 | 
Legfrissebb hozzászólások (54651 - 54660)
 |  |  | | | |  |  |  | | szétszóródunk morzsa módra, ha nem kezdünk el nemfélni :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | "Amúgy ezt a halálfélelem legyőzése dolgot nem feltétlenül gyakorlati szinten kell értelmezni. Attól, hogy feloldod magadban ezt, még nem azt jelenti, hogy le is mondasz az életedről. Ha nem élsz félelmek közt, még talán több energiád is marad óvatosnak lenni."
Igen, én is ezt gondolom, de engem zavarnak azok az asszociációim amik a legyőzni kifejezésre előjönnek. Mivel nem tudom legyőzni, ha nem fogadom el, ha nem adom meg neki magam. A különféle érzelmek legyőzése szerintem sokszor inkább elcsúszik elfojtásba és kivetítésbe. Míg ha elfogadom amennyire csak képes vagyok, akkor lehetőségem nyílik megbarátkozni, uralni, meghaladni őket. Ha jól emlékszem említettem valamelyik topicban nem is rég, hogy egy lsd tripen elég mélyen szembesültem a saját agressziómmal. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy ilyen intenzíven lehet bennem ez az érzés, viszont meg voltam lepve, hogy mások milyen agresszívek, elítéltem, ha kellett néha felszólaltam ellene, de magamban keresni nonszensznek tűnt. Oszt hopp.. kopp. Azóta a napi helyzetekben nem sok változott, eltekintve, hogy tudom, hogy van bennem ilyen, és gyakran leválasztom magamról. Ez volt egy csúcs-élmény, ha akarok ezzel valamit el kell kezdenem rendszeresen ezzel dolgozni, elfogadni, hogy van ilyen, átérezni milyen agresszívnek lenni stb. Így azt az energiát amit, arra fordítottam, hogy ezt az elkülönülést/leválasztást fenntartsam, átfordíthatom ennek a helyzetnek a kezelésére, s így tényleg már több energiám marad. A halált is ha elfogadom, kinyílhat egy ajtó túl rajta. De akkor is, ha a személy már látja és járja a spirituális szinteket, attól még a teste, lelke ugyanúgy elmúlik, és ezekben maradhat félelem, ami azt gondolom természetes. Olvastam egy történetet, egy japán mesterről, akiről az a hír járta, hogy nem ismeri a félelmet. Egy nap pár szerzetes elbújt a sötétben, azzal a céllal, hogy letesztelik hírét. Várták a mestert, aki pár perc múlva meg is jelent, kezében egy csésze teával. Ekkor előugrottak és rendesen ráordítottak. Az öreg faarccal ment-ment tovább, odaért egy asztalhoz, letette a csészét, majd őszintén és rémülten kiáltott egyet. :) |
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: piros Logó: Bacardi Forma: kerek
nemteljesen lehet igaz az hogy hatástalan ez a tabi! mondjuk az összes haverom dobott belőle 4-től 8db-ig és semmit nem éreztek, legalábbis azt mondták...de az egyik haveromnak meg nekem faszán beütött a háromfél. hajnal 4-ig flasheltem és tényleg jó volt, sztem van benne valami(?) |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Oké akkor ez a lehetőség elvetve , marad a chillezés:D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Csapvíz hidegen, esetleg a hűtőbe is berakhatod sütistől amíg de nem szükséges. Hűtve talán kevesebb esélye van a fertőzéseknek, és a hideg sokk is hatással van a micire de vitatott hogy hátráltatja vagy segíti e a termőre fordulást.
Rollnál a vermit sterilizálhatod mert ártani nem fog, bár lehet hogy használni sem. Sütőbe téve közepes hőfokon, csak úgy szárazon , szerintem egy óra bőven elég kell hogy legyen neki. De vermivel nem sok dolgom volt még úgyhogy inkább nem osztogatok tanácsokat.
A pinek a kis gombakezdemények, barna a kalapjuk, ezek vagy gombává fejlődnek vagy "abortálnak" azaz meghalnak, kalapjuk színe ekkor elsötétedik megfeketedik, innen lehet megismerni őket. Ők azok a gombakezdemények amiket a kolónia nem táplál tovább.
Egy termőre fordult sütin pinek, "gombák", és abortok is vannak egyszerre, a pinek bármikor termőtestté fejlődhetnek. Te döntöd el szüret után hogy lecsupaszítod e az egész sütit, dunkkolsz és megint termőre forítod az egészet, vagy hagyod a már kifejődött pineket továbbfejlődni.
Egy kiadós dunk után a sütin hagyott pinek el fognak halni, ugyhogy célszerű még dunk előtt eltávolítani őket vagy csak ott dunkolni ahol nincs pin.
Szüretkor nem muszáj egyszerre az összes gombát leszedni, simán jó ha csak azt szeded le ami szerinted megérett rá bár van aki szerint célszerű pl azért mert a gomba életciklusa így az egész sütin ugyanabba a stádiumba kerül (kolónia egész terulete regenerálódhat, míg részleges szüretnél néhol pin növesztés néhol regenerálódás fog folyni), és ez lehet hogy jobb a kolónia számára, meg pl teljes csupaszítás után a fertőzésnek sincs akkora esélye főleg ha a sütit(kolóniát) le is mossák utánna, mint a kitépett gombák helyein keletkező védtelen helyeken.
Ha minden hullám (flush) után dunk&rollozni akarsz akkor ugyis le kell szedni az előző vermi réteget az új felgörgetése előtt.
Ha meg éppen sok az egészséges pin és a süti sem tűnik csont száraznak akkor dönthetsz úgy hogy dunkolás/rollozás nélkül várod meg a következő flusht így esetleg időt és energiát is nyerhetsz.
Az abortok és a pinek is potensek, néha potensebbek mint a kifejlett társaik. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szia! Utánanéztem neten. Nálunk nem lehet kapni, viszont a ráírt 70% se annyi...Fogyasztóvédelmisek bevizsgálták és: Gavial Prodcom Impex Kft. által gyártott csak 55% Eurol Industries 97 Rt. kékszesze pedig alig 26% Aztán nagy botrány is volt a Csíkszeredahelyiből. A szűréséről pedig nem találtam semmit. Amiről tudok azok közül a legolcsóbb formája pedig a szájvíz, abból is az erősebb. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Igen, sajnos most egyszerre 3 ilyen is befutott az elmúlt fél napban... Az egyiket töröltem és beírtam az erre vonatkozó szabályokat, a másiknak jeleztem személyesen, hogy írja újra helyszín nélkül, a harmadikból pedig kiszedtem a konkrétumokat. De mostantól talán kevesebb ilyen beírás lesz; szerintem mindenki számára világossá válik (amint belegondol), hogy a diszkréció közös érdekünk! |
| |  |  |  |

|