, jellemzően sajnos főleg külföldön, ahol az emberek kifejtik a véleményüket (pl. hogy a kratom egyeseknél már kis mennyiségben rendszertelenül használva is OCD-tüneteket okoz) és mások ezt idiótázás nélkül konstatálják (akkor is ha ők sose tapasztaltak ilyet), és nem kezdenek el rinyálni riadt kiskölyök stílusban, hogy "baszki kussolj már hülyebarom, valaki még véletlen a belügyminisztériumból pont ezt a kurva fórumot olvassa, oszt majd jól betiltsák holnap a kratomot utolsó igazán fasza legális cuccot széles e világon..."

G.-s megjegyzést is erősen túlkaptad. Még külön írtam is előtte, hogy semmi rossz nincs az üzleti érdekben, csak kár ha egy ilyen fórumbeszélgetésre is rányomja a bélyegét.

Ezek után szerintem az érdemi diskurzust ne erőltessük. Egyed nyugodtan a kratomot, azért arra kiváncsi lennék, hogy mi lesz róla a véleményed 1-2 év múlva. ;)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 23:55
 
 
Én feladom, úgyis leírtad már, szóval mindegy.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2017. szeptember 7. 19:25
 
 
tudom, hogy mindenhez értesz, elég böngészni a fórumot. de nyugtass meg, hogy azt a részt értetted (ha már ilyen tapasztalt vagy), hogy a normális használók aránya hogyan viszonyul a nem normálisan használók arányához. így az érveid... amit meg segítségnek szántam ne állítsd már be úgy, mintha hadjáratot folytatnék, aki azt teszi épp te vagy. köszi a befogom faktort is, korrekt srác vagy. akkor befogom.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 18:02
 
 
Egyébként meg van egy olyan faktor az életben, hogy befogom faktor. Kipróbáltad, arra amire, jó volt, aztán szar lett, beírod, hogy te a kratomot nem ajánlod senkinek, mert neked nem jött be, szevasz, nem kezded el fejtegetni a hülyeséget, mert tiszteletben tartod azokat, akik nem így gondolják. Nem kell mindig a tudományos közléskényszer meg az igazságod kinyilatkoztatása. Ez egyébként az életben is egy jó útravaló, fogadd tőlem.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 17:49
 
 
kator, de semmi értelme nincs ennek, mert van akkora rálátásom a témára, hogy fixen le tudjam írni: a kratom okozta elvonás, függőség, stb. normális használat mellett lófasz. Ez egy objektív tény. Innentől kezdve az azon való kínlódás, hogy értelmetlen használat mellett esetlegesen tapasztalhatóak negatív hatások csak arra való, hogy elérjük, hogy biztosan betiltsák, holnap pedig te leszel az első, aki ki lesz akadva, hogy hát még ha rosszakat is írtál róla, betiltani azért lehet nem kellett volna. Egyszerűen emberileg nem szeretem azt a kínlódást, hogy ha valami nekem nem jön be, akkor kikiáltjuk a világnak, hogy szar és veszélyes, mert én már végeztem vele.
Nem, a kratom egyáltalán nem veszélyes, felesleges is túlragozni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2017. szeptember 7. 13:41
 
 
tldr:

mégis írok még pár dolgot. az említett bolttal nincs bajom, minden vásárlásomnál teljesen korrektek voltak.


új tag vagyok, de a fórumot évek óta olvasom. de az itt történtek nagyon meglepnek.

korábban krattogó kérdezett a leszokásról, és részben miatta regisztráltam, hogy a tapasztalataimmal segíthessek. új tagként nem tudtam emailt lekérni, és mivel azt gondoltam sokan lehetnek hasonló cipőben, általánosan fogalmaztam egyenesen a fórumba. hiba volt.

nem bombát akartam dobni a topikra, és valótlanságot sem állítottam. de azért a feszültség jól mutatja, hogy volna miről dumálni, és hogy jelenleg nem olyan kommunikáció folyik, ami a fórum eredeti célja volna. különös tekintettel a sértegetésekre.

az első posztomra érkező negatív reakciók miatt rögtön egyeztettem Génnel (azért, hogy ha szükségesnek érzi, törölje), de szerinte nagyon is fontos, hogy ezeket kibeszéljük és tegyük is (remélem nem gond neki, hogy mindezt leírom).


én éveken át tartó krónikus hátfájással küzdöttem, és marékkal szedtem a klasszikus fájdalomcsillapítókat, szinte semmi eredménnyel. komolyabb gyógyszert nem akartam szedni. aztán egy szép napon ittam egy kratom teát. egy órával később minden fájdalmam elmúlt, végre rendesen aludtam. egy hosszú és örömteli barátság kezdete volt.

igen, ez egy csodálatos növény, speciel nem ismerek hatásosabb megfázás elleni szert, sőt éveken át nem voltam beteg, míg előtte elég sokszor, nem beszélve az általános hangulatomról.

a hozzászokás, a minőség ingadozása, és egyéb tényezők miatt végül többet kellett már szednem. nyilván tartottam apróbb szüneteket, és egyéb módszerek is akadtak (pl érdemes több fajtát használni, ne egyre állj rá), de végül komoly negatív hatásokat vettem észre az életem sok-sok területén. éreztem, hogy ideje véget vetni mindennek, és jól döntöttem. újra fáj a hátam, de még ezzel együtt is nagyon megérte befejezni, még ha remek időszak is volt. és se rövid, se könnyű nem volt a végjáték, de ugye erről itt nem beszélünk.

tényleg egy iq-szegény hülyegyerek volnék? és ez volna az idióta használat? ezek egy kicsit árnyaltabb dolgok azért, különösen, hogy curzan leírta az egyik legfontosabb dolgot: nagyon-nagyon nehéz megmaradni az alkalmi fogyasztásnál, még akkor is, ha erősnek hiszed magad. így aztán bárkivel megeshet. ezt elhallgassuk vagy beszéljünk róla?

"10/9 ember normális használat mellett főként pozitív élményekről ír" - írta ppnqdd. a normális használók és a rendszeres fogyasztók arányát mindannyian így tippelitek? nekem nem ez. "főként pozitív élményekről ír" - így vajon teljes a kép?


szerintem aki nem kíváncsi arra, hogy mi történhet, ha kicsit jobban rápörög, hibázik. ha nem kíváncsi a negatív tapasztalatokra (legyen akár alkalmi fogyasztó), akkor is. persze lehet olyan hely is, ahol mindez le van szarva, és főleg csak a jó dolgokról esik szó, de alapból nem ezt feltételezi az ember, és ne rohanjátok már le azokat, akik rosszat mernek írni a szeretett kratomról! akkor se, ha szélsőséges példával élnek, mert a tapasztalatok alapján könnyű oda kerülni, függőségre való hajlam nélkül is. szerintem lenne igény és szükség a negatív tapasztalatok kibeszélésére, de hát ki akar ilyen fikahalmot a fejére szabadítani?


nézzetek körül angol nyelvű fórumokban!


nem kell egyetérteni velem, ez is csak egy vélemény, mint a többi. de mindenkinek jobb lenne, ha a hangnem értelmes emberhez méltó maradna.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 09:25
 
 
Jó bocs, kicsit felbasztam magam, azért sértegetni nem akartalak.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 09:02
 
 
Egyébként annyiban hibáznak a G. betűs boltosok, hogy nem kötik IQ teszthez a megvásárlást, akkor kevesebb ilyen hülyével találkoznánk.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 7. 03:11
 
 
Igen, valóban rohadt nagy bizniszt csinálnak belőle, mert a bolt sarkában megtalálod egy barna tasakban, amire kb. annyi van ráírva, hogy Kratom meg, hogy nem emberi fogyasztásra. Igazi rohadékok, valóban, mert lehetővé teszik annak, aki keresi, hogy megtalálja és megvehesse. Igen, igazi büdös gecik, amiért ha megkérdezed, hogy mi az a cucc, ami szétcsap azokból, amit ott meg lehet venni, akkor elküldenek a picsába. Továbbá alattomos rohadékok, amiért értelmes, objektív információkat tesznek közzé a növényről a weboldalukon.

És igen én és itt kb. mindenki más is a G betűs bolt titkos besúgói és érdekeltjei vagyunk, sőt fizetett fórumozói. Kezeltesd magad!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
curzan2017. szeptember 6. 00:48
 
 
Van egy olyan érzésem, hogy gyakran írogatnak ide G. bolt érdekeltségébe tartozók, és gyanítom legalább részben ők csittelnek hevesen privátban az előbbi srácnak, csak mert beírta, hogy bizony úgy rá lehet cuppanni erre a szerre, mint a huzat.

Kurva nagy bizniszt húzhatnak ebből, idén voltam bent náluk vagy háromszor, nem volt olyan alkalom, amikor ne láttam volna valakit közvetlenül előttem kratomot venni. Nincs ezzel gond, így működik a piac, kielégítenek egy igényt.

De mint ahogy egyetértek azzal, hogy a cigisdobozra igenis nyomossák rá a rákos tüdőt, a kratomnál is lehessen már légyszi kimondani, hogy ha csak nem vagy kimagasló mértékletességgel és önuralommal megáldva, jó esély van rá, hogy a heti 1-2 meghitt alkalom, amikor ezt a "csodanövényt tesztelgeted", észre se veszed és pár hónapon belül már napi szintre fog beállni, és egy idő után azon kapod magad, hogy egyszerűen muszáj vagy reggel beenni 2 kiskanállal különben olyan vagy mint a mosott szar és nemhogy a melóhelyig, a fürdőszobáig sem vagy képes elmászni.

Lehet most engem is fikázni mint az előző srácot, hogy akaratgyenge ösztönlény vagyok, de higgyétek el, volt már szerencsém pár dologhoz, eddig mindet a helyén tudtam kezelni. A kratomot viszont csak egy módon tudtam egy idő után a helyén kezelni, úgy hogy leraktam a francba. Egy hétig szar volt, utána már ismét van energiám kimenni a budira. Szóval azért hadd lehessen már megemlíteni az érem másik oldalát is a sok dicsőítés mellett, pls. Szerintem senkinek nem lehet ez ellenére ha csak nem akarja becsapni magát vagy ha nem fűződik az ellenkezőjéhez érdeke.

A törvényi szabályozás más kérdés, de azért azt is tegyük hozzá, hogy az USA-ban a kratomfüggőség már kb. népbetegség, elég utánanézni a redditen.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. szeptember 2. 22:25
 
 
Írtam! És még nyolc karakter.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Assamoa2017. szeptember 1. 18:45
 
 
>>>OFF!

ppnqdd dobj már rám egy privátot pls! :)

(bocsi az off-ért! :D )

>>>ON!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. augusztus 31. 23:37
 
 
kator, ha gondolkozol kicsit, nem bonyolult rájönni, hogy mi a bajunk. Itt 10/9 ember normális használat mellett főként pozitív élményekről ír, arról, hogy hogyan tett hozzá valami kis érdekes pluszt az életéhez. Egyáltalán nem arról van szó, hogy reklámozni kéne, vagy a tv-ben hirdetni, hogy atyaúristen mennyire jó, amúgy nem is extrém nagy eresztés, nem egy hatóanyag, lehet pont ezért szeretjük. Kb. az utolsó dolgok egyike, amit még nem tiltottak be.

Erre jössz te a naponta többszöri nagyadagú használat esetén felmerülő problémák storyddal, amiről én sosem állítottam, hogy nem lehet igaz, de gondolkozzunk már. Ha 200-zal autózol a magyar utakon, előbb-utóbb, meghalsz, ha nitro hígítót iszol, az lehet, nem fog jót tenni a gyomrodnak, ha fejest ugrasz a tizedikről, nem biztos, hogy meg tudod próbálni még egyszer stbstbstb. Vajon mennyire releváns beszámolni az ilyen szélsőséges esetekről úgy, mintha ez lenne az általános?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2017. augusztus 31. 15:45
 
 
nem értek egyet sem az emiatti betiltással, sem az "idióta használattal", amit elég konkrétan meg is indokolhatnék, de nem teszem, mivel levélben többen rám rontottatok azért az egyetlen szerencsétlen beírásért. azért ez is elég beszédes, nemigaz?! easy, nem posztolok többet, remélem (te is) nyugodtabb leszel.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. augusztus 30. 19:24
 
 
kator, nem feltétlen szeretnénk betiltatni idióta használat miatti problémákra építkezve, szóval inkább ne. Jó, hogy rájöttél, hogy úgy nem jó, nem feltétlen kell leírni, hogyan nem jó, inkább írd le azt, hogyan jó. THX
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
hópihe2017. augusztus 26. 17:27
 
 
Valaki(k) nem szeretne(nek) összedobni b betűs boltnál egy rendelésre?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2017. augusztus 14. 11:50
 
 
sziasztok! a kratom függőség nem játék, nagyon könnyen rá lehet csúszni a napi többszöri nagyadagú használatra. ezt tartsátok mindenképp észben. opiátnál ugyan jóval gyengébb a lejövetel, de hasonló, és tényleg kemény tud lenni.
ha érdekel titeket, szívesen írok a témáról, - sajnos - sokat tudok róla. mértékkel!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. augusztus 14. 08:13
 
 
Apropó, tud valaki valamit hol tart a DEA eljárás a Kratommal kapcsolatban? Sajnos amikor először találkoztam a Kratommal már akkor volt egy ilyen érzésem, hogy ez túl jó, túl egyszerű és túl sokmindenben segít ahhoz hogy kipécézzék maguknak. A Salviánál is ez volt az érzésem. Bár ott hozzátenném hogy a sok idióta, földön fetrengős youTube videó nagyban hozzájárult annak a csodának a betiltásához. Meg az azért kinyit olyan dolgokat ami után kiröhögöd a rendszert és a világot...
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. augusztus 4. 19:39
 
 
Én nem is tudom hogy volt 1 kilós...fél kilós van azt hiszem. De inkább majd megkérdezem. Nem mellesleg egy újabb gyöngyszemmel, a Green Maeng Da-val bővült az új Kratomok listája :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. augusztus 2. 22:03
 
 
Nézegettem az oldalon de nincsen nagyon 1 kilós kiszerelésű belőle vagy 250 g -os. Nem tudod, hogy hamarosan lesz?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. július 28. 06:07
 
 
Fővárosi G betűs boltba 2 új fajta Kratom érkezett :) Újfajta Maláj és White Maeng Da, ami az eddigi legszuperebb stimuláns/euforizáló kombináció. Ősztől elvileg két újabb fajtát is ígérnek. Nagyon örülök ezeknek mert egy elég rossz év után (amikor érezhetően romlott a Kratomok minősége) most új erőre kapott.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. július 24. 18:58
 
 
Kicsit kellemesebb a gyomrodnak, kivonja meg szétkapja a levelet valamennyire.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
curzan2017. július 24. 13:17
 
 
ppnqdd egyetértek a pontokkal. Langyos víznek és citromlének milyen szempontból van jelentősége?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. július 21. 19:40
 
 
Ne főzd és ne szűrd le.

Egy nagyobb bögrébe vagy tálkába tegyél kézmeleg vizet (még nem égeti a kezed), öntözd meg citromlével, aztán dobj bele 3-5g-ot.

Persze lehet szárazon meginni is, ha a gyomrod betonból van. Én a tapasztalataim alapján nem ajánlom.

Próbáld meg legyőzni ezt a nagy lelkesedést és próbáld objektíven szemlélni a dolgokat.

1. A kratom nem egy izolált hatóanyag, főleg nem szinti, véletlen sem érdemes olyat várni tőle, mint azoktól.
2. A kratom jó elkészítéséhez és jó kombinálásához szerencsére tapasztalat kell, ami sok próbálgatással és utánaolvasással szerezhető meg.
3. Én konkrétan nem tapasztaltam komolyabb mellékhatásokat vagy elvonási tüneteket, de a gyomornak tud adni, mivel az ember nem szarvasmarha, hogy levelet legeljen és extrém használat mellett after effektként be tudja lassítani a bélműködést.
4. Bár nem bizonyított konkrétan, nekem azért elhiheted, hogy hosszútávon ad a májnak is, tehát érdemes ésszel csinálni és ha az ember nagyon beleszeret, akkor néha ellátogatni vérvételre.
5. Ugyanolyan, mint bármi más, ész kell hozzá, nem kell rákattanni, beleszerelmesedni, nem váltja meg a világot, nem oldja meg a problémáid.
6. Ha a kratom fogyasztás a napod csúcspontja vagy az érdeklődésed centruma, akkor ülj le és gondolkozz el, hogy milyen nagyobb prioritású megoldandó feladataid vannak/lehetnek az életben és először azokat helyezd előtérbe.
7. Mellesleg, néha, kis plusznak, érdekességnek oké.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. július 20. 03:18
 
 
"A kérdésem az, hogy hogyan kell adagolni egy 100-120 kg testsúlyú embernek a növényt úgy, hogy a stimuláló hatást érje el. Tekintettel arra, hogy nincs megfelelő mérlegem, értékelném ha a szokásos mértékegységek helyett a meglehetősen pórias "teáskanál" lenne a mértékegység."

-Egy teltebb teáskanál pont jó. De tea helyett egyszerűbb és hatásosabb egyszerűen szájba venni és vízzel vagy bármi mással leöblíteni. Teához sok kell, nem gazdaságos és egész más jellegű a hatás. Tehát közepesen púpos teáskanál, bekapni, valamivel leöblíteni, ügyelve közben arra hogy folyamatosan öblögesd, hogy ne ragadjon le se a torokra sem máshova mert az kellemetlen érzés. De ha elsőre ez sok lenne lenyelésre akkor két lájtos teáskanál is megfelelő egymás után. A másik fontos dolog hogy éhgyomorra a legkiválóbb, szinte délutánig is tart a hatása. Evés után nem annyira érdemes. Éhgyomorra történő bevétel után 2-3 órával érdemes enni először

"A másik kérdésem arra irányul, hogy milyen gyakorisággal lehet használni a növényt anélkül, hogy egészségügyi következményei lennének. Valahol olvastam, hogy aki hetente több alkalommal is használja, az könnyen rászokik."

-Érdemes heti 3 alkalomban maximalizálni, ami azért is előnyös mert a tolerancia így nem annyira épül fel. Természetesen ismerek olyat aki naponta használja mert olyan a munkája, olyan életet él ahol erre a doppingra van szüksége. De ő következetesen és tudatosan csinálja és ha úgy adódik bármikor le is teszi akár hónapokra is. Ez tudatosság függvénye is tehát

"Végül pedig érdekelne, hogy ti mit javasoltok. Tegnap fogyasztottam el egy nagyobb adagot, ami leszedált, és kb 8-10 órát aludtam tőle. Ha mondjuk ma fogyasztok a korábban meghatározott mértékegység szerint egy púpozott teáskanálnyit akkor megtapasztalhatom a stimuláló hatást?"

-Igen. Az első válaszomban említett módon fogyaszd. A nagyobb adagok valóban szedálnak
És bár írtad de az alkohollal keverést nem érdemes erőltetni! Nem dob rajta sokat és a karakterét is elveszi. Rosszabb esetben szarul is leszel tőle. Egyik növényt sem érdemes alkohollal keverni, tiszteljük őket önmagukban önvalójukban, ők is úgy nyújtják a legtisztább és leg karakteresebb hatást :)

Kellemes kikapcsolódást kívánok
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
elcid2017. július 19. 22:28
 
 
Ma főztem egy újabb adag teát, ezúttal le is szűrtem a főzetet, amit a hétvégn fogok elfogyasztani, lehet egy kis alkohol is bekerül az egyenletbe.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
elcid2017. július 18. 23:22
 
 
Köszönöm a választ fluid, nagyjából ez a helyzet. Ha esetleg van tipped, azt örömmel veszem. Mellesleg, nem akarok alkalmatlankodni, nyilván nekem kell alkalmazkodni, de a csupa mássalhangzós kolléga nyers stílusa elég demotiváló volt.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. július 18. 23:14
 
 
Ne legyünk már ilyenek. Lehet hogy új a fórumon. Lelkes, inspirált, érdeklődő és talán nem akar több száz oldalt visszalapozni és szemezgetni
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. július 16. 13:28
 
 
Szia, felesleges regényírás és értelmetlen kérdések feltevése helyett inkább olvass vissza 10 oldalt, mindent meg fogsz tudni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
elcid2017. július 15. 14:21
 
 
Sziasztok!

A tegnapi napon kipróbáltam a kratomot. Green dragont fogyasztottam. Kicsit nehezen tudom meghatározni a menyiséget, mert nem mérlegen mértem ki. Inkább a stimuláló hatást akartam kipróbálni, de valószínűleg elmértem az adagot. Egy protein por kimérésére használt kanál kb egyharmadát töltöttem meg a porral, majd kb negyed óra húz percet főztem kb két deci vízben, ez után jéggel visszahűtöttem és felütöttem némi gyümölcslével. Nem szűrtem le a főzetet, a port is megittam. Nem fogyasztottam más anyagot, csak egy kis pipadohányt szívtam el közvetlenül a bevétel után. Eleinte nem éreztem semmi különöset, kb negyed óra húsz perc után nyugodt lettem és picit álmos. Fekve játszottam egy kicsit egy online játékkal kb két órát. Közben egy alkalommal fel kellett állnom és ekkor éreztem, hogy beütött a cucc, úgy szédültem, mint mikor ittas az ember. Egyszerre voltam éhes és volt hányingerem is. Egy kicsit hánytam is, de nem volt kellemetlen az élmény összességében. Ez után jelentkezett a szedatív hatás, zenét hallgattam és kicsit kavarogtak a gondolataim. Elég sokáig tartott az elalvás előtti kellemes lebegős állapot, ami jóózanul is jelentkezik, de az érzésem szerint a kratom kicsit elnyújtotta az élményt.

Tetszett a dolog és mindenképp folytatni akarom a használatot.
A kérdésem az, hogy hogyan kell adagolni egy 100-120 kg testsúlyú embernek a növényt úgy, hogy a stimuláló hatást érje el. Tekintettel arra, hogy nincs megfelelő mérlegem, értékelném ha a szokásos mértékegységek helyett a meglehetősen pórias "teáskanál" lenne a mértékegység.

A másik kérdésem arra irányul, hogy milyen gyakorisággal lehet használni a növényt anélkül, hogy egészségügyi következményei lennének. Valahol olvastam, hogy aki hetente több alkalommal is használja, az könnyen rászokik.

Végül pedig érdekelne, hogy ti mit javasoltok. Tegnap fogyasztottam el egy nagyobb adagot, ami leszedált, és kb 8-10 órát aludtam tőle. Ha mondjuk ma fogyasztok a korábban meghatározott mértékegység szerint egy púpozott teáskanálnyit akkor megtapasztalhatom a stimuláló hatást?

Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. július 9. 05:11
 
 
Igen, sokkal finomabb por állaga van (igaz jobban is tapad ha az ember ügyetlen a lenyelésnél)..és hatásában is egészen más. elvileg azt mondják hogy Green Malaysian fajta. De röviden úgy tudom összefoglalni hogy nagyon erős stimuláns, mindez motiváltsággal, eufóriával, tettrekészséggel. És a többive ellentétben nincs amolyan "standard rezgésszintre állít de se feljebb se lejjebb", nem tompít annyira be, gondolatoktól, tvékenységektől függően bármilyen irányba, magaslatba jó szekér, elvisz oda. egyetlen csapott teáskanál gyakorlatilag szinte legalább 8 órára elegendő és még re-dose valamint nagyobb mennyiségek esetén sem szedál le olyan erősen. Bár hozzáteszem nyilván ennél is lehet mértéktelennek lenni. Továbbá ez az első Kratom amelynél egész gyakori re-dose és nagy mennyiség után sem volt hányinger (a gyakori re-dose és nagy mennyiség tesztelés volt, nem bíztatok senkit erre)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2017. július 3. 13:38
 
 
A green dragonnak akkor már jobb az állaga vagyis jobban porítva van mint ezelőtt? megéri nagyobb kiszerelésben vásárolni belőle?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. június 20. 17:22
 
 
AttilaBS, ppnqdd, nem tudnátok nekem adni egy olyan emailt amit most használtok? Kérdeznem kellene Tőletek! Köszi.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. június 19. 15:59
 
 
Sziasztok!
Van itt mostanában valaki akinek sikerült letenni kratomot több éves rendszeres használat után?
Szeretnék néhány tanácsot kérni!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. május 24. 14:23
 
 
Köszönöm , hogy írtál!
Igen mondták már, hogy mivel nem tiltott vigyem az eredeti tasakjában és akkor nem vizsgálják, hogy mi az.
Ki kell találjak valamit.

Green dragon, igen nagyon határozott különbség van az új és az utóbbi hónapokban ami volt aközött. Sokkal jobb. Rögtön érződött.

Ha valakinek van konkrét tippje, javaslata a repülős utaztatással kapcsolatban azt szívesen venném. Köszi. :-)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ovatosutazo2017. május 23. 18:31
 
 
-krattogó-

Olyan tasakban legyen, mint amilyen a Magyar 250 vagy 50 grammos, amin rajta van a címke, illetve, amit kaptál számlát, azt is vidd magaddal ! A címke nélküli , átlátszó, puritán, aromazáró csomagolást semmiképpen nem javaslom, mivel kellemetlen benyomást kelt...
Szerintem nem érdemes trükközni...

Egyébként, határozott különbség van a mostani green dragon és a régebbi között? Vagy inkább csak ilyen placebo ? Kb. két éve hatásában is volt eltérés..
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. május 23. 16:50
 
 
Köszi, hogy írtál!
Nem csak kézi poggyász lesz, bőrönd is lesz. Sajnos nem tudom itthon hagyni, mindenképpen kell vinnem, de nagyon félek.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sleepwalker2017. május 22. 19:45
 
 
Krattogó:
Párszor agyaltam én is ezen repülőutak előtt, de mindig az lett a vége, hogy inkább itthon hagytam. Csak kézipoggyászt viszel? Ha nem, oldat (alkoholos, tea) formájában nem hiszem hogy szemet szúrna. Mondjuk feladott csomagban valószínűleg egyébként sem. Közben rákerestem és redditen többen azt javasolták, hogy az eredeti bontatlan csomagolásban kell vinni és nem lesz gond. Elvileg Olaszban is legális.
Vagy rendelhetsz online az ottani címre :).
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. május 22. 14:34
 
 
Ja, Olasz.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. május 22. 14:30
 
 
Tudna valaki tanácsot adni nekem?
Nem szoktam repülőn utazni, de most elkerülhetetlen, viszont nem tudok menni kratom nélkül.
Vinnem kellene 200 gr-ot.
Hogyan oldjam meg? Hová tegyem, mibe csomagoljam, mennyit egy helyre? Nagyon fontos! Köszi.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
krattogó2017. május 22. 14:26
 
 
Sziasztok!
Na igen. Vettem az új green dragonból és nagyon jó! :-)
Ez jó minőség. Végre. :-)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
fluid2017. április 27. 15:56
 
 
ovatosutazo: Ez attól függ mikortól lesz az új készletből, gondolom előbb a réginek ki kell mennie (mondjuk azt még adhatnák a régi áron..) Majd érdeklődni fogok és természetesen megírom, én magam is kíváncsi vagyok.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ovatosutazo2017. április 27. 09:32
 
 
-fluid-

Ha esetleg volt alkalmad tesztelni az újabb egységeket, örömmel fogadnám tapasztalataidat a green dragonnal kapcsolatban !
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2017. április 25. 01:51
 
 
Köszi az infókat, tök jó!
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1440)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.