DAATH

Az igazi tudás tudatlanságunk mértékének ismerete.

Konfuciusz

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 132)
 (Témakör: Kratom (Mitragyna speciosa))

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 11. 12:17
 
 
Kipróbáltam a receptúrát, félsikerként értékelném a kísérletet :)
Kb 5-6 grammból készítettem a főzetet az egyik legrelaxálósabbnak tartott red vein sumatrából, citromoztam, 2 napig hűtőben tartottam, aztán lehúztam. A feszülés érzés tényleg enyhébben jelent meg, a stimuláció is visszafogottabb volt, de relax érzetből nem volt semmi. Lehet, hogy sikerült pont a stimuláns-relax határára belőnöm a dózist..
Egyszer éreztem eddig nyugtató hatást kratomtól, amikor még nagyon nem ismertem és felelőtlenül redoseoltam, de azóta sem sikerül tudatosan megismételni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 7. 00:14
 
 
Ha nagyon nem bírja a gyomrod, csinálj külön bögrében 2-3 táskanálnyi kamillát mielőtt inni akarod, azt is elég 60 fokos vízzel, várd meg míg kihűl, szűrd le (nem filteres fos) és idd együtt őket. Eléggé jól működik.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 6. 23:45
 
 
Kratomot soha nem szűrünk le, nem igazán izolálható a hatóanyag, egy műzlis bögrényi víz az úgy oké kb. Ízlés kérése.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 6. 15:11
 
 
Hát jó :) És ezt a nyálkás csodát le kell szűrni, vagy őrleménnyel együtt kell legyűrni? Ha utóbbi, akkor érdemesebb kevesebb vizet ráönteni, hogy minél hamarabb túlessen rajta az ember?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 6. 14:02
 
 
Tolj bele ötöt, aztán majd meglátod. Kortyolgasd lassan, élvezettel :D.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 6. 10:51
 
 
ppnqdd: És ezt a módszert szerinted kb mekkora dózissal érdemes tesztelni egy átlagos red fajtával annak tudatában, hogy 3-4 g szokott lenni a sztenderd, mellékhatások nélkül stimuláló adag?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 4. 19:51
 
 
Ez a fajtája, hogy elefánt, nagy levél, keserű, lájtos.

A kérdésedre válaszolva, a kratom ilyen, nem egy szinti, tudni kell jól elkészíteni. Sokszor írtam már, hogy 60 fokos vízzel le kell önteni mondjuk egy nagyobb bögrében, aztán citromlé, megvárni míg eléggé kihűl, ekkor lefedni, mondjuk folpakkal és hűtő, legalább egy napra, de lehet többre is, persze figyelgetni kell, nem romlik-e meg. Akkor jó igazán, amikor a víz meg a citrom így elnyálkásítja.
A csavarás, amit érzel amiatt van, mert a levéldarabok frissen, szétázás nélkül ezt a hatást adják.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 4. 16:04
 
 
Emlékezetes keverésem még nem volt, úgyhogy kérdésre kérdéssel:

Arra van valami magyarázat a "különbözően működünk"-ön kívül, hogy nálam a szedáló hatás nagyobb dózisban sem érvényesül? A zöldek (pl thai és malay) 3-4g körül stimulálnak, 6-8 g-nél meg jön a body load és az elnyúló hatás. A bali red pedig 3-4g dózisban alig érezhetően hat, kb kicsit éberebbé tesz, nagyobb dózisnál meg ugyanaz a feszüléssel vegyes nyújtott hatás jön. 8g fölé nem mentem, de nem hiszem, hogy ez lenne a titok nyitja.

Gondoltam rá, hogy teszek egy próbát a kifejezettnek ópiátosnak kikiáltott ultra enhanced indóval, de elég drága és kevés helyen érhető el.

Az elefántos mit takar?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 2. 20:04
 
 
Próbáltam, szerintem inkább csak hasonlóakat érdemes, mert ha összekeversz egy hosszút meg egy rövidet, akkor időben olyan furán kettéválnak, nekem nem tetszett annyira.

Viszont az elefántos szerintem megér egy próbát a részedről is.

Más téma:
Lehet ezt már korábban is írtam, de most még jobban bebizonyosodott számomra, hogy jól elkülöníthető a kratom hatásjellege kor, frissesség, szín és íz alapján.

Bár ez csak feltételezés, de szerintem a friss illatú, világoszöld kinézetűek (fajtától függetlenül) inkább stimuláns, frissítő, vízhajtó, gyomor könnyítő hatásúak, olyanok, amilyet egy friss levéltől, vagy akár egy fiatal zöld teától várnál,

míg a sötétebb színűek, karakteres, kissé fás illatúak, úgy is mondhatnám szinesztéziával, hogy barnásabb illatúak rendelkeznek az ópiátosabb, szedáló, érzéstelenítő jelleggel. Ja és azok keserűbbek is.

Arra is gondoltam már, hogy ez utóbbiakban talán több szár és levélér van, mert általában rostosabbnak, darabosabbnak tűnnek, de ezt lehet, hogy egyszerűen a levelek magasabb kora adja.

Fedezett fel már más is ilyesmit?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 21:10
 
 
Hali, igen igazad van kicsit túlszaladt.

A lényeg az volt, hogyha több féle kratom összekeverését próbálta e valaki ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. március 31. 16:55
 
 
Resurgam, ha szeretnéd, hogy válaszoljanak akkor kérlek, hogy szerkeszd a mondanivalód, mert ez így olvashatatlan. Ez egy fórum, ahol általában próbálunk párbeszédet folytatni, információt cserélni, nem pedig egy blog a gondolatfolyamok számára.
Nem baj, ha leírsz érdekes dolgokat, de legyen valami világos gondolatmenet, tagolás, címmel ellátás, nyelvi és nyelvtani világosság, koherencia.
Plííz!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 04:12
 
 
Így működik egy kibaszottul szeretethiányos ember, az a drogos.

Mit gondolsz, a Csernus mi a fasztól kiabál, meg miért erőlködik ennyit ?

Mert kurvára hiányzik neki a hernyó, de mindent kitalál, hogy ne kelljen.

Nem szólom meg, neki ez a teknikája, nem tudom milyen a hernyó, valszeg ha egyszer kipróbáltam volna mostanra már nem élnék, annyi eszem meg most már van, hogy ne kezdjem el.De holnap ez változhat.

Miért irtam le ? Hátha valaki tanul belőle és ha szeretethiánya van, akkor ne pótszerekkel pótolja, hanem legyen őszinte és keressen egy másik olyan mebert.De ez nem könnyű, sőt valamiért nagyon ritka, néha azt is megkockáztatom, hogy nem is létezik. Droggal nem lehet pótolni az elnyomott érzelmeket, például azt se , hogy fiu létedre megkivánsz egy másik fiut. Akkor ha ilyen vagy, be kell válallni,mert a drogok nem fognak segíteni és ha lesz egy szerelmed, akivel jóban rosszban együtt vagytok, akkor nem leszel ilyen balfasz a végére, mint én. Én már igazán túl vagyok azon, hogy ezt most miért meg miért, nekem ez esett jól, meg tök régen irtam, és most sok gyűlt ösze. Azért irtam magamról, hogy ne csak egy név legyek.

És akkor a kratom :


Mi van ????? :) Szerintem nagyon jó növény, hasznos az ember számára, szerintem szociális közösségi eseményekkor is. Has például egy alkoholistát aki az istennek se hagyja abba, hiába papolnak neki az AA-ba, segíti és átszokik, akkor még mindig jobb, mintha megdöglene és meghalna ?
Tényleg nem akarok okostojásnak látszani, rajtam kívül itt még ezren átmentek szarabb dolgokon, mint én, de ha valami jó, azt miért akarják mindig elbaszni ? Nyugtatókénz is kurva jó ! Tudod mi a veszélyes Zacher ? A rivotril b+ , nekem többször felirták, amikor gondok voltak és rajt akartak tartani ! B+ totál zombi lettem, depresdsziós, alig tudtam abbahgyni 7 hónap után. Az egy komoly szar ! Doktorköcsög, pedig tudja, hogy eseti kezelésre jó csak és 3 napnál tovább gondot okoz, tonnaszám, minden búra bajra ezt a szart írja fel. Alig tudtam abbahagyni. Öngyilkossági gondolataim, voltak, szarul voltam, a kratommal meg jól éreztem magam, viszajött az életkedvem.

Nem is folytatom, mert pepipulok megint, menjenek ezek a faszom alá !!! :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 03:58
 
 
Ugye milyen mulatságos itt, a kávéfüggésről beszélni ?

A kratom szerintem ilyesmi, de inkább a Tea szintjén mozog.

Zacher meg a Csernus beszélnek a teafüggésről ?


A kratom fasza, ha valami kell, az tök jó, mindet összevetve, le lehet vele
váltani mindent. Jobb mint a sok szar.

Akartam is rendelni , de erősködtem magamban hogy még a hetet ki kellenen birni.

Már megbántam, most le is adom a rendelést a jövő hétre ! Kell a kellemes lazulás, akinek meg nem tetszik az elmehet a f..om alá. Sok szarság van az életbe, sok köcsögséggel találkozik minden nap : és ami segíti a túlélést, az mind jó. Lófaszt fogok pihengetni, weeed kolléga meg is adta a frankó ötletet : kapszulázni kell.

A kartom egyetlen hátránya, hogy szar az ize, és egy idő után herótos, de a kavának még szarabb, ha meg ittál már keserű álomteát, nemirom ki a latin nevet, akkor nem is kell miről beszélni, mert aki nem ivot : na, annak kurva szar az ize. Szóval nekem kell a lazuláshoz, faszom fog stresszelni.Sok kolláégám olyan stresszbe dolgozik, hogy szinte rángatóznak !!! aztán pörög a kerék tovább. Ez lenne az élet ? Tényleg ? És meg érezzem is szarul magam ?

Igen drogos vagyok, mert a lényeg a függőség. De nem lehet minden szerhasználót egy kalap alá vonni. Nekem sok gondom volt magammal, biszexuális vagyok, nehéz volt feldolgozni, ilyesmi, de én problémás ember vagyok, ezért szokatm rá, lelkileg hiányzik mindig valami. Ha például megvan a boldogságom, például , amikor a szerelemről irtam, én meglennék egy olyan valakivel, akivel minden ok., nem biztos, hogy hiányozna, mert megkapnám a lelki kielégülést. De ez csak hosszú távon derülne ki. Feleségemmel is így volt anno közel 20 évig voltunk együtt, de például nála hittem, hogy elmúlik.Megváltozott a hozzáállás, elmaradt a szerelem és kellett a motyó.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 03:54
 
 
Hali

Azt probálta már valaki hogy 3-4 fatából egy keveréket állít elő ?

Mondjuk ha nem szamitomm az erosseget majdnem hogy mindegy, de hátha van
valakinek tapasztalata.

A kapszulázást én is ki fogom probálni. Ha érzem, hogy magas a faszkalapsági
index a melohelyen, akkor bedobk 2 gézát és szarok a feszkóra.

Mondjuk jobb, mint bármelyik gyógyi és ha nincs beéőle rendszer, heti pár alkalom, akkor nincs gáz.

Azt hiszem, hogy heti két alkalmat ajánlanak a biztonságos fogyasztás érdekében. Szóval akkor, amikor már kell a heti harmadik....:):):) Az ember ilyen, kinek mi a kontrollja, de ppnqdd elvtárs (már ha nem sértő) nagyjábol levezette a kratom lényegét, ami lényegében minden ilyesmi(sörözés) lényege is.Ha nem tudod kezelni, ne csináld ! Én 8 éve nem iszom alkoholt pl. nem tudtam kezelni, akárhogy is akartam és nem tudtam leállni a részegségig.Gagyognak a kratomról ??? Bazdmeg !!! Az alkohol 1 millioszor veszélyesebb, testileg , agyilag is totál leroncsol. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy annak is van normális szintje. Pár sör, néha pici bor. Torrente nem mondott baromságot, hogy nem maga az adott dolog a káros, hanem az ember ! :) De ezt olvastam valahol énteőgén vezérről is. Vannak akik tök jól kezelika halukat. Én megbolondulok tőle. Nagyon messzire elkerülöm. De nem mondhatom azt, hogy akkor más is így jár. Gén azt irta, hogy tudni kell kezelni, ismerni a dolgot.Nem szószerint, de a lényeg ez volt.Azért is kostolgattam be, meg dühöngtem rá, hogy itt van egy faszi, aki tök jól kezeli azt a dolgot, azt az irányt, ami fele eredetleg is elindultam.Irigyeltem, hogy neki működik én meg egy gyenge szar vagyok, aki már kis mennyiségű halutol is nagyon odavan. De ezt inkább meg kell értenem és feldolgoznom ésha nemműkszik, akkor nem kell csinálni, mert veszélyes.


Kratommal is igy van. Káros hatás ?

Igen van, amikor elmebetegek napi 50 gézát zabálnak hosszú időn keresztül, jó minőségű kratomból. A függőség- tudom az anonimnál nem igy van- de szerintem emberi gyengeség és kinek kinek más, mint a fizikai erő. Én viszonylag erős vagyok, jó a genetikám, de gyenge a buksim. Lehet, hogy a legnagyobb halu mágus egy 50 kilós arc.:) Mindent nem lehet. Irigyeljük ezeket az embereket, mert nem tudunk utánnuk menni.Ők át tugnak ugrani egy szakadékot, amit mi nem.

Én mostanába havi 50-100 g között szoktam venni és egy lehet vele zyonglőrködni. Egyébként konkrét problémám akkor sem volt, amikor napi 10 g-t fogyasztottam, csak zavart hogy miért csinálom minden nap meg mindig kell az a kicsi.De relative könnyen abba lehet hagyni.

Példának : mindig mindenről le tudtam álllni, de a kávéról max 2 hétig !!!


Ha többet iszok tiszta agresszív leszek, próbálok a napi 3-4 szinntjén maradni, de a 6 ba is bele szoktam csuszni. Most akkor tiltsák be a kávét ?


 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
weeed2018. március 5. 19:45
 
 
Kapszulázva miért nem használja senki? Nekem az jön be a legjobban, de lehet csak erös gyomorral lettem megáldva nem tudom :D Hozzá kell tennem hogy csak alkalmi fogyasztó vagyok, lehet hogy ha napi szinten kapszulázva használnám akkor kikészítené a gyomrom, de nem tudom, még nem próbáltam mindennap.

Nekem ez a technikám:
Lájtos reggeli, kb. 2 órával késöbb 4 kapszula ami 2,8 gramm kratomnak felel meg. Kell kb. másfél óra amíg igazán beindul a dolog, de utána lelöni nem lehet :D
Hogyha meg kezd elnyugodni a dolog de szeretném hogy tartson még egy kicsit akkor egy jó erös zöld vagy fekete tea visszaszokott dobni ( nem iszom kávét de gondolom az is hasonló vagy erösebb hatással lenne )
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. március 5. 17:33
 
 
Régen én is forraltam, abban igazad van, hogy necces, mennyire tiszta, mert ugye trópusokról származó cucc, de sosem olvastam vagy hallottam még kratom okozta fertőzésről.

Más
Kipróbáltam a Green Elephant-ot, legalábbis ez volt ráírva a zacskóra, amit kaptam. Egyedi, a zöld és a fehér közé helyezném. Ha ehhez képest nézzük, akkor hiányzik belőle a zöld csavaró hatása és a fehér túlpörgetése, szóval valahol a nagyon stimuláns és az enyhén szedáló között van félúton. A red-hez nem hasonlít nekem.
Ilyen nem sok vizet zavar kratomnak nevezném, ami használható mondjuk tanuláshoz vagy szellemi tevékenységhez (nem vezetéshez!)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 21. 22:14
 
 
Lehet még valamit írni egyáltalán ebben a témában ?

Szinte minden le van írva, amit tudni érdemes erről a növényről,
ha mondjuk a minimális szinten tartva, mint amikor valaki
hébe-hóba megiszik egy-két sört, nincs vele gond.

Én azzal értek egyet, hogy egyszer fel kell forralni, vagy forraltal leönteni,
hogy az esetleges belekerült kórokozók megsemmisüljenek, mert ki
tudja, hogy honnét, melyik távolkeleti országból származik.
Gyakorlatilag szerintem érdemes sterilizálni, mert akkor kevesebb
gond lehet és a gyomor is jobban emészti.

Ha most van, ami elfogy inkább egy olyan veszek, ami gyengébb jellegű, nem olyan ütős, hanem inkább selymes, de már tényleg csak egyéni izlés kérdése,
meg szerintem koré is. :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 16. 20:53
 
 
Miért csak a zöld ? Tényleg érdekel, hogy miért más, mint a többi. Asszem az első nekem a zöld dragon volt és az egy kellemes valami, nincs utánna kicsi megszakadás, mint mondjuk a fehér után.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 16. 20:48
 
 
Van tapasztalatod a többi borneóival ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 15. 18:03
 
 
Utálom a fehéret, irritált leszek tőle, csakis zöld. Ja, csak kratomot szoktam.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1529)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!