DAATH

Minden ami jó, az szabad és vad.

Henry David Thoreau

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


Legfrissebb hozzászólások (113 - 162)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. május 21. 14:44
 
 
scnartic, ha valaki szerfogyasztásba kezd (hiszen mi ezt sosem javasoljuk alapvetően), mi itt a daath fórumon próbáljuk mindig kulturált szerfogyasztásra és ártalomcsökkentésre tanítani. Amibe te vágtál, az ennek a gyökeres ellentéte és nagyon nem támogatjuk.
Igaza van nit-nek abban, hogy az hogy egy hónap alatt a semmiből eljutottál a az intravénás szerhasználatig, komoly pszichés szétesettségre utal. Ezzel nem azt mondom, hogy hülye vagy, hanem hogy feladtad az ezzel kapcsolatos összes fenntartásod és kontrollod, aminek valami oka kell, hogy legyen.
Én csak azt tudom ismételni, hogy alapvetően nem normális, amit csinálsz és mi nem támogatjuk az emberek egyértelmű önpusztítását. Nagy esély van egyébként arra, hogy felütött szereket kaptál, ha nem érzed orális használat mellett teljesnek őket.

Amit tudok javasolni első körben az az, hogy hagyj fel az intravénás használattal, hagyj fel az önpusztítással és ha nagyon muszáj fogyasztanod szereket, akkor azt tedd a viszonylag normális és még elfogadható módokon.

Ha nem tudsz leállni az intravénás használatról, de csak és kizárólag akkor érdemes számba venni az intravénás használóknak általában javasolt alternatív beviteli módot a rektális bevitelt. Akármennyire szánalmasan és elvetendőnek is hangzik még mindig ezerszer biztonságosabb, mint az intravénás.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. május 21. 14:16
 
 
A kokain elvonás pszichikai tüneteket okoz, ahogy írtad, amely fennállhat hetekig vagy hónapokig, ez több mindentől függ: az egyéntől, a használat módjától, a szer tisztaságától stb. Figyelembe véve a tényt, hogy két hónap alatt ennyi mindent magadba toltál eléggé önpusztító magatartásra utal. Ha van egy meglévő mentális problémád, mondjuk depresszió, amit még súlyosbítasz egy kokain elvonással, akkor az nem fog elmúlni, akkor sem, ha szervezeted megtisztult a kokaintól, mivel eleve nem a kokain okozta.


 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. május 21. 09:37
 
 
[28 éves vagyok, kb. 2 hónapja kezdtem kipróbálni a különböző szereket. A kratommal kezdtem, aminek a hatása tetszett, de fokozni akartam, így nem várt mellékhatások léptek fel (hányinger, görcsök stb.). Második alkalommal kipróbáltam a füvet, mert hasonló, de intenzívebb élményt vártam mellékhatások nélkül, viszont ez a fogyasztási mód nem tetszett (mert alapból nem szeretem a füstöt), és a hatást még mindig kevésnek éreztem. Ezután kezdtem kipróbálni a szintetikus szereket.]

A speed volt az első (nazálisan), a hatása tetszett, és így még kíváncsibb lettem, mit tud a többi szer (ex, ketamin, HBWR mag), majd kipróbáltam a speedet intravénásan is. Viszont ezeknél az élményeknél még mindig többre vágytam, ezért gondoltam kipróbálom a kokaint. Elsőre nazálisan egy nagy csíkot felszívva nem hozta azt az élményt amit vártam, ezért kipróbáltam mit tud intravénásan. Ez volt az első olyan élményem az összes fogyasztás közül, amikor nem volt bennem hiányérzet és teljesen megelégedtem a hatással... tehát végre azt kaptam amit vártam. Azóta többször is lőttem, egyre nagyobb adagokat, viszont egyre nagyobb hiányérzet is keletkezett, ami nem csak a hatás elmúlásával, hanem több napja fennáll.

Kb. mennyi idő kell ahhoz, hogy visszaálljon a normális állapot, illetve hogyan lehet kezelni ezt?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. május 21. 00:57
 
 
Ez így kicsit idióta kérdés és extrém szubjektív. A stimulánsoknál általában nincs igazi fizikai elvonás, mint az ópiátoknál, viszont a hatás elmúlásakor a feldobottságot felváltó visszaesés könnyen indukál redóz kényszert, ami állandó ismételgetésbe tudja hajtani az embert. A kokain szerű, rövid hatású feldobó-leejtőkre ez nagyon jellemző a hirtelen jelentkező high és a rövid hatástartam miatt.

Az intravénás használat alapvetően egy elmebaj, aminek kb. semmi értelme, hiszen 20000x-es kockázatot visz bármilyen szer fogyasztásába. Általában azok választják ezt a beviteli módot, akik vagy nagyon spórolni akarnak az anyaggal, hiszen így magasabb a biohasznosulása: csöves, utcai junkiek, vagy rocksztárok, akik már olyan szellemi magaslatokban vannak, hogy a sima orális esetleg nazális bevitel túl alacsony szintű számukra.

De hogy visszatérjek a kérdésedre a fent leírt mókuskerekes redózolgatásra való kényszert megsokszorozhatja az intravénás használat, hiszen úgy sokkal gyorsabban kerül be a szer és sokkal gyorsabban múlik is el, nagyobb a csúcs és nagyobb az esés.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. május 20. 17:31
 
 
A klasszikus kábítószerek közül a kokain intravénás használata kb. mekkora addiktív potenciállal bír?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2017. július 23. 21:34
 
 
Új ppnqdd szabály: a stimulánsok nem nyári cuccok. Nyáron az emberek nem pihennek jól a meleg miatt, a szív sokkal leterheltebb, a testnek hűtenie kell magát, stb. Ilyen körülmények között nagyon nem jó valami, ami a testhőt feltolja és a keringést megterheli. Nem véletlen, hogy a nagy Rave partykat UK-ban is szilveszter környékén tartották.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2017. június 13. 23:21
 
 
Hát minden bizonnyal jobb lenne átgondolni ilyen esetben a fogyasztást.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hgrrra2017. június 12. 23:03
 
 
haló! miért lehet hogy a spurkó nagyon csíp nazálisan? hatásra azt hozza amit kell és amit nem feltétlen mindig kellene pl. a nem alvás. csapnak is hozzá mellé valamit rendesen mert a nózi napokig is képes eldugulni, orrvérzés is előfordult másnap. vágom hogy nem egyszerű de esetleg valami tipp hogy mi is lehet ez vagy mitől?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Mirok2017. június 10. 18:10
 
 
Ebben az esetben lehet hogy a vérnyomásodnak vagy a keringési rendszerednek nem annyira akar tetszeni a dolog.
Nem vagyok benne egyáltalán biztos,de lehet innen fúj a szél...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Bloomsbury2017. június 10. 15:32
 
 
Biztos hogy az, mert nem hinném, hogy másfél éven keresztül -több forrásból - valami máshoz jutnánk. Többieket meg pörgeti.
A furcsa az, hogy buliban nagyon el tudnék aludni, viszont itthon egyáltalán nem megy az alvás, csak következő éjjel, még akkor is ha csak bogyót fogyasztottam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Mirok2017. június 10. 11:04
 
 
Első nekifutásra azt tippelném,hogy nem Sp,vagy csak nyomokban tartalmaz egy kicsit.
Ha tényleg amf.lenne,még napokkal késöbb is nehezen menne a szundi
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2017. június 10. 05:15
 
 
1. biztos speed?
2. leesik a vércukrod
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Bloomsbury2017. június 8. 18:34
 
 
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vajon mitől lehet az, hogy a speed befáraszt? Energia ital után is ezt érzem, meg a speednél is, hogy elálmosít. Buliban is a csík felszívása után mikor már jön a hatás képes vagyok leülni és majd' elaludni. Ötlet hogy mitől lehet és ötlet, hogy mit kéne tennem ellene?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
martyrdom2017. május 26. 15:44
 
 
kólánál is számít a set-setting, de még mennyire!

ahogy növeled a mennyiséget (30-100mg között, egyszeres, normális adag megfelelő tisztaságnál), úgy nő a hatás is, ha csak küszöbdózist tolsz, akkor érzed furán magad, a tested nem tudja eldönteni hogy most kellene-e éreznie valamit vagy nem, összezavarod magad
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
John002017. május 25. 20:53
 
 
hali, lenne egy kérdésem, orrba vagy italba keverve érdemes fogysztani az ilyesmiket? Orron keresztüli használatnak megvannak a mellékhatásai, pl hamar eldugul, illetve sok kifolyik, de az italba keverést sok embertől kérdeztem, és senki nem tudott rá normálisan válaszolni hogy az mennyire más, illetve mennyire érné meg úgy fogyasztani...

Persze csak elméleti a kérdésem, nem élek ilyenekkel, csupán kíváncsiságból kérdem...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
sleepwalker2017. május 8. 21:34
 
 
Érdemes lenne teszterrel megnézni, ha jól tudom itthon is lehet kapni. Főleg hogy amúgy sem olcsó mulatság. Egyszer én is valami hasonlót tapasztaltam (nem volt durva azért, ilyen enyhe szédelgés/dekoncentráltság meg fura közérzet + kis stimuláltság, kb fél órán keresztül). Az pl. egy kisebb mennyiségtől volt, ezért kérdeztem a mennyiséget. Aztán később rápróbáltam ugyanabból egy kicsit többel, akkor már pozitívabb eredménnyel. Az a furcsa, hogy akkor viszont semmi kellemetlen hatás nem fordult elő, nem értem ez mitől lehet. De véletlenül sem szeretnélek ezzel hülyeségre biztatni, mert előfordulhat, hogy pont valami felütés okozza ezt (levamisol?), ezért veszélyes is lehet. Vagy egyszerűen van akire így hat, de nem hiszem hogy a set-setting itt bármennyit is számítana. Ha nem szereti a szervezeted, inkább hanyagold szerintem, tényleg nem az a nagy valami, amiért megérné rizikózni. Meg úgy általában semmiért, amitől kellemetlen mellékhatások jönnek már kis mennyiségeknél is.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2017. május 6. 15:40
 
 
Nem vágom, de amit olvastam mindenhol azt írták, hogy a kokéjn nem hasonlítható a szintikhez erősségben se meg hatóidőben se.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2017. május 4. 21:04
 
 
Már az elsö kis utcátol is ezt érzem. Azóta egy csaj mondott nekem olyat, hogy lehet rossz társaságba voltam és azért. Ez meg azért nem állja meg a helyét mert mindíg a haverjaimmal voltam. Amúgysem hiszem, hogy itt számítana a set-setting. Amiket írtál, hogy érezni kellene, ez annak pont az ellentétje amit ad nekem. Már arra is gondoltam, hogy nem is köla ez hanem valami más.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
sleepwalker2017. május 3. 18:16
 
 
megauto:
Sok tapasztalatom nincs a témában, kb 2-3x volt hozzá szerencsém már jó régen.
Valami ilyesmit kéne érezni: eufória, kellemes stimuláltság, feldobottság, önbizalom növekedése, beszédkényszer, emellett tiszta gondolkodás, aztán kb 3/4 óra múlva egy kis csalódás, hogy csak ennyi volt. Ha akarod végigüldögéled az egészet, anélkül, hogy bárki észrevenné, hogy csináltál valamit. A legnagyobb pozitívumként azt tudnám kiemelni, hogy nem volt kb semmi kellemetlen mellékhatás. 1 óra múlva, kb mintha semmit nem csináltál volna, és kétlem hogy a szövegelésen kívül bármi külső jele lenne közben (ha nem ész nélkül tolod). Szokták emlegetni, hogy nem lehet abbahagyni, amíg van nálad. Hát ebben a legtöbb stim. szerintem veri, de elképzelhető, hogy más máshogy reagálna rá. Negatívum, hogy rövid ideig tart és persze az ára. Meg hogy egy ismerőst idézzek: "Ez volt az a nagy durranás?"
Egyébkén mennyiségre mennyi volt az, amitől a leírtakat tapasztaltad?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2017. április 26. 21:31
 
 
Egy jó kólánál mit kellene érezni? Én eddig akár hányszor belefutottam, levitt az életröl. Ilyen levertség érzés szerü jön rám, meg majdhogynem rossz kedvem lesz töle. Pár ismerösömnek is ugyan ezt adja. Ilyen lehet, hogy ilyen hatással van ránk, vagy szar amit kaptunk?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
John002017. január 6. 17:13
 
 
Egyszerű, próbáld ki, nem hiszem hogy komolyabb bajod lenne tőle, csak ne egyél utána egy pár óráig, illetve üres gyomorra fogyaszd...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2017. január 6. 16:00
 
 
Kratomom van itthon, erre énis gondoltam már. Csak az a baj, hogy 4-5 éve ott lapul a szekrényembe, nemtudom jó-e lehet még. Szerintetek jó még?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2017. január 3. 18:41
 
 
->Kratom
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2017. január 3. 12:01
 
 
Még élek, nem vitt el a szívroham :) Eldöntöttem, hogy dec 31 lesz az utolsó és abbahagyom. Az utolsó pár napban észre vettem, hogy bármennyit szívok, nem éreztem tőle semmit, a szívpanaszokon kívül. Ma van a 3. tiszta napom. Kéztetést nem érzek rá, hogy szívjak, szerencsére ha valamit el szoktam dönteni azt sikerül is végig vinnem. Rossz kedvem nincs, bár ettől tartottam hogy lesz. Inkább üresség érzésem van, és nagyon motiválatlan vagyok. Az egész napot átt tudnám aludni nincs kedvem semmihez. Aki volt már ilyenbe annak ez ami nekem ez meddig tartott?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. december 26. 14:18
 
 
Lesz, nem fogod úgy érezni magad, mint beállva. Esetleg még az is lehet, hogy nem halsz meg szívinfarktusban, de ez még akkor sem garantált, ha most azonnal abbahagyod.
A stimulánsok folyamatosan görcsösen szorítják össze az ereket, ami hosszútávú használatnál megvastagítja az érfalakat és érszűkületet okoz. http://keringesterapia.hu/Kep/Koz/erszuk2.jpg
Na most az, hogy hol kezdődik el ennek a kiépülése, a használt szertől függ. Rossz esetekben azonnal a szív koszorúér megy tönkre, ami azt hiszem az erősebb noradrenalin visszavétel gátlóknál jellemzőbb, jobb esetben először csak kevésbé veszélyes területek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2016. december 26. 12:41
 
 
Hallo. Az utóbbi 3/4 évben nagyon elvitt a szintetika. Legfőképp speed, es ennek replikái, kristály, meg párszor kóla. Volt hogy hetegik egész nap bevoltam állva. Ritka volt, hogy 2-3 napnál tovább tiszta voltam. Az elején még odafigyeltem magamra, hatása alatt is ettem-ittam rendesen. Esti elalvást altatóval sikerült elérnem. Utóbbi pár hónapban már altató se kellet az elalváshoz. Most már ott tartok, hogy reggel amikor felkelek akkor eszek és ezzel az egész napi kajálás letudva. Sikeresen le is fogytam 12kg-t. A mellkasom bal fele az utóbbi bár hétbe kezdett el szúrni, volt hogy szinte egész nap érzem, tudatállapottol függetlenül. Párszor előfordult hogy az egész bal karom is lezsibbadt, meg szédültem. Ezért döntöttem úgy hogy kicsit hanyagolnom kellene ezt az életvitelt amit folytatok. Abba hagyni véglek nem tudnám meg nem is akarom, megállapodnák egy havi 1 max 2 x fogyasztással ami régen is volt. Ezzel kapcsolatba lenne a kérdésem, hogy ha most lerakom vagyis ritkíttom a majdhogynem napi szintűt, lesze ennek utóhatása. Azzal sajnos tisztába vagyok hogy a szivemnek, ami eddig se volt tökéletes, odabasztam rendesen.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. szeptember 10. 19:19
 
 
Hát a gyors onset és az ilyen hosszú hatóidő valóban az amfetaminokra jellemző inkább, de nagyon sok más hasonló is van. Lehet valami PVP is, mert azoknál is jellemző a gyors orrból szívódás. A dózis nem mond sokat, elég valószínű, hogy fel volt ütve. Szóval a behatározásom: ez valami NDRI vagy NDRA:

https://en.wikipedia.org/wiki/Norepinephrine%E2%80%93dopamine_reuptake_inhibitor
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. szeptember 10. 17:22
 
 
Buliba nem jártam vele, elsőre készre tett a 0,5, akkor mixelve lett egy más forrásból származóval lehet azért. 0,2-0,3-es estéket tartottam, mert nem bulizni vittem csak társaságba. Ahogy száradt úgy változott a hatás is (nem tartottam hűtőben). Főhatás idő ilyen 6-8 óra, set setting függő - ez is érdekes - időérzék eltolódás lecsengésben van. Kajálva 15+-5 perc, nóziba 2-3 alatt jelentkezik. Pupilla a dózistól függően tágul. Leejtő nincs benne, mikor kipukkad leülsz mint az iszap, de elég pure buddha. Elején van egy heart attack szerű érzet mikor beüt én ezt cigivel kezelem, erre mondtam, hogy pánikgomb volt elsőre. Mint írtam van egy peakje az nem agyi flashnek nevezném, inkább ilyen lelki flash nem az a durr bele mefi, ahhoz semmi köze. Mindegy ezt így nehéz leírni, tapasztalni kell, mert most hasonlíthatom én bármihez neked az semmit nem fog mondani.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. szeptember 10. 09:29
 
 
Támaszkodjunk objektív dolgokra. Dózis? Főhatás idő? Tisztán gondolkozós stimuláns, vagy a hatás jelentős része alatt ilyen elszállt, eufórikus érzésed van? Beszédkényszer, kommunikációs ingerek, szeretet? Mennyi idő alatt adja be? Vannak hullámokban jelentkező érzékeltolódások, melegség érzés? Mennyire forrósodsz fel tőle? Mennyire lázgörcsös? Pupilla tágulat: inkább egy állandó közepesen tág, vagy a hullámokra hirtelen táguló? Mennyire állandó a hatás: inkább a kezdeti rövid euforia utáni hosszú tiszta stimuláció, vagy feldobó-leejtő?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. szeptember 10. 08:10
 
 
Közelebbi?
Ízre, szagra állagra gyros por. Színre fehér, szárazon összeáll. Olyan mint egy gyros, de hatásra...ááá. Amúgy egyáltalán nincs benne az a rc-s érzet, 3-4. alkalommal simán kezelhető érzetet ad a kezdeti "most megnyomom a pánikgombot" helyett, mert van egy erős érkezés benne.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12016. szeptember 9. 20:43
 
 
Állagra milyen? Hogyan érkezik? Ha paszta, szárazon hogy néz ki?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. szeptember 9. 19:59
 
 
65535 féle dolog lehet, lehet közvetlen amfetamin analóg, lehet amfetamin összekeverve valami RC-vel, lehet katinon, lehet aminorex, meg a többi egzotikus szarság, amiknek közük sincs az általunk ismert alapcsoportokhoz. Valami közelebbi?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. szeptember 8. 21:18
 
 
Egyértelmű, hogy nem az a classic gyros ami régen. Az, hogy milyen nem tudom.
A kérdésem arra utal, hogy régiben nem volt ennyi huncutság mint ezekben az analógokban (rc gyros). Meglepő megállapítás volt, hogy van benne egy szerelmes szál is ilyen mdma-s flashre hasonlít kicsit. Lecsengése sem olyan mint az eredetinek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. szeptember 7. 18:48
 
 
blablabla1, mire utal a kérdésed? Milyen analóg gyors? Érdekesek a megállapítások, de mégis miről szólnak?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. szeptember 6. 01:22
 
 
Az mi, hogy ennek az analóg gyorsnak peaknél kivehető a flashe ???
Nem csak az ilyen meglettem állapot, hanem egy nyugodtságérzet, enyhe szeretet flash, szó szerint ellepi a testet egyfajta buddhai nyugalom. Persze pofáztat, ha azt akarod, szájzár kezelhető, vicsorgás nincs.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. augusztus 17. 03:59
 
 
Stimuláns ártalomcsökkentés egy kicsit máshogy

Néhány hete időben mefedron utáni, de ahhoz nagyon közeli szerekről olvasgattam élménybeszámolókat és találtam érdekes hozzászólásokat, amik aggasztó, korábban nem tapasztalt ritmuszavarokról, magas pulzusról, magas vérnyomásról tesznek említést. Elmélkedtem kicsit a témán és arra jutottam, hogy egyszerűen nem lehetnek ekkora különbségek. Valószínűleg a 4-mmc is ugyanezt csinálta, ha nem rosszabbat, akkoriban azonban ez az egész dizájner jelenség túl új és túl gyors volt, hogy mefigyeljék a problémákat. Az elmúlt 6-7 évben azonban volt idejük megtanulni az embereknek (önkísérletezgető fórum arcok) a "nem jó" jeleket magukon, viszont ez sajnos nem hozta magával a szerhasználatuk javulását.
Ha valaki jól megfigyeli, minden stimuláns, még a kávé is okoz néha szívproblémákat, de ez nem jelenti azt, hogy a kávé vagy a koffein rossz, egyszerűen csak helytelen az idő, helytelen a mennyiség és rosszak a körülmények.
Én azt mondom tehát, hogy az ember fizikai Szet-je legalább olyan fontos, mint az anyag megbízhatósága vagy a kimért dózis. A flash-t okozó szerek egyértelműen nagyobb kockázati csoportba sorolandóak, mint egy kávé, amit nap mint nap iszunk, ezért is igényelnek különös körültekintést.
Nagyon fontos, hogy az ember ismerje önmagát, ismerje a testét. Ha tudod magadról, hogy az utóbbi időben fáradt, stresszes vagy, keveset aludtál, sokat hajtottál és még a szíved is néha melléver kicsit, ha nagyon mozogsz, logikusan nem fogsz bele egy új eufórikus dizájner kipróbálásba. Ha mégis megteszed, miért csodálkoznál, ha 140-es pulzusnál jelentkezne némi aritmia. Azon sem fogsz, ha mondjuk 2 nap fentlét után az 5. grammhoz érve összeesel és meghalsz. Erre általában azt mondjuk, hogy megölt az anyag, pedig valójában a hülyeséged ért révbe. Szinte az összes komolyabb szerhasználati problémánál megfigyelhető egy időben szépen levezethető totális hanyagság. Ezért fontosak a részletek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. július 31. 01:44
 
 
Nem jó, rc lesz ez. Rágás, szájzár, meg levágósra tesz sajna. Szagra hasonlít. Kb. fél elfogyott bőven elég is volt. Van egy enyhe lebegés érzet, néha feszít. Rohadtul megküldi a szívet. Senkinek nem ajánlom.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. július 28. 13:49
 
 
Holnap reportolok egyet róla.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2016. július 26. 16:46
 
 
valszeg 7 végén mi is ilyen gyorsba futottunk bele. Szagra még korrektnek tünt, talán amikor beütött még akkor is. Aztán a 2. Vagy 3. Redose-nál már tudtuk, hogy ez nem az ami. Lejövőnél meg elálmosodott mindenki, ott már tiszta volt, hogy ez egy gyors analog rc lehetett. De 7 végén rengetegen futottak bele ebbe. Hogy miért kell minden jót elbaszni?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. július 24. 18:59
 
 
Örülök neki, hogy örülsz. De szerintem itt mindannyian.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Jorck2016. július 24. 15:37
 
 
Most megint teszteltem ezt a gyrost. Nem kell tesz hozzá hogy megmondjam, ennek nem az amfetamin a hatóanyaga. Szóval valami RC-lehet ez is..
nekem azért beadta az a lényeg
:D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. július 23. 14:48
 
 
Teszt nélkül pedig nem valami életbiztosítás kajálni ezeket.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Jorck2016. július 23. 11:08
 
 
ppnqdd

Amúgy persze tudom nem hülyeségek ezek a tesztek, de én eléggé függő vagyok ha a közelembe kerül ilyesmi, és sem időm sem pénzem nincs ilyen tesztelgetésre. De azért köszi ezt a linket, így még nem láttam hogy is működik ez...... érdekes ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Jorck2016. július 23. 10:56
 
 
Aham a medúzával én is randiztam, és végre bizton állíthatom olyan volt amilyennek lennie kellett.. Érdekes hogy ilyen pro dolgok vannak mostanság. :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
blablabla12016. július 23. 10:17
 
 
Jorck
Az ebihalamnak mesélte a teknősbéka, hogy igen jó minőségű, de valószínűleg más mint aminek lennie kéne, fél is elég, de jobb óvatosnak lenni vele. Teknősbéka estéi fél utsza hosszúak ő kerekekkel gurul végig rajtuk ;-), általában piros chupán ebben az van aminek lennie kell, de találkozott már a tengeri élővilágban medúzával is ami lila az leültette. Teknősbéka eléggé kiszokott lenni ezektől az estéktől ;-)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. július 23. 09:49
 
 
Jorck, kóstold meg a gyrost és akkor kiderül. De csak kizárólag az eredeti módon, bárányhússal.

Amúgy nagyszerűen látod, teszt kell hozzá bizony. Ebay-en keress rá arra, hogy marquis.

https://www.youtube.com/watch?v=ImOmaitb4f8
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Jorck2016. július 22. 20:07
 
 
Újabb hírem van, felénk nagyon jó gyros jelent meg. Azt hiszem nem árt vele vigyázni is mert k..b+ erős. Amúgy attól hogy olyan szaga van mint kellene én nem vagyok benne teljesen biztos hogy csak amfi van benne.
Lehet ez is valami RC.., már csak azért is mert nincs vicsorgás, meg 8+ után lejövőbe el lehet aludni. De amúgy 1 után úgy éreztem valaki beszél a fejemben, szóval ha rendesen adagoltam volna 1-el el lettem volna egész este vagy egy jó buliba.
Hát így teszt nélkül nem tudom mivel állapíthatnám meg hogy igazi-e...?
De talán nem is kell állapítgatni, a hatás a lényeg. Ugyanerről a vonalról állítólag van pepsi is, majd legközelebb lehet azt tesztelem be, bár sokallom kicsit a 20 at...
További szép estét!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. július 4. 19:02
 
 
Kirkland! EGCG + Bitter orange + guarana kell neked. Ebay.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2016. július 3. 19:50
 
 
Kirkland:
A prekurzorokra nincsenek megadva mennyiségi határok, vagyis elvileg ha van bármennyi efedrined tiszta hatóanyagként, az jogilag már rögtön 3 évig terjedő, nem elterelhető bűncselekmény.

De tudom, te a gyógyszerkiszerelést kérdezted; itt a "saját használatra" tartott mennyiség homályos fogalmával kell szembesülni. Ez vélhetőleg tablettaszám alapján megy, elképzelhetően a minimális kiszerelésű mennyiség (1 doboz), ami általában nem szokott 1 hónapi adagnál, 20-30 szemnél több lenni.

Kérdés még, hogy amit rendelnél, az nálunk "illegális gyógyszer", "hamisított gyógyszer", vagy "nem engedélyezett gyógyszer" kategória lenne-e.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2016. július 3. 16:55
 
 
Az ECA egy elavult fos stack, hülye beidegződések alapján. Vannak nála sokkal hatékonyabb és biztonságosabb módszerek. Mégcsak magic-nek sem mondható, mert semmi kellemes érzést nem ad, csak az vérnyomásod meg a pulzusod cseszegeti, meg idegesíti a szived. Ha még azt mondanád, hogy valami halogén amfetaminon gondolkozol és amiatt kockáztatnál, de efedrin miatt... Nézz szét inkább a növényi alapú tápkiegek között, elég jó hatásfokúak már manapság, max beveszel háromszor annyit, még mindig fényévekkel előrébb vagy.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1321)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!