DAATH

Ki vagy? A határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent.

Weöres Sándor

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Jackass


Létrehozás ideje:

2003. szeptember 21.


Utolsó hozzászólás:

2023. szeptember 1.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

45293 letöltés
515 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


A kert gyönyörei

Jackass, 2003. szeptember 21.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

A témakörben szereplö növényekröl részletesebb információt Adam Gottlieb: Pszichoaktív növények címü könyvében találhatsz.

 
515. NORDKOVSKY2023. szeptember 1. 22:17
 
 
Szevasz Fekete Mágus:)

Múltkor még nem volt lehetőségem ültetni amikor írtad az emailt, de azóta megoldódott a helyzet. Írj ha tudsz adni muníciót:)
 

 
514. Fekete Mágus2022. július 5. 17:02
 
 
Hát én tavasz végén szoktam a zöld gubósból néha főzni teát. Szerintem a száraz nem jó, de amúgy ezt nem tudom. A zöldet is kemény meginni. Ebben az évben már leérett amúgy a mák.

NORDKOVSKY - dobtam egy mailt ;)
 

 
513. NORDKOVSKY2022. július 5. 16:59
 
 
https:// http://www.amazon.ca/Opium-Poppy-Seed-BreadSeeds-Annual/dp/B07WV3NGNZ

Nem tudom ez igaz-e hogy ez magas morfintartalmú magok, meg hogy lehet e egyáltalán magyarországra rendelni az orvosi kamara engedélye nélkül, de fizu után kiderül : ) Ha másnem jobbhíján veszek itthon alacsony morfintartalmú vetőmagokat, aztán a mezőn szerencsét próbálok vele.
 

 
512. NORDKOVSKY2022. július 5. 16:49
 
 
Csak az éretlen gubókban van morfin? A tejnedvet állítólag az éretlenekből nyerik ki. De ha teának kell, jók az öregebb gubók is?
 

 
511. NORDKOVSKY2022. július 5. 16:30
 
 
Köszönöm Fekete Mágus a szakszerű tájékoztatást! Teszek egy próbát talán piacon kapok olyan magokat, amik valamennyire megfelelnek a paramétereknek, vagy legalább minimum kicsíráznak.
 

 
510. Fekete Mágus2022. július 5. 14:53
 
 
A mákkal az a helyzet hogy mindegyikben van valamennyi ópium, csak van amelyikben nagyon kevés. Minél kevesebb van benne - annál több cumó kell - és annál nehezebb meginni (kibírni a mellékhatásokat).
A boltokban legálisan kapható mákokkal nem is nagyon érdemes szórakozni. Kisebb településeken, falukban vannak olyan öregek akik évről évre visszaültetik - ilyesmi helyről érdemes beszerezni.
Azok általában jobbak általában amik fehér virágúak, és kisebb gubójuak (ezek sokszor késői - őszi mákok). Viszont ha ilyen nincs akkor a nagy gumójú (korai fajta) lilás is megfelel.
Igazából bármelyikkel lehet kísérletezni, csak nekem ezzel a két fajtával vannak pozitívabb élményeim. A fő szabály az hogy ha 10 gubótól már lehet érezni egyértelműen valamit, akkor az már jó. (Igaz pl én a sztondulást szeretem amihez 15-20 gubó is kell néha.)
Az is fontos hogy nagyon vigyázni kell az adagolással. Ha 20 gubónál többet főz ki az ember ahhoz már 1-2 liter víz is kell, és baromi nehéz meginni akkora mennyiséget (irtózatos íze van). Érdemes tehát kb 5 gumónként inni, és várni 2 órát hogy megjöjjön. Ha túl erősen üt, akkor nem szabad ész nélkül rátolni. Az is fontos lehet hogy egy tőről kb ugyanolyan erős gumók jönnek le, viszont külön tövekről különböző erősek. Nagyon vigyázni kell nehogy egy erősebbel túltolja az ember!
Bevagdosni is be lehet, de annak nagy mennyiségnél van értelme. Ha feldarabolva lefőzi valaki teának akkor ahogy írtam a jobb félékből 10-15 gubó is elég egy emberre. Ha az op tejet akarja valaki kinyerni ahhoz sokkal nagyobb mennyiség kell.
 

 
509. NORDKOVSKY2022. július 4. 17:38
 
 
Kerti mákból lehet hatásos teát főzni? Vagy akár ópiumot kinyerni? Abból is folyik ki tejnedv, ha bevágod a gubót? Esetleg lehet ópium mák magokat szerezni valahonnan?
 

 
508. ppnqdd2017. december 22. 15:38
 
 
Vedd le kicsire az adagot és úgy nincs gáz szerintem a napi használattal.
 

 
507. John002017. december 20. 11:18
 
 
A tolerancia miatt, sajnos nem lehet minden nap fogyasztani, nem tudom hány naponta lehetne hogy ne szokjon hozzá a szervezetem...

 

 
506. ppnqdd2017. december 20. 00:56
 
 
John00, sajnos egyedül a kratom olyan csak, mint a kratom. Miért próbálsz váltani?
 

 
505. John002017. december 19. 21:49
 
 
Valaki tud ajánlani olyasmit ami felpörget, és javítja a kedvet, mint pl a kartom?

A Kava Kava-t nem akarom kipróbálni a májkárosító hatása miatt, a Mulungu-ról keresek még infókat, de ahogy nézek ennek inkább nyugtató / altató hatása van..
 

 
504. sildart2017. augusztus 15. 12:05
 
 
Valaki próbált már csinálni keszegsalátából teát? Ezt a növényt több helyen is lehet látni útszélén és azt olvastam valahol róla hogy ilyen álomhozó növény talán tisztábbak tőle az álmok vagy valami.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!