DAATH

Aki úgy véli, nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.

Arthur Bloch

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Dr_Gonzo


Létrehozás ideje:

2003. május 15.


Utolsó hozzászólás:

2023. szeptember 15.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

95492 letöltés
1390 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Psychostimuláns

Dr_Gonzo, 2003. május 15.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Kapcsolódó ártalomcsökkentő szórólapok: kokain, amfetamin.

 
1390. NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 13:08
 
 
Egyébként rögös és csillogó az állaga, zsibbasztja a nyelvet szájat ha megnyalom, és valami irgalmatlan keserű mint valami gyógyszer, mondom leteszteltem ez teszttel is meg a felütő anyagokat vizsgáló teszttel is és az a alapján very high minőségű kokain a fele a cuccbak(, legalább is olyan 40-45 százalék tuti megvan) a masik fele meg lidokain vagy procain. Elvileg a kokó iztelen szagtalan, tehát gondolom a lidokain miatt ennyire kesernyés. Meg az is feltűnt hogy nem egyből üt be mint egy lorugas és ugyanezzel a lendülettel el is tűnik pillanat alatt 20 perc múlva, hanem nem olyan hirtelen van vége és tovább is tart. Legalább is egy nagyobb csík. Van vagy 40-60 perc intenzív. Durva. Ez tényleg jó kokó. Nem folyik másnap taknyom nyalam. Van sovargas a következő adagert de hosszú idő eltelik addig. Na mindegy:) nem tudom miért írtam ezt. Majd írok még, most nagyon kész vagyok:) ja és bár gyorsan ver a szívem de nincs tőle para érzés. Bár lehet csak azért mert előtte lehuztam két felest.

Konzultaljunk még ezekről sracok. Majd irok még meg a ti véleményetek re is kíváncsi vagyok
 

 
1389. NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 00:21
 
 
Erről mi a véleményetek?
Belefutottam egy egész jominosegu kokainba. Le is teszteltem és azt mutatta hogy nagyon jó minőségű viszont a folyadéknak csak nagyjából a fele szineződött el, tehát gondolom közel 50 százalékos a cucc. A felutoanyagokra is vegeztem tesztem ami lidocainra szinezodott el, vagy talán procainra. Elég hasonló színnel jelezték őket a teszten. Tehát egyik fele kokó, masik fele lidokain vagy procain. Na most ebből az következik hogy ebből 0,2 számít nagy mennyiségnek, abból kiindulva hogy 100 mg a nagy adag, de mivel ennek csak a fele kokó, így 0, 2 kell egy igazán erős csikhoz. Először kisebb adagot szivtam, de aztán rájöttem hogy mehet ebből több is. Viszont azt kellett leszurnom a történetből hogy nekem ez nem okoz olyasfajta eufóriát mint a speed vagy eki, hanem csak felpörget úgymond kitisztitja az agyam, tehát kozel se olyan varázslatos a hatása mint amit várnék ennyi pénzért, viszont úgy gondolom hogy ennek pont ez a lényege, hogy nem szallsz el tole, nem leszel idióta és nyugodtan meg tudsz ülni a seggeden. Értem hogy miért szeretik egyesek de számomra abszolút nem nagy szám. Csak azért drága mert messziről jön. Bár vannak emberek akik ezt tekintik az isten drognak, de szerintem az xtasy sokkal euforikusabb hatást ad. Bár lehet hogy ez leginkább a genektol fugg hogy kinek melyik szer adja. És ha már a géneknél tartok, én elég szorongó személyiség vagyok. A kóla mindig csak piával együtt adott eufóriát, és olyankor tovább is tart a hatasa, no meg a szorongást is jelentősen csökkenti. Kíváncsi vagyok ti mit szűrtök le ebből? Illetve mik a személyes tapasztalataitok? Mindenesetre összességében a kokó engem abszolút nem hat meg. Hallottam már hogy nem mindenkinek jön be. Én ezek közé az emberek közé tartozom. És nem lehet azt mondani hogy ez azért van mert még nem szívtam jó kólát, mivel ismerem a megfelelő embert akinek az embere franciábol hozza be téglákban és nem nyúl hozzá csak minél előbb elpasszolja jó drágán. Jó az üzletpolitikája hosszútávon. Ezek nem kispalyasok. Nem ment at sehany kezen mire hozzám ért. Nem úgy mint tegyük fel Józsika vesz valami fost Biatorbágyon ami a ki tudja hanyadik haver haverján ment már keresztül. Szóval a teszter szerint is jó kólát szívtam, de ennek ellenére se való nekem ez a szer. Talán mert szorongó alkat vagyok és ezt tolja fel bennem. Pia nélkül nem jó érzés nekem. De piaval egész jó. Viszont mindezek ellenére se érzem úgy hogy érdekelne a jövőben ez a szer engem. Mi is lehet jobb annál mint extasy aztán a lejovon valami ópiát. A tobbi drog mind fasság. A füvet se szeretem, gomba lsd meg főleg nem nekem való (probaltam ) A dizájnerek fosokon kívül mindent kipróbáltam. Az ekin meg az ópiátokon kívül a speed még ami olyan hogy nem lehet nem szeretni
 

 
1388. Fotinó2023. augusztus 10. 10:43
 
 
Valamelyest off topic, de ha már itt bukkant fel a téma.

érdekes videó, kicsit a lelki vonzatot bemutatja https://youtu.be/Om8dRomEQes

Amúgy aki hasonló cipőben jár, annak ajánlom az AA vagy NA csoportokat.
Ha szeretnél jobban megismerkedni vele, akkor a kezikonyvük is már jó kiinduló pont: https://anonimalkoholistak.hu/images/anyagok/2020/07/nagykonyv.pdf
 

 
1387. scnartic2023. április 9. 21:02
 
 
Egy drogfüggő élete ritkán végződik happy end-el.
 

 
1386. felhogecc2023. március 7. 06:00
 
 
Szép estét/reggelt!



Úgy döntöttem, hogy regisztrálok az oldalra, mert nagyon sok hasznos információt találtam itt. 23 éves vagyok.Rekreációs amfetamin (speed) használó, évente egy párszor csinálom, épp amikor kedvem van. (Ma épp olyan kedvem volt, ezért is tévedtem ide. Szeretek itt olvasgatni ilyenkor..nagy fless) Elolvastam majdnem az egész topikot és sajnálattal látom, hogy mennyire nem lehet segíteni azon akin nem lehet. Sőt…egyre lejjebb… Bíztam benne (Sn) hogy happy-end lesz a vége.
 

 
1385. NORDKOVSKY2022. július 14. 22:38
 
 
Egyébként a kokóról még annyit hogy akivel utoljára toltam, azt mondta hogy míg a speed hangulatjavító, a kóla tudatmódosító, tehát hogy a speed jó kedvet ad a kokó meg úgymond téged tol fel. Én is hasonlóan éreztem ezt, lehet hogy bár nem gondolná az ember de a kokónál is számít talán némileg a set setting? Lehet hogy mivel én társaságban szorongóbb ember vagyok, ezért nem éreztem igazán jól magam a hatása alatt, viszont itthon egyedül beadta volna amit kell? Vagy Fekete Mágus nak van igaza és elsőre nagyobb csíkot kellett volna szívnom? Te is említettél olyasmit Fekete Mágus hogy a kokó mindig más egy kicsit. Ezt mire értetted? Maga az állaga vagy a hatása? Mert ha a hatása, akkor lehet benne valami, hogy a set setting a kokónál is számít.
 

 
1384. megauto2022. július 11. 19:55
 
 
---Szerintem az a jó ha egyszerűen jól érzi magát az ember. Van akinek ehhez különböző színű porok kellenek, és van aki a porok nélkül is megtalálja. Ha nincs más, nincs egy nagyobb cél, akkor talán felesleges is elengedni a szereket :)-----

Erre a megállapításra már énis sokszor rájöttem. Az van hogy szeretem az érzést amit ad a cucc, igazábol szerintem olyan nincs is hogy aki fogyasztó volt, hogy végleg, örökre lerakja :)
 

 
1383. megauto2022. július 11. 19:47
 
 
Célkitűzéssel úgy vagyok, hogy szinte mindenem megvan már ami kell egy normális élethez, szóval nagy célokat nemtudok kitűzni. Ezeket most anyagi, meg tárgyi dolgokra értem. Lelki téren van pár dolog amin jó lenne változtatni. Elsösorban az egyre erösödö szociális fóbiám, ami kezd zavarni, meg a hétköznapi üresség érzet és motiválatlanság. A cucc elhagyással úgy vagyok, mivel hogy csak hétvégi fogyasztásról van szó, simán abba tudom hagyni, párszor volt is tobb hónap szer mentesség. Nem érzem, hogy rálennék lelkileg függve, mert hétköznap nem kattogok a cucc után egyáltalán, eszembe sem jut hogy de jó lenne szívni, már a munkám miatt sem. Csak megszokottá vált, hogyha itt a hétvége akkor egyértelmü hogy péntek munka után szombat estig megállás nélkül kábulat. Biztos hogy nagyon erős szer, a hétvégi fogyasztások is elegek voltak ahhoz hogy full kiüresedjek. Amikor párszor szünetet tartottam akkor pár hét után mondhatni nagyjábol vissza tértek belém az érzések, eljárkáltam mindenhova jól éreztem magam, cuccot is simán vissza tudtam utasítani. De viszont egy 2 hónap után mindíg elkezdtem unatkozni, és ilyenkor kezdödött újra a mókuskerék. Vérnyomást nem szoktam mérni, meg semmi ilyesmit. Hát a szívem amúgy is szar, nagyon sokszór szúr, furcsán ver, kezeim is sokszor volt hogy lezsibbadtak. Mostanába kezdtem el a tüdömnél is ilyen szokatlan dolgokat érezni. Ugyhogy pár szervem megszenvedi a hétvégeimet. Speedet régen a pikó elött ugyan így hétvégente sokáig fogyasztottam, nagy kedvenc volt. De viszont az jobban megviselt lelkileg másnap. Attól tényleg rendes rossz kedvem volt. Mostanában párszor belefutottam, de már nem éreztem tőle azt mint régen, inkább csak befeszültem töle.
 

 
1382. Fekete Mágus2022. július 10. 18:04
 
 
megauto

Az üresség - motiválatlanság nálam is megvan - de nekem a függőségem véget. Igazából ebbe nagyon nem akartam belemenni, de nagyon rég - és nagyon sok szert használtam (különböző érzésektől függővé váltam). Már nem hiszem hogy valaha le tudok sokkal állni (és már próbálkozni sem próbálkozok) mert nem akarok egy "általános" életet tovább élni. Így viszont nincsenek (és nem is lesznek) normális emberi kapcsolataim, és kb egyedül maradok a függőségemmel. Viszont én ezt az egészet már elfogadtam, és nem igen akarok már bármi mást kihozni az életemből.
Talán te is csak egy jól megszokott ritmust követsz, amit valahogy felvett az életed. Lehet talán ellene harcolni és változtatni rajta ha már nem tetszik. Viszont a változtatásokhoz mindig nagyobb erőfeszítés kell, mint benne maradni a régi megszokott dolgokban.
Szerintem az a jó ha egyszerűen jól érzi magát az ember. Van akinek ehhez különböző színű porok kellenek, és van aki a porok nélkül is megtalálja. Ha nincs más, nincs egy nagyobb cél, akkor talán felesleges is elengedni a szereket :)
 

 
1381. Fekete Mágus2022. július 10. 17:48
 
 
Hááát szerintem az a meth (vagy Szlokák pikó) iszonyat nagy megterhelést ad a szervezetnek. Nekem még a sima speed is hosszú a kis 8-12 órás fő hatóidejével. A pikó meg valami nagyon erős mert kb 24 órán át egyetlen adag is megállás nélkül pörget.
Igazából én életemben csak 2 alkalommal használtam, de erősen túlzásnak tartom a többi stimulánshoz képest. Lehet idővel hozzá lehet szokni, és talán lehetne kisebb dózisokban is megfelelően használni, de pl én függő vagyok (ha ilyen kerülne hozzám nagy dózisban abból biztos hogy baj lenne).
Szóval túl sokat erről nem tudok mondani.
Van akinek bejöhet, de szerintem nem árt közben néha vérnyomást is mérni. Én pl erősen középkorú vagyok és nem igazán tolerálná már a szervezetem a több napon át tartó 140-es pulzust :)
Amúgy viszont annyira nem ismerem ezt a szert. A speed miatt is volt hogy hetekig nem aludtam és hallucináltam. De hát kinek a pap - kinek a papné.. Nekem pl annyira nem tartozik ez a kedvenceim közé.
 

 
1380. megauto2022. július 10. 08:51
 
 
Kólával nekem is olyan érzésem van, hogy mi kerül ezen ennyi pénzbe? Nekem abszolút nem jön átt az az érzés amit ad. Én passzív leszek töle, olyan mintha belennék fordulva. Sok ismerösömnek meg telljesen mást ad, nekik a kóla a favorit. Én szerintem, meg pár embertöl már hallotam ugyan ezt, hogy a kóla nem mindenkinek adja be azt a jó érzést amiröl mindenki áradozik.
Ha már így bele merültünk a témába, nektek milyen tapasztalataitok vannak a pikóval vagy methamfetamin, vagy kristály, ki hogy ismeri. Nem épp a hatására gondolok, hanem a negatív utóhatásaira amit okoz. Hétvégi használatrol van szó legföképp, bár 2x volt olyan periódusom, hogy több héten keresztül minden nap használtam, igaz ennek már lassan 2 éve. Ez a hétvégi használat meg szerintem egy 6-7 éve megy kb. Negatív hatása, ami nagyon kihat a hétköznapjaimra, az az hogy full motiválatlanná, céltalanná, üressé tett. És ez nagyon zavar, mert belekerültem egy olyan körforgásba, hogy munka-alvás-hétvégi szívás. Tehát ha hazajövök melóbol, nem csinálok semmit, nem megyek sehova, mert semmi motivációm semmihez, így alszom. Tehát a hétköznapjaim elég egyhangúk így hogy amikor nem alszok akkor dolgozom. Eljön a hétvége, akkor ugye tele leszek a cucctol motivációval, rögtön megtudom csinálni azokat a dolgokat amiket hétköznap tologatok. Így eltelik a hétvégem úgy hogy megcsinálom a házi munkát, valami baromságnak mindíg neki állok bötykölgetni, és legtöbbször nem megyek sehova, hanem egymagamba elszívogatom a hétvégét.Hétfön meg ugye kezdödik a körforgás elölröl. Többször próbáltam már kihagyni pár hétvégét, de akkor meg áttalszom az egész hétvégét is álltalában. Engem eléggé zavar, vagy jobban mondva nem az hogy zavar, hanem inkább tudom hogy ez így nem jó, mert csak ugy elröpülnek céltalanul, unalmasan, legtöbbször magányosan a napjaim. Már annyira megszoktam ezt az életmódot, hogy elfogadtam hogy ez van így fogom leélni az életemet. Nem okoz rossz kedvet meg semmi, csak legbelül tudom, hogy ez nagyon nemjó amit csinálok, és nagyon kevés az akarat eröm hogy ne szívjak, és talán a régi lessz minden. Nektek volt hasonló, vagy ismertek olyat aki ugyan így járt? Ez az üresség, motíválatlanság, ez elmulik ha abbahagyom a szívást, vagy végleg kiölt belölem mindent ez a szar?
 

 
1379. NORDKOVSKY2022. június 26. 16:48
 
 
Hát nagyon hasznosat beszélgettünk, szerintem másoknak is segít képet kapni a jövőben aki idetéved. Nekem egyébként kevéstől is hihetetlen gyorsan vert a szívem. Bár az is igaz, hogy sok kicsit szívtam az utóbbi alkalommal. Ki tudja mi lett volna ha felrántok egy kétszer akkorát. Ki tudja mikkel ütötték fel, még ha csak lidokainnal, az is szívrohamot okoz nagy adagban. Lényeg hogy ezek szerint a kokó is ugyanolyan szar vagy rosszabb mint a speed meg az eki. Eddig csak áradozást hallottam róla hogy nincs lejövője, ami ezek szerint csak a kisebb adagokra igaz, amik nem okoznak akkora eufóriát. Másik nagy tanulópénzem meg az volt, hogy a gomba abszolút nem "barátságosabb" mint az lsd, mint ahogy egyes ismertetőkben írják, asszem itt a daath on is, de nem akarok hülyeséget írni :)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!