DAATH

A mesék olyanok, mint némely derék ember: ahogy vénülnek, úgy szépülnek.

Hans Christian Andersen

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Dr_Gonzo


Létrehozás ideje:

2003. május 15.


Utolsó hozzászólás:

2020. október 26.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

90530 letöltés
1365 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Psychostimuláns

Dr_Gonzo, 2003. május 15.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Kapcsolódó ártalomcsökkentő szórólapok: kokain, amfetamin.

 
1365. megauto2020. október 26. 18:39
 
 
Hát szerintem ez olyan, hogy kinek mi.. Kólával énis úgy voltam, mint az előttem hozzászóló, gyerek korom óta arról töprengtem hogy milyen fasza lehet. Aztán amikor meg kipróbáltam, egy nagy 0 volt. Többször adtam még utána neki esélyt, különböző forrásokbol, de a véleményem nem változott róla. Nekem abszólut nem jön be amit ad, befordulok tőle, rossz kedvem lessz. 1-2 alkalom volt amikor talán kicsit tettszett, de az az érzés közel nem ér meg 100 eurót.... Nekem a speed hatása az igazi, engem kreatívvá, motiváltá tesz, meg maga az a gondolkodásmód ami a hatása alatt van, ez jött be. Csak sajnos volt rövidebb-hosszabb idő amikor rákaptam, és ezeket a tulajdonságaimat gyökerestül irtotta ki. Szóval gonosz egy szer, és több hónapnyi szer mentes időszakom alatt sem tértek vissza ezek a tulajdonságaim. Valójában ha nem dolgozom, csak vagyok, nem csinálok semmit, lusta vagyok. Ha meg kicsit beállok, akkor meg a hatás alatt minden a régi. Van esetleg köztetek valaki, akinek ilyesmit okozott a speed fogyasztás? Vagy nektek milyen negatívot hozott be az életetekbe a túlzott fogyasztás?
 

 
1364. subfish2020. október 10. 23:31
 
 
Rátérve a spurira kicsit elgondolkodtatott a dolog. Igazából nagy extrát nem ad, csak szétpörgeted az agyad. Akik havi szinten megesznek mondjuk 3-at 4-et, abból már simán kijön egy akkora adag kóla, hogy egy estét lazán készvagy tőle... mérlegre állítva csak annyiból neccesebb, hogy lelkileg sokkal addiktívabb...
 

 
1363. TrippSurfer2019. május 12. 15:56
 
 
Mindig kérdés, mi a cél? Ha átgondolja az ember mi hova vezet el tudja dönteni kell neki vagy sem az adott dolog. Én próbáltam a kólát olyat amiben tényleg volt is. Ezért probáltam ki mert tudtam az tényleg tartalmaz. Értem és akkor megértettem miért használják és kattannak rá emberek. Megértettem azt az állapotot amit előidéz. Csábító. De ennyi volt. Előre eldöntöttem az egészet. Egyszerűen gyerekkorom ota kiváncsi voltam milyen. Filmekben mindig láttam ,nem tudtam elképzelni. Tudtam erősen addiktív de 1-2 használattop nem leszek függő. Viszont gyorsan rá tud terelni arra az útra. A hernyót sose próbálnám. Volt egy munkatársam akinrá volt szokva. Egy másik akivel kiprobáltam a kólát az azota is , ennek 6 éve. Szerintem sose szabad olyan szert fopyamatosan használni ami a test természetes folyamataiba ennyire beleszól ennyire addiktiv. Ami a doppamin termelést rommá teszi. Utána gáz a helyzet magadtol nem jutsz ki. Ezért vagyok a hallucinogenek mellet. Azok nem addiktivak pl pszilocibin ami nekem NO1. Igaz más dolog más mechanizmus . De alapjaiban minden droghasználat lwlkindolgokbol indul. Nekem a hallucinogenek a felgyorsult tudatállapot miatti ok amiert használom néha. Gyorsitokat sose használnék , idegérzéstelenitőket. Mindenki azt csinál amit akar de senki ne legyen függő valamitől. Elég a kávé függőségnek. :)
 

 
1362. scnartic2019. április 24. 11:40
 
 
subfish kösz rajta vagyok a témán, bár már nem olyan nagyban utazok mint egykor, változnak az idők! :D
 

 
1361. subfish2019. április 23. 11:18
 
 
Scnarctic azt tudom neked tanácsolni, hogy kerüld azon emberek társasàgát, akik az ingyen csíkokat làtjàk benned.
 

 
1360. scnartic2019. április 14. 20:52
 
 
Valóban nem érdekel már semmi, feladtam ezt az életet és hagyom hogy bedaráljon a függőségem. Egyébként arra jutottam hogy inkább hanyagolom ezt az RC vonalat meg a stimulánsokat és becélzom az ópiátokat.
 

 
1359. nit2019. április 14. 02:02
 
 

Ez az a kérdés ami nem számít. Tudja jól, hogy nem jó irány. Érdekli? Nem. Egyetlen célja szétstimulálni a még megmaradt dopamin receptorait.

Hiába is jönne le a szerről, ha nem kezeli azt ami elindította ezt a folyamatot benne. Mindaddig ez egy körforgás lesz, amíg végleg véget nem ér.
 

 
1358. speedy gonzales2019. április 12. 20:45
 
 
és szerinted ez a jó irány? mi a célod ezzel?
 

 
1357. scnartic2019. április 10. 23:13
 
 
Hú, egy kicsit hosszú lett. Na de a lényeg, hogy lószart sem értek az egészhez és csak az érdekel hogy minél jobban szétküldjem magam valamivel.
 

 
1356. scnartic2019. április 10. 19:02
 
 
ppnqdd
Teljesen igazad van, ott a pont. Ami azt illeti, meglehetősen hiányosak az ismereteim és valóban nem rendelkezem bármilyen szempontból is értékelhető szerfogyasztási kultúrával. Na de mit vársz 5 hónap használat után? Ennyi idő alatt tényleg csak belekóstoltam kicsit ebbe-abba és nagyjából meg is találtam, amit kerestem. Habár csak egy icipici szeletét ismertem meg ennek az egész drogos kultúrának, azért ez a minimális tudás arra elég, hogy kb behatároljam az irányt, ami számomra érdekes lehet. Amúgy meg valószínűleg felesleges időt és energiát fordítani rám ártalomcsökkentés címén, mert akkor is fejjel megyek a falnak, ha látom hogy ott van előttem. Felfogtam, hogy ez a fórum nem igazán preferálja az efféle szerhasználati mentalitást, de nem is várok senkitől életvezetési tanácsokat. Hiszen mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy tudja.

psy999
Azért nem kell leírni a rehabokat, igenis tudnak segíteni új életet kezdeni azoknak, akik elkötelezték magukat a szermentes élet mellett. Én még nem tartok ott, de így is sokat köszönhetek az intézménynek, ahol voltam, az ottani stábnak, a társaknak és azoknak, akik mellettem voltak (vannak). Viszont segíteni csak azon lehet, aki akarja is! Mindenki csak magát tudja megmenteni, senki nem fog helyettünk felépülni. A rehab persze nem garancia semmire, csupán eszköz és segítség elindulni az úton.

Deadness
Igen jól látod, ez a helyzet. Most mondhatnám azt, hogy azért mert gyenge vagyok, meg függő vagyok, meg hogy nehéz az élet blablabla. Ez persze mind így van, de igazából csak az számít, hogy mit akarok és én még anyagozni akarok. Azért szerintem ez nem olyan meglepő. Valószínűleg még nem volt részem elég szarságban, ami elrettentene ettől az egésztől, talán idővel majd más megközelítésbe helyezem a dolgokat, talán nem. Majd kiderül. Erre szokták azt mondani, hogy van még köröm.
 

 
1355. Deadness2019. április 10. 11:12
 
 
Ha jól értem, akkor snartic a rehab és az újrakezdés ellenére most mégis keres valami cuccot, ami készre vágja? Ha így van, az rohadtul szomorú.

Végig figyeltem a sztoriját, nagyon érdekelt, hogy mi van vele, most büszke is voltam rá, erre látom, hogy újra szert keres. Nem értem.

Biztosan nagyon nehéz erős függőség után gyógyulni, én is voltam függő, és az is vagyok, mert mi ilyen jellemek vagyunk - csak közben úgy alakult az életem, hogy van, ami sokkal fontosabb, és jelenleg egyetlen szerem van már csak, de azt kordában tudom tartani.

Az, hogy a rehab nem nagy durranás, az függ a rehabilitálttól is, és biztosan az intézménytől is, elhiszem, hogy onnan is lehet rossz élményekkel eljönni.

Azt a rengeteg pénzt, amit elköltenétek kólára, költhetnétek egy másik, jobb rehabilitációs központra, vagy tudomisén, menjetek el egy Ayahuasca szertartásra Hollandiába. Esetleg iboga?

Ez egy alapvetően enteogén és pszichedelikus fórum, ahol a ártalomcsökkentés és a tájékoztatás a legfontosabb, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha nem kaptok túl sok támogatást az önpusztításhoz.

Ha kicsit jobban körülnéztek itt, akkor lehet, hogy találtok valami más megoldást, mint azt, hogy újra szintetikus pörgetőkkel nyomjátok tele magatokat.

Más irányból is meg lehet közelíteni a problémát, a függőség a dopaminhoz erősen kapcsolódik, pszichoterápia és megfelelő étrend is sokat segíthet. A sport is. Tudom, közhely, tudom, nem erre van szükségetek, de így vagy meg fogtok halni vagy börtönbe kerültök, vagy valami olyan végzetes dolog fog történni, aminek úgy is az a vége, hogy vége a normális életnek.

Arról hiába papolnék, hogy engem mi húzott ki ebből, az nem érdekes, mert ez mindenkinek más, a lényeg, hogy meg kell próbálni!
 

 
1354. psychedelic99992019. április 10. 07:36
 
 
Hogy kicsit tisztább legyen a kép mindenki számára, ezért leírom "én" hogy látom a dolgokat.
Sn-el megismerkedtünk a neten, és küldtem neki pár daath-os linket a történeteimmel.
Ezek a sztorik, meg az hogy zen meditációt gyakoroltam, felkeltette az érdeklődését, és találkoztunk...
Elkezdtünk együtt kipróbálni dolgokat (kratom, fű, HBWR , ?speed, ex...).

Na most amit én tudok mondani a ~ 16 éves szerfogyasztási múltammal, az az hogy amit sokszor speednek vettünk (és pl olyan illata is volt) valójában nem amfetamint tartalmazott (hanem valamilyen designer drogot).
De végül is volt pár alkalom amikor igazi SP került a kezünkbe - viszont szerintem ennyiből még az sem nagyon lehet kiismerni (az ő részéről).

Ekiből néha kaptunk el 1-2 mdma-sat kólára lecsúszóba, de azok is !nagyon gyengék voltak.
Ezenkívül volt pár aminek semmi köze nem volt az mdma-hoz.., és az az igazság az hogy igazi jó ekibe soha nem futottunk bele!

A baj ott kezdődött mikor kipróbáltuk a kólát, és elkezdtük lődözni..! Én mindig is próbálom tartani a távolságot ezzel az intravénás hülyeséggel, mert annyiszor tönkrement már tőle az életem. De Sn-nek ennek az árnyoldalait nem lehet megmagyarázni ~ egyszerűen a lövős flessre ragadt rá!!

Valójában szerintem Ő egy szert ismer elég jól.., ez pedig a kóla. Azt ugyanis elég jól kiismertük a hónapok folyamán. (Ezt a szert viszont előtte én nem ismeretem - mert nem tehettem meg hogy ezzel kísérletezzek.)
Viszont nem hinném hogy azt a "kalibert" bármilyen RC-vel érdemes lenne kutatni!

Aztán Sn bement rehabra, én meg folytatom a bujkálást a világ elől. Nyomatom a meditációt :) Viszont mindig is azt hittem a rehab az aztán a tuti menekülés (csak én félek bemenni) de ezek után már inkább azt látom nem egy nagy durranás...
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!