 | 
Legfrissebb hozzászólások (46421 - 46430)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Nem baj én nem vedlek, én vedelek ,de akkor állatra iszom magam :D csak a koktél |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Milyen maszlagot? Nem tudod te mi a jó :D (nehogy valaki kipróbálja!) |
| |  |  |  |



 |  |  | | | | |  |  |  | | | Végre egy épkézláb cikk a témában, amit nem kell Médiamonitorral helyesbítgetni! Ment is a köszönö email a cikkírónak. |
| |  |  |  |



 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Az apa ismeretlen, lehet hogy vadkender.... köszi a tanácsokat tester |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Szerintem sem a degeneráció hanem a fertőzés lenne a gond, de amúgy szoktak ilyet csinálni főleg letermett sütivel, az általában tisztább meg könnyebben is tisztítható.
Ha nagyjából steril körülmények között teremne, vagy nem is terem le hanem az oltás és a g2g transzferek így néznek ki hogy spóra->1l gabona->10l gabona->100l gabona->1000l gabona akkor még nincs észrevehető degeneráció.
Amúgy a legtöbb terméshullám cubensisről azt hiszem 10 vagy 11 volt de valószínűleg vegyszereket is segíthettek benne.
LC-nél meg könnyen át lehet lépni a sokadik generációval járó problémát ha a mester kultúrát, azaz az első LC-t csak LC-k oltására használjuk és csak ezekkel oltunk gabonát így az oltóanyag mindig csak második generációs lesz, a mester kultúra meg eláll a hűtőben.
Még jobb egy gomba vagy micélium darabka desztillált vízben hűtve tárolva, vagy agar-agaron kémcsőben, mert ezek biztosabban maradnak sterilek, és bármikor lehet belőlük gyártani egy mester LC-t, így egy törzs vagy klón éveken keresztül fenntartható.
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Nem tudom! Én is vmi oroszlánfarokra tippelek, a virágai elhelyezkedése miatt. a maszlagot meg felejtsük el mielőtt baj lesz! |
| |  |  |  |

|