DAATH

Az ember hasonlatossá válik ahhoz, amiben gyönyörködik.

Platón

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Dr_Gonzo


Létrehozás ideje:

2003. május 15.


Utolsó hozzászólás:

2019. január 26.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

81813 letöltés
1326 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Psychostimuláns

Dr_Gonzo, 2003. május 15.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Kapcsolódó ártalomcsökkentő szórólapok: kokain, amfetamin.

 
1326. facombkivammá2019. január 26. 15:17
 
 
Én is szívesen elolvasnék egy hosszabb "beszámolót"
 

 
1325. Fotinó2019. január 26. 10:56
 
 
Sn, köszi az updatet. Esetleg, ha van kedved megosztani, hogy hogy indultál neki, mit kellett elintézni, milyen volt a rehab és most milyen utána... azt szívesen olvasnám.

Persze, ha a többiek nem bánnák, hogy egy kicsit off topic lenne itt.
 

 
1324. ppnqdd2019. január 13. 18:28
 
 
Ez egy jó hír, örülünk neki! Próbáld megtartani a kialakult rendszert az életedben és akkor frankó lesz. Munkát sikerült szerezni?
 

 
1323. scnartic2019. január 9. 23:29
 
 
Fotinó. Újra itt vagyok, gondoltam írok. Még élek... most jöttem ki a rehabról és 5 hónapja tiszta vagyok. Üdv, Sn
 

 
1322. subfish2018. október 28. 20:31
 
 
Pnqval értek egyet. És a feléig jutottam ès abba is hagytam.
 

 
1321. ppnqdd2018. október 27. 12:09
 
 
Most volt energiám, elolvastam még egyszer, most úgy gondolom, hogy a posztmodern urbánus művészet egy még felfedezetlen alkotóját és művét olvashattuk. Elég veszélyesek lehetnek ezek a még újabb szintetikusok.
 

 
1320. facombkivammá2018. október 27. 02:20
 
 
expista: Ennél viccesebben még sosem láttam leírva a rhabdomyolysist és a myoglobinuriát, feldobtad a napom - igen, ez egy bók akar lenni :D
Igaza van ppnqdd-nek, hogy ez nem egy blog, de ha neked van olyanod, egy linket megköszönnék, mert tetszik ez az írásmód, kicsit Burroughs-utánérzetem volt
 

 
1319. ppnqdd2018. október 25. 03:55
 
 
Lehet meséltem már. Sok évvel ezelőtt, amikor még érdekeltek az ilyen dolgok, kaptam egy RC stimuláns mintát, amit nem ismertem. Úgy kb 100mg lehetett. Elég új volt, szóval erowid-on vagy ilyen megbízható oldalakon semmi infó. Felmentem hát a fórumokra olvasgatni róla. Ott írta egy arc, hogy 80mg-ot tolt, olyan közepes élménnyel, semmi gáz. Jó hát mondom, akkor a 100 nem lehet para, lenyomtam vízzel, aztán gondoltam, hogy amíg onsetel, olvasgatom tovább a beszámolókat. Kb. két hozzászólással lejjebb írta valaki, hogy "bazdmeg te valami mást kaphattál, mert ebből 10-20mg simán elég gyomorba, orrba meg 5. Enyhén beszartam, gyors kirohantam a konyhába, (pár perc telt el max.) és lehúztam rá legalább 2 deci olajat, hogy lelassítsa a felszívódást. A poén az, hogy működött, egész kellemes kis elnyújtott élmény lett belőle, de azért a várható fosás sem maradt el.
Happy End lett a vége szerencsére, de bele is hallhattam volna a hülyeségembe. Igazából az összes ilyen önkísérletezgető, fórumbeszámolgató szintisámán élete ennyin függ kb. Na mindegy, álljon tanulságul az esetem annak, aki olvassa.
 

 
1318. nit2018. október 25. 01:31
 
 
Iskolapélda lehetne sajnos, hogy egy eddig értelmes, koherens hozzászólásokat író fórumozó, most pillanatnyi pszichózison megy keresztül random vackoktól. Bízom benne, hogy azóta tisztultak a gondolatok a fejedben és, hogy a következő panaszmentes leveled közérthetőbb lesz.

Teljesen értékelendő, hogy utána próbáltál nézni a dolgoknak és kiszűrted azokat, amitől még hústpisálnál, de mért vagy biztos benne, hogy amaztól nem-e épp az agyad fogod kipisálni és ezt mondjuk senki nem tette szóvá eddig, mert mind kipisálták az agyukat. Sokszor ennyit érnek a különböző kódnévhez hozzáfűzött tapasztalatok. Nem sokat. A kis kínainak félcsukló mozzanat, hogy a nagy szintetizálások közepette épp mire címkézi fel az adott végterméket, ami HPLC ≥98% és research only, ettől függetlenül kipostázzák Marika néninek, a Bükk utca 8 alá, mert teljesen egyértelmű, hogy pincéjében komoly kutatásokat végez, mondjuk a templom egerén, smég véletlenül sem az unokája orrába köt ki az adott cucc.

Ez az eszetlen jogi helyzet csak a végletekig variált analógok piacának kedvez.
 

 
1317. ppnqdd2018. október 24. 08:31
 
 
expista!

A daath.hu fórum, mint ahogy a nevében is látod, egy fórum, nem pedig egy blog. Egy blogon az ember írhat magának is terápiás célzattal, nem feltétlen szükséges a közérthetőség, persze ebből fakadóan a mások általi olvasottsága már kérdésessé válik.
Egy fórumon az ember általában másokkal szeretne megbeszélni dolgokat egyfajta közvetett párbeszéd formájában, amihez sajnos elengedhetetlen a közösen beszélt/írt nyelv használata. Ez itt általában a magyar, de szerintem senki nem sértődik meg az angolon sem, a német már necces.
Bár az évek során elég komolyan fejlődtünk, sajnos a mélyművész alternatív nyelvjárásokat még nem sikerült tökéletesen kitanulnunk. Az a baj velük, hogy mindenki valami új formájával hozakodik elő. Tudod, olyan ez, mint mielőtt feltalálták a métert: mértek lábbal, ujjal, hüvelykkel, stb., de senki nem tudta, hogy mennyi az annyi. Ez nem túl célszerű.
Ezért arra kérnélek, hogy ha közölni, vagy kérdezni szeretnél valamit, esetleg beszámolni bármiről, akkor minimálisan erőltess magadra valami közérthetőbb gondolatmenetet és használj szélesebb körben is ismert kifejezéseket. Köszi!
 

 
1316. expista2018. október 23. 11:42
 
 
De kéretik tudomásul venni, hogy a lentebbi levélben semmi panasz!

Csak a tények.
Mert az örökös lábujjhegyen járásról és végtelen estimesélésről jobb ha nem regélek.
 

 
1315. expista2018. október 23. 11:14
 
 
Kedves Fórumozók!

Azt hiszem bajban vagyok. Azért ide pottyantom a lepcsest mert ebbe a karéjba jön (rám) a legtöbb olyan veccer amire izgulok és kattogok.
Nemrég csak a szokásos szimatkörök nyomán betoppantam egy webes veccer világba ami teljesen magába szipkázott.
Volt egy alap cer (nem stimi) amire vadásztam hónapok óta de egyre-másra csak hamisat leltem, amikbe rendre bele is pusztultam. Mire összehordtam magamat hogy újból nekigyürkőzzek a feladatnak ami nem tűnt nehéznek, megint a kád szélét harapdáltam.
Aztán találtam pár analógot. Gondoltam jó lesz az is, csak legalább az legyen. Rendeltem kicsit. Jó sokért, de vígasztalt a tudat hogy a kutya se köthet bele a származásába mert itt és itt van ni, meg egyáltalán a mibenlétébe mert olyan új analóg, hogy jóformán neve sincs, nem hogy cé listán.
Megkaptam és miután belesímogattam a bőrömbe, kiderült hogy tényleg az. De legalábbis nagyon olyasmi. És kezdtem örülni.
Egy héten át kupálódtam a témában hízlaltam a tudásomat és ismereteimet mindenféle alaptalan jöttment véleménnyel meg harmadkézből lopott élményekből mire olyan szintre jutottam, hogy teljesen ingyen pénzből is kerítettem a postaládámba levelet de meg amúgy is hozattam ezt azt.
Szóval az ingyen levélben volt minden féle, de még rossz is. Azt külön fáradtság volt kiszűrni, de szerencsémre épp volt rá érkezésem és kedvem. Olyat is olvastam ez egyik kakukkról, hogy ha berepül az emberbe ott képes az izmokat megrágni és amaz meg kipisálja a saját emésztett izmát mint barna levet. Azt félretettem.
A többit elkezdtem költeni és erősen figyeltem a kibontakozásukat. Egyik lomhább vigyoribb, másik jobban nyelves meg szaporább, de amúgy inkább az utóbbi.
Aztán látom hogy ezek vadak. Nem győzöm csitítani. De az meg csak lázong, izeg mozog jön bele a számba, orrlikamba fúrja föl magát meg a legelképesztőbb helyekre.
Mostanra ott tartok, hogy éjjel csak az orrom alszik de az is azért csak mert zárlatot kellett elrendeljek a járatokra tatarozás végett. Csúnya helyzet.
De nem ezzel van a baj mert ezt megoldjuk. A járatot is meg a többit is.
Hanem a gyerekek. Meg az unokák...mi lesz az unokákkal? Lesznek-e?
Vágta-e más is ilyenbe és ha igen akkor hol tart?
Mert a baj úgy látom a magamét legalábbis hogy csőstül jön. Nagyon könnyen idetalál és gyorsan.
Az egerem mikor éhes és szimatot fog, ha kell még a szomszéd falra is mászik egy jó falatért, ott kattan párat és kész is a baj. Pedig még csak nem is lopott vagy csalt mert ezek kutatási eszközök. Bárki kutathat. Talán itt a kutya nem is mélyen. Csak győzzem költeni a tojásokat.
Ha zavarosnak találod a történetet akkor jó ember vagy.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.