DAATH

Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon.

David Lloyd George

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 162)
 (Témakör: Kratom (Mitragyna speciosa))

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 11. 12:17
 
 
Kipróbáltam a receptúrát, félsikerként értékelném a kísérletet :)
Kb 5-6 grammból készítettem a főzetet az egyik legrelaxálósabbnak tartott red vein sumatrából, citromoztam, 2 napig hűtőben tartottam, aztán lehúztam. A feszülés érzés tényleg enyhébben jelent meg, a stimuláció is visszafogottabb volt, de relax érzetből nem volt semmi. Lehet, hogy sikerült pont a stimuláns-relax határára belőnöm a dózist..
Egyszer éreztem eddig nyugtató hatást kratomtól, amikor még nagyon nem ismertem és felelőtlenül redoseoltam, de azóta sem sikerül tudatosan megismételni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 7. 00:14
 
 
Ha nagyon nem bírja a gyomrod, csinálj külön bögrében 2-3 táskanálnyi kamillát mielőtt inni akarod, azt is elég 60 fokos vízzel, várd meg míg kihűl, szűrd le (nem filteres fos) és idd együtt őket. Eléggé jól működik.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 6. 23:45
 
 
Kratomot soha nem szűrünk le, nem igazán izolálható a hatóanyag, egy műzlis bögrényi víz az úgy oké kb. Ízlés kérése.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 6. 15:11
 
 
Hát jó :) És ezt a nyálkás csodát le kell szűrni, vagy őrleménnyel együtt kell legyűrni? Ha utóbbi, akkor érdemesebb kevesebb vizet ráönteni, hogy minél hamarabb túlessen rajta az ember?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 6. 14:02
 
 
Tolj bele ötöt, aztán majd meglátod. Kortyolgasd lassan, élvezettel :D.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 6. 10:51
 
 
ppnqdd: És ezt a módszert szerinted kb mekkora dózissal érdemes tesztelni egy átlagos red fajtával annak tudatában, hogy 3-4 g szokott lenni a sztenderd, mellékhatások nélkül stimuláló adag?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 4. 19:51
 
 
Ez a fajtája, hogy elefánt, nagy levél, keserű, lájtos.

A kérdésedre válaszolva, a kratom ilyen, nem egy szinti, tudni kell jól elkészíteni. Sokszor írtam már, hogy 60 fokos vízzel le kell önteni mondjuk egy nagyobb bögrében, aztán citromlé, megvárni míg eléggé kihűl, ekkor lefedni, mondjuk folpakkal és hűtő, legalább egy napra, de lehet többre is, persze figyelgetni kell, nem romlik-e meg. Akkor jó igazán, amikor a víz meg a citrom így elnyálkásítja.
A csavarás, amit érzel amiatt van, mert a levéldarabok frissen, szétázás nélkül ezt a hatást adják.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. április 4. 16:04
 
 
Emlékezetes keverésem még nem volt, úgyhogy kérdésre kérdéssel:

Arra van valami magyarázat a "különbözően működünk"-ön kívül, hogy nálam a szedáló hatás nagyobb dózisban sem érvényesül? A zöldek (pl thai és malay) 3-4g körül stimulálnak, 6-8 g-nél meg jön a body load és az elnyúló hatás. A bali red pedig 3-4g dózisban alig érezhetően hat, kb kicsit éberebbé tesz, nagyobb dózisnál meg ugyanaz a feszüléssel vegyes nyújtott hatás jön. 8g fölé nem mentem, de nem hiszem, hogy ez lenne a titok nyitja.

Gondoltam rá, hogy teszek egy próbát a kifejezettnek ópiátosnak kikiáltott ultra enhanced indóval, de elég drága és kevés helyen érhető el.

Az elefántos mit takar?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. április 2. 20:04
 
 
Próbáltam, szerintem inkább csak hasonlóakat érdemes, mert ha összekeversz egy hosszút meg egy rövidet, akkor időben olyan furán kettéválnak, nekem nem tetszett annyira.

Viszont az elefántos szerintem megér egy próbát a részedről is.

Más téma:
Lehet ezt már korábban is írtam, de most még jobban bebizonyosodott számomra, hogy jól elkülöníthető a kratom hatásjellege kor, frissesség, szín és íz alapján.

Bár ez csak feltételezés, de szerintem a friss illatú, világoszöld kinézetűek (fajtától függetlenül) inkább stimuláns, frissítő, vízhajtó, gyomor könnyítő hatásúak, olyanok, amilyet egy friss levéltől, vagy akár egy fiatal zöld teától várnál,

míg a sötétebb színűek, karakteres, kissé fás illatúak, úgy is mondhatnám szinesztéziával, hogy barnásabb illatúak rendelkeznek az ópiátosabb, szedáló, érzéstelenítő jelleggel. Ja és azok keserűbbek is.

Arra is gondoltam már, hogy ez utóbbiakban talán több szár és levélér van, mert általában rostosabbnak, darabosabbnak tűnnek, de ezt lehet, hogy egyszerűen a levelek magasabb kora adja.

Fedezett fel már más is ilyesmit?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 21:10
 
 
Hali, igen igazad van kicsit túlszaladt.

A lényeg az volt, hogyha több féle kratom összekeverését próbálta e valaki ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. március 31. 16:55
 
 
Resurgam, ha szeretnéd, hogy válaszoljanak akkor kérlek, hogy szerkeszd a mondanivalód, mert ez így olvashatatlan. Ez egy fórum, ahol általában próbálunk párbeszédet folytatni, információt cserélni, nem pedig egy blog a gondolatfolyamok számára.
Nem baj, ha leírsz érdekes dolgokat, de legyen valami világos gondolatmenet, tagolás, címmel ellátás, nyelvi és nyelvtani világosság, koherencia.
Plííz!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 04:12
 
 
Így működik egy kibaszottul szeretethiányos ember, az a drogos.

Mit gondolsz, a Csernus mi a fasztól kiabál, meg miért erőlködik ennyit ?

Mert kurvára hiányzik neki a hernyó, de mindent kitalál, hogy ne kelljen.

Nem szólom meg, neki ez a teknikája, nem tudom milyen a hernyó, valszeg ha egyszer kipróbáltam volna mostanra már nem élnék, annyi eszem meg most már van, hogy ne kezdjem el.De holnap ez változhat.

Miért irtam le ? Hátha valaki tanul belőle és ha szeretethiánya van, akkor ne pótszerekkel pótolja, hanem legyen őszinte és keressen egy másik olyan mebert.De ez nem könnyű, sőt valamiért nagyon ritka, néha azt is megkockáztatom, hogy nem is létezik. Droggal nem lehet pótolni az elnyomott érzelmeket, például azt se , hogy fiu létedre megkivánsz egy másik fiut. Akkor ha ilyen vagy, be kell válallni,mert a drogok nem fognak segíteni és ha lesz egy szerelmed, akivel jóban rosszban együtt vagytok, akkor nem leszel ilyen balfasz a végére, mint én. Én már igazán túl vagyok azon, hogy ezt most miért meg miért, nekem ez esett jól, meg tök régen irtam, és most sok gyűlt ösze. Azért irtam magamról, hogy ne csak egy név legyek.

És akkor a kratom :


Mi van ????? :) Szerintem nagyon jó növény, hasznos az ember számára, szerintem szociális közösségi eseményekkor is. Has például egy alkoholistát aki az istennek se hagyja abba, hiába papolnak neki az AA-ba, segíti és átszokik, akkor még mindig jobb, mintha megdöglene és meghalna ?
Tényleg nem akarok okostojásnak látszani, rajtam kívül itt még ezren átmentek szarabb dolgokon, mint én, de ha valami jó, azt miért akarják mindig elbaszni ? Nyugtatókénz is kurva jó ! Tudod mi a veszélyes Zacher ? A rivotril b+ , nekem többször felirták, amikor gondok voltak és rajt akartak tartani ! B+ totál zombi lettem, depresdsziós, alig tudtam abbahgyni 7 hónap után. Az egy komoly szar ! Doktorköcsög, pedig tudja, hogy eseti kezelésre jó csak és 3 napnál tovább gondot okoz, tonnaszám, minden búra bajra ezt a szart írja fel. Alig tudtam abbahagyni. Öngyilkossági gondolataim, voltak, szarul voltam, a kratommal meg jól éreztem magam, viszajött az életkedvem.

Nem is folytatom, mert pepipulok megint, menjenek ezek a faszom alá !!! :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 03:58
 
 
Ugye milyen mulatságos itt, a kávéfüggésről beszélni ?

A kratom szerintem ilyesmi, de inkább a Tea szintjén mozog.

Zacher meg a Csernus beszélnek a teafüggésről ?


A kratom fasza, ha valami kell, az tök jó, mindet összevetve, le lehet vele
váltani mindent. Jobb mint a sok szar.

Akartam is rendelni , de erősködtem magamban hogy még a hetet ki kellenen birni.

Már megbántam, most le is adom a rendelést a jövő hétre ! Kell a kellemes lazulás, akinek meg nem tetszik az elmehet a f..om alá. Sok szarság van az életbe, sok köcsögséggel találkozik minden nap : és ami segíti a túlélést, az mind jó. Lófaszt fogok pihengetni, weeed kolléga meg is adta a frankó ötletet : kapszulázni kell.

A kartom egyetlen hátránya, hogy szar az ize, és egy idő után herótos, de a kavának még szarabb, ha meg ittál már keserű álomteát, nemirom ki a latin nevet, akkor nem is kell miről beszélni, mert aki nem ivot : na, annak kurva szar az ize. Szóval nekem kell a lazuláshoz, faszom fog stresszelni.Sok kolláégám olyan stresszbe dolgozik, hogy szinte rángatóznak !!! aztán pörög a kerék tovább. Ez lenne az élet ? Tényleg ? És meg érezzem is szarul magam ?

Igen drogos vagyok, mert a lényeg a függőség. De nem lehet minden szerhasználót egy kalap alá vonni. Nekem sok gondom volt magammal, biszexuális vagyok, nehéz volt feldolgozni, ilyesmi, de én problémás ember vagyok, ezért szokatm rá, lelkileg hiányzik mindig valami. Ha például megvan a boldogságom, például , amikor a szerelemről irtam, én meglennék egy olyan valakivel, akivel minden ok., nem biztos, hogy hiányozna, mert megkapnám a lelki kielégülést. De ez csak hosszú távon derülne ki. Feleségemmel is így volt anno közel 20 évig voltunk együtt, de például nála hittem, hogy elmúlik.Megváltozott a hozzáállás, elmaradt a szerelem és kellett a motyó.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. március 31. 03:54
 
 
Hali

Azt probálta már valaki hogy 3-4 fatából egy keveréket állít elő ?

Mondjuk ha nem szamitomm az erosseget majdnem hogy mindegy, de hátha van
valakinek tapasztalata.

A kapszulázást én is ki fogom probálni. Ha érzem, hogy magas a faszkalapsági
index a melohelyen, akkor bedobk 2 gézát és szarok a feszkóra.

Mondjuk jobb, mint bármelyik gyógyi és ha nincs beéőle rendszer, heti pár alkalom, akkor nincs gáz.

Azt hiszem, hogy heti két alkalmat ajánlanak a biztonságos fogyasztás érdekében. Szóval akkor, amikor már kell a heti harmadik....:):):) Az ember ilyen, kinek mi a kontrollja, de ppnqdd elvtárs (már ha nem sértő) nagyjábol levezette a kratom lényegét, ami lényegében minden ilyesmi(sörözés) lényege is.Ha nem tudod kezelni, ne csináld ! Én 8 éve nem iszom alkoholt pl. nem tudtam kezelni, akárhogy is akartam és nem tudtam leállni a részegségig.Gagyognak a kratomról ??? Bazdmeg !!! Az alkohol 1 millioszor veszélyesebb, testileg , agyilag is totál leroncsol. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy annak is van normális szintje. Pár sör, néha pici bor. Torrente nem mondott baromságot, hogy nem maga az adott dolog a káros, hanem az ember ! :) De ezt olvastam valahol énteőgén vezérről is. Vannak akik tök jól kezelika halukat. Én megbolondulok tőle. Nagyon messzire elkerülöm. De nem mondhatom azt, hogy akkor más is így jár. Gén azt irta, hogy tudni kell kezelni, ismerni a dolgot.Nem szószerint, de a lényeg ez volt.Azért is kostolgattam be, meg dühöngtem rá, hogy itt van egy faszi, aki tök jól kezeli azt a dolgot, azt az irányt, ami fele eredetleg is elindultam.Irigyeltem, hogy neki működik én meg egy gyenge szar vagyok, aki már kis mennyiségű halutol is nagyon odavan. De ezt inkább meg kell értenem és feldolgoznom ésha nemműkszik, akkor nem kell csinálni, mert veszélyes.


Kratommal is igy van. Káros hatás ?

Igen van, amikor elmebetegek napi 50 gézát zabálnak hosszú időn keresztül, jó minőségű kratomból. A függőség- tudom az anonimnál nem igy van- de szerintem emberi gyengeség és kinek kinek más, mint a fizikai erő. Én viszonylag erős vagyok, jó a genetikám, de gyenge a buksim. Lehet, hogy a legnagyobb halu mágus egy 50 kilós arc.:) Mindent nem lehet. Irigyeljük ezeket az embereket, mert nem tudunk utánnuk menni.Ők át tugnak ugrani egy szakadékot, amit mi nem.

Én mostanába havi 50-100 g között szoktam venni és egy lehet vele zyonglőrködni. Egyébként konkrét problémám akkor sem volt, amikor napi 10 g-t fogyasztottam, csak zavart hogy miért csinálom minden nap meg mindig kell az a kicsi.De relative könnyen abba lehet hagyni.

Példának : mindig mindenről le tudtam álllni, de a kávéról max 2 hétig !!!


Ha többet iszok tiszta agresszív leszek, próbálok a napi 3-4 szinntjén maradni, de a 6 ba is bele szoktam csuszni. Most akkor tiltsák be a kávét ?


 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
weeed2018. március 5. 19:45
 
 
Kapszulázva miért nem használja senki? Nekem az jön be a legjobban, de lehet csak erös gyomorral lettem megáldva nem tudom :D Hozzá kell tennem hogy csak alkalmi fogyasztó vagyok, lehet hogy ha napi szinten kapszulázva használnám akkor kikészítené a gyomrom, de nem tudom, még nem próbáltam mindennap.

Nekem ez a technikám:
Lájtos reggeli, kb. 2 órával késöbb 4 kapszula ami 2,8 gramm kratomnak felel meg. Kell kb. másfél óra amíg igazán beindul a dolog, de utána lelöni nem lehet :D
Hogyha meg kezd elnyugodni a dolog de szeretném hogy tartson még egy kicsit akkor egy jó erös zöld vagy fekete tea visszaszokott dobni ( nem iszom kávét de gondolom az is hasonló vagy erösebb hatással lenne )
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. március 5. 17:33
 
 
Régen én is forraltam, abban igazad van, hogy necces, mennyire tiszta, mert ugye trópusokról származó cucc, de sosem olvastam vagy hallottam még kratom okozta fertőzésről.

Más
Kipróbáltam a Green Elephant-ot, legalábbis ez volt ráírva a zacskóra, amit kaptam. Egyedi, a zöld és a fehér közé helyezném. Ha ehhez képest nézzük, akkor hiányzik belőle a zöld csavaró hatása és a fehér túlpörgetése, szóval valahol a nagyon stimuláns és az enyhén szedáló között van félúton. A red-hez nem hasonlít nekem.
Ilyen nem sok vizet zavar kratomnak nevezném, ami használható mondjuk tanuláshoz vagy szellemi tevékenységhez (nem vezetéshez!)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 21. 22:14
 
 
Lehet még valamit írni egyáltalán ebben a témában ?

Szinte minden le van írva, amit tudni érdemes erről a növényről,
ha mondjuk a minimális szinten tartva, mint amikor valaki
hébe-hóba megiszik egy-két sört, nincs vele gond.

Én azzal értek egyet, hogy egyszer fel kell forralni, vagy forraltal leönteni,
hogy az esetleges belekerült kórokozók megsemmisüljenek, mert ki
tudja, hogy honnét, melyik távolkeleti országból származik.
Gyakorlatilag szerintem érdemes sterilizálni, mert akkor kevesebb
gond lehet és a gyomor is jobban emészti.

Ha most van, ami elfogy inkább egy olyan veszek, ami gyengébb jellegű, nem olyan ütős, hanem inkább selymes, de már tényleg csak egyéni izlés kérdése,
meg szerintem koré is. :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 16. 20:53
 
 
Miért csak a zöld ? Tényleg érdekel, hogy miért más, mint a többi. Asszem az első nekem a zöld dragon volt és az egy kellemes valami, nincs utánna kicsi megszakadás, mint mondjuk a fehér után.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 16. 20:48
 
 
Van tapasztalatod a többi borneóival ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 15. 18:03
 
 
Utálom a fehéret, irritált leszek tőle, csakis zöld. Ja, csak kratomot szoktam.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 15. 01:07
 
 
Tulajdonképpen te mit fogyasztassz ? Néha egy kis kratom és kész ?

a BORNEO WHITÉBŐL 1G nek is volt hatása, kellemes, nyugodt hangulat
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 13. 14:07
 
 
Ja, mert hiába áztatnád ki, mint a teácsát, nem működne rendesen, pazarlás lenne.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 12. 23:21
 
 
Ezért is gyártanak porítottat ? Hogy jobb legyen a felszívódás és az emésztés ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 10. 22:35
 
 
Okádás? :D
Aki annyira hülye, hogy a rossz íz és az öklendezést kiváltó darabosság ellenére lenyom 15g-ot, az meg is érdemli.
A mák tea jóval aljasabb és erősebb. Azt sajna egész jól ki lehet főzni, mert beleoldódik a vízbe a hatóanyag és tényleg túl lehet tolni.
Kratomnál, biztos észrevetted már, hogy hiába főzögeted, egyrészt kivégzi a meleg (máknál is valamennyire, ha jól tudom), másrészt nem tudod leszűrni, harmadrészt, ha mégis leszűröd, nem lesz olyan erős, mert nem oldódik ki. Ha viszont a levelet eszed meg és nem kivonatolod, a szervezeted védekezik ellene, érzed, hogy nem akarja.
Tehát a kulcs igazából ebben van , hogy nem kivonatolható jól. Ha pedig levéllel együtt eszel meg 15-20g-okat, akkor lassan szívódik fel és iszonyatosan émelyegsz tőle. A lassú felszívódás miatt, ha nagy gáz van, kihívod a mentőket, a toxikológián simán kimossák gond nélkül, nem kell semmilyen antagonista.
De, ha jól tudom maga a hatóanyag sem okoz úgy légzésdepressziót, mint a morfin vagy a szintetikus ópiátok, de nem akarok hülyeséget mondani, lehet ez is a lassabb felszívódás miatt van.

Azért ennek ellenére én nem ajánlom senkinek, hogy 10g-nál többet lenyomjon egyszerre belőle. Ez kb. ugyanolyan, hogy nem iszol meg egyszerre 1l töményet, mert nem leszel túl jól tőle.
Abban viszont biztos vagyok, hogy extrém sokat kellene megenni belőle, hogy az legyen, hogy földhöz vágjon és ne vegyél levegőt. Arányaiban szerintem több szenvedéssel járna a bevitele, mint az alkoholnál, amikor valaki toxikológiára kerül.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 10. 22:14
 
 
Tényleg ? Mi van akkor, ha valaki jó minőségű kratomból
betol egyszerre 10-15 g -t ? Nekem nincs kedvem azt már tesztelni,
jó lenne olvasni valami agydurrantósat e témában.De már
csak meghallgatni szeretném, utánozni nem. :) :) :)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 10. 22:10
 
 
A Bali Whitet megnézem majd még kükön milyen, amikor van mihez viszonyítani.
A Borneóból (w) én a 4 is sokallom, van tőle egy kis bodyload is.

Holnap du. tesztelem 2g-val.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 10. 19:50
 
 
Bali White : Teljesen átlagosnak éreztem, bár nagyon kellemes.(4g)

Borneo White : űűűűű...4g komoly hatás.

Fel is keltette a figyelmemet a többi borneóira.


Ez az ópiát egyébként miben különbözik mondjuk a mákteától ? Mert ugye ott komoly elvonási tünetek vannak, stb...
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 9. 19:01
 
 
Szia, reggel mindig minden erősebb. Ez lehet amiatt, mert még nem vagy annyira beolajozódva, felébredve, mint este, de lehet a gyomor és béltartalmad különbsége miatt is.
Az FDA álltal állított dolgok szánalmasak, biztos vagyok benne, hogy önmagában kratomtól senki nem halt meg, na persze úgy már simán, hogy bevertek mellé 2 levél nyugtatót alkohollal, de erre ne mondjuk már, hogy kratom haláleset :D.

A kratom ópiát, ez nem kérdés, és? Azért, mert valami ópiát, be kell tiltani? Nem lehetnek ennek a családnak veszélyes, kevésbé veszélyes és hasznos tagjai is? Ez annyira ostoba megközelítés, hogy kaparja magát tőle az ember, de nem kell csodálkozni, ők egy ilyen szervezet. Ezért is mondom mindig, hogy jobb, ha az ember befogja a pofáját és nem tolja a kratomos szeretethullámot, meg a betegségeket gyógyít szöveget, mert nem lesz mindenki vevő erre. Fel kell nőni és kivenni a kezet a biliből.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. február 9. 15:30
 
 
Az FDA nem nyugszik és már ott tart, hogy ópiátnak minősíti a kratomot: https://www.thefix.com/kratom-compounds-are-opioids-says-fda
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. február 9. 13:06
 
 
Olyat tapasztaltatok, hogy ugyanaz a fajta egész másképp hat reggel/délelőtt fogyasztva, mint este?

Az kevésbé meglepő, hogy reggel kevesebb is elég a stimuláns hatáshoz és hosszabban is kitart. De pl. a golden indónál ez szélsőségesebben jött elő. Reggeli használatnál 2 gramm körüli adag hozza a klasszikus stimuláns hatást 4-5 órára, este tolva viszont 3-4 gramm is csak egy kétórás enyhe hatást vált ki. Más fajtáknál nem találtam ekkora különbséget a különböző napszakokban történő fogyasztások között.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2018. február 7. 09:53
 
 
Én fogyasztottam spvel is de akkor lazább adagot nyomtam a kratombol nekem tetszett nyugodtabb vagy nem vagy megfeszülve az sptöl de inkább csak az sp másnapján szoktam legtöbbször rákratomozni, halucinogén mellé meg segített hogy jobban belemerüljek a tripbe meditációt alkalmazva mellé mármint papír -nál próbáltam ezt
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 4. 16:12
 
 
Volt , van damianam, de én nem jutottam vele semmire, se szívva, se tea, se kombóba, mintha sima gyógyteát innék. Volt valakinek valami ?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 4. 14:14
 
 
Mao-val nem is próbálkoznék, ezeket meghagyom a tényleges pszichonautáknak, meg szintikkel sem, tuti megviselne.

A tegnapi este után is úgy vagyok, hogy max 5g kratom.

De mostanában sokat gondolkodom, hogy alap elme gyakorlatokkal
kellene foglalkozni, stimulánsokat meg elfelejteni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 4. 07:57
 
 
Az egy óra áztatás az lehet kicsit sok, de majd kitapasztalod :D. A maláj az nekem olyan 2-3g-nál is sok, de én máshogy csinálom, mint mások. Lehet egyszerűen kevesebb kell belőle.

A pszichedelikumok között is vannak elég kellemes fajták és vannak olyanok, amiknek elég sok és rossz féle mellékhatásai vannak, de a beszerezhetőségük, legalitásuk és hozzáférhetőségük miatt használjuk őket.

Az elszívott DMT-t nem próbáltam, de nagyjából vágom a hasonlóakat és a beszámolók meg minden alapján azt mondom, hogy túl szélsőséges, nem fognék bele. Yopoval próbálkoztam régen de nekem nem működött.

A HWBR eléggé ambivalens nálam, ha valaki a teljes megtisztulás élményét akarja, okádástengerrel, fetrengéssel, remegéssel, totál mérgezett érzéssel, akkor jó út, amúgy nem mondanám kellemesnek. De poén, mert ennek ellenére, ha rákeresel, nem nagyon találsz haláleseteket, gondolom felismeri a szervezet és jól tud védekezni ellene pont a szarul léttel, ezért is hülyeség hányáscsillapítóval használni. Egy orvos haverom mondta egyszer, hogy ezek orvosi szempontból sokkal jobbak mint a szintik, mert ha gáz van, van idő kimosni az emberből

Az Aya is hasonló lehet, de engem az sem vonz. A MAO gátló összetevője kifejezetten veszélyesnek mondható, olvass utána. Lehet megköveznek itt érte, de nekem totál túlhájpoltnak tűnik.

Magát a gombát nem próbáltam, sem a kaktuszt, de mindkettőnek érdekesek a szinti, kicsit módosított analógjai és vannak egész kellemesek köztük. Tihkal 4-ho részleg vagy pihkal 2c, de az már a szinti mélyvíz, oda mg mérleg kell és hibázni nem lehet.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 4. 00:19
 
 
Este héttől tizenegyig 3-3-4 g, az tíz g és azt mondom, hogy sok volt, elég a fele.

ppnqdd : Mennyitől volt neked a maláj túl csavarós ?

Igazából örülnöm kéne, hogy így működik, de nem örülök,
jobb az amikor a "háromsörös" verzió van, mintha megittam
volna 2-3 sört.Viszont most egy kicsit "bebasztam".

Ez mohóság volt, nem tagadom, de mondjuk még mindig
elviselhetőbb, mint valami hallucinogén.

Biztos, hogy van nagy okosság ezekbe a hallucinogénekbe,de
azért nem veszélytelenek, kisérletezett vele a C.I.A meg ki tudja
ki. Az ayahuascat akartam még kipróbálni, vagy valamilyem DMT
tartalmú dolgot, yopo, stb...de lebeszéltem magam a veszélyessége miatt, iletve a szalviát kipróbálnám.Meg is voltam indulva Bécsbe egy üzletbe, ahol van ilyesmi, meg gombaspóra,Már a gombászáshoz is elkészítem a kellékeket, minden megvolt egy kis dobozból melegentartót, vermikuli, steril dolgok , stb... amivel pár gézát csináltam volna eszegetni, okosan, de aztán pontt
ebbe az időbe ettem 2 db gondosan előkészített, fractal magot, ami arra
a döntésre indított, hogy ebbe az irányba ne tovább. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, de lejöveteknél nagy volt a kattoság, meg szerintem hetekre
kihatott.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 3. 20:16
 
 
A teát most próbálom ki, egy órát áztattam.

 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. február 2. 22:51
 
 
A klasszikus (szűken vett) pszichedelikumokat, főleg a szinti verzióikat, mint az LSD, tuti nem hétköznapi használatra találták ki. Nekem is volt annó olyan időszakom, mint amit te is mondasz, hogy így rá voltam kattanva a témára és elég gyakran nyúltam hozzájuk. Főleg egy-két akkoriban legális 2c volt ilyen. Azt vettem észre egy idő után, hogy maga az élmény teljesen kiüresedik, viszont egy ilyen jól érzékelhető stimuláns + agycsavarós hatás megmarad, ami érezhetően torzította a mindennapos gondolkodásomat.
Nem őrültem meg meg semmi ilyen erősen pszichózisos, de azért kezdtem lazább összefüggéseket gyártani olyan dolgok között, amik között tiszta aggyal nem kezdenék. Itt is lehet/lehetett látni néha ilyen állapotban lévő embereket, akik napi szinten gyak. pszichedelikus blognak használták a daath fórumot.
Szóval, amit mondani akarok, hogy nem javasolt ilyen használat, főleg ha nem szeretnél elidegenedni a haverjaidtól és a környezetedtől a hülye agymenéseid miatt, amiket okoz. Valószínűleg, ha életszerű lenne ez a fajta gondolkodás állandóként, akkor nem az alapjárat lenne az alap, hanem ez. De logikusan nem életszerű.
Számomra egyébként az a tanulási folyamat a legérdekesebb, amivel így az évek alatt eljutottam az ilyen extrém ráfókuszált, önkísérletezgető állapotból a mai, továbbra is érdeklődő, de sokkal inkább fenntartásokkal kezelő, periféria témakörnek tartó állapotomba.
Régen totál leszartam egy kis body loadot, remegést, szarul létet, éjszakánkon keresztűl ágyban kínlódást a plafont bámulást, hidegrázást, verejtékezést, stb., manapság meg valahogy tökre úgy érzem, hogy nincs szükségem ezekre, van amúgy is elég bajom/dolgom.
Szerintem ez a mostani hozzáállásom sokkal kifinomultabb és sokkal előrébb lennék, ha 7-8 évvel ezelőtt is rendelkeztem volna ezzel az akkori lehetőségeim meg mozgásterem mellett, de ugye a tanulási folyamatok nem ugorhatóak át.

Tuti más is van így vele. Egy csomószor nosztalgiázom, hogy pl. ez vagy az milyen érdekes volt, meg mindig röhögünk, ha mesélem valakinek valamelyik sztorit, de egyszerűen nem tudnám már elképzelni, hogy benyomjak egy 12-16 órás hosszúságú brutál szétvágós valamit, vagy egy olyan stimut, aminél 120 a pulzusom és 160 a vérnyomásom, pedig marha érdekesek.
Változunk.

A kávét én nem szeretem. Nekem túl gyors és erőszakos. A koffein egyáltalán nem kellemes, amikor azt a feldobó-leejtó-pofánrúgó hatást produkálja. Sokan szeretik, nem ítélem el őket, de van jobb. A tea pl. nekem sokkal jobb. Akár a fekete, akár a zöld. A fekete persze hasonló, a zöldet viszont ki kell tapasztalni, mert bár abban több a koffein, máshogy szívódik fel és a polifenolok miatt be is tud altatni.
Ha maradsz a kávénál én azt javaslom, amit amúgy minden pszichoaktív dolognál mondani szoktam az embereknek, hogy mindig egy könnyű kaja után fogyasszad. Könnyű=nem zsíros, de sok benne a szénhidrát+rost (nem cukor). Pl. zabfalatok vagy puffasztott teljes kiőrlésű cuccok, ilyesmi

Ha valakit érdekel a jó zöld tea gyártás: citromos vagy citromleves langyos vízbe kell beletenni és abban hagyni ázni, amíg jó színe nem lesz. Ki kell tapasztalni, de zöld teát soha nem nagyon melegbe vagy forróba teszünk. Persze a hagyományok szerint 80 fok kell, de ha hosszabb távú ébrenlétet akarsz, akkor nem ez a jó irány.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. február 2. 18:01
 
 
Hali, elöljáróban annyit, hogy félre is tettem a kratomot, majd hétvégén esténként iszok pár g-ből teát. Akinek ez is odabasz, az felejtsen el minden ilyesmit, sőt legyen óvatos a kávéval, teával, stb..is, mert ez már tényleg nem mennyiség.

Megreccsenés : az első, olyan 20 évell ezelöött, alapba túl sokat ittam(napi szinten, zöldség, hétvégi discó, ha találtam nyugatatót, akkor az, aztán erre
rájött egy 2 hónapos lsd-zgetés és az be is tette a kaput, Lsd nem játék, nem tudtam, rábasztam + alapba érzékenyebb vagyok + sok okkultizmussal való témával foglalkoztam, ami eléggé megkevert.

Nagyjából ennyi, aztán valahogy helyrerázódtam, de már nem voltam a régi, egy fél éves multaássorozat után ujra reccs.

Akkor, azután jöttem rá, hogy valami elállítótodd bennem és ha nem leszek óvatos, akkor gondok lesznek. Persze blizgattam tovább, hétköznap iszogattam, csak a hallucinogént elkerültem.

3. eset nagyon tanulságos volt, ezekre évekkel később, amikor relative nem fogyasztottam semmi ilyesmit, edzettem és ott se tudtam elegét és minden szirt -szart beszedtem, hogy minél nagyobb legyen a teljesítmény, de valahogy nagyon felpöröghettem valami ismeretlen kombótól, persze csomó kávét is toltam, mert majdnem egy hétig nem tudtam aludni- ennél az esetnél nem igazán reccsentem meg, de éreztem a nemalvástól, hogy közeledik valami pszichózis féle és ezt megelőzve én mentem a dokihoz.


Röviden ennyi. Manapság már szinte minden minimálisan megüt, inni 8 éve semmit, pl. egy minimális slukk zöcsit beérzek, az is hamar megvág, gondolom sokan örülnének e képességnek.:)


Jelenleg néha kratom.
Hülyeségnek hangzik, de vannak időszakok, amikor semmi sincs, de mondjuk lesz valamilyen hülye hobbim, vagy mániám, amiből valaminek fel kell ébresztenie.Amolyan borotvaélen való táncolás ez, sajnos teljesen normális soha nem leszek, ha évekig nem csinálok semmit, akkor is előjön a beszélgetések folyamán ez a csapongás, amit te is észrevettél, de egyenes arányban van a kávékkal is, azt vettem észre, ha nem kávézok normális vagyok, higgadt, a kávé felpörget és csapongósabb leszek. De arról nem sikerült leszoknom, napi 4-5 kávét iszom, kell a melóhoz is.


Röviden tömören ennyi.

Valószínűleg ha tudnék magamnak szponzorálni egy két hónapos elvonulást, ahol minden tudatmódosítót( kávé, tea) , kiiktatunk, akkor teljesen normális , csapongásmentes lennék, azt hiszem. De azt a diétát tartanom kellene, mert már egy kávé is nagyon felpörget, ha sokáig nem iszom.

Lehet, hogy baromságnak hangzik, amit írtam, de ez van.
Én hálás vagyok ennek a fórumnak, mert sok baromságba nem szaladtam bele, illetve bizonyos dolgokkal nem óvatos lettem, hanem örökre teljesen felejtős, ami például a hallucigonéneket illeti. Ugy pont ezektől vannak az
arra alkalmas embernek tudatfeletti átélései, stb... de nekem egyik sem, semilyen mennyiségben nem ajánlott, el kell felejtenem az ilyen irányú tudatmódosítást.


 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. január 31. 23:22
 
 
Mitől reccsentél meg?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. január 28. 23:04
 
 
ppnqdd :

Szia, ezt nem gúnyból vagy megsértődésből írom, de tetszik, hogy
őszinte vagy velem és meg is fogadom a tanácsaid. Mondjuk ha nem
szólsz nem veszem észre, mert nekem mindig logikus a dolog, bár sokan
nem szsertik ha gyorsan váltok nem összeillő témák között, illetve
2-3 szálon mesélek valamit. Nem lehet, hogy csak egyszerűen nem gondolok arra, hogy a másik érti e a gondolkodásmódom és ráömlesztek egy információs
csomagot, ami nekem rendben van, de a másiknak zűrzavarnak tűnik, mert ami nekem egyértelmű, azt hiszem a másiknak is, de már eleve ez is lehet zavart
működés és tényleg csapongok, mert nem tudok huzamosabb ideig koncentrálni egy dologra.

De ami a lényeg : tetszik, hogy tudsz olvasni a sorok között, ezért ha van még valami észrevételed, tanácsod, szivesen meghallgatom, mert megtanultam már,hogy jobb néha az idősebbre hallgatni és a vészjósló jelekre felfigyelni, merta csapongás nem jó jel.(3x reccsentem meg eddig életembe, pszicho
lett a vége, de ha időben észrevettem volna a bezakkanás jeleit, akkor
még tehettem volna valamit), mint például most is. Csak akkor nem volt
senki aki figyelmeztetett volna, hogy mondjuk például a hallucinogének nem nekem valók, kerülöm is, mint a tüzet)

Ha van kedved válaszolni, de mégsem ebbe a topikba akarod, hanem valami odavalóba, akkor nekem az is jó. Ha válaszolsz, akkor előre is köszi. :)


 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. január 28. 20:19
 
 
Köszi, igen valószínűleg megfogadom a tanácsod, eléggé csapongok alapjáraton is, nem kell emellé más, csak kíváncsi voltam. Elég lesz a néhai kratomtea, módjával, abból nincs gond.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. január 28. 18:58
 
 
A szinti + kratom mixnél semmi extra nem lesz valószínűleg, csak az, ami várható is. A szinti fog dominálni, mivel sokkal erősebb, a kratom meg kicsit módosít a hatásán.
Általában az a mondás, hogy szimpatikust és paraszimpatikust nem túl jó kombinálni, pl. metamfetamint nem javasolt hidromorfonnal, de a karatom nem hiszem, hogy sok vizet zavar.
Amúgy a szövegedből lüktető csapongást látva személyes véleményem, hogy jobb lenne inkább távol maradnod a szintetikus stimulánsoktól.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. január 28. 02:21
 
 
Régebben kombináltam kavával, illetve kannával a kratomot, ami
rossznak nem volt kifejezetten rossz, de borzalmas bodyloadok
voltak utánna, sztem tényleg odabasz a májnak. Olyan volt,
mintha másnapos lennék, meg voltam szakadva.

Eszembe jutott, pusztán teoretikus alapon, hogy milyen lenne kombinálni mondjuk speeddel vagy fűvel. Egyszer valahol olvastam, talán angol fórumon, hogy azöldséggel nagy haverok és hogy a speddel is jól kombinálható.
Fel volt sorolva egy csomó minden, meg vélemények, hogy mit hogy jó.

Példul onnét tudtam meg, hogy a kannát a zöldségen kívül nem nagyon szabad
kombinálni, mert valami SSRIfaszommi gátló és csúnyán odabasz a bucinak, fizikailag, magas vérnyomás, vértódulás a fejbe, ellilult fej ...stb..

Jómagam kisérletező kedvű vagyok és kiváncsi is.
és érdekellne hogy volt e már valakinek zizi, szpidi kombója, esetleg
triumvirátus. :)

Természetesen mindenkit lebeszélek a kisérletezésről és a kombózásról
de hátha egyszer történik valami, ami evolúciós előrelépést jelent az
elmemúködés számára, de esélyesebb a megzakkanás, illetve valamilyen
testi zavar.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. január 28. 01:49
 
 
Hali, pont jól mondod, csak a kratomtól az ember olyan hülye.:)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
sildart2018. január 28. 01:27
 
 
Úgy kell bánni vele mint az alkohollal, napi egy két sör az nem gond mint kratomnál is a napi 2-3 g, napi nagyobb mennyiségeknél baj
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Resurgam2018. január 27. 00:46
 
 
Szerintem van egy köztes megoldás és mind a kettőtöknek igaza van.


A kartatom 2-3g os problémákat szerintem csak lelkileg labilis, függyésre hajlamos embereknél okoz, itt nem a kratommal van baj, hanem az emberrel.
Pl.valaki reggelire bedob egy négyszemélyes kotyogót, vagy hamar bármi
másnak rabja lesz.Fogadok egy 20-asba, hogy akinek 2-3 gramos problémái
vannak, az már megjárta a pszichót is. Ezeknek abba kell, hagyni, le kell tenni, nem szabad erőltetni, ez olyan, mint az aspirin a terhes nőknél.
Prolémát napi 30-50g okoz.


A normális emberek meg úgy vannak, hogy néha isznak, néha nem, mint a rendes teát.

Sajnos lehet panaszkodni, hogy szar lapokat kaptunk, de senkit nem érdekel és az alkoholt sem tiltják be, pedig komoly problémákat okoz,de annak is van egykultúrált szintje.


A pszichés problémásoknak egyáltalán nem való semmi, sem macskagyökér, sem semmi olyan, ami kémiailag akarja megoldani a problémát.


Ha stresszes a helyzeted, munkahelyed, ne kratomot igyál, hanem változtass.


Nem pp...d-t védem, mert azért erősen karikíroz, de lényegében ez a növény csak a lelkileg beteg embereknek okoz gondot.És a kolléga arra gondol, hogy
pár hülye miatt, nehogymár betiltsanak egy kávéval, teával egyenértékű növényt.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2018. január 25. 18:31
 
 
az utolsó mondatodat nagyon máshogy látom. szerintem, ha túl sokat uralja a gondolataidat, ez egy fontos első jele annak, hogy kezd problémává válni.

a hangsúly a "túl sokat"-on van, és a korábbi posztra reagálva, a szexszel is ez a helyzet, igen :D. gondolom én
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2018. január 25. 18:25
 
 
Szerintem egy szer vagy növény vagy ilyesmi akkor okoz problémát, ha egy átlagos élethelyzetben lévő embert radikálisan és tartósan kimozdít a hétköznapi életviteléből. Az hogy vársz valamit, mert jól érzed magad tőle és sokat gondolsz rá, nem hiszem, hogy komoly kimozdítás lenne.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
iKra tomi 2018. január 25. 16:02
 
 
Szép kis lavina indult be :)
ppnqdd: Egyfelől azt mondod, hogy 2-5 grammot tolni naponta nem jelenthet problémát, viszont ha valaki jelzi, hogy ő mást tapasztalt, akkor szerinted okosabb lenne hallgatnia és felnőtt gondolkodással megoldania a helyzetet. Ez lenne a felnőtt gondolkodás?

A sztorim nem arról szólt, hogy kezelhetetlen helyzetben találtam magam, mert romba döntött a kratom. Egyszerűen csak olyan tüneteket észleltem magamon, amit a szakirodalom a függőség fejezetben szokott tárgyalni, ezért visszavettem a tempóból. Ezt bátorkodtam megosztani, ellensúlyozva azt a nézeted, hogy tök oké a napi kratomozás x dózisig. Biztos vagyok benne, hogy az akkori élethelyzetem ehhez jelentősen hozzájárult, amit le is írtam, de ezzel együtt hasznosnak tartottam megosztani. Nincs ráhatásunk, hogy milyen szerhez ki nyúl hozzá, ezért ártalomcsökkentő jelleggel szerintem érdemes megszólítani azokat is, akiknek gondja van/lehet a használattal. Nálam kevésbé tudatos fogyasztók hasonló helyzetben talán rosszabbul jönnének ki belőle, de nem kétlem, hogy a többségnél fel sem merül ilyen helyzet.

Ami a betiltásparát illeti, egyfelől értelek, mert én is láttam olyat, hogy tömeghisztériánál elővették a fórumot (talán BZP-nél?), de a legutóbb betiltott növényeknél, az ibogánál és a salviánál ez teljesen kimaradt. Egyszer csak megjelent a Magyar Közlönyben pár tucat dizájner cucc mellett, hogy ezek is C listára kerültek - azóta meg már tiltólistára. Nulla indoklás. Szóval ha valami, akkor az USA-ban zajló kratom-hisztéria átterjedése vagy mondjuk egy tömeges túladagolás (haha) vezethetne oda, hogy itthon is listára kerüljön, de egy fórum nem hiszem, hogy alkalmas erre. Innentől meg végképp lényegtelen, hogy az emberek jókat vagy rosszakat írnak róla. Lehet, hogy épp a topik kényszeres pozitív irányba terelése fog gyanússá válni ;)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
kator2018. január 24. 23:14
 
 
de lehet. de jó volt leírni :D
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1529)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!