DAATH

A szerelem egy személy és az összes többi közötti különbség durva felnagyítása.

George Bernard Shaw

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


Legfrissebb hozzászólások (213 - 232)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 17. 15:54
 
 
@NORDKOVSKY:
Azok a kommentek egyáltalán nem neked voltak címezve, nem kell pörögni rajta :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 15:44
 
 
Én+te+ö=gén
kösz:)
Egyetértek egyébként az elveitekkel, csak kár, hogy nincs egy más jellegű oldal is, ahol a más jellegű szerekről szól a kommunikáció.
De mindegy is nekem, mert én inkább gomba párti vagyok, mint a tudatszűkítő szereké, csak azért jó ha tud tájékozódni az ember, ha akar ilyesmiről is, magyarul is, mert szerintem sokan nem tudnak az erowidról kihámozni semmit, még a fordítóprogrammal sem. Én legalább is nem.
De persze megértem, hogy nem szeretnétek elzülleszteni az oldalt.
Szóval én a gombát jobban szeretem, csak gondoltam érdekességképp megírom a tapasztalatomat a morfiummal. Az egyébként nem olyan tudatszűkítő szer, mint a xanax. A xanax az egy üres valami, a morfiumban viszont van valami, valami említésre méltó, de leírhatatlan:)
Nem tudom, talán valamiféle túlvilági nyugalom, de úgysem érti meg az ember, amíg ki nem próbálja. Persze nem inspirálok rá senkit, csak hát ez van:)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:37
 
 
Ja meg nem értem, mi volt neked közhelyes.
Lehet, primitív kicsit a fogalmazási készségem, de csak megírtam a a tapasztalataimat. Ha arra gondolsz, hogy "Anyaméh", azt azért írtam, mint azt olvashattad, hogy azelőtt én sem értettem, hogy ez mit jelent, amikor így jellemzik a hatását, de a hatása alatt megértettem.
Szóval hiába írtam le a tapasztalataimat, valamit elképzelsz róla, de amikor megtapasztalod, akkor érted meg, hogy egész más az egész, mint ahogy elképzelted korábban.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 17. 14:33
 
 
Gardenofeden

Úgy értettem, hogy az intravénás használat nem fér már bele nekem, de a tablettás még nem zombít be igazán. PErsze tudom, ezt mindenki maga ítéli meg, hogy neki mi az emberi. Sajnálom, ha valakit megbántottam azzal, hogy csicskának neveztem az amfetamint meg a designer szereket, amik minden bizonnyal emberi fogyasztásra alkalmas, és minőségi élményt kínáló szerek:) Gondolom sajnálatos módon ez sokak számára még az emberi kategória. Meg van akinek a nitrohigító is az. Az a tuti.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 17. 00:43
 
 
subfish:
"Az amfetamin tényleg egy csicskaszer. Amúgy meg sport, barátnő, olvasás."

De pl. Erdős Pál nem volt csicska, pedig sokat spurizott, és nem voltak barátnöi, meg nem volt igazán sportos alkat sem :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Én+te+ö=gén2015. január 16. 23:53
 
 
NORDKOVSKY:
"Remélem a moderátorok nem törlik vagy teszik át valahova amit most írok."

Törölni nincs ok (végül is olvasmányos, stb.), áttenni pedig nincs hová - ez egy speciális fórum, nem foglalkozunk minden egyes drogtípussal, ezért nincsen pl. ópiát/opioid -témakörünk sem. (Korábban a Gyógyszer-témakört is be kellett zárni, mert megszállták a "figyu nyugodtan tolhatsz egy teljes levél nyugtatót" arcok...) De ezt sem diszkriminációból (mert naná hasznos lenne, ha valahol máshol valaki más üzemeltetne olyan fórumot is), csak egyszerüen a Daath elsösorban a pszichedelikus témának kíván teret adni. Az eltérö témájú beszámolók is beleférnek hébe-hóba, kvázi ritkaságként - csak maradjanak is meg ritkaságnak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2015. január 16. 19:10
 
 
Nem vág témába, magyarul nem az életellenes szereket reklámozom?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
T0M12015. január 16. 17:43
 
 
1141. subfish

Közhely és nem vág témába...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:35
 
 
gardenofeden:

Nekem tetszett nordkovsky élmény beszámolója, nem értem mi ezzel a gond. Most azért mert mondta, hogy jó az a szer, abba mi rossz van? Söt énis szoktam mondani haverjaimnak pl, hogy jó a kóla, ha egy jóba bele tud futni egy próbát megér. Ezzel nem kényszeritett ö se rá, hogy itt próbálja ki akárki is a morfiumot vagy mit.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 16. 17:22
 
 
myr:

mostanában inkább speedet értek szintetika alatt, ritkán eki. Nem gondolom, hogy tul gyakori fogyasztás miatt lenne ( havi 1x, 2x szoktam, akkor is ésszel, nem tul sokat fejetlenül) , mert volt hogy fél évig semmi, és 1x speed után már ugyan ez volt.

subfish:

sport az megvan nekemis ( 8 éve konditerembe járok), ez ami lejövetelkor vissza szokott hozni az életbe, ha rágondolok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2015. január 16. 16:03
 
 
Az amfetamin tényleg egy csicskaszer. Amúgy meg sport, barátnő, olvasás. Nekem ezek az elit drogok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
gardenofeden12002015. január 16. 14:27
 
 
NORDKOVSKY nem gondoltam volna hogy még mindig van aki nem tette magát túl ezek a szar anyagok vs istentől való anyagok témakörön. Százszor beszélte át az egész fórum és akkor jösz százegyedszer megmondani hogy mi való embernek és mi nem, meg hogy mi az ami még belefér, és mi az ami túlzás, ilyen kosaras naplója közhellyel alátámasztva az egy mondaton belül ellentmondásos szövegedet. Nem uncsi ?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
myr2015. január 15. 23:50
 
 
@megauto:

mit értesz szintetika alatt? speed, eki?

ha eki, MDMA tartalmú tabletta vagy kristály, akkor én a gyakori használatot nevezném bűnösnek. az MDMA időlegesen megnöveli a szerotonin szintet, ami szerepet játszik az étvágy, hangulat és az alvás alakulásában. kell 2-6 hét, hogy egyenesbe jöjjön a termelődése egy jól sikerült buli után, hiánya felelős lehet a hangulatodért. az elmúlt hónapokban én is belefutottam a havi 1-2x használatba, érzem is, hogy kell a pihenő! Próbálj tartani 1,5-2 hónap szünetet és használd ritkábban, szerintem sokat fog javulni a helyzet :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 20:45
 
 
PDF-ben én sem találtam, szóval megvettem a könyvet. Ha érdekel, akkor megkeresem a telepítő CDjét a nyomtatónak, és besszkennelem 2-3napon belül.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 20:43
 
 
ja meg még csak annyi, hogy egyszer melóban műszak vége felé bevettem csak egyet. Attól csak könnyűnek éreztem magam, meg kicsit nyugodtnak, és a fájdalmamnak elvette az élét, de azért még kellett volna egy, csak így is kb látták rajtam, hogy hirtelen belassult a csávó.
Az egyik gyerek, akivel jóban voltam, meg tudom, hogy füvezget néha, az odaszólt, hogy látom fáradt lehetsz. Én meg mondtam, hogy nem:)
Neki elmondtam, hogy bedobtam egy lasztit (mármint másmilyet, mint amit a buliban kapsz:) De aztán inkább igyekeztem azt a maradék egy órát egymagamban eltölteni. Ja meg egy nő is mondta, hogy fáradtnak tűnök, neki igazat adtam, nehogy beköpjön:) jaja kicsit fáradt vagyok most :) Szóval annyira nem voltam belassulva, nagyjából normális tempóban beszéltem, azért annyira fel tudtam mérni a dolgot, de azért biztos látszott, hogy ez bevett valami nyugtatót, mert mindennel úgy van, hogy az ember nem érzi magát annyira késznek, mint amennyire látják rajta.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 20:29
 
 
Pár óra múlva ébredtem. Még kicsit tompa kába voltam, de már nagyjából vége volt a dolognak. A fájdalmam akkor még csak épphogy kezdett visszajönni. Amikor visszaaludtam, és újra felébredtem, na akkor már megint fájt eléggé.
Az a kemény, hogy az égvilágon semmi másnaposság nem volt tőle.
Persze gondolom, ha épp dolgozni kellett volna mennem, akkor rossz lett volna, mert nem voltam éppen friss, de egyáltalán nem voltam kicsit se rosszul.
Szóval intravénásan ez már nem embernek való, de a tablettás az még belefér. Élvezhetőbb is volt, mert nem a plafonban gyönyörködtem, hanem sétáltam az utcán. Mármint kapszula volt az, nem tabletta, meg a nevére már nem emlékszem, de nem tramadol az biztos, mert azt anyám kapott egyszer, elvettem belőle 4et, és egy rakás sz.....volt. Annál még a xanax is jobb. Szóval az volt, hogy 3at bevettem, és sakkoztam a neten. amikor megjött a hatása, még nem is hülyített be annyira. Bénább játékosokat elvertem. Aztán beraktam john serrie-től a the far river című 10perces ambient számát. az nagyon elvitt, közben gyújtottam egy cigit(simát) ami nagyon jól esett. Aztán kikapcsoltam a zenét, mert jobban esett a csendet hallgatni, nézelődni, gondolkodni. Aztán elmentem poénból sétálni a városba. Másnap hálát adtam a jó istennek, hogy nem találkoztam a lépcsőházban ismerősökkel, mert tuti levágták volna.
A városi zajokban is csend volt számomra. Semmi sem zavarta meg a határtalan nyugalmamat. Akkor amúgy tél volt. Pár éve december eleje körül történt. Biztos hideg volt, de gyéren felöltözve se fáztam.
Közben gyakran cigiztem, kb annyit, mint eki alatt, mert egyszerűen jól esett. Hamar hazamentem, mert valahogy húzott az otthon hangulata. Amúgy zebrán simán átmentem, csak olyan lassan, mint egy öregasszony mellettem:) Felhívtam a barátnőmet, hogy mikor végez a melóval, aztán csak bambultam a tv előtt, amíg megérkezett. Adtam neki is kettőt, aztán szeretkezni akartunk, de nekem nem állt föl. Nagyon jó volt, ahogy rám feküdt, és akartam is nagyon. Néha azt hittem mindjárt menni is fog, de semmi. Így ment kb egy órán át:) Aztán inkább lekapcsoltuk a villanyt, és háát, nem aludtunk, de olyasmi, aztán valamennyit biztos aludtam, mert reggel (ja amúgy este 9 fele ért át hozzám a barátnőm, kb éjfélkor aludtunk el) jókedvűen ébredtem. mintha egy hónap telt volna el az előző este óta. Kicsit tompa voltam, de jókedvű. Szóval kb. 9 órát aludhattam, mert 9 után keltem valamivel. Ja és, na reggel aztán bepótoltuk, ami az este elmaradt. Szóval ez volt a legjobb szer, amit valaha kipróbáltam. Ismerek olyanokat, akik szúrtak már heroint. Azt mondták persze nagyon jó, de ők a speedet szeretik inkább, mert pörögni szeretnek. Azt is lövik egyébként az állatok. Nekem viszont inkább a morfeum jött be, mert én a füvet is jobban szeretem akár a kokainnál is, szóval ez meg aztán... pár hétig álmodoztam róla, hogy de jó lenne megint, de szerencsére a fű lehozott ezen váágyamról.
meg már azt is csak ritkán csinálom. Szóval nem kattansz rá.
A hernyoin is ezért veszélyes, mert azt hiszed, á csak hétvégén tolom, aztán egyszer szakad a cérna. Ez túl jó ahhoz, hogy ne ejtsen rabul ,ha többször próbálod ki néhány alkalomnál.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2015. január 15. 20:19
 
 
norkovsky

Most hogy mondod az alkoholt, gyerekkori alkoholizások után volt hasonló érzésem nekemis. Csak hát azt idövel megtanultam kezelni, ugyhogy annál ilyen gond nincs. Annál olyan gond van, hogy amióta szintetikázok, azóta nem tudok ugy berugni, hogy jól érezzem magam. :D Ezért nem is nagyon iszok. Ja azt kifelejtettem, hogy egyedül kokain másnapnál nem jelentkezik ez a rossz visszaemlékezés. Söt annál nekem semmi másnap nem jelentkezik. Öreganyám tramadolját régen énis kipróbáltam, lófaszt se éreztem :D

fotino

Ez a könyv érdekelne, nincs meg estleg pdf-be? Neten sehol nem találom.

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2015. január 15. 19:44
 
 
Amúgy gondolom érdekel titeket, hogy milyen volt a morfi.
Remélem a moderátorok nem törlik vagy teszik át valahova amit most írok. Félreértés ne essék, csak érdekességképp írom meg a tapasztalataimat, mert sajnos nincs egy olyan magyar oldal se, ami ezekkel foglalkozna. Szomorú, mert így nem tájékozódnak tapasztalatok alapján a fiatalok erről. Ha már a designer f.sokról lehet írni akkor pont erről ne lehetne? Egyébként abszolút híve vagyok pl. a gombának kis mennyiségben. Az lsd nekem nem jött be, de az igen, szóval inkább gomba a természetben egy lánnyal, mint a kokain pl. vagy a csicska amfi.
Szóval egy enteogén természetű ember uram bocsáss meg, megírja a morfeuszos tapasztalatait:)
Először kórházban kaptam intravénásan petidin-hidrokloridot, ami egy szintetikus morfium származék, de nem az a vicc kategória, mint a tramadol, aminél még a xanax is eufórikusabb, hanem az szinte morfium, csak kb. ötöd annyi ideig hat. Intravénásan már túl durva a hatása, nagyon eltompít, és belassít. Tablettában viszont lightos, embernek való cucc. Persze csak ha fájdalmad van, mert másért minek használjak értelmes emberként ilyet. A fű az embernek való, ha merengeni akar, az ilyen szerek már para. Még ha kevéstől nem is annyira, de zombi leszel, boldog zombi, és ez undorító, hogy mégis élvezi az ember. De azért kipróbálni érdemes, hogy az ember ezt az oldalát is megismerje a létezésnek. Szóval az a kemény, hogy én állítom, az alkohol az egyetlen kábítószer a világon, mert olyan sötét, elmétszétziláló ködbe még a morfium se taszít. A morfium az bódító szer. Minőségi különbség van a két fogalom közt. Hát akkor rátérek arra, hogy mi történt a hatása alatt. Először a kórházi intravénás alkalomról írok, aztán az otthoni tablettásról.
Amikor kezdett jönni a hatása egyből hánytam, de ez hamar elmúlt, ahogy kiteljesedett a hatás. Aztán az irdatlan fájdalmam, amitől ki akartam ugrani az ablakon, csak nem mertem, teljesen eltűnt.
Volt egy nem tudom mennyi idős flesse, mert nem volt időérzékem.
Aki beadta, ott ült az ágyam mellett csendben. Én közben fekve nézelődtem, érdekes volt még a plafon repedezettsége is, de leginkább gondolkoztam dolgokon. Belassulva de folyamatosan gondolkoztam valamiken, amikre már nem emlékszem. Hallottam, ahogy lassan, nagyokat dobban a szívem, és közben minden levegő vételkor mintha feljebb emelkedtem volna. Nem tudja az ember úgysem elképzelni, hiába írom le, én is csak akkor értettem meg, hogy mit jelent, de tényleg, mintha az anyaméhben lettem volna, és onnan szemléltem a külvilágot. Minimál lebegés volt csak, gondolom nem adtak sokat, mert éreztem, hogy ez nem a max dózis, de azért rendesen megbódultam tőle. Szóval így utólag visszagondolva mivel tudom, hogy pár óra múlva már nagyjából lejöttem róla, olyan 10 perces lehetett ez a fless. Kb. 10 perc után szólaltam meg full belassulva, hogy most már jól érzem magam. Erre mondta a nővér, hogy kaptam rendesen a cuccból(szerintük), én meg mondtam elmosolyodva, hogy az a jó:) totál kéész voltam:) Ha ő kérdezett volna valamit a fless alatt, tudtam volna válaszolni nagyon lassan, de így hogy nem szólt semmit, én 10 perc után jöttem annyira képbe, hogy ingert érezzek arra, hogy tájékoztassam az állapotomról.
Aztán ő kiment, gondolom, mert tudta, hogy már nem lesz para a dózistól, én meg továbbra is nézelődtem meg gondolkoztam.
Olyan volt, mintha félig meddig ébren aludnék. Félig csukott szemmel, de jelen voltam. Aztán bejött az orvos, mondta, hogy menjünk a vizsgálatra. akkor már nem volt olyan intenzív a hatás, de még totál be voltam lassulva meg tompulva. Aztán amikor visszavittek az ágyba, lassan elaludtam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 19:23
 
 
Ha megtalálom a nyomtató telepítő CDjét, akkor bescannelem a könyvet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2015. január 15. 19:19
 
 
Asszem bűntudat vagy/és szégyen lesz az az érzés, amiről beszéltek.
Hogy mit lehet vele kezdeni, vagy hogyan lehet túllépni rajtuk azt ebben a könyvben megtalálhatjátok: http://filosz.hu/konyvek/elengedes/
Nem reklámozásért linkelem ide, hanem mert ismerem milyen ez a szitu. Tapasztaltam párszor MDMA után. És már régóta kerestem, hogyan lehetne ezen túllépni. A technika egyszerű: elengedés. Kb ennyi, a könyvben részletezi, hogyan lehet a szégyen-bűntudat-deppresszió-félelem-vágy-harag-bűszkeséget túllépni és az elfogadás állapotát elérni, amivel megjön az élet kedv-energia+önbecsülés.
https://www.youtube.com/watch?v=qY87jno9orw
https://www.youtube.com/watch?v=6y6TEox6ZE0
https://www.youtube.com/watch?v=o8ihTN-Vg8k

^Aki tud angolul annak. Aki nem az keresgélhet Mooji videók között, ha jól emlékszem van valahol magyar felirattal is.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1321)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!