DAATH

A közvélemény és a hivatalos szervek félelme a pszichedelikus szerektől tulajdonképpen azon alapszik, hogy egy kalap alá veszik az olyan addiktív mérgekkel, mint a heroin, az amfetamin és a barbiturátok.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


Legfrissebb hozzászólások (213 - 222)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 17. 15:54
 
 
@NORDKOVSKY:
Azok a kommentek egyáltalán nem neked voltak címezve, nem kell pörögni rajta :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 15:44
 
 
Én+te+ö=gén
kösz:)
Egyetértek egyébként az elveitekkel, csak kár, hogy nincs egy más jellegű oldal is, ahol a más jellegű szerekről szól a kommunikáció.
De mindegy is nekem, mert én inkább gomba párti vagyok, mint a tudatszűkítő szereké, csak azért jó ha tud tájékozódni az ember, ha akar ilyesmiről is, magyarul is, mert szerintem sokan nem tudnak az erowidról kihámozni semmit, még a fordítóprogrammal sem. Én legalább is nem.
De persze megértem, hogy nem szeretnétek elzülleszteni az oldalt.
Szóval én a gombát jobban szeretem, csak gondoltam érdekességképp megírom a tapasztalatomat a morfiummal. Az egyébként nem olyan tudatszűkítő szer, mint a xanax. A xanax az egy üres valami, a morfiumban viszont van valami, valami említésre méltó, de leírhatatlan:)
Nem tudom, talán valamiféle túlvilági nyugalom, de úgysem érti meg az ember, amíg ki nem próbálja. Persze nem inspirálok rá senkit, csak hát ez van:)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:37
 
 
Ja meg nem értem, mi volt neked közhelyes.
Lehet, primitív kicsit a fogalmazási készségem, de csak megírtam a a tapasztalataimat. Ha arra gondolsz, hogy "Anyaméh", azt azért írtam, mint azt olvashattad, hogy azelőtt én sem értettem, hogy ez mit jelent, amikor így jellemzik a hatását, de a hatása alatt megértettem.
Szóval hiába írtam le a tapasztalataimat, valamit elképzelsz róla, de amikor megtapasztalod, akkor érted meg, hogy egész más az egész, mint ahogy elképzelted korábban.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:33
 
 
Gardenofeden

Úgy értettem, hogy az intravénás használat nem fér már bele nekem, de a tablettás még nem zombít be igazán. PErsze tudom, ezt mindenki maga ítéli meg, hogy neki mi az emberi. Sajnálom, ha valakit megbántottam azzal, hogy csicskának neveztem az amfetamint meg a designer szereket, amik minden bizonnyal emberi fogyasztásra alkalmas, és minőségi élményt kínáló szerek:) Gondolom sajnálatos módon ez sokak számára még az emberi kategória. Meg van akinek a nitrohigító is az. Az a tuti.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 17. 00:43
 
 
subfish:
"Az amfetamin tényleg egy csicskaszer. Amúgy meg sport, barátnő, olvasás."

De pl. Erdős Pál nem volt csicska, pedig sokat spurizott, és nem voltak barátnöi, meg nem volt igazán sportos alkat sem :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 16. 23:53
 
 
NORDKOVSKY:
"Remélem a moderátorok nem törlik vagy teszik át valahova amit most írok."

Törölni nincs ok (végül is olvasmányos, stb.), áttenni pedig nincs hová - ez egy speciális fórum, nem foglalkozunk minden egyes drogtípussal, ezért nincsen pl. ópiát/opioid -témakörünk sem. (Korábban a Gyógyszer-témakört is be kellett zárni, mert megszállták a "figyu nyugodtan tolhatsz egy teljes levél nyugtatót" arcok...) De ezt sem diszkriminációból (mert naná hasznos lenne, ha valahol máshol valaki más üzemeltetne olyan fórumot is), csak egyszerüen a Daath elsösorban a pszichedelikus témának kíván teret adni. Az eltérö témájú beszámolók is beleférnek hébe-hóba, kvázi ritkaságként - csak maradjanak is meg ritkaságnak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2015. január 16. 19:10
 
 
Nem vág témába, magyarul nem az életellenes szereket reklámozom?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 16. 17:43
 
 
1141. subfish

Közhely és nem vág témába...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:35
 
 
gardenofeden:

Nekem tetszett nordkovsky élmény beszámolója, nem értem mi ezzel a gond. Most azért mert mondta, hogy jó az a szer, abba mi rossz van? Söt énis szoktam mondani haverjaimnak pl, hogy jó a kóla, ha egy jóba bele tud futni egy próbát megér. Ezzel nem kényszeritett ö se rá, hogy itt próbálja ki akárki is a morfiumot vagy mit.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:22
 
 
myr:

mostanában inkább speedet értek szintetika alatt, ritkán eki. Nem gondolom, hogy tul gyakori fogyasztás miatt lenne ( havi 1x, 2x szoktam, akkor is ésszel, nem tul sokat fejetlenül) , mert volt hogy fél évig semmi, és 1x speed után már ugyan ez volt.

subfish:

sport az megvan nekemis ( 8 éve konditerembe járok), ez ami lejövetelkor vissza szokott hozni az életbe, ha rágondolok.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1321)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!