DAATH

Ha el tudunk tölteni egy tökéletesen haszontalan délutánt tökéletesen haszontalan módon, megtanultunk élni.

Lin Jü-tang

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


Legfrissebb hozzászólások (213 - 312)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 17. 15:54
 
 
@NORDKOVSKY:
Azok a kommentek egyáltalán nem neked voltak címezve, nem kell pörögni rajta :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 15:44
 
 
Én+te+ö=gén
kösz:)
Egyetértek egyébként az elveitekkel, csak kár, hogy nincs egy más jellegű oldal is, ahol a más jellegű szerekről szól a kommunikáció.
De mindegy is nekem, mert én inkább gomba párti vagyok, mint a tudatszűkítő szereké, csak azért jó ha tud tájékozódni az ember, ha akar ilyesmiről is, magyarul is, mert szerintem sokan nem tudnak az erowidról kihámozni semmit, még a fordítóprogrammal sem. Én legalább is nem.
De persze megértem, hogy nem szeretnétek elzülleszteni az oldalt.
Szóval én a gombát jobban szeretem, csak gondoltam érdekességképp megírom a tapasztalatomat a morfiummal. Az egyébként nem olyan tudatszűkítő szer, mint a xanax. A xanax az egy üres valami, a morfiumban viszont van valami, valami említésre méltó, de leírhatatlan:)
Nem tudom, talán valamiféle túlvilági nyugalom, de úgysem érti meg az ember, amíg ki nem próbálja. Persze nem inspirálok rá senkit, csak hát ez van:)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:37
 
 
Ja meg nem értem, mi volt neked közhelyes.
Lehet, primitív kicsit a fogalmazási készségem, de csak megírtam a a tapasztalataimat. Ha arra gondolsz, hogy "Anyaméh", azt azért írtam, mint azt olvashattad, hogy azelőtt én sem értettem, hogy ez mit jelent, amikor így jellemzik a hatását, de a hatása alatt megértettem.
Szóval hiába írtam le a tapasztalataimat, valamit elképzelsz róla, de amikor megtapasztalod, akkor érted meg, hogy egész más az egész, mint ahogy elképzelted korábban.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:33
 
 
Gardenofeden

Úgy értettem, hogy az intravénás használat nem fér már bele nekem, de a tablettás még nem zombít be igazán. PErsze tudom, ezt mindenki maga ítéli meg, hogy neki mi az emberi. Sajnálom, ha valakit megbántottam azzal, hogy csicskának neveztem az amfetamint meg a designer szereket, amik minden bizonnyal emberi fogyasztásra alkalmas, és minőségi élményt kínáló szerek:) Gondolom sajnálatos módon ez sokak számára még az emberi kategória. Meg van akinek a nitrohigító is az. Az a tuti.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 17. 00:43
 
 
subfish:
"Az amfetamin tényleg egy csicskaszer. Amúgy meg sport, barátnő, olvasás."

De pl. Erdős Pál nem volt csicska, pedig sokat spurizott, és nem voltak barátnöi, meg nem volt igazán sportos alkat sem :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 16. 23:53
 
 
NORDKOVSKY:
"Remélem a moderátorok nem törlik vagy teszik át valahova amit most írok."

Törölni nincs ok (végül is olvasmányos, stb.), áttenni pedig nincs hová - ez egy speciális fórum, nem foglalkozunk minden egyes drogtípussal, ezért nincsen pl. ópiát/opioid -témakörünk sem. (Korábban a Gyógyszer-témakört is be kellett zárni, mert megszállták a "figyu nyugodtan tolhatsz egy teljes levél nyugtatót" arcok...) De ezt sem diszkriminációból (mert naná hasznos lenne, ha valahol máshol valaki más üzemeltetne olyan fórumot is), csak egyszerüen a Daath elsösorban a pszichedelikus témának kíván teret adni. Az eltérö témájú beszámolók is beleférnek hébe-hóba, kvázi ritkaságként - csak maradjanak is meg ritkaságnak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2015. január 16. 19:10
 
 
Nem vág témába, magyarul nem az életellenes szereket reklámozom?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 16. 17:43
 
 
1141. subfish

Közhely és nem vág témába...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:35
 
 
gardenofeden:

Nekem tetszett nordkovsky élmény beszámolója, nem értem mi ezzel a gond. Most azért mert mondta, hogy jó az a szer, abba mi rossz van? Söt énis szoktam mondani haverjaimnak pl, hogy jó a kóla, ha egy jóba bele tud futni egy próbát megér. Ezzel nem kényszeritett ö se rá, hogy itt próbálja ki akárki is a morfiumot vagy mit.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:22
 
 
myr:

mostanában inkább speedet értek szintetika alatt, ritkán eki. Nem gondolom, hogy tul gyakori fogyasztás miatt lenne ( havi 1x, 2x szoktam, akkor is ésszel, nem tul sokat fejetlenül) , mert volt hogy fél évig semmi, és 1x speed után már ugyan ez volt.

subfish:

sport az megvan nekemis ( 8 éve konditerembe járok), ez ami lejövetelkor vissza szokott hozni az életbe, ha rágondolok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2015. január 16. 16:03
 
 
Az amfetamin tényleg egy csicskaszer. Amúgy meg sport, barátnő, olvasás. Nekem ezek az elit drogok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
gardenofeden12002015. január 16. 14:27
 
 
NORDKOVSKY nem gondoltam volna hogy még mindig van aki nem tette magát túl ezek a szar anyagok vs istentől való anyagok témakörön. Százszor beszélte át az egész fórum és akkor jösz százegyedszer megmondani hogy mi való embernek és mi nem, meg hogy mi az ami még belefér, és mi az ami túlzás, ilyen kosaras naplója közhellyel alátámasztva az egy mondaton belül ellentmondásos szövegedet. Nem uncsi ?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 15. 23:50
 
 
@megauto:

mit értesz szintetika alatt? speed, eki?

ha eki, MDMA tartalmú tabletta vagy kristály, akkor én a gyakori használatot nevezném bűnösnek. az MDMA időlegesen megnöveli a szerotonin szintet, ami szerepet játszik az étvágy, hangulat és az alvás alakulásában. kell 2-6 hét, hogy egyenesbe jöjjön a termelődése egy jól sikerült buli után, hiánya felelős lehet a hangulatodért. az elmúlt hónapokban én is belefutottam a havi 1-2x használatba, érzem is, hogy kell a pihenő! Próbálj tartani 1,5-2 hónap szünetet és használd ritkábban, szerintem sokat fog javulni a helyzet :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 20:45
 
 
PDF-ben én sem találtam, szóval megvettem a könyvet. Ha érdekel, akkor megkeresem a telepítő CDjét a nyomtatónak, és besszkennelem 2-3napon belül.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 20:43
 
 
ja meg még csak annyi, hogy egyszer melóban műszak vége felé bevettem csak egyet. Attól csak könnyűnek éreztem magam, meg kicsit nyugodtnak, és a fájdalmamnak elvette az élét, de azért még kellett volna egy, csak így is kb látták rajtam, hogy hirtelen belassult a csávó.
Az egyik gyerek, akivel jóban voltam, meg tudom, hogy füvezget néha, az odaszólt, hogy látom fáradt lehetsz. Én meg mondtam, hogy nem:)
Neki elmondtam, hogy bedobtam egy lasztit (mármint másmilyet, mint amit a buliban kapsz:) De aztán inkább igyekeztem azt a maradék egy órát egymagamban eltölteni. Ja meg egy nő is mondta, hogy fáradtnak tűnök, neki igazat adtam, nehogy beköpjön:) jaja kicsit fáradt vagyok most :) Szóval annyira nem voltam belassulva, nagyjából normális tempóban beszéltem, azért annyira fel tudtam mérni a dolgot, de azért biztos látszott, hogy ez bevett valami nyugtatót, mert mindennel úgy van, hogy az ember nem érzi magát annyira késznek, mint amennyire látják rajta.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 20:29
 
 
Pár óra múlva ébredtem. Még kicsit tompa kába voltam, de már nagyjából vége volt a dolognak. A fájdalmam akkor még csak épphogy kezdett visszajönni. Amikor visszaaludtam, és újra felébredtem, na akkor már megint fájt eléggé.
Az a kemény, hogy az égvilágon semmi másnaposság nem volt tőle.
Persze gondolom, ha épp dolgozni kellett volna mennem, akkor rossz lett volna, mert nem voltam éppen friss, de egyáltalán nem voltam kicsit se rosszul.
Szóval intravénásan ez már nem embernek való, de a tablettás az még belefér. Élvezhetőbb is volt, mert nem a plafonban gyönyörködtem, hanem sétáltam az utcán. Mármint kapszula volt az, nem tabletta, meg a nevére már nem emlékszem, de nem tramadol az biztos, mert azt anyám kapott egyszer, elvettem belőle 4et, és egy rakás sz.....volt. Annál még a xanax is jobb. Szóval az volt, hogy 3at bevettem, és sakkoztam a neten. amikor megjött a hatása, még nem is hülyített be annyira. Bénább játékosokat elvertem. Aztán beraktam john serrie-től a the far river című 10perces ambient számát. az nagyon elvitt, közben gyújtottam egy cigit(simát) ami nagyon jól esett. Aztán kikapcsoltam a zenét, mert jobban esett a csendet hallgatni, nézelődni, gondolkodni. Aztán elmentem poénból sétálni a városba. Másnap hálát adtam a jó istennek, hogy nem találkoztam a lépcsőházban ismerősökkel, mert tuti levágták volna.
A városi zajokban is csend volt számomra. Semmi sem zavarta meg a határtalan nyugalmamat. Akkor amúgy tél volt. Pár éve december eleje körül történt. Biztos hideg volt, de gyéren felöltözve se fáztam.
Közben gyakran cigiztem, kb annyit, mint eki alatt, mert egyszerűen jól esett. Hamar hazamentem, mert valahogy húzott az otthon hangulata. Amúgy zebrán simán átmentem, csak olyan lassan, mint egy öregasszony mellettem:) Felhívtam a barátnőmet, hogy mikor végez a melóval, aztán csak bambultam a tv előtt, amíg megérkezett. Adtam neki is kettőt, aztán szeretkezni akartunk, de nekem nem állt föl. Nagyon jó volt, ahogy rám feküdt, és akartam is nagyon. Néha azt hittem mindjárt menni is fog, de semmi. Így ment kb egy órán át:) Aztán inkább lekapcsoltuk a villanyt, és háát, nem aludtunk, de olyasmi, aztán valamennyit biztos aludtam, mert reggel (ja amúgy este 9 fele ért át hozzám a barátnőm, kb éjfélkor aludtunk el) jókedvűen ébredtem. mintha egy hónap telt volna el az előző este óta. Kicsit tompa voltam, de jókedvű. Szóval kb. 9 órát aludhattam, mert 9 után keltem valamivel. Ja és, na reggel aztán bepótoltuk, ami az este elmaradt. Szóval ez volt a legjobb szer, amit valaha kipróbáltam. Ismerek olyanokat, akik szúrtak már heroint. Azt mondták persze nagyon jó, de ők a speedet szeretik inkább, mert pörögni szeretnek. Azt is lövik egyébként az állatok. Nekem viszont inkább a morfeum jött be, mert én a füvet is jobban szeretem akár a kokainnál is, szóval ez meg aztán... pár hétig álmodoztam róla, hogy de jó lenne megint, de szerencsére a fű lehozott ezen váágyamról.
meg már azt is csak ritkán csinálom. Szóval nem kattansz rá.
A hernyoin is ezért veszélyes, mert azt hiszed, á csak hétvégén tolom, aztán egyszer szakad a cérna. Ez túl jó ahhoz, hogy ne ejtsen rabul ,ha többször próbálod ki néhány alkalomnál.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 15. 20:19
 
 
norkovsky

Most hogy mondod az alkoholt, gyerekkori alkoholizások után volt hasonló érzésem nekemis. Csak hát azt idövel megtanultam kezelni, ugyhogy annál ilyen gond nincs. Annál olyan gond van, hogy amióta szintetikázok, azóta nem tudok ugy berugni, hogy jól érezzem magam. :D Ezért nem is nagyon iszok. Ja azt kifelejtettem, hogy egyedül kokain másnapnál nem jelentkezik ez a rossz visszaemlékezés. Söt annál nekem semmi másnap nem jelentkezik. Öreganyám tramadolját régen énis kipróbáltam, lófaszt se éreztem :D

fotino

Ez a könyv érdekelne, nincs meg estleg pdf-be? Neten sehol nem találom.

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 19:44
 
 
Amúgy gondolom érdekel titeket, hogy milyen volt a morfi.
Remélem a moderátorok nem törlik vagy teszik át valahova amit most írok. Félreértés ne essék, csak érdekességképp írom meg a tapasztalataimat, mert sajnos nincs egy olyan magyar oldal se, ami ezekkel foglalkozna. Szomorú, mert így nem tájékozódnak tapasztalatok alapján a fiatalok erről. Ha már a designer f.sokról lehet írni akkor pont erről ne lehetne? Egyébként abszolút híve vagyok pl. a gombának kis mennyiségben. Az lsd nekem nem jött be, de az igen, szóval inkább gomba a természetben egy lánnyal, mint a kokain pl. vagy a csicska amfi.
Szóval egy enteogén természetű ember uram bocsáss meg, megírja a morfeuszos tapasztalatait:)
Először kórházban kaptam intravénásan petidin-hidrokloridot, ami egy szintetikus morfium származék, de nem az a vicc kategória, mint a tramadol, aminél még a xanax is eufórikusabb, hanem az szinte morfium, csak kb. ötöd annyi ideig hat. Intravénásan már túl durva a hatása, nagyon eltompít, és belassít. Tablettában viszont lightos, embernek való cucc. Persze csak ha fájdalmad van, mert másért minek használjak értelmes emberként ilyet. A fű az embernek való, ha merengeni akar, az ilyen szerek már para. Még ha kevéstől nem is annyira, de zombi leszel, boldog zombi, és ez undorító, hogy mégis élvezi az ember. De azért kipróbálni érdemes, hogy az ember ezt az oldalát is megismerje a létezésnek. Szóval az a kemény, hogy én állítom, az alkohol az egyetlen kábítószer a világon, mert olyan sötét, elmétszétziláló ködbe még a morfium se taszít. A morfium az bódító szer. Minőségi különbség van a két fogalom közt. Hát akkor rátérek arra, hogy mi történt a hatása alatt. Először a kórházi intravénás alkalomról írok, aztán az otthoni tablettásról.
Amikor kezdett jönni a hatása egyből hánytam, de ez hamar elmúlt, ahogy kiteljesedett a hatás. Aztán az irdatlan fájdalmam, amitől ki akartam ugrani az ablakon, csak nem mertem, teljesen eltűnt.
Volt egy nem tudom mennyi idős flesse, mert nem volt időérzékem.
Aki beadta, ott ült az ágyam mellett csendben. Én közben fekve nézelődtem, érdekes volt még a plafon repedezettsége is, de leginkább gondolkoztam dolgokon. Belassulva de folyamatosan gondolkoztam valamiken, amikre már nem emlékszem. Hallottam, ahogy lassan, nagyokat dobban a szívem, és közben minden levegő vételkor mintha feljebb emelkedtem volna. Nem tudja az ember úgysem elképzelni, hiába írom le, én is csak akkor értettem meg, hogy mit jelent, de tényleg, mintha az anyaméhben lettem volna, és onnan szemléltem a külvilágot. Minimál lebegés volt csak, gondolom nem adtak sokat, mert éreztem, hogy ez nem a max dózis, de azért rendesen megbódultam tőle. Szóval így utólag visszagondolva mivel tudom, hogy pár óra múlva már nagyjából lejöttem róla, olyan 10 perces lehetett ez a fless. Kb. 10 perc után szólaltam meg full belassulva, hogy most már jól érzem magam. Erre mondta a nővér, hogy kaptam rendesen a cuccból(szerintük), én meg mondtam elmosolyodva, hogy az a jó:) totál kéész voltam:) Ha ő kérdezett volna valamit a fless alatt, tudtam volna válaszolni nagyon lassan, de így hogy nem szólt semmit, én 10 perc után jöttem annyira képbe, hogy ingert érezzek arra, hogy tájékoztassam az állapotomról.
Aztán ő kiment, gondolom, mert tudta, hogy már nem lesz para a dózistól, én meg továbbra is nézelődtem meg gondolkoztam.
Olyan volt, mintha félig meddig ébren aludnék. Félig csukott szemmel, de jelen voltam. Aztán bejött az orvos, mondta, hogy menjünk a vizsgálatra. akkor már nem volt olyan intenzív a hatás, de még totál be voltam lassulva meg tompulva. Aztán amikor visszavittek az ágyba, lassan elaludtam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 19:23
 
 
Ha megtalálom a nyomtató telepítő CDjét, akkor bescannelem a könyvet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 19:19
 
 
Asszem bűntudat vagy/és szégyen lesz az az érzés, amiről beszéltek.
Hogy mit lehet vele kezdeni, vagy hogyan lehet túllépni rajtuk azt ebben a könyvben megtalálhatjátok: http://filosz.hu/konyvek/elengedes/
Nem reklámozásért linkelem ide, hanem mert ismerem milyen ez a szitu. Tapasztaltam párszor MDMA után. És már régóta kerestem, hogyan lehetne ezen túllépni. A technika egyszerű: elengedés. Kb ennyi, a könyvben részletezi, hogyan lehet a szégyen-bűntudat-deppresszió-félelem-vágy-harag-bűszkeséget túllépni és az elfogadás állapotát elérni, amivel megjön az élet kedv-energia+önbecsülés.
https://www.youtube.com/watch?v=qY87jno9orw
https://www.youtube.com/watch?v=6y6TEox6ZE0
https://www.youtube.com/watch?v=o8ihTN-Vg8k

^Aki tud angolul annak. Aki nem az keresgélhet Mooji videók között, ha jól emlékszem van valahol magyar felirattal is.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 18:37
 
 
Megaautó

Nekem is volt hasonló érzésem. Valahol olyasmi ez, mint amikor alkohol után rádöbbensz, hogy úristen, milyen hülyeségeket beszéltem, csináltam, miközben akkor azt hittem, hogy normális vagyok, sőt akkor normálisabbnak érzem magam, mint józanul. nevetséges.
extasy alatt meg egyenesen úgy éreztem, hogy megvilágosodtam.
Igaz volt sok érdekes, hasznos gondolat, de alapvetően viccet csinál magából olyankor az ember. LEgalább is az ilyen amatőr felhasználók, mint én, akik még nem tudják kezelni a hatását. Bár nem tudom lehet e egyáltalán. Olyanokat ordibáltam egy goa partin egy haverom fülébe, hogy hallod, én rájöttem, hogy az érzésből fakad a gondolat:)
meg már szerencsére elfelejtettem azt a sok baromságot, amiket még összehordtam. Meg hazafele minden csövesnek cigit akartam adni, és az egyik józan -mármint azért szolidan iszogatott meg füvezett- haverom állított le a második ilyen próbálkozásom után. A vicc az, hogy nem adtam egy csövesnek se cigit, csak folyton azt magyaráztam, hogy gyertek adjunk már cigit neki, aztán rám szólt a srác, hogy akkor menjél, mire vársz adj neki. Én meg bekussoltam, megalázva éreztem magam:) már meg sem szólaltam hazáig:)
Fújj de utálom az ilyen k.csög szereket meg az alkoholt. Egyedül a kokaint tartom értelmes dolognak, azt is csak kipróbálni párszor azt csá, mert az meg egy ego fasság. Én csak a füvet szeretem, az legalább féken tart attól, hogy olyan dolgokat mondjak vagy tegyek, amiket másnap megbánok. Egyébként én már csak nagy ritkán szívok füvet, úgyhogy nekem az az alkalmi drog. Tudjátok mi a jó? minimál adag morfiumot kár hogy nem árul senki, az jó cucc. A heroin már túlzás. Igaz azt nem próbáltam, de a morfiumot igen, és az is bőven durva cucc, viszont kevéstől csak könnyűnek érzed magad, meg boldognak, és még annyira nem lassít be. Simán lehet úgy sétálni a városban.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 14. 22:45
 
 
Változtatni nem szeretnék a multon meg nem is lehet, mert mindíg csak pozitív élményt ad abban a helyzetben. Mások véleményére énis kiváncsi vagyok egyébként.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 14. 21:42
 
 
1128. megauto

Az idő megoldja :D nekem napközben jelentkezik általában.
Ami elmúlt azon már úgysem tudsz/tudunk változtatni, kár rajta agyalni...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jellemző ez a partizóknál..
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 14. 21:07
 
 
Na akkor a tied is hasonló mint az enyém. :D És hogy lehet ezt leküzdeni, van rá valami praktika? Mert elég idegesítö, föleg amikor aludni akarok, akkor legtöbbször ezen jár az agyam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 14. 21:01
 
 
1125. megauto

Meg is válaszoltad szerintem :) Túl nagy a kontraszt a bulis és a tiszta állapotod között... De lehet nem is nagy, csak Te érzed nagynak.
Mondjuk nálam - azt hiszem - nincs ilyen gond és mégis elő elő jön ez az érzés buli után. Ha nem ebben a témában akkor pl, hogy miért nem mászkáltam többet, ha sokat mászkáltam akkor miért mentem annyit, miért nem maradtam tovább.... stb :D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 14. 20:58
 
 
Ja meg mindíg, még azelött haza kell érnem mielött kivilágosodik :D Párszor volt, hogy ár rég kivilágosodott mire hazaértem, és ammint világos lesz, ugyan az a szar érzés kap el.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 14. 20:54
 
 
Hát a fogalmazás sosem volt az erösségem, de akkor egy kicsit bövebben megpróbálom leírni. Na, szóval azt tudni kell rólam, hogy alapjába véve én nem vagyok az a társaság középpontja. Jó ez is társaság/helyzet függő nálam, mert a haverjaim elött persze ki tudok bontakozni nincs ilyen probléma. Önbizalmamat is ugyan így a társaság/helyzet befolyásolja. Hangulatom is elég ingadozó, hol 2 hétig jó kedvem van, utánna meg 1 hónap rosszkedv például. Szerfogyasztásom minimális, csak hétvégén buliba, havi 1x 2x, és csak szintetika. Nem designer fos!! Bulikba ugye jó kedvem lesz, megjön az önbizalmam, sokszor társaság középpontja vagyok akár számomra ismeretlenek elött is. Tehát pont az ellentétje leszek magamnak. És így sokszor olyanokat is mondok, amiket alapbol nem mondanák. Nem rosszat, meg nem baromságokat, csak nyíltabb leszek és jobban jár a szám. Másnap meg kezdődik ez a szar visszaemlékezés. Rögtön elkap ilyan szar érzés, ha rágondolok milyen voltam az este, miket mondtam másnak. Még ha jó kedvem is van, és visszagondolok rá rögtön elkap az a szar érzés. És ez pár hétig így megy egész addig, amíg elnem felejtem azt az estét. Arra gondoltam, hogy ez a szereknek lehet az utóhatása, vagy ez a személyiségem miatt van?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 14. 20:46
 
 
1122. megauto

Én értem miről beszélsz! :) Nekem is szokott ilyen lenni. Hogy mi miatt nem tudom de nálam 1 hét alatt általában rendeződnek a dolgok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 14. 19:04
 
 
A mondatszerkesztésed arra helyezi a hangsúlyt, hogy AMIT mondtál az a lényeg. Tudnál konkrét példát mondani, vagy pontosabban fogalmazni?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 14. 18:00
 
 
Mitöl lehet nekem olyan, hogy bármilyen szintetika után, több napra rá is, ha rágondolok, hogy olyan állapotba miket mondtam a haverjaimnak, vagy bárkinek, elkap ilyen furcsa rossz kedv, rossz érzés? Az élmény maga az mindíg pozitív érzés, csak ha visszagondolok rá akkor negatív. Egy 2-3 hét mire ugy tudok visszagondolni rá, hogy nem kap el rossz érzés. Ez mitöl lehet?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 12. 09:59
 
 
Itthon inkább csak a sima amfetamint, de pl US-ben a metamfetamint hívják így főleg. Ott nem annyira elterjedt az utcai amfetamin, mivel orvosi receptre simán szereznek Adderall-t (http://en.m.wikipedia.org/wiki/Adderall).
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Microcos2015. január 12. 07:47
 
 
A kristálymet pedig metamfetamin.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 11. 18:37
 
 
A speed az amfetamin.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fruiti2015. január 11. 18:24
 
 
A speed az a kristálymet? Valahol azt hallottam, hogy speednek nevezték.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 4. 14:51
 
 
Ezt már hallottam :D
Nem azt mondtam, hogy mindenképp próbáld ki újra, eszem ágában sincs ezt sugallni. Csak majd, ha egyszer véletlenül odakerül a sor, fogadd meg a tanácsaim. ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 4. 14:21
 
 
Kösz, de inkább hagyom:)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 4. 09:41
 
 
@NORD:
Nekem is ez a tapasztalatom, ahogy Gén írja. Én rottymásnapos vagyok az alkoholtól, ezért 2 sör vagy 1-2 pohár bor a limit (tinikoromban jobban bírtam xD). Ugyanígy akit megvisel egy eki másnap, az ne vegyen be egynél többet. Vagy egy erősebb tabletta félnél (~80-100mg MDMA). De úgy érzem ott más dolgok is húzódhatnak a háttérben, ha ennyire megváltozik a hangulatod lejövetel után. Nem kéne neki. Talán csak felfogás kérdése az egész. Amikor nálam lejön, még ugyanúgy jó zene szól, ugyanúgy a jóbarátaimmal vagyok körülvéve, akár már jól is érezhetném magam ahelyett, hogy a hatás után sóvárgok. :)
Általánosan igaz, hogy minél magasabbra megy az ember, annál nagyobbat lehet a crash. Persze megértem, ha nem szeretnéd magad "megégetni" újra, de ha véletlenül mégis belefutnál ismét a lehetőségbe, vidd lejjebb a mennyiséget (és menj biztosra, hogy MDMA tartalmú tabletta/kristály legyen amfetamin nélkül! Ha eki után nem tudsz aludni, abban nem csak MDMA volt, stimulánsgyanús!). Nem lesz olyan erős az érzés, de szerintem kellemesen fogsz csalódni. A viccescigi (NEM szintetikus cannabinoid!) meg két okból javasolt 1- leviszi a testhőmérsékletet picit 2- tényleg jól szinergizál az MDMA-val a végén.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 3. 23:58
 
 
Ha azt írnám ide például, hogy: "utálom az alkoholt, mert mindig hányok töle", akkor ugyebár mindenki azt válaszolná, hogy: "hát akkor ne igyál annyit"? Ugyanígy lehetne különbséget tenni a fogyasztott szer MENNYISÉGE és az okozott hatások, mellékhatások, utóhatások stb. tekintetében.

Én úgy vélem, hogy minden szernek van egy olyan optimális adagolása (és optimális használati gyakorisága), aminél minöségi élményt ad (és akár hosszabb távon is fenntarthatóan lehet használni). Persze lehet, hogy ez a megszokottnál kisebb adagokat és hosszabb szüneteket jelent - de elméletileg lehetségesnek tartom.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 3. 22:12
 
 
Ja még mvr, válaszolok a kérdésesre.

Igazából összetett dolog ez, mert maga a hatása az sokat segített nekem önmagam, és az élet megértésében.
A félelmeim alól felszabadított, mintha saját magamat gyógyítottam volna meg, mármint egyszerűen rávilágított a dolgokra, és mélyebb összefüggéseket is megláttam, és rájöttem, hogy alaptalanok a szociális gátlásaim. És azóta józanul is sokkal felszabadultabb vagyok.
Ez már régebben történt, szóval már nem is fogok visszasüllyedni a gátlásaimba, ráadásul már barátnőm is van, és ez végre felszabadított.
Szóval nagyon hálás vagyok a haveromnak, hogy megkínált ezzel a csodaszerrel, csak nekem azért nem éri meg többet még néha sem használni, mert totál paranoid depressziós voltam az utána következő napon. Én még az alkoholtól is valamilyen szinten ilyen vagyok másnap, mondjuk amióta szerelmes vagyok, nem annyira, de így is szinte ugyanaz, mint régen, szóval az eki is ugyanolyan lenne most is, mint régen. Pláne Postman válaszából kiindulva, ahogy ismerem magam, még talán jobb is, hogy nem volt utána füvem, mert biztos
"rátiggerelt" volna arra az állapotra.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 3. 22:01
 
 
Ja ez az elfog fogyni basszameg, amit írtál, nekem ilyen nem volt. Nekem ekinél van olyan, ha már csak rágondolok, hogy vége lesz a hatásnak nemsokára, már akkor depibe estem egy pillanatra. Elalvást meg mindíg frontinnal oldottam meg.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 3. 21:56
 
 
Én böven elvoltam az óránkénti redose-al. Nekem ez sp-nél sincs másképp. Így visszagondolva rá, én ha lehet ezentul hanyagolok minden szert, a kólán kívul.Nem mintha nagy fogyasztó lennék, de nekem ez annyira bejött, hogy nincs másnap, hogyha tehetem csak ot fogom keresni. Mástol annyira passzív depis másnapom van, hogy élni sincs kedvem. Emlékszek nyáron amikor pikóztam szombaton, még hétfön is megvoltam dögölve a melóhelyen. Soha többé olyat.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 3. 21:51
 
 
Kösz Postman!
Megmentettél jó néhány pokoli órától. Inkább akkor ki sem próbálom. meg rájöttem, hogy ha hat bogyó után a fű, ha nem, mostantól azt is magasról le...mondjuk azért kár, hogy eddig csak úgy toltam, hogy utána nem volt füvem, de most már mindegy. meg A pia is egy .... Mostantól csak kólázok. Attól sose volt baj, ha utána nem volt füvem, de azért azt is csak azzal fogom tolni mostantól. Csak nekem igazából jobban bejött az eki, mint a kokó, de nem éri meg a másnap meg a lejövetel, ha van fű ha nincs vagy xanax. Nem akarom megint napokig depresszióba taszítani magam, meg paranoiába. Sőt a kokaint is hanyagolom, nem az én stílusom. alaptalanul is arrogáns leszek tőle, szánalmas. pont a rossz irányba visz
kár hogy az ekinek ilyen undorító az utóhatása.
max néha iszogatok még, de azt is egy időre elfelejtem.
bocs:) csak jól esett kiadnom magamból

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
PostMan2015. január 3. 21:13
 
 
NORD,
spuri lejövőn nem fogsz aludni a fűtől, mondjuk személy szerint én képtelen vagyok elaludni már csak betépve is. Lehet, hogy segít a lejövőn és akkor ilyen stonedult semmi gondolat, bambulós leszel, de lehet hogy tiggereli a rá sokszor jellemző önelemzős/néhakicsitparanoid gondolatokat és az a spémásnappal nem feltétlen fasza. Ha nem akarod újra átélni ne csináld, ha megéri, akkor hami.
megauto
próbáltam kétszer, de soha nem sikerült igazán átéreznem, hogy mi a big deal. húsz percenként redose, a pakk felénél már azon kattogok ,hogy elfog fogyni basszameg. Mondjuk az jó, hogy nem lesz tőle olyan másnapod mint spuritol és lehet utána könnyen aludni is...(nord?:D)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 3. 15:41
 
 
@ NORDKOVSKY: Milyen tüneteid voltak lejövetelnél? Ennyire nehéz volt?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2015. január 3. 14:47
 
 
Srácok, szerintem nem nagyon kéne itt ennyire konkretizálni a dolgokat, mert nem az a fórum profilja, hogy mit érdemes tolni...blabla. Finomabban kéne fogalmazni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 3. 13:44
 
 
Kösz mvr! az ekis válaszodat.

Akkor lehet, hogy kíváncsiságból még egyszer kipróbálom az ekit, de csak ha lesz sok füvem is, mert mégegyszer nem akarom átélni a lejövetelt. Igazából, egy haverom van, aki csak a szintiket tolja, egy meg aki csak füvet, és ezért tettem itt föl a kérdést.
Az az állat utálja a füvet, és napokig csak speedezik, aztán esetleg ha megunja a lejövetelt, bedob 5 xanaxot, és elalszik, de én meg a xanaxot elvből nem akarom tolni.(egyszer kipróbáltam)

Szóval, még egyszer a speedet is kipróbálnám, ha valaki válaszolna a kérdésemre, hogy a lejövetelről lehoz e a fű úgy,hogy tudjak aludni.
Mert az állítólag durbábban pörget, mint az eki.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 3. 12:53
 
 
Nem kell, vehetnék is, ha nagyon akarnék, de az ára elég borsos azért a félórás high-ért.. Egyébként meglehet, hogy alapból komoly egoval voltak megáldva és arra játszott rá a coke...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fruiti2015. január 3. 12:23
 
 
hát valakinek fel kell ajánlania hogy ki lehessen próbálni, sztem másképp nem működik :D Szerintem akik önteltek voltak azok alapból is azok voltak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 3. 09:40
 
 
Én csak akkor fogom kipróbálni, ha felajánlják. De csak azért, hogy elmondhassam, tudom miről van szó. Rövid ideig tart és egyszerűen semmit sem ad, amit hasznosnak találnék.. Sőt. Pár emberrel találkoztam partykon, akik ezt tolták és mind egytől-egyig egy mérhetetlenül öntelt és akaratos f*szkalap volt a kólától. Nekem ez nem hiányzik :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fruiti2015. január 2. 22:51
 
 
én szeretném kipróbálni egyszer.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 2. 17:52
 
 
Sziasztok. Szilveszter éjjel volt alkalmam letesztelni a kólát. Már rég óta kiakartam, de most találtam rá megfelelö emberkét. Nekem nagyon bejött, sokkal jobb mint amiket eddig próbáltam (ex, speed, pikó) Nem voltam megfeszülve, nem voltak depis gondolataim, nemvolt szar a lemenö, nem volt másnap. Csak hát elég drága. Már nagyon ritkán használok bármit is, de ugy vagyok vele hogy 1-2 havonta 1x áldozok rá ennyit. Ti hogy álltok vele?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 2. 16:26
 
 
Csak az ekiről nyilatkozhatok: bármikor szívod el a cigit, működni fog. Amíg tart az eki hatása, addig azt erősíti valamelyest, eufórikusabb, pszichedelikusabb lesz és kicsit leültetős, a beszéd és gondolkodás nehezebb. Én inkább a lejövetelnél ajánlom a cigit, kb félórával azután, hogy érzed a hatás gyengülésének első jeleit. Akkor visszadob egy kicsit az ekis headapace-be. A cigi után viszont általában azért küzdök, hogy ébren maradjak :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 2. 15:45
 
 
A speed lejövetelkor már hat annyit a fű, hogy még ha aludni nem is, de kicsit beérzős, és lenyugtat? Vagy mindenképp várni kell még több órát, hogy egyáltalán kicsit beérezzek egy durva cigit is?
Meg ugyanez érdekelne extasynál is.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Microcos2014. december 19. 15:20
 
 
Gondolom speedről(amfetaminról) van szó.
Valószínűleg a felütéshez használt anyagok miatt lehetséges ez, nem keverték el elég egyenletesen( az utcai spuri hírhedten rossz minőségű errefelé, nem ritka a 80-90%-os felütés).
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
aloe2014. december 18. 17:25
 
 
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott 2 pakk, kibontás előtt tegyük fel, hogy egyforma körülmények között lennének. Majd mindkettő egyszerre lenne kibontva és egyforma ideig állna szobahőn. Az egyik csak állagra változna meg, színre fehér maradna, a másik állagra hasonlóan változna, de a színe egyértelmű sárgásba menne át. Mi lehetne ennek az oka, mitől fordulhatna ilyen elő, mit lehetne ebből kiolvasni, jelezhetne ez valami nemokésságot?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
peyote762014. október 26. 12:29
 
 
Ok, köszönöm a segítséget!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2014. október 26. 10:25
 
 
peyote76:
A meth ("pikó") általában tisztább és ezért lényegesen erösebb szokott lenni, mint a szokásos itthoni speed-porok. Ötfelé nehéz szedni, ehelyett könnyebb többször felezgetni szemmértékkel. Úgyhogy szedd inkább kétfelé, aztán az egyik felét megint kétfelé, aztán az egyik negyedét megint kétfelé, aztán az egyik nyolcadát megint kétfelé. A negyed grammod így kapott tizenhatodrésze, vagyis kb. 16 mg lehetne az elsö kipróbáló dózis. Azt is inkább szájon át, mint orrba. Mert ha tényleg tiszta a meth, akkor az már ennyitöl is egyértelmüen kiderül. De ilyen iparnál érdemes belefektetni egy milligramm-mérlegbe, kb.5000 Ft-tól már vannak megfelelöek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
peyote762014. október 26. 01:08
 
 
Sziasztok, a meth kristályos fajtájából ha kb negyed grammot szétszedek öt felé és bedobom az nagyon fejbe vághat? Néhányszor régebben por formájában már használtam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. szeptember 18. 23:27
 
 
10-15 perc mire a zselatin kapszula feloldódik kb.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Microcos2014. szeptember 16. 15:34
 
 
Ha esetleg bombázva vagy üdítőben elkeverve iszod, akkor egy kicsit gyorsabban hat a kapszulánál.
Orálisan a hatás is kiegyensúlyozottabb, lágyabb, ugyanakkor kicsit hosszabb is.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Kavax2014. szeptember 15. 17:05
 
 
Egyáltalán nem veszteséges! Swim szájon át szokta fogyasztani buliban és teljesen hatásos! Annyi, hogy kicsit lassabban adja be (30-40 perc), viszont tovább szokott tartani a hatás. És másnap nincs szétmarva a nyelőcső sem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
aloe2014. szeptember 15. 14:52
 
 
Mit gondoltok, mennyire "veszteséges" szájon át, kapszulában használni? Beütött az influenzaszezon, és hát, zárva van a fölső ajtó. Gyomrot mennyire bántaná?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. június 2. 23:31
 
 
1088. Én+te+ö=gén

Köszi! Sejtettem, hogy az idővel lehet összefüggésben, de nem találtam rá magyarázatot eddig.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2014. június 2. 23:06
 
 
T0M1:
Az elsö szín a lényeges - vagy ha abból viszonylag gyorsan másmilyenre változik - de több 10 perc után a teszter általában befeketedik (=a kénsav gyk. elégeti a hatóanyagot). MDMA-teszt is elöször szép sötétlilás, de több órára otthagyva végül szinte fekete lesz. Narancssárgás-barnás szín eléggé amfetaminszerü.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. június 2. 20:15
 
 
1086. Én+te+ö=gén

Olyan marquis reakcióval találkoztál esetleg ami az elején narancsos/barnás és rá 10-20 percre befeketedik?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2014. május 30. 11:50
 
 
wonderstag:
Teszteld be - a Marquis-reagens ("ekiteszter") amfetaminra egyértelmüen narancssárgát jelez, RC-kre viszont nem:
http://gomoa.net/drug-test/drugtest-ecstasy-piece-p-3492.html
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2014. május 30. 09:17
 
 
És szerinted 3000-ért árulnak tiszta amfetamint?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
12082014. május 30. 02:25
 
 
Az amfetamin-szulfát egyébként szagtalan. Illetve mentesíthető a különböző gyártási kemikáliák szagától pl. egy tömény acetonos/alkoholos mosással, majd alapos szárítással.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2014. május 29. 20:28
 
 
ha nincs szaga, én fel nem szívnám, az biztos
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
12082014. május 29. 01:17
 
 
Nem mérvadó, de kristályossal még képen sem. Viszont az jutott eszembe, hogy az amfetamin-szulfát alkoholban nem oldódik, ellenben a mefedronnal. Csak felületesen keresgéltem a mefedronról, eredmény:

"Mephedrone (hydrochloride) is soluble in organic solvents such
as ethanol, DMSO, and dimethyl formamide..."

Forrás:
https://www.caymanchem.com/pdfs/10801.pdf

Érdemes tömény (96%) alkohollal kísérletezni. Ha teljesen feloldódik a cucc, legalább tudni fogod mi az, amid biztosan nincs. Bár az amfetamin-szulfátot nem oldja az etanol, az utólag hozzáadott, vagy el nem távolított anyagokat valószínű igen, tehát az összmennyiség így is csökkenhet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
wonderstag2014. május 28. 23:29
 
 
Hülye kérdés, de találkozott már valaki apró kristályos amfetaminnal? SWIM még csak fehér poros rögöset, vagy pasztás sp-t látott, azért kérdezi, fél hogy valami RC. SWIM szerint úgy néz ki, mint a mefedron kb anno, de állítják, hogy "tiszta" amfetamin. Szaga nincsen.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. május 13. 09:57
 
 
és Te azt, hogy hülyeséget kérdezel?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2014. május 12. 22:13
 
 
és élvezed az ingerlését?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. május 11. 18:21
 
 
Köszönöm a válaszokat!

1076. Én+te+ö=gén

Most, hogy írod... Tuti nem hánytatja magát de van egy olyan "tulajdonsága", hogy ha öklendezel még csak viccből is mellette már már hányingerig lehet vinni a helyzetet... :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. május 11. 16:41
 
 
Agyverzesnel vagy reszleges agyi oxigenhianynal is jelentkezhet ilyesmi.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2014. május 10. 11:21
 
 
T0M1:
Vannak olyanok, akiknél a gyomor reagálja le az idegi dolgokat (pl. ha az illetö megijed valamitöl, akkor azonnal görcsbe ugrik a gyomra, stb.). Az ismerösöd is ilyen típusú lehet, és így reagálja le az amfetamin okozta idegrendszeri változásokat. Periférikus dopaminreceptorok a gyomorban és a belekben is vannak, és közvetetten a nyelöcsöre is hatással van a dopamin. Azt nem tudom, hogy miért a lecsengésnél, és miért nem a felfutásnál van ez a jelenség. Vagy az is lehet, hogy az ismerösödnek anorexiája/bulimiája volt (van?) és titokban hánytatta/hánytatja magát, ezért könnyebben jelentkezik nála ez az öklendezéses reakció (de erre nem illik rákérdezni...).
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. május 9. 20:06
 
 
1074. subfish

Ok, ez kilőve.

Nem megoldást keresek, hanem érdekel, hogy mennyire jellemző ez?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2014. május 9. 13:46
 
 
ne szívja akkor azt a sz*rt
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. május 8. 21:23
 
 
Sziasztok!


Van egy ismerősöm aki rendszeresen hány az amfetamin lecsengésekor, kisebb mennyiségektől is. Valamiféle allergia lehet? Találkozott már valaki hasonlóval?
Görcsös hányingerről van szó amit nem is mindig kísér hányás, van, hogy nagyon erős öklendezés lesz "csak" a vége. Nő az illető. Ugyanattól az anyagtól férfi társának nincs baja, sőt az ismerősi körben sincs ilyen probléma.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
inigom2014. április 23. 23:09
 
 
köszi. mondjuk a régi füvész könyvek állításai sem hiszem, hogy nagyon tesztelve lennének :) Amitől persze még a hosszú évszázadok tapasztalata még működhet.

amúgy nekem is pont ilyen márkájú vitaminom van :D
http://www.scitec.hu/termekek/scitec_nutrition/vitaminok_es_asvanyi_anyagok/mega_d
aily_one_plus
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 23. 23:06
 
 
Hat irtal egy-ket hajmereszto dolgot...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 22. 22:14
 
 
A táplálékkiegészítők nemzetközileg úgy kaptak engedélyezést a forgalmazásukra, hogy a minimum feltétel hogy ne ártson!! és nem előírás, hogy a hatása bizonyított legyen, nem kell, hogy hasson.Nem kellenek kísérletek, hogy bizonyitva legyen, hogy a kérdéses betegségre tünetre nézve bizonyítottan kedvezően hasson.

Elméletileg soxorosan felhigitva szabad csak árulni őket.Vagyis ha bedobsz egy kapszulát, ha semmi nem történik úgy a jó.
Ha 4-5 kapszulát dobsz be és úgy már csinál valamit úgy a jó.

De vannak olyan készítmények aminél bedobsz egyet és anyázol, vagy erősen gondolkozol a mentő kihívásán.

Gyógynövényeknél a régi füvész könyvekből érdemes meritkezni mi mire van.A legjobb ha az ember frissen szedi.

A vitaminoknál nincs megadva a maximum, mennyit szabad így forgalomban vannak mindenféle csoda vitaminok ultradózisban.A vesét és a májat is nagyon leterhelik.Nincs két hete hogy pl ezt tettem tűzre egyetlen tabletta után http://www.scitec.hu/termekek/scitec_essentials/vitaminok_es_asvanyi_anyagok/daily
_vita-min

magasabb volt a vérnyomásom tőle mint bármitől azelőtt és másnap vérzett az orrom.

De pl a Yohimbe készítményeket is betiltották.a DHEA is be lett tiltva. Ezeket én szerettem pl.a DHEA ha here vagy mell rákja van valakinek olaj a tűzre.. A yohimbe meg mint stimuláns Scitec Alpha Burn, elképesztően erős volt.Ha valaki arra még ráivott egy kávét, abból mentő lehetett könnyen.

Anyukám sem járt jobban a keserű narancs zöld kávé készitménnyel.Négy nap és alig birtuk helyre pakolni a vérnyomását, úgy felment.és az egészben az a poén, hogy a gyógyszertárban ajánlotta egy gyógyszerész.Aztán rákerestem és kiderült hogy valami ótvar feniletilamin tartalmú dolog ez, ami az ephedra helyett hoztak be..lecseréltek egy relative kevéssé veszélyeset egy sokkal veszélyesebbre.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
inigom2014. április 22. 21:05
 
 
hubertus: nem írnál kicsit ezekről a táplálék kiegészítőkről? Érdekes volt, hogy amikor annak próbáltam utána olvasni, hogy mi jó immunerősítésre mdma megfázást kivédendő is az lett a vége az erre ajánlott táplálék kiegészítőknek, hogy nincs számottevő tudományosan igazolt hatásuk(pl bíbor kasvirág). De mi az ami árt is? És mi az ami tényleg ajánlott valamire?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 20. 00:56
 
 
A te problémád az acetilkolin-dopamin gaba kapcsolatokban keresendőek.Vagy többlet vagy hiány valamiből.A vádli görcs tipikus magnézium hiány egyébként.
A nemalvás is lentebb hozza a görcsküszöböt.Lehet a refluxod vagy gyomorsavtultengésed miatt mindig rosszalvó vagy csak nem tudsz róla.(csak hallomásból hallottam valakitől, hogy 3-4 alma naponta meggyógyitja ezt a dolgot néhány hónap után, a savsemlegesités nem pálya hosszútávon a helicobacter pyroli felszaporodása miatt)Egy alváslaborban kiderülhet hányszor ébredsz fel éjszaka.Nem minden ébredés "tudatos", lehet csak pár pillanat, és alszol tovább, de a teljes alvásciklusodat szétveri.A szívnek saját idegrendszere van, amelyre a központi idegrendszer hatással van, de nincs teljes irányítás alatt, nem kell aludnia :-) nem kell minden használat előtt kalibrálni.A vázizmokat pedig igen.

A táplálékkiegészítők pedid elég nagy körültekintést igényelnek.Én már majdnem napi szinten pakoltam a tűzre a télen a családom által aktuálisan megvett kapszulás amerikai dolgokat.Nem mind rossz, vannak köztük kifejezetten jók is.De nem egy közülük elképesztően veszélyes.

na én mára leléptem kalibráltatni.
ciao
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 20. 00:19
 
 
Ezzel teljesen egyetértek. Lehet hülyeséget írtam és nem nyelv alól szívódós, csak szájbaöntős lenyelős volt. A lényeg, hogy amikor a szív magasabb pulzusszámon "pörög", akkor bármilyen külső hatás sokkal könnyebben okoz zavart az ingerületkeltéssel kapcsolatban, értem ezalatt a szívverés szabályosságát. Jó példa az ilyen hatásra a belek puffadása, vagy a székrekedés. Természetesen az általad leírtak még tovább növelik az esélyt, én azonban a tapasztalataim alapján azért nem értek teljesen egyet azzal, amit mondasz, mert volt, hogy a hülyeségemből adódóan teljesen kihajtottam magamból a különféle ionokat..ez abból látszódott, hogy ugyanakkora stimu dózis mellett elég komoly izomrángásaim voltak, meg pl.: vádligörcsöm (szerencsére időben észleltem a problémát), de a szívem még ekkor is tökéletesen működött és egyetlen extra nem volt, a komoly hajlamosságom ellenére. Akkor viszont, amikor sikerül összekombinálnom a rossz kajálást, a gyomorsavtól fulladozásos alvással/nemalvással, azonnal előjön/előjött. Ez lehet csak egyedi eset, de sok ember elismerte az igazam ezzel kapcsolatban.

Ha kizárólagos igazság lenne, amit írsz, akkor sosem jönne/jött volna elő nálam sem, hiszen mindig nagyon figyeltem a megfelelő tápkiegek, később izotóniás italok fogyasztására is.

Szóval, szerintem tegyünk pontot a végére: só/ásványianyag-visszatöltés(!); normális, rostos kajálás; alváshoz gyomorsav közömbösítés; stimulánsok mértékletes használata.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 19. 20:37
 
 
Nekem vannak ERŐS kétségeim abban, hogy nyelvalól a magnézium ion felszívódhat-e a véráramba.

Abban viszont biztos vagyok, hogy gyártanak ilyet :-) jól hangzik, hogy szublinguális, ez a legmodernebb hatóanyagszálítási mód, a transzdermális után.

én maradnék a Panangin nál ami ugye Richter termék.
http://www.youtube.com/watch?v=vicTpRiC2bw
értenek hozzá.

Az, hogy "gipsz jakabnak" mi egyéb okozhat extraszisztolét, csak azután érdemes továbbvizsgálni, ha az ion raktárait újratöltötte és nem használt feniletilamin származékot minimum 8 hétig és sok fehérjében gazdag ételt evett, amiben a triptofán és fenilalanin nagy eséllyel,nagyobb arányban jelen voltak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 19. 20:02
 
 
Igen, igaz dolgokat írsz, de nekem annó, fénykoromban, amikor még én is rabja voltam az efféle perverzióknak, nyelv alól szívódó instant magnézium mellett is csinálta. Ne hanyagold el a fáradtság és a bélműködés kérdését, a tudományos agyalás mellett!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 19. 19:07
 
 
upsz,de lehet mégsem.ez már lassan ADHD :-)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 19. 19:04
 
 
ez lemaradt:https://en.wikipedia.org/wiki/NMDA_receptor
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 19. 19:00
 
 
az amfetaminok fokozzák a magnézium ion kiürülését az idegsejtekből, aztán a veséken keresztül a szervezetből.kipisiled.
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnesium_deficiency_(medicine) ezt itt is emlitik.

a magnézium fontos szerepet játszik az NMDA receptorok szabályozásában. https://en.wikipedia.org/wiki/NMDA_receptor
a neurotranszmitterek felszabadulásakor glutamátok is szabadulnak fel, az önszabályozás végett.

NMDA receptor antagonistákkal az amfetamin tolaranciát szokták kezelni jobb országokban.pl ilyen a Memantin de a magnézium is ilyen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Memantine

extraszisztolé amfetamin használónál akkor alakul ki ha megbomlik az ingerület erősítő és csendesítő rendszerek egyensúlya, egy darabig a raktárokból jól bírja a szervezet, de ha kiürültek a neurotranszmitterek és bizonyos ionok,akkor már egy újbóli használatnál a szív ritmusközpontjai alacsonyabb ingerküszöb miatt spontán a ciklustól eltérő kisülésre is képesek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 19. 15:22
 
 
Amúgy, ha inkább az a kérdés, hogy egy alapvetően egészséges embernél miért van az, hogy az alkalmankénti stimuláns használat egy ideig semmit nem okoz, aztán van egy időszak, amikor szívproblémák jönnek elő, a válasz eléggé sokrétű lehet.
Lehet "sóhiány", de ez inkább hosszabb vízhajtás esetén.
Lehet rossz, zsíros, ganyé, nehéz kaják miatti alvásproblémákból adódóan.
->Éjszakai reflux, folyamatos felriadások.
Lehet egyszerű rendszertelen alvás miatt.
Lehet vírusos, baktériumos fertőzés miatt.
Hormonális problémákból fakadóan, mint a pajzsmirigyhormon.
Blabla.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 19. 15:16
 
 
Szeretem, hogy olyan tudományosak vagytok. Itt probléma nem marad megoldatlanul :D.
Amúgy valószínűleg extrasystole, ahogy előtte is írták, de akármi lehet, innen megmondani elég kockázatos. Sok minden okoz extrákat, de legfőképpen a folyamatos magas pulzusszám, a fáradtság, kialvatlanság. Nem valószínű, hogy a magas amfetamin dózis fenntartása mellett más gyógyszerekkel kéne kezelni, hanem inkább venni egy nagy levegőt és csökkentett módba kapcsolni kicsit...Az extra nem veszélyes alapvetően, de jól jelzi, hogy faszkivanmár valamivel, amit nem kéne folytatni. Nem tudom poén volt-e, de amf helyett met-et ajánlani szívproblémák esetén, akkorát röhögtem :DD
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 19. 13:23
 
 
A tömény lúg kinyitja a nyelőcsövet.A tömény lúg ha bőrre cseppen lyukat üt bele úgy, hogy észre sem veszed, nem érezni, egyszer csak meglátod.

A nagymennyiségű ismeretlen töménységű savat ha ivott valaki vizet kell vele itatni nagyon nagyon nagyon sokat, hogy hígitva legyen, ha szódabikarbóna van közelben akkor a megitatandó vizbe érdemes keverni.

Én csak azt nem tudom ilyenkor a 104 et 112-öt 911 et vagy a 812 tőt kell beütni a telefonba mentőért.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Assamoa2014. április 19. 11:27
 
 
Classic ppnqdd comment! :DD

Igyá' rá tömény NaOH-os oldatot, az majd semlegesíti! ;) :D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. április 19. 07:52
 
 
1056. ppnqdd

Egy kortytól nincs bajod?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2014. április 19. 01:54
 
 
Istenem :D. Skacok, mióta nagyobb mennyiségű kénsavat fogyasztom, szrrá maródott a nyelőcsövem, ez mitől lehet szerintetek? :SD!+
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12014. április 18. 21:23
 
 
Köszönöm a válaszokat.
Normális amf is ritka, nemhogy a meth...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
gardenofeden12002014. április 18. 15:53
 
 
vagy cseréld le metamfetaminra, annak állítólag gyengébbek a testi mellékhatásai azonos eufóriánál és pörgetésnél
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
costa2014. április 18. 15:44
 
 
...vagy ne fogyassz nagy dózisban amfetamint
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
hubertus2014. április 18. 00:17
 
 
Ezért már gázsit kellene kérnem a gyártól:szedj Panangint!
és egy kevert alfa-beta blokkolót:mint a karvedilol.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1321)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!