DAATH

Nem idővel kell mérni az életet, hanem cselekedettel.

Lucius Annaeus Seneca

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Dr_Gonzo


Létrehozás ideje:

2003. május 15.


Utolsó hozzászólás:

2021. november 9.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

92307 letöltés
1371 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Psychostimuláns

Dr_Gonzo, 2003. május 15.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Kapcsolódó ártalomcsökkentő szórólapok: kokain, amfetamin.

 
1371. NORDKOVSKY2021. november 9. 20:05
 
 
Kokósan szexeltetek már? Igaz hogy nehezen megy el az ember? Ha speed eki től felejtős volt a szex nekem akkor a kólától is? A fű az király mert a vágyat is erősíti és az érzékeket is, és a teljesítményemet is növeli, de bármi mástól még az alkoholtól is nekem föl se áll, és kedvem sincs hozzá és inkább elérzéketlenít az eki főleg. Miket tapasztaltatok?
 

 
1370. lolli2021. november 6. 22:26
 
 
1284. hsz.: a kratom hatóanyaga a mitraginin nem ópiát, viszont a szervezetben már különféle opoid receptorokon fejti ki hatását

1285. hsz.: a fentebb említett anyag - az ópiátokkal ellentétben - nem okoz légzésdeprimációt, éppen ezért keltette fel a kutatók érdeklődését, mivel különféle szintetikus analógjaival jelentős fájdalomcsillapító hatást tudtak elérni a légzésbénulás veszélye nélkül
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Mitragynine_biased_agonism_.png
 

 
1369. Fekete Mágus2021. november 4. 10:46
 
 
Hát így akkor valószínűleg mégis az volt :)
Lehet az is hogy emberfüggő hogy kinek hogy jön be..
Végül is biztosan van egy jó oldala. Az hogy egy bulizós este után nincs másnapja. Persze lecsúszó, megzuhanás az van - de a másnap olyan mintha mi sem történt volna. Ez mindenképp egy pozitívum.
 

 
1368. NORDKOVSKY2021. november 3. 12:54
 
 
Lehet rosszul fejeztem ki magam és nem kellett volna a gombához hasonlítanom, mert nyilván köze nincs hozzá, de ugyanakkor a speedhez se meg az ekihez se lehet hasonlítani mint azt egyesek teszik, mert egy teljesen más világ. Azért hasonlítottam a gombához, mert szerintem olyan közegben ahol nem érzed jól magad, ott nem lesz jó kólával sem.

Egyébként gumós volt és csípett rendesen és kevés is adta nagyon. Többször próbáltam két külön forrásból. Nem akárkik tolták és a sajátjukból kínáltak be, szóval szerintem nem rossz kóla lehetett, de fene tudja. Szerintem nem akkora szám hogy megérje a pénzét.
 

 
1367. Fekete Mágus2021. november 3. 09:16
 
 
Hááát nem tudom. Biztos a kóláról beszélünk?
Az a jó ha az állaga gumós, és a közepében kis apró szemcsék csillognak. Az íze kesernyés, jellegzetes. (Van amelyik a csípős paprikához is hasonlít.)
Hatása kb 1 óra, de ha rá rá szív az ember akkor az hozzá adódik a "mag"-hoz. Amikor viszont megy ki, akkor elég erős megzuhanás van (nagyobb adagok után).
Szerintem a legtisztább "stimuláns" boldogság. Bár írtó rövid, és baromi addiktív.
A kóla egyébként úgy a tuti, hogy elsőnek kell egy bika adag (akár 1/5g) aztán rá rá tologatni kicsiket, így szinten tartva az alapot.

Most mondanám NORDKOVSKY hogy nem igazi kóla volt, de ez így ugye úgysem derül ki :)

Vannak dílerek akik ilyen bió cuccokat, vagy speedet kevernek be kicsi ketaminnal, és azt adják el kólának. Sőt már vannak dizájner kólák is, amik eléggé hasonlítanak az igazihoz. Az igazinak viszont rövid a hatása, és ha pl kis dózisról "lejön" az ember utána szinte semmi utóhatás nincs (ebből könnyebb észrevenni, na meg az ízéről).

Nekem csak annó a sárga mefedron volt életem során ami "boldogság terén" többet adott. Az olyan volt mintha a kólát, a exet, meg az ópiátos nyugalmat összekeverné az ember.
A sima kóla is azonban egy full tiszta nyugalom, boldogság. Egyáltalán nem hasonlít semmihez. Főleg nem a gombához. De persze lehet én vagyok fordítva bekötve :D
 

 
1366. NORDKOVSKY2021. november 2. 23:48
 
 
Egyet értek Megautóval, nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Annyit tennék hozzá hogy szerintem alapvetően inkább hasonlít a gombához, mint a speedhez vagy ekihez, mert ha nem jó a set setting, akkor nagyon szar is lehet a hatása pl olyan társaságba n, ahol nem szívesen vagy csak a kóláért mentél azt jönnél haza, de marasztalnak. Ráadásul hazafelé a buszon kajak megőrültem, hogy érjek már haza hogy ihassak valamit ami talán lehoz erről a szarról. Azt vártam hasonló lesz mint a speed csak kényszermozgások nélkül, de semmi jó kedvet, feldobottságot nem adott. Biztos vagyok benne hogy nekem ez a szer jó társaságban is csak elbaszná az estémet. Annyi minden jár egyszerre az eszemben, miközben folyton elfelejtem mit akartam mondani, így be se tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. Teljesen elveszek tőle a gondolataimban, ráadásul szerintem simán be lehet golyózni tőle, mint a gombától, csak mégse annyira, főleg ha nincs egy marék nyugtatód hogy véget vess a gyötrelemnek mikor már semmi nem köti le a figyelmed és legszívesebben aludnál de nem tudsz, mert azért ha órákon át szívogatod a csíkokat, akkor a kóla se enged egykönnyen elaludni.

Szóval szerintem a speed meg a bogyó dimenziókkal élvezetesebb szerek. Legalább a speed az biztos hogy bárhol bármikor bárkinek kurva jó lesz, de a kóla az nem ilyen egyszerű mert az a jelenlegi magadat nyomja föl, ezért szerintem alapvetően inkább hallucinogén beütése van, még ha nem is visz olyan szintekig mint a gomba. Erről mi a véleményetek?
 

 
1365. megauto2020. október 26. 18:39
 
 
Hát szerintem ez olyan, hogy kinek mi.. Kólával énis úgy voltam, mint az előttem hozzászóló, gyerek korom óta arról töprengtem hogy milyen fasza lehet. Aztán amikor meg kipróbáltam, egy nagy 0 volt. Többször adtam még utána neki esélyt, különböző forrásokbol, de a véleményem nem változott róla. Nekem abszólut nem jön be amit ad, befordulok tőle, rossz kedvem lessz. 1-2 alkalom volt amikor talán kicsit tettszett, de az az érzés közel nem ér meg 100 eurót.... Nekem a speed hatása az igazi, engem kreatívvá, motiváltá tesz, meg maga az a gondolkodásmód ami a hatása alatt van, ez jött be. Csak sajnos volt rövidebb-hosszabb idő amikor rákaptam, és ezeket a tulajdonságaimat gyökerestül irtotta ki. Szóval gonosz egy szer, és több hónapnyi szer mentes időszakom alatt sem tértek vissza ezek a tulajdonságaim. Valójában ha nem dolgozom, csak vagyok, nem csinálok semmit, lusta vagyok. Ha meg kicsit beállok, akkor meg a hatás alatt minden a régi. Van esetleg köztetek valaki, akinek ilyesmit okozott a speed fogyasztás? Vagy nektek milyen negatívot hozott be az életetekbe a túlzott fogyasztás?
 

 
1364. subfish2020. október 10. 23:31
 
 
Rátérve a spurira kicsit elgondolkodtatott a dolog. Igazából nagy extrát nem ad, csak szétpörgeted az agyad. Akik havi szinten megesznek mondjuk 3-at 4-et, abból már simán kijön egy akkora adag kóla, hogy egy estét lazán készvagy tőle... mérlegre állítva csak annyiból neccesebb, hogy lelkileg sokkal addiktívabb...
 

 
1363. TrippSurfer2019. május 12. 15:56
 
 
Mindig kérdés, mi a cél? Ha átgondolja az ember mi hova vezet el tudja dönteni kell neki vagy sem az adott dolog. Én próbáltam a kólát olyat amiben tényleg volt is. Ezért probáltam ki mert tudtam az tényleg tartalmaz. Értem és akkor megértettem miért használják és kattannak rá emberek. Megértettem azt az állapotot amit előidéz. Csábító. De ennyi volt. Előre eldöntöttem az egészet. Egyszerűen gyerekkorom ota kiváncsi voltam milyen. Filmekben mindig láttam ,nem tudtam elképzelni. Tudtam erősen addiktív de 1-2 használattop nem leszek függő. Viszont gyorsan rá tud terelni arra az útra. A hernyót sose próbálnám. Volt egy munkatársam akinrá volt szokva. Egy másik akivel kiprobáltam a kólát az azota is , ennek 6 éve. Szerintem sose szabad olyan szert fopyamatosan használni ami a test természetes folyamataiba ennyire beleszól ennyire addiktiv. Ami a doppamin termelést rommá teszi. Utána gáz a helyzet magadtol nem jutsz ki. Ezért vagyok a hallucinogenek mellet. Azok nem addiktivak pl pszilocibin ami nekem NO1. Igaz más dolog más mechanizmus . De alapjaiban minden droghasználat lwlkindolgokbol indul. Nekem a hallucinogenek a felgyorsult tudatállapot miatti ok amiert használom néha. Gyorsitokat sose használnék , idegérzéstelenitőket. Mindenki azt csinál amit akar de senki ne legyen függő valamitől. Elég a kávé függőségnek. :)
 

 
1362. scnartic2019. április 24. 11:40
 
 
subfish kösz rajta vagyok a témán, bár már nem olyan nagyban utazok mint egykor, változnak az idők! :D
 

 
1361. subfish2019. április 23. 11:18
 
 
Scnarctic azt tudom neked tanácsolni, hogy kerüld azon emberek társasàgát, akik az ingyen csíkokat làtjàk benned.
 

 
1360. scnartic2019. április 14. 20:52
 
 
Valóban nem érdekel már semmi, feladtam ezt az életet és hagyom hogy bedaráljon a függőségem. Egyébként arra jutottam hogy inkább hanyagolom ezt az RC vonalat meg a stimulánsokat és becélzom az ópiátokat.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!