 | 
Legfrissebb hozzászólások (46621 - 46630)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | Dimension: nagyon érdekes a beszámolód. Érdekes, hogy nekem sem vészes a magok íze és a rosszullét is maximum annyiból áll, hogy 1-2 percig kavarog a gyomrom, de egyáltalán nem vészes. Ez az érzések megtestesülése dolog nagyon megfogott. Nyomtál mellé valami más anyagot is? Az én tripemnél kisebb halluk voltak (mozgott a fal, rámfolyt a billentyűzet), de ilyen intenzív képek nem.
THC: Én az áztatós módszerrel dolgoztam múltkor és nagyon bevált. Reggel 7 körül áztattam őket vízbe, és délután 5-kor kezdtem hámozni (tehát kb 10 órát ázhattak). A vizet hámozás előtt leöntöttem róluk. A művelet egyébként nagyon gyorsan ment; egy barátommal csináltuk és olyan 20 perc lehetett az egész. Ja, egyébként 250 magról beszélünk. Nincs különösebb trükkje, ha jól sikerül az áztatás, akkor semmi gond nem lehet a hámozással; egyszerűen megnyomod a csúcsos végét és már jön is, aminek jönni kell. :) Sok sikert, majd írd meg, mi lett! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | ha faszán megoldod a szigetelést, teszem azt 10 cm vastag poliuretánhabbal vagy hasonlóval minden oldalról beborított edényzettel és pár liternyi mennyiséggel dolgozva sokáig tartható -30°C alatt.
az elmélete az hogy az így keletkező elegy eutektikumot képez. ennek az olvadás pontja alacsonyabb mint a komponenseké külön-külön, ezért a jég el akar olvadni. az olvadáshoz meg fel kell vennie a halmazállapot változáshoz szükséges hőt a környezetétől. legjobb példa a jeges utak sózása. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | olyan lecsót kaptam most, ami nem blotterpapíron van,hanem sima vékony A4re van nyomtatva be van vagdosva. a hátulján látszik hogy meg van áztatva. házi készítésű, állítólag fasza. találkoztatok már ilyennel? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | wighnomy brothers - metawuffmischfelge |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | hejho, meddig lehet fenntartani vele a -42-t? nem hiszem, h alkalmas lenne 20-40 oranyi huteshez...
a fagyasztom -50-ig megy, de gondolom akkor csapagyasra tenne a villanyorat, szoval -35 ala meg nem tekertem. |
| |  |  |  |


 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Elkelne némi asztrális protekció. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | igen tüdő te nagyon sötét :) pont azon a fórumon írtak ekkora hozamokat :) szal psszt!! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | 100 g jég + 200 g kalcium-klorid (CaCl2) = -42°C - Jéggel készített hűtőkeverékhez a jeget apró darabokra kell aprítani, és a finomra porított sóval úgy kell összekeverni, hogy a két anyag érintkezése minél tökéletesebb legyen. A nagyobb jégdarabok textíliába csomagolva, kalapáccsal könnyen apríthatók. A hűtőkeverék készítésekor célszerű a sózott jeget kevés víz hozzáadásával péppé keverni.
ez megfelelő, de óvatosan hogy ne fagyjon oda az ujjacskád. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Szín: világoszöld Logó: korona / Rolex Forma: felezős
többen is probáltuk, mindenki berosszult töle. nemtudom hogy a zöld rolex ugyanaz e mint ez a világoszöld mert ez világos és felezős hátulja van és tuti mcPP, don't eat shit! |
| |  |  |  |

|