 | 
Legfrissebb hozzászólások (52106 - 52115)
 |  |  | | | |  |  |  | | Usában olyan van, hogy analógtörvény... Magyarországon ilyen nincs.
A Methylone hasonló az MDMA-hoz a hatását tekintve. Kapható volt egy időben mint legal-ecstasy... gondolom már ez is valahogy szabályozva van, azért nem árulnak már ilyet külföldön. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Az a szomorú, hogy a kapitalista társadalom gond nélkül felszívja a pszichedelikus szereket és használóikat is. Mindenkinek muszály integrálódnia, és a végén lehet, hogy azt fogom gondolni, hogy jobb a boldog tudatlanság, mint látni a rendszert és mégis belépni... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A legcélszerűbb valamilyen futárszolgálattal rendelni, akkor nagyon kicsi a legbukás esélye! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=LC
Ha gondod lenne a sterilitással felforrás után főzd még 2-3 percig direkte (mikróban), aztán tedd a befőttesüveget egy lábasba amiben van egy kis víz, és úgy tovább 15 percig.
Több kis LC-s üveggel megtöbbszörözöd a siker esélyét, ha csak egy is bejön azt tovább olthatod majd több LC-be.
Mézzel nekem több szerencsém volt mint dextrózzal, a glükóz is biztos jó de magában nem igazán ezért keverni kell valamivel.
Amerikaiaknál már divat az ízesített ásványvíz használata kibontás és sterilizálás nélkül, két pötty szilikon a palack aljára meg tetejére, ezeken keresztül lehet beoltani, ha kész akkor meg kiszívni.
Leteszteltek több márkát, az egyik bejött azt ennyi, itt is ezt kell ha érdekel.
4% körüli cukortartalmú üdítő kell, lehetőleg citromsav és persze szénsav nélkül, de próba szerencse.
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | igen, egyrészt ott van, amit deeptrip mondott, másrészt pedig szerintem, minél tovább van a szádban, annál több hatóanyag szívódik fel a szájnyálkahártyán keresztül és úgy hamarabb üt (szóljatok, ha faság :)
ami még talán érdekes lehet, h ha mindig szétrágod, akkor egy idő után lehet, hogy beadja, már amint megérzed az ízét (jobban, mint amúgy) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | huhúúú, tökéletes volt! :) most már eltehetem magam télre :P |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | UtsCsd a határpara miatt. Amúgy ez már nagyon paranoid, de mivan ha direkt átengednek egy spórás/kites csomagot, hogy mondjuk 2 hónap múlva lecsaphassanak a címzettre, immáron fullos terméssel? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Üdv Mindenkinek!
Próbálkozott már valaki myc-t növeszteni glukóz infúzióban. Egyszer próbáltam mézes vagy cukros vízben, de nem bízok a sterilitásában (a főzés ellenére), pedig valami elindult. Amit gyógyszergyárban állítanak elő az csak steril. Utána csak szivogatni kellene a szaporításhoz. Remélem nem csak vényre kapható :) Akinek van tapasztalata írjon, vagy próbálja ki, és ossza meg a tapasztalatokat. Egyszer már felvetettem hasonló témát almalével, de azt mondták az okosok, hogy a ph nem lenne okés. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Valamivel biztos, mert nagyobb felületen érheti a gyomorsavad. Amúgy meg nem rendelkezik egy kellemes ízvilággal, de persze sok kellemes élmény hatására az íz is megszépül. ;) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Elméletileg igaz lehet, de ez is biztos sok mindentől függ.
Vannak képek amin csak a süti tetején nő, vannak aminek csak az alján, van amin mindenhol, biztos hogy sok mindentől függ még ez.
Nem érdemes ilyen dolgokon sokáig forogni, ha megcsinálod majd kiderül, aztán levonhatod a következtetéseidet.
Bár ilyenkor még minden süti aranyból van tudom, nem holmi kísérleti alanyok. :) |
| |  |  |  |

|