 | 
Legfrissebb hozzászólások (33536 - 33545)
 |  |  | | | |  |  |  | | A tökből ivásnak egyébként pont az a legjobb része, hogy nincs két egyforma felöntés, mindig mást mutat magából. Én mostanában maximum egy-két teraszon termesztett stevia levelet rakok hozzá édesítőként, semmi mást. Nálam a folyamat: megtöltöm teafűvel a tököt, bombilla bele, némi rázogatás után (hogy a nagyobb szárrészek kerüljenek "szűrőnek" felülre) öntök rá egy kis szoba hőmérsékletű vizet, majd az így megnedvesített matéra öntöm a 90 fok körüli szűrt vizet. A maradék vizet ezen a hőmérsékleten fémtermoszba töltöm, így pár óra múlva is nagyjából hasonló hőmérsékletűvel tudom felönteni és nem kell újat forralni állandóan. Nyáron melegben viszont azt hiszem már írtam, hogy a tereré megy inkább: mate, borsmenta, kevés citromlével jó hideg vízben áztatva, sportoláshoz is kiváló :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | szerintem is biztos hogy nem marad legal... sajnos. = / |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | martyrdom: Konkrét dolog még nincs, de július végére ígérték a mefedron kockázat elemzését, majd ezt követően döntenek az ellenörzés alá vonásának szükségességéről.
Kérem tegyék meg tétjeiket mi lesz a mefedron sorsa:) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Köszi az infót, próbálom belőni az ideális napsütéses/árnyékos órák számának arányát és remélem az enyémek is lesznek egyszer ilyen szépek. :) |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Fontos tudni, hogy nem azért éheznek az emberek a földön, mert nem termelünk elég kaját. Európában és Amerikában létrehozott összes élelmiszer fele a szemétben végzi. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | még mindig nem tudjuk semmiféle konkrét e.ü. hatását? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | tester, írok egy email, h tudd hova kell küldeni (ami itt van megadva az a cím nem jó) |
| |  |  |  |

|